Statie 15 appartementen en 16 maisonnettes koop 16 maisonnettes huur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Statie 15 appartementen en 16 maisonnettes koop 16 maisonnettes huur"

Transcriptie

1 Eerste klas Wonen Statie 15 appartementen en 16 maisonnettes koop 16 maisonnettes huur Kopen of huren in de vernieuwde Grunostraat! Verkoopbrochure

2 1 e klas wonen in Statie In de Grunobuurt, vlakbij het centrum van Groningen, bouwt woningcorporatie Nijestee ongeveer 500 woningen. De woningen zijn verdeeld over acht woonblokken, elk met een eigen karakter. Ook binnen deze blokken is veel variatie. Elk blok heeft verschillende woningtypes. De Grunobuurt is daardoor een wijk voor iedereen. De eerste twee woonblokken - Traverse en Statie - zijn in aanbouw. Deze brochure gaat over Statie, het tweede woonblok.

3 1 Betekenis Statie De Grunobuurt ligt vlakbij het hoofdstation Groningen. De wijk is ooit gebouwd voor mensen die bij het spoor werkten. De acht woonblokken in de Grunobuurt krijgen daarom allemaal een naam die refereert aan het spoorwegverleden. Statie betekent in het Latijn stilstaan of plaats. Bij de spoorwegen was het een aanduiding voor een spoorwegstation, (station)halte of tramhalte. Tegenwoordig wordt de term Statie nauwelijks nog gebruikt. Maar bijvoorbeeld inwoners van Antwerpen noemen het station Antwerpen in de volksmond nog wel Statie.

4 2 1 e klas wonen in uw appartement, maisonnette of penthouse

5 3 Elke woning heeft comfortabele en energiezuinige vloerverwarming! Duurzaamheid is het uitgangspunt in de Grunobuurt. De woningen zijn energiezuinig gebouwd, goed geïsoleerd en voorzien van een duurzaam klimaatsysteem. Hierdoor is uw woning s winters heerlijk warm en s zomers lekker koel. Alle woningen hebben vloerverwarming en een uitgekiend ventilatiesysteem. Hierdoor is er steeds frisse lucht in de woning.

6 4 Type A Maisonnette begane grond Uw eigen tuin op het zuiden De maisonnettes hebben twee woonlagen. De voordeur is op de begane grond. Vanuit de hal bereikt u het toilet, de woonen eetkamer en ook de trap naar de eerste verdieping. Ook hier is, net als op de begane grond, voldoende opbergruimte. De woon- en eetkamer zijn één geheel. Vanuit de woonkamer komt u in uw eigen afgesloten tuin op het zuiden.

7 5 eerste verdieping Alle ruimte die u wenst De overloop heeft deuren naar drie slaapkamers, twee bergingen, waarvan één zeer ruime berging en een badkamer met tweede toilet. Deze maisonnette is daarom zeer geschikt om met meerdere personen comfortabel te wonen.

8 6 Type G Maisonnette Bijzonder: op de slaapetage binnenkomen derde verdieping De maisonnette type G heeft twee woonlagen. Bij dit type komt u via de voordeur binnen op de 2e woonlaag: de slaapetage. Vanuit de hal bereikt u twee slaapkamers, de badkamer met toilet, de berging en de trap, naar de woonetage op de 1e woonlaag.

9 7 tweede verdieping Uw eigen balkon Vanuit de hal op de 1e woonlaag komt u bij het toilet, de berging en de woon- en eetkamer. De woon- en eetkamer zijn door middel van de keuken met elkaar verbonden. Vanuit de woonkamer komt u op uw eigen balkon op het zuiden. Dit balkon biedt voldoende ruimte voor een zithoek.

10 8 Gelijkvloers wonen met uw hele gezin De appartementen in Statie (type K) zijn zeer ruim en daarom ook erg geschikt voor gezinnen. Het appartement heeft maar liefst drie slaapkamers, een ruime douche, toilet en een riante woon- en eetkamer. Naast de woonkamer zit een ruime berging. Elk appartement heeft een eigen balkon. Type K Appartement vierde verdieping

11 Type F 9 Appartement eerste, tweede of derde verdieping Als u van ruimte houdt Het appertement type F is het grootste appartement in Statie. Bij binnenkomst loopt u de royale hal in die toegang biedt naar het toilet, de berging, de royale badkamer, drie slaapkamers en de woon- en eetkamer. Er zit een open keuken in het appartement. Naast de keuken heeft u nog een ruime berging waar u uw spullen kwijt kunt. Aangrenzend aan de eetkamer zit het balkon. De schuifpuien naar het balkon kunt u bij mooi weer openzetten.

12 10 Type L Penthouse vijfde verdieping Uw eigen royale balkon Het penthouse type L bevindt zich op de 5e verdieping. Bij binnenkomst kunt u richting de woon- en eetkamer, het toilet, de ruime berging en eerste slaapkamer. Er zit een open keuken in het penthouse waardoor u tijdens het koken ook contact heeft met uw bezoek in de woonkamer. Vanaf de woonkamer komt u op uw balkon. U kunt bij binnenkomst ook lopen naar de tweede en derde slaapkamer en de riante badkamer.

13 11 Type M Penthouse vijfde verdieping Uw Franse balkon op het zuiden Het penthouse type M bevindt zich op de 5e verdieping. Het penthouse is ruim opgezet met maar liefst drie slaapkamers, een toilet, een badkamer met tweede toilet, een berging en een royale woonkamer met aansluitend de open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op uw diepe dakterras op het zuiden.

14 12 Onbezorgd genieten van buiten In de Grunobuurt zijn niet alleen de appartementencomplexen van hoge kwaliteit. Ook de openbare ruimte heeft hoogwaardige kwaliteit. Er is veel groen: bomen, hagen, planten en tuinen. Voldoende straatverlichting zorgt voor sfeervol licht s avonds. De trottoirs zijn mooi vormgegeven. Gasten parkeren de auto in de openbare ruimte.

15 13 Altijd zon! Alle woningen in Statie hebben een buitenruimte zoals een balkon, een loggia, een terras of zelfs een eigen tuin. U kunt dus heerlijk buiten genieten van het zonnetje. Wilt u in een gezellige sfeer genieten van rust en groen? Dat kan. Statie heeft één collectief dakterras op de vierde verdieping. Hier kunt u samen met medebewoners van Statie gebruik van maken.

16 14 De buurt zoals die was... De Grunobuurt was vroeger een gegoede arbeiderswijk. De eerste bewoners werkten bij het spoor op het dichtbij gelegen hoofdstation van Groningen. Het was een wijk waar iedereen elkaar makkelijk tegenkwam op pleinen en bij elkaar thuis. Helaas waren de woningen in de Grunobuurt sterk verouderd. Ze maken daarom plaats voor eigentijdse woningen. Couchette Tend Bij de woningen in de nieuwe Grunobuurt is rekening gehouden met de karakteristieke stijl van een echte compacte Groningse stadswijk. Oude kenmerken van de buurt keren terug. Dat is zichtbaar in fraai metselwerk, hagen en bomen in de straten en op pleinen. Regulateur Lampisterie Een bijzondere buurt

17 15 er Tractie Typhoon Statie Traverse Overdekt parkeren De bewoners in de Grunobuurt krijgen geen parkeervergunning voor de openbare ruimte en moeten daarom een parkeerplaats huren in de parkeergarages. Bewoners van Statie kunnen hun auto parkeren in het bouwblok Typhoon. Dit blok wordt later opgeleverd dan Statie. Nijestee zorgt daarom voor een tijdelijke parkeeroplossing.

18 16 N355 Mooi wonen in een schitterende stad De stad Groningen is het bruisende middelpunt van de provincie. De Grunobuurt ligt op loopafstand van de levendige binnenstad van Groningen. Het stadscentrum heeft een netwerk van straten en wegen met historische panden, zoals het monumentale Goudkantoor aan de Waagstraat. De grachten, waar woonboten liggen en schepen doorheen varen, liggen om het centrum heen. Er zijn veel hofjes en het Noorderplantsoen en Stadspark geven de stad een groen gezicht. De skyline van de stad wordt onder meer bepaald door de hoge Martinitoren, de toren van de Der Aa Kerk en het imposante gebouw van de Gasunie. In Groningen valt altijd wel iets te beleven is. Groningen is een stad waar u kunt wonen, werken én leren. Hotspots Groninger Museum Het Groninger Museum is ontworpen door de Italiaan Alessandro Mendini. Het bijzonder kleurrijke gebouw zelf is al een kunstwerk op zich. Er zijn in het museum veel uiteenlopende exposities, collecties en tentoonstellingen te zien. Een bezoekje waard! Vos interieur Eigenzinnig wonen. Vos Interieur is hét interieur- en designcentrum van Groningen waar heel Nederland zijn designmeubelen komt kopen. Het hart van Vos Interieur wordt gevormd door de Vos Collectie, samengesteld onder regie van Bart Vos. En natuurlijk veel eigen ontwerpen van Henk, Roderick en Bart Vos. Uniek in Europa, qua samenstelling, omvang, maar ook qua presentatie. U vindt Vos Interieur aan Laan Corpus den Hoorn 100.

19 17 N370 N46 N360 Stadsschouwburg Super de Boer N370 Centrum Groningen Groninger Museum Plus supermarkt De Oosterpoort Winschoten (30 min) A7 Leeuwarden (45 min) Stadspark A7 Vos Interieur Martiniplaza Grunobuurt A28 Assen (20 min) Uit in Groningen! In Groningen is altijd wat te beleven. Er is veel cultuur te vinden in de Stadsschouwburg aan de Turfsingel, cultuurcentrum de Oosterpoort aan de Trompsingel en het Grand Theater aan de Grote Markt. In de kroegen in de binnenstad is minstens één keer per week live muziek te vinden. Gaat u bijvoorbeeld eens naar Belgisch Café De Pintelier in de Kleine Kromme Elleboog of heerlijk eten in het Goudkantoor aan het Waagplein.

20 Meer weten? Ontwikkeling en realisatie Peizerweg 72 B 9727 AK Groningen Tel.: info@uw-thuis.nl Naberpassage JW Groningen Tel.: info@pandomo.nl Verkoop en informatie

Westinghousestraat 27-8 te Groningen

Westinghousestraat 27-8 te Groningen Westinghousestraat 27-8 te Groningen Heeft u vragen? Bel 050-8533733 of kijk op www.pandomo.nl Omschrijving Prachtig APPARTEMENT in project Grunobuurt: - Mooi wonen met de stad naast de deur - Op loopafstand

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Een prachtig appartement op een historische locatie.

Een prachtig appartement op een historische locatie. Een prachtig appartement op een historische locatie. Oudeschans 69-E te Amsterdam Algemeen: Dit charmante appartement van ca. 98 m² is gelegen aan de achterzijde van een schitterend pand verdeeld over

Nadere informatie

Parkappartementen ReitdiepHaven, Fase 2 Prijs:

Parkappartementen ReitdiepHaven, Fase 2 Prijs: Naberpassage 2 9712JW GRONINGEN Tel. 050-8533733 Fax. 050-3189192 E-mail: info@groningen.pandomo.nl Website: www.pandomo.nl Parkappartementen ReitdiepHaven, Fase 2 Prijs: 183.000 Status: in verkoop Start

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren

Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Huurwoningen 55+ appartementencomplexen in Groningen en Haren Wilt u graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Medewerkers Verhuur. Zij zijn bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

M JM TE HUUR. Appartement. Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan de geboden informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend

M JM TE HUUR. Appartement. Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan de geboden informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend . M JM KvK Meppel 04079770 RMT 06.20.603.5.1230 ABN-AMRO 40 02 85 452 M AK E L AA R DI J JAC O B MU LL E R TE HUUR Appartement Oosteinde 1 A t/m D, 9431 AT Westerbork Deze brochure is met zorg samengesteld.

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Pekkendam 10 P Pekkendam 10 Een vrijstaand familiehuis (villa van 324

Nadere informatie

MISSIE HUIS. Woningplattegronden

MISSIE HUIS. Woningplattegronden MISSIE HUIS Woningplattegronden BOK D BOK B 109 UXE APPARTEMENTEN BOK C BOK A Aan de noordzijde van het deels monumentale terrein waarop het Missiehuis Hoorn zich bevindt, bouwen wij met respect voor het

Nadere informatie

Laan Copes van Cattenburch EW Den Haag. 275m². Vraagprijs p.m. ex.

Laan Copes van Cattenburch EW Den Haag. 275m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Laan Copes van Cattenburch 77 2585EW Den Haag 275m² Vraagprijs 5.900 p.m. ex. Vraagprijs 5.900 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Bouwjaar 1900 Oppervlakte

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k. LISDODDE 37 DRACHTEN 389.000 k.k. www.lisdodde37.nl Lisdodde 37, Drachten Wat een huis! Onder architectuur gebouwd. Bijzonder qua ontwerp, dit half vrijstaand woonhuis met een volledig souterrain, vier

Nadere informatie

Te Koop. STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats en zolder verdieping!

Te Koop. STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats en zolder verdieping! Te Koop 3- LAAGSE WONING Laan op Zuid 84 Rotterdam Kop van Zuid Vraagprijs 325.000,= k.k. (Inclusief parkeerplaats) STADS WONEN in deze schitterende 3-LAAGSE WONING met riant dakterras, eigen parkeerplaats

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur Nieuwbouw, luxe huur Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 44 schitterende woningen. Op een prachtige plek geniet u van langsvarende plezierbootjes. En wanneer Koning Winter met strenge

Nadere informatie

linden Groen wonen aan t Haantje

linden Groen wonen aan t Haantje DE n Groen wonen aan t Haantje SITUATIE RIJSWIJKBUITEN 4 VOGELVLUCHT DE LINDEN 6 DE KONINGS LINDE 8 DE ZILVER LINDE 14 DE LEI LINDE 20 DE ZOMER LINDE 24 DE HOLLANDSE LINDE 28 VERKOOPINFORMATIE 32 RijswijkBuiten

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+

HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ geldrop someren leende HET PLAN TOVERSNEST HEEZE WONEN EN ONTMOETEN VOOR 55+ 77 APPARTEMENTEN (15 HUUR EN 62 KOOP) impressie C B A BLOK C 23 APPARTEMENTEN 4 WOONLAGEN PARKEREN 28 PARKEERPLAATSEN IN PARKEERGARAGE

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT

RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT 14 COMFORTABELE LUXE APPARTEMENTEN IN DE PIJP RSTNBURG 140 Duurzaam, comfortabel en stijlvol wonen in het hart van de bruisende Pijp, aan de Rustenburgerstraat en Kuipersstraat.

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Edisonstraat 46-D AW Breda. Huurprijs: 901,11 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te huur

Edisonstraat 46-D AW Breda. Huurprijs: 901,11 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te huur Edisonstraat 46-D3 4816 AW Breda woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 901,11 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV TE KOOP 256.500 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Johan van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden J. van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden Inleiding

Nadere informatie

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl.

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl. zorgeloos huren nabij het stadshart van Utrecht Oplevering 1 februari 2013 Diverse woningtypes Woonoppervlak van 56,9 tot 112,7 m 2 Inclusief parkeerplaats Voorzien van tuin, terras, balkon of loggia Huurprijs

Nadere informatie

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k. Te Koop Groenewegje 72 2515 LN Den Haag Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Beneden +

Nadere informatie

MAASAPPARTEMENT A1, A7 & A13

MAASAPPARTEMENT A1, A7 & A13 A1, A7 & A13 COMPLEX A VOLG DE ZON Dit appartement biedt veel ruimte en een praktische indeling. In de lichte woonkamer heeft u door de grote raampartijen optimaal contact met het ruime balkon en het water.

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

Raadsheer koopappartementen

Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Op zoek naar een comfortabel koopappartement in een sfeervolle omgeving? Het nieuwbouwproject t Ingse Hof beschikt over 6 driekamerappartementen

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

TE KOOP. Langegracht 163 B te Leiden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Langegracht 163 B te Leiden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Langegracht 163 B te Leiden Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl STARTERS

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

GRONINGEN Kamerlingheplein 22

GRONINGEN Kamerlingheplein 22 GRONINGEN Kamerlingheplein 22 Vraagprijs: 550.000 kosten koper Omschrijving GRONINGEN - Kamerlingheplein 22 Zeer royaal herenhuis gelegen op een rustige locatie in de populaire Hortusbuurt. Deze onder

Nadere informatie

Utrecht Bouwnummer 0-ong

Utrecht Bouwnummer 0-ong Utrecht Bouwnummer 0-ong Vraagprijs: 193.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Bouwnummer 0-ong ***IN VERKOOP : 81 APPARTEMENTEN DE FREDERIK*** Bij de verkopende makelaarskantoren kunt u de verkoopdocumentatie

Nadere informatie

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: ASSEN Kruisstraat 4 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Kruisstraat 4 *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat

Nadere informatie

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem www.move2kralingen.nl Binnenkort wordt gestart met de transformatie van het imposante gebouw in Kralingen-West aan de Gerdesiaweg 486-488. Bij de ombouw

Nadere informatie

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 109 Donjon 109 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

TE KOOP. Europaplein 24 D te Leeuwarden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Europaplein 24 D te Leeuwarden. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Europaplein 24 D te Leeuwarden Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl Schitterend

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

TE KOOP Julianastraat 2 6043AV ROERMOND

TE KOOP Julianastraat 2 6043AV ROERMOND TE KOOP Julianastraat 2 6043AV ROERMOND Aan de Dijk 12 6049 MB Herten 0475-211 255 info@huisdigitaal.nl www.huisdigitaal.nl Omschrijving Jonge luxe hoekwoning carport, verlengde garage en royale tuin.begane

Nadere informatie

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn

INFO. Gemeentelijke informatie over Woerden. Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn 89 RIJNKADE WOERDEN INFO Wonen op een bijzondere locatie wonen aan de Oude Rijn Nabij de rivier de Oude Rijn, in een autoluwe straat ligt deze karakteristieke, vrijstaande, jaren-30 woning. De woning is

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Oostertuinen Beverwijk

Oostertuinen Beverwijk Oostertuinen Beverwijk 13 robuuste vrije sector eengezinswoningen Dát is pas thuiskomen! Ruim en groen wonen is thuiskomen U wilt fijn wonen, in een ruime en groene buurt. Waar kinderen veilig kunnen spelen,

Nadere informatie

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond

TE HUUR. Appartement met vaste parkeerplaats. Mariagardestraat 143 Roermond TE HUUR Appartement met vaste parkeerplaats Mariagardestraat 143 Roermond WILT U WONEN IN HARTJE CENTRUM ROERMOND MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFGESLOTEN TERREIN EN VOOR EEN AANTREKKELIJKE HUURPRIJS?

Nadere informatie

42 (zorg-)appartementen in Koedijkslanden ZORGELOOS WONEN IN MEPPEL

42 (zorg-)appartementen in Koedijkslanden ZORGELOOS WONEN IN MEPPEL 42 (zorg-)appartementen in Koedijkslanden ZORGELOOS WONEN IN MEPPEL Wonen in Meppel Meppel ligt in zuidwest-drenthe, op het kruispunt van de twee belangrijkste snelwegen richting het Noorden: de A28 en

Nadere informatie

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel.

15 appartementen. in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT. Leven in het hart van Bladel. 15 appartementen in het hart van Bladel APPARTEMENTENCOMPLEX HET PARLEMENT Leven in het hart van Bladel. MIDDEN IN BLADEL Midden in de bruisende kern Bladel wordt Het Parlement ontwikkeld. Aan de Rotonde

Nadere informatie

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag k.k. TE KOOP Laan Copes v Cattenburch 79 B 2585 EW Den Haag 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 2585 EW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Penthouse Woonruimte 133m² Inhoud 555m³ Kamers

Nadere informatie

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum TE KOOP: Wielingenweg 264 1826 BW Alkmaar 150.000 K.K. Onderhouden appartement in centrum 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Op een super locatie! Op 10 minuten fietsen van het centrum, een prachtig

Nadere informatie

'S-GRAVENHAGE Marktweg 50

'S-GRAVENHAGE Marktweg 50 'S-GRAVENHAGE Marktweg 50 Kenmerken & specificaties Vraagprijs: 170.000,00 Soort: maisonnette Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Woonoppervlakte: 116 m² Inhoud: 419 m³ Overige inpandige ruimte: 0 Gebouw gebonden

Nadere informatie

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden

TE KOOP. Godfried Bomansweg K.K ZP Woerden. Rien Treur Makelaardij BV. Breeveld BB Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Godfried Bomansweg 106 3446 ZP Woerden Inleiding Op een schitterende

Nadere informatie

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen Jacquard Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal Luxe twee- en driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Veenendaal Eén van de groenste en aantrekkelijkste plaatsen van ons land is Veenendaal. Het veelzijdige

Nadere informatie

ZANDHOFSESTRAAT 158 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

ZANDHOFSESTRAAT 158 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // ZANDHOFSESTRAAT 158 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES ZANDHOFSESTRAAT 158 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 300.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 61M2 INHOUD CIRCA 235M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP T: 010-8188661 E: info@vastgoedkampioen.nl TE KOOP 1 e Terralaan 35, 2909PC Capelle aan den IJssel Omschrijving In de moderne en kindvriendelijke woonwijk Fascinatio staat deze vrijstaande woning te koop.

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Carnapstraat 83, AMSTERD Carnapstraat 83, AMSTERDAM AM vraagprijs 350.000,- k.k. Carnapstraat 83 1062KW AMSTERDAM Ruim opgezet appartement van circa 100 m², gelegen op de achtste verdieping, met ruim balkon,

Nadere informatie

Klaar voor jouw kick start? GO EAST.

Klaar voor jouw kick start? GO EAST. Klaar voor jouw kick start? GO EAST. 34 appartementen Love life. Live easy. Genieten van stads wonen in Groningen GO EAST. GEEN TWIJFEL. GO EAST. Waarom een appartement in GO EAST? Een appartement in de

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Tijd voor jouw volgende stap?

Tijd voor jouw volgende stap? Tijd voor jouw volgende stap? GO EAST. Met: 26 stadsvilla s Park, Privacy & Plezier: Perfect! 1 of 2 eigen parkeerplekken achter je woning Dichtbij het centrum én aan het Oosterpark? GO EAST. GRONINGEN

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur

Donatello JR Breda. Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Donatello 15 4812 JR Breda woonoppervlakte 77 m2 1 slaapkamer te huur Huurprijs: 907,60 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl Kenmerken

Nadere informatie

Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM

Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM Vondelkerkstraat 12 1054 KZ AMSTERDAM VRAAGPRIJS: 895.000,-- KOSTEN KOPER Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

VERHUURD. 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD 130 m² - Singel 428 IV, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Woning type: FANTASTISCH LICHT GEMEUBILEERD PENTHOUSE VAN 130 M2 (BVO 143 M2) MET DRIE RUIME SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

MODERNE APPARTEMENTEN

MODERNE APPARTEMENTEN MODERNE AARTEMENTEN Lekker naar de stad ZWOLLE BRUISENDE STAD MET DORS KARAKTER Zwolle heeft alles wat je van een grote stad mag verwachten. Stappen, shoppen, sporten, het kan er allemaal! Maar het bijzondere

Nadere informatie

Gekroonde Haanpoort. Leiden

Gekroonde Haanpoort. Leiden Gekroonde Haanpoort Leiden 10 _Gekroonde Haanpoort 10 Leiden Ruim en comfortabel wonen in industrieel erfgoed in hartje Leiden? In de Leidse binnenstad, aan de Middelstegracht, doet zich een unieke kans

Nadere informatie

Locatie. Zeist. Krullelaan Zeist. Utrecht. Hilversum. Amersfoort. Zeist. 2 appartementen - 7 stadswoningen A28

Locatie. Zeist. Krullelaan Zeist. Utrecht. Hilversum. Amersfoort. Zeist. 2 appartementen - 7 stadswoningen A28 Inhoud Locatie 4 Situatie 6 Appartementen 1 en 2 10-11 Stadswoningen 1, 3 en 6 16-17 Stadswoningen 2, 4 en 5 20-21 Stadswoning 7 22-23 Gasloos wonen 27 Voorwoord Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in

Nadere informatie

Appartementencomplex Statenhoek

Appartementencomplex Statenhoek In f or m atiebroc h ure d a t is thuis kom en! Appartementencomplex Statenhoek Statenhoek is een appartementencomplex voor senioren in Emmen, gelegen tussen het centrum van Emmen en het centrum van Angelslo.

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Het gemak van wonen in Brokx

Het gemak van wonen in Brokx BROKX 2 Het gemak van wonen in Brokx Brokx biedt 52 appartementen verdeeld over 8 woningtypen, variërend van lofts tot een ruim dakappartement. Alle appartementen worden voorzien van een complete keuken,

Nadere informatie

3261AT Oud-Beijerland

3261AT Oud-Beijerland Gravin Gravinnelaan 54 3261AT Oud-Beijerland Netto huur 1.366,79 p/mnd Servicekosten 63,67 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw Gravin vindt u luxe huurappartementen, verdeeld over 4 gebouwen.

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Van Leeuwenhoekstraat 5-41 te Haarlem Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08 Alle voorzieningen bij de hand! a Marskant 19 Postbus 483 7550 AL Hengelo Architect Van Wylick, Eindhoven Uitvoering Dura Vermeer, Hengelo Constructeur Schreuders, Hengelo Ouverture: 24 ruime eengezins

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k.

Thuis in Rotterdam. Eric Kropstraat 12, Rotterdam Vraagprijs woning: ,- k.k. Thuis in Rotterdam Vraagprijs woning: 339.000,- k.k. Heerlijk ruime 3-kamer maisonnette op de 1 ste en 2 de verdieping van het appartementengebouw Statendam op de levendige Kop van Zuid! Met als klap op

Nadere informatie

Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. 2 vrijstaande woningen Rietwijk, Ter Borch Tynaarlo type Rietkraag

Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. 2 vrijstaande woningen Rietwijk, Ter Borch Tynaarlo type Rietkraag RT Omdat uw woning de aankoop van uw leven is. 2 vrijstaande woningen Rietwijk, Ter Borch Tynaarlo type Rietkraag De Omgeving De stad Groningen met al haar verleidingen ligt op slechts 1 kilometer fietsen

Nadere informatie

Handelsplein 56, 3071 PR Rotterdam ,- k.k.

Handelsplein 56, 3071 PR Rotterdam ,- k.k. , 3071 PR Rotterdam 300.000,- k.k. Omschrijving Ga terug in de tijd door deze unieke woonbeleving met een rijk historisch verhaal! Deze TWEE-LAAGSE loft van c.a. 110m2 is uniek door het contrast tussen

Nadere informatie

Ubbo Emmiussingel 63, Groningen

Ubbo Emmiussingel 63, Groningen Ubbo Emmiussingel 63, Groningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 1.475.000 k.k. Aangeboden sinds 08-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam

Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25 1034 MD Amsterdam Spinaker 25, 1034 MD Amsterdam vraagprijs 135.000,-- k.k. Uitzicht op perk Het appartement ligt in een rustige, groene wijk. Het 2-kamerappartement van ca. 65 m2 heeft een

Nadere informatie

Heemwerd. Groot. Colofon. R eitdiep-heemwerd Groningen. 42 royale ééngezinswoningen

Heemwerd. Groot. Colofon. R eitdiep-heemwerd Groningen. 42 royale ééngezinswoningen Colofon Ontwikkeling en realisatie: Verkoop en informatie: Volker Wessels vastgoed bv Baron de Coubertinlaan 5 Postbus 7317 2701 AH Zoetermeer www.vwvastgoed.nl Schreuder Nieuwbouwmakelaars Verlengde Hereweg

Nadere informatie

Dirk Hartogstraat GE Breda. Huurprijs: 1.432,00 p.m. (incl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 120 m 2 3 slaapkamers te huur

Dirk Hartogstraat GE Breda. Huurprijs: 1.432,00 p.m. (incl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 120 m 2 3 slaapkamers te huur Dirk Hartogstraat 491 4812 GE Breda woonoppervlakte 120 m 2 3 slaapkamers te huur Huurprijs: 1.432,00 p.m. (incl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Bierstraat XA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Bierstraat XA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Bierstraat 277 3011 XA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 496.000 K.K. FANTASTISCH PENTHOUSE VAN DRIE VERDIEPINGEN

Nadere informatie