Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 25 april. Belangrijke mededelingen. Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks!"

Transcriptie

1 Baarr Gnorgl Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Tomaat met balletjes ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Baarrbie (gemarineerd varkensvlees met bbq saus en groenten) ( 2.60) Openingsuren: 10u30 24u Broodjes bestellen voor 10u30: sms en naar 04 88/ Cocktail van de maand (april): Green paradise (vodka+pisang+fruitsap): 2,50 Promo van het jaar: iedere maandag is er vodka-red bull voor slechts 2.50 Belangrijke mededelingen Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0476/ Ook dit jaar zullen inschrijvingen voor belangrijke LBK-events, gebeuren via de site van de Landbouwkring: Vanaf dit jaar zal er ook elke week een raadsel terug te vinden zijn in de Humus! Waag je kans en win fantastische prijzen! Check snel het raadsel achteraan deze Humus. 12u00-14u00 12u45-14u30 18u00-19u00 20u00 Maandag 25 april Gratis Snacks in de Baarr van Opkomend! Jullie opkomende kiesploeg verwent met gratis snacks! Pizza bestel moment Aanstaande woensdag kunnen jullie met de opkomende kiesploeg Farmer Bros. Pictures pizza's eten in de Baarr voor 5! Maandag (en dinsdag) middag kunnen jullie hiervoor inschrijven, zoek Leen in de Baarr met een kassa! :) PS: er zal maar een beperkt aantal pizza's door ons geleverd worden, dus wees er snel bij! Landbouwinstituut Woudloperstraining Afspraak aan de zij-ingang van GBN!

2 20u00-22u00 22u00 12u00-13u30 12u00-14u30 Cocktailpong in de G Farmer Bros. Pictures presents: Cocktailpong! Kom in de Gnorgl bewijzen dat jij onklopbaar bent in het bekende pong spel, let wel op: nu is het met cocktails ;) Benieuwd wie zal winnen! Blue Mountain State G-Party! Schoon vrouwenvolk in strakke cheer leader pakjes? Knappe, stoere sportmannen? We hebben het allemaal op dit awesome Gnorgl feestje, kom feesten als de beesten met goedkoop bier en cocktaaaiiilllssssss :D Dinsdag 26 april Gratis ijsjes in de Baarr! Geniet van onze overheerlijke GRATIS ijsjes!! Powered by Farmer Bros. Pictures Pizza bestel moment Aanstaande woensdag kunnen jullie met de opkomende kiesploeg Farmer Bros. Pictures pizza's eten in de Baarr voor 5! Maandag (en dinsdag) middag kunnen jullie hiervoor inschrijven, zoek Leen in de Baarr met een kassa! :) PS: er zal maar een beperkt aantal pizza s door ons geleverd worden, dus wees er snel bij! 14u00-20u00 18u00 19u00 20u00-23u00 Fakhuis Dinsdag organiseert jullie enige echte lolploeg, 20th century Farmers, een heuse Dagdisco op het Fakhuis! Met frituurhapjes aan 0,20 en spotgoedkope drank kan dat niet anders dan een knaller van formaat worden! Wie weet wordt er wel gratis shizzle gegeven! Allen daarheen! Inschrijven cantus Zoals verder in deze humus vermeld staat organiseert de opkomende kiesploeg Farmer Bros. Pictures een Cantus Cantus! Hiervoor moet natuurlijk worden ingeschreven en dat gebeurt zoals gewoonlijk met een inschrijvingslink op de site van de landbouwkring om 18u00 dinsdagavond! De plaatsen zijn beperkt en de biertjes uitzonderlijk lekker! Openvergadering-IAAS Iedereen is welkom op onze openvergadering in de boshut. Meer info achteraan in de Humus! Farmflix & Chill Lekkere snacks en een goede film, wat heb je nog meer nodig?! Oké ja, dekentjes en kussentjes mogen er ook nog bij ;) Kom mee met de opkomende kiesploeg Farmer Bros. Pictures -en je crush?- gezellig een filmpje kijken in auditorium Oude Molen in Heverlee! Vergeet niet te stemmen op je lievelingsfilm via het facebook evenement!

3 22u00 12u00-14u30 13u00-16u00 17u00-18u00 18u30-22u00 Rustige avond Kom naar je favoriete fakbar en beleef eens een rustige avond! Woensdag 27 april Afhalen Cantus Cantus kaarten Kom je cantus cantus kaart afhalen en betalen in de Baarr! Zoek een Louis met een kassa :) Farmers return to Neverland Jullie opkomende kiesploeg organiseert weerom een fantastisch leuk evenementje! Laat het kind in je los en amuseer je een hele namiddag op het springkasteel, of op het tweede springkasteel, of met wat we allemaal nog meer in petto hebben :D Gratis Bierdegustatie! Rep je woensdag middag massaal naar de Baarr voor een GRATIS bierdegustatie! Compleet met een stuk brood en een kaasje erbij en de nodige uitleg over de te proeven biertjes. Wees wel optijd, want op = op! Pizza's smullen met Just Dance Wil je nog even je danspasjes opfrissen voor de TD van start gaat, samen een pizza'tje eten of gewoon toekijken terwijl anderen zich belachelijk maken? Kom dan 's avonds samen met kiesploeg Farmer 22u00 22u00 12u00-14u30 15u00-16u30 20u00 20u00- Bros. Pictures naar de Baarr! Dolle pret verzekerd! Gnorgl + Baarr sluiten omwille van de TD DREAM SSSTEAM Albatros Zotste promo s van dit jaar op deze KiesTD!! De eerste 100 personen krijgen elk 2 gratis cocktails! Donderdag 28 april Afhalen cantus cantus kaarten Kom je cantus cantus kaart afhalen en betalen in de Baarr! Zoek een Louis met een kassa :) Marry Poppins Tea Party Na al die regen beu? Kom gezellig mee een theetje drinken met de opkomend kiesploeg Farmer Bros. Pictures! Moet ik er nog bijzeggen dat het gratis is...? ;) Baarr sluit omwille van de cantus Cantus cantus in de Baarr Om het met de wijze woorden van Haroon te zeggen: je hebt een cantus, en hebt een cantus cantus! Temptation Island mag dan afgelopen zijn op TV, wij gaan verder in het echte leven! Trek je meest tempting kleren aan en kom zien hoe opkomend hun

4 22u00 eerste cantus tracht voor te zitten... :D Rustige avond Zak allen af naar de G voor jullie wekelijkse portie gezelligheid en sfeer. Vrijdag 29 april Maandag 2 mei vrijdag 6 mei Dinsdag 10 mei Om al naar uit te kijken Kiesweek Concerto Rurale 11u00-14u00 The Walking Dead Brunch Voor een laatste keer verwent de kiesploeg Farmer Bros. Pictures iedereen met een gratis brunch! Kom vrijdag 'ochtend' naar de Baarr en smul mee van allerlei lekkers! Leuk weetje: omdat het de laatste dag is, moet alles op!! 19u00 Multiculti Food Evening Neem zelf iets mee van eten dat typisch is voor het land waar je vandaan komt of waar je graag op vakantie gaat en kom ermee naar de Baarr! Zaterdag 30 april 14u00- Feest op het plein Buurtfeest naast onze geliefde kerk in Heverlee! Kom rustig een pannekoekje eten, een pintje drinken en een beetje springen op het springkasteel!

5 Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Hopsinjoor Ook nu serveren we weer een klassieker. Onder het motto er kan nooit te veel bier zijn kan je zelfs genieten van vier opties deze week! Allereerst is er Tripel, geserveerd op vat. Dit krachtige blonde bier met 9 Vol. % Alc. werd oorspronkelijk gebrouwen voor de ridders van Het Gulden Vlies in Met zijn volmondige, kruidige en verfrissende smaak viel deze Gouden Carolus reeds meermaals in de prijzen. Zo won hij in 2002 de Gold Award op de World Beer Cup en in 2010 de gouden prijs in de categorie Belgian Style Tripel op de European Beer Star. Alsof dat nog niet genoeg was werd hij dan ook nog gekroond tot beste Tripel bier ter wereld in 2014! Die moet je dus geproefd hebben. Dan is er ook de Classic. Gouden Carolus Classic stamt voort uit het vroegere Mechelse stadsbier. Volgens de Mechelse legendes werd dit bier, dat overigens naar Keizer Karel genoemd werd, vooral bij de jacht gedronken. Met zijn donkere kleur, toetsen van karamel en aromatische mout en met de krachtige 8,5 Vol. % Alc. viel ook de Classic al meermaals in de prijzen. Het meest opvallende is echter de titel van World s Best Dark Ale die dit bier ontving in Het derde bier is Gouden Carolus Ambrio. Ook dit bier is gelinkt aan de Mechelse geschiedenis. Het is namelijk gebrouwen volgens dezelfde principes als de eeuwenoude Mechelschen Bruynen. Mechelen is daarmee één van de weinige steden waar het vroegere amberkleurige stadsbier nog steeds gebrouwen wordt. De basis van het recept zou afstammen van 1421 waardoor Ambrio ook het oudste bier van Brouwerij Het Anker is. De amber-smaak van Ambrio combineert het volmondige van bruin bier met het frisse karakter van blond. Dit bier bevat 8 Vol. % Alc. Tot slot is er nog de recentste toevoeging aan de Gouden Carolus familie, Hopsinjoor. De naam van dit bier verwijst naar de 5 hopsoorten die gebruikt worden bij het brouwproces en naar de legendarische figuur Opsinjoor uit de Mechelse stadsgeschiedenis. Dit frisse bier met bittere afdronk en 8 Vol. % Alc. won bij zijn lancering in 2008 al onmiddellijk de consumententrofee van het Zythos Bierfestival. Van dit bier zullen we dus nog veel horen! Geniet van deze grote familie Gouden Carolus bieren, voor elk wat wils! Onderwijs wervingsavonden StuRa Ben je geïnteresseerd in onderwijs-materie en zou je dus graag meewerken aan een betere regeling van de herexamenperiode, een eredoctoraat uitreiken in naam van de studenten, Dan is een mandaat in de Studentenraad KU Leuven misschien wel iets voor jou! Neem een kijkje op sturakuleuven.be/werving voor alle mandaten en kom dinsdagavond 26 april of 3 mei naar de Stura-wervingsavond vanaf 19u op s Meiers 5.

6 Liefste LBK ers, Secretaris Vanaf morgen 20u kunnen jullie via de site het ultracoole, spectaculaire, unieke, prachtige LBK fotoboek van dit jaar bestellen!! Het kost ongeveer 10, en je hebt tot volgende week maandag 02/05 om jouw exemplaar te bestellen. De week erna ontvang je een mailtje met de betalingsgegevens, en deze moet binnen de week (vrijdag 06/05) gebeuren anders krijg je geen fotoboek! Haast jullie allemaal om deze mooie herinnering te bemachtigen! Kusjes, Julie² Héy LBK, IAAS IAAS is een internationale studentenorganisatie van en voor bio-ingenieurs en wij zijn nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor verschillende functies binnen onze organisatie: ICT, communicatie, logistiek, financiën. Heb je zin om Leuven wakker te schudden met activiteiten omtrent 'soft skill trainings', klimaatsopwarming, 'green chemistry' en GGO's? Of heb je zin om kennis te maken met andere studenten bio-ingenieur van over heel de wereld en met hen internationale activiteiten op poten te zetten? IAAS is een organisatie voor alle bio-ingenieurs (niet enkel landbouw!), en we zijn er zeker van dat we jou nodig hebben als actief lid in onze organisatie! Geïnteresseerd? Kom dan zeker eens naar onze open vergadering in de boshut (naast de Baarr) op dinsdag 26 april om 19:00 of stuur een mailtje naar DREAM SSSTEAM TD - Woensdag 27 April - Albatros Feest WAJOOOO laatste TD voor de examens!! Tijd om zat te zijn en veel te feesten! Voor deze beide dingen hebben wij gezorgd! Promo s Promo s en nog eens Promo s!! De eerste 100 mensen krijgen elk 2 gratis cocktails! Zorg dus dat je een vroege vogel bent deze woensdag en ga al vanaf 22uur naar de DREAM SSSTEAM TD! Daarnaaaast zijn er heel de avond pintjes aan 1 euro! En cocktails aan 2 euro! Er zal Gin Tonic, Apple Tea en Vodka Sunrise zijn! Vervolgens zullen er op het tooeet van de DREAM STEAM TRAIN gratis nootjes te krijgen zijn aan de toog! Feest-sfeer-makers zijn volgende DJ s! GETTE - Double-U - Copains Deluxe Klaar om in deze week boordevol leuke activiteiten, toch nog eens echt te kunnen feesten??!! Tot woensdag!!

7 Feest Op Het Plein Zaterdag 30 April zal er een groot buurtfeest zijn op ons geliefde grasveldje naast de kerk in Heverlee! Naast het enorm leuke speeltuintje, is er een springkasteel, een giga tent waar er allemaal optredens zullen zijn, een groot aantal lekkere snacks, verfrissende dranken, en nog veel meer! Dit is een perfecte ontspannende zaterdagmiddag! Vanaf 14uur op het pleintje naast de kerk! Weetje van de week Je mag als student al je verslagen van practica als Plantkunde steeds gaan inkijken na verbetering en er feedback over vragen. Aarzel dus zeker niet je assistent te vragen je verslag te mogen inkijken wanneer de verslagen niet automatisch ter inzage worden voorgelegd in een volgende practicumsessie! Cultuur Je kandidaat stellen voor Concerto Rurale kan ook nog steeds! Gewoon een mailtje sturen naar Denk daarbij ook al eens na over het tekstje dat je graag in het programmaboekje zou zien verschijnen. Concerto Rurale gaat door op 10 mei. Farmer Bros. Pictures Liefste LBK, hier een woordje van de enige echte opkomende kiesploeg Farmer Bros. Pictures! Wij gaan jullie deze week proberen overtuigen om voor ons te stemmen door met allerlei gratis spullen en activiteiten te smijten! Er is elke dag van alles te doen en voor ieders wat wils! Van een Gnorgl feestje tot een tea party, van een cantus tot een gratis brunch, van een reuze buitenspeeltuin tot een filmavond! Check zeker ook onze facebookpagina: Farmer Bros. Pictures!

8 Raadsel LBK Oplossingen kunnen ingezonden worden via de LBK-site: Onder de correcte inzendingen wordt er deze week een bon voor Koffie Onan verloot. Op het einde van het semester is er een extra prijs gesponsord door Würst voor degene met het meeste correcte inzendingen. Deadline: vrijdag 29/04/ uur! Onze opkomende penningmeester Michiel beschikt over voldoende muntjes van 1, 2, 5, 10, 20, 50 cent en 1 euro (= 100 cent). Stel dat A en B natuurlijke getallen zijn zodat het mogelijk is om met A van deze muntjes een bedrag van B cent te betalen. Toon aan dat Michiel dan ook met precies B van deze muntjes een bedrag van A euro kan betalen! Winnaars week 21: Proficiat, Sander Van Schepdael! Je wint een ticket voor de KiesTD deze woensdag! We nemen hiervoor nog contact met je op! LBK dankt

9 Bedrijf van de maand

10 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Mei April 25 Cocktailpong Blue Mountain State Party 2 BaarrBQ + Baarraoke 26 Fakhuis Farmflix & Chill Kiesshow 27 Bierdegustatie Baarr DreamsssteamTD 4 Kiescantus Mary Poppins Tea Party Cantus Cantus 5 Overdracht 29 Walking Dead Brunch Plan Sjarel LBK Concerto IFB Finaledag Aftap Baarr Aftap Gnorgl Gratis infoblad v.u. Julie Janssen en Julie Lismont voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee.

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30!

Maandag 16 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 17 mei. 17u30-00u00. De Baarr is wegens de feestdag pas open om 17u30! Baarr Bier van de week: Restjesweek!! ( 1.50) Soep van de week: Pompoen ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (brie met spek en honig) ( 2.60) Openingsuren: 10u30 24u

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Restjesweek 1.50 Soep van de week: Tomaat Ballen 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00 Week 30: 7/7 13/5 Maandag 7 mei Soep van de week: Kip Bier van de week: Winterkoninkske & Adelardus tripel Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Stemmen: Voor de verkiezingen is het super

Nadere informatie

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 29 april: Onthaaldag 1. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Tripel Kanunnik Soep van de week: Gevogelte Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Het Bakske. Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (29/4) 18u00-21u00 21u00 -... Dinsdag (30/4) Svdm: Beachvolley en wraps Fakbar open

Het Bakske. Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (29/4) 18u00-21u00 21u00 -... Dinsdag (30/4) Svdm: Beachvolley en wraps Fakbar open Het Bakske 29 april 2013 - blz. - 500 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (28/4) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Jessenhofke 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Brie-honing 3.10 (Brie, Honing, Sla, Walnoten) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Humus 11. Maandag. BaarrBQ + Baarraoké. Kiesshow. Dinsdag. Overdrachtscantus. Woensdag. Donderdag. Overdracht

Humus 11. Maandag. BaarrBQ + Baarraoké. Kiesshow. Dinsdag. Overdrachtscantus. Woensdag. Donderdag. Overdracht Humus 11 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BaarrBQ + Baarraoké Kiesshow Overdrachtscantus Overdracht Woordje van de preses Dag LBK ertjes, Wat een confronterende week, de kiesweek! De opkomende ploeg

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST Humus 9 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Landgraaf Boiten met de poulékes TD The BEST party @G Proffentap @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 8 Hallo iedereen! De openingsuren

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Maandag 30 november. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00

Maandag 30 november. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Omer-week! Vander Ghinste Oud Bruin ( 1.10) Omer en Le Fort ( 1.30) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen

Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Hommelbier 1.50 Soep van de week: Preisoep 0.70 Broodje van de week: Keuninklijk 3,30 Gebraad in mosterdsaus Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Sms naar 0488/

Nadere informatie

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz.

Het Bakske. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. 16 mei 2011 - blz. Het Bakske 16 mei 2011 - blz. - online wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (15/05) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag

Nadere informatie

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 26 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Pompoen ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Looza van de maand: Looza Appelkers ( 0.80) Broodje van de week: Breeze (Brie met spek en honing) ( 2.60) Frisdrank van de

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Humus 10. G lockdown + afterparty. Maandag. KiesTD. Dinsdag. Donderdag. Kiescantus

Humus 10. G lockdown + afterparty. Maandag. KiesTD. Dinsdag. Donderdag. Kiescantus Humus 10 Maandag Dinsdag Donderdag G lockdown + afterparty KiesTD Kiescantus Belangrijke mededelingen De cultuurreis was een groot succes!! Onze dank gaat daarvoor uit naar reisorganisatie JEKA. Zonder

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros

Kalender. Dinsdag 19 Februari. Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci. Donderdag 21 Februari Après-ski Déli. Solar Albatros Kalender Het enige echte Dinsdag 19 Februari Woensdag 20 Februari Fakwissel Déli - Dulci Editie 15 - jaargang 10 2007-2008 Solar TD @ Albatros Donderdag 21 Februari Après-ski Party @ Déli Wie zijn ze?

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen

Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Brugge Tripel 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Vleessla 3,00 (eventueel ingrediënten indien niet duidelijk uit naam) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Maandag 29 februari. Belangrijke mededelingen. 12u30-14u30

Maandag 29 februari. Belangrijke mededelingen. 12u30-14u30 Baarr Bier van de week: Filou ( 1.50) Soep van de week: Tomaat ( 0.70) Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Zoet Brieke (Brie, siroop en tuinkers) ( 2.60) Openingsuren: 10u30

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

10 mei 2015-8 blz. - 700 ex. t Elixir Theokot Dinsdag (12/5) 22u00 -... FidgeWars t Elixir Woensdag (13/5) 22u00 -... 20u30-01u00

10 mei 2015-8 blz. - 700 ex. t Elixir Theokot Dinsdag (12/5) 22u00 -... FidgeWars t Elixir Woensdag (13/5) 22u00 -... 20u30-01u00 10 mei 2015-8 blz. - 700 ex. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (10/5) 22u00 -... Fakbar open t ElixIr Maandag(11/5) 22u00 -... 19u00-23u00 Scienticafé Barbecue t Elixir Dinsdag (12/5) 22u00 -... FidgeWars

Nadere informatie

Maandag 5 maart. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan

Maandag 5 maart. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan Week 24: 05/3 11/3 Soep van de week: Champignon Bier van de week: Gouden Carolus Looza van de maand: Passievrucht en banaan Er is nu draadloos internet in onze geliefde baarr. Om deze te gebruiken, moet

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium.

Kalender. Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli. Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD. Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium. Kalender Het enige echte Dinsdag 12 Februari Duvelnight @ Déli Woensdag 13 Februari Infosessie LOUD Donderdag 14 Februari Terras @ Atrium Editie 14 - jaargang 10 2007-2008 Wie zijn ze? Wat doen Voorwoord

Nadere informatie

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 april. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Palm Hop Select Soep van de week: Tomaat Groenten Looza van de maand: Looza Tropical Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI v MEI 2014 BELANGRIJKE DATA!! 23 mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! Als uw kapoen nog niet is ingeschreven, zeker afkomen! 30 MEI TOT 1 JUNI SPEELCLUB GAAT OP WEEKEND!! Inschrijven kan

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Nonneke 1.50 Soep van de week: Nonneke 0.70 Broodje van de week: Kipblokjes 3.00 (Kipblokjes, pittige mayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30:

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

De gezellige Zomer- maanden

De gezellige Zomer- maanden Programmaboekje Zomer 2013 De gezellige Zomer- maanden Dit Boekje is van:.. Afdeling: Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden Zomer 2013 staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Woordje van de preses 100% Leuven. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses 100% Leuven. Belangrijke mededelingen up Baarr Bier van de week: Brugse Zot Blond 1.50 Gnorgl Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Brie & honing & spek 3,90 Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: -> bel of

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

3391 December - januari

3391 December - januari 3391 December - januari Voorwoord Hallo allemaal! Hier zijn we weer met ons laatste boekje van 2017, maar geen nood, daarna zal je onze 3391 ook nog in je mailbox zien! We hebben dit jaar al vele leuke

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud november 2018 3 4 7 11 12 13 14 Agenda Terugblik Evenementen Spelplezier Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 20 / 11 DINSDAG VLIS gaat gezond 25 / 11

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKeukenprinsjes. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKeukenprinsjes. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Chimay 1.50 Soep van de week: Pompoen 0.70 Broodje van de week: Grootmoeders martino 2,70 (Martino op grootmoeders wijze) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl Assortiment Hertog Jan PILSENER Omschrijving Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. Met liefde gebrouwen.

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

Lunchkaart 12:00-17: 00

Lunchkaart 12:00-17: 00 Lunchkaart 12:00-17: 00 Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 en gerookte zalm Champignons a la escargot, 9 oerbrood Oeufs benedictines,

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Humus 12. Maandag. Open Onderwijs. Finale IFB + cantus. Woensdag. Concerto Rurale. Donderdag. Vrijdag. Goodbye BBQ

Humus 12. Maandag. Open Onderwijs. Finale IFB + cantus. Woensdag. Concerto Rurale. Donderdag. Vrijdag. Goodbye BBQ Humus 12 Maandag Woensdag Donderdag Vrijdag Open Onderwijs Finale IFB + cantus Concerto Rurale Goodbye BBQ Woordje van de preses Dag favoriete mensen van Heverlee, Vorige week hebben we het dagelijks bestuur

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10 Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl Promo

Nadere informatie

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Vedett (IPA) 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Italiaanse martino 3.10 (Americain, martinosaus, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, sla ) Openingsuren:

Nadere informatie