Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:"

Transcriptie

1 Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats in de baarr, dus kom er gerust eentje halen! Zeker 1e bac die geen heeft gekregen! 1 e bac: Vrijdag is er opnieuw cursusdienst voor jullie! Echter geen nood als jullie dan nog geen cursussen hebben: er komen nog cudi s! Vergeet zeker geen 12 euro cash mee te brengen naar de cursusdienst, zodat je een kringkaart kunt kopen. Voor een Guido-gids neem je best 5 euro mee! 2 e bac: Denk al maar eens na of je je wilt ontfermen over één of meerdere schachtjes, want Onthaal komt langs in de lessen op zoek naar peters en meters. Het ISP sluit op 10 oktober, vergeet dit dus niet in te vullen! Ook je IER moet opgeslagen zijn voor je het ISP kan doorsturen! Info op de biw.kuleuven.be, in de vorige humus en op de nieuwe facebook-pagina Studietrajectbegeleiding Bio-ingenieurswetenschappen KU Leuven! Baarr: Bier van de week: Rebel Local van t vat Soep van de week: Tomate supreme Looza van de maand: Looza Ace Nieuwe openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar of sms en naar Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,20 euro Cocktail van de maand: Purple Rain 2,50 euro Maandag 1 oktober 19u00 Onderwijsvergadering in LAND Deze week start de onderwijsvergadering een uurtje later. Zo kunnen we na de vergadering met z'n allen een lekkere pizza gaan eten en daarna afzakken naar de gnorgl, want vandaag TAPT ONDERWIJS! 20u00 Woudloperstraining In aanloop naar de 24- urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een supertoffe training. Afspraak aan de Nayer in sportkledij!

2 22u00 18u00 Onderwijs tapt Seuten en nerds in de Gnorgl Dit is de enige avond van het hele jaar dat het toegestaan is om keihard loss te gehn op je sandalen met witte sokken. Dus zet je mega-bril op en kam je haar in een strakke middenmeet want vanavond zijn er enkel Seuten en Nerds in de Gnorgl! Onderwijs zal laten zien dat zelfs de grootste seuten der LBK ers een feestje kunnen bouwen! Omdat seuten graag thee drinken is er speciaal voor deze avond Ice-tea + sterke aan 2,50! Dinsdag 2 oktober Cursusdienst 2 e bachelor Jullie worden in de kelder verwacht vanaf 18 uur. Let op: dit gebeurt natuurlijk op alfabetische volgorde! Kom op het uur waarop je moet komen en enkel als je cursussen toegewezen zijn! A-G : 18u00 H-P : 19u00 Q-Z : 20u00 Je kan met bancontact betalen, maar de bancontact is traag dus als je cash kan betalen, doe dat dan zeker. Vermits nog niet alle prijzen 100% zeker zijn, reken je best op 20 meer dan wat de site zegt. Vergeet niet: je kan ook een kringkaart kopen voor 12 en een guido-gids voor 5, die je cash moet betalen! 18u00 19u00 20u30 De eerste rugbytraining van het academiejaar zal doorgaan om 18u aan De Nayer, iedereen die zin heeft om mee te doen is welkom! Gnorgl Na de tapperscursus die ongeveer een uurtje duurt, moeten al die slechtgetapte pinten ook opgedronken worden! Daarom gaan we in de stijl van 2 de mast aloude drinkspellekes spelen met meters aan 11 euro! Geen zin in drankspelletjes, maar wel zin in die speciale ambiance? Kom van een Grimbergen aan 1.20 genieten! Kaas- en Baarr Onthaal organiseert een 'Kaas- en wijn avond' voor 3e bac, hiermee willen we de KULAK'ers een kans geven om ons jaar te leren kennen. De prijs is 5 euro voor kaas en wijn à volonté. Voor diegenen die geen wijn prefereren, kan er altijd ook bier of iets dergelijks gedronken worden in de Baarr. 3e bac, wil je nieuwe vriendjes maken (niet noodzakelijk vanuit de KULAK), zak dan vandaag af naar de Baarr. Inschrijven kan bij mensen van Onthaal tijdens de lessen maandag en dinsdag.

3 Woensdag 3 oktober Donderdag 4 oktober 18u15 21u00 22u30 22u00 Cursusdienst 3 e bachelor Jullie worden in de kelder verwacht vanaf 18 uur. Let op: dit gebeurt natuurlijk op alfabetische volgorde! Kom op het uur waarop je moet komen en enkel als je cursussen toegewezen zijn! A-G : 18u15 H-P : 19u00 Q-Z : 20u00 Je kan met bancontact betalen, maar de bancontact is traag dus als je cash kan betalen, doe dat dan zeker. Vermits nog niet alle prijzen 100% zeker zijn, reken je best op 20 meer dan wat de site zegt. Vergeet niet: je kan ook een kringkaart kopen voor 12 en een guido-gids voor 5, die je cash moet betalen! Avant TD Na enkele jaren van rust gaan we er terug mee beginnen. Indrinken was nog nooit zo fun! Omdat retescheef naar een td vertrekken tegenwoordig erg in is: Duikboten aan 1,50! Om 22u30 fietsen we dan allemaal samen richting Lido. Dynamite Lido Tijd voor het eerste grote LBK-feestje van het academiejaar! Vanavond tonen we opnieuw waarom ons Boerekot de beste ambiance van Leuven levert door de Lido te doen ontploffen! 16u30 Cursusdienst Masters Jullie worden in de kelder verwacht vanaf 17 uur. Let op: dit gebeurt natuurlijk op alfabetische volgorde (buiten major cel- en gen, want die hebben veel te veel cursussen)! Kom op het uur waarop je moet komen en enkel als je cursussen toegewezen zijn! Major cel- en gen: 16u30 A-G : 17u00 H-P : 18u00 Q-Z : 19u00 Je kan met bancontact betalen, maar de bancontact is traag dus als je cash kan betalen, doe dat dan zeker. Vermits nog niet alle prijzen 100% zeker zijn, reken je best op 20 meer dan wat de site zegt. Vergeet niet: je kan ook een kringkaart kopen voor 12 en een guido-gids voor 5, die je cash moet betalen! 19u30 Woudloperstraining In aanloop naar de 24- urenloop en om de spieren weer op gang te krijgen, organiseert Sport een supertoffe training. Afspraak aan de Nayer in sportkledij! 21u00 Algemene Vergadering in LAND De eerste AV van het academiejaar begint om 21u (een uurtje later dan eerst aangekondigd). Enkel bepaalde presidiumleden hebben stemrecht, maar iedereen is welkom!

4 22u00 11u45 15u30 Rustige avond De buurvrouw verdient na 2 zware weken ook eens een avondje rust Of niet? Ook vanavond weer Grimbergen aan 1,20 euro! Vrijdag 5 oktober Cursusdienst 1 e bachelor De tweede lading cursussen voor de eerstejaars is binnen! Jullie mogen vanaf 11u45 komen. Let op je: je mag enkel komen als je cursussen toegewezen zijn! Je kan met bancontact betalen maar die is heel traag dus als je met cash kan betalen gaat het al wat vlotter. De prijs op de site komt overeen met wat je moet betalen voor je cursussen. Je kan ook een labojas voor 19, een codex voor 10 en een guido-gids voor 5 kopen. Dus neem wel extra geld mee! Om al naar uit te kijken Maandag 8 oktober Schuimparty Dinsdag 9 oktober Speeddating Woensdag 10 oktober Peter- en meteravond Donderdag 11 oktober Chouffe en bitterballen Vrijdag 12 oktober International night Maandag 15 oktober Gangnam TD met schachtenverkoop Donderdag 18 oktober Praatcafé departement Biosystemen oktober 24-urenloop Bier van de week: Rebel Local van t vat Rebel Local is een goudblond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Het is een karaktervol bier gebrouwen met bleke pilsmout. Het licht bittere karakter dankt de Rebel Local aan het gebruik van Hallertau hop in de kookketel. Het bier heeft een ietwat zoete en bloemige afdronk en geur door de toevoeging van een subtiele aroma-hop tijdens de lagering, het zogenaamde dry-hoppen. Dit bier kan in zekere zin onder de bierstijl Indian Pale Ale worden gecatalogeerd wegens zijn hoppig karakter. Toch verschilt het bier van de klassieke IPA s door zijn meer subtiele bitterheid en lichtere kleur. Noem het een IPA Verzet-style. Het Brouwers Verzet bestaat uit Alex, Joran en Koen die in 2008 samen afstudeerden aan de brouwerijschool van Gent. Ze werken

5 alledrie in een brouwerij, waar ze strikt de recepten moeten volgen. In het weekend en na de uren doen ze hun eigen ding in hun eigen brouwerij. Vandaar de naam Brouwers Verzet, al kan je het ook zien als 'een verzetje'. Het doel van Brouwers Verzet is eerlijke en eigenzinnige bieren maken voor de liefhebber die houdt van persoonlijkheid en karakter. Een woordje van de Preses LBK breidt uit. Net als ieder jaar zijn we opnieuw op zoek om mensen in ons presidium op te nemen. Dit kan gaan van medewerkers in werkgroepen, tappers in de Gnorgl en Baarr, onderwijs-jaarverantwoordelijken, jaarpresidia,... Iedereen is van harte welkom, en we hebben jullie nodig! Geïnteresseerd: stuur een mailtje naar met naam, adres, gsmnummer en de functie die je ambieert! We want YOU in ons logistiek team! Een woordje van Logistiek Wat houdt dat dan in zie ik u denken? Awel, dat is af en toe met de kringkar rijden! Ziet u dit wel zitten? Wel dan, spreek ons aan in de baarr, in de gnorgl of stuur een mailtje naar TeamRaymaekers@gmail.com! Katrijn en Karen Een woordje van Gnorgl TAPPERSCURSUS: Van elke werkgroep wordt er een afgevaardigde verwacht. Ook schachten en ouderejaars die eens graag een avondje willen tappen zijn hierop welkom! Samen met Nick de flik zullen we ook leren hoe we als steward die vervelende lawaaimakers op hun plaats kunnen zetten. Verder zullen ook de avonden van de hoofdtappers verdeeld worden onder de kundige leiding van onze ShiftenStier Hex! Als je graag ons team wilt vervolledigen als hoofdtapper, of als je eens een keertje mee wilt helpen achter de toog, of als je graag eens DJ wilt zijn: stuur een mailtje naar GNORGL@LANDBOUWKRING.BE en wij spreken je zeker aan! Woudloperstraining Een woordje van Sport Ik denk dat de naam Woudloperstraining bij sommigen al onmiddellijk wat spieren doet verkrampen en harten sneller doet slaan. Deze ultieme voorbereiding op de 24-urenloop zal ook dit jaar NIET ontbreken, dus nodigt Sport jullie daarom graag uit op maandag en donderdag vanaf 20u aan gebouw de Nayer. Deze korte, intense en super leuke trainingen worden verzorgd door Piet Speed en dit jaar werken we vooral aan korte afstanden, op een zo snel mogelijke manier je conditie wat verhogen en de 3e plaats in de

6 wacht te slepen! Dus als je zin hebt om LBK wat te steunen, je wilt eens komen testen wat je rondetijden zullen zijn of je werkt dat opkomend bierbuikje er graag eens op een toffe manier af, dan is er maar 1 place to be! Een woordje van Cudi Iedereen kan zijn cursussen bestellen! De volgende cudi-momenten zijn: Dinsdag 02/10-18u00: 2 de bac Woensdag 03/10-18u00: 3 de bac Donderdag 04/10-16u30: masters Vrijdag 05/10-11u45: 1 ste bac Je kan je cursussen enkel komen afhalen als ze toegewezen zijn! Je kan met bancontact betalen, maar die is traag dus als je cash kan betalen, doe dat dan zeker. Vergeet niet: je kan ook een kringkaart kopen voor 12 en een guido-gids voor 5, die je cash moet betalen! De volgende cursussen zullen nog NIET beschikbaar zijn bij de eerste cursusdienst, ook al zijn ze toegewezen: Membraantechnologie Sustainable Precision Livestock Farming Integration of Biological Responses in Process Management Optics, Lasers and Acoustics Technologie van mouterij en brouwerij: basisaspecten Een woordje van Concerto Dag allemaal! Zo vroeg in het jaar en toch een woordje van Concerto? Awel ja. Wij gaan er samen met Sport voor zorgen dan LBK losjes derde wordt op de 24u-loop. Hoe gaan we dat doen? Door een uniek LBK- TRIBUUNORKEST op te richten! Speel je een blaasinstrument of slagwerk, en heb je zin om in dit uitzonderlijk orkestje te spelen? Mail dan als de bliksem naar concerto@landbouwkring.be met je gegevens en je instrument! We regelen dan partijen en een repetitie of 2. We mikken op een man of 15 die bij de start en finish een paar uurtjes de lippen op elkaar willen pitsen. Omdat LBK dit jaar van zich gaat laten horen! Annelies en Sander Speeddating met Cultuur Wil je snel een heleboel nieuwe vrienden maken? Of ben je nog volop op zoek naar een danspartner? Kom dan naar de speeddate op dinsdag 9 oktober! Vanaf 21u zit de baarr vol met kandidaten en krijg je telkens enkele minuten om je date te leren kennen. Indien er een match is, zorgen wij ervoor dat er telefoonnummers uitgewisseld worden. Je hoeft ook geen schrik te hebben voor awkward silences, want wij hebben enkele vragen klaar liggen in geval van nood. Inschrijven kan via het blad in de baarr. Wees er op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt!

7 Danslessen met Cultuur Nu de dagen beginnen in te korten en de temperatuur nog maar amper 20 graden haalt, lijkt het ons een goed idee om éénmaal per week in zuiderse sferen te vertoeven! Als dit jou ook een fantastisch idee lijkt, dan is het tijd om de benen al eens goed los te gooien want wij organiseren dit semester lessen Latino-koppeldans. Je mag je verwachten aan een initiatie van verschillende Latijns- Amerikaanse en zuiderse dansen (salsa, chachacha, merengue, ) die later dit jaar op het galabal of andere feestjes zeker van pas zullen komen! De lessen zullen gegeven worden door Marc, een zeer gedreven dansleraar die vorig jaar de super toffe swinglessen van LBK verzorgde. Concreet mag je je hieraan verwachten: - What? 7 lessen van 1,5 uur - What time? Maandagavond van 21.15u tot 22.45u - When? 15 oktober tot en met 3 december (met uitzondering van 29 oktober) - Where? danszaal KHLeuven (zaaltje aan de fietsenstalling), Hertogstraat 178, 3001 Heverlee - Price? 35 euro persoon (40 euro voor niet-lbk'ers) Inschrijven kan door te mailen naar cultuur@landbouwkring.be. En wanneer je niet meteen iemand kent die mee wil komen dansen, zullen wij met cultuur ons uiterste best doen om voor jou een danspartner te vinden! Zeker niet twijfelen, gewoon doen!

8 Beste Boerekotters, We want YOU for Bloedserieus Leuven! Bloedserieus zoekt vers bloed Hoewel de ouwe boeren onder jullie ons waarschijnlijk al goed kennen, willen we ons even voorstellen voor de groentjes: wij zijn de vrolijke jongens en meisjes van Bloedserieus, de studentenvereniging die twee keer per jaar in samenwerking met het Rode Kruis een bloedinzameling onder de Leuvense studentenbevolking organiseert. Die bloedinzamelingen vinden plaats gedurende de zogenaamde Bloedserieusweken. 's Avonds kunnen de donoren dan genieten van allerlei superleuke avondactiviteiten. Alma 2). Als je dan echt niet kan komen of als je nog vragen hebt, mag je steeds een mailtje sturen naar Je kan ook steeds terecht op voor meer informatie over Bloedserieus. Hopelijk tot binnenkort, Uw Bloedserieusteam Om dit voor elkaar te krijgen, kunnen we rekenen op een team van gemotiveerde leden die onderhandelen met bedrijven, quizzen in elkaar steken, rijden met busjes, artiesten boeken, filmpjes maken en nog veel, veel meer. Zoals een echte studentenvereniging zetten we ook minstens één en vaak meerdere keren per week een stapje in Leuven en gaan we samen op weekend en op vakantie. Interesse om ons te leren kennen en meer te weten te komen over hoe je als deel van dit gemotiveerd team kan meewerken aan een van de grootste en leukste evenementen in Leuven? Kom dan op donderdag 4 oktober 2012 om 20u naar onze startvergadering in de Raadzaal (Parkstraat 45, Faculteit Sociale Wetenschappen, vlakbij

9 Word onze Faculty STAR! Faculty Stars K.U.Leuven is actief op zoek naar artistiek talent en geeft het groeikansen. De vele studenten die creatief bezig zijn met kunst verdienen immers een podium. Studeer je aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en ben je creatief bezig met fotografie, schilderkunst, poëzie, mode, animatie, muziek, stand-up, dans, design, performance of een andere kunstvorm? Dan is dit je kans om voor onze faculteit te schitteren, solo of in groep. Wij zullen de Faculty STAR van de Faculteit Bioingenieurswetenschappen koesteren als huiskunstenaar op diverse gelegenheden. Met een groots slotevenement op 16 mei. Je staat ook niet alleen met je talent: elke Faculty STAR krijgt professionele begeleiding van een meter of peter uit de Leuvense cultuursector. Wil jij dit academiejaar het artistieke gezicht worden van onze faculteit? Alle details rond deelname kan je nalezen op AFC Leuven Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Wil je praktijkervaring opdoen? Wil je in team werken met gemotiveerde studenten van andere faculteiten en professionals leren kennen uit het bedrijfsleven? Word dan lid van AFC Leuven! AFC is een studentenvereniging die de brug vormt tussen de universiteit en het bedrijfsleven. De dag van vandaag is het niet enkel belangrijk om een diploma te halen, maar is het ook cruciaal om praktijkervaring op te doen. AFC geeft jou de kans om naast jouw technische opleiding ook management skills te verwerven. Om dit doel te bereiken organiseren we student consulting projecten. Als projectlid werk je in een team met een vijftal studenten en los je een probleem op voor een bedrijf of vzw doorheen één semester. Eén van onze projecten volgend semester is bijvoorbeeld het ontwerpen van do-it-yourself zonnepanelen pakket voor Humasol. Wij voorzien bovendien heel wat leuke teambuilding! Daarnaast organiseren we ook workshops die je op een korte tijd iets bij leren over een interessant topic. Deze workshops zijn erg interactief en worden steeds afgesloten door een gezellige receptie. AFC stimuleert ten slotte ook ondernemerschap door de organisatie van events, zoals de CleanTechChallenge, een ideeëncompetitie gefocust op groene technologie, en het Student Startup Forum, een beurs rond ondernemerschap. Wil je meer weten over AFC? Kom dan naar het AFC info-event, op donderdag 4 oktober om 19u30 in de Universiteitshallen! Zet je als aanwezig op Facebook en win een Wii of andere leuke prijzen! AFC Leuven

10 Imec Openbedrijvendag Sagio.be Op 7 oktober zullen er 35 imec-ambassadeurs klaarstaan die je hun persoonlijk verhaal vertellen en je hun werkomgeving laten zien. Het is een unieke gelegenheid om een blik achter de schermen te werpen van dit onderzoeksinstituut. Je zal je anderhalf uur kunnen verplaatsen in het leven op imec als onderzoeker, operator, technieker of manager. De imec-ambassadeurs zijn actief in verschillende onderzoeksdomeinen, gaande van computerchips tot zonnecellen en medische toepassingen. Op onder de rubriek ambassadeurs kan je een rondleiding kiezen die aansluit bij jouw interesses. Omwille van het internationale karakter van imec zullen sommige rondleidingen in het Engels gegeven worden. Let hier op bij het maken van je keuze. Een ander aandachtspunt is dat de rondleidingen niet toegankelijk zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar (14 jaar voor de cleanroomrondleidigen). Voor hen worden er kinderactiviteiten voorzien. Deze activiteiten vind je onder de rubriek kids. Heb je zin om imec te komen bezoeken tijdens de Open Bedrijvendag op 7 oktober 2012? Ga dan snel naar de pagina met de imec-ambassadeurs, maak je keuze en schrijf je in voor een unieke kijk achter de schermen van imec. U kunt dit alles nog even nalezen op de website: LBK dankt

11

12 Oktober Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Onderwijs tapt: Seuten en nerds Kaas- en wijnavond G DYNAMITE LIDO Schuimparty Speeddating Beerpongtornooi Peter en Meteravond Chouffe en bitterballen Internationaal en IAAS tappen International night Danslessen beginnen Gangnam TD IAAS: World Food Day Careerevening IAAS: debat groene groei 3 e bacfeestje Praatcafé departement Biosystemen Voorlezen doopopdrachten BR tapt 24-urenloop 24-urenloop Overwinningsfeestje Voorlezen doopopdrachten Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES

INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES INFORMATIE ZOEKEN OP WEBSITES Je wil studeren aan een hogeschool of universiteit. Op het internet kan je alle informatie vinden die je nodig hebt. Wat moet je doen? 1. Lees de instructie op blad 2. 2.

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Wenen Universiteit

Erasmusbestemming: Wenen Universiteit Erasmusbestemming: Wenen... Academiejaar: 2014. - 2015. Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Het hoofdgebouw van de Universiteit

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt?

Met wie moet je als erasmusstudent het eerst contact opnemen als je aankomt? Erasmusbestemming: Universität Heidelberg Academiejaar: 2014. - 2015. Twee semesters Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Tot de universiteit behoren

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

PROJECTOPROEP

PROJECTOPROEP 14.03.2020 PROJECTOPROEP Museum Night Fever, is de museumnacht van Brussel. En wees gerust, het is cooler dan het lijkt! Musea zijn tijdens MNF niet alleen laat open, maar MNF vormt ook dé gelegenheid

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB. boekhouden en informatica WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB. boekhouden en informatica WWW.VOORBEREIDINGSJAAR. ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN boekhouden en informatica IN ÉÉN SCHOOLJAAR KLAAR OM TE STUDEREN IN HET NEDERLANDS WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.BE Ik

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen Academiejaar 2018-2019 Wie zijn wij? De monitoren Politika Fee De Metsenaere Yasmine Sidhoumi Medewerkers studentenkring Wat staat je vandaag te wachten? (1)

Nadere informatie

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben je weer de jongste. Je moet alles nog ontdekken. Dat

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie

TELEFONEREN NAAR DE BIBLIOTHEEK

TELEFONEREN NAAR DE BIBLIOTHEEK Patrick studeert aan de universiteit. Hij zoekt een rustige plaats om te studeren. Hij wil in de bibliotheek gaan studeren. In de bibliotheek kan je ook de computers. Hij weet niet wanneer de bibliotheek

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Annelies Hak decaan HAVO

Annelies Hak decaan HAVO Voorlichting HAVO klas 5 schooljaar 2014-2015 Annelies Hak decaan HAVO hak@hetlyceumvos.nl Studie is geen last minute vakantie Wat kan ik na de HAVO doen? Studeren HBO, MBO Werken Uitstel van studie eventueel

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het

Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het Erasmusbestemming: BOLOGNA... Academiejaar: 2014-2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De rechtenfaculteit ligt in via Zamboni, in

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Er is éen grote campus voor alle universiteitsrichtingen

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR FILM MODE BEELDEND DJ TXT DANS PERFORMANCE MUZIEK FOTO SCHRIJF NU IN! WWW.KUNSTBENDE.BE Kunstbende? Een chaotische meute? Een zootje artiesten?

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

ACE-GROEP T TALEN07/08

ACE-GROEP T TALEN07/08 ACE-GROE T TALEN07/08 ANTICIATIVE CONTINUING EDUCATION taalcursussen WWW.GROET.BE ACE Groep t. spreek snel een taal! ACE-Groep T organiseert taalcursussen waarin mondelinge communicatie centraal staat.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Verbondenheid, Inspiratie, Verantwoordelijkheid, Ambitie: dit zijn waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege. We kunnen veel bereiken als school,

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

FLITS World s sexiest lifestyle magazine

FLITS World s sexiest lifestyle magazine FLITS World s sexiest lifestyle magazine Voorwoord Na alweer een geweldige editie van Jungle Love komt stilaan het besef dat we steeds dichter en dichter bij het einde van het schooljaar komen, maar niet

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN. Erkend traject naar werk door VDAB. Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN. Erkend traject naar werk door VDAB. Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015 Erkend traject naar werk door VDAB VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015 In één schooljaar klaar om te studeren in het Nederlands WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.BE

Nadere informatie

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is! Week 4: 17/10 23/10 Soep van de week: Groentesoep Bier van de week: Palm Royale Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Cola Zero staat sinds kort op het menu van de Baarr! LBK-wear

Nadere informatie

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!?

Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw zeker iets voor jou...!? Op cursus met KEI-JONG vzw is... op stap gaan bijleren nieuwe mensen Bijleren op een plezante manier. Nieuwe dingen uitproberen. Nieuwe mensen leren

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD

NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD Intro Met deze nieuwsbrief willen we de leden van de Noord - Zuidadviesraad en geïnteresseerden informeren over de werking van de Noord Zuidadviesraad van Zwevegem en

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Universiteit

Erasmusbestemming: Universiteit Erasmusbestemming: Rijsel Academiejaar:2006-2007 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De univ ligt vrij dicht bij het centrum, maar als

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen!

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen! Welkom op de faculteit sociale wetenschappen Beste kersverse student sociale wetenschappen! In je handen houd je op het moment het heilige boek om je studententijd goed te kunnen beginnen, proficiat! Wat

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019 Vrijdag 19 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 20 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop Shaving day Wist je dat je met de scheerschuim van papa nog veel leuke dingen

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Onderwijs met hoofd en hart

Onderwijs met hoofd en hart Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven Onderwijs met hoofd en hart www.altra.nl minigids_school2care.indd 1 18-06-15 14:22 Beste leerling, welkom bij School2Care! School2Care

Nadere informatie