Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen"

Transcriptie

1 Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016/ of sms en naar 0488/ Gnorgl Cocktail van de maand: Firefly (vodka, pompelmoessap, grenadine) Promo van het jaar: iedere maandag is er vodka-energy drink voor slechts 2, nu ook met red bull red, blue en silver. Belangrijke mededelingen Vergeet jullie ISP niet door te sturen! Deadline is woensdag 9 oktober! Kringkaarten zullen niet meer verkocht worden op de cursusdienst! Je kan wel nog terecht bij de secretaresses in de Baarr deze week (zie verder). Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ u15 18u00 Maandag 7 oktober Onthaal komt langs in de les Algemene Economie bij 1 ste Bac voor inschrijving voor de Doop. IAAS zit s middags in de Baarr om bonnetjes te verkopen voor hun ONGELIJKHEIDSETENTJE. Onderwijsvergadering in LI Wees op tijd! 19u00 Het is Algemene Vergadering in LAND 00.42! Zie mail voor wie aanwezig moet zijn. 20u00 Woudloperstraining In aanloop naar de 24urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een eerste supertoffe training. Afspraak voor de kleedkamers van de Nayer in sportkledij!

2 20u00 22u00 Kaas- en Baarr We verwelkomen de KULAKKERS in LBK-stijl op deze Kaas- en Wijnavond in de Baarr. Kom een glaasje wijn drinken, wat kaas eten en leer de nieuwe aanwinsten van LBK kennen op een gezellige avond in de Baarr. Rustige avond Zoals elke maandagavond is er vodka-energy drink aan 2! 19u00 19u30 Open vergadering van IAAS in het IAAS lokaal (de eerste deur links als je de LBI-ingang neemt naar de cudi). Deze week is het zover! De eerste jaartjes worden opgenomen in de familie LBK en krijgen daarom een gepaste meter of peter! Ze worden dan ook verwacht om 19u30 aan de trappen van de kerk van Heverlee! 18u30 Dinsdag 8 oktober IAAS zit s middags in de Baarr om bonnetjes te verkopen voor hun ONGELIJKHEIDSETENTJE. Onthaal zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de Doop. Kringkaartenverkoop Heb je nog geen LBK-kringkaart kunnen bemachtigen? Geen paniek! De secretaresses zitten in de Baarr om deze te verkopen. Vergeet zeker geen 12 cash mee te nemen! De peters en meters (2 e Bac) worden verwacht aan de trappen van de kerk van Heverlee voor de Peter- en Meteravond! 21u30-22u45 22u00 10u30-12u30 Danslessen Deze week gaan de danslessen Jive van start. Inschrijven via onze site is nog steeds mogelijk totdat de plaatsen vol zitten. De prijs bedraagt 30 voor 8 lessen en de lessen zullen doorgaan aan KHL in de danszaal in de kelder. Peter- en meteravond Nadat de peters en meters hun petekindje(s) hebben gevonden en elkaar wat beter hebben leren kennen, is het tijd om met zijn allen af te zakken naar de G en er een geweldig feestje van te maken! Woensdag 9 oktober Onthaal komt langs bij 1 e Bac tijdens de pauze van de les Calculus voor inschrijvingen voor de doop.

3 18u00-20u00 22u00 IAAS zit s middags in de Baarr om bonnetjes te verkopen voor hun ONGELIJKHEIDSETENTJE. Kringkaartenverkoop Heb je nog geen LBK-kringkaart kunnen bemachtigen? Geen paniek! De secretaresses zitten in de Baarr om deze te verkopen. Vergeet zeker geen 12 cash mee te nemen! Cudi voor iedereen Vorige week hebben de meeste van jullie zijn cursussen komen halen. Voor diegenen die niet konden komen, geen probleem, vandaag kan iedereen nog terecht in de cudikelder! Schuimparty Ging je graag met mama in bad? Of liever met papa? Maak u dan klaar voor één van de zotste Gnorglfeestjes van dit semester! Neem uw duikbril mee, trek uw zwembroek/bikini/witte T-shirt aan en herbeleef uw kindertijd! Promo: schuimwijn aan 1. Donderdag 10 oktober IAAS zit s middags in de Baarr om bonnetjes te verkopen voor hun ONGELIJKHEIDSETENTJE. 16u00-18u00 20u00 Onthaal komt langs bij 1 e Bac tijdens de pauze van de les Algemene en Organische chemie voor inschrijvingen voor de doop. Woudloperstraining In aanloop naar de 24urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een eerste supertoffe training. Afspraak voor de kleedkamers van de Nayer in sportkledij! 20u00 CHOUFFE & Baarr Eindelijk is het weer zover! Een avond lang zal er Chouffe uit de vaten vloeien en zullen er bitterballen gevreten worden! Iedereen zal zeker al eens gehoord hebben van dit heerlijke kabouterbier met varianten als La Chouffe, Mc Chouffe & Houblon Chouffe! De eerste 10 personen die als kabouter verkleedt komen zullen een 75cl fles gratis krijgen! Meer info vind je achteraan in de Humus. 00u00 De Gnorgl is pas open vanaf 00u00 wegens Chouffe & Bitterballen in de Baarr. Vrijdag 11 oktober IAAS zit s middags in de Baarr om bonnetjes te verkopen voor hun ONGELIJKHEIDSETENTJE.

4 16u00-18u00 Baarr In samenspraak met de Baarr wil cultuur een som inzamelen voor een (nog nader te bepalen) goed doel, om zo iets terug te doen voor de maatschappij. Wij, toegewijd cultuurteam, zullen zelf verse soep maken en deze aan jullie verkopen voor een studentikoze prijs (rond 1) in de Baarr. Deze keer zal het tomatensoep zijn. Dus allen naar de Baarr om het Choufke weg te soepen!!! Onthaal komt langs bij 1 e Bac tijdens de pauze van de les Celbiologie voor inschrijvingen voor de doop. Om al naar uit te kijken Een woordje van Sport Woudloperstraining Ook dit jaar gaat LBK weer strijden voor de 3 de plaats op de 24urenloop. Om ons hiervoor zo goed mogelijk op voor te bereiden zijn er de woudloperstrainingen. Deze trainingen zijn de ideale manier om op leuke wijze en in groep je conditie te onderhouden/op te bouwen naar de 24urenloop toe. Sport verwelkomt jullie graag iedere maandag en donderdag om 20u aan gebouw de Nayer. De trainingen zijn op maat voor alle niveau s, dus je hoeft zeker geen schrik hebben om eens een kijkje te komen nemen! Er zal hier ook de kans zijn om je rondetijd eens te testen en om de stokwissel te oefenen. Voor meer info mail gerust naar sport@landbouwkring.be! Een woordje van 2 e Bac Mysterious Monday Maandag 14 oktober Ongelijkheidsetentje IAAS Woensdag 16 oktober BubblebutTD Dinsdag 29 oktober Doop en doopcantus Donderdag 31 oktober Gnorgl Dinsdag 12 november Massacantus Donderdag 14 november Proef n Gnorgl Dinsdag 19 november IFR voorronde 1 Woensdag 20 november IFR voorronde 2 Donderdag 28 november LOKOmotion Hallo 2e bac en andere LBK ers! Op maandag 14/10 zal ons eerste 2 e Bac feestje plaatsvinden in de G. Het belooft een fantastisch feestje te worden in het thema mysterie. Verkleden mag, maar onze bedoeling is vooral om er een gemaskerd feestje van te maken. Reserveer dus al maar een plaatsje voor dit geweldige spektakel in je agenda en kijk al wat rond voor een origineel masker, want diegene met het beste masker zal zeker beloond worden! ;) Veel liefs van jullie 2 e Bac presidium

5 Bier van de week: Pannepot Deze week donderdag is er terug de alombekende succesformulie Chouffe & B-Balls in de baarr! Om het contrast met Chouffe te maken, halen we deze week een iets minder gekend, donkerbruin bier in de baarr: Pannepot. Mispak u echter niet aan de onschuldige naam, dit biertje bevat een stevige 10 alcohol! Pannepot is een reeks van Belgische bieren van hoge gisting. De naam verwijst naar de vissersboten van De Panne, begin jaren 1900 en naar de donkere ale die door de vissers gedronken werd. Het bier wordt sinds 2005 gebrouwen in Brouwerij Deca te Woesten door De Struise Brouwers. Pannepot Type: Belgian Strong Ale Kleur: Donkerbruin Alcoholgehalte : 10 % Vol Gisting: Bovengisting Smaak: Rijk aroma van gebrande granen en toetsen van caramel, volmondig, milde hopbitterheid. Chouffe & Baarr Eindelijk is het weer zover! Eén avond lang zal er Chouffe uit de vaten vloeien en zullen er bitterballen gevreten worden! Iedereen zal zeker al eens gehoord hebben van dit heerlijke kabouterbier met varianten als La Chouffe, Mc Chouffe & Houblon Chouffe! LA CHOUFFE is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. MC CHOUFFE is een bruin, niet gefilterd bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het heeft een fruitig boeket met een licht bittere bijsmaak. HOUBLON CHOUFFE werd voor de eerste maal in 2006 gebrouwen. Het is een bier van het type «Indian Pale Ale», met een harmonieus evenwicht tussen een uitgesproken bittere smaak en een aangename fruitsmaak. HOUBLON CHOUFFE is niet gefilterd en zowel in de fles als het vat hergist. Waarom wordt een bitterbal 'bitter' genoemd??? De bal is uiteraard zelf niet bitter, maar gevuld met een hartige vleesragout. Je at een bitterbal oorspronkelijk bij een bittertje, oftewel een kruidenjenever. Het woord bitter is afgeleid van het werkwoord bijten. Want iets dat bitter is, heeft een snijdende, venijnige smaak. De Britten noemen dat ook wel een bite. Oudere Nederlandstaligen willen het ook nog wel eens over een bijterige smaak hebben als ze bitter bedoelen.

6 Deze 3 verschillende soorten speciaalbieren zullen verkrijgbaar zijn voor slechts 1! Bitterballen (5 stuks) & kaaskroketten (2 stuks) zullen genuttigd worden voor slechts 0,50! Bovendien zullen de eerste 10 mensen die als kabouter vekleed komen een 75cl fles gratis krijgen! Om alles vlot te laten verlopen vragen we aan iedereen die Chouffe wil drinken een waarborg van 5 mee te brengen. Geen waarborg = geen Chouffe glas = geen Chouffe!!! Ook zal er deze avond niet gepoeft kunnen worden. Tot donderdag! Het kabouterteam IAAS-Ongelijkheidsetentje Omdat het op 4 oktober werelddierendag was en het op 16 oktober FAO world food day is, wil IAAS jullie uitnodigen voor het jaarlijkse ongelijkheidsetentje op MAANDAG 14 OKTOBER. De avond zal in het teken staan van zowel ongelijkheid tussen arm en rijk als ook dierenartsen zonder grenzen. Op deze avond verplaats je jezelf even naar een ander land, arm of rijk. Je bent er eigenaar van een kudde vee, groot of klein. Het lot kan verschillende wendingen kennen, goed of slecht. Hopelijk kan je genoeg koeien verkopen om je eten te betalen. IAAS voorziet jullie van een volwaardige en ecologische (lees vegetarische) maaltijd die je tijdens het spel kan verdienen. Maar geen nood! Heb je als arm land toch hongersnood gekend? Aan het einde van het spel kan je nog eten tot je voldaan bent. Kort: Waar? in de Baarr! Wanneer? 14/10 om 18u30! Wakosta? 4! Beste 1 e Bac, Een woordje van Onthaal Na de eerste 2 geslaagde weken bij de bio-ingenieurs zit de volgende belangrijke gebeurtenis in jullie LBK-carrière er aan te komen: jullie doop! Dit is een echte aanrader voor elke Bio-ingenieur in wording en het zorgt ervoor dat jullie officieel toetreden tot de supertoffe familie die LBK is. Heb geen schrik voor horrortaferelen en bijna-doodervaringen, de doop is stevig maar het blijft plezant. En de voldoening achteraf is groot. Hoe gaat dit nu allemaal praktisch in zijn werk? Als je je wilt laten dopen, moet je je deze week inschrijven. Onthaal komt 4 keer langs in jullie les om een klein woordje uitleg te geven en nadien om jullie in te schrijven. Dit is op maandag na de les economie, woensdag tijdens calculus, donderdag tijdens chemie en vrijdag tijdens celbiologie. Dinsdagmiddag zit onthaal in de baarr voor de inschrijvingen. De doop kost 13 euro, dus gelieve dan dit bedrag mee te nemen om te betalen. Hierbij zit ook inkom voor de TD en de doopcantus inbegrepen. Het eerste evenement waar jullie naar toe moeten is de BubblebutTD (woensdag 16 oktober) waar ook de schachtenverkoop plaatsvindt. Dit is verplicht voor elke schacht die gedoopt wil worden. Hierbij worden jullie in groep of soms individueel verkocht aan ouderejaars die jullie een week lang enkele uren opdrachten kunnen geven. Wederom geen paniek: opdrachten mogen niet seksueel getint zijn en jullie moeten geen lessen missen. De volgende verplichting is de predoopweek, waarbij jullie allemaal samen een lijst van doopopdrachten moeten vervullen. Het voorlezen van de doopopdrachten vindt plaats aan de kerk van Heverlee op

7 zondagavond 20 oktober om 23u59. Al deze opdrachten moeten die week voltooid worden om straffen op de doopcantus te vermijden! De doop zelf en bijhorende doopcantus gebeuren op dinsdag 29 oktober. Deze zijn uiteraard ook verplicht. BELANGRIJK! (ook voor ouderejaars!) Een nieuwigheid dit jaar is de opdrachtenkaart. Dit is een kaartje dat de schachten krijgen bij het voorlezen van de doopopdrachten en dat ze vanaf dan constant bij zich moeten hebben. Hierop staat de naam van de schacht, welke doopopdrachten ze moeten vervullen en aan wie ze verkocht zijn. Wanneer ze een opdracht volbracht hebben, stempelt onthaal deze kaart af. De bedoeling is dat ook ouderejaars hierop dingen mogen schrijven die de schacht goed of juist niet goed heeft gedaan, zodat een gepaste beloning of straf kan toegewezen worden tijdens de doop zelf! Heb je nog opmerkingen of vragen? Aarzel dan niet om iemand van Onthaal aan te spreken! Kusjes - Het doopteam Interfacutlaire Rockrally 2014 Wat? Het IFR, vroeger bekend als het IFS (Interfacultair Songfestival), is een rockrally met een lange traditie binnen het Leuvense studentenleven. Dit jaar wordt het reeds voor de 30 ste keer door LBK georganiseerd. Elke faculteitskring kan één artiest of band afvaardigen naar een van de twee voorrondes. Niet enkel een jury, maar ook het publiek bepaalt vervolgens wie door mag naar de finale. De winnaar van de rockrally mag zich terecht de beste band uit het Leuvense studentenmilieu noemen, en wordt beloond met een fantastische prijs. Wanneer? De voorrondes zullen doorgaan op 19 en 20 november 2013, de finale op 18 maart Waar? De voorrondes vinden plaats in de Baarr, de finale in Het Depot (Martelarenplein 12, Leuven). Wie? 1 artiest/band per kring mag deelnemen, waarvan minstens 1/3 e leden lid zijn van de kring, waarbij er steeds naar onder wordt afgerond. Elke band dient minstens één eigen nummer te brengen. Bands die al eens hebben deelgenomen mogen opnieuw deel-nemen, zij het wel met volledig nieuw materiaal. Hoe schrijf je je in voor IFR 2014? Mail dan vóór 28 oktober naar ifr@landbouwkring.be, vermeld bandnaam en bandleden en verder informatie zal volgen.

8 Een woordje van LBK Cycling Team Om al naar uit te kijken! Als een unicum binnen de Leuvense kringen heeft LBK zijn eigen wielerploeg. Via onze Facebook groep spreken we regelmatig eens af om met een groepje te gaan rijden. Dit gaat van kleine after-work ritjes tot de Ronde van Vlaanderen. Bovendien hebben we zelfs onze eigen outfit. Bij voldoende interesse kan deze dit jaar opnieuw verkocht worden. Heb je nog vragen of wil je toegevoegd worden aan de groep, mail dan naar Matthi LBK dankt

9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag November Oktober 7 AV 14 Ongelijkheidsetentje IAAS Peter- en meteravond urenloop Deadline ISP! Schuimparty Albatros urenloop 10 Chouffe & Baarr Voorlezen doopopdrachten Overwinningsfeestje International cantus Doop en doopcantus Halloween cultuurfeestje Beachparty Careerevening Gratis infoblad v.u. Anna Hendrickx en Elise Van Bael voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

10

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Pompoen ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (Brie met spek en honing) ( 2.60) Frisdrank van de

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Het ontvangen van een eindejaarsgeschenk is eigenlijk een vaste vorm van een welgemeend dankjewel. Een waardering naar elkaar toe voor

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc.

Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. Een ongefilterd fris trappistenwitbier met citrusachtige geur. De droge lichtzurige smaak zorgt voor een verfijnderd karakter. Alc. 5,5% 3,00 Een sprankelend trappistenbier van hoge gisting. Licht moutig

Nadere informatie

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5.

Bier van t Vat. Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië. Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België. Filou 8.5 % 25cl België. Lage Landen 5. Bier van t Vat Pilsner Urquell 4.4 % 25cl Tsjechië Grimbergen Dubbel 6.5 % 33cl België Filou 8.5 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 25cl België Lage Landen 5.2 % 50cl België Grolsch 5.0 % 25cl Nederland Wij

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

ASPIRANTE BOYZ! 09/09 16/09 23/09. LEDEWERVING: OM 13u30 AAN DE CHIRO

ASPIRANTE BOYZ! 09/09 16/09 23/09. LEDEWERVING: OM 13u30 AAN DE CHIRO ASPIRANTE BOYZ! Best Aspiranten, in wat volgt willen wij jullie een voorsmaakje geven van ons programma. Wij willen jullie echter niet aan zetten tot (overmatig) gebruik, en zijn niet verantwoord voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij

Ons Carusobier is een volmoutbier van hoge gisting, gebrouwen door de Scheldebrouwerij BIERKAART Bieren van t vat pilsener 25 cl alc. 5,0 % vol. 2,10 pilsener 50 cl alc. 5.0 % vol. 3,90 Up 22 cl alc. 5,5 % vol 2,20 Hoppen Blond van Jopen alc. 6,8% vol. 3,30 Ons eigen bier 2,60 Ons Carusobier

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens

Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens Activiteitenboekje 3 de patrouille KLJ Vlezenbeek Jongens Woordje van de leiding Dag vrienden! Ook voor het 2 de semester hebben we veel leuks in peto voor jullie. Nu de examens voor de deur staan voor

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl Assortiment Hertog Jan PILSENER Omschrijving Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. Met liefde gebrouwen.

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Jessenhofke 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Brie-honing 3.10 (Brie, Honing, Sla, Walnoten) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als

Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als Café 'de Oude Sluis' kent een rijke traditie als authentiek biercafé. Deze traditie wordt dan ook met grote toewijding door zowel het personeel als de speciaalbier-minnende vaste bezoekers in stand gehouden.

Nadere informatie

Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE

Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE Wie kent niet de Martin s Pale Ale? Het bier dat onze voorouders "de nobelste Engelse Pale Ale noemden... Dit unieke bier is de vrucht van een absoluut buitengewone ambachtelijke

Nadere informatie

WAT STAAT ER IN JE AGENDA?

WAT STAAT ER IN JE AGENDA? BLAD 1 WAT STAAT ER IN JE AGENDA? In de agenda van je kind staat veel informatie. Je kind moet: Huiswerk maken Een les leren Iets meebrengen Wat moet je doen? 1 Kijk naar de agenda op blad 2. Welke informatie

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis Humus 7 Maandag Dinsdag Donderdag Fluo Flügel Massacantus Proef n buis Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 7 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 7e week vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

De lekkerste troeven in uw hand!

De lekkerste troeven in uw hand! De lekkerste troeven in uw hand! Bier troef! Brouwerij bezoek Interesse om Brouwerij Het Nest een bezoek te brengen? Een bezoek aan de brouwerij duurt +- 90 minuten. Tijdens dit bezoek aan onze brouwerij

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter.

BIEREN VAN DE TAP: Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. BIEREN VAN DE TAP: BRAND 2,20 TYPE: PILSENER ALCOHOL: 5% GISTING: LAAG Een zachte en neutrale pilsener. Het aroma is iets hoppig. De body is medium en de nasmaak is hopbitter. LA TRAPPE DUBBEL 3,25 TYPE:

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30!

Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30! Baarr Bier van de week: Restjesweek!! ( 1.50) Soep van de week: Pompoen ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (brie met spek en honig) ( 2.60) Openingsuren: 10u30 24u

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. November December 2014 Zondag 2 November 2014 Klaar voor een mega spel gemaakt door onze nieuwe leiding? Zorg dan dat je er bij bent want wij hebben

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

De Schuimkragen VZW. Bieren met een Goed Doel 23/01/2015

De Schuimkragen VZW. Bieren met een Goed Doel 23/01/2015 Bieren met een Goed Doel 23/01/2015 De Schuimkragen VZW Stichtend lid van vzw Zythos, Confederatie van Belgische Objectieve Bierproeversverenigingen Lid van de Gemeentelijke Cultuurraad van Zele BUFO 4,8

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week Baarr Bier van de week: Westmalle 1.50 Soep van de week: Curry 0.70 Broodje van de week: Balletjes-tomatensaus 2.80 (Balletjes in tomatensaus, sla, ei, wortel) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie