Gebouw V.v.E. Centrumplan Schaesberg te Landgraaf, fase 2 - Hoofdstraat 106/128E (even) - Pastoor Schattenstraat 1/7A 6372 EK - EN - JA Landgraaf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebouw V.v.E. Centrumplan Schaesberg te Landgraaf, fase 2 - Hoofdstraat 106/128E (even) - Pastoor Schattenstraat 1/7A 6372 EK - EN - JA Landgraaf"

Transcriptie

1 1 TAXATIERAPPORT Scopas Taxatie & Expertise Frederik Hendriklaan 13 Postbus DD Vlaardingen M info@scopas-expertise.nl F T In opdracht van: V.v.E. Centrumplan Schaesberg te Landgraaf, fase 2 p/a Stravast Zuid Postbus BD Maastricht Rapportnummer: Betreffende: Gebouw V.v.E. Centrumplan Schaesberg te Landgraaf, fase 2 - Hoofdstraat 106/128E (even) - Pastoor Schattenstraat 1/7A 6372 EK - EN - JA Landgraaf Ondergetekende, Scopas Taxatie & Expertise, deskundige(n) in de zin van Burgerlijk Wetboek Artikel 7:960 verklaart niet te zijn verzekerde zelf, noch op enigerlei wijze in dienstbetrekking tot deze te staan of namens deze op te treden. Gebouw, inclusief BTW Advies opruimingskosten, inclusief BTW De waarderingen zijn bepaald ten behoeve van een verzekering en ter voldoening aan het bepaalde in Art ( ) BW conform de Richtlijn Vaste Taxatie van gebouwen en bedrijfsuitrusting/inventaris, gedeponeerd op 28 april 1998 onder nummer 106/1998 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam. Aldus bovengenoemde taxatie gedaan, te goeder trouw, naar mijn/onze beste kennis en wetenschap.! Vlaardingen/Landgraaf, 1 april 2014

2 2 1. DOEL VAN DE TAXATIE Het vaststellen van de te verzekeren waarde. Bij acceptatie door de verzekeraar(s) maakt het taxatierapport deel uit van de verzekeringsovereenkomst en ontleent zijn rechtskracht aan het op het voorblad van dit rapport genoemde Artikel 7:960 ( ) van het Burgerlijk Wetboek. Artikel 7:960 ( ) BW: De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige. 2. WAARDEBEPALING EN VERANTWOORDING Teneinde dit rapport op te maken heeft er een opname plaatsgevonden van de onroerende zaken. De vastgestelde waarde berust op berekeningen van bouwkosten, inclusief bijkomende kosten zoals is omschreven. De berekeningen blijven eigendom van Scopas Taxatie en Expertise. Er is geen onderzoek gedaan naar de eigendomsrechten op het getaxeerde zodat wordt verondersteld dat de aanspraken op de onroerende zaken rechtsgeldig zijn. Het taxatierapport wordt aan de opdrachtgever(s) verstrekt. Met het oog op het vertrouwelijke karakter, stellen wij dit rapport niet ter beschikking of ter inzage aan derden, tenzij de opdrachtgever(s) anders beslist. 3. VERKLARING VAN GEBRUIKTE BEGRIPPEN Herbouwwaarde: Het bedrag benodigd voor herbouw van de verzekerde onroerende zaken, op dezelfde plaats, met dezelfde bestemming en op technisch gelijkwaardige wijze. Opstal: De als zodanig omschreven onroerende zaken met al wat volgens wettelijke bepalingen en verkeersopvattingen daarvan deel uitmaakt. Voor zover niet afzonderlijk gewaardeerd en/of genoemd zijn in de omschrijving alle bouwsels begrepen die naar hun aard en inrichting bestemd zijn om duurzaam ter plaatse te blijven. Gelijkgesteld worden: bijgebouwen terreinafscheidingen, toegangspoorten en/of hekken afneembare delen van gebouwen. Opruimingskosten: Onder de opruimingskosten worden verstaan de kosten van afbraak, wegruimen en afvoeren van verzekerde zaken, voor zover deze het noodzakelijk gevolg is van een in de polis gedekt evenement. Niet vallen hieronder de saneringskosten, zijnde de kosten voor onderzoek, reinigen, opslaan, vernietigen en/of vervangen van grond, (grond)water en oppervlaktewater weg te nemen en de kosten om de verontreiniging te isoleren.

3 3 Gebouw. Voor zoverre van toepassing en indien niet anders omschreven: Tenzij in de omschrijving anders is vermeld en voor zoverre aanwezig: gerekend vanaf onderkant laagst gelegen vloeren met eventuele balken, met heiwerk en andere ondergrondse funderingen; het benodigde grondwerk; onder en/of boven laagst gelegen vloeren aanwezige leidingen en rioleringen; gemeenschappelijke muren zijn voor de helft gerekend tot het betreffende gebouw te behoren; bij de waardering is rekening gehouden met het architecten-honorarium, teken- en advieskosten, de kosten voor toezicht tijdens herstel of herbouw, alsmede precariorechten en legeskosten; inclusief veranderingen van en aan het gebouw, alsmede mogelijke aanwijzingen welke na een onverhoopte calamiteit moeten worden uitgevoerd op last van de Brandweer, Bouw- en Woningtoezicht, enz. de waarderingen zijn berekend in Euro, inclusief BTW; op basis index door de verzekeraar toe te passen. De geldigheidsduur van dit rapport is 6 jaar.

4 4 De navolgende bestanddelen zijn gerekend tot het gebouw te behoren. Tenzij anders vermeld en voor zoverre aanwezig: - de elektrische installatie voor licht en kracht met schakel- en zekeringkasten, contactdozen, kabelgoten en kabelaanleg, inclusief de standaard verlichtingsarmaturen; exclusief de verlichtingsarmaturen aangebracht door de huurders/eigenaars; - de noodstroom- en/of zwakstroominstallatie; - de complete centrale verwarmingsinstallaties met ketels, radiatoren, leidingen en appendages; - luchtbehandelingsinstallatie; - de warmtapwatervoorzieningen; - de ventilatiesystemen; - de koud- en warmwaterleidingen; - de gasleidingen met appendages; - het centrale antennesysteem; - de brand/gas/rook alarminstallatie; - de brandblusleidingen met brandslangen en haspels; - de vaste vloer- en trapbedekking; - dekvloeren van tegels; - vensterbanken; - wandbekleding w.o. tegels; - plafondafwerkingen; - separaties, vaste kasten en vaste betimmeringen; - het loodgieterswerk, w.o. de hemelwaterafvoeren; - het standaard sanitair met aan- en afvoerleidingen; - het complete glas- en schilderwerk, hang- en sluitwerk; - de bouwkundige voorzieningen; - brandtrappen; - liftinstallaties met bouwkundige voorzieningen en liftmachines; - de terreinbestratingen en betegeling tot 10 meter uit de gevels; - de gedeeltelijke tuinaanleg; - voorts al hetgeen gerekend kan worden tot het gebouw te behoren.

5 5 Bestemming: 9 commerciële ruimten, 6 woningen, 27 begeleid woonruimten, parkeergarage en bergingen. Algemeen: Centrumplan Schaesberg bestaat uit 2 fasen, de vermelde herbouwwaarde betreft fase 2, deze is geschakeld aan fase 1; vrijstaand complex met kelder, parterre en deels met 2- en 3e verdieping; aanzicht voorgevels van verschillende geschakelde bouwstijlen in rechte lijnen met hoeken; gelegen in de kelder parkeergarage met 112 plaatsen, technische ruimten en bergingen; op de begane grond, 2 centrale entrees naar woningen, en 9 commerciële ruimten; op de verdiepingen 6 particuliere galerij- en portiekwoningen met bergingen; op dak van de commerciële ruimten een binnentuin; bouwjaar 2012; commerciële ruimten geadresseerd: - Hoofdstraat 106/126 (even) particuliere woningen geadresseerd: - Hoofdstraat A/E begeleid woonruimten geadresseerd: - Pastoor Schattenstraat 1, 1A/G - 3, 3A/G - 5, 5A/G - 7, 7A, 1H. Bouwaard: constructie van beton. Daken: platte betonnen daken gedekt met bitumen weefsel en grind, binnentuin met tuinaanleg en betontegels. Gevels: metselwerk spouwmuren in verschillende kleuren gevelsteen voorzien van isolatie, liggend- en staand verband; t.p.v. top-verdiepingen deels zinken gevel beplating in rechteen afbuigende lijnen, waarin dakramen zijn opgenomen; prefab betonnen waterslagen; stalen lateien boven gevelopeningen; t.p.v. commerciële ruimten, centrale entrees en bergingen aluminium puien, kozijnen, ramen en deuren, overigens hardhout; automatisch bedienbare schuifdeur t.p.v. commerciële ruimte; ramen bezet met isolatieglas; woningen met dakterrassen, loggia's en Franse balkons; t.p.v. galerijwoningen uitbouwen bekleed met volkern platen; stalen en aluminium balustraden, betonnen galerij belegd met tegels voorzien van stalen trap; stalen noodtrap t.p.v. begeleid wonen;

6 6 t.p.v. centrale entrees ingebouwde postkasten en videofoonbelinstallaties; Binnen: woningen: plafonds afgewerkt met spuitwerk; woning scheidende wanden en dragende wanden van beton, overige separaties lichte bouwmaterialen; wanden behangklaar afgewerkt; houten en stalen kozijnen stompe- en opdekdeuren; kunststeen vensterbanken; exclusief keukeninrichting; toiletruimten en badkamers met vloer- en wandbetegeling, spuitwerk boven tegelwerk; mechanische ventilatie-units; t.p.v. particuliere woningen: badkamer voorzien van douche en wastafel; separate toiletruimte met toilet en fontein; individuele cv/warmtapwaterinstallaties; t.p.v. begeleid wonen: luchtbehandelingsinstallatie. entrees, trappenhuizen en lifthallen: automatische bediening entreedeuren; houten beglaasde puien naar parkeergarage en trappenhuizen; plafonds van systeemplaten en beton afgewerkt met spuitwerk; wanden afgewerkt met spuitwerk; vloer betegeld en voorzien van schoonloopmatten; 2 liftinstallaties Schindler, elk max. 15 personen/1125kg, 1- en 2 stops; prefab betonnen trappen en bordessen voorzien van stalen leuningen en balustraden. bergingen: separaties van metselwerk betonsteen; houten kozijnen en stompe deuren; plafond bekleed met hwc-platen; parkeergarage: separaties van beton en metselwerk betonsteen; stuw- en afzuigventilators; brandalarminstallatie; commerciële units: casco.

7 7 Vloeren: beton, tegels in de natte ruimten; t.p.v. woningen zwevende cementdekvloer; parkeergarage betonklinkers in zandbed. Bijzonderheden: - metselwerk terreinafscheidingen met stalen kolommen - veranderingen en verbeteringen door de huurders/eigenaars aangebracht vallen, tenzij anders vermeld, buiten deze taxatie - parkeergarage commerciële ruimten woningen Zegge: zevenmiljoen twintigduizend euro. Advies opruimingskosten na eventuele ramp: Premier risque

8 8

Taxatierapport Herbouwwaarde

Taxatierapport Herbouwwaarde Taxatierapport Herbouwwaarde Het gebouw: VvE Residence de Witte Brug DEN HAAG Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond Tel. 0492-472 444 Info@sbvastgoed.nl 1/7 13 januari 2017 Bank:

Nadere informatie

V o o r o p n a m e TAXATIERAPPORT

V o o r o p n a m e TAXATIERAPPORT TAXATIERAPPORT Ondergetekende, HDS GROEP B.V., te Amsterdam, niet zijnde de verzekerde zelf, noch op enigerlei wijze in dienstbetrekking tot deze staande of namens deze optredende, verklaart, op verzoek

Nadere informatie

H D S G R O E P B V G R O E P B V TAXATIERAPPORT

H D S G R O E P B V G R O E P B V TAXATIERAPPORT TAXATIERAPPORT Ondergetekende, HDS GROEP B.V. te Amsterdam, niet zijnde de verzekerde zelf, noch op enigerlei wijze in dienstbetrekking tot deze staande of namens deze optredende, verklaart, op verzoek

Nadere informatie

vve beheer Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 15 november 2012 VvE nr: D 1952 VvE: De Oude Scheepswerf Atlanta 1/65 Te: CAPELLE AAN DEN IJSSEL

vve beheer Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 15 november 2012 VvE nr: D 1952 VvE: De Oude Scheepswerf Atlanta 1/65 Te: CAPELLE AAN DEN IJSSEL vve beheer Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 15 november 2012 VvE nr: D 1952 VvE: De Oude Scheepswerf Atlanta 1/65 Te: CAPELLE AAN DEN IJSSEL Geachte leden, In het verleden is er ten behoeve van

Nadere informatie

mm~ ONTVANGEN WE BEHEER GJk 0 E P B V - 6 ME! 2005 I I .I. Bijgaand zenden wij u in drievoud ons verbeterde rapport betreffende bovenvermelde taxatie.

mm~ ONTVANGEN WE BEHEER GJk 0 E P B V - 6 ME! 2005 I I .I. Bijgaand zenden wij u in drievoud ons verbeterde rapport betreffende bovenvermelde taxatie. mm~ GJk 0 E P B V T~. a t i e en '::0(,';-' ::x;:,ert~s. q I I V~1952) De Ou e Scheepswerf p/a E Beheer Post us 1192 2280 RI IJK T.a.v. de heer K. Rosdorff ONTVANGEN - 6 ME! 2005 WE BEHEER Amsterdam, 2

Nadere informatie

LENGKEEK TAXATI ES. Taxatierapport nummer: OPSTALLEN. Van. VvE Ad miraalsveste. Abel Tasmanstraat Xj Zwolle

LENGKEEK TAXATI ES. Taxatierapport nummer: OPSTALLEN. Van. VvE Ad miraalsveste. Abel Tasmanstraat Xj Zwolle LENGKEEK TAXATI ES Taxatierapport nummer: 4003892 OPSTALLEN Van VvE Ad miraalsveste Abel Tasmanstraat 94-144 8023 Xj Zwolle 21MIDEEZUMERBEILHEIMI nummer144s I ynvollengkeek.n1 Uhl EL Postbus 4264, 3006

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Tot de privé zaken worden gerekend:

Tot de privé zaken worden gerekend: siteadmin Mijn HuisHouding zoeken print contact schademelding gemeenschappelijk of? opstal of inboedel? lage waterdruk leveranciers VvE Beheer onze klanten bedrijf diensten tarieven offerteaanvraag overstapservice

Nadere informatie

prijspeil 2009 : VvE Beheer Amsterdam Blad 1 van 10 4-10-2009 11:42 excl. BTW - VT Bedrijf

prijspeil 2009 : VvE Beheer Amsterdam Blad 1 van 10 4-10-2009 11:42 excl. BTW - VT Bedrijf Bedrijf : VvE Beheer Amsterdam Blad 1 van 10 VvE : IJburg Blok 7 Mutatiedatum : 8 mei 009 J.W. Vat Bouwjaar : 005 Aantal woningen : 64 woningnen / bedrijfsruimtes Mjo.jaren : 50 prijspeil 009 Volgnr. Omschrijving

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT NUMMER : OPSTALLEN. Van : Provincie Utrecht. Archimedeslaan BA Utrecht

TAXATIERAPPORT NUMMER : OPSTALLEN. Van : Provincie Utrecht. Archimedeslaan BA Utrecht TAXATIERAPPORT NUMMER : 603774 OPSTALLEN Van : Provincie Utrecht Archimedeslaan 6 3584 BA Utrecht Lengkeek Taxaties Amsterdam Onderdeel van Lengkeek, Laarman & De Hosson, maatschap bestaande uit rechtspersonen

Nadere informatie

Rapportage Freetool MRPI Milieuprestatie Gebouw

Rapportage Freetool MRPI Milieuprestatie Gebouw In deze rapportage zijn de resultaten en de invoer opgenomen van de milieuprestatieberekening gebouw van Woning schoppers. De resultaten zijn verdeeld naar de verplichte milieuprestatieberekening voor

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 4 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

PROJECT DATUM WIJZ. DATUM PROJECTNR. DOC.NR. Westwijk - Vlaardingen A DO-800

PROJECT DATUM WIJZ. DATUM PROJECTNR. DOC.NR. Westwijk - Vlaardingen A DO-800 10 ONDERBOUW 13 Vloeren op grondslag (terreinverharding) Bestrating straatklinkers, in overleg met gemeente 20 BOVENBOUW 21 BUITENWANDEN Buitenwanden gevelsteen commercieel/plint - vlakvulling metselwerk

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Rapportage Freetool MRPI Milieuprestatie Gebouw

Rapportage Freetool MRPI Milieuprestatie Gebouw Rapportage Freetool MRPI Milieuprestatie Gebouw In deze rapportage zijn de resultaten en de invoer opgenomen van de milieuprestatieberekening gebouw van Kolk. De resultaten zijn verdeeld naar de verplichte

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 9 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

MPG Berekening Bouwbesluit 2012 MPG = 0,58

MPG Berekening Bouwbesluit 2012 MPG = 0,58 Projectnaam : Noom Langebuurt 81 te Uitgeest Projectnummer : PR6176 Datum : 31 maart 2015 Tekening: N-01 d.d. 21 januari 2014 Versie : V1 Opdrachtgever : Petra Engineering gemaakt door: MTM MPG Berekening

Nadere informatie

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE HUUR IN BEST, MOLENVESTE 41. Op

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

Overzicht 10-jarenplan (Gedetailleerd)

Overzicht 10-jarenplan (Gedetailleerd) (Gedetailleerd) 2006002-5 VvE Buizenwerf/Oostmaaslaan Buizenwerf 53 t/m 253 3063 AB Rotterdam Toelichting op dit overzicht: Element: Gebrek: Handeling/Activiteit: Hoeveelheid/eenheid: Startjaar en cyclus:

Nadere informatie

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF

Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF Afwerk- en kleurenstaat uitvoering DEFINITIEF project 12.06 verbouwing en nieuwbouw CPO project Akkerstraat Eindhoven opdrachtgever CPO-vereniging Akkerstraat De Schrijver datum 12 maart 2015 UITVOERING

Nadere informatie

TOTAALOVERZICHT NIEUWE JONKERSTRAAT 50-52-54-56-58

TOTAALOVERZICHT NIEUWE JONKERSTRAAT 50-52-54-56-58 hoeveel- kosten kosten code omschrijving heid eh per eh per eh TOTAALOVERZICHT NIEUWE JONKERSTRAAT 50-52-54-56-58 *zelf inkopen exclusief btw inclusief btw inclusief btw 1 NIEUWE JONKERSTRAAT 50-52-54-56-58

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen Informatiebrochure Seniorenwoningen Rijperduin Sociale huurwoningen Stichting SHDH Jansstraat 27 2011 RT Haarlem Informatie: 088-0404103 E-mail: huurzaken@shdh.nl Inhoud Inleiding... 1 Levensloopbestendig...

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER

THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER TECHNISCHE INFORMATIE - AFWERKSTAAT - KLEUR-EN MATERIAALSTAAT V 3.0 d.d. 20-02-2013 THUIS IN WORMERVEER wandelweg 89-91 te Wormerveer V3.0

Nadere informatie

Verkavelingsweg 7-11, IJsselmuiden

Verkavelingsweg 7-11, IJsselmuiden Executieveiling ex. art. 3:268 BW juncto3:254 BW. 24 oktober2013 EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW) op 24 oktober 2013 zal vanaf 15:30 uur online via https://bogauctions.com/ en in een

Nadere informatie

Opmerking Hoeveelh. Eenheid. 77 st Buitendeuren hout vzv schilderwerk 38 st Buitendeuren mpx vzv blanke lak 1 st Buitendeur glas 116 stu

Opmerking Hoeveelh. Eenheid. 77 st Buitendeuren hout vzv schilderwerk 38 st Buitendeuren mpx vzv blanke lak 1 st Buitendeur glas 116 stu Meerjarenonderhoudsbegroting VvE Oosterpark Clusternummer : 120000650 (VvE Oosterpark) 1 2 3 4 Onderhoudsuitgaven komende 15 jaar: 554.214 Totaal exclusief BTW 6% 0 0 0 0 Totaal exclusief BTW 21% 18.000

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang Projectomschrijving Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam Inhoudsopgave 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang 2. Bouwkundige aspecten Constructie Gevelbekleding Dakbedekking 3. Technische

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00

0000101 Uitbouw 1200 Begane grond 1,00 à 10.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien.

7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. 7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. 7 eigentijdse woningen in Landgraaf. Een gezonde woonomgeving van alle gemakken voorzien. Een gezonde woonomgeving

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

: Berekening Milieuprestatie

: Berekening Milieuprestatie Projectnummer : 22836 Onderdeel : Berekening Milieuprestatie Omschrijving :Nieuwbouw woning Raadhuisstraat 57-59 Hoogerheide Opdrachtgever :Aann.bedr. B. de Nijs - Soffers B.V. Postbus 183 4630AD Hoogerheide

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

V o o r o p n a m e TAXATIERAPPORT

V o o r o p n a m e TAXATIERAPPORT Ondergetekende,, te Amsterdam, niet zijnde de verzekerde zelf, noch op enigerlei wijze in dienstbetrekking tot deze staande of namens deze optredende, verklaart, op verzoek van belanghebbenden, ten behoeve

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen

pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen pagina 2 Het nieuw te ontwikkelen Bedrijventerrein Gaasperwaard te Vianen Bereikbaarheid is hét sleutelwoord

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

Te koop / te huur Winkelruimte. St. Jorisplein 35-36 Ridderkerk

Te koop / te huur Winkelruimte. St. Jorisplein 35-36 Ridderkerk Te koop / te huur Winkelruimte St. Jorisplein 35-36 Ridderkerk Te koop / te huur Winkelruimte St. Jorisplein 35-36 Ridderkerk Betreft : Winkelpand gelegen aan het St. Jorisplein in Ridderkerk-centrum.

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Algemene ruimten Onderdeel Materiaal Kleur Parkeergarage Rijbaan Gebakken klinker dikformaat Parkeerplaatsen Gebakken klinker dikformaat

Nadere informatie

Wijchen, Kraaijenberg 8006.

Wijchen, Kraaijenberg 8006. Wijchen, Kraaijenberg 8006. GESCHAKELD VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE. Deze keurig onderhouden woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij de uitvalswegen van Wijchen. Een onderhoudsvriendelijke achtertuin

Nadere informatie

Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen

Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Betreft: plan voor het verbouwen van een pand, gelegen aan de Raadhuislaan 11 te Tegelen Bestaande situatie Het pand bestaat uit een monumentaal gebouw en een meer recente

Nadere informatie

Keuzelijst meer- minderwerk opties

Keuzelijst meer- minderwerk opties 160014. Singelwoning, 2^1 kap puntgevel Synchroon blok 10 Optienr: Omschrijving Prijs incl. BTW Ruwbouw opties 021203 Plaatsen dakraam, Velux type SK08, positie 3 1.225,00 Positie 3 achterkant trapzijde

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN Zuidweg 73 2671 MP Naaldwijk T 0174 627953 E info@pbsvastgoed.nl I www.pbsvastgoed.nl BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN ABN AMRO 491625677 KVK 51372878 BTW NL823246140B01 Opdrachtgever PBS Vastgoed Zuidweg 73 2671

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Oudestraat 69, Gemert

Oudestraat 69, Gemert Oudestraat 69, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 2.000 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 25-02-2015 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

Rengelstraat 6 Venlo

Rengelstraat 6 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Rengelstraat

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES! Type to enter text Westersuites, Westerstraat 52-54 Rotterdam Kwalitatief hoogwaardige suites in een pand waar de historie van afstraalt en ontwikkelt naar de wensen

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

Nl-Sfb code S Omschrijving Hoev.hdl Ehd Eenheidsprijs Totaal * Algemene gegevens

Nl-Sfb code S Omschrijving Hoev.hdl Ehd Eenheidsprijs Totaal * Algemene gegevens Nl-Sfb code S Omschrijving Hoevhdl Ehd Eenheidsprijs Totaal * Algemene gegevens # Afmetingen project - peil is 0,3 m1 + NAP, bruto vloeroppervlak 1973,00 m2, bruto inhoud 6095,00 m3, totaal appartementen

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Notengaard 5 3962 JD Wijk bij Duurstede Datum: 31 mei 2012 Notengaard 5 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel

Nadere informatie

Wij verzoeken u een (eventueel) tussentijdse adres- en/of telefoonwijziging tijdig in u woondossier zelf aan te passen.

Wij verzoeken u een (eventueel) tussentijdse adres- en/of telefoonwijziging tijdig in u woondossier zelf aan te passen. 1. Bouwkundig, Fundering en Casco 0 Richtlijnen voor behandeling Woonwensen Standaard Geachte heer/mevrouw, Om uw toekomstige woning zoveel mogelijk naar uw woonwensen te realiseren, hebben wij met zorg

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 DOETINCHEM Huurprijs : Op aanvraag Kadastrale gegevens : Gemeente Sectie

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Eykereind 24 Vraagprijs: 550.000 k.k. Eykereind 24 Karakteristiek en zeer verrassend uitgebouwd vrijstaand herenhuis met een multifunctioneel bijgebouw van ca. 170 m2 dat via de achtergelegen

Nadere informatie

Te koop / te huur Winkelruimte. St. Jorisplein Ridderkerk

Te koop / te huur Winkelruimte. St. Jorisplein Ridderkerk Te koop / te huur Winkelruimte St. Jorisplein 35-37 Ridderkerk Te koop / te huur Woon-/winkelpand St. Jorisplein 35-37 Ridderkerk Betreft : Woon-/winkelpand gelegen aan het St. Jorisplein in Ridderkerk-centrum.

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT AFWERKSTAAT

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT AFWERKSTAAT KLEUR- EN MATERIAALSTAAT AFWERKSTAAT 2 I NIEUW KIJKDUIN I KLEUR- EN MATERIAALSTAAT - AFWERKSTAAT 3 I NIEUW KIJKDUIN I KLEUR- EN MATERIAALSTAAT - AFWERKSTAAT Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1 ALGEMEEN 1.1 BEPALINGEN

Nadere informatie

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau

G van der Gaag bouwadvies en servicebureau G van der Gaag bouwadvies en servicebureau Bouwkundig inspectierapport van het woonhuis Zoekweg 56 1111 AA Marktplaats Bovenkruier 2~3297 TE Puttershoek~tel 078.6760237~fax 078.6760238~ E-mail:info@vandergaagbouwadvies.nl

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP)

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW WELKO! GOES Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Goes vormt samen met gebouw Haag het project met in totaal

Nadere informatie

KLEUR- & MATERIAALSTAAT. 27 woningen Nieuw Hooijkaas

KLEUR- & MATERIAALSTAAT. 27 woningen Nieuw Hooijkaas KLEUR- & MATERIAALSTAAT Versie 2.0 27 woningen Nieuw Hooijkaas te Schoonhoven KLEUR- & MATERIAALSTAAT d.d.11-5-2015 Project HOOIJKAAS te Schoonhoven Pagina 0 Geveltypen: Onderdeel Materiaal Kleur Bouwnummers:

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

Te huur Nieuwbouw kantoorruimte Westpoort. Moerbei 5-7 Hardinxveld-Giessendam

Te huur Nieuwbouw kantoorruimte Westpoort. Moerbei 5-7 Hardinxveld-Giessendam Te huur Nieuwbouw kantoorruimte Westpoort Moerbei 5-7 Hardinxveld-Giessendam Te huur Nieuwbouw kantoorruimte Westpoort Moerbei 5-7 Hardinxveld-Giessendam Betreft : Nieuwbouw kantoorruimte op de kop van

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

MPG Berekening Bouwbesluit 2012 MPG = 0,44

MPG Berekening Bouwbesluit 2012 MPG = 0,44 Projectnaam : Elshout Abbekesdoel te Bleskensgraaf Projectnummer : PR6455 Datum : 15 september 2015 Tekening: - d.d. 18 augustus 2015 Versie : v1.0 Opdrachtgever : Brand BBA bv gemaakt door: CC MPG Berekening

Nadere informatie

Industrieterrein West

Industrieterrein West Industrieterrein West Nijverheidstraat 17 Edam Vraagprijs: 435.000,- k.k. incl. BTW Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Nijverheidstraat 17 in Edam Alstublieft!

Nadere informatie