REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2016"

Transcriptie

1 REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND AANMELDING Aanmelden voor de Grote Prijs van Nederland 2016 (hierna: de Grote Prijs) kan alleen via de daarvoor bestemde aanmeldprocedure op (hierna: online community). Pas nadat de volledige aanmeldprocedure is doorlopen en opgeslagen is de aanmelding officieel geregistreerd. De aanmelding kan pas worden opgeslagen als akkoord is gegeven op het reglement. De aangemelde artiest verklaart met het akkoord gaan met het reglement verplichtingen en spelregels te zullen nakomen die in dit reglement zijn vermeldt. Inschrijvingen die na het sluiten van de aanmeldingstermijn binnenkomen zijn niet geldig. 2. CATEGORIEËN Aanmelden kan in 2016 in de volgende categorieën: Hiphop en Singer-songwriters. In 2017 vindt er een Grote Prijs competitie plaats voor de categorieën Singer-Songwriter en Bands. Hiphop: Inschrijven is mogelijk voor acts uit alle genres. Tijdens het publieksevenement en de eerste bootcamp kan er enkel met dj-set gespeeld worden, uitzondering in overleg met organisatie. Singer-songwriters: Alle genres toegestaan! Voorwaarde is dat de leadzanger(es) ook de tekstschrijver is en voornamelijk akoestisch speelt ( unplugged karakter). De singer-songwriter staat centraal (!), met of zonder begeleidende artiest(en) of band. De bezetting is liefst zo klein mogelijk: geen grote band op het podium. De focus ligt op het lied en de tekst. Deze criteria gelden ook voor de geüploade nummers waarmee de artiest zich aanmeldt. Tijdens de kwartfinales en finale mag er versterkt gespeeld worden (rekening houdende met bovenstaande criteria). De halve finales vinden plaats op gepaste locaties waar de artiest compleet onversterkt speelt. (zie ook punt 12) 3. ACT PROFIELPAGINA Aanmelden voor de Grote Prijs kan tot en met 21 augustus 2016 door in de online community een profielpagina aan te maken van je act. Deze profielpagina wordt openbaar gepubliceerd in de online community. Hier wordt onder andere gevraagd om onderstaande gegevens in te vullen en te uploaden: Act info: naam, mailgegevens en samenstelling van de act. Gegevens actleden: namen van de act-leden, functie in de act, en de leeftijd van alle actleden en of ze deelnemen aan het kunstvakonderwijs (deze onderdelen komen niet op de openbare act pagina) Biografie : een beknopte biografie (maximaal 150 woorden) voor algemene indruk van de act en de betreffende muziek. Foto: duidelijke foto van de act (geen logo!), geschikt voor promotionele doeleinden. Videolink : een link van een opgenomen liveshow of videoclip Tracks o Minimaal 2 van de beste nummers (zodat de jury een goed oordeel kan vellen). o De aangemelde act moet deze nummers live op het podium kunnen uitvoeren. o Singer/Songwriters: de ingezonden nummers voldoen aan de bij punt 2 genoemde criteria.

2 4. EIGEN MUZIEK Alleen acts die hun eigen muziek schrijven en uitvoeren mogen deelnemen aan de Grote Prijs. Covers zijn niet toegestaan. De ingezonden nummers moeten eigen en oorspronkelijke composities zijn. De tekstschrijver(s), producers, muzikanten(en) en componist(en) verklaren en garanderen dat de teksten en/of composities geen inbreuk maken op het auteursrecht of ander recht van derden. Aanvullende voorwaarden per categorie: Singer-songwriters: De leadzanger(es) moet ook de tekstschrijver zijn. 5. SELECTIE Indien de aangemelde act geselecteerd wordt voor de eerste bootcamp gaat de deelnemer (met het akkoord gaan met dit reglement) er ook mee akkoord deel te nemen aan de kwartfinales, halve finales, de finale en aan het ontwikkeltraject (coachingbootcamps). Niet spelen bij de evenementen betekent diskwalificatie. Zie ook hieronder bij punt 7: ontwikkeltraject en punt 9: belangrijke data Er wordt van de act een maximale inzet verwacht tijdens de competitie. De act moet dus tijd en energie willen investeren in zijn/haar eigen muzikale carrière. Tijdens het evenement en direct na het eventuele winnen. Dit houdt in dat er van de deelnemer medewerking verwacht wordt bij promotionele acties en serieuze participatie bij het ontwikkeltraject. 6. JURY De jury van de Grote Prijs bestaat tijdens de competitie per categorie uit drie juryleden. Deze juryleden zijn onafhankelijke professionals uit de muziekindustrie. Het oordeel van de jury is altijd een resultaat van onderling overleg. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. 7. ONTWIKKELTRAJECT / COACHES Naast de publieksevenementen, kwartfinales, halve finales, finales en heel veel media-aandacht heeft de Grote Prijs een ontwikkeltraject ontworpen, waarmee deelnemers grote stappen kunnen zetten in hun carrière. Het ontwikkeltraject bestaat uit drie coachingbootcamps. De coachingbootcamps vinden plaats binnen de competitie-periode en zijn bedoeld voor de deelnemende muzikanten. In het weekend en overdag. Naarmate de competitie vordert wordt het aantal deelnemers aan de Grote Prijs én bootcamps steeds kleiner, en de coaching ook steeds specifieker (bootcamp 1: 24 deelnemers, bootcamp 2: 12 halve finalisten, bootcamp 3: 6 finalisten). Er is een coachingteam samengesteld dat zich, waar gewenst, met de deelnemer richt op de ontwikkeling van de liveshow, podiumpresentatie, songs, instrumentalisme en aanpak studio-opnames, etc. De betrokken coaches zijn heel uiteenlopend qua stijl en ervaring en zijn artiesten die zich al jaren hebben bewezen als professionele muzikant.

3 Voor de overige onderdelen (promotie en zaken als VAR, Buma/Stemra, boekingen, etc.) zijn andere coaches aangesteld. De invulling van de bootcamps is zoveel mogelijk gebaseerd op de wensen en behoefte van de deelnemende muzikanten. Deelnemers van het ontwikkeltraject worden geacht serieus te participeren en aanwezig te zijn bij de bootcamps. De mate waarin de act zichzelf als artiest serieus neemt en inzet toont is één van de jurycriteria. (zie hieronder bij punt 15). Belangrijk: de juryleden beslissen wie door mag naar de volgende ronde, niet de coaches dus! De jury beslist dit op basis van de liveshows tijdens de kwartfinales, halve finales en finales. 8. COMPETITIEVERLOOP Zie hier een schematisch overzicht van de competitieverloop op de website AANMELDPERIODE Uit alle aangemelde acts worden, per categorie, 24 acts geselecteerd om door te stromen naar de eerste bootcamp. o Uit alle aangemelde acts kiest de jury 20 deelnemers die rechstreeks doorgaan naar bootcamp 1. o Het publiek kan d.m.v. het geven van stemmen in totaal ook tien acts selecteren; de jury kiest daaruit 4 weer acts, op basis van een livepresentatie van een nummer. (zie ook uitleg hieronder publieksevenement ) Deze 24 acts kunnen zich tijdens bootcamp 1 live presenteren voor de jury; op basis daarvan selecteert de jury de 18 kwartfinalisten. Deze 18 kwartfinalisten worden de eerste week van september bekend gemaakt PUBLIEKSEVENEMENT Naast het jury-oordeel kan het publiek ook een stem geven. Elke week wordt de act met de meeste publieksstemmen uitgeroepen als weekwinnaar (10 in totaal) Deze weekwinnaar krijgt de exclusieve kans om tijdens een liveshow (laatste week van augustus), met de negen andere weekwinnaars zowel publiek als de jury te overtuigen door zijn/haar beste nummer live te spelen. Na deze avond kiest de jury vier weekwinnaars uit die doorstromen naar de eerste bootcamp om daar kans te maken op een plek in de kwartfinale. In de eerste week van september wordt bekendgemaakt welke 4 publieksfavorieten doorgaan. BOOTCAMP 1 Per categorie gaan 24 acts naar bootcamp 1. Deze acts spelen één nummer voor de jury in een oefenruimte. Deze acts spreken met de jury over hun nummer, ambitie en plannen. Na de bootcamp kiest de jury, op basis van hun bevindingen daar, 18 acts uit die doorgaan naar de kwartfinales.

4 KWARTFINALES Per categorie gaan 18 acts naar de kwartfinale. Deze 18 kwartfinalisten treden op tijdens één van de drie kwartfinales. Per kwartfinale spelen zes acts. Elk kwartfinale avond kiest de jury één act de avondwinnaar- die rechtreeks naar de halve finale gaat. Het publiek kiest 3 acts die doorgaan naar de halve finale. De jury deelt 6 wildcards uit aan de kwartfinalisten. De week na de laatste kwartfinale wordt bekendgemaakt welke acts door gaan naar de halve finales. HALVE FINALES Per categorie gaan 12 acts naar de halve finale. Deze 12 acts treden op tijdens één van de twee halve finales. Per halve finale spelen zes acts. Elke halve finale kiest de jury één act de avondwinnaar die rechtstreeks naar de finale gaat Het publiek kiest één act die naar de finale gaat. De jury deelt 3 wildcards uit aan halve finalisten. De week na de laatste halve finale wordt bekendgemaakt welke acts door gaan naar de finale. FINALES Per categorie gaan zes acts naar de finale. Deze zes finalisten spelen op één finaleavond Tijdens de finale kiest de jury per categorie één winnaar voor de Grote Prijs van Nederland. Het publiek kiest de winnaar van de Publieksprijs o.b.v. online- en zaalstemmen. (Zie hieronder bij punt 10). 9. BELANGRIJKE DATA Aanmeldperiode: 13 juni tot en met 21 augustus 2016 Publieksevenement: 24 óf 25 augustus 2016 Bekendmaking deelnemers: +/- 1 september 2016 Bootcamp 1: zaterdag 17 en/of zondag 18 september 2016 Bekendmaking kwartfinalisten: +/- 20 september 2016 Kwartfinales: tussen 29 september en 9 oktober 2016 Bekendmaking halve finalisten: +/- 11 oktober 2016 Bootcamp 2: zaterdag 22 en/of zondag 23 oktober 2016 Halve finales: tussen 2 en 13 november 2016 Bootcamp 3: zaterdag 26 en/of zondag 27 november 2016 Finale: zondag 18 december 2016 Kijk voor exacte data op Belangrijk: aanwezigheid bij (live) evenementen en coaching dagen is verplicht, bij afwezigheid kan de Grote Prijs een act diskwalificeren.

5 10. PUBLIEKSSTEMMING EN PUBLIEKSPRIJS Zie hier een schematisch overzicht van de competitieverloop op de website WIJZE VAN STEMMEN Naast de juryselectie heeft het publiek ook de mogelijkheid om hun favoriete act de competitie in te stemmen. Publiek kan op de profielpagina van de act luisteren en kijken naar de geüploade muziek, bio en eventuele video s. Publiek kan zowel online op de profielpagina als in de zaal tijdens kwartfinale, halve finale en/of finale) een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete act. Een zaalstem telt vijf keer zo zwaar als een online stem. De totaalscore bestaat uit de online stemmen én de zaalstemmen. Online stemmen kan op de online community van de Grote Prijs. Om een stem uit te kunnen brengen is een profiel op de online community nodig. Zonder profiel kan er niet online gestemd worden. Stemmen in de zaal verloopt middels stemmunten. WIJZE VAN VASTSTELLING PUBLIEKSWINNAARS Tijdens de aanmeldperiode (juni/juli/augustus) kan het publiek op zijn/ haar favoriete act stemmen. Stemmen kan tot een week na sluiting van de aanmeldperiode. De definitieve datum en tijdstip van de sluiting wordt tijdig bekend gemaakt op de website. Iedere week kan het er gestemd worden op de aangemelde act. Iedere week heeft dus een publieksfavoriet. Deze 10 favorieten spelen eind augustus voor de jury. De jury kiest dan 4 acts die doorgaan naar de eerste bootcamp. Iedere week in de aanmeldperiode wordt de teller van de online stemming weer op NUL gezet. Zo ook na de elke liveronde, dus na de (kwart/halve) finales. Iedere ronde kan er opnieuw online en in de zaal een stem uitgebracht worden. 10 minuten na het laatste optreden tijdens de finale van de categorie worden de online stemmen uitgezet en de stembak in de zaal gesloten. De persoon die tijdens de finaleperiode de meeste stemmen heeft (zaalstemmen tellen 5 keer en worden bij de online stemmen opgeteld) is de publiekswinnaar. FAIR PLAY De publiekstemming -zowel online als in de zaal- dient op een eerlijke manier te gebeuren. Dat wil zeggen: één stem per persoon per stemmingsgelegenheid. Manipulatie op welke manier dan ook van de publieksstemming wordt niet getolereerd. Bij (vermoeden van) manipulatie van de publieksstemming kan de Grote Prijs besluiten: o de uitgebrachte stemmen op de bevoordeelde act te verwijderen (de stemmen op 0 te zetten) o de bevoordeelde act van deelname aan de publieksstemming uit te sluiten; o de bevoordeelde act te diskwalificeren. Zulks ter beoordeling van de Grote Prijs. 11. KOSTEN De Grote Prijs betaalt geen gages uit voor de optredens op de (kwart/halve) finales. Reis- en onkosten zijn voor de deelnemers zelf. De Grote Prijs van Nederland draagt zorg voor het aanbieden van de optredens, bootcamps, consumpties en de bijbehorende productie en publiciteit.

6 12. PRIJZENPAKKET De jury bepaalt direct na afloop van de finale optredens wie de winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2016 wordt. De prijzenpakketten zijn op de website van de Grote Prijs te vinden. 13. APPARATUUR/BACKLINE Tijdens de kwartfinales, halve finales en finale wordt tijdens alle optredens gebruik gemaakt van de backline van de Grote Prijs. Drummers mogen indien gewenst een eigen snare, bekkens en kickpedaal meenemen (er wordt gebruik gemaakt van de al aanwezige drumkit). Voor de (bas)gitaristen: er zijn prima versterkers aanwezig, maar de (bas)gitarist mag eigen top/combo meenemen. De aanwezige speakerkast moet wel gebruikt worden. Toetsenisten dienen eigen toetsen en statieven mee te nemen. Voor Singer-songwriters: Tijdens de halve finales van de categorie Singer-songwriter wordt een vol akoestische setting gecreëerd, waarbij geen microfoons gebruikt worden. Het uitgangspunt is de onversterkte zang. Het gebruik van versterkers en elektrische instrumenten kan alleen in overleg met de Grote Prijs. 14. JURY CRITERIA In willekeurige volgorde: Composities Samenspel Productie Instrumentbeheersing Originaliteit Zang en teksten Live-presentatie AMBITIE (!!) Mate waarin de act zichzelf als Potentie/toekomstverwachting artiest serieus neemt en inzet toont (website, Kwaliteit binnen het genre online promotie, biografie, foto s, gigs, Melodie podiumpresentatie, imago en foto). 16. REEDS BEHAALD SUCCES Deelnemers mogen getekend zijn bij een platenmaatschappij. Indien de aangemelde artiest al een te groot nationaal succes heeft behaald en meedoen aan (en het winnen van) de Grote Prijs van Nederland geen aanvulling meer kan leveren op de carrière kan de Grote Prijs een act uitsluiten van deelname. Neem bij twijfel contact op met de Grote Prijs. Het oordeel van de Grote Prijs is bindend.

7 17. RECHTEN De Grote Prijs verkrijgt het recht het door de act ingezonden (demo)materiaal en foto s te gebruiken voor publicitaire en promotionele doeleinden. De Grote Prijs kan tijdens de competitieperiode foto s, audiovisuele- en audio-opnamen maken ten behoeve van promotionele doeleinden (bijvoorbeeld voor magazines, internet, kranten en radio-, televisie- en internetuitzendingen). De deelnemer doet met het akkoord gaan met dit reglement uitdrukkelijk afstand van aanspraak op een vergoeding hiervoor. De Grote Prijs verkrijgt het niet-exclusieve recht om naam, artiestennaam, logo, merk, portretten, afbeeldingen, biografische bijzonderheden en/of de bovengenoemde (audiovisuele) opnamen van de act te gebruiken voor promotionele en publicitaire doeleinden (bijvoorbeeld beeld- en geluidsdragers) die verband houden met de exploitatie en/of promotie van de artiest zelf en de Grote Prijs, zowel tijdens de competitie als daarna. Voor meer informatie over de rechten met betrekking tot het gebruik van de Online Community kunt u de Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en Huisregels raadplegen. Deze zijn te vinden op NATIONALITEIT De gehele act moet in Nederland wonen, er wordt uitsluitend in het Nederlands gecommuniceerd. 20. LEEFTIJD De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Dit geldt voor alle leden van de act. Let op: De Grote Prijs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor alcoholgebruik tijdens Grote Prijsactiviteiten van deelnemers onder de 18 jaar. 21. UITSLAGEN Over de uitslagen van de selecties, kwartfinales, halve finales en de finale wordt niet gecorrespondeerd. 22. CONTACT Communicatie tussen deelnemers en de Grote Prijs geschiedt via en telefoon. Deelnemers dienen te zorgen voor goede bereikbaarheid. Stichting Grote Prijs van Nederland is bereikbaar via onderstaande contactgegevens. Stichting Grote Prijs van Nederland Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam / info@groteprijsvan.nl Tel: (020) Voor productionele zaken is de uitvoerend producent bereikbaar : Janna Albada Janna.albada@paradiso.nl Tel : (020)

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten.

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten. Reglement 2013 November 2012, Enschede Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2013. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2019 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016.

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. I INLEIDING Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. Het Zeeuws kampioenschap (ZK) staat open voor ALLE beginnende onderwaterfotografen

Nadere informatie

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle:

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle: Reglement 2018 November 2017, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2018. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Inschrijfformulier voor het 35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Correspondentie-adres: MCLF de Raauw Ossekar p.a. Kromstraat 71 5345AA OSS Deelnemer:

Nadere informatie

Reglement NGM Stichting Noord Geldersch Metaal - Occultfest Stichting Occultfest.

Reglement NGM Stichting Noord Geldersch Metaal - Occultfest Stichting Occultfest. Reglement 2016 Oktober 2015, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2016. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast door

Nadere informatie

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle:

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle: Reglement 2017 November 2016, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2017. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

Reglement van de Graham Awards 2014

Reglement van de Graham Awards 2014 Reglement van de Graham Awards 2014 Hieronder volgt het Reglement ten behoeve van jaarlijkse toekenning van de Graham Awards. Het reglement heeft algemene gelding voor alle betrokken partijen. Dit reglement

Nadere informatie

Reglement OPEN M 2019

Reglement OPEN M 2019 Reglement OPEN M 2019 De tentoonstelling OPEN M nodigt kunstenaars uit om hun werk te presenteren aan een jury en te tonen in M Museum Leuven. De tentoonstelling OPEN M loopt van 24 mei 2019 tot en met

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek.

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek. De HAN Faculteit Techniek organiseert voor eindexamen leerlingen havo een profielwerkstukwedstrijd. Iedere havo scholier die tussen mei 2015 en maart 2016 een profielwerkstuk maakt voor het vak natuurkunde,

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2018 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Deelnemersboek Pieregeblèr 2019

Deelnemersboek Pieregeblèr 2019 Deelnemersboek Pieregeblèr 2019 Gaot r mar aon staon Introductie We gaan weer richting carnaval en zoals de laatste 23(!) jaar gebruikelijk was, is er ook dit jaar weer het Pieregeblèr. Dit carnavalsjaar

Nadere informatie

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more..

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more.. Reeperbahn Festival Hamburg 23-26 september Music City The Hague Showcase Party 2015 Even voorstellen Music City The Hague Popmuziek zit Den Haag in de genen. Den Haag is een stad die hiermee zeker niet

Nadere informatie

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden.

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden. 1 HET FESTIVAL Het 4 e Euregionaal Jeugdfilmfestival vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in het cultuurcentrum C-Mine te Genk (België). In het kader van het festival vindt een filmwedstrijd plaats.

Nadere informatie

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS Deze actievoorwaarden (hierna Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de te organiseren Lifesgoodmoments -campagne die georganiseerd wordt door LG Electronics Benelux

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement

BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement BOSS Loop Contest 2010 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement van de BOSS Loop Contest 2010 bevat de voorwaarden en de regels die worden toegepast tussen de deelnemer aan de BOSS Loop Contest en de

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 14 t/m 16 mei 2015 Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more..

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 14 t/m 16 mei 2015 Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more.. The Great Escape BRIGHTON / UK Music City The Hague Showcase Party 2015 Even voorstellen Music City The Hague Popmuziek zit Den Haag in de genen. Den Haag is een stad die hiermee zeker niet op internationaal

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2017 Documentnaam: Voorwaarden Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 11 mei 2017 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing FFP-Financieel

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 28 augustus 2016 om 24.00

Nadere informatie

We haole alles uit de kaast!

We haole alles uit de kaast! Pieregeblèr 2016 Deelnemersboek We haole alles uit de kaast! 1 Introductie We gaan weer richting carnaval en zoals de laatste twintig(!) jaar gebruikelijk was, is er ook dit jaar weer het Pieregeblèr.

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2016 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

REGLEMENT OERWOUDFUIF DJ- CONTEST 2016

REGLEMENT OERWOUDFUIF DJ- CONTEST 2016 Artikel 1 De Oerwoudfuif DJ-contest is een wedstrijd die georganiseerd wordt door Scouts en Gidsen Nieuwland met als maatschappelijke zetel Doornbosstraat 14a, 9850 Nevele. Elke persoonlijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN

presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN Art.1: ORGANISATIE EN DOEL De Stichting Dao Zit Meziek In is in de gelijknamige talentenjacht annex tv-programma op zoek naar nieuwe zangtopper(s) op het

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Zoet Water I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Zoet Water wordt door de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) georganiseerd.

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018)

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Artikel 1: Doel 1.1. De Provincie Noord-Brabant ( PNB ) organiseert in samenwerking met de Dutch Design Foundation ( DDF ) en innovatiebureau

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Deelregeling #NieuweStukken Fonds Podiumkunsten

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds Deelregeling #NieuweStukken Fonds Podiumkunsten STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 69346 14 december 2018 Deelregeling #NieuweStukken Fonds Podiumkunsten Het bestuur van het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

Technische Rider Lucas Eli

Technische Rider Lucas Eli Technische Rider Lucas Eli Versie 2.4 Januari 2018 Geschreven door Matheus Sales de Moura (Atalaya) www.zevenzegels.nl Omschrijving Zeven Zegels Music is een platenmaatschappij dat zich sterk maakt om

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Starters Individueel. (voorheen ZK)

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Starters Individueel. (voorheen ZK) Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Starters Individueel (voorheen ZK) I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) voorheen Zeeuws Kampioenschap - wordt door de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Music

Gebruikershandleiding Nokia Music Gebruikershandleiding Nokia Music Uitgave 1.0 NL Nokia Music Met Nokia Music op uw Windows Phone kunt u tracks downloaden op uw telefoon en uw compatibele computer. Veeg op het startscherm naar links en

Nadere informatie

Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie

Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie I Inleiding Het Zeeuws Kampioenschap onderwaterfotografie (ZK) wordt door Aquashot georganiseerd. Aquashot is een commissie van de Nederlandse

Nadere informatie

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg 1. Algemeen Het Blèrconcours vindt jaarlijks plaats op een locatie in de gemeente Tilburg. De datum en de plaats van handeling vindt u op het inschrijfformulier

Nadere informatie

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015 Reglement Stemmingsprocedure Artikel 1: Voorwerp van het reglement van de stemmingsprocedure 1. Dit reglement regelt de modaliteiten van de stemming, beschrijft

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. Team

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. Team Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Team I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap onderwaterfotografie Team (ONKTEAM) wordt door de Nederlandse Onderwatersport Bond

Nadere informatie

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen

Reglementen 2015. Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Reglementen 2015 Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen Begripsbepalingen In deze reglementen wordt verstaan onder: a. Stichting FFF de organisatie De Stichting Frysk Fanfare Festival b. ONFK De Open

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar.

1. Algemeen. 2.1. Deelname aan de IGNITE Award is uitsluitend mogelijk voor in Nederland wonende natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar. 1. Algemeen 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord gaat

Nadere informatie

Opname-overeenkomst. Namen artiest(-en): ... Als artiesten gezamenlijk werkzaam onder de naam: XXXX Adres : XXX Postcode en woonplaats : XXX

Opname-overeenkomst. Namen artiest(-en): ... Als artiesten gezamenlijk werkzaam onder de naam: XXXX Adres : XXX Postcode en woonplaats : XXX Opname-overeenkomst Namen artiest(-en):............................................................................................................................................................................

Nadere informatie

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig)

Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Acrobatic Gymnastics Workplan V.1 01/11/2014 (Voorlopig) Den Bosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ ACROBATIC GYMNASTICS WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar

Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar Reglement verkiezing Kwaliteitsmanager Food van het Jaar 1 Begripsbepaling Kandidaat: Nominatie: Genomineerde: Kwaliteitsmanager die zich aanmeldt voor de verkiezing van Kwaliteitsmanager Food van het

Nadere informatie

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg 1. Algemeen Het Blèrconcours vindt jaarlijks plaats op een locatie in de gemeente Tilburg. De datum en de plaats van handeling vindt u op het inschrijfformulier

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie Informatieformulier bij het digitaal portfolio Vul de gevraagde info in op pagina 2 t.e.m.5 voor alle songs die je indient. Vul ook de vragenlijst volledig in vanaf pagina 6. Maak een pdf file met daarin

Nadere informatie

Wedstrijdreglement deelnemer Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019

Wedstrijdreglement deelnemer Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019 Wedstrijdreglement deelnemer Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019 De Nationale Wedstrijd Tuinaanleg bestaat uit een viertal kwalificatieronden en een finale. Het winnende team van elke kwalificatieronde

Nadere informatie

Algemeen Reglement VSBO

Algemeen Reglement VSBO Algemeen Reglement VSBO Talent Competition Curaçao Curaçao, augustus 2012 Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven Curaçao kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven curaçao tel 840 2777 email info@kbbcuracao.com

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen 538 SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Ed & Breakfast (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van Radio 538 B.V., gevestigd aan Bergweg

Nadere informatie

REGLEMENT Nederlands Koorfestival

REGLEMENT Nederlands Koorfestival REGLEMENT Nederlands Koorfestival 2017-2018 deze versie: zondag 26 februari 2017 Dit reglement is samengesteld voor de Provinciale NKF Competities en de Landelijke NKF Finale die onderdeel uitmaken van

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water!

Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Ben je nog geen 16 jaar maar heb je wel een baanbrekend idee voor schoon water! Stuur dan voor 20 december je winnende idee via www.dutchdesignbattle.com/kids in en wie weet sta jij dan op 23 december

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wilrijks product

Wedstrijdreglement Wilrijks product Wedstrijdreglement Wilrijks product Timing van de verschillende fases van de wedstrijd 1. Timing: Fase 1: bekendmaking, inschrijvingsperiode en selectie van drie kandidaten 10.10.2014 21.11.2014: bekendmaking

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD Om zijn derde editie te vieren, nodigt BIC Design On Fire je uit om het FROM FLAME TO FAME-design te ontwerpen dat in heel Europa zal worden vervaardigd in een oplage van 1

Nadere informatie

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg

Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg Reglement BLÈRCONCOURS Carnavalsstichting Tilburg 1. Algemeen Het Blèrconcours vindt jaarlijks plaats op een locatie in de gemeente Tilburg. De datum en de plaats van handeling vindt u op het inschrijfformulier

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne Echt Utrecht van Toerisme Utrecht te Utrecht, hierna te noemen Toerisme Utrecht.

Nadere informatie

KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen

KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen KNSB selectieprocedure shorttrack junioren seizoen 2018-2019 voor de WKJ en EYOF Definitieve versie 12 december 2018 Selectie Commissie Shorttrack: Jeroen Otter Wilf O Reilly Remy de Wit 1. UITGANGSPUNT

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen

SLAM!FM SPELVOORWAARDEN. Algemeen SLAM!FM SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie SLAM!FM Koningsdag 205 (hierna te definiëren en verder te noemen: de Actie ) van SLAM!FM B.V., gevestigd

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK)

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Starters Individueel. (voorheen ZK) Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Starters Individueel (voorheen ZK) I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Starters (ONKVSTARTERS) wordt door de

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland

SEA SHOOT SHARE. Pak je camera en doe mee, want zwerfvuil hoort niet in de zee. MARLISCO videowedstrijd. * reglement* Nederland MARLISCO videowedstrijd * reglement* Nederland Versie 4 december 2013 MARLISCO Marine Litter in European Seas: Social Awareness and Coresponsibility is een FP7 project gefinancierd door de Europese Commissie

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Masters Individueel I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Masters (ONKVMASTERS) wordt door de Nederlandse Onderwatersport

Nadere informatie

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen

Radio 538 SPELVOORWAARDEN. Algemeen SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie DJ Hotel (hierna verder te noemen: de Actie ) van B.V., gevestigd aan Bergweg 70, 1217 CS te Hilversum ( ). De

Nadere informatie

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend.

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend. Actievoorwaarden Algemeen: 1. Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Clubheld (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de VriendenLoterij,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1 De Nationale Jeugd- en Junioren Atletiek Kampioenschappen 2017 worden georganiseerd door de Surinaamse Atletiek

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

optreed contract (concept)

optreed contract (concept) optreed contract (concept) DE ONDERGETEKENDEN, 1. Naam opdrachtgever... Adres... Plaats... Telefoon...e-mail... Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Naam... Hierna te noemen: de Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019 1. ALGEMEEN 1. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young Riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en

Nadere informatie