Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:"

Transcriptie

1 Baarr: Bieren van de week: Tripel Kanunnik Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar Gnorgl: Promo van de week: Sterke + BQ energy voor 2 Cocktail van de maand: Bahama Hanne Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen Het is prekiesweek! Deze en volgende week mag er volop reclame gemaakt worden door het opkomende team. Checkt ook al die activiteiten van deze week af, oejoeyeah! Je hebt nog zeker een week om het Fotoboek te bestellen, maar wacht niet te lang! Meer info achteraan. Vanaf dinsdag kan je jouw team inschrijven voor de Highlandgames: meer info in het woordje van Sport! Maandag 29 april: Onthaaldag 1 12u00 16u00 Onthaal 3: Baarr! Kom bouncen aan de baarr of gratis ijsjes eten of pintjes drinken aan 30 cent! 16u00 19u00 Onthaal 3: Na-tourcriterium Ronde van Leuven Stipt om 16u mogen alle ploegen vertrekken aan de bushalte op de Naamsepoort (op de ring). Spelregels zijn te vinden op facebook! 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00 Clash tegen Gent De Gentse bio-ingenieurs van VLK gaan de strijd met LBK aan! De twee teams zullen het tegen elkaar opnemen in voetbal en volleybal. Meer info achteraan. Kan Gent wel zuipen? Wie er wint met sporten, valt nog af te wachten. Maar wie er het meest kan zuipen, staat nu al vast! Om die van Gent te laten zien hoe het moet, hangt er misschien wel een gratis vat in de lucht?

2 12u00 13u30 14u00 17u30 Dinsdag 30 april: YOLO-day TOTZ YOLO-day: Lunch Gnorgl Tijdens de lunch alles lekker los gooien op de zotste beats! Speciaal voor deze gelegenheid zullen broodjes in de Gnorgl worden geleverd. Je zal ook kunnen genieten van gratis royco soup! Broodjes kunnen via besteld worden op kiesweek@landbouwkring.be met onderwerp 'LUNCH', telkens naam + broodje vermelden! Dit vóór dinsdag 10u! TOTZ YOLO-day: Gratis initiatie vuurspuwen Voor de waaghalzen onder ons hebben we een activiteit van formaat! Alle draken die eens echt vuur willen spuwen zijn uiteraard ook welkom! Inschrijven voor deze initiatie doe je door te mailen naar kiesweek@landbouwkring.be met als onderwerp 'VUUR'. TOTZ YOLO-day: Palm-Challenge Gnorgl en Baarr Snelle drinker? Geen schrik om een toertje te lopen? Dan is de Palm-Challenge Marathon echt iets voor jou! Schrijf je snel in en vorm teams van 2 voor deze heuse biermarathon. Zowel voor lopers als toeschouwers zal dit een onvergetelijke sportactiviteit worden! Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar kiesweek@landbouwkring.be met als onderwerp 'MARATHON'. Vermeld hierin de 2 namen van je team. Geen gemengde teams! 18u00 19u00 12u00 14u00 14u30 Finale Farmerscup in de KBC Sporthal De baarr sluit om 19u en de Gnorgl is gesloten! Je hebt me duizendmaal belogen Albatros De laatste TD van het jaar belooft een geweldig feestje te worden, want huidig en opkomend Feest bundelen de krachten en delen 1000 gratis shotjes uit! Woensdag 1 mei: Beach-day TOTZ Baarr Een echt nepstrand aan de Dijle! De ganse dag zal er strandanimatie voorzien zijn aan de baar in de vorm van een cocktailbar, DJ's, bierbakstapelen, jacuzzi en gratis Desperados! Vanaf 12u ook gratis frieten en bier! TOTZ Beach-day: Beachvolleybal-toernooi Een strand is niet compleet zonder vrouwen in bikini's, stoere beren en beachvolleybal. Alle plaatsen zijn jammer genoeg al volzet, maar dat neemt niet weg dat je nog kan komen supporteren voor je favoriete LBK-ploeg! Vergeet niet: er zullen gratis frietjes zijn! TOTZ Beach-day: KUBB toernooi Geen baarr zonder KUBB! Jammer genoeg zijn ook hier alle plaatsen reeds ingevuld, maar elk team heeft zijn supporters nodig! Dus kom je favoriete team aanmoedigen, terwijl jij kan genieten van gratis frietjes en Aiki-noedels!

3 15u00 19u00 TOTZ Beach-day: Red bull babes De Red bull promo girls komen ons vergezellen op deze leuke dag en delen gratis Red bull uit! TOTZ Beach-day: Beachcantus Team om te Zien activiteiten zonder cantussen, dat zou de moeite niet zijn! Daarom zetten we na een bloedhete dag op het strand de zwoele nacht in met een echte cantus op ons nepstrand! Inschrijven in niet meer mogelijk. 20u00 Preparee Het beestige interfacultair improvisatietornooi van Preparee, in de Parthenonzaal (MSI 03.18). Tickets zijn te bestellen via TOTZ Beach-day: BE drunq G Woensdagavond sluit Team om te Zien af met een BE drunq party! Voor iedereen is er BE Q vodka aan 1, een drankje waar je blijkbaar snel drunq van wordt! Zak allemaal af naar de Gnorgl, waar het opkomend Gnorgl-team u met plezier zal verwelkomen! Donderdag 2 mei: Onthaaldag 2 14u30 AFC: Student Startup Provinciehuis Belgische topondernemers delen hun ervaringen in enkele keynotes en vanaf 21u start de dating. Alle info en registratie op 15u00 19u00 Onthaal 3: Fakhuis! Als alle maagjes gevuld zijn is het tijd voor muziek en drank. Bier en cava zullen aan 30 cent verkocht worden. Punch zal ook aanwezig zijn én de boxen zullen knallen. Be there en geniet van een heerlijk tuinfeestje! 17u30 18u00 De cursusdienst is voor de laatste keer open! 20u00 Open bureau prof. Rik MSI u00 LBK-quiz Deuren om 20u, start van de quiz om 20u30 in zaal PAVO in Heverlee. Zet je fiets aan de Gnorgl of op het pleintje, zodat de doorgang voor de zaal vrij blijft. Vergeet het inschrijvingsgeld ( 10/ploeg) niet. 2 e bacfeestje: Faute Reeksenzuip Alle reeksen van 2e bac gaan de strijd tegen elkaar aan en dit in een FAUT kleedje! Niet alleen drinken telt, ook o.a. marginaal verkleed komen levert punten op! Jenever aan 1 euro! 12u00 12u00 15u00 Rectorkandidaat prof. Tine Baelmans komt haar programma voorstellen in het Heuts. Onthaal 3: Frituur Fakhuis! Bitterbalverantwoordelijke Wim en de rest van Onthaal 3 zal voor iedereen lekkere bitterballen, frikandellen, party snacks en natuurlijk frietjes voorzien aan uiterst democratische prijzen. 12u00 Vrijdag 3 mei Rectorkandidaat prof. Karen Maex komt haar programma voorstellen in het Heuts.

4 Maandag 6 mei Dinsdag 7 mei Vrijdag 17 mei Om al naar uit te kijken Highlandgames Halve finales IFB G-West party Proffen- en oudercantus Masterbeurs Op woensdag 15 mei van tot uur wordt de Masterbeurs van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen georganiseerd. Deze vindt plaats in het Landbouwinstituut, Kasteelpark Arenberg 20, 3001 Heverlee. Studietrajectbegeleider Katrien Heirwegh geeft om 16h30 een uiteenzetting over het major-minorsysteem en hoe te kiezen. Dit is voor alle studenten 3 e bachelor die op dat ogenblik geen les hebben. De uiteenzetting wordt herhaald om 18h15 voor de studenten die les hebben tot 17h30. Om 17h45 geeft Matt Tips meer informatie over naar het buitenland voor masterproef of stage of. In de hal zullen aan de verschillende infostanden professoren van de diverse masteropleidingen je meer informatie geven en jouw vragen beantwoorden van 17h tot ten laatste 19h30. De brochures van de verschillende afstudeerrichtingen zullen ook aanwezig zijn. Indien er nog wijzigingen komen, kan je die terugvinden op Bier van de week: Tripel Kanunnik Tripel Kanunnik is een 4-granenbier gebrouwen naar origineel Wilderens kanunnik-recept. Een zachte en kruidige tripel met hergisting op fles en een milde afdronk door het gebruik van fijne & edele hopsoorten. In dit bier werd naast gerst, tarwe en haver uitzonderlijk ook rogge toegevoegd, wat deze Tripel een typisch karakter geeft. Mike Janssen en Roniek Van Bree kochten in 2007 de oude Stokerij van Wilderen (een deelgemeente van Sint-Truiden). Ze restaureerden de stokerij die gesloten werd in 1939 en brachten ook een hypermoderne brouwerij en een café onder in de historische gebouwen die dateren van de 17de en 18de eeuw. Mike Janssen stond ooit mee aan de wieg van brouwerij De Dool en ook brouwmeester Roland Vanderlinden is een oud-gediende van Ter Dolen. Wilderen Goud en Tripel Kanunnik werden als eerste en voorlopig ook enige bieren van Wilderen voorgesteld in juli In brouwerij Wilderen staat grootste fractioneerkolom van Europa. Het eerder klassieke Tripelglas verbergt een geheime boodschap... Bij het beentje bovenaan de K is het gezicht van de eigenaar Mike te zien.

5 Een woordje van Sport Clash tegen Gent Maandag 29 april komen de Bio-ingenieurs van Gent op bezoek. Naar jaarlijkse gewoonte bekampen we elkaar in volleybal en voetbal matchen om uit te maken welk de beste bio-ingenieurs zijn. Dit jaar hebben wij het thuisvoordeel maar dat neemt niet weg dat VLK met een gemotiveerde groep komt afzakken. Kom dus zeker de trots van onze kring supporteren in Gebouw de Nayer (volleybal) en het kunstgrasveld voor alma 3 (voetbal) vanaf 20u. Achteraf zullen er nog verschillende vaten gedronken worden op onze overwinning! Farmerscup De farmerscup loopt ten einde. Na een jaarlange competitie is de finaledag eindelijk in zicht. Na spannende halve finales staan team 'Dre en co' (met o.a. Andreas de bie, Oscar De somer, Johannes Verhauwaert, Felix Goffin, Thomas de Mol, Bram Peeters en Matthias Loeckx ) en team 'De Antwerpse Trots' (met o.a. Philip Van den Bergh, Frederik Marynen, Timothy Verheyen en Alexander Andries) klaar voor hun laatste match. Inzet: een gratis vat. Kom dus je favoriet naar de overwinning schreeuwen om 18u in de KBC sporthal. IFB: Interfacultaire Beker Maandag 6 mei spelen onze veldvoetbalploeg en onze twee volleybalploegen de halve finales van de IFB. De veldvoetbal bijt de spits af tegen Pedal om 19u op het kunstgrasveld voor alma 3. Daarna spelen de heren volleybal om 21u Apolloon naar huis in de KHL sporthal unit 5. Tegelijkertijd spelen onze dames tegen in unit 4. Zoals gewoonlijk bij LBK zal de sfeer er terug dik inzitten en kan er hopelijk gevierd worden met 3 finales op 15 mei! Highlandgames En dan last but especially not least, de befaamde Highlandgames. De afsluiter van ons sportjaar, de crème op de taart. In teams van vier personen legt men een reeks proeven af in de stijl van de bekende schotse Highlandgames rond de Baarr. Deze proeven zijn gebaseerd op kracht, behendigheid en intelligentie, aangepast voor echte mannen en vrouwen. Wat de naam niet laat vermoeden is dat er ook heel wat alternatieve sporten aan te pas komen. Zo staat er een mini-spartacusrun en een gocart race op het programma. Daarbovenop hebben we dit jaar voor een rodeostier gezorgd! 14 teams zullen maandag 6 mei van 14u tot 18u strijden voor de overwinning. Bovendien zou Sport Sport niet zijn als we ook nog enkele drankprijzen uitdelen voor gans het podium, maar meer hierover komt later. Ben je toch niet uit het juiste hout gesneden voor de games, kom dan gerust af naar de Baarr want er wordt goed weer voorspeld met grote kans op party tent met cheap snacks en meer. Inschrijven voor de highlandgames kan vanaf dinsdag 30/04 elke middag in de Baarr tussen 12u30-13u30 tot alles volzet is. Of mailen vanaf donderdag 1 mei naar sportpreses@landbouwkring.be. Het wordt een zalige maand mei voor Sport!

6 Het is Fotoboektijd! Fotoboek Voor wie het Fotoboek (nog) niet kent: dit is letterlijk een boekje vol foto s van de studenten aan onze faculteit en van het huidige presidium! Dit jaar zal het Fotoboek er iets anders uitzien: geen individuele fotootjes meer, maar wel klasfoto s per reeks of richting! Verder zal je dan een alfabetische lijst vinden van al onze studenten. Waarom zou je je zo n Fotoboek aanschaffen? Omdat het een leuke herinnering is aan jouw studententijd. En omdat je year book - gewijs kan rondgaan met jouw Fotoboek en je jaargenoten er tekstjes in kan laten schrijven! Concerto Binnen een paar weken (op woensdag 22 mei) is het weer Concerto! Uw Concerto-team doet er alles aan om er een geweldige avond van te maken, maar we kunnen dat natuurlijk niet alleen. We zijn op zoek naar jou! Sta je graag op een podium om je kunsten te tonen aan alle LBKers, aarzel dan niet en schrijf je als de bliksem in door te mailen naar concerto@landbouwkring.be. Wacht er niet te lang meer mee, want de inschrijvingen lopen af op maandag 13 mei. Twijfel niet en schrijf je gewoon in! Het Fotoboek zal zo n 10 euro kosten, afhankelijk van het aantal dat er besteld wordt. Wil je jouw Fotoboek bestellen, stuur dan een mail naar secretaris@landbouwkring.be en dan krijg je een mailtje terug met de betalingsgegevens! Mocht het Fotoboek toch minder dan 10 euro kosten, krijg je bij afhaling (over enkele weken) dat bedrag terug! Allemaal bestellen dus! LBK dankt

7 Mei Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 Onthaaldag 1 Clash tegen Gent 30 YOLO-day Je hebt me 1000 maal belogen TD 1 Beach-day BE drunq party 2 Onthaaldag 2 LBK-quiz 2 e bacfeestje Highlandgames Baaraoke 7 Kiesshow IFB halve finales G-West party 8 9 Geen les! Overdracht Floreat tapt: Sexy Secretary party Fluo-flugel-party 16 Cultuur: Ballet van Vlaanderen 17 Proffen- en oudercantus 18 Fulltimeweekend 19 Fulltimeweekend 20 IAAS career event Thesis-is-af TD Concerto 23 Aftap Feest op het Plein 26 Gratis infoblad v.u. Michiel Van Pee voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Palm Hop Select Soep van de week: Tomaat Groenten Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015

ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015 ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015...Ga je doen deze zomer? VOOR JONGEREN tussen 12-16 jaar!!!! ELKOM! Woensdag 1 juli 14u tot 17u Sint-Donaaspark CHILL-OUT-SPORTEN GRATIS We beginnen de zomer op

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00 Parachute

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

EUROPESE AEGEE STEDEN

EUROPESE AEGEE STEDEN STRUCTUUR AEGEE-Amsterdam wordt geleid door het bestuur. De voorzitter, secretaris, penningmeester en de algemene bestuursleden doen een jaar lang van april tot april hun uiterste best om alles op rolletjes

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

E-Files. September 2014. www.e-kring.be

E-Files. September 2014. www.e-kring.be E-Files September 2014 www.e-kring.be Praeses Dixit Beste E'ers De vakantie is nog maar juist begonnen (zo lijkt het mij toch) en de lessen beginnen weeral. Veel te kort die vakantie, zeker voor de mensen

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks!

Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks! Baarr Gnorgl Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Tomaat met balletjes ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

T S DE WARME BAKKER BUREN

T S DE WARME BAKKER BUREN F I N D WARM BAR BURN 6 2 3 BOJ Burenboekje tips van de schepen Personalia In een nieuwe buurt terecht komen, is niet makkelijk maar jij kunt zeker je steentje bijdragen om er een buurt, bruisend van Gentse

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Glasvanger. Opdracht van poppodium 013 Glasvanger

Glasvanger. Opdracht van poppodium 013 Glasvanger Glasvanger Live concerten, dance- en clubavonden, non-pop programmering en activiteiten gericht op beginnende muzikanten: het unieke 013 in het hart van Tilburg is hét podium voor pop- en dancecultuur.

Nadere informatie

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2 Bladzijde negen, Bladzijde tien, Krijg ik het wel ooit te zien? Ander hoofdstuk, Nieuw begin.. Maar niets, Weer dicht, Het heeft geen zin. Dan probeer ik achterin dat dikke boek. Dat ik daar niet vaker

Nadere informatie

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN

THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY. VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN THROUGH OTHERS, WE BECOME OURSELVES LEV VYGOTSKY VU: Psychologische Kring VZW, Tiensestraat 102, 3000 LEUVEN www.psychokring.be Psychologische Kring Leuven 2 DE PSYCHOLOGISCHE KRING Beste psychologiestudent,

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

November 2010. Beste sportieveling,

November 2010. Beste sportieveling, FALOS VZW, Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel, 02/246.52.55, wim.verstraete@falos.be, jonathan.goetvinck@falos.be, frank.lenders@falos.be www.falos.be Beste sportieveling, November 2010 De regen raast

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Sint-Pieters molenwijk

Sint-Pieters molenwijk BUURTSPORT Sint-Pieters molenwijk Gratis sportactiviteiten in de wijk Goedkope sportuitstappen Begeleiding door buurtsportanimatoren Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar Gratis verzekering en water JE BENT

Nadere informatie

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014 Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië 5-13 juli 2014 Wat gaan we doen? We gaan naar Slovenië, waar de Koritnica en de Soca het decor verzorgen met parelwitte rotsen in kristalhelder

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Te laat (verwittigd): Pieter, Sofie, Thomas O, Klaas Te laat: Basile, Senne, Joris Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1)Datum volgende PV

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal 1 Vrijdag 21 oktober 10.30-11.30 Kidsfun Kom deze ochtend een echte toeter knutselen! Hoe cool komt die van jou eruit te zien? 13.30-14.30 Cricket Doe mee met dit aparte spel! Kom het meemaken! Verzamelen

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie