Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr:"

Transcriptie

1 Baarr: Bier van de week: Kasteelbier Tripel en Rouge Soep van de week: Tomaat met balletjes Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar of sms en naar Gnorgl: Promo van de week: Free gadgets bij Eristoff Red Cocktail van de maand: Orange Paradise 3 euro Elke zondag 23u 24u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Poef betalen! (zie mail) Belangrijke mededelingen Vergeet je kringkaart niet als je naar de cursusdienst gaat! Het Fakhuis heeft sinds kort twee nieuwe konijntjes. Daarom organiseren ze een wedstrijdje: verzin twee namen voor de konijnen, kleur de inkleurplaat achteraan de humus in en breng je tekening voor het eind van het semester naar het Fakhuis of de Baarr! De mooiste ingekleurde inkleurplaat met de mooiste namen wint! Maandag 19 november 12u45 13u40 Cursusdienst De supergezellige cudikelder is open. Vergeet je kringkaart niet, want geen kringkaart is geen korting! 13u00 14u00 Feest zit in de baarr om kaarten te verkopen voor LOKOmotion! 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u15 Danslessen Er staan weer een heleboel nieuwe salsa- en merengue-pasjes op jullie te wachten! 22u00 Sport tapt: Olympische Winterzuipen Kom zeker eens een bobsleetje zetten of een biathlon lopen/drinken. Laat eens zien dat je de beste bent in één van deze winterdisciplines en val in de prijzen, want de winnaars krijgen een prijs mee naar huis! Je kan hier ook je tombolaprijzen van de 24 urenloop komen afhalen!

2 13u00 14u00 20u00 22u00 Dinsdag 20 november Feest verkoopt kaarten voor LOKOmotion! Woudloperstraining aan de Nayer Piet Speed geeft looptrainingen voor wie zijn conditie willen onderhouden of opbouwen! White Night Na de schuimparty is het opnieuw tijd voor een feestje van de Gnorgl zelf. Dinsdag wordt de G ingepakt als nooit tevoren, volledig in t wit. Extra blacklights, stoboscopes en zelfs een rookmachine zorgen ervoor dat onze Fak volledig kapot mag gedanst worden! En om 24u komen er Red Bull Babes met gratis Red Bull! 22u00 22u00 22u00 2 e mastfeestje: Grandpas & Sexy Nurses De thesisseuten komen nog eens uit hun labo om te feesten! Promo: 50 ml spuiten gevuld met bessenjenever ( 1,50 voor de eerste gevulde spuit - 0,50 refill). Donderdag 22 november Gnorgl is gesloten want het is LOKOmotion! LOKOmotion Kom mee feesten met LBK, Apolloon en Apollonia in club Montréal, of ga fuiven op een van de andere zeven locaties in Leuvencentrum. Feest verzekerd! Woensdag 21 november Vrijdag 23 november 15u00 2 e mast vertrekt naar de Jobat Career Launch in de Brabanthallen, zie achteraan. 20u00 21u30 Repetitie kerstkoor in LAND u00 23u30 Pannenkoeken en Baarr Ben jij een echte jungle speed-kampioen, wil je nog eens al je vrienden onder tafel pokeren of heb je na al dat feesten nog eens zin in een gezellige en rustige avond, dan ben je vanavond welkom in de baarr! Onder het motto we spelen een spel vanavond voorziet Cultuur een hele berg toffe gezelschapsspelletjes en verse pannenkoeken aan een mooi prijsje. 10u00 Maandag 26 november Dinsdag 4 december Woensdag 12 december Kom je LOKOmotion-katerke wegdrinken of uithijgen van die 2 e mastdag in de Baarr. Want hoe beter weer een geweldige week afsluiten dan met een dagje Baarr-hangen? Om al naar uit te kijken Rum&Bass-party Candy Shop TD met after work party Praatcafé Aard- en Omgevingswet.

3 Bier van de week: Kasteelbier Tripel (van t vat) en Rouge Kasteelbier tripel is een tripel die er staat als een Kasteel. Een volmondig degustatiebier om in alle rust van te genieten, met een krachtige uitgesproken smaak: bloemig, hopbitter en alcoholzoet. Een goudgeel, lichtglanzend, artisanaal bier van hoge gisting met nagisting op fles. Een uitmuntende mengeling van edele mouten en hoppen. Kasteel Rouge is een blend van Kasteel Donker en kersenlikeur gebruikt in de confiseriewereld. De mix van deze twee schitterende producten, geeft een uitzonderlijk bier. Een overwegend zoet bier met verwijzingen naar het donkere moederbier. LOKOmotion Ieder jaar organiseert LOKO, de overkoepelende organisatie van alle kringen in Leuven, het evenement LOKOmotion. Dit jaar zal dit feestje plaatsvinden op donderdag 22 november, vanaf 22u. LOKOmotion is één groot feest georganiseerd door alle faculteitskringen. Samen vullen ze 7 zalen in Leuven-centrum met awesome muziek, mooie mensen en lekkere drankjes. De zeven zalen zijn Albatros, 't Archief, Rumba, Musicafé, Lido, Bar Vista, Alma 2 en Montréal. LBK zal samen met Apolloon (sportkot) en Apollonia (tandartsen) de Montréal bezetten. Elk zaal heeft zijn eigen thema en zijn eigen DJ's, zo zal het in Bar Vista een 90's feestje zijn met oa Matt Hanssen als DJ, in Lido zal er House gedraaid worden met oa Frères Deluxe,... In Alma 2 komen grote kleppers draaien zoals Ed&Kim en TLP. In 'onze' Montréal zal het thema Electro/D&B zijn, met als DJ's: Masseptum, Laston&Geo, Ote Rama en Tom Cruz. Wat kost dit zaakje? Amper 5! En daarvoor kan je in elke zaal binnen! Kaarten zullen te koop zijn in de Baarr bij uw allerliefste feestpreses. Hou zeker de Humus in het oog voor verdere info, want kaarten worden vanaf volgende week verkocht! Dag thesisseuten! 2 e mastdag en -feestje Woensdag is het zover, we kunnen weer eens uit ons labo komen en terug het sociale leven opsnuiven dat ons sinds september deels ontgaan is. Daarom wordt woensdag 21 november uitgeroepen tot 2 de MASTDAG! Op deze dag zijn er 2 activiteiten waarvoor we allemaal onze thesis aan de kant moeten laten liggen! Na een gezellige middagmaaltijd in de Baarr vertrekken we om 3 uur naar de jobbeurs in de Brabanthal; de Career Launch georganiseerd door Jobat. Hier zullen 37 bedrijven een stand hebben waarbij je eens kan gaan luisteren en eventueel solliciteren voor een job. Enkele bedrijven: Nike, Pfizer, Janssen Pharmaceutica, Umicore, Pringles, Als je nog niet weet wat je volgend jaar wilt doen is dit een uitgerekende kans om eens te zien waar je volgend jaar wilt werken. Nog niet overtuigd? Ga dan zeker is langs op volgende link:

4 Het toppunt van deze dag begint eigenlijk pas om 22 uur in de Gnorgl. Dan wordt het tijd voor iets waar 2 de mast sterk in is en wat we al lang niet meer degelijk hebben kunnen doen; FEESTE! Dus leg uw labojas aan de kant, laat uw literatuurstudie vallen en kom allemaal naar de Gnorgl voor het 2 de mast feestje! Met als thema: Grandpas & Sexy nurses! Promo: 50 ml spuiten gevuld met bessenjenever ( 1.5 voor de eerste gevulde spuit refill) Kom dus allemaal langs en laat de jongere garde eens zien dat we de Gnorgl nog in brand kunnen steken! En gun een oude man eens een spuit! Beste 2e mast, 2 e mast: CV-boek Denk eraan om jullie CV voor het CV-boek in te vullen en door te sturen via bij 'in de kijker'. De deadline is vrijdag 30 november. Dit is enkel en alleen voor 2e mast (de Bio-ingenieurs die afstuderen in 2013). Doe dit zeker voor de deadline! Let ook op typefouten, want hierop controleren wij niet meer! Groetjes, Charlotte en Michelle (BR-team) Interfacultaire Rockrally De voorrondes van IFR 2013 gaan door op 27 en 29 november in onze geliefde Baarr. Elk bandje krijgt 20 minuten de tijd om het beste van zichzelf te geven. Het publiek bepaalt voor de helft wie door mag naar de finale op 19 maart in Het Depot, de andere helft van de stemmen is voor de jury. Inkom bedraagt slechts 1 euro en de pintjes kosten nog steeds 90 cent! Dinsdag 27/11 20u20: Callosity (Mecenas) 21u00: El Yunque (NFK) 21u40: After Hours (Politika) 22u20: High Hi (KLA) 23u00: Booster Club (Ekonomika) 23u40: The Love Cats (Psychologische Kring) 00u20: Clouds of Ilias (Medica) Donderdag 29/11 20u20: The Ambassadors of Nowhere (Merkator) 21u00: The Love Cats (Psychologische Kring) 21u40: Atmosfeer (VTK) 22u20: The Exclusive Strangers (LBK) 23u00: Strings Uncovered (Musicologica) 23u40: (VRG)

5 Skireis Een woordje van Sport Er zijn al 200 mensen van de 225 ingeschreven! Wil je nog bij de laatste zijn, schrijf je dan snel in op Volzet is volzet dus wees er snel bij! Nu mag iedereen inschrijven en moet je niet meer langs de Baarr. Maak jullie dus maar klaar voor een fantastische skireis! Olympische Winterzuipen Sport organiseert maandagavond vanaf 22.00u de Olympische Winterzuipen in de Gnorgl! Hierbij worden er verschillende disciplines georganiseerd, zoals een bobslee zetten. Kom dus zeker eens wat sporten uitproberen en zie dat je de snelste bent! De winnaar van elke discipline verdient natuurlijk ook een mooie prijs! We zien jullie sportievelingen maandag in de G!! Het is tijd voor de 1e bac T-shirts! Bericht voor 1 e bac De prijs is slechts 7,5 euro dus een niet te missen artikel in jouw LBKcarrière! Je kan bestellen door voor woensdag 14 november je naam en maat in te vullen in de spreadsheet die je kan vinden op de facebookgroep van 1e bac, hier vind je ook het ontwerp! Een woordje van Cultuur Oproep aan publiek met artistieke ambities: Ben je tussen 15 en 25 jaar en wil je zelf iets creëren en aan een publiek presenteren? VAART is je kans! VAART biedt voor theater, dans, geluid, beeld of allerlei mengvormen repetitie- of atelierruimte, technische ondersteuning en coaching door professionelen. VAART eindigt op 16, 17 en 18 mei 2013 in een festival waarbij alle creaties getoond worden. Van een zelfbedachte theatermonoloog over een beeldend kunstwerk tot een geluidsconcept met of zonder dansers. Meer info op Deadline voor inschrijvingen: 1 december. Groot Dictee der Leuvense Studenten: Voor het vijfde jaar op rij organiseert LOKO Cultuur het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Dit jaar daagt Prof. Dr. Paul Claes, erehoofddocent aan KU Leuven, je uit voor een duel met de pen. Zijn tekst wordt voorgelezen door niemand minder dan VRT-nieuwsanker Martine Tanghe. Terwijl de dictees verbeterd worden, kan je genieten van één van de laatste kortfilms door Cinema ZED, om je al warm te maken voor het Kortfilmfestival (1 tot 8 december 2012). Het dictee vindt plaats op woensdag 28 november om 20u in aula Pieter de Somer. Vooraf inschrijven is aangeraden en kan via

6 Dear student, CleanTech Challenge We would like to present the CleanTech Challenge , organized by Academics For Companies (KU Leuven) and the Vlerick Business school. The CleanTech Challenge is a business idea competition focused on the clean tech domain, meaning that ideas need to have a positive impact on the environment while being economically and technically realizable. In order to win this competition, you will work together with engineering and business students in multidisciplinary teams. If your team wins the national CleanTech Challenge, you will have the honour to represent our faculty at the European finals in London! What is in it for you? A learning experience in entrepreneurship Multidisciplinary cooperation Networking-event with top-notch lectures Winning cash Getting a sponsored trip to the European finals in London Interested in participating? Come to the Kick-Off Event which will take place the 28 th of November at the Park Inn Hotel Leuven. During this evening the outline of the Clean Tech Challenge will be introduced, interesting guest speakers will be hosted and you will get the chance to network and enjoy a few drinks at the reception. We also foresee a speeddating session where students with a technical background can get in touch with business students to form teams. For more information and subscription for the Kick Off Event: Also take a look at our promo video: We are looking forward to meeting you! Clean regards, CleanTech Challenge - team Wetenschapsquiz Op vrijdag 7 december 2012 organiseren KVIV en KVCV in samenwerking met Technopolis reeds voor de 8ste keer de wetenschapsquiz! Kom toetsen wat je je nog herinnert van de schoolbanken en redeneer mee over de strikvragen van de wetenschap. Het gaat van ludieke weetjes in de huis-, tuin- en keukenwetenschappen tot astrologische kennis en geschiedkundige ontdekkingen. De ene keer

7 heb je parate kennis nodig, de andere keer zal je diep in je geheugen moeten graven naar kennis vanop de schoolbanken. En er zijn als vanouds ook weer de "praktische" proeven, door het Technopolisteam. Voor diegenen die nog mochten twijfelen: ook in deze editie zal de presentatie vakkundig verzorgd worden door Sabine Hagedoren! Vanaf 18u is Technopolis speciaal geopend voor de deelnemers van de quiz (het bezoek is in de prijs inbegrepen). Wie weet vindt u er nog wel handige tips voor tijdens de quiz! Vanaf 19u30 begint dan de quiz zelf. Info en inschrijven kan op LBK dankt

8

9

10 November Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Sport tapt: Olympische Winterzuipen White night Cultuur: Pannenkoeken en spelen 2e mastfeestje LOKOmotion Rum&Bass party IFR-voorronde 1 International cantus 1e bacfeestje IFR-voorronde 2 International night Bedrijspresentatie Beneo Cudi tapt Candy Shop TD Cultuur: filmavond Jarenstrijd Fakhuis tapt Beerpongtornooi Praatcafé department AOW Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Het Bakske. Zondag (11/12) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (12/12) 20u00-... 21u00-... Fridgewars t ElixIr Woensdag (14/12) 19u00-...

Het Bakske. Zondag (11/12) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (12/12) 20u00-... 21u00-... Fridgewars t ElixIr Woensdag (14/12) 19u00-... Het Bakske 12 december 2011-8 blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning Zondag (11/12) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (12/12)

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016 www.iuscommune.eu Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to attend the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers, which will take place on Thursday 16 June 2016. During this

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 15 June 2018

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 15 June 2018 www.iuscommune.eu Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to participate in the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers, which will take place on Friday, 15 June 2018. This

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 22 June 2017

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 22 June 2017 www.iuscommune.eu INVITATION Ius Commune Masterclass 22 June 2017 Amsterdam Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to participate in the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers,

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober

Kalender. Lokomotion. Maandag 16 oktober. Dinsdag 17 oktober. Woensdag 18 oktober. Donderdag 19 oktober. Dinsdag 24 - Woensdag 25 oktober Kalender Het enige echte Maandag 16 oktober Peter & Meteravond @ Délibéré Cubaanse avond @ Délibéré Doop: start om 18u @ Atrium Doopcantus @ Waaiberg om 20u Training 24-urenloop @ 20u Champions League

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Het Bakske. Kanweek hotdogverkoop Altran Workshop Voorrondes IFR Kanweek drankspellekesavond. Kanweek DubbelTD Bal Masqué

Het Bakske. Kanweek hotdogverkoop Altran Workshop Voorrondes IFR Kanweek drankspellekesavond. Kanweek DubbelTD Bal Masqué Het Bakske 26 november 2012 - blz. - 500 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (25/11) 21u00 -... Kanweekfeestje t ElixIr

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST Humus 9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST party @G Proffentap @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 8 Hallo iedereen! De openingsuren

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Een brasserie met een kloppend hart!

Een brasserie met een kloppend hart! 1 Een brasserie met een kloppend hart! 2 3 Een brasserie met een kloppend hart! 14 jaar Brasserie Appelmans p. 6 Brasserie p. 8 Absinthbar p. 10 Private Bar p. 12 Lunch p. 14 Diner p. 16 Groepen en gr

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Engelse mail schrijven

Engelse mail schrijven Engelse mail schrijven Hoe schrijf je een Engelse mail? In dit artikel gaan we dit uigebreid bespreken. In dit artikel ga je leren hoe je een zakelijke mail opstelt, hoe iemand aan te spreken, welke standaardzinnen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Het Bakske. Zondag (24/3) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (25/3) 9u00 -... 20u30 -... 21u00 -...

Het Bakske. Zondag (24/3) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (25/3) 9u00 -... 20u30 -... 21u00 -... Het Bakske 25 maart 2013 - blz. - 700 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (24/3) 23u00-00u00 Happy Hour Maandag (25/3)

Nadere informatie

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST

VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST - LEERLING SuccesformulesVoorkant_Opmaak 1 06-10-14 10:08 Pagina 1 VERSCHILLENDE TARIEVEN VOOR MEER WINST 1 anigap 80:01 41-01-60 1 kaampo_tnakroovselumrofseccus

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00 Parachute

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Vedett (IPA) 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Italiaanse martino 3.10 (Americain, martinosaus, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, sla ) Openingsuren:

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen Humus 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Finale IFR LBKwis Bierpong toernooi TD der Heverleese kringen Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4 Hallo iedereen! De openingsuren van de

Nadere informatie

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Pompoen ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (Brie met spek en honing) ( 2.60) Frisdrank van de

Nadere informatie

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Jennifer Machielse I am Jennifer Machielse, spontaneous, self-conscious and a go-getter, that s me. I am a fourth-year student Marketing & Communication in Tourism

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Rules & Regulations. Door: Sensez Schrijver: Ming Chao Datum: 29 maart 2013 Versie: 1.2

Rules & Regulations. Door: Sensez Schrijver: Ming Chao Datum: 29 maart 2013 Versie: 1.2 Rules & Regulations Door: Sensez Schrijver: Ming Chao Datum: 29 maart 2013 Versie: 1.2 INHOUDSOPGAVE CONTACTPERSONEN 3 WELKOM 4 Ronde 1 Introductie 5 Ronde 2 Visibility 6 Ronde 3 Show your mixology 7 Ronde

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Tripel Kanunnik Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje

Nadere informatie

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud november 2018 3 4 7 11 12 13 14 Agenda Terugblik Evenementen Spelplezier Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 20 / 11 DINSDAG VLIS gaat gezond 25 / 11

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Animatieprogramma 16

Animatieprogramma 16 1 Animatieprogramma 16 Boordevol activiteiten voor jong en oud! 2 Happiness looks gorgeous on you 3 MAANDAG 1 AUGUSTUS YAY, plezier maken! 10:30 12:00 UUR: AQUAPARK SPLASH (VERZAMELEN) / ZWEMDIPLOMA VERPLICHT

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Het Bakske. Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (29/4) 18u00-21u00 21u00 -... Dinsdag (30/4) Svdm: Beachvolley en wraps Fakbar open

Het Bakske. Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (29/4) 18u00-21u00 21u00 -... Dinsdag (30/4) Svdm: Beachvolley en wraps Fakbar open Het Bakske 29 april 2013 - blz. - 500 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida

Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida Oisterwijk, 28 September 2016 Dear parents and pupils, The tickets, hotel and youth hostel are booked and the programme is just about

Nadere informatie

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Tijd 09.15 09.45 Je bent op de Open dag, wat nu? Personal welcome international visitors 10.00 10.45 Je bent op de

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2 Buy Me FILE BUY ME BK Can you resist all those incredible products that all seem to be screaming: Buy Me! Every day we see them on TV during the commercial break: the best products in the world. How would

Nadere informatie