Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!"

Transcriptie

1 Week 4: 17/10 23/10 Soep van de week: Groentesoep Bier van de week: Palm Royale Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Cola Zero staat sinds kort op het menu van de Baarr! LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er zijn T-shirts, pullen, polo s en marcellekes. Let op: de bestelling gaat pas door als er betaald is! Eerste bijeenkomst van de chearleaders deze woensdag! Meer info achteraan! Aan alle mensen die aardig beschonken waren op de kaas- en wijnavond: Er zijn heel wat truien en jassen achtergebleven, jullie kunnen deze in de Baarr terug ophalen! 12u30-13u30 12u45 20u00 22u00 Maandag 17 oktober Inschrijvingen danslessen videodance van 12u30-13u30 in de baarr! Info over de lessen vind je verderop. Wie mee naar De Pappenheimers gaat donderdag, komt in de baarr van 12u30-13u30 zijn treinticket ( 4) al betalen aan cultuur. Meer info over de opnames krijg je in je bevestigingsmail! Dooptoneeltje in de aula van 1 e bac! Woudloperstraining Nog 1 week bikkelhard trainen voor de 24h-loop! Alles voor de 3 e plaats! Daarom worden er vandaag enorm veel enthousiastelingen verwacht aan de Nayer! Logistiek tapt De volgende werkgroep die aan de beurt is om op maandag de tapkranen van de G te bevolken is logistiek! Dus voor een frisse pint of Rodenbach aan 1.5 is er vanavond maar één adres!

2 12u30-13u30 17u00-18u30 22u00 Dinsdag 18 oktober Inschrijvingen danslessen videodance van 12u30-13u30 in de baarr! Info over de lessen vind je verderop. Wie mee naar De Pappenheimers gaat donderdag, komt in de baarr van 12u30-13u30 zijn treinticket ( 4) al betalen aan cultuur. Meer info over de opnames krijg je in je bevestigingsmail! Cudi voor iedereen van 17u tot 18u30 in de gezellige cudi-kelder voor cursussen, labojassen, bierpotten,... Je hebt enkel cursussen als je voor 14/10 besteld hebt. De handboeken van Immunologie, Groenbeheer en Toegepaste wiskunde zijn nu ook aanwezig op de cursusdienst. Zij die hun blokpracticum handboek 2e hands hebben aangeboden, mogen nu ook hun geld komen halen. Shotjesavond Tijd voor weer een legendarisch Gnorglfeest! Vanavond draait het eens niet om de pintjes, maar des te meer om de jenever en andere geestrijke drankjes! Jenever is dan ook verkrijgbaar aan de zeer democratische prijs van 1 euro en de andere shotjes aan 1.5 euro. Geen idee meer hoe je in je bed geraakt bent? Geen probleem, je zal niet de enige zijn Woensdag 19 oktober 12u30-13u30 Inschrijvingen danslessen videodance van 12u30-13u30 in de baarr! Info over de lessen vind je verderop. Wie mee naar De Pappenheimers gaat donderdag, komt in de baarr van 12u30-13u30 zijn treinticket ( 4) al betalen aan cultuur. Meer info over de opnames krijg je in je bevestigingsmail! 17u15-18u45 Cudi voor iedereen van 17u15 tot 18u45 in de gezellige cudi-kelder voor cursussen, labojassen, bierpotten,... Je hebt enkel cursussen als je voor 14/10 besteld hebt. De handboeken van Immunologie, Groenbeheer en Toegepaste wiskunde zijn nu ook aanwezig op de cursusdienst. Zij die hun blokpracticum handboek 2 e hands hebben aangeboden, mogen nu ook hun geld komen halen. 20u00 Woudloperstraining Nog 1 week bikkelhard trainen voor de 24h-loop! Alles voor de 3 e plaats! Daarom worden er vandaag enorm veel enthousiastelingen verwacht aan de Nayer! 22u00 Boerenfeestje Eerste bac laat woensdag het beste van zich zien! Zoals het LBK betaamt, is het feestje volledig in boerenstijl. Wil je wel eens zien wat deze veelbelovende lading schachten in huis heeft, trek dan je klompen en vuile overall aan en schuim met paard en kar af naar de Gnorgl voor een geweldig feestje! We ll see you there!

3 Donderdag 20 oktober 12u30-13u30 Inschrijvingen danslessen videodance van 12u30-13u30 in de baarr! Info over de lessen vind je verderop. 18u15 Opnames van De Pappenheimers met cultuur. Om 18u15 spreken we af aan het bungalowloket aan het station van Leuven voor de gelukkigen die meekunnen. 22u00 Rustige avond Zoals vorige donderdag bewezen is rustige avond een zeer relatief begrip Wie de week dus in stijl wil afsluiten moet vanavond bij onze hoofdtappers zijn voor het volgende feestje! En nog steeds Rodenbach van t vat om de avond op te fleuren! 9u00 Zondag 23 okt Week okt Dinsdag 25 okt Maandag 31 okt Donderdag 3 nov Vrijdag 21 oktober Kom Maria gezellig gezelschap houden in de Baarr! Om al naar uit te kijken Voorlezen doopopdrachten Uitvoeren doopopdrachten Cudi voor iedereen: 17u - 18u30 24h-loop! Doop! Cudi voor iedereen: 15u30 17u Disndag 8 nov Woensdag 9 nov Woensdag 16 nov Cudi voor iedereen: 17u 18u30 DoopTD met schachtenverkoop Cudi voor iedereen: 17u 18u30 Berichtje van Steven BELANGRIJK!! - Ja, je ISP is nog niet in orde... Dankzij de bachelor- en masterformulieren en de traject@ mailbox zijn we met manen macht bezig alles manueel, student per student, in orde te brengen. Het komt dus wel goed, onze ISP deadline is iets ruimer dan de jouwe. - Bijna alle studietrajecten zijn gecontroleerd en ok. Een handjevol niet, is dit bij jou het geval krijg je daar deze week bericht over. - ALS JE ISP WORD GOEDGEKEURD, DAN KRIJG JE DAAR EEN MAILTJE VAN. CONTROLEER DAN OF HET ISP ZO KLOPT!! Lang nadien komen melden dat er toch nog fouten in staan gaat niets helpen. Een woordje van Sport LBK ers! Sport hier met enkele interessante weetjes een een warme oproep. 24 urenloop De 24 urenloop sluipt weer dichterbij en we hebben jullie nodig voor enkele zaken! Vooreerst, iedereen die kan sjorren. LBK zal zijn tentje maandag 24 oktober om 13 uur opzetten. Dit is ongeveer op

4 dezelfde plaats als vorig jaar, weet je niet goed waar dit is, zoek een tractor met kar! Wij doen een warme oproep naar iedereen die kan sjorren: scouts, kla,... Ook zouden we een loopteam samenstellen. Wat is dit, hoe gaat dit in zijn werk? Wel, je geeft je naam en telefoon nummer aan Brecht of Brecht en als er een dood moment is (laat ons hopen van niet!) dan kunnen wij je opbellen om te vragen te komen lopen. Het loopteam zal, naast ons eeuwig respect, ook enkele beloningen krijgen! Wij moedigen ook iedereen aan die een shiftje wil doen om zijn mails te checken en massaal die lijst in te vullen, zonder mensen die willen helpen met o.a. het eetstandje en de tijden opnemen wordt het moeilijk om de 24 uur te organiseren, we reken op jullie! Farmerscup Vanaf volgende week starten de inschrijvingen van de FARMERSCUP, een indoor voetbalcompetitie alleen voor LBK. Schrijf je met je ploeg in en wordt de nieuwe winnaars van de FARMERSCUP! Deze zou beginnen één of twee weken na de 24 urenloop. Meer informatie volgende week! Skireis Vanaf vandaag kunnen de mensen die met LBK willen gaan skiën zich inschrijven voor DE onvergetelijke LBK ervaring. Dit jaar gaan we naar St Francois Longchamps. Om je in te schrijven mail je je gegevens door naar Aan alle cheerleaders, Een woordje van de chearleaderpreses Echt leuk dat jullie al zo talrijk zijn En als jullie nog vriend(innet)jes hebben die ook willen meedoen, neem ze dan maar mee op WOENSDAG 19 OKTOBER naar onze eerste afspraak. We spreken af om 18u15 aan de fietsenstalling van studentenresidentie DE VESTEN (tervuursevest 107). Gelieve een SCHAAR mee te nemen!! DE VESTEN vind je door van op de Kapucijnenvoer naar de ring te rijden. Aan de ring ga je niet rechtdoor oversteken naar de grote weg, maar neem je de weg die links parallel aan de grote weg ligt. Na 50 m zie je aan je rechterkant een rood gebouw met vanonder lichtgrijs. En dan heb je het gevonden We verwachten jullie allemaal!! LBK AAN DE TOP, EKONOMIKA KAN ER ZEKER NIET TEGEN OP!! Het belooft ook dit jaar een zalig feest te worden met meer activiteiten! It s gonne be legen... (waiiiiit for.. me to say the rest in St Francois Longchamps!)

5 Woordjes van cultuur Dooptoestanden! Danslessen videodance Kom mee dansen met cultuur! De dans dit semester is videodance, een combinatie van allerlei trendy stijlen zoals o.a. hiphop en streetdance. Leer de nieuwste, funky moves aan om ze later op het eerstvolgende feestje te showen! En voor een spotprijs doe je wekelijks nog eens een uurtje aan sport Niets dan voordelen, dus inschrijven maar! Wanneer: vanaf 26 oktober t.e.m. 14 december elke woensdagavond van 21u-22u Waar: danszaal (mét spiegels) campus KHLeuven Hertogstraat Heverlee Prijs: 15 voor LBK-leden, 17 voor niet-leden, dus je vriend(innet)jes uit andere kringen zijn ook welkom! Speeddating Kom mee speeddaten in de baarr op maandag 17 oktober om 21u! Een leuke manier om iemand te leren kennen of misschien wel meer Gedurende een paar minuten kan je met je switchende partner een praatje slaan om zoveel mogelijk over elkaar te weten te komen. Is er een klik, dan kunnen telefoonnummers altijd uitgewisseld worden. Je moet alvast geen schrik hebben dat het gênant wordt als je niets te zeggen hebt, cultuur voorziet leuke vraagjes in case of emergency! Een gat in je cultuur als je niet meedoet, dus tot dan! Beste schachten, Wil je het fameuze dooptoneel niet missen? Kom volgende week maandag (17/10/2011) dan zeker naar de les calculus&analyse! Het dooptoneeltje wordt verzorgd door de tweedejaars, zij zullen de iets stoutere onder jullie al lichtjes aanpakken ;). Ook zal je uitleg krijgen over de doop en jullie krijgen de kans er zoveel vragen over te stellen als je maar wil! Hierna starten de inschrijvingen voor de doop. Een kaart voor de doop+doopcantus+dooptd zal iets van een 16 euro zijn. ZOVEEL?!! Ja, maar zie het niet als 16 euro betalen voor vies te worden, (nog) harder te gaan stinken, een cantus EN een TD. Zie het als maar 16 euro voor een leuke, banden smedende groepsactiviteit. Een uitermate unieke ervaring die met uitsterven bedreigd is. En misschien het belangrijkste van al: het EINDE van het schacht zijn! De tijd is nu rijp om het volgende, baanbrekende, toekomstbepalende onderwerp aan te snijden. Deze week zondag (23/10/2011) omstreeks 23:59 aan onze thuisbasis de Gnorgl zullen jullie DOOPOPDRACHTEN bekend gemaakt worden. Deze doopopdrachten zijn jullie time to shine! Dit is jullie kans om aan de rest van LBK te bewijzen wat jullie waard zijn! Hier wordt jullie naam als eerstejaars gemaakt, of gebroken.. Het is de bedoeling dat ELKE schacht die wenst gedoopt te worden aan MINSTENS één doopopdracht meewerkt! Als je niet voor minstens 1 doopopdracht ingeschreven bent zal je doop zelf (31/10/2011) ongeldig zijn. Verdere info over wat de opdrachten precies zullen zijn horen jullie zondag..

6 See you there <3, Onthaal! Beste tweede bac, Degenen onder jullie meegewerkt hebben aan het dooptoneel, proficiat! Zag er zeer goed uit. Voor zij die graag wat schachtjes dopen: als je nog niet in de facebookgroep Dopers bio-ing zit, maak er maar eens snel werk van! Dit doet je door Doopmeester toe te voegen op facebook OF aan 1 van je collega s te vragen om je toe te voegen. (of natuurlijk gewoon even aan onthaal vragen ;) onthaal@landbouwkring.be) PS: you better make sure dat je zelf gedoopt bent als je je inschrijft om te dopen, anders volgen er sancties. Word onze FacultySTAR! K.U.Leuven is actief op zoek naar artistiek talent en geeft het groeikansen. De vele studenten die creatief bezig zijn met kunst verdienen immers een podium. Studeer je aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen en ben je creatief bezig met fotografie, schilderkunst, poëzie, mode, animatie, muziek, stand-up, dans, design, performance of een andere kunstvorm? Dan is dit je kans om voor onze faculteit te schitteren, solo of in groep. Wij zullen de Faculty STAR van de Faculteit Bioingenieurswetenschappen koesteren als huiskunstenaar op diverse gelegenheden. Je staat trouwens niet alleen met je talent: als Faculty STAR krijg je in het tweede semester professionele begeleiding van een meter of peter uit de Leuvense cultuursector en kan je jouw artistiek talent samen met alle andere Faculty STARs tonen op een groots slotevenement op 10 mei Alle details rond deelname kan je nalezen op Studenten en personeelsleden kunnen ook een kandidaat voordragen. Ken jij een student of groep studenten van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen met een uitgesproken artistiek talent? Vul dan een aanbevelingsformulier in op Van 26 september 2011 tot 13 november 2011 (middernacht) kan je via de facebookapplicatie ook stemmen op je favoriete kandidaat. Je kan maar één stem uitbrengen. Per faculteit krijgt de kandidaat die de voorkeur van het publiek wegdraagt een wildcard voor de finale juryronde! Marleen Suckers Cultureel liaison voor de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen Battle of Talents Battle of Talents is dé online ondernemingsplanwedstrijd van de Vlaamse overheid. Ondernemingsideeën van studenten en onderzoekers van universiteiten en hogescholen uit Vlaanderen worden uitgewerkt en kritisch geanalyseerd door studenten van toonaangevende business schools.

7 LBK nodigt al haar studenten en onderzoekers uit om deel te nemen aan de game. Deze wedstrijd is een mooie kans om verworven theoretische kennis om te zetten naar de praktijk en biedt de volgende mogelijkheden om: Uw rol: Uw business plan te verscherpen en coaching te krijgen van experten Samen te werken met collega s die complementaire vaardigheden bezitten En euro te winnen. De competitie bestaat uit drie type spelers: ondernemers, talenten en investeerders. Als student of onderzoeker kan u kiezen uit de volgende twee rollen: Het spel: Ondernemers: je hebt een innovatief idee? Talent: je wilt een ondernemersteam versterken? In een eerste fase (26/10/ /11/2011) ontwikkelen entrepreneurs (studenten en onderzoekers) voor hun idee een business plan rond verschillende categorieën. In een tweede fase (24/11/ /02/2012) zullen investors (MBA-studenten) deze ideeën reviewen, feedback geven en (virtueel) investeren. In een derde fase (maart 2012) pitchen de ondernemers op een live event hun idee voor BoT-investeerders, academici, politici (o.a. Minister-President Kris Peeters) en captains of industry. Meer info en inschrijvingen vind je op Met vriendelijke groet, Het Battle of Talents team Een woordje over de B.Ir.-dag Op 19 november 2011 vindt onze derde Dag van de Leuvense Bio- Ingenieur, oftewel B.Ir.-Dag, plaats! Deze dag heeft als voornaamste doel iedereen die op één of andere manier met onze faculteit verbonden is, met name alumni, professoren, emeriti, assistenten, studenten, personeel van de faculteit en hun gezinnen samen te brengen en (opnieuw) met elkaar te laten kennismaken. We willen dit doen door een programma aan te bieden met voor elk wat wils, van de slimst bio-ingenieur tot wetenschap aan de toog. In de bar en tijdens receptie en diner wordt volop ruimte gecreëerd voor een gezellige babbel. Wat best interessant lijkt voor studenten is dat er in de namiddag een csi/cluedo spel en een slimste bio-ingenieur is. Daarna is er een gratis receptie en een grote BBQ (deze is wel betalend) en aansluitend is er een gratis cantus. Het is mogelijk om alleen vanaf de de receptie aan te sluiten, of vroeger weg te gaan. We zouden graag hebben dat hier voldoende presidiumleden en andere studenten aanwezig zijn. Meer info op:

8 Bier van de week Deze week serveren we voor jullie Palm Royale. Dit "Ale" bier werd in 2003 gecreërd voor de 90e verjaardag van PALM-brouwer Alfred Van Roy en kreeg de naam PALM Royale (ROY-ALE). Zijn passie voor de nadrukkelijke gistingsfruitigheid van zijn zelf geselecteerde PALMgisten krijgt in PALM Royale een extreme expressie om royaal van te genieten. Het uitzicht is koperkleurig, met rijk wit en wandklevend schuim. Het aroma doet denken aan banaan, de smaak is volmondig en met veel "body". Lichtzoet door de alcohol is het bier eveneens wat bitter en fruitig. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM Royale: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. Door intensieve selectie heeft de familie Van Roy een rijke collectie aangelegd van verschillende giststammen die elk een eigen fruitig karakter aan het bier geven. PALM Royale wordt gegist met een symbiose van 3 verschillende giststammen die eenextreme banaanfruitigheid geven. LBK dankt Gratis infoblad v.u. Marie Loveniers voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

9 Oktober 2011 Ma Di Woe Do Vrij Zat Zon Speeddate Shotjesavond Boerenfeestje Bezoek De Pappenheimers Voorlezen doopopdrachten Bedrijfsbezoek AB-InBev Overwinningsfeestje! Doop & Doopcantus Chouffe & bitterballen 7 8 Carreerevening 9 DoopTD met Schachtenverkoop

Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen Week 3: 10/10 16/10 Soep van de week: Kip Bier van de week: Rodenbach van t vat Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor.

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. STAPPENPLAN LEES DE FESTIVALGIDS Zo weet je wat het project inhoudt en wat je te wachten staat. www.stressfactor.be/organisator/2016 OVERTUIG JE MEDELEERLINGEN Jij bent vast niet de enige die een festival

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Handleiding Battle of Talents Platform

Handleiding Battle of Talents Platform Handleiding Battle of Talents Platform http://game.battleoftalents.be Algemene informatie over Battle of Talents V vind je op onze website www.battleoftalents.be. Inhoudstabel Registratie... 3 Stap 1:

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB. boekhouden en informatica WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB. boekhouden en informatica WWW.VOORBEREIDINGSJAAR. ERKEND TRAJECT NAAR WERK DOOR VDAB VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN boekhouden en informatica IN ÉÉN SCHOOLJAAR KLAAR OM TE STUDEREN IN HET NEDERLANDS WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.BE Ik

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

Infosessie VTK

Infosessie VTK Infosessie VTK 04-11-2015 Inhoud Structuur Onze interne postverdeling Algemeen praesidiumwerk Kiesploeg Werkgroepen Jaarwerkingen Departementswerkingen Groep 5 = Praeses, Vice-Praeses, Secretaris, Beheerder

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

POSTGRADUAAT OPLEIDING INNOVEREND ONDERNEMEN VOOR INGENIEURS

POSTGRADUAAT OPLEIDING INNOVEREND ONDERNEMEN VOOR INGENIEURS POSTGRADUAAT OPLEIDING INNOVEREND ONDERNEMEN VOOR INGENIEURS WWW.INNOVERENDONDERNEMEN.BE INNOVEER CREËER ONTWIKKEL POSTGRADUAAT OPLEIDING INNOVEREND ONDERNEMEN Werkervaring, ondernemende en professionele

Nadere informatie

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie.

het starters lab het Starters Lab starters4communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie. het starters lab In het Starters Lab bouwen jonge talenten in teams sociale ondernemingen. Samen sterker! Jij bent: starters4communities werkt met jong talent aan starters4communities presenteert het Starters

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Pork BBQ 3.30 (Pulled pork, BBQ saus, sla, tomaat, ajuin) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor

Nadere informatie

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Vele nieuwe vriendschappen en rivaliteiten ontstonden op de LAN-party met VTK. Woensdag 18

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)*

Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)* Met gepaste trots presenteren we de: de Online Cursus Jouw Geluk en Succes (JG&S)* Het is een cursus voor jouw coachees, waarin de hele onderste cirkel van het verslag aan bod komt. Het duurt 22 weken

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Duke University, Durham, NC

Erasmusbestemming: Duke University, Durham, NC Erasmusbestemming: Duke University, Durham, NC Academiejaar: 2014 2015 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De campus van Duke University

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy Dit jomeetje is voor: België-Belgique P.B. 8750 Wingene 3/8910 Verschijnt tweemaandelijks; 18de jaargang 2014-2015

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Dinsdag 29 november. Maandag 28 november. 22u00

Belangrijke mededelingen. Dinsdag 29 november. Maandag 28 november. 22u00 Week 10: 28/11 2/12 Soep van de week: Kip Tandoori Bier van de week: Vlaamsche Leeuw Looza van de maand: Appel-kers en Pompelmoes Belangrijke mededelingen De Herfstfloreat ligt in de Baarr!! Vanaf nu is

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 32 (van 08-08 t.e.m. 15-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 32 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Jij, ja! Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3 Jaarevaluatie

Jij, ja! Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3 Jaarevaluatie Jij, ja! Deze awesome planner is van: Zo kun je mij vinden: In case of emergency: Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3

Nadere informatie

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen

Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen Hoofddorp, 1 juni 2018 Beste ouders, dansers, Over ruim 4 weken is het zover! Onze eindvoorstelling Mega Dance Event met het thema The All Stylez Dance Awards van het seizoen 2017-2018. Alle docenten en

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8)

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8) 24 t/m 30 aug Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) Ardennen Rangers (8+) Uw entertainers

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 17 17 januari 2019 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN. Erkend traject naar werk door VDAB. Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015

VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN. Erkend traject naar werk door VDAB. Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015 Erkend traject naar werk door VDAB VOORBEREIDINGSJAAR HOGER ONDERWIJS VOOR ANDERSTALIGEN Boekhouden of informatica SCHOOLJAAR 2014-2015 In één schooljaar klaar om te studeren in het Nederlands WWW.VOORBEREIDINGSJAAR.BE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week up Baarr Bier van de week: Delerium 1.50 Soep van de week: Tomaat 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3.10 (americian, spek, verse ajuintjes, ei, samuraisaus) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Gnorgl: Bier van de week: Restjes aan 1 euro Soep van de week: Tandoori Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar

Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Academiejaar Welkom aan de Faculteit Sociale Wetenschappen Academiejaar 2018-2019 Wie zijn wij? De monitoren Politika Fee De Metsenaere Yasmine Sidhoumi Medewerkers studentenkring Wat staat je vandaag te wachten? (1)

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

10e Lustrum der VCSVU. Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014

10e Lustrum der VCSVU. Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014 10e Lustrum der VCSVU Programma Lustrumweek 27-31 oktober 2014 10 e Lustrum der VCSVU Evolution, There s always a solution Dit jaar is een bijzonder jaar voor de Vereniging van Chemie, de VCSVU. Onze mooie

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie