Referenties MCS Private GSM (met True Roaming)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Referenties MCS Private GSM (met True Roaming)"

Transcriptie

1 Referenties MCS Private GSM (met True Roaming) Met MCS Private GSM omarmt u een toekomst vaste technologie met grote voordelen ten opzichte van bestaande draadloze technologieën, zoals DECT of VoWLAN. In dit document treft u voorbeelden aan van bedrijven waar MCS Private GSM wordt gebruikt. Sinds de DECT Guard band licentievrij is, is het gebruik van Private GSM veiliggesteld. De mogelijkheden om het award winnende MCS Private GSM systeem in te zetten zijn divers: Bedrijfszekerheid - Grote mate van bedrijfszekerheid. Een eigen indoor GSM netwerk dat onafhankelijk opereert van het publieke GSM netwerk. - Door het aanleggen van het eigen GSM netwerk ook zelf de reikwijdte bepalen. Zowel in het pand en er omheen - Bedrijf continuïteit gemaximaliseerd. Indoor altijd bereikbaar op je mobiele telefoon, onafhankelijk of het publieke netwerk. - Redundancy voor WiFi datanetwerk gecreëerd, doordat Private GSM ook data ondersteunt. Kosten - Lagere belkosten, intern Private GSM verkeer (spraak en SMS) standaard gratis. - Lagere belkosten dankzij Forced-on-PBX functionaliteit (zie later). Flexibiliteit - Alarmering naar GSM mogelijk. - Schaalbaar model. Eenvoudige uitbreiding van gebruikers en/of Picocellen. - DECT alternatief GSM-toestel wordt aangemeld als intern bedrijfstoestel (SIP-client) - Vast/mobiele integratie oplossing met eigen GSM zendmast: 1 SIM-kaart voor zowel binnen als buiten met Forced-on PBX functionaliteit Gemak - Zowel indoor als outdoor hetzelfde toestel doormiddel van True Roaming. - Portofonie alternatief (one device) - PZI (persoon zoek installatie) alternatief met locatiebepaling (one device) MCS Private GSM is leverbaar met twee verschillende type SIM-kaarten: - witte SIM-kaarten indoor bellen/gebeld worden. GSM gedraagt zicht als een SIP-client van de telefooncentrale. De SIM-kaart heeft geen maandelijkse abonnementskosten Dit wordt gezien als DECT alternatief. - True Roaming SIM-kaart zowel indoor (via Private GSM) als outdoor bellen/gebeld worden als een SIP-client. Dit is standaard met een geïmplementeerde Forced-on PBX functionaliteit. Dit wordt gezien als complete vast/mobiele oplossing met gegarandeerde indoor dekking.

2 Referenties De hieronder genoemde voorbeelden zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die MCS Private GSM gebruiken. We hebben getracht een zo representatieve weergave te geven van de industrieën waarin MCS Private GSM wordt ingezet. Vast- mobiel integratie Nemo Science Center in Amsterdam is het op 5 na grootste museum in Nederland met jaarlijks meer dan bezoekers. Nemo heeft MCS Private GSM in gebruik genomen omdat de medewerkers overal in het museum bereikbaar moeten zijn. Bovendien maken zij gebruik van True Roaming van MCS. Nemo heeft daarmee een systeem waarbij de GSM telefoon zowel indoor- als outdoor gekoppeld is aan de telefooncentrale en daarmee altijd en overal dezelfde functionaliteiten heeft. en alarmering In de zomer van 2014 is het nieuwe Tivoli/Vredeburg geopend. Bij Tivoli/Vredenburg is een MCS Private GSM systeem geïnstalleerd voor gebruik van de eigen medewerkers. Bij grote bezoekersaantallen raakt het publieke netwerk vaak overbelast. Door MCS Private GSM is dat probleem voor medewerkers nu verholpen. Bovendien is er een koppeling met de Brandmeldcentrale (BMC) gemaakt zodat alarmen van de BMC uitkomen op de GSMtelefoon en de veiligheid van de bezoekers wordt gewaarborgd. Vast- mobiel integratie dankzij True Roaming Waterdrinker is één van de grootste Cash&Carry groothandels in planten en is gevestigd op de veiling in Aalsmeer. Waterdrinker heeft MCS Private GSM met True Roaming in gebruik genomen omdat zij een compleet vast/mobiele integratie oplossing wenste. Indoor dekking was daar een doorslaggevend argument. Alle werknemers hebben nu één GSM toestel dat zowel binnen als buiten functioneert als een verlenging van de telefooncentrale. Dit heeft de interne bedrijfsvoering aanzienlijk verbeterd en ook een enorme kostenbesparing gerealiseerd.

3 DECT - en portofonie alternatief Lyempf in Kampen produceert flesvoeding op basis van koe- en geitenmelk. Deze fabriek was toe aan vervanging van DECT en heeft gekozen voor MCS Private GSM. Naast de dekking en gebruikersgemak heeft alarmering invloed gehad op de keuze. Door MCS Private GSM te koppelen met de alarminstallatie zijn er geen portofoons meer nodig. De alarmering verloopt nu via de MCS SMS Alarm Manager in combinatie met zeer robuuste Sonim toestellen. DECT en portofonie vervanging Nedal in Utrecht richt zich op het produceren van hoogwaardige aluminium profielen. Er is hier een MCS Private GSM systeem in gebruik genomen dat naast DECT alternatief ook dienst doet als BHV alarmering. Zo is de Brandmeldcentrale via ESPA gekoppeld op het Private GSM systeem en komen alle meldingen via een Flash SMS bij de BHV-ers op het scherm. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een aanzienlijke kostenbesparing en vooral een veiliger werkplek en snellere afhandeling van de meldingen United, gehuisvest in het Muziekpaviljoen op het Media Park te Hilversum, is een full service organisatie op het gebied van faciliteiten, technisch en creatief support voor media en broadcast organisaties. MCS Private GSM systeem is sinds 2011 in gebruik als Vervanging van groot deel van vaste telefoons door GSM, waardoor iedereen draadloos kan communiceren.

4 met PZI en positiebepaling Lunet zorg biedt in Brabant een breed en gevarieerd pakket van zorg voor en ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een beperking: van wonen tot werk, van dagbesteding tot vrije tijd, van 24-uurs intensieve zorg tot beperkte of incidentele ondersteuning. Het Private GSM systeem wordt gebruikt om te bellen en mobiele persoonsalarmering, waardoor er geen portofoons of piepers nodig zijn. De mobiele persoonsalarmering is gekoppeld aan een intelligent positioneringsysteem, zodat de verzorger altijd weet waar een alarm vandaan komt, zowel binnen als buiten. Er zijn 2 locaties uitgerust met deze oplossing. Er werken dagelijks in totaal 500 gebruikers met het systeem. Er zijn dan ook 65 picocellen actief gekoppeld een passief DAS met PZI en positiebepaling Dimence Deventer biedt geestelijke gezondheidszorg voor iedereen in Oost- Nederland. Dimence gebruikt het MCS Private GSM systeem om te bellen en ook voor mobiele persoonsalarmering. Door de mogelijkheden die het systeem biedt zijn andere technieken als portofoons, piepers en DECT toestellen niet meer nodig. Bij Dimence is er net als bij Lunet is er gekoppeld aan een intelligent positioneringsysteem, zodat de verzorgers altijd weten waar een alarm vandaan komt. Portofonie alternatie Statoil is een gas-en oliebedrijf en bouwt in die hoedanigheid complete booreilanden. Communicatie op deze booreilanden is cruciaal maar moeilijk en/of duur te realiseren, vanwege de remote locaties en de aanwezigheid van veel metaal. MCS Private GSM is daarom ingezet als portofonie alternatief voor de medewerkers op het booreiland, maar ook om de rookmelders te voorzien van witte SIM-kaarten, zodat bij brand er meldingen verstuurd worden naar de dienstdoende BHV-ers.

5 Gemeente Rhenen heeft Private GSM in gebruik genomen om vast/mobiele integratie te realiseren. Vaste toestellen zijn dan ook overbodig geworden. Het doel is dan ook dat elke medewerker slechts 1 toestel nodig heeft. Voor zowel indoor als outdoor. Vetipak in Oss levert schaalbare en superieure co-packings diensten voor A-merken en private label eigenaren in de FMCG industrie binnen de EMEA regio en heeft zich ontwikkeld tot één van de leidende Europese verpakkingsbedrijven. Vetipak heeft MCS Private GSM in gebruik genomen als vervanger van de DECT telefoon, zodat iedereen nu met een mobiele telefoon kan bellen en gebeld worden. Hilton Hotel Soesterduinen heeft Private GSM in gebruik genomen als DECT vervanger voor alle medewerkers. Eveneens is vast/mobiele integratie gerealiseerd. Voor buitenmedewerkers wordt er gebruik gemaakt van dual-sim toestel. Deze invulling onderstreept de flexibiliteit van de het MCS Private GSM systeem. Allewijnse in Nijmegen is een veelzijdige (elektro)technische dienstverlener. Allewijnse heeft in 2011 MCS Private GSM in gebruik genomen als DECT alternatief. De klant wilde m.n. deze nieuwe technologie met het oog op de toekomst. HG International produceert, in eigen fabriek, zo n 300 verschillende schoonmaak producten die hun weg vinden naar miljoenen consumenten in meer dan 45 landen. MCS Private GSM is in dienst genomen als alternatief voor DECT, hierdoor is de communicatie bij HG klaar voor de toekomst.

6 en brandmeldcentrale koppeling Heineken Music Hall, geroemd als locatie met de beste akoestiek van Europa! In deze grote omgeving is het zeer lastig overal dekking te hebben met dect. Door de inzet van pgsm is dat geen probleem meer. Door de brandmeldcentrale te koppelen via ESPA komen ook alarmmeldingen nu altijd en overal bij de gebruikers terecht. Dit verhoogt de veiligheid en gebruikers zijn niet langer afhankelijk van meerdere devices. Vast-mobiele integratie dankzij True roaming Nooteboom Group, Van smederij naar rijtuigbouwer, van producent van kiepwagens en kranen, naar diepladers met uitzwenkbare assen en exceptionele transportoplossingen. Door de inzet van pgsm met true roaming is iedere medewerken zowel op kantoor als onderweg volledig onderdeel van de telefooncentrale. Dit verhoogt de efficienty en verlaagt de kosten. Makro, partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Food, non-food, gastro en alles voor de horeca ondernemer. Door de vervanging van dect door pgsm hebben de gebruikers een betere dekking op de verschillende afdelingen. Daarnaast is er voor de beheerder een zeer grote kostenbesparing in vervanging van hardware. De gebruikte GSMtelefoons zijn aanzienlijk goedkoper dan dect-toestellen. De besparing op het vervangen van de dect handsets zorgen alleen al voor een positieve business case.

Private Mobile Solutions (PMS) GSM/LTE/VoLTE/Ultra

Private Mobile Solutions (PMS) GSM/LTE/VoLTE/Ultra Private Mobile Solutions (PMS) GSM/LTE/VoLTE/Ultra White Paper MCS Private Mobile Solutions Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave Inleiding Pagina 3 Omschrijving infrastructuur Pagina 4 Verschillende typen Private

Nadere informatie

Mobiel comfort voor de prijs van vast

Mobiel comfort voor de prijs van vast Mobiel comfort voor de prijs van vast Full MVNO op VDF, Eigen mobiele Infra, Naast Wholesale MVNE ook eigen pgsm propositie, Missie om haar partners te enabelen met mobiele functionaliteit die we vandaag

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/6 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care

(PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care (PRIVATE) GSM INZETTEN: JA OF NEE? Hans Rehorst, Product Manager Health Care 1 DE GSM MARKT IN NEDERLAND De GSM markt verandert Twee smaken van GSM: publieke en private GSM Vrijgave van DECT Guard Band,

Nadere informatie

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Innovatief IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Flexibel Kostenbesparend IP-Telefonie VastMobiel: maakt bellen goedkoper, makkelijker en biedt goede

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Whitepaper Private GSM. januari 2013

Whitepaper Private GSM. januari 2013 Whitepaper Private GSM januari 2013 De mogelijkheden van Private GSM... De afgelopen paar jaar wordt de toepassing van Private GSM (PGSM) steeds meer gepromoot, mede ook doordat de drie voornaamste leveranciers

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 3 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

Vast Mobiel Integratie (FMC)

Vast Mobiel Integratie (FMC) Kernactiviteiten Support & Beheer Telecommunicatie IT Vertical Systemen VoIP Mobility Unified Communications Applicatieontwikkeling Hosted Solutions Managed Solutions Connectivity WWW.MERICT.NL Whitepaper

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg ' Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg ' September 2018 Peter Drooger Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond de

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt security

Mobile2connect. Ontzorgt security Mobile2connect Ontzorgt security SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE EGIED BORMANS, PRODUCT MANAGER COMMUNICATIE Private GSM - Egied Bormans 13-10-11 Ascom (Nederland) B.V. 1 PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

FirmTel CARE. Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015. Hoe werkt het in de praktijk? Wat is nu een mobiele telefooncentrale?

FirmTel CARE. Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015. Hoe werkt het in de praktijk? Wat is nu een mobiele telefooncentrale? FirmTel CARE Bereikbaarheid voor de zorgorganisatie anno 2015 Uw mobiele telefoon is ook uw bedrijfstelefoon. Meerdere nummers op uw mobiele telefoon, ook vaste nummers, en natuurlijk één voicemail. Bellen

Nadere informatie

Mobiliteit. Dienstbeschrijving

Mobiliteit. Dienstbeschrijving Mobiliteit Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 13-05-2015 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. Mobiliteit... 4 2.1. Simultaneous Ring... 4 2.2.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO

Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS CALL OUT MESSAGING PERSONAL ALARMING APPLICATIONS SECURITY INTEGRATIONS VIDEO Integratie van alarmering & beeldcommunicatie in GBS Wat is IQ Messenger IQ Messenger is het volledig IP any to any bewaakt merkonafhankelijk alarmering en beeldcommunicatie platform. IQ Messenger is de

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg Ing. Peter Drooger www.dwafact.nl 1 Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

4G Dienstbeschrijving Februari 2013

4G Dienstbeschrijving Februari 2013 4G Dienstbeschrijving Februari 2013 Inhoud 4G; WAT IS HET?... 3 WAAROM 4G VAN KPN?... 3 WAT KUNT U MET 4G?... 3 WAT HEEFT U NODIG OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN 4G?... 4 INTERNET TOEGANG EN APN INSTELLINGEN...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen

Mobile2connect. Ontzorgt onderwijsinstellingen Mobile2connect Ontzorgt onderwijsinstellingen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 4 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht dienst...

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties

Mobile2connect. Ontzorgt maritieme organisaties Mobile2connect Ontzorgt maritieme organisaties MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars

Mobile2connect. Ontzorgt makelaars Mobile2connect Ontzorgt makelaars RealEstateConnect voor uw makelaarskantoor. In het totaalconcept dat RealEstateConnect biedt zit onder andere IP telefonie, internettoegang, websites en coaching voor

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. nfon.com Over NFON NFON is gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München, Duitsland. Sinds de oprichting in 2007

Nadere informatie

innovaphone case study

innovaphone case study innovaphone case study ARCNL en AMOLF kiezen met het oog op geplande uitbreidingen flexibele IP telefonie en UC oplossing van innovaphone ARCNL en AMOLF: Eind 2014 nam het Advanced Research Center for

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te transporteren.

Nadere informatie

IQ Messenger: hét full IP platform

IQ Messenger: hét full IP platform Open platform voor intra- en extramurale zorg IQ Messenger: hét full IP platform Voor zorg, detentie, industrie & dienstverlening, overheid, onderwijs en cultuur Wat is IQ Messenger? IQ Messenger is een

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

EMC Seminar Schiphol KIVI NIRIA. Mobiele (private) netwerken en DAS systemen anno 2011. Maurits Zandbergen RadioAccess BV

EMC Seminar Schiphol KIVI NIRIA. Mobiele (private) netwerken en DAS systemen anno 2011. Maurits Zandbergen RadioAccess BV EMC Seminar Schiphol KIVI NIRIA Mobiele (private) netwerken en DAS systemen anno 2011 Maurits Zandbergen RadioAccess BV Even voorstellen. RadioAccess ontwerpt, levert en beheert een diversiteit van mobiele

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst SB Vast-Mobiel Hosted... 3 1.3 Positionering dienst SB Vast-Mobiel

Nadere informatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie

Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie Veilige oplossingen voor belangrijke communicatie it s all about solutions quality and service Veilige oplossingen voor belangri jke communicatie Portofonie (PTT) Persoonsbeveiling Stil alarm Emergency

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: Mei 2015 Versie: 1.3

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: Mei 2015 Versie: 1.3 Laatste wijziging: Mei 2015 Versie: 1.3 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/16 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 4

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

Private Mobiele netwerken met roaming. Architectuur overwegingen voor MNO s en MVNE s

Private Mobiele netwerken met roaming. Architectuur overwegingen voor MNO s en MVNE s Private Mobiele netwerken met roaming Architectuur overwegingen voor MNO s en MVNE s Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Architectuur filosofie 3 Belangrijkste functionaliteiten en voordelen van

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/8 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

Mobiele innovatie in. het centrum van communicatie. Isala

Mobiele innovatie in. het centrum van communicatie. Isala Mobiele innovatie in het centrum van communicatie Isala Wim Kortekaas 9 oktober 2014 Missie van het ziekenhuis Van het mooiste ziekenhuis naar het beste ziekenhuis Isala zet zich in voor het optimaal herstellen

Nadere informatie

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4 Inhoudsopgave HOSTED VOIP: MANAGED VOICE 2 MANAGED VOICE VOORDELEN 2 STANDAARDMOGELIJKHEDEN 2 AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN 2 MANAGED VOICE ADD-ONS EN TARIEVEN 3 CONTACT CONNECT 3 ONLINE BEHEER 3 TARIEVEN

Nadere informatie

HighDensity Netwerken Rapid Deployment Op iedere locatie de gewenste informatie met een gebiedsdekkend netwerk

HighDensity Netwerken Rapid Deployment Op iedere locatie de gewenste informatie met een gebiedsdekkend netwerk HighDensity Netwerken Rapid Deployment Op iedere locatie de gewenste informatie met een gebiedsdekkend netwerk Agenda Stedelijke netwerken Rotterdam Draadloos High Density Netwerken Rapid Deployment netwerken

Nadere informatie

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things LoRa van KPN Connectiviteit voor Internet of Things Energie-efficiënt verbindingen maken Internet of Things is steeds meer een wezenlijk onderdeel van ons bestaan. Alles en iedereen kan tegenwoordig met

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

Zonder connectiviteit ligt alles stil

Zonder connectiviteit ligt alles stil Zonder connectiviteit ligt alles stil Zonder transport staat alles stil. Dit geldt ook binnen de ICT- en telecomsector. Zonder connectiviteit geen toegang tot internet en social media; zijn apps en cloud

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

HoneyWiFi. Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam

HoneyWiFi. Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam HoneyWiFi Draadloos internet in praktijk bij Bibliotheek Rotterdam 2 De toekomst is voor ons al begonnen Een bibliotheek zonder internet, dat is tegenwoordig natuurlijk ondenkbaar. Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden 01000005 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Roomburg Leiden De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD

AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD AMR SYSTEMEN UITLEZEN METERSTANDEN OP AFSTAND WALK BY, M-BUS EN I-CLOUD VWV metering is het platform waarop wij onze producten aanbieden. VWV metering biedt een ruim scala aan meters en toebehoren. Centraal

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 11 Nummer: 1029 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst Managed Mobile...

Nadere informatie

Missie en visie. BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie

Missie en visie. BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie BTG 2016 Missie en visie BTG/TGG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en telecommunicatie BTG/TGG organiseert hiertoe: Structurele lobby tussen overheid, leveranciers

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Dienstverlening Internet / Wifi Stroom Water

Dienstverlening Internet / Wifi Stroom Water Catalogus 2013 >> In deze catalogus wordt beschreven hoe Event Engineers u van dienst kan zijn. Bij de apparatuur staat kort omschreven waarvoor deze te gebruiken is zonder in te gaan op de achterliggende

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie