Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week"

Transcriptie

1 up Baarr Bier van de week: Delerium 1.50 Soep van de week: Tomaat 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3.10 (americian, spek, verse ajuintjes, ei, samuraisaus) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ Gnorgl Promo van de maand: Rum Cola voor slechts 2.50 Woordje van de preses #ontmoetboeren Jawel jawel, week 2 gaat van start. Je kan zeggen dat de eerste week gevlogen is maar een weekendje was niet genoeg om te bekomen. Die slijmpjes zijn stiekem in onze keeltjes gekropen maar we blijven gaan! Met de eerste TD in het vooruitzicht, zullen we maar genoeg Strepsils inslaan. Pieken en blijven pieken! Belangrijke mededelingen Leden die dit jaar opnieuw lid willen worden, moeten hun lidkaart bijhouden en verplicht meenemen naar de cursusdienst bij het afhalen van de kaarten! Indien de kaart niet wordt meegenomen zal een meerprijs van 5 euro worden gevraagd. Een smsje doet geen pijn! Contacteer voor al uw roddels de floreatlijn: 0474/ Dilemma van de week In het leven word je vaak geconfronteerd met dilemma s. Nu hebben wij er een mooie uitkozen om deze week mee te starten. Wat kies jij? Je moet kiezen! Je applaudisseert super enthousiast voor elke zonsopgang en zonsondergang OF je mag alleen nog maar bananen als cadeau geven.

2 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober 12u50-14u00 19u00 20u00 20u00 22u00 Cursusdienst (niet voor iedereen) Extra cursusdienstsessie voor alle eerste- en derdejaars die dringend nog iets nodig hebben voor practica. Dit houdt in: Labojas, dissectieset en practicumbundel van toegepaste plantkunde voor 1e bac en het boek voor blokpracticum voor 3e bac. Onderwijsvergadering Interessante vergadering over het onderwijs in LAND Inschrijvingslink Winetasting online! Schrijf je om 20u snel in op de website voor de Winetasting van Cultuur! De plaatsen zijn beperkt! training Kom met ons meelopen en geef je conditie een boost voor de 24 urenloop! Training voor lopers van alle niveau's! Afspraak om 20u aan gebouw De Nayer! #3deplaats #RisingfromtheAshes Rustige avond Kom vanavond een pintje drinken om wat bij te praten met je maten! 18u00-20u00 19u00 22u00 18u00-20u00 20u00 22u00 Cursusdienst 2 e bac Jeneverhonkbal 1 ste bac Sport geliefd bij menig bio-ingenieur! Inschrijving vereist om mee te doen. Afspraak aan de kerk van Heverlee! Oktoberfest: Jenever edition En als wij naar de Gnorgl gaan, jenevertje, jenevertje! Kom en drink een shotje (of flesje) jenever met ons omdat dit drankje het feestje verdient! Woensdag 4 oktober Cursusdienst 3 e bac training Kom met ons meelopen en geef je conditie een boost voor de 24 urenloop! Training voor lopers van alle niveau's! Afspraak om 20u aan gebouw De Nayer! #3deplaats #RisingfromtheAshes Rustige avond Kom vanavond een pintje drinken om wat bij te praten met je maten!

3 18u00-20u00 19u00 22u00 12u00 Donderdag 5 oktober Cursusdienst - Masters Jeneverhonkbal KULAK Sport geliefd bij menig bio-ingenieur. Afspraak aan de kerk van Heverlee! TD-tijdmachine Reis mee met ons door de tijd op de openingstd in de Lido! We beginnen om 22u met de jaren 60 en elk uur reizen we een decennium verder in de tijd tot we uiteindelijk aanbelanden bij de hedendaagse schijven! Reis jij met ons mee? Ja toch! Vrijdag 6 oktober Ophalen kaart Baarr Kom vrijdagmiddag je kaart voor de Winetasting ophalen in de Baarr! Indien je er niet geraakt, stuur dan een berichtje naar de Cultuurpagina, anders wordt je kaart meteen doorverkocht! Maandag 9 oktober Dinsdag 10 oktober Donderdag 12 oktober Maandag 16 oktober Donderdag 19 oktober Donderdag 19 oktober Dinsdag 24 oktober Woensdag 25 oktober Om naar uit te kijken Winetasting cultuur Peter- en meteravond Chouffe en bitterballen 3 e plaatscantus Dansles 1 DoopTD 24 urenloop 24 urenloop Sport De eerste week is voorbij, dus tijd om erin te vliegen! Maak je goeie voornemens waar en toon je liefde voor LBK door mee te doen aan onze woudlooptrainingen! We spreken vanaf nu 2 keer per week af aan het sportkot voor een training voor alle niveau's! Ben je van plan om mee te lopen op de 24 urenloop, of twijfel je om mee te lopen, aarzel dan niet en kom zeker mee lopen!! Deze week lopen onze inschrijvingen voor de sportploegen ook af. Wil je meespelen met onze voetbal-, volleybal-, basketbal-, rugbyof ultimate frisbeeteam? Ga snel naar de website en schrijf je in via de inschrijflink! Als laatste: Like onze Facebookpagina LBK Sport om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten!

4 Cultuur Nu de eerste week voorbij is, en we allemaal weer bekomen zijn na het weekend, schiet Cultuur in actie! We beginnen 9 oktober meteen met een primeur, de WINETASTING! Wil je graag meedoen? Vergeet je dan zeker niet maandag op tijd in te schrijven! Na onze nodige portie wijn, gaan we de sportieve kant uit met de DANSLESSEN! En jawel, ook dit jaar organiseren we deze samen met VTK! Wil je dus graag met je lief dirty dancing nadoen, of wil je graag een knappe VTK jongen opscharrelen, dan is deze activiteit iets voor jou! Voor 20 euro krijg je 5 professionele danslessen! De dansstijl voor dit semester is de Bachata, heel toegankelijk en toepasbaar op vele soorten muziek! Halloween moet natuurlijk ook gevierd worden, dit doen we met een LBK-uitstap naar WALIBI tijdens de Halloween Nocturne op 1 november! Tenslotte wil ik graag ook iedereen verplichten om de splinternieuwe Cultuurpagina te liken! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze geweldige activiteiten! Vele kusjes van Cultuur Hallootjes! Woordje van onderwijs De eerste week is al goed ingezet met feestjes in de G, activiteiten van onthaal en hier en daar een kater(tje) misschien. Onderwijs ben je daar misschien ook wel ergens tegengekomen. Wil je ons nog beter leren kennen, kom dan eens langs op onze open onderwijsvergaderingen. Met topics als herindeling academiejaar, docentenevaluatie en masterthesissen discussiëren we niet alleen over actuele onderwerpen (zie het artikel in De Standaard van maandag 25/9 Leuven wil tweede zit in juni ), maar verdedigen we ook de belangen van de studenten en pleiten we voor meer transparantie. Wil je weten hoe wij dit doen en wil je hieraan meewerken, kom dan op maandag om 19u naar lokaal in het landbouwinstituut. Tot dan! Marie en Sarah p.s.: wil je pal-tutor worden, laat ons dan zo snel mogelijk iets weten! Dag eerste bac, Peter- meter avond Alhoewel we er zeker van zijn dat jullie het universiteitsleven al helemaal gewoon zijn, willen we jullie daar toch nog een stapje bij helpen! Daarvoor vindt op dinsdag 10 oktober de peter-meter avond plaats. Hier krijgt elk groepje eerstejaars een groepje peters of meters toegewezen. Dit zijn mensen van 2 de bac, die jullie zullen voorthelpen met al jullie vragen. Wil je weten hoe je het best een bepaalde cursus leert? Wil je graag extra notities bij een bepaald vak? Of wil je de beste uitgaansplekjes van Leuven leren kennen? Dat kan allemaal en jullie peters/meters zullen jullie hierbij helpen! Wij komen deze week langs in de aula s, waar jullie meer informatie zullen krijgen over hoe je hiervoor in te schrijven.

5 Bier van de week: Delirium Tremens (8,5%) en Delirium Red (8,5%) Beste Baarrvrienden, De eerste week is weer voorbij en jongens wat was het me er weer een. Nu dat ook de eerstejaars al vertrouwd zijn met onze geliefde Baarr, is het dus ook tijd voor een klassieker van formaat, Delerium Tremens en voor wie de rougekes misschien al beu zijn, is er ook Delerium Red, en dit allebei op vat. Delerium Tremens is een bleek, blond bier met een stabiele schuimkraag, verzorgd door een fijne en regelmatige pareling. In de geur vind je een flinke touch alcohol terug en ze is licht moutig en kruidig. De smaak wordt gekenmerkt door zijn rondheid met een sterke lange en droogbittere afdronk. Daarnaast ontvlamt de flinke scheut alcohol als het ware in de mond, en zo wordt de tong en het gehemelte werkelijk opgewarmd. Met zijn 8,5% alcohol percentage is het zo een volwaardig bier om de 2e week glans te geven. Daarnaast bieden we ook de Delerium Red aan deze week. Dit diep, donkerrode bier met een lichtroze schuimkraag moet met zijn 8,5% alcoholpercentage zeker niet onderdoen voor de Delerium Tremens. Met zijn zoete en zacht fruitige aanzet en mooie equillibratie tussen zoet en zurig is het zo een perfect biertje om hopelijk van nog een beetje nazomer te genieten. Delerium valt ook steevast op door zijn excentriek etiket, wat ook een verwijzing is naar de naam van het bier Delerium Tremens. Dit is een vorm van delier die optreedt als ontwenningsverschijnsel bij alcoholverslaving en treedt op 42 tot 72 uur na de laatste alcohol consumptie. De belangrijkste symptomen zijn stuipen en sterke visuele hallucinaties of illusies. Vandaar ook de roze olifanten en andere vreemde figuren op het etiket. Geniet van jullie week en vergeet dus zeker niet om van onze heerlijke Delerium te komen genieten. -xxx- Baarrteam Dag eerste bac, Onthaal Allereerst bedankt voor de fantastische eerste week! Wij hebben ons als onthaalteam enorm hard geamuseerd en dat is voor het grootste deel te danken aan jullie! Wij zien nu al wat voor een gemotiveerd, leuk jaar jullie zijn en kunnen al niet wachten op de rest van het jaar!! Deze week hebben we één activiteit voor jullie klaarstaan, namelijk JENEVERHONKBAL! Hiervoor hebben jullie normaalgezien een uitnodiging ontvangen op facebook en is zondag een

6 inschrijvingslink verschenen. Hopelijk zien wij jullie allemaal terug, dinsdag 3 oktober om 19u aan de kerk van Heverlee! Zegt dit je wel wat? Kom dan zeker deze week eens een kijkje nemen op onze info events! Wil je enkel op stage? Dat kan ook! Informatiesessies daarover volgen later. Dag nieuwkomers van de KULAK, Ook jullie willen wij welkom heten in Leuven, en dat doen we ook met deze zeer leuke activiteit: JENEVERHONKBAAAAAL! Jullie zullen hier nog meer informatie over krijgen. We kunnen wel al zeggen dat deze heuglijke activiteit zal plaatsvinden op donderdag 5 oktober om 19u, waarna we met zijn allen kunnen verder feesten op de TD! Hopelijk tot dan. Groetjes van jullie onthaal!! IAESTE Leuven Infoavonden: Ma 2 okt en wo 4 okt om 20u00 in 200M Zou je graag deel uitmaken van een grote internationale organisatie en mensen uit alle uithoeken van de wereld leren kennen, zonder al je vrije tijd te moeten opofferen? Ben je vastberaden om in een grote groep aan een gemeenschappelijk doel samen te werken? Dan is IAESTE zeker iets voor jou! Bij IAESTE leer je vanalles bij over IT tot bedrijvenrelaties en heb je de kans om buitenlandse trainees een onvergetelijke stagetijd in Leuven te geven. Like alvast onze facebook pagina en blijf op de hoogte! Puzzel

7 Wij zijn Bedrijf van de maand - Altran Hoe creëert altran een inspirerende werkomgeving? Centraal in het strategisch plan, doelt Altran erop om te verzekeren dat alle Altran medewerkers tevreden en gemotiveerd zijn door hun werk. Verschillende initiatieven dragen hiertoe bij, zoals het aanbieden van vele trainingen en skill ontwikkeling, het verzekeren van een fijne werkomgeving en het versterken van het teamgevoel tussen teamleden. Altran is een globale leider in engineering en R&D services. Wij leveren al ruim 30 jaar innovatie en high-tech engineering consulting aan marktleiders in verschillende sectoren, zoals Aerospace, Automotive, Defensie, Energie, Finance, Life Sciences, Railway, en Telecommunicatie. Profiel en activiteit Het is onze missie om bedrijven bij te staan in het ontwikkelen van nieuwe producten en services. We dragen bij aan hun performance dankzij de creativiteit en expertise van onze ruim ingenieurs wereldwijd. Altran geeft vorm aan de toekomst! Wij zijn steeds op zoek naar vernieuwers die proactief, dynamisch en flexibel doelen kunnen bereiken op een creatieve manier verder kijken dan de horizon ervaren zijn in techniek en wetenschap gemotiveerd zijn om duurzame end-to-end oplossingen te bedenken houden van teamwerk, maar eveneens zelfstandig kunnen werken ondernemend ingesteld zijn Voor meer informatie over Altran:

8 Oktober Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 2 3 Gnorgl 4 5 Lido Cultuur: wijntasting 10 Peter en meter avond Chouffe & Baarr e plaatscantus 17 VBI student research award DoopTD Dansles woudloop Start-up fair urenloop urenloop 26 Dansles Overwinningsfeestje 27 Barkuil Gratis infoblad v.u. Chloé Kockerols voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee.

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Jessenhofke 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Brie-honing 3.10 (Brie, Honing, Sla, Walnoten) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Humus 1. Zondag. Maandag. Woensdag. Openingscantus

Humus 1. Zondag.  Maandag. Woensdag. Openingscantus Humus 1 Zondag Openingsavond @Baarr Maandag Openingsfeestje @OHL Woensdag Openingscantus Woordje van de preses Daar gaan we weer! Het nieuwe academiejaar is aangebroken en we vliegen er met volle goesting

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Pork BBQ 3.30 (Pulled pork, BBQ saus, sla, tomaat, ajuin) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week Baarr Bier van de week: Westmalle 1.50 Soep van de week: Curry 0.70 Broodje van de week: Balletjes-tomatensaus 2.80 (Balletjes in tomatensaus, sla, ei, wortel) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: St. Bernardus 1.50 Soep van de week: Pompoen 0.70 Broodje van de week: Varkensgebraad 3.10 (Varkensgebraad, mosterdmayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST Humus 9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST party @G Proffentap @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 8 Hallo iedereen! De openingsuren

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Vedett (IPA) 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Italiaanse martino 3.10 (Americain, martinosaus, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, sla ) Openingsuren:

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Woordje van de preses - LBKaboutertjes

Woordje van de preses - LBKaboutertjes Baarr Bier van de week: Grand cru 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Gerookte zalm 3,80 gerookte zalm met bieslook vinaigrette Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Nonneke 1.50 Soep van de week: Nonneke 0.70 Broodje van de week: Kipblokjes 3.00 (Kipblokjes, pittige mayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30:

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen!

Welkom. op de faculteit sociale wetenschappen. Beste kersverse student sociale wetenschappen! Welkom op de faculteit sociale wetenschappen Beste kersverse student sociale wetenschappen! In je handen houd je op het moment het heilige boek om je studententijd goed te kunnen beginnen, proficiat! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Woordje van de preses 100% Leuven. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses 100% Leuven. Belangrijke mededelingen up Baarr Bier van de week: Brugse Zot Blond 1.50 Gnorgl Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Brie & honing & spek 3,90 Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: -> bel of

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen

Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Hommelbier 1.50 Soep van de week: Preisoep 0.70 Broodje van de week: Keuninklijk 3,30 Gebraad in mosterdsaus Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Sms naar 0488/

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Programma 25 Oktober 3 November

Programma 25 Oktober 3 November Programma 25 Oktober 3 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis Humus 7 Maandag Dinsdag Donderdag Fluo Flügel Massacantus Proef n buis Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 7 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 7e week vinden jullie

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

EUROPESE AEGEE STEDEN

EUROPESE AEGEE STEDEN STRUCTUUR AEGEE-Amsterdam wordt geleid door het bestuur. De voorzitter, secretaris, penningmeester en de algemene bestuursleden doen een jaar lang van april tot april hun uiterste best om alles op rolletjes

Nadere informatie

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen

Humus 4. Maandag. Finale IFR. LBKwis. Dinsdag. Bierpong toernooi. Woensdag. Donderdag. TD der Heverleese kringen Humus 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Finale IFR LBKwis Bierpong toernooi TD der Heverleese kringen Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4 Hallo iedereen! De openingsuren van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61

Nadere informatie

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.:

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.: naam: mijn agenda klas: nr.: tweede graad Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Humus 12. Maandag. Open Onderwijs. Finale IFB + cantus. Woensdag. Concerto Rurale. Donderdag. Vrijdag. Goodbye BBQ

Humus 12. Maandag. Open Onderwijs. Finale IFB + cantus. Woensdag. Concerto Rurale. Donderdag. Vrijdag. Goodbye BBQ Humus 12 Maandag Woensdag Donderdag Vrijdag Open Onderwijs Finale IFB + cantus Concerto Rurale Goodbye BBQ Woordje van de preses Dag favoriete mensen van Heverlee, Vorige week hebben we het dagelijks bestuur

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Restjesweek 1.50 Soep van de week: Tomaat Ballen 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 VCSVU nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 Lieve leden, De laatste nieuwsbrief verscheen vlak voor de zomervakantie, dus het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. Ten eerste hoop

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 13 januari januari uur Kijkmiddag

Vrijdagsbrief.  13 januari januari uur Kijkmiddag Vrijdagsbrief 1336 www.clarafabriciusschool.nl 13 januari 2017 17 januari 14.30 15.00 uur Kijkmiddag Kijkmiddag 17 januari Op dinsdag 17 januari is er weer tussen 14.30 uur en 15.00 uur kijkmiddag. De

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl Assortiment Hertog Jan PILSENER Omschrijving Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. Met liefde gebrouwen.

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie