Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?"

Transcriptie

1 Aparte categorie voor webdesign mogelijk? Geschreven door Eckie76-21/07/ :17 Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden? Lijkt mij erg handig, om mensen die niet zo bedreven zijn in webdesign kansen te bieden. Geschreven door weerzoetermeer - 21/07/ :25 Lijkt mij een strak plan! Gr. Thierry van Wijland Geschreven door Weerstation Rijnmond - 21/07/ :20 idd strak plan! om gelijk met de deur in huis te vallen, heeft er iemand, ervaring met Joomla? of een goedde website met mooie Templates?? Geschreven door Eckie76-21/07/ :41 Ik heb veel experimenten gedaan met Joomla, maar ik ben er eerlijk gezegd niet zo over te spreken. Het menu waarin je allerlei dingen kan aanpassen vind ik verschrikkelijk onoverzichtelijk. Ik vind het gewoon erg moeilijk om met Joomla iets fatsoenlijks inelkaar te zetten. Het zou vele malen makkelijker kunnen. Toegegeven, de templates die je kan downloaden zien er soms best aantrekkelijk uit, maar ik kan gewoon geen enkele logica ontdekken in het aanmaken van content, laat staan een fatsoenlijke startsite in elkaar knutselen. Grappig dat je dat vraagt, want eigenlijk wilde ik juist daarover veel dingen bespreken, over dat Joomla. :cheer: Geschreven door Luc - 21/07/ :22 Eckie76 schrijft: Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden? Lijkt mij erg handig, om mensen die niet zo bedreven zijn in webdesign kansen te bieden.op verzoek heb ik een aparte categorie aangemaakt. Om een beetje on topic te blijven moet het wel over weerwebsites gaan. Voor andere website zijn er meer dan voldoende andere forums op het www Geschreven door Luc - 21/07/ :36

2 Weerstation Rijnmond schrijft: idd strak plan! om gelijk met de deur in huis te vallen, heeft er iemand, ervaring met Joomla? of een goedde website met mooie Templates?? Ik heb veel ervaring met Joomla. Sterker nog; deze website is ook gebaseerd op Joomla... net als enkele andere websites die ik gemaakt heb, bijvoorbeeld: Mooie profesionele templates voor Joomla haal ik meestal van Werkelijk top en alles werkt ook perfect. Joomla is ontzettend krachtig en heeft vele mogelijkheden. Wil je echter weerdata integreren in Joomla, dan zul je toch wat aparte (niet standaard Joomla) dingen moeten doen. Via de standaard indeling kun je perfect statische pagina's aanmaken. Echter het actuele weer is verre van statisch :P. Het beste kun je dan in een statische pagina een eigen HTML file includen. Dan heb je het ontwerp van de template en in het content gedeelte kun je dan mooi het actuele weer integreren via een template die je software upload. Het includen van een HTML bestand kan met de plugin genaamd Jumi. (voor download zi: ). Hiermee kun je ook je eventuele eigen.php code includen. Het voordeel van deze methode is dat je voor al je overige pagina's een mooi content management systeem hebt. Je kunt ook je eigen componenten programmeren, maar dat is voor meer dan 99% van de doelgroep hier een stap te ver. Daar is echt uitgebreide programmeer kennis en ervaring voor nodig. Verder zijn er vele uitbreidingen op joomla, zoals bijvoorbeeld dit forum. Luc Geschreven door weerzoetermeer - 21/07/ :39 Nou gelukkig hebben we een Joomla expert onder ons...luc! Ook ik heb al eens het à à n en ander geprobeerd maar ben tot op heden niet echt tevreden. Ik ga eens met de tips van Luc aan de slag om te kijken of ik weer wat verder kan komen. Thanks! Gr. Thierry van Wijland Geschreven door Eckie76-24/07/ :27 Hallo, inmiddels heb ik al weer flink bijgeleerd met Joomla en begin ik steeds meer te begrijpen waarom Luc dit zo hoog heeft zitten :) Jullie kunnen kijken op naar mijn vorderingen.

3 Geschreven door Meteo Simpelveld - 25/07/ :02 Eckie76 schrijft: Hallo, inmiddels heb ik al weer flink bijgeleerd met Joomla en begin ik steeds meer te begrijpen waarom Luc dit zo hoog heeft zitten :) Jullie kunnen kijken op naar mijn vorderingen. Goedemiddag Olaf, Ziet er goed uit. Ik heb geprobeerd de poll te omzeilen d.m.v. meerdere malen aan te roepen maar hij laat me maar een keer stemmen. Goed. Groet Bert Geschreven door Eckie76-25/07/ :16 Dank je Bert. Die poll laat zich inderdaad niet kisten :cheer: Ben nu erg benieuwd hoe ik alles moet omzetten naar de hoofdmap. Als dat maar goed gaat... Geschreven door - 25/07/ :50 In de hoofdmap zetten is niet echt nodig. Maak gewoon een redirect html file aan in je hoofdmap en hij wordt netjes doorgelinkt. Geschreven door Eckie76-25/07/ :54 Ok thanks. Ik krijg echt zwaar de balen van een gruwelijke fout die ik net gemaakt heb. Kon alles weer deinstalleren en daarna weer opnieuw installeren. Nu krijg ik op de hoofdpagina weer iets niet weg...zie door de bomen het bos niet meer. Dat : Welkom op de hoofdpagina wil ik weg krijgen, maar ik weet niet hoe.

4 Geschreven door SpeedyGJ - 25/07/ :02 Ik maak zelf gebruik van PHP Fusion, ik heb verschillende dingen getest, maar toch spreekt qua menu indeling mij totaaaaal niet aan, voor mij moet het snel en overzichtelijk kunnen werken. Oke PHP Fusion mag dan wel niet de alle mooiste layouts hebben, toch vind ik dit erg prettig werken :) Geschreven door Eckie76-25/07/ :32 schrijft: In de hoofdmap zetten is niet echt nodig. Maak gewoon een redirect html file aan in je hoofdmap en hij wordt netjes doorgelinkt. Hoe doe je zoiets? Hoe ziet zo'n file eruit? Geschreven door - 26/07/ :35 Je kunt "welkom" weghalen in de template zelf. Ga naar templatebeheer,daarna klik je de template die je hebt geinstaleerd aan,en gaat daarna naar bewerk html. In deze html file moet ergens "welkom" staan dit moet je wijzigen of verwijderen. Geschreven door - 27/07/ :38 Kijk hier maar Geschreven door Eckie76-27/07/ :09 Bedankt. Inmiddels heb ik van een expert vernomen, dat het gebruik van Java wordt afgeraden. Het schijnt het beste te zijn, het via de htaccess.txt te doen. Geschreven door AenG - 28/08/ :25 Olaf,

5 Ik zie op jouw site dat je actuele data inleest. Ik ben nu al een tijdje met dit probleem bezig, maar het wil maar niet lukken. Heb jij hier een plugin voor geschreven? Ik wil namelijk een txt-file inlezen, en deze op mijn site tonen. De php-code heb ik al wel. Maar aangezien mijn kennis van php minimaal is blijft dit een zoekplaatje. Ik vroeg mij dan ook af of er een standaard plugin bestaat voor dit probleem? Zomaar de php-code in een artikel zetten wil namelijk niet lukken code om file in te lezen: code om een variabele te tonen: gr Geert Bijgesloten het bestand dat ik wil inlezen. Geschreven door Eckie76-28/08/ :48 Hallo Geert, ik werk niet met php, maar met simpele tekstbestanden. Vanuit die tekstfile wordt een html-file gemaakt die ik als wrapper online publiceer. Ik zie het nut van php in deze niet in. Probeer gewoon een tekst-template te maken. Als je een template wil hebben met wat basis-gegevens stuur ik je er wel een. Mits je met WS Win werkt. Groet Olaf Geschreven door Luc - 28/08/ :46 AenG schrijft: Ik wil namelijk een txt-file inlezen, en deze op mijn site tonen. De php-code heb ik al wel. Maar aangezien mijn kennis van php minimaal is blijft dit een zoekplaatje. Ik vroeg mij dan ook af of er een standaard plugin bestaat voor dit probleem? Zomaar de php-code in een artikel zetten wil namelijk niet lukken. Als je de code hiervoor al werkend heb, dan kun je de Jumi plugin installeren. Met Jumi, kun je een.php file includen in een content artikel van Joomla. Zoek maar even op Jumi in dit forum. Ik heb ooit een link daar naartoe gepost. EDIT: De link staat zelfs in het begin van dit topic Geschreven door Eckie76-28/08/ :17 Dat kan inderdaad ook. Met Jumi include ik bijvoorbeeld mijn Google advertenties.

6 Ik moet zeggen dat ik Joomla toch wel erg ben gaan waarderen, na aanvankelijk erg sceptisch te zijn geweest omdat het nogal lastig onder de knie te krijgen was. Geschreven door wsp - 28/08/ :30 Meteo Simpelveld schrijft: Eckie76 schrijft: Hallo, inmiddels heb ik al weer flink bijgeleerd met Joomla en begin ik steeds meer te begrijpen waarom Luc dit zo hoog heeft zitten :) Jullie kunnen kijken op naar mijn vorderingen. Goedemiddag Olaf, Ziet er goed uit. Ik heb geprobeerd de poll te omzeilen d.m.v. meerdere malen aan te roepen maar hij laat me maar een keer stemmen. Goed. Groet Bert Hallo Bert en Eckkie, Klopt omdat je het zelfde IP adres gebruikt. heb jij een optie om die te omzeilen, dan kun je meerdere keren pollen. Ook hier kun je in Joomla een tijdbestek aan geven. Mijn motto, iedereen een keer polle ;-) Eckkie zit er goed uit, super. Mag ik ook bij de weerstation's mogen komen te staan of heb ik mijn + punten weg gegooid ;-) groetjes. Geschreven door Eckie76-28/08/ :32 geen probleem. Stuur maar een link naar het algemene mailadres. Geschreven door AenG - 28/08/ :19 Luc, Olaf, Bedankt voor jullie tips. Ik ga er mee aan de slag. gr geert Geschreven door wsp - 28/08/ :40

7 Goedendag een ieder, Ik zelf gebruik ook Joomla, ik denk zelf dat ik 30% weet van hoe en wat, zou ik iemand kunnen helpen binnen die 30% dan wil ik graag hulp aanbieden daar waar ik kan. Samen kunnen we van mekaar leren. In het begin, nu nog wel, wordt ik inderdaad gek van Joomla ;-) Maar het is toch een gemakkelijk iets zegt men, maar dat is altijd als je weet hoe en wat. Het is gewoon een groei proces en vooral wat ik heb, als iemand je iets voor doet dat je denk van is dat alles, maar je moet het eventjes gezien of zelf gedaan hebben. Dus kan ik iemand helpen, schroom niet om te vragen, wat ik weet, deel ik graag en wat ik niet weet, dat vraag ik graag.

============================================================================

============================================================================ Joomla Geschreven door Meteonoord - 18/11/2008 09:39 Beste collega's, Ik neem in overweging over te stappen naar Joomla. Natuurlijk heb ik gegoogled maar adviezen van gebruikers lijkt mij toch handiger.

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

http://www.zeelandtotaal.nl/les_gevorderd/les_1/index_les_1_gev.php

http://www.zeelandtotaal.nl/les_gevorderd/les_1/index_les_1_gev.php 1 van 7 28-5-2010 12:36 We hebben deze situatie voor ons. Misschien met wat andere kleuren maar dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat de linken op de pagina staan en het logo. Het kan zijn dat je

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ Nieuwe pagina: In de media Geschreven door Luc - 28/05/2008 12:44 De maand mei is bijna om. Deze maand stond hetweeractueel.nl in de belangstelling in de media. Ik wil alle berichten en artikelen in de

Nadere informatie

Aan de rechterkant is een werkbalk te zien. Onderaan krijg je de instructie: Dubbelklik of sleep een bestand op een plek om iets te plaatsen.

Aan de rechterkant is een werkbalk te zien. Onderaan krijg je de instructie: Dubbelklik of sleep een bestand op een plek om iets te plaatsen. Web 2.0 tools Padlet We geven je een lege muur. Je kunt er van alles opzetten, overal. Eenvoudig, maar toch heel krachtig. Als ik dit lees, ben ik heel erg benieuwd wat er allemaal mogelijk is. Ik ga eens

Nadere informatie

Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP... 8 Joomla installeren op

Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP... 8 Joomla installeren op 1 Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP.... 8 Joomla installeren op XAMPP... 15 Handige links... 16 2 Disclaimer Bij de samenstelling

Nadere informatie

Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten waarde weer gereset zijn?

Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten waarde weer gereset zijn? Op welke tijden de min. en max. temp (etc) resetten? Geschreven door Wietse - 15/10/2008 20:28 Hallo allemaal, Wat vinden jullie ervan? Op welke tijd moet de nieuwe dag beginnen en de waardes van de gemeten

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress Cursus Onderwijs en ICT Deel 21 (versie 1.0 NL 27-04-2011) bloggen met Wordpress door Serge de Beer Inleiding Zelf ben ik niet zo n blogger. Niet dat ik het niet heb geprobeerd trouwens. Al regelmatig

Nadere informatie

Heb je dus (veel) kennis van bepaalde software en wil je graag helpen, dan verneem ik dat graag.

Heb je dus (veel) kennis van bepaalde software en wil je graag helpen, dan verneem ik dat graag. Hulp gevraagd! Geschreven door Luc - 25/05/2008 16:44 Zoals enkele van jullie wel weten, gaat bijna al mijn vrije tijd zitten in het beheer van deze website. Na 10 dagen vakantie, merk ik dat ik moeite

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Stap 2 Je template invullen

Stap 2 Je template invullen Stap 2 Je template invullen Allereerst in stap 2 gaan we onze template ophalen. Die staat op www.alphamegahosting.com/516, ook de uitleg is daar te vinden. Je kunt hem vanaf daar downloaden en op je bureaublad

Nadere informatie

Een quiz plaatsen op je website

Een quiz plaatsen op je website Een quiz plaatsen op je website Om de deelnemers een beetje na te laten denken kan je een quiz toevoegen op je site. Dat doe je op de volgende manier: a. Een quiz aanmaken Ga naar je eigen pagina en klik

Nadere informatie

Test Joomla op je PC 1

Test Joomla op je PC 1 1 Disclaimer Bij de samenstelling van dit ebook is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid en correctheid van de informatie die in dit ebook wordt verstrekt. De auteur van dit ebook kan op geen

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Formulier maken en opvangen met php

Formulier maken en opvangen met php Welkom bij mijn PHP tutorial (Deel 2) Ik ga in deze delen PHP uitleggen, dit doe ik in het programma notepad++ (gratis) deze kunt u downloaden van www.richard3332.nl/downloads.php Als u beschikt over dreamweaver

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Bloggen jullie ook? Je tikt in google blogger en je neemt de eerste webpagina www.blogger.com

Bloggen jullie ook? Je tikt in google blogger en je neemt de eerste webpagina www.blogger.com Bloggen jullie ook? 1. Wat is bloggen? Je maakt een weblog of plaats (overzicht) op het internet. Eigenlijk is het een eenvoudige eigen site op het internet in dagboekvorm. Het is niet moeilijk, je hebt

Nadere informatie

LES 1: AAN DE SLAG MET WORDPRESS. Lesoverzicht: Aan de slag Wat is WordPress CMS Front-end Back-end Samenvatting. Tijd: 5 minuten

LES 1: AAN DE SLAG MET WORDPRESS. Lesoverzicht: Aan de slag Wat is WordPress CMS Front-end Back-end Samenvatting. Tijd: 5 minuten LES 1: AAN DE SLAG MET WORDPRESS Lesoverzicht: Aan de slag Wat is WordPress CMS Front-end Back-end Samenvatting Tijd: 5 minuten Doel: Aan het einde van deze les weet je wat WordPress is en kun je benoemen

Nadere informatie

WordPress Website. Wat is een WordPress website? Hoe werkt het? Wat kan je ermee? En moet je het gebruiken?

WordPress Website. Wat is een WordPress website? Hoe werkt het? Wat kan je ermee? En moet je het gebruiken? WordPress Website Wat is een WordPress website? Hoe werkt het? Wat kan je ermee? En moet je het gebruiken? Inhoudsopgave I. Wat is WordPress... 2 Uitleg WordPress Hoe werkt WordPress II. Wat is een Domein,

Nadere informatie

Het progamma werkt prima, heb het ingesteld op Holwerd. Dat is vlak bij mij dus dat moet goed zijn.

Het progamma werkt prima, heb het ingesteld op Holwerd. Dat is vlak bij mij dus dat moet goed zijn. Vieuw Tide - Sun Moon Rise (set Tides) Prediction in WD Geschreven door Mente - 08/12/2008 20:14 Hallo allemaal, Ik heb het bijbehorende programma opgehaald, namelijk wxtide32. Heb het in een dir gezet

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET ZELFONDERZOEK UIT RET- jezelf

HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET ZELFONDERZOEK UIT RET- jezelf HANDLEIDING BIJ HET INVULLEN VAN HET ZELFONDERZOEK UIT RET- jezelf 1. Vul de uitspraken lijst in. Dit is een lijst van 67 uitspraken. Neem één situatie voor ogen, bijvoorbeeld of werk, of privé. Je kunt

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Algemene Informatie Disclaimer: Bij het samenstellen van dit boek is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Dag 12: Extensies installeren

Dag 12: Extensies installeren Joomla in dagen Direct naar het menu gaan Onze Drupal in 24 dagen tutorial al doorlopen? Dag 12: Extensies installeren In de tutorial van morgen gaan we een contact formulier invoegen, standaard heeft

Nadere informatie

FOTOTIPS Per ongeluk foto's verwijderd:haal ze terug

FOTOTIPS Per ongeluk foto's verwijderd:haal ze terug FOTOTIPS Per ongeluk foto's verwijderd:haal ze terug En dan heb je al die mooie opnamen op je geheugenkaartje staan en het is gebeurd: ze zijn weg, hoe en wanneer is het gebeurd? Ik heb niks verkeerd gedaan!

Nadere informatie

Illustration 1. Handleiding Uploaden van foto's in Phoca Gallery

Illustration 1. Handleiding Uploaden van foto's in Phoca Gallery Handleiding Uploaden van foto's in Phoca Gallery Voordat je begint Je hebt een mapje met foto's, niet al te groot, want dan duurt het uploaden zo lang. Ik resize ze altijd naar 1024x768. Daar gebruik ik

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com Welkom bij mijn website tutorial (Deel 3) Ik ga uit van Microsoft XP voor de duidelijkheid. Ik heb dus geen idee of de programma s die ik gebruik ook op Vista werken. Notepad++ werkt zowieso op xp en Vista.

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Door Paul van der Linden. Taak 1.3.6 Joomla en zo

Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Door Paul van der Linden. Taak 1.3.6 Joomla en zo Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Inhoud!... 1 Voorwoord... 2 Joomla 1.5...3 Website...4 Menu s...5 Artikelen...6 Componenten...7 Extensies...8 Tools...9 Conclusie... 10 Bronvermelding... 11 1 Voorwoord

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ mos-verwachting Geschreven door Weerstation Rijnmond - 13/12/2008 16:23 wanneer gaat de mos-verwachting het doen? Mvg, Olivier Geschreven door weerzoetermeer - 13/12/2008 16:57 Hoi Olivier!! Als het goed

Nadere informatie

============================================================================

============================================================================ javascript Geschreven door tjabine - 14/11/2008 10:34 hallo, weet iemand hoe ik dit script werkend krijg? var trend = if (trend =Falling Slowly) {bar = "langzaam dalend" if (trend = Falling Rapidly) {bar

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding.

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Graag zou ik je willen vragen mij een email te sturen

Nadere informatie

WordPress in het Kort

WordPress in het Kort WordPress in het Kort Een website maken met Wordpress. In minder dan één uur online! Inclusief installatie van een thema en plugins Alle rechten 2013, Rudy Brinkman, BrinkhostDotCom, http://www.brinkhost.nl

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

Omgaan met e-mail in Thunderbird (Netmail)

Omgaan met e-mail in Thunderbird (Netmail) Omgaan met e-mail in Thunderbird (Netmail) Als er iets is wat waar we dagelijks de nodige tijd insteken, dan is dat wel de afhandeling van onze e-mail. Dat is in deze tijd niet meer weg te denken. Waar

Nadere informatie

55 SEO Tips Om Mee Te Scoren!

55 SEO Tips Om Mee Te Scoren! 55 SEO Tips Om Mee Te Scoren! Een goede tip is nooit weg, toch? Ik heb er 55 voor je op een rijtje gezet, waarmee je je website kunt optimaliseren, zodat je hoger scoort in Google, meer bezoekers naar

Nadere informatie

Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids?

Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids? Werkschrift : Hoe werk ik op WikiKids? WERKBOEK WIKIKIDS Welkom bij het werkboek van WikiKids. In dit werkboek staan opdrachten waarmee je stap voor stap leert werken met WikiKids. Er staan 15 opdrachten

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

- Plan Zo kun je een. website bouwen!

- Plan Zo kun je een. website bouwen! - Plan Zo kun je een website bouwen! BoekjeHoeKanJeEenWebsiteBouwen.i1 1 8-7-2008 17:23:14 BoekjeHoeKanJeEenWebsiteBouwen.i2 2 8-7-2008 17:23:15 In dit boekje staat de uitgebreide versie van hoe je een

Nadere informatie

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32 Documentatie WD32 Christine van Woensel M32 Ontwerpkeuzes per device resolutie Desktop (1025 1600px & 769 1024px): Tablet (481 768px): Smartphone (321 480px & tot 320px): Algemeen: Alle ontwerpen voor

Nadere informatie

Virgo + WPS Office. Tabletproject

Virgo + WPS Office. Tabletproject Virgo + WPS Office Tabletproject Melissa Havet September 2014 Beste collega s Enkele weken geleden gingen wij van start met een nieuw project: de tablet. Uiteraard is het voor vele onder ons nieuw, inclusief

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 4 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 1 1.1.1 Software 1 1.1.2 CMS 1 1.2 Webdesign 1 1.3 Waarom WordPress? 2 1.3.1 CMS 2 1.3.2 WordPress 2 1.4 Wat is WordPress? 3 1.4.1 WordPress online 3 1.4.2

Nadere informatie

CURSUS DIGITAL STAMPING

CURSUS DIGITAL STAMPING INTRO Hierbij van onze gratis cursus Digital Stamping, we hebben hierin geprobeerd om het digitaal stempelen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Stap-voor-stap gaan we door de cursus heen, waarbij we

Nadere informatie

JOOMLA! GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID IN DE PRAKTIJK. Tips en hulpmiddelen voor gebruiksvriendelijkheid

JOOMLA! GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID IN DE PRAKTIJK. Tips en hulpmiddelen voor gebruiksvriendelijkheid JOOMLA! GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID IN DE PRAKTIJK Tips en hulpmiddelen voor gebruiksvriendelijkheid JOOMLA! GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID IN DE PRAKTIJK 10 tips om joomla gebruiksvriendelijker te maken Sander Potjer

Nadere informatie

Handleiding Joomla 3.x

Handleiding Joomla 3.x Handleiding Joomla 3.x Hoe voeg ik een plaatje toe aan mijn artikel? Geschreven: Sandra van der Heijden (2015) AdviesMies Introductie Wanneer je dit document voor je hebt, betekent dit dat je een Joomla

Nadere informatie

User accounts maken in een Wandy Hotspot, d.m.v. een batch.

User accounts maken in een Wandy Hotspot, d.m.v. een batch. User accounts maken in een Wandy Hotspot, d.m.v. een batch. Bij het in gebruik nemen van een Wandy Hotspot is het aanmaken van gebruikers een tijdrovende klus. Om snel veel accounts aan te maken hebben

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen.

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. Terminologie HTML en CSS HTML: Hyper Markup language Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. CSS: Cascading StyleSheet stylesheet for

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters. Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl

Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters. Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl Bottleball Onderzoeksverslag MovingMonsters Uitgevoerd door Arno Classens a.classens@student.fontys.nl 1 1. Inhoudsopgave Wat? Bladzijde 1. Introductie 3 2. Methodologie 4 3. Resultaten 3.1 Oriëntatie

Nadere informatie

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam.

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam. Formeel en informeel Tijdens je stage praat je veel met mensen. Soms is het een officieel gesprek, soms een gezellig praatje met een collega. Dit noem je formele en informele gesprekken. Formeel betekent

Nadere informatie

Plug & Play. Naam: Vincent Kempers Klas: 09 Zee Datum: 18/02/2015 Studenten nr: 500720035 Vak: Plug and Play Vak docent: Jonathan Leenman

Plug & Play. Naam: Vincent Kempers Klas: 09 Zee Datum: 18/02/2015 Studenten nr: 500720035 Vak: Plug and Play Vak docent: Jonathan Leenman Plug & Play Naam: Vincent Kempers Klas: 09 Zee Datum: 18/02/2015 Studenten nr: 500720035 Vak: Plug and Play Vak docent: Jonathan Leenman Inhoudsopgave Inleiding 3 Gekozen casus 4 Wat is CMS? 5 Zes verschillende

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. Programmeren met Visual Basic

Cursus Onderwijs en ICT. Programmeren met Visual Basic Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 2, deel 23 (versie 1.0 NL 2-7-2011) Programmeren met Visual Basic door Serge de Beer Inleiding In sommige gevallen biedt het aanbod op de softwaremarkt niet wat je zoekt.

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

informatie 7. Prijs en

informatie 7. Prijs en Een eerstee kennismaking U hebt informatie aangevraagd m.b.t. het ontwikkelen of restylen van uw website In deze beklopte handleiding kunt u Meer lezen over wat Joomla is, hoe ik ermeee werk en onder welke

Nadere informatie

Aanmelden handzenders

Aanmelden handzenders Aanmelden handzenders Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die MarliesRoy op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > On Topic lounge > Members gallery > Ook even voorstellen en advies

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Het lampje is aan, dat betekent dat we gaan filosoferen. Isa-Noa vertlede in de eerste les dat zij lippenstift en badeendjes

Nadere informatie

Wat is er veranderd in Prezi?

Wat is er veranderd in Prezi? Wat is er veranderd in Prezi? Update voor Prezi voor kids januari 2014 Door: Hedwyg van Groenendaal Prezi staat niet stil en is steeds bezig om de tool Prezi te verbeteren. De belangrijkste veranderingen

Nadere informatie

Publisher Starters Guide

Publisher Starters Guide Publisher Starters Guide Allereerst bedank ik je namens het hele Senanga team dat we je mogen verwelkomen bij de Senanga Familie. Het is goed om te zien dat ook jij nieuwe kansen ziet liggen voor een online

Nadere informatie

Uitleg boekverslag en boekbespreking

Uitleg boekverslag en boekbespreking Uitleg boekverslag en boekbespreking groep 7 schooljaar 2014-2015 Inhoudsopgave: Blz. 3 Blz. 3 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 7 Stap 1: Het lezen van je boek Stap 2: Titelpagina Stap 3: Inhoudsopgave

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Welkom bij mijn website tutorial (Deel 2)

Welkom bij mijn website tutorial (Deel 2) Welkom bij mijn website tutorial (Deel 2) Ik ga uit van Microsoft XP voor de duidelijkheid. Ik heb dus geen idee of de programma s die ik gebruik ook op Vista werken. Notepad++ werkt zowieso op xp en Vista.

Nadere informatie

Uitleg boekverslag en boekreclame

Uitleg boekverslag en boekreclame Uitleg boekverslag en boekreclame groep 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave: Blz. 3 Blz. 3 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 6 Stap 1: Het lezen van je boek Stap 2: Titelpagina Stap 3: Inhoudsopgave Stap 4: Inhoud boekverslag

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Introductie: Voordat we beginnen

Introductie: Voordat we beginnen Introductie: Voordat we beginnen Nu, voordat we naar de good stuff gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start: #1 Weet dat deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google?

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google? PIMPTER WEBSHOP http://www.nailsprinter.com http://www.pimpter.com/ http://www.salonique.com/nail-printers.html http://www.nagelstudiocenc.nl/shop.php http://www.yournail.nl/webwinkel-category-1127889/nagelprinter.html

Nadere informatie

Simon de schildpad. 2012 J van Weert 1

Simon de schildpad. 2012 J van Weert 1 Programmeren met Simon Simon de schildpad 2012 J van Weert 1 Inleiding: Wat is programmeren eigenlijk? Een computer doet niets zonder een programma. Die programma s worden geschreven door mensen: programmeurs.

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,

Nadere informatie

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren Waarom WordPress? Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina s, nieuws,

Nadere informatie

Stap 1: je eigen website registreren & activeren

Stap 1: je eigen website registreren & activeren Stap 1: je eigen website registreren & activeren Je eigen website registeren We gaan nu echt aan de slag en gaan in een mum van tijd onze eigen website reeds hebben gestart. Je eigen website is niet meer

Nadere informatie

Evaluatie vormingsprogramma 'Agressie in de Ouderenzorg'

Evaluatie vormingsprogramma 'Agressie in de Ouderenzorg' Evaluatie vormingsprogramma 'Agressie in de Ouderenzorg' Organisatie Preventief Omgaan met Agressie Datum 20/04/2012 Plaats t Roodhof Oostkamp Globaal gemiddelde 4.8 / 5 Aantal deelnemers 21 personen 1.

Nadere informatie

Wat is er veranderd in Prezi?

Wat is er veranderd in Prezi? Wat is er veranderd in Prezi? Update voor Prezi voor kids januari 2014 Door: Hedwyg van Groenendaal Prezi zit niet stil en is constant bezig om de tool te verbeteren. Omdat het boek op sommige punten niet

Nadere informatie

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com

Voor vragen: http://www.richard3332.nl/ of mail naar Richard3332@gmail.com Welkom bij mijn website tutorial (Deel 6) Ik ga uit van Microsoft XP voor de duidelijkheid. Ik heb dus geen idee of de programma s die ik gebruik ook op Vista werken. Notepad++ werkt zowieso op xp en Vista.

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons september 2012 Luc Timmers Alle cartoons mogen gratis gekopieerd en verspreid worden Gratis? Jazeker! Tegenprestatie? De Lijnmanager Gratis is voor bijna niks Volg @Delijnmanager

Nadere informatie

Vragenlijst leerlingen Eureka! Oberon & Eureka!, januari 2012

Vragenlijst leerlingen Eureka! Oberon & Eureka!, januari 2012 Vragenlijst leerlingen Eureka! Oberon & Eureka!, januari 2012 Toelichting Beste leerling, Jij zit in de Eureka!-klas. We zijn benieuwd naar jouw mening. Die kun je geven in deze vragenlijst. Die bestaat

Nadere informatie