Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:"

Transcriptie

1 Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar of sms en naar Gnorgl: Promo van de week: Bacardi Oakheart Cocktail van de maand: Purple Rain 2,50 euro Elke zondag 23u 24u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen Deze week is je laatste kans om een kringkaart te kopen! (Toch voor dit semester.) Wil je er nog een, check dan zeker de weekkalender en kom je er een aanschaffen! Vergeet die verse kringkaart niet op LBK-activiteiten! Heb je geen kringkaart bij, krijg je geen korting! Alle woordjes van van de voorbije weken zijn eruit gesmeten en vervangen door volledig nieuwe. Het is dus zeker de moeite deze Humus helemaal te lezen! Maandag 22 oktober 12u00 13u30 De secretaris zit in de baarr om kringkaarten te verkopen. Vergeet zeker geen 12 euro cash! Ook als je vorige week in de cursusdienst een kringkaart hebt betaald maar niet hebt meegekregen: kom ze nu halen! 13u00 Opbouw loopstandje 24 urenloop Dringend gezocht naar mensen die kunnen sjorren! Mail liefst van te voren naar sportpreses@landbouwkring.be, zeker als je niet weet waar het standje is. Dan zien we jullie aan ons loopstandje aan de piste. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u15 22u45 Danslessen Na de introductie van vorige week, gaat er stevig op los gedanst worden! Oefen nog snel je salsa en merengue pasjes in, want deze week komen er weer nieuwe figuren aan. Vorige week hebben we gezien dat je van dat dansen wel dorst krijgt, daarom wordt er drank voorzien tegen mooie prijzen. Zij die nog moeten betalen of geld moeten terugkrijgen: vergeet jullie LBK-lidkaart niet!

2 22u00 BR tapt Met als promo Aquarius on the rocks voor 1 euro. We maken er dus een gezellige alcoholvrije avond van zodat we dinsdag strak in ons pak staan om te vliegen over die piste! Dinsdag 23 oktober 20u00 22u00 Afbraak loopstandje Na het winnen van de 3e plaats dient ons loop- en eetstandje afgebroken te worden. Hulp altijd welkom! AquariusAvond Om nog snel te recupereren na onze schitterende prestatie op de 24 urenloop, is er vanavond Aquarius on the rocks voor slechts 1 euro! 19u45 De baarr sluit haar deuren vandaag om 19u45. 20u00 24 urenloop Kom onze eer verdedigen door een paar rondjes te lopen! We zullen dit jaar alle hulp 22u00 12u00 14u00 Tot 20u00 nodig hebben om Ekonomika te verslaan! Gnorgl is dicht, want alle LBKers worden verwacht op de 24 urenloop! Woensdag 24 oktober De baarr is vandaag enkel open over de middag. 24 urenloop Komaaaan LBK! Booeeeh Ekonomika! Heb je tegen 20u nog geen stramme spieren of hese stem? Dan heb je niet genoeg gelopen of gesupporterd! Kom zeker langs op het Sportkot en help LBK aan die derde plek! En in het LBKeetstandje naast de Nayer vind je heerlijk eten! Laten we nog eens tonen waarom LBK de beste ambiance van alle Leuvense kringen brengt! 16u15 18u15 22u00 12u00 14u00 12u30 14u00 Donderdag 25 oktober Cursusdienst Iedereen die zijn toegewezen cursussen nog moet komen halen, is welkom! Let op: als er om 18u15 geen volk is, sluit de cudi. Overwinningsfeestje! Feestje? Dikste feest ooit! LBK gaat derde worden, en dat zullen we vieren. Met wat? Gratis vaten uiteraard! Zak dus donderdag zeker af naar de G want het wordt een van de dikste feestjes ooit in de buurt van de kerk! Vrijdag 26 oktober De secretaris zit voor de allerlaatste keer in de baarr om kringkaarten te verkopen! Vergeet zeker geen 12 euro cash! Vice-preses Bob zit in de baarr om LBK-wear te verkopen (zie tekstje achteraan)!

3 Maandag 29 oktober Woensdag 31 oktober Donderdag 8 november Woensdag 14 november Maandag 26 november Dinsdag 4 december Om al naar uit te kijken Doop en doopcantus Gnorgl Cubaanse avond 2 e bacfeestje Rum&Bass-party Candyshop TD Bier van de week: Cuvée des Trolls Cuvée des Trolls is een blond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 7%. Het wordt gebrouwen op basis van gerstemout en hop, waaraan verschillende natuurlijke aroma s (gedroogde sinaasappelschillen, kruiden) worden toegevoegd die het zijn fruitige smaak geven. Cuvée des Trolls werd voor het eerst experimenteel gebrouwen in september 2000 in de microbrouwerij van de brouwerij Le Brasse- Temps te Louvain-la-Neuve. De brouwer zelf noemt het product licht verteerbaar en baseert zich hiervoor op het hoge CO2-gehalte. De aanbevolen serveertemperatuur is 3 C. Beste fantastische LBK'ers, 24 urenloop Dinsdag is het zover, het moment waarop we een jaar hebben moeten wachten, het moment waarop wij Ekonomika met de grond gelijkmaken: de 24 urenloop! Ik bedank jullie nu alvast om mee te willen lopen en zo de eer van onze geliefde Landbouwkring te verdedigen en die van de economisten door het slijk te halen. Om jullie extra te motiveren wordt er ook in de week na de 24uren een tombola gehouden waarbij iedereen kans maakt voor zuipkaarten, cinematickets en zoveel meer, wanneer: - je een man bent die onder 1.28 loopt - je een vrouw bent die onder 1.38 loopt - je de snelste loper bent - je het meeste rondjes loopt Alle mensen van de loopteams hebben al een mail gehad voor hun uren (zo niet, mail dan zeker naar sportpreses@landbouwkring.be). De uren waarop we zeker mensen zoeken is dus van 20.00u-23.00u dinsdagavond (bij de start) en woensdagmorgen van 7.00u-9.00u! Elk jaar zijn er natuurlijk ook de eetstandjes waarin je voortreffelijk studentenvoedsel en meer kan vinden. Kom dus ook 's middags of tussen je lessen eens langs om wat te eten want 50 cent voor 2 verse pannenkoeken of 1,5 euro voor een broodje met een curryworst kan

4 dan echt smaken. Voor deze delicatessen kan je terecht in het LBK eetstandje naast de Nayer. Kom dus zeker lopen, eten en supporteren voor LBK tijdens de moeilijke uren en natuurlijk ook op het einde, wanneer wij duidelijk maken dat geld moet rollen en niet moet lopen en dat wij boeren absoluut niet onderdoen! Tot dan Jullie sportverantwoordelijken, Wim Buyens en Michelle Hermans LBK-wear Heb je de solden gemist en is de nieuwe collectie misschien nog iets te duur op het moment? Dan hebben wij de ideale oplossing: de LBK-wear. Heb jij nog nood aan een warme trui voor de winter, dan kan je een oh zo mooie LBK-trui kopen. Of heb je nog nood aan een T-shirt voor in de zomer, dan kan je ook eentje aanschaffen. 2) T-shirt van LBK: Hetzelfde model en dezelfde kleuren als vorig jaar, dus blauwe T-shirt met zilvere tekst erop. De prijs van een T- shirt bedraagt 12 euro. 3) Marcelleke van LBK: Ook hetzelfde model en dezelfde kleuren als vorig jaar, dus blauw met zilvere tekst. De basisprijs hiervan is ook 12 euro. inschrijven voor deze kledij verloopt in 2 stappen: 1) Je schrijft je in via deze link: /viewform?formkey=dffpclvwvzlkbkw0cnjnac01q0zpmve6mq 2) Je betaalt de basisprijs via storting met mededeling kledij + naam; dit doe je op het rekeningnummer: BE Pas als je deze met 2 stappen gedaan hebt is je kledij besteld. Indien het bedrag niet gestort is voor 7 november, dan zal je bestelling automatisch geannuleerd worden! Er zijn dus 3 dingen die je kan kopen in de LBK-winkel: 1) Trui van LBK: de kleur van de trui is zilvergroen en bevat een rits, de opdruk zal in het wit zijn. De opdrukking is een beetje anders dan vorig jaar, er staat namelijk Boerekot op de achterkant gedrukt in plaats van 'Landbouwkring'. De vorm van de trui zullen ook lichtjes afwijken van die van vorig jaar omdat het een andere leverancier is. De prijs van de trui zal 38 euro bedragen.

5 Cultuur presents Gnorgl Zoals jullie wel weten is het op 31 oktober Halloween, maar wij vieren het bij LBK al een dagje vroeger Op dinsdag 30 oktober bouwen we namelijk een Halloweenfeestje in de Gnorgl! Al wie zijn griezeligste kostuum vanonder het stof haalt, wordt getrakteerd op een mysterieus Halloweenhapje. Verder wordt het gewoon een angstaanjagend vet feestje! En aangezien je daarna een heel verlengd weekend hebt om al katerend als een zombie in de zetel te liggen, heb je echt geen excuus om niet te komen! Dus kom als je durft Concerto: LBK-orkest en kerstkoor Aan alle muzikanten der LBK ers! Deze week is het 24 urenloop en dat wil zeggen dat het moment is aangebroken voor ons LBK-orkest om onze kunsten te tonen! Hier even de praktische regeling: we spreken dinsdag om 22u30 af aan het loopstandje van LBK, we kunnen daar onze instrumentenkisten leggen. Woensdag spreken we op dezelfde plaats om 18u af. Wij zorgen voor pupiters! Het zal wel donker zijn dus als jullie lampjes hebben, mogen jullie die allemaal meebrengen, zodat we onze noten goed kunnen zien staan en zo nog beter kunnen spelen! Ondertussen weten we ook al de data van de repetities van het kerstkoor. Normaal gezien gaan de repetities door op woensdagavond van 20u tot 21u30 in LAND 00.42, maar omdat het deze week 24 urenloop is, zal de eerste repetitie doorgaan op donderdag 25 oktober van 20u tot 21u30 in LAND Iedereen is welkom! Uw concertoteam, Annelies en Sander Farmerscup Een woordje van Sport De jaarlijkse Farmerscup staat weer aan de deur. Dit is een zaalvoetbalcompetitie binnen LBK. De plaatsen zijn dit jaar echter beperkt dus snel inschrijven is de boodschap. Trommel je vrienden op en stuur je ploegnaam en leden door naar sportpreses@landbouwkring.be. Vrienden van buiten LBK mogen ook deelnemen maar zorg ervoor dat je ploeg minstens uit 2/3 LBK ers bestaat aangezien het nog steeds een boerencompetitie is. OHL-KV Mechelen 31 oktober Ben je een voetbalfan of wil je graag eens een echte stadionervaring hebben? Stuur dan als de bliksem naar sportpreses@landbouwkring.be want wij hebben een interessant aanbod. Je kan naar OHL-KVM gaan kijken vanaf tribune I voor slechts 14 euro (ipv 25 euro). Daarnaast krijg je er zelfs nog 5 gratis consumpties bovenop.

6 igem Infosessie igem 2013: BioSCENTer en KU Leuven doen opnieuw mee aan igem, een internationale wedstrijd rond Genetically Engineered Machines. De KU Leuven studenten hebben met igem reeds prima resultaten neergezet in 2008, 2009 en 2011 (zie: en we willen in 2013 graag een nieuwe gouden medaille toevoegen aan dit palmares. Teams worden samengesteld met 3e Bach/1e MSc studenten uit heel verschillende opleidingen: geneeskunde en biomedische wetenschappen, biologie en bioingenieurswetenschappen, informatica, ingenieurstechnieken, chemie, fysica etc. Ze bouwen samen hun eigen (bio)machine en presenteren dit op internationale meetings in Amsterdam en Boston. Alle 3e Bach/1e MSc zijn daarom van harte uitgenodigd om de igem infosessies bij te wonen. Studenten en begeleiders van de voorbije jaren vertellen wat igem precies inhoudt en delen hun ervaringen. Daarna volgt een informeel gesprek met een drankje. Kortom ontdek de unieke uitdagingen die op je wachten bij deelname aan igem. Ben je nu al overtuigd aan te sluiten bij het KU Leuven igem team? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar of n.be vóór 16 november 2012 en misschien wordt 2013 wel jouw igem-jaar!

7 KU Leuven onderzoek: Sportgen LBK dankt BESCHIK JIJ OVER HET UITHOUDINGSGEN OF POWERGEN? Doe mee aan onze studie en kom te weten voor welk type sport je voorbestemd bent! Wat? * GRATIS DNA-test (t.w.v. 120) (ong. 5 min) * GRATIS krachttest (t.w.v. 130) (ong. 1 uur) Wie? * Gezonde mannelijke vrijwilligers/studenten * Niet-rokers * 18 tot 25 jaar Waar? * Gymnasium, sportkot Meer info? * Mail naar: siacia.broos@faber.kuleuven.be *

8 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag November Oktober BR tapt 29 Doop Doopcantus 5 Baarr: beer tasting Feest tapt urenloop 30 Bedrijfspresentatie AB Inbev Halloweennight 6 Bedrijfspresentatie Waterleau 1 e mastfeestje urenloop 31 Beerpongtornooi 7 Cultuur: De Slimste Mens Shotjesavond 14 Overwinningsfeestje 1 Geen les! 8 Cubaanse avond 2 Geen les! Oude zakkenavond 9 International night Proef n buis Heverleese massacantus 2 e bacfeestje Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Gnorgl: Bier van de week: Restjes aan 1 euro Soep van de week: Tandoori Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 15 oktober

Belangrijke mededelingen. Maandag 15 oktober Baarr: Bier van de week: Rodenbach Grand Cru Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Ace Nieuwe openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is! Week 4: 17/10 23/10 Soep van de week: Groentesoep Bier van de week: Palm Royale Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Cola Zero staat sinds kort op het menu van de Baarr! LBK-wear

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Nonneke 1.50 Soep van de week: Nonneke 0.70 Broodje van de week: Kipblokjes 3.00 (Kipblokjes, pittige mayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30:

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Pompoen ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (Brie met spek en honing) ( 2.60) Frisdrank van de

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Vrije tijd Boek. April. Maart. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging.

Vrije tijd Boek. April. Maart. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging. Vrije tijd Boek Maart April Alderande Bewoners Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging. Datum: donderdag 1 maart Wanneer: 19 uur tot 22 uur Rustige avond,

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 Urenloop. 24 Urenloop. Dinsdag 21 oktober. Zondag 26 oktober. Post 24 urenloopbar. Een Doopfie

WINAGENDA. 24 Urenloop. 24 Urenloop. Dinsdag 21 oktober. Zondag 26 oktober. Post 24 urenloopbar. Een Doopfie WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Een Doopfie Dinsdag 21 oktober 24 Urenloop Woensdag 22 oktober 24 Urenloop Post 24 urenloopbar

Nadere informatie

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN

CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN CONTACTDOSSIER BEDRIJVENRELATIES LANDBOUWKRING VZW K.U.LEUVEN Inhoud Advertenties 1 De Humus en De Floreat, LBK s populaire kringblaadjes, vormen een ideaal medium om uw bedrijfsadvertentie of logo te

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis

Humus 7. Fluo Flügel. Maandag. Massacantus. Dinsdag. Donderdag. Proef n buis Humus 7 Maandag Dinsdag Donderdag Fluo Flügel Massacantus Proef n buis Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 7 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 7e week vinden jullie

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De Dies Natalis cantus ter ere van ons 50 jarig bestaan Maandag 24 februari Dinsdag 25 februari

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week

Woordje van de presis. Belangrijke mededelingen. Dilemma van de week Baarr Bier van de week: Westmalle 1.50 Soep van de week: Curry 0.70 Broodje van de week: Balletjes-tomatensaus 2.80 (Balletjes in tomatensaus, sla, ei, wortel) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging of je mee kan of niet. Met Busje worden onkosten later verrekend met factuur.

Nadere informatie

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Pork BBQ 3.30 (Pulled pork, BBQ saus, sla, tomaat, ajuin) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 19 november. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Kasteelbier Tripel en Rouge Soep van de week: Tomaat met balletjes Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

verjaardag, ook hij verjaarde in juni maar door een foutje van onze postbode werd hij vergeten! Dus HIEP HIEP HOERA voor SEPPE! Robin Yannick Dries

verjaardag, ook hij verjaarde in juni maar door een foutje van onze postbode werd hij vergeten! Dus HIEP HIEP HOERA voor SEPPE! Robin Yannick Dries Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter het meest. Eerst en vooral wensen we SEPPE nog een hele gelukkige

Nadere informatie

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE Voorwoord Beste ouders en leden, Komende zondag (17 september) is het zo ver, onze startdag. Kom je nieuwe leiding ontdekken! Allen welkom, we verwachten jullie om

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen Week 3: 10/10 16/10 Soep van de week: Kip Bier van de week: Rodenbach van t vat Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Bewoners. Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen Vrije tijd Boekje November December 2017 Alderande Bewoners Bestel tijdig je lidkaart 2018! Zie boekje datums om lidkaart aan te vragen 1 Datum: woensdag 1 november Allerheiligen Dan denken we extra aan

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: St. Bernardus 1.50 Soep van de week: Pompoen 0.70 Broodje van de week: Varkensgebraad 3.10 (Varkensgebraad, mosterdmayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week up Baarr Bier van de week: Delerium 1.50 Soep van de week: Tomaat 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3.10 (americian, spek, verse ajuintjes, ei, samuraisaus) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen!

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Loodsen @Warmond 2019 Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Heksen en Tovenaars, welkom in de wonderlijke wereld van de MAGIE. Voor de volgende 11 dagen zult u ondergedompeld

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes Nieuwsbrief Focus Fit Goes Oktober 2016 In deze nieuwsbrief zal onder andere aandacht zijn voor de openingstijden, het inschrijven van de groepslessen, de Sophia spinningmarathon, shirtjes/hemdjes Focus

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie