Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops."

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Snel zoeken: Menu Camperstops bekijken Kaart Lijst Extra functie Pro-versie: Weer Camperstops zoeken Zoeken op kaart Camperstops vinden via de zoekfunctie Ingestelde filters Detailpagina camperstop bekijken Extra functie Pro-versie: Weersverwachting Reviews Favorieten Beheer Account Instellingen Taal wijzigen Extra functie Pro-versie: Gebruik offline Verwijderen van kaarten Beschikbare ruimte op uw apparaat Extra functie Pro-versie: Aan/uitzetten advertenties Pro-versie kopen Pro-versie op 2 apparaten Weersverwachting Aan/uitzetten advertenties Offline gebruik Promotiecode verzilveren Hier ben ik Berichten Delen Download Camperstop-App Download de gratis Camperstop-App op uw telefoon of tablet. U kunt de app downloaden via Google Play, de Apple App Store en via de Windows Store. Beschikbaar Binnenkort beschikbaar Binnenkort beschikbaar Is uw toestel geschikt Bekijk eerst of uw toestel geschikt is. Bij de instellingen kunt u vinden wat de versie van uw besturingssysteem is. Ziet u de app niet in de store staan? Dan is uw apparaat helaas niet geschikt voor deze app.

2 Gebruik gratis Camperstop-app De app is gratis online te gebruiken. U wel moet beschikken over een internetverbinding en GPS-functie van uw toestel moet zijn ingeschakeld. Alle informatie over de camperstops wordt getoond en met een klik navigeert u ook naar de uitgekozen camperstop. Via een in-app aankoop kan de uitbreiding van de app worden aangeschaft. Met deze pro-versie kan de weersverwachting worden getoond, de advertenties worden in- en uitgeschakeld en kunnen kaarten worden gedownload om de applicatie ook offline te gebruiken. Menu Open de app. Er wordt een menu geopend met 6 mogelijkheden. Rechts bovenaan in het scherm wordt informatie getoond over uw verbinding. In een oogopslag ziet u of u online bent en of dit via wifi is of uw telefoonabonnement (3G/4G). Het meest rechter item toont of uw GPS-functie is ingeschakeld. Extra functie Pro-versie Als online-3g/4g-wifi rood zijn betekent dit dat u offline bent. U kunt dan alleen gebruik maken van vooraf gedownloade kaarten. Dit is alleen mogelijk met een Pro-versie. Camperstops bekijken Deze optie werkt altijd hetzelfde of u nu online of offline de camperstops wilt opzoeken en schakelt automatisch over van wifi naar 3G/4G en online naar offline. Klik op camperstops, er wordt nu een kaart getoond met uw locatie en de camperstops om u heen. Kaart Er wordt direct een kaart getoond met de camperstops in de buurt van uw huidige locatie. De camperstops worden aangeduid met duidelijke iconen.

3 Door te klikken op een icoontje, verandert deze in een oranje kleur en opent zich boven in het scherm een informatieblokje. Hier ziet u beknopte informatie over de camperstop, zoals type camperstop, aanwezigheid van service, het aantal plaatsen met tarief en of de camperstop op dit moment geopend is. Camperpark Officiële camperplaats Gedoogplaats Bij haven/jachthaven Bij boerderij/wijnboer Bij horecagelegenheid Bij kuuroord Bij dierentuin/museum/attractiepark Bij bedrijf Voor campingpoort Op camping Parkeerplaats geschikt voor campers Servicevoorzieningen Ook ziet u de afstand tot uw huidige locatie en een beoordeling van de camperstop. Door te klikken op het sterretje in het midden van balkje wordt de camperstop bij uw favoriete camperstops opgeslagen. Lijst De lijst toont informatieblokje van de camperstops die op de kaart stonden, de camperstop die het dichtst bij uw huidige locatie is wordt bovenaan getoond, de afstand naar de volgende camperstops wordt steeds groter.

4 Extra functie Pro-versie: Weer Beschikt u over een pro-versie, dan kunt u de weersfunctie op de kaart inschakelen. Door op te klikken schakelt u deze functie in en wordt de weersverwachting op de kaart getoond. Camperstops zoeken Bent u niet op zoek naar een camperstop rondom uw huidige locatie dan zijn er meerdere mogelijkheden om een plaats te zoeken. Het systeem is zeer flexibel om op zoek te gaan naar camperstops. Zoeken op kaart Door met de wijsvinger naar de gewenste regio te schuiven. Tip: zoom helemaal uit, er wordt onderin het scherm een rode balk getoond met zoom in voor resultaten. Schuif naar de regio naar het midden van de kaart en zoom in met duim en wijsvinger op de regio. Na voldoende te hebben ingezoomd worden de camperstops getoond. Camperstops vinden via de zoekfunctie De kaart is in beeld, klik rechtsboven in het scherm op het vergrootglas-icoon. Er opent zich nu een scherm met de mogelijkheid om verschillende zoekacties te starten.

5 Zoeken op plaatsnaam biedt de mogelijkheid, door een plaatsnaam in te typen, direct de gewenste camperstop te vinden. Let op: de plaatsnaam moet wel in het systeem voorkomen. Verder is het mogelijk om te zoeken per land/regio/dorp-stad. Het is ook mogelijk om te zoeken op type camperstop, gewenste servicefaciliteiten, soort ondergrond en of de camperstop geopend is of niet. Ingestelde filters Let op: als er filters zijn ingesteld komen ook steeds alleen die resultaten op de kaart in beeld. Als u bijvoorbeeld bij het type camperstop, jachthaven heeft aangevinkt en u gaat terug naar de kaart, dan zullen steeds alleen de plaatsen bij een jachthaven worden getoond. Om alle camperstops weer in beeld te laten komen moet het filter worden gewist. Het is wel een handige functie als u altijd op zoek bent naar bepaalde camperstops of speciale faciliteiten (zoals stroom of douche). Schakel deze functie in en u krijgt ook altijd alleen die stops in beeld totdat u de app helemaal afsluit.

6 Detailpagina camperstop bekijken Op diverse plaatsen komen informatieblokjes van de camperstops tevoorschijn, door op een icoontje te klikken op de kaart, door de lijst te tonen en bij de favorieten. Klik op het informatieblokje om gedetailleerde informatie te krijgen over de camperstop. Hier verschijnt uitgebreide informatie over de camperstop, zoals de servicevoorzieningen en foto s. Extra functie Pro-versie: Weersverwachting Klik het blokje weersverwachting open, hier verschijnt een 5-daagse weersverwachting.

7 Reviews Hier worden de beoordelingen getoond die andere camperaars over de camperstop hebben gedeeld. U kunt hier ook uw eigen ervaring delen met anderen. Favorieten Er wordt een lijst getoond met kleine informatieblokjes. Door op het groene sterretje te klikken verwijdert u de camperstop uit uw lijst favorieten. Beheer Bij beheer kunt u alle informatie vinden over uw Camperstop-App, uw account en instellingen wijzigen. Account Accountgegevens Om gebruik te maken van de Camperstop-App hoeft u zich niet te registreren, maar om reviews te maken moet uw naam en adres worden ingegeven. Uw naam wordt getoond bij de review. Uw adres wordt alleen gebruikt indien er onduidelijkheden bestaan over de review. Web login Door in te loggen met uw Camperwereld.eu-account worden de favoriete camperstops die u daar heeft bewaard ook op uw Camperstop-App getoond. Uw naam en adres is dan bekenden hebben wij deze gegevens niet nogmaals nodig voor reviews Uw huidige versie Hier wordt de versie van de app getoond. Als u een Camperstop-Pro versie heeft, wordt hier de verloopdatum vermeld.

8 Instellingen Hier worden de instellingen getoond die u binnen uw app kunt aanpassen. Taal wijzigen Door op de getoonde taal te klikken, kunt u de taal van uw app wijzigen. Eenmaal ingesteld, zal dit niet vaak worden gewijzigd. Extra functie Pro-versie: Gebruik offline Indien u in het bezit bent van een pro-licentie kunt u hier uw offline kaarten beheren. Offline kaarten gebruiken veel ruimte op uw apparaat. Advies is dan ook om alleen de landen te downloaden die u nodig denkt te hebben voor uw volgende reis. Bij terugkomst kunnen de kaarten weer verwijderd worden. Gedurende de jaarlicentie kunt u de kaarten onbeperkt downloaden en weer verwijderen. Kies, Beheer > Instellingen > Gebruik offline, om kaarten te downloaden. U krijgt hier een overzicht van alle te downloaden kaarten. Klik bij het gewenste land op het (pijltje naar beneden). Hier heeft u de keuze om de kaart te downloaden, 1 foto per camperstop of alle beschikbare foto s.

9 Let op: het downloaden van kaarten is een nogal zware taak, doe dit dan ook alleen als u over een wifi verbinding beschikt. De snelheid van het downloaden heeft te maken met de snelheid van uw internetverbinding. Verwijderen van kaarten Na de reis kunnen de kaarten weer worden verwijderd. Kies Beheer > Instellingen > Gebruik offline. Scrol naar beneden hier is een knop om de gedownloade kaarten te verwijderen. Omdat alle kaarten met elkaar in verbinding staan is het alleen mogelijk om alle kaarten te verwijderen. Direct daarna kunt u uw favoriete land opnieuw downloaden. Beschikbare ruimte op uw apparaat Kies Beheer > Instellingen > Gebruik offline. Scrol helemaal naar beneden. Hier wordt de gebruikte MB s van de app en beschikbare MB s van uw apparaat getoond. Extra functie Pro-versie: Aan/uitzetten advertenties Standaard staat het tonen van advertenties aan, ook als u een pro-versie heeft aangeschaft. Alleen met de pro-versie kunt u de advertentie-functie uitzetten. Klik op Beheer > Instellingen > Advertenties. Door het knopje naar links te schuiven schakelt u het tonen van advertenties uit. U kunt dit later ook weer ongedaan maken. Pro-versie kopen De Pro-versie kan via een in-app aankoop worden aangeschaft voor 4,99 en is een jaar geldig. Na aankoop kunt u direct aan de slag, u hoeft hiervoor geen codes in te voeren. De Pro-versie vertoont in eerste instantie geen ander uiterlijk dan de gratis Camperstop-App. De betaalde versie geeft extra functies binnen de applicatie, zoals de mogelijkheid om advertenties uit te schakelen, de weersverwachting te zien en de applicatie ook offline te gebruiken. U kunt zien of u beschikt over een Camperstop-Pro versie door te klikken op Beheer > Account. Onderaan staat de versie die u gebruikt. Pro-versie op 2 apparaten U kunt uw Pro-versie op twee verschillende apparaten gebruiken, u dient op het tweede apparaat wel te zijn ingelogd met hetzelfde Store-account.

10 Weersverwachting Het verschil met de gratis versie is meteen duidelijk als u op de kaart het zonnetje bovenaan in het menu aanklikt. Er verschijnen weersverwachtingen op de kaart. Ook krijgt u een 5-daagse weersverwachting bij elke camperstop. Uiteraard werkt deze live-functie alleen als u over een internetverbinding beschikt. Aan/uitzetten advertenties Standaard staat het tonen van advertenties aan, ook als u een pro-versie heeft aangeschaft. Alleen met de pro-versie kunt u de advertentie-functie uitzetten. Klik op Beheer > Instellingen > Advertenties. Door het knopje naar links te schuiven schakelt u het tonen van advertenties uit. U kunt dit later ook weer ongedaan maken.

11 Offline gebruik Kies, Beheer > Instellingen > Gebruik offline, om kaarten te downloaden en de applicatie offline te gebruiken. U ziet hier een overzicht van alle te downloaden kaarten. Klik bij het gewenste land op het pijltje. Hier heeft u de keuze om de kaart te downloaden, 1 foto per camperstop of alle beschikbare foto s van de camperstops. Promotiecode verzilveren Heeft u een promotiecode ontvangen dan kunt u deze code hier verzilveren. U kunt dan een jaar lang volledig gebruik maken van de Camperstop-Pro versie. Na aankoop van een Pro-versie heeft u geen code nodig om gebruik te maken van de extra functies. Hier ben ik Opent u het item dan ziet u een blauwe punt, dit is de plek waar u op dit moment bent. U kunt de positie opslaan. Gaat u op onbekend terrein wandelen of fietsen dan kunt u later uw camper moeiteloos terugvinden. Berichten Op deze manier ontvangt u informatie over uw Camperstop-App. In het hoofdmenu kunt u zien of u een ongelezen bericht hebt, er staat dan een rood bolletje bij het item Berichten. Delen Deze functie komt binnenkort beschikbaar. U kunt hier aan vrienden en bekenden laten weten dat deze app u helpt bij het vinden van een goede overnachting met uw camper. Wij wensen u veel fijne kilometers met onze Camperstop-App! Facile Media Landweerstraat-Zuid 109, NL-5349 AK Oss Postbus 555, NL-5340 AN Oss Tel: info@camperstop.com

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops.

Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Gebruiksaanwijzing Camperstop-App Met de Camperstop-App reist u moeiteloos naar de mooiste camperstops. Snel zoeken: Menu Camperstops bekijken Kaart Lijst Weer Camperstops zoeken Zoeken op kaart Camperstops

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

camperlocaties. Exclusief voor en door camperaars. Gratis voor NKC-leden. Snelgids. Campercontact app. 1 Campercontact Snelgids

camperlocaties. Exclusief voor en door camperaars. Gratis voor NKC-leden. Snelgids. Campercontact app. 1 Campercontact Snelgids 25.000 camperlocaties Gratis voor NKC-leden Snelgids Campercontact app 1 Campercontact Snelgids Exclusief voor en door camperaars Wat is Campercontact? Campercontact is met meer dan 25.000 aangemelde camperlocaties

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Klantenservice NRC Media 2017 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 3 3. Woonachtig

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijk Rooster

Handleiding Persoonlijk Rooster Handleiding Persoonlijk Rooster Inhoudsopgave ios - Agenda toevoegen... 1 ios - Agenda verwijderen... 2 Android Rooster via Google Agenda toevoegen (eenvoudig)... 3 Android Rooster via Google Agenda verwijderen...

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch met ios 9 of lager Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding NKC Camperroutes

Handleiding NKC Camperroutes Handleiding NKC Camperroutes - Hoe koop ik een NKC Camperroute? - Hoe ziet de camperroute eruit in de app? - Ik wil de route ook op mijn computer en/of uitprinten. Hoe doe ik dat? - Wat werkt offline,

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie )

Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie ) Inhoud Installatie GfK Digital Trends voor Android (app versie 2.00.93)... 1 Installatie VPN-verbinding voor Android 6 en hoger... 6 Gebruikstoegang voor Android 5 (Lollipop) en hoger... 7 Installatie

Nadere informatie

Handleiding Nextens app

Handleiding Nextens app Handleiding Nextens app U vindt de app in de itunes App Store of Google Play Store door te zoeken op Nextens. De app is geschikt voor besturingssystemen Android 4.x en hoger en ios 6 en hoger. De zoekfunctie

Nadere informatie

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14

aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 het lenen van e-books de basis P. 13-14 aanmaken van een webaccount om e-books te kunnen lenen P. 3-7 wachtwoord vergeten P. 8-9 uw account beheren P. 10-12 het lenen van e-books de basis P. 13-14 het lenen van e-books online lezen (is streamed

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet.

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet. Handleiding voor Android Installeer Signcall 1. Open de Google Play Store. 2. Zoek op Signcall, de app mymmx Signcall komt dan tevoorschijn in de lijst. 3. Klik op de applicatie. 4. Klik op Installeren.

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2017 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 2 3. Woonachtig in

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media 2015/2016 2 Inhoud Inhoud... 3 1. Installeren... 4 2. Account aanmaken... 6 3. Woonachtig

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android

Gebruikershandleiding RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld,

Nadere informatie

Handleiding Elsevier Nextens app

Handleiding Elsevier Nextens app Handleiding Elsevier Nextens app U vindt de app in de itunes App Store of Google Play Store door te zoeken op Elsevier Nextens. Als u de app geïnstalleerd heeft op uw tablet/ipad of smartphone: De app

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media Juli 2013 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 5 3. Inloggen... 6 4. De

Nadere informatie

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet.

NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW. Wi-Fi handleiding. Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. NORTHNETS / AROB ANTENNEBOUW Wi-Fi handleiding Om gemakkelijk en snel verbinding te maken met het internet. Inhoud 1. Algemene informatie:... 2 1.1 Begrippenlijst... 2 2. Laptop... 3 3. Tablet... 5 3.1

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8

Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Point2Share handleiding eindgebruikers Window 8 Wat is Point2Share? Met Point2Share kunt u eenvoudig vergaderingen bijwonen georganiseerd door uw bedrijf waarbij u gebruik maakt van uw Windows 8 tablet

Nadere informatie

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1 NEDAP ONS APP Nedap Ons App 18-4-2016 Pagina 1 Configuratie van de Nedap Ons app (Android) Dit artikel geeft uitleg wat nodig is om de Nedap Ons app te kunnen gebruiken op een mobiel apparaat van Google

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op Android-tablets of smartphones, via de NRC-app Klantenservice NRC Media 2018 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken...

Nadere informatie

Voor de installatie. Ga naar applicaties (zie rode pijl)

Voor de installatie. Ga naar applicaties (zie rode pijl) Handleiding Praktijkbegeleiding App uitgeverij Smit Om de screenshots (de afbeeldingen) in deze handleiding beter te kunnen zien is het raadzaam om in te zoomen. Voor de installatie Het installeren van

Nadere informatie

Outlook Web App 2010 XS2office

Outlook Web App 2010 XS2office Handleiding Outlook Web App 2010 XS2office Toegang tot uw contacten, adressen en e-mail berichten via internet XS2office Versie: 22 juli 2014 Helpdesk: 079-363 47 47 Handleiding OWA Helpdesk: 079-363 47

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (Android)

Bekijken van beelden via tablet of smartphone (Android) Hoogstraatsebaan 51 2390 OOSTMALLE Tel: 03/464 03 37 Fax: 03/297 88 36 Min. B. Z. 20 1496.04 www.jacobsbeveiliging.be Incert B-1646/c Ondnr. BTW BE 0894.815.694 Bekijken van beelden via tablet of smartphone

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding harde schijf wissen:

Handleiding harde schijf wissen: Tim de Hoog www.timdehoog.nl v1 Handleiding harde schijf wissen: Tijdens het gebruik van een pc worden er veel gegevens opgeslagen op de harde schijf. Te denken valt aan foto s, documenten, e-mails, films

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 2.0 Datum : 09-12-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.2.1 Ontvangen push notificatie...8

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad of nrc.next op de ipad, iphone en ipod Touch Klantenservice NRC Media November 2013 Inhoud 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 5 3. Inloggen... 6 4.

Nadere informatie

Handleiding Office 365 en Office 2016

Handleiding Office 365 en Office 2016 Handleiding Office 365 en Office 2016 Versie: juli 2017 1 Inhoudsopgave Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 Eerst een korte kennismaking met Office 365... 4 Wat je moet weten voordat je gaat installeren?...

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab 1 Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Overzicht van de verschillen tussen het boek Starten met de Samsung Galaxy (vierde druk) en het besturingssysteem Android 8. In dit aanvullende bestand leest

Nadere informatie

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app

Vragen over de installatie. Vragen over het account. Vragen over het gebruik van de app Vragen over de installatie Is mijn smartphone/tablet geschikt voor de Campercontact-app? Hoe installeer ik de app? Kan ik de app en de offline kaarten ook installeren op mijn SD-kaart (Android)? Kan ik

Nadere informatie

Digitale Fundels in de bib

Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Digitale Fundels in de bib Deze gebruiksaanwijzing is geoptimaliseerd voor het lezen op een scherm. Je kunt deze gebruiksaanwijzing printen, maar het is mogelijk dat hierdoor

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche

Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche Installatiegids voor de politionele applicatie van politiezone Het Houtsche A. Inleiding De applicatie van de politiezone Het Houtsche richt zich specifiek tot de inwoners van Beernem, Oostkamp en Zedelgem.

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek?

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek? Ver si e:j ul i2017 Inhoudsopgave Installeer Signcall 3 Inloggen bij Signcall 4 Het gebruikersscherm 5 Contacten 6 Hoe ontvang je een telefoongesprek? 8 Hoe voer je een telefoongesprek? 9 Toetsen 11 Instellingen

Nadere informatie

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet!

Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! Welkom bij SchoolPlein, de app van en voor leraren van Plein 013. Fijn dat je meedoet! In deze handleiding laten we aan de hand van plaatjes zien hoe de app SchoolPlein werkt. Als je de app hebt gedownload

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap boeken lenen en lezen op je Sony e-reader

Nadere informatie

Snelstart. Hoe installeer je de Abctv Clientview op een Android?

Snelstart. Hoe installeer je de Abctv Clientview op een Android? Snelstart Hoe installeer je de Abctv Clientview op een Android? Het updaten van uw android apparaat. Om uw Android telefoon/tablet zo optimaal mogelijk te laten werken, is het noodzakelijk dat u de systeem

Nadere informatie

ipad instellen voor eerste gebruik

ipad instellen voor eerste gebruik ipad instellen voor eerste gebruik ipad pilot 2014-2015 Klassen 1Ma, 1VMa, 1VMb De eerste stappen Haal de ipad uit de verpakking Verwijder de beschermfolie Houdt de sluimerstand knop enkele seconden vast.

Nadere informatie

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s

Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie. Verbind uw tablet met de loopband. Standaard programma s Handleiding irunning+ Applicatie Download de irunning+ Applicatie Ga met u ipad of Android tablet naar de Apple App Store of de Google Play store. Vervolgens gaat u in de Apple App Store of Google Play

Nadere informatie

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0 v1.0 Handleiding ONS-Zorgt app INHOUDSOPGAVE Verbinden met ONS 4 Menu (Wanneer ingelogd) 5 Functionaliteiten 6 Home 6 Instellingen 7 Profielfoto wijzigen 7 Pushnotificaties beheren 7 Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab 1 Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Overzicht van de verschillen tussen het boek Starten met de Samsung Galaxy (vierde druk) en de besturingssystemen Android 6 en 7. In dit aanvullende bestand

Nadere informatie

Lions Nederland App. Handleiding (versie 2.1)

Lions Nederland App. Handleiding (versie 2.1) Lions Nederland App Handleiding (versie 2.1) Inhoudsopgave Installatie... 3 Login... 4 Menu... 5 Menuopties... 5 Afmelden... 5 Persoonsgegevens... 5 Agenda... 6 Agenda opties... 6 Nieuws... 7 Leden...

Nadere informatie

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android V3.0 1 september 2016 Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app... 3 2. Een e-book lenen om te

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

1. Kennismaken met Windows 8

1. Kennismaken met Windows 8 13 1. Kennismaken met Windows 8 Met de introductie door Microsoft van Windows 8 (inmiddels Windows 8.1) is er een brug geslagen tussen het werken met computers en tablets of smartphones. In Windows 8.1

Nadere informatie

Wij helpen u graag op gang!

Wij helpen u graag op gang! deel 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw ipad Wij helpen u graag op gang! ipad In dit document wordt u uitgelegd wat u moet doen om met de ipad te kunnen werken. Voor u met de ipad aan de slag kunt gaan

Nadere informatie

Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML

Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML Handleiding werkomgeving Apple / Connect College SOML Inhoudsopgave 1 Belangrijke gegevens 3 1.1 Aanmeldgegevens 3 1.2 DigiCampuz (digitale werkplek) 3 2 Aan de slag 4 2.1 Aanmelden op de computer 4 2.2

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet Handleiding voor Android Voor smartphone en tablet Inhoud Installeer de Tolkcontact-app Inloggen op de Tolkcontact-app Het gebruikersscherm Contacten Hoe ontvang je een telefoongesprek? Hoe voer je een

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

PICASA PICASA. FOTOBEWERKING Een handleiding. 2013 Computertraining voor 50-plussers

PICASA PICASA. FOTOBEWERKING Een handleiding. 2013 Computertraining voor 50-plussers PICASA FOTOBEWERKING Een handleiding 2013 Computertraining voor 50-plussers PC50plus computertrainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl PICASA C O M P

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je Sony e-reader...

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Windows 8, Windows 8.1, deel II

Windows 8, Windows 8.1, deel II Windows 8, Windows 8.1, deel II Opstarten op bureaublad Daar we toch de gewoonte hebben om via het bureaublad te werken, is het misschien handig om de PC te laten opstarten op het bureaublad in plaats

Nadere informatie

Het aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken Het aanraakscherm gebruiken Je bedient je tablet met je vingers. Sommige toestellen kunnen ook met behulp van een speciale pen, stylus genaamd, bediend worden. Je gebruikt de volgende technieken. Tik Je

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android Phone Inhoud 1. Installeren 2 2. Account aanmaken 6 3. Inloggen 7 4. De krant lezen 9 5. Kranten terugzoeken en verwijderen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 9 Hoe werkt u met dit boek? 10 Website 11 Voor docenten

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 9 Hoe werkt u met dit boek? 10 Website 11 Voor docenten Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 Website... 11 Voor docenten... 11 De schermafbeeldingen... 12 1. De Samsung

Nadere informatie

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 Inhoud 1 Waarom schouwen? 2 De App downloaden 3 Inloggen en opstarten 4 De schouwroutes 5 Een locatie beoordelen 6 Resultaten bekijken Extra informatie Ter

Nadere informatie

Videoconsult. Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend

Videoconsult. Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend Patiënteninformatie Videoconsult Gemakkelijk, veilig en tijdbesparend Steeds meer specialismen in Tergooi gaan met het videoconsult werken. Daardoor kunnen patiënten hun arts bezoeken via een beeldverbinding.

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie