Maandag 4 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 5 maart. Baarr:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 4 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 5 maart. Baarr:"

Transcriptie

1 Baarr: Bier van de week: Leuvense Tripel Soep van de week: Groenten suprême Looza van de maand: Looza Tropical Croque van de maand: Croque Hawaï Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar of sms en naar Gnorgl: Cocktail van de maand: Sofieke 3 euro Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen Wie de docentenevaluatie nog niet heeft ingevuld: zeker doen! We zijn goed bezig, maar het kan nog veel beter! Vanaf nu is donderdag Omer-dag in de baarr: de hele dag Omer aan 1 euro...! Alleen in onze baarr! Je hebt nog een hele week om de pop poll in te vullen! De pop polls liggen in de baarr, invullen en binnenbrengen in de Baarr, brievenbus Fakhuis of Cudi (tijdens de openingsuren)! Woensdag 13 maart is het opnieuw Studentenmarathon, met een nieuwe competitie: 4x2km-aflossing! Maandag 4 maart Revue zit in de baarr voor de verkoop van tombolaloten aan 1 euro! 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u15 Rock n Roll danslessen Marc heeft alweer enkele swingende figuren voor jullie klaar staan! 22u00 Zandkastelen in de G Vanaf 22u30 kunnen jullie terecht voor het bouwen van jullie meesterwerk. De eerste prijs is er eentje die menig student in kot wil hebben hangen! Achteraf misschien al een danske placeren? Dinsdag 5 maart Galabal zit in de baarr om kaarten te verkopen voor het dansfeest! Kaarten kosten 14/15/16 euro, dus vergeet zeker geen cash geld! Revue zit in de baarr voor de verkoop van tombolaloten aan 1 euro!

2 13u00 14u00 17u00 18u30 20u00 22u00 22u00 En ook Fre zit in de baarr, hij verkoopt kaarten voor de mannencantus van volgende week! Vlajo Ondernemers voor de Heuts Yves Servotte, Executive Board Member bij BENEO en alumni student bio-ingenieur, komt de masterstudenten toespreken over het ondernemerschap. Meer info achteraan. Cursusdienst De cudi is open voor iedereen met toegewezen cursussen. Als alles goed verloopt, zullen de handboeken er ook zijn. 17u00: 3 e bac en masters 17u45: 1 e bac en 2 e bac Vul-het-gat-in-je-cultuur met IMPROVISATIE Altijd al eens in de spotlights willen staan? Of willen weten hoe het voelt om een boom te zijn? Enkele trainers van Preparee nemen je mee met een aantal eenvoudige improvisatiespelletjes. Kom om 20u naar de baarr en doe gratis mee! Je hebt geen ervaring of lef nodig, gewoon veel goesting om je te amuseren! Beachparty Dé party van t jaar waar iedere student opnieuw naar uitkijkt. De G vol zand, cocktails aan dumpingprijzen en meisjes in bikini. Wat wil een mens nu meer? Check ook het facebookevent voor meer info! 21u00 22u00 Woensdag 6 maart Galabal zit in de baarr om kaarten te verkopen voor het dansfeest! Kaarten kosten 14/15/16 euro, dus vergeet zeker geen cash geld! Revue zit in de baarr voor de verkoop van tombolaloten aan 1 euro! IFB Basketbal Heren: LBK NFK in de KBC Sporthal! Galabal tapt Voor de mensen die nog geen date voor het bal gevonden hebben of de moed nog niet hebben gehad deze persoon mee te vragen, is dit de perfecte avond! Drink jezelf moed in om deze persoon als date te vragen en drink achteraf nog meer omdat hij/zij al lang iemand anders heeft. Met als promo cava aan 1 euro! Donderdag 7 maart Galabal zit in de baarr om kaarten te verkopen voor het dansfeest! Kaarten kosten 14/15/16 euro, dus vergeet zeker geen cash geld! Revue zit in de baarr voor de verkoop van tombolaloten aan 1 euro! s middags Galabal houdt een hamburgerverkoop in de baarr, dus kom zeker langs met een hongerke! 20u00 24u00 Provinciestrijd 1: Antwerpen vs. Vlaams- Brabant in de Baarr!

3 22u00 Rustige avond Omdat deze week zeer zwaar is geweest voor menig feestende student, maar ook voor de Gnorglcrew, lassen we vanavond een rustige avond in. Zit dat kriebelende zand nog in uw schoenen? Kom ze dan leegmaken in onze zandbak! Vrijdag 8 maart Revue zit in de baarr voor de verkoop van tombolaloten aan 1 euro! Om al naar uit te kijken Beschrijving: Blonde tripel van hoge gisting. Ingrediënten: Gerstemout, gist, water. hop, Geproefd: Fris, fruitig aroma met toetsen van caramout, zoals een typische tripel ruikt. Volmondig, pittig-kruidig van smaak, met een zacht zoet-bittere (hop)smaak. Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer. - Arnold Schwarzenegger Dinsdag 12 maart Woensdag 13 maart Dinsdag 19 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 22 maart Jobbeurs Tombola Revue IFR finale Provinciestrijd 2: West-Vlaanderen vs. Limburg vs. Oost-Vlaanderen Galabal Bier van de week: Leuvense Tripel Leuvense Tripel is een bier met een alcoholpercentage van 8,5%, gebrouwen door Brouwerij Van Steenberge (Ertvelde). Online docentenevaluatie Een woordje van Onderwijs Traditioneel komen in deze periode, na de eerste examens, veel klachten binnen bij onderwijs over docenten (hoe ze les geven, hoe ze het examen opstellen/verbeteren, wat voor cursusmateriaal ze hebben,...). Natuurlijk kan je met deze klachten steeds bij onderwijs terecht, maar het is veel effectiever als je gewoon de online docentenevaluatie invult! Deze evaluatie is volledig anoniem en je kan er al je commentaar in kwijt. Hoe meer mensen ze invullen, hoe meer effect het heeft. De resultaten van deze evaluatie worden

4 besproken op de POC (Permanente OnderwijsCommissie) en naargelang de behaalde score krijgt de docent een opmerking, sancties,... Er wordt dus wel degelijk iets mee gedaan! Het spreekt voor zich dat hoe hoger de responsgraad, hoe meer aandacht men aan de evaluatie hecht. Als slechts 20% van de studenten de evaluatie invult, gaan de resultaten gewoon de vuilbak in aangezien deze toch niets zeggen. Daarom: vul allemaal massaal die online docentenevaluatie in en help mee zorgen voor een goede onderwijskwaliteit! Dit is niet enkel belangrijk voor de toekomstige studenten maar ook voor jezelf aangezien de kwaliteit van het onderwijs de waarde van het diploma bepaalt. De mening van iedere student telt! Het invullen van de evaluatie vraagt niet veel tijd (Wat is een half uur in een mensenleven?!) en je hoeft ze zelfs niet in één keer in te vullen. Je kan ervoor kiezen om slechts een paar vakken in te vullen, deze waar je niet tevreden over bent. Maar als je eventjes tijd hebt, vul dan alle vakken in. Het is namelijk ook belangrijk om de goede elementen van het onderwijs van docenten aan te halen. Zo weten ze welke elementen ze zeker moeten behouden in hun lessen en andere docenten kunnen er iets van leren. Studietrajectbegeleiding Beste studenten, Onze studietrajectbegeleider Steven Meeus heeft afscheid genomen van onze faculteit. Hij heeft elders een andere job aangenomen dus we zullen hem niet meer zien. De persoon die aangenomen is om Steven op te volgen als studietrajectbegeleider, zal voorlopig nog niet aanwezig kunnen zijn omwille van medische redenen. Studenten die met vragen zitten over oriëntering of die advies nodig hebben (over bv. de keuze van vakken) kunnen voorlopig terecht op Studenten die met eerder technische vragen zitten kunnen terecht op de website van de faculteit ( Hier vind je normaal gezien steeds een antwoord op al je vragen. Vergeet ook zeker niet te zoeken in het onderwijs- en examenreglement en het facultair reglement: Als je er dan nog niet uitgeraakt, kan je een mailtje sturen naar Wij proberen dan zo snel mogelijk een antwoord op je vraag te vinden. De place-to-be is Iedereen moet hier samen aan meewerken, alleen zo is de stem van de student sterk genoeg!

5 Beste studenten, Jobbeurs Op dinsdag 12 maart 2013 wordt de jaarlijkse jobbeurs van LBK georganiseerd! Deze vindt dit jaar plaats in Campusbibliotheek Arenberg. Het hoeft geen betoog dat het heel interessant is om contacten te leggen met de aanwezige bedrijven, het zijn er dit jaar meer dan ooit: maar liefst 23! Ongeveer de helft van de bedrijven zijn nieuw ten opzichte van vorig jaar, dus ook als je vorig jaar al bent langs geweest, blijft het nog steeds de moeite! Ook de bachelors mogen altijd eens komen kijken voor wat ze aan het studeren zijn. De jobbeurs gaat door van 10u tot 16u, daarna wordt afgesloten met een receptie. De 23 aanwezige bedrijven zijn: Boerenbond & Landelijke Gilden, Beneo, Siemens, Waterleau, Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, Altran, Jan De Nul Group, Möbius, Agrojobs, Marine Harvest Pieters, Vlaamse Overheid Landbouw en Visserij, Quality by Design, Tiense suikerrafinaderij, Tereos Syral, Vandemoortele, Vlerick Bussiness School, the Biotech Quality Group, Puratos, Cargill, FrieslandCampina, USG innotiv, Sabic en Siat. Dus, niet te missen: JOBBEURS LBK, Campusbibliotheek Arenberg, 12 maart, 10u-16u! Tot dan! Vlajo Ondernemers voor de Klas Een nieuwe uitstroom van jong afgestudeerden maakt zich klaar voor de arbeidsmarkt. Maar zijn hun verwachtingen realistisch? Aan de hand van Ondernemers voor de klas, een project van Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo), wil de KU Leuven haar studenten een actueler beeld van het ondernemerschap aanmeten. Daarom opent Yves Servotte op 5 maart het debat over de uitdagingen van de toekomst en de kwaliteiten die nodig zijn om deze aan te pakken. Zo hoopt hij het begrip ondernemen in het vak van bio-ingenieur te verduidelijken. Zijn sessie zal van start gaan om 13u en plaatsvinden in de Jozef Heuts aula van het Landbouwinstituut. De KU Leuven nodigde Yves Servotte, Executive Board Member bij BENEO en alumni student bio-ingenieur, uit om de huidige masterstudenten bio-ingenieur toe te spreken over het ondernemerschap. In het lopende decennium worden we geconfronteerd met tal van tot nu toe onbekende uitdagingen. Het zoeken naar oplossingen voor deze uitdagingen zal deels op de agenda van de bio-ingenieurs terecht komen. zegt Servotte. Maar welke zullen de factoren zijn die leiden tot een succesvol antwoord? Ondernemende competenties als creativiteit, engagement en een probleemoplossend vermogen zijn alvast nodig om een verschil te maken in de wereld van morgen. Ik roep onze hedendaagse jeugd dan ook graag op om hun handen uit de mouwen te steken en hun talenten ten volle te gebruiken. In elk van ons schuilt immers een ondernemer, hij moet alleen tevoorschijn komen. Meer info op

6 1 e mastweekend Voordat we op het geweldige eerste mastweekend vertrekken nog wat praktische info. Voor zij die niet vanuit Leuven vertrekken, het adres: Maastrichterstraat 15 (Woushoeve), 3690 Zutendaal. Het vertrek vrijdag zal in twee groepen gebeuren, een vroege en een late groep (zie routeplanning). Trein en bus zijn niet inbegrepen in de prijs, probeer samen GO-passen te gebruiken. Let er op dat we vrijdagavond geen eten voorzien (wel nachtelijke partysnacks voor een klein prijsje), zie dus dat je gegeten hebt. Buiten tijdens de cantus en het ontbijt wordt er betaald voor drank en snacks, neem best wat geld mee. Niet vergeten: - slaapzak, kussensloop, bedovertrek - keukenhanddoek - wc-rol - eventueel een usb-stick/harde schijf met (feest)muziek, gezelschapsspelletjes, voetbal/volleybal Om boetes te vermijden, doordat er niet goed gekuist is, wordt er van iedereen verwacht dat ze meehelpen tijdens het opruimen (ook hulp bij het koken enz. tijdens het weekend is meer dan welkom). Routeplanning: Vrij 8 maart Groep 1: trein (IC 2215) om 16u38 Leuven (spoor 3), aankomst 17u46 Genk; Bus om 17u58 (lijn 45 Hasselt Maaseik/Maastricht, perron 13), aankomst 18u24 Zutendaal Gewaai OF Bus om 18u28 (lijn G7 Genk Zutendaal, perron 6), aankomst 18u53 Zutendaal Eikenstraat Groep 2: trein (P 8302) om 18u14 Leuven (spoor 3), aankomst 19u26 Genk; Bus om 19u28 (lijn G7 Genk Zutendaal, perron 6), aankomst 19u53 Zutendaal Eikenstraat OF Bus om 19u58 (lijn 45 Hasselt Maaseik/Maastricht, perron 13), aankomst 20u24 Zutendaal Gewaai Zo 10 maart Bus om 12u05 (lijn G7 Zutendaal Genk, Zutendaal Halmstraat), aankomst 12u29 Genk; Trein (IC 1535) om 12u41 Genk (spoor 1), aankomst 13u55 Leuven Bus om 13u05 (lijn 45 Maaseik/Maastricht Hasselt, Zutendaal Gewaai), aankomst 13u30 Genk; Trein (IC 1536) om 13u41 Genk (spoor 1), aankomst 14u55 Leuven Het 1 e mastpresidium heeft er zin in, alles geven!

7 Allerliefste LBK ers! Een woordje van Concerto Het is nog maar het begin van het semester, maar uw Concertoteam heeft niet stilgezeten! We hebben al een datum en locatie voor het Concerto van dit jaar: op woensdag 22 mei (de laatste woensdag van het semester) willen we het jaar muzikaal en in schoonheid afsluiten in Aula Pieter de Somer. Dit jaar worden de Gouden Krijtjes opnieuw uitgereikt, dus reden te meer om te komen! Om deze avond fantastisch te maken, hebben we natuurlijk jou nodig! Speel je een instrument, kan je goed zingen of kan je gewoon iets anders leuks en wil je dat delen met de rest van LBK, stuur dan zeker een mailtje naar Een piano en versterker zijn ter beschikking! Uw concerto-team, Sander en Annelies Een woordje van Cudi Voor de mensen die het vak Toegepaste thermodynamica volgen: de cursus die jullie gekregen hebben bij de cursusdienst is een studentencursus en niet de echte cursus van de prof. Wij zullen de nieuwe cursus laten drukken. Jullie hebben 3 opties: 1) Je bestelt je nieuwe cursus niet 2) Je bestelt je nieuwe cursus en komt je studentencursus binnenbrengen op de cudi, de meerwaarde van de nieuwe cursus zal je moeten bijbetalen (ongeveer 1). 3) Je bestelt je nieuwe cursus en houdt de studentencursus bij en je betaalt voor de nieuwe cursus (ongeveer 3.5). We kunnen geen cursussen terugbetalen maar we hopen dat deze ruilhandel wel een oplossing biedt. Maar indien je de cursus wenst, moet je die weldegelijk opnieuw bestellen (naam cursus is "echte cursus toegepaste thermo")! Doculatino V Nadat we vorig jaar zelf blij verrast waren over het enthousiasme van de presentator, de kwaliteit van de docu en de sfeer op de receptie achteraf, wil IAAS dit jaar DOCULATINO bewuster steunen. Vandaar een warme oproep om een avondje uit te kiezen en je naar het Pangaea te begeven (20u, gratis)! Doculatino-Leuven ziet er dit jaar als volgt uit: Dinsdag 12 maart: Lithium, vloek of zegen? (Bolivia) & A cielo abierto (Mexico): Hoe kan lithium Bolivia ten goede komen? Woensdag 13 maart: Apaga y vamonos (Chili, 2005, SP/sub ENG): de Mapuche-indianen verzetten zich al tien jaar tegen de bouw van de grootste stuwdam ter wereld. Donderdag 14 maart: In the heart of conga (Peru, 2012, SP/sub ENG): in Cajamarca laaiden vorig jaar de protesten hoog op vanwege de komst van een nieuwe goudmijn.

8 Mannenweek Nog één week en het is zover. Mannenoffensief zoals er nog nooit een is geweest. Maandag: Paaldansinitiatie, striptease en alsof dat nog niet genoeg is, tapt ze ook nog eens topless! Kom dus zeker uw pintje of uw delirium drinken! We vragen vandaag wel 2 inkom voor de heren, dames in bikini mogen gratis binnen en andere dames gewoonweg niet! Dinsdag: baarr met achteraf Zak Woensdag: Baarr. Voor deze cantus zijn slechts 40 kaarten beschikbaar, kaartenverkoop dinsdagmiddag in de baarr. Donderdag: Om deze spetterende week af te sluiten, doen we eens een eigen biercontest. Hoe? In de vorm van een echt centuriongame! Wordt de centurion door zolang mogelijk shotjes te blijven drinken. Om de minuut een shotje bier. LBK of Apolloon, wie zuipt het meest? Na middernacht vallen we binnen bij de vrouwen op hun TD. Kwestie dat er daar zonder mannen toch niet gefeest wordt. Vrouwenweek stembriefje Mr. Heverlee Aangezien het volgende week weer vrouwenweek is en vrouwen ondanks alles (meestal) van mannen houden, mogen jullie ook een minirol spelen in onze topweek. Op de 'Good girls gone bad' TD van 14 maart zullen er naast vette beats en strakke cocktails ook mooie jongens aanwezig zijn. We zullen namelijk, zoals de traditie voorschrijft, terug een Mr. Heverlee-verkiezing houden. Tijdens een ludieke show zullen alle vrouwen aanwezig op de TD kunnen stemmen voor hun favo bink. Maar daarvoor moeten we natuurlijk eerst kandidaten hebben. Die kandidaten zullen verkozen worden door onderstaand stembriefje in te vullen en te droppen in de Baarr. De namen die het meest voorkomen op de stembriefjes, zullen mogen meedingen naar de felbegeerd titel van Mr. Heverlee. Ik vind.. wel een lekkere bink en nomineer hem voor de Mr. Heverlee-verkiezing! LBK dankt

9

10

11

12 Maart Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 4 Zandkastelen in de G 5 Cultuuravond Beachparty 6 Galabal tapt 7 Provinciestrijd e mastweekend 9 1 e mastweekend 10 1 e mastweekend Jeneverhonkbal Vrouwenweek 11 Filmavond Mannenweek: paaldansinitiatie 12 Jobbeurs Mannenweek: Vreetwedstrijd 13 Tombola Revue Studentenmarathon Mannencantus 14 Good girls gone bad TD Tex Mex 19 IFR finale Provinciestrijd 2 22 Galabal Beerpongtornooi 26 Bedrijfspresentatie Monsanto Tomorrowland party Champagne Showers TD Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 11 maart. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 11 maart. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Delirium, La Guillotine & Mongozo Mango Soep van de week: Goulash Looza van de maand: Looza Tropical Croque van de maand: Croque Hawaï Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 20 februari. Dinsdag 21 februari

Belangrijke mededelingen. Maandag 20 februari. Dinsdag 21 februari Week 22: 20/2 26/2 Soep van de week: Prei Bier van de week: Hommelbier Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Dinsdag is de baarr om half 11 gesloten, want het is TD! 19u15 22u00 gezellig

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Tripel Kanunnik Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Maandag 19 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 20 maart. Je vindt de TWEE invulbladen van de pop poll wat verder in de Humus!

Maandag 19 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 20 maart. Je vindt de TWEE invulbladen van de pop poll wat verder in de Humus! Week 26: 19/3 25/3 Soep van de week: St Germain Bier van de week: Brugse Zot Looza van de maand: Banaan Belangrijke mededelingen Galabal: Dinsdagmiddag worden in de baarr de laatste kaarten voor het galabal

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Maandag 25 maart. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 25 maart. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Chimay Blauw, Tripel & Rood Soep van de week: St. Germain Looza van de maand: Looza Tropical Croque van de maand: Croque pesto + mozzarella Broodjes bestellen voor 10u30: Naam

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Maandag 29 februari. Belangrijke mededelingen. 12u30-14u30

Maandag 29 februari. Belangrijke mededelingen. 12u30-14u30 Baarr Bier van de week: Filou ( 1.50) Soep van de week: Tomaat ( 0.70) Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Zoet Brieke (Brie, siroop en tuinkers) ( 2.60) Openingsuren: 10u30

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Presidiuminfosessie. Vrouwencantus. Dinsdag. Woensdag. Mannencantus

Humus 3. Maandag. Presidiuminfosessie. Vrouwencantus. Dinsdag. Woensdag. Mannencantus Humus 3 Maandag Presidiuminfosessie Dinsdag Vrouwencantus Woensdag Mannencantus Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 3 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e week vinden

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen

Belangrijke mededelingen Week 21: 13/2 19/2 Soep van de week: Kip Bier van de week: Chimay Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Aan studenten 3e fase: Het vak 'Mens en techniek' zal geëvalueerd worden door

Nadere informatie

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'.

De cursus van 'Chinese cultuur' wordt te koop aangeboden door de cursusdienst voor 5 euro. Voor openingsuren, zie toledo-community 'Sinologie'. 1ste Studiefase Welkom bij de studierichting Sinologie! Op maandag 26 september gaat het academiejaar van start. Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de geplande activiteiten. Wij raden jullie

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Maandag 5 maart. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan

Maandag 5 maart. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan Week 24: 05/3 11/3 Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan Er is nu draadloos internet in onze geliefde baarr. Om deze te gebruiken, moet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Kasteelbier Tripel en Rouge Soep van de week: Tomaat met balletjes Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST Humus 9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST party @G Proffentap @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 8 Hallo iedereen! De openingsuren

Nadere informatie

Preses LBKanhetookgezond(er)? Dag allerliefste Leuvense bio-ingenieurs in spe! Belangrijke mededelingen

Preses LBKanhetookgezond(er)? Dag allerliefste Leuvense bio-ingenieurs in spe! Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Bier van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Brie,Spek en honing 4.00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen Humus 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Finale IFR LBKwis Bierpong toernooi TD der Heverleese kringen Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4 Hallo iedereen! De openingsuren van de

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00 Week 30: 7/7 13/5 Maandag 7 mei Soep van de week: Kip Bier van de week: Winterkoninkske & Adelardus tripel Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Stemmen: Voor de verkiezingen is het super

Nadere informatie

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Palm Hop Select Soep van de week: Tomaat Groenten Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Monitoraat Academiejaar Cursusmateriaal Toledo Studentenportaal

Monitoraat Academiejaar Cursusmateriaal Toledo Studentenportaal Monitoraat Academiejaar 2018-2019 Cursusmateriaal Toledo Studentenportaal Overzicht 1. Wie ben ik? 2. Monitoraat 3. Cursusmateriaal 4. Toledo 5. Studentenportaal Presentatie beschikbaar op website monitoraat

Nadere informatie

Humus 5. Woensdag. Jobbeurs. 1e mast feestje. Donderdag. Vrijdag. Proffen- en familiecantus

Humus 5. Woensdag. Jobbeurs. 1e mast feestje. Donderdag. Vrijdag. Proffen- en familiecantus Humus 5 Woensdag Jobbeurs Donderdag 1e mast feestje Vrijdag Proffen- en familiecantus Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 5 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 5e week

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Sheffield is de derde grootste stad van

Nadere informatie

Maandag 30 november. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00

Maandag 30 november. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Omer-week! Vander Ghinste Oud Bruin ( 1.10) Omer en Le Fort ( 1.30) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

4 De organisatie van je tijd

4 De organisatie van je tijd 4 De organisatie van je tijd 4.1 Activiteiten Omschrijf hieronder kort maar volledig al je schoolse en buitenschoolse activiteiten. Vermeld geen bijzaken, vermijd overlappingen en noteer alleen de zaken

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Infosessie voor schakelstudenten

Infosessie voor schakelstudenten Infosessie voor schakelstudenten Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen! 16u 16u30 17u Gemeenschappelijke gedeelte Specifieke gedeelte Rondleiding door Politika Presentatie en survivalgids beschikbaar

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen

Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen PS Infoboekje voor en door studenten aan de Faculteit sociale wetenschappen Politika presents 3 maart 2015 Het terrorismedebat Deuren om 19u, debat om 20u Aula Max Weber, Faculteit Sociale Wetenschappen

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 november 2015

Datum: donderdag 19 november 2015 Datum: donderdag 19 november 2015 Populierenblaadje Algemeen: Piet op bezoek: afgelopen dinsdagnacht is er een Rommelpiet op school geweest. Hij heeft rommel achtergelaten én een lekkere traktatie! Sint

Nadere informatie

De actieve voedingsdriehoek. Bekijk aandachtig de menu s van Jana en Stef. Wie heeft volgens jou het lekkerste menu? Waarom?

De actieve voedingsdriehoek. Bekijk aandachtig de menu s van Jana en Stef. Wie heeft volgens jou het lekkerste menu? Waarom? Het werkblad sluit aan bij de infofiches waarin je ook meer informatie vindt bij de verschillende opdrachten. Gebruik de infofiches en het werkblad naast elkaar. Opdracht 1 (aansluitend bij infofiche 1)

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Flink en fris feest. t Is de moeite. want. In deze special edition: Special edition

Flink en fris feest. t Is de moeite. want. In deze special edition: Special edition t Is de moeite Special edition want Flink en fris feest In deze special edition: 2 à 3 maandelijks tijdschrift van Flink en Fris P309960 jaargang 2015-2016 Nummer 3 februari 2016 - Het programma - Wat

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES

INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES Je wil studeren aan een hogeschool of universiteit. Op het internet kan je alle informatie vinden die je nodig hebt. Wat moet je doen? 1. Lees de instructie op blad 2. 2.

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen Academiejaar 2018-2019 Wie zijn wij? De monitoren Politika Fee De Metsenaere Yasmine Sidhoumi Medewerkers studentenkring Wat staat je vandaag te wachten? (1)

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Om, tijdens en rond. Een gids bij het voorbereiden van een studentengesprek in het COBRA-model

Om, tijdens en rond. Een gids bij het voorbereiden van een studentengesprek in het COBRA-model Om, tijdens en rond. Een gids bij het voorbereiden van een studentengesprek in het COBRA-model Studenten en COBRA Diest Onderwijsprofessionalisering & Onderwijsondersteuning (KU Leuven) Studentenraad KU

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Pompoen ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (Brie met spek en honing) ( 2.60) Frisdrank van de

Nadere informatie