ING PITCH WINNAAR V.V. WILDERVANK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ING PITCH WINNAAR 2014 2015 2016 V.V. WILDERVANK"

Transcriptie

1 PLAN VAN AANPAK ING PITCH WINNAAR V.V. WILDERVANK Februari 2015

2 INLEIDING v.v. Wildervank ziet kansen, en ING de mogelijkheden! Dit is het motto dat we in elk geval drie seizoenen lang bij onze samenwerking en het intensief sponsorschap laten gelden. Na het winnen van de ING Pitch zijn een werkgroep bestaand uit de ING pitchers en een aantal bestuursleden aan de slag gegaan met alle uitdagingen die we onszelf tot doel gesteld hebben in de ING pitch. Maar waar staan we nu, een half jaar later na het winnen van het hoofdsponsorschap t.w.v ? Je zou immers denken, Geld uitgeven is niet zo moeilijk, daar is toch helemaal geen plan van aanpak voor nodig?. En daar ligt nu juist de kern van het verhaal! Het gaat om het verantwoord besteden van het geld. We nemen jullie graag mee in ons plan van aanpak. Op hoofdlijnen kunnen we aangeven dat we in het eerste jaar direct inzetten op het nakomen van onze verplichtingen richting de ING. En in de navolgende jaren kunnen we ons dan vol enthousiasme gaan richten op de aanpak van de kleedkamers. ING PITCHERS & BESTUUR V.V. WILDERVANK

3 FINANCIEEL??? ,-??? Met het winnen van de ING Pitch, hebben we in totaal ,- gewonnen. Het bedrag is verdeeld over drie seizoenen: , , In deze 3 seizoenen sponsort ING dus jaarlijks ,-. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wij sturen jaarlijks een nota van ,- naar de ING en de ING keert jaarlijks een bedrag uit van ,-. Vervolgens moeten wij de BTW afdragen aan de Belastingdienst: 4.338,84 De bedragen zijn dus exclusief BTW, wat betekent dat we per seizoen te besteden hebben: ,16 In drie jaar tijd is dat in totaal een bedrag van: ,48 De eerste factuur is verstuurd op , waarna ING direct de betaling heeft verricht en een bedrag van ,- door ons geparkeerd is op de kwartaalspaarrekening voor een maximale rente opbrengst.

4 FINANCIEEL??? ,-??? In de ING Pitch hebben we onszelf een aantal tegenprestaties tot doel gesteld waar kosten aan verbonden zijn. In totaal moeten we daar circa 1/3 van het totaalbedrag voor reserveren: ,- van ,- Omdat we met name in het eerste jaar inzetten om alle verplichtingen richting de ING te voldoen, zitten de kosten voor de tegenprestaties met name in het eerste seizoen. In totaal verwachten we daarom van de ,- over te houden voor een upgrade van de kleedkamers: ,- Zoals uitgelegd is dit bedrag inclusief BTW, die we nog af moeten dragen aan de Belastingdienst. Als de BTW is afgedragen, verwachten we in het eerste seizoen over te houden een bedrag van 7.000,- en in de navolgende twee seizoenen ca ,-. Dus een totaal van: = Hoewel we dit nog nader moeten onderzoeken, zou het Bestuur bij wijze van spreken kunnen besluiten om in het tweede seizoen een bedrag van ,- ( ) te investeren in een upgrade van de kleedkamers.

5 FINANCIEEL??? ,-??? Graag geven we jullie ook inzicht in de eerste kosten die gemaakt zijn voor de tegenprestaties die we in de navolgende pagina s nader toelichten. De bedragen zijn ex. BTW. ING Loungehoek 4.500,- Oranje bekleding 2.200,- Steigerhout / materiaal 1.430,- Flat screen TV 500,- ING reclameborden 370,- Reclameborden en pasjes 3.050,- 21 meter reclameboarding hoofdveld verenigingspassen voor nieuw betalingssysteem Koffiebekers 2.200,- Kleding zaterdagselectie 2.000,- Coach jassen jeugdteams 1.150,- ING Klokken 100, TOTAAL ,-

6 UITDAGINGEN ACTIE & PLANNING

7 EXPOSURE Plaatsen van 20 meter ING reclame boarding langs het hoofdveld. Over een lengte van 21 meter zijn inmiddels 7 borden van 3 meter opgehangen. De boarding hangt boven de dug-outs van de thuis- en uitspelende partij. De boarding is direct na de zomer van 2014 geplaatst. Snoepzakjes worden voorzien van oranje ballon en worden zoveel mogelijk oranje gekleurd. Omdat het praktisch lastig bleek om alleen zoveel mogelijk oranje snoepgoed in de zakjes te stoppen, hebben we dit helaas los moeten laten. Uiteraard krijgen de kinderen wel allemaal een Oranje ballon mee als ze een zakje Wildervank snoepgoed kopen. Hier zijn we direct na de zomer van 2014 mee gestart. En ter compensatie De ranja drinkbekers in de kantine worden voorzien van een ING logo. Omdat we van mening waren dat we op het vorige punt nog iets moesten compenseren hebben we besloten om niet alleen de ranjabekers voor de kinderen, maar ook de koffiebekers voor de volwassenen van het ING logo te voorzien. In totaliteit hebben we kartonnen bekers laten drukken met daarop het ING logo voor de komende drie jaar. Begin december 2014 zijn de bekers geleverd. Klokken binnen de vereniging worden vervangen door oranje klokken met daarop het ING logo. In totaal hebben we direct na de zomer van 2014, 5 klokken in ons verenigingsgebouw vervangen en allen oranje ING gekleurd. Het ING logo krijgt een plaats op het scorebord tussen de andere sponsoren. Sinds september 2014 pronkt het ING logo op ons scorebord. Het creëren van een ING Loungehoek in de kantine met daarin steigerhouten loungebanken, gevuld met oranje kussens en zichtbaar het logo van de ING. Twee vrijwilligers van de onderhoudsploeg zijn direct na de zomer enthousiast aan de slag gegaan met het ontwerpen, inmeten, timmeren, schuren en afwerken van de ING Loungehoek. Met behulp van sponsoren hebben we voor een vriendelijke prijs het steigerhout geleverd gekregen en een stoffeerder heeft de ING Loungehoek voorzien van de prachtige oranje loungekussens. De loungehoek is daarnaast voorzien van een flat screen TV, zodat men reden genoeg heeft te loungen in de ING hoek. Daarnaast is er boven de ING Loungehoek oranje ING boarding aangebracht om het ING gevoel te versterken en zijn promotie artikelen in een speciaal gemaakte vitrinekast geplaatst. Sinds december 2014 is de ING Loungehoek volop in gebruik.

8 HOOFDSPONSORSCHAP & COMMERCIE De ING is de komende drie seizoenen kleding- en hoofdsponsor van het elftal zaterdag 1. In totaliteit zijn er 17 rode thuis tenues, 17 blauwe uit tenues en ter compleet making van het uit- en thuis tenue korte witte broekjes en voetbalsokken geleverd en bedrukt met het ING logo. Daarnaast zijn er 21 trainingspakken voor de spelers en begeleiding besteld en bedrukt met het ING logo. De coach jassen van leiders en trainers van de jeugd worden op de rug bedrukt met het onder meer het ING logo. De heren van de kleding commissie zijn in de zomer van 2014 aan de slag gegaan om alle coach jassen te verzamelen en de jassen zijn bedrukt met het ING logo en bijpassende tekst Jeugd v.v. Wildervank. Daarnaast zijn alle onvoorziene teams voorzien van gelijke coachjassen. De bokalen die tijdens toernooien uitgereikt worden, worden voorzien van het ING logo. Tijdens het ING Goede Doelen Toernooi worden de bekers voorzien van het ING logo. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 30 mei Organiseren van de ING Netwerkborrel en 7x7 Toernooi voor sponsoren. Daarbij wordt een interessante spreker uitgenodigd. Hier zijn een aantal vrijwilligers mee bezig om hier een nadere invulling aan te geven. Alle 650 leden krijgen een verenigings- / betaalpas thuisgestuurd, waarmee men kan betalen in de kantine van ons verenigingsgebouw. Op de verenigings- / betaalpas prijkt het logo van de ING. De pas zal verstuurd worden samen met een begeleidende brief, waarin we ook aandacht schenken aan de samenwerking met de ING. In totaal zijn verenigingspassen besteld. Deze manier van betalen wordt gefaseerd ingevoerd. In het tweede kwartaal van 2015 krijgen eerst de trainers en leiders een ING verenigingspas. Naar verwachting zullen we na de zomerstop van 2015 de verenigingspas gaan introduceren bij de overige leden.

9 MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID Bij geboorte van een baby in het gezin van een lid stuurt de vereniging een informatiepakket met hoe een ING rekening te openen, samen met een oranje knuffel leeuw. Bij opening van de rekening, stort v.v. Wildervank een bedrag van 10,- op de rekening als beginnerskapitaal. Zodra het Bestuur een officieel geboortekaartje ontvangt, dan verzorgt het Bestuur een ING starterspakket, conform de pitch. Eén keer per jaar organiseert de vereniging een ING Familie- en Burendag bij Wildervank, waarbij leden, ouders en buurtbewoners onder het genot van een hapje en drankje de dag afsluiten. De ING Familie- en Burendag zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 4 april Omdat de verenging dit jaar 85 jaar bestaat, pakken we het dit jaar groots aan met de komst van een groot luchtkussen parcours, een feestavond en wedstrijd van oud Wildervankers. De ING Familie- en Burendag heeft dit jaar dan ook direct een extra feestelijk tintje in een prachtig jubileumjaar. Het jaarlijkse E/F Goede Doelen Toernooi wordt de komende drie jaar het ING Goede Doelen Toernooi genoemd, waarbij de opbrengsten in overleg naar een gezamenlijk gekozen lokaal of regionaal goed doel zal gaan. De vereniging draagt zorg voor exposure in lokale media en andere promotionele activiteiten. Op de website is de naam van het toernooi al omgedoopt, daarnaast wordt bij elke uiting de naam ING gebruikt. Het eerst volgende toernooi staat gepland op zaterdag 30 mei Ook na het toernooi zal de nodige aandacht in de media en op onze website hieraan geschonken worden, evenals op de dag zelf.

10 MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID Introductie van de Oranje kaart voor sportief gedrag. In de pitch is de introductie van de oranje kaart genoemd. Echter druist dit in tegen het onlangs gelanceerde project van de KNVB (de blauwe kaart) voor sportief gedrag. Daarvoor in de plaats stellen wij daarom als alternatief maandelijks het sportiefste ING team van de maand op onze website voor, op basis van statistieken, bijgehouden door het wedstrijdsecretariaat van de vereniging. Ter stimulatie van goed gedrag. Introductie Oranje Leeuw op ons Sportpark. In de pitch is de introductie van de Oranje Leeuw op ons Sportpark genoemd gedurende wedstrijddagen. Echter bleek het niet haalbaar om een ING leeuwenpak te bemachtigen, omdat het technisch niet haalbaar was om zomaar even in een leeuwenpak te kruipen. Na overleg met de ING hebben we daarom als alternatief een extra ING reclamebord op de gevel van onze accommodatie gehangen ter grote van 2,50 meter bij 60 cm. Het bord is duidelijk zichtbaar vanaf het hoofdveld. Het bord is in het najaar van 2014 opgehangen. Leden (kinderen) die sporten via het Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld krijgen een financieel steuntje in de rug met een cadeaubon t.w.v. 75,-, vrij te besteden aan voetbal gerelateerde kleding of benodigdheden bij de lokale sportwinkel in Veendam. Leden die gedurende het gehele sponsorschap van de ING lid zijn van onze vereniging, krijgen een cadeaubon van 75,- uitgekeerd van de vereniging, conform de ING pitch.

11 PRESENTATIEMAGAZINE De ING koos voor een bonus staartje en kreeg daarmee extra exposure in ons prachtige presentatiemagazine. Oplage presentatiemagazines verhogen van naar stuks. Het eerste presentatiemagazine is uitgegeven na het begin van de competitie in 2014, waarbij de oplage verhoogd is van naar stuks. Daarna volgen uiteraard nog twee uitgaven in 2015 en Het presentatiemagazine is anders dan andere jaren door vrijwilligers van de vereniging in de wijken rondom het Sportpark huis aan huis verspreid. ING prominente plaats cover presentatiemagazine. In 2014 is in overleg met de ING gekozen om de foto van de ING pitchers met in hun handen het reclamebord van de ING op de cover te plaatsen. In 2015 en 2016 zullen we de invulling van de cover in overleg nader bepalen met de ING. Vier pagina s gevuld met ING exposure. In overleg met de ING zijn in 2014 vier pagina s van het presentatiemagazine gevuld met advertenties, aangeleverd door de ING. In 2015 en 2016 zullen we de invulling van de vier pagina s nader bepalen in overleg met de ING.

12 BEDANKT! Het dekt bij lange na de lading niet, maar toch ook langs deze weg nogmaals: ING BEDANKT! Namens alle leden en vrijwilligers, de ING pitchers en het Bestuur van v.v. Wildervank.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

Historie. De laatste jaren

Historie. De laatste jaren 1 / 12 Historie Voetbalvereniging Zwart-Wit'63 is opgericht op 8 mei 1963. De vereniging is voortgekomen uit de horeca en de eerste wedstrijden werden gespeeld op de Groentjesweg. Sinds 1965 speelt de

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl Voetbal Vereniging Hillegom Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl 1 Historie V.V. Hillegom Fusie vereniging Hillegom / Hillinnen Het oude Hillegom

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

sponsor mogelijkheden

sponsor mogelijkheden sponsor mogelijkheden 1 Onze sponsoren 2 Onze sponsoren 3 Bord sponsoring Reclame bord veld 1 Val goed op bij het publiek en de vele bezoekers bij onze vereniging met een mooi bord! 300,- per jaar excl.

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sportclub Irene en sponsoring

Sportclub Irene en sponsoring Sportclub Irene en sponsoring Wat heeft Sportclub Irene u te bieden? Sportclub Irene is een sportieve en goed bestuurde voetbalclub met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN.

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. 1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. Kosten nader overeen te komen in overleg Sponsor en Bestuur. Reclamebord langs het veld (5,20m x 0,75m) Reclamebord bij de poort (0,80m x0,30m) Advertentie op de website Logo

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225 Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsoring VV

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO VV BAARLO & SPONSORING Voetbal

Nadere informatie

KVK Westmalle Sponsoring 13-14

KVK Westmalle Sponsoring 13-14 KVK Westmalle Sponsoring 13-14 EEN NIEUW BESTUUUR EEN NIEUW BELEID Grootse plannen en vernieuwing KVK Westmalle heeft een nieuwe organisatiestructuur! Samen stelden we een businessplan op om onze club

Nadere informatie

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1)

Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Sponsoring VV Heino Ingaande 01-09-2014 (1) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Sponsoring voetbalshirts: Elftal Tarief per seizoen Senioren Vanaf 210,- Junioren Vanaf 160,- Totaal 16 tenues inclusief

Nadere informatie

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer,

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer, Geachte lezer, Hierbij treft u informatie aan over diverse sponsormogelijkheden binnen voetbal en handbalvereniging R.K.S.V De Tukkers. Mogen wij vijf minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen om deze

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging OVV werd opgericht in 1917. In Regio Voorne Putten behoort OVV gedurende een zeer lange reeks van jaren tot een toonaangevende club.

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010 H.V. Tonegido Datum:..-..-2010 1 Voorwoord In dit document vindt u informatie over de sponsor mogelijkheden bij H.V. Tonegido, gelegen aan de Belterlaan te Hippolytushoef. H.V. Tonegido heeft leden uit

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

Sponsorplan SPORTVERENIGING SV CHC

Sponsorplan SPORTVERENIGING SV CHC Sponsorplan 2018-2019 SPORTVERENIGING SV CHC INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 HOOFDSTUK 1: OVERZICHT SPONSORING... 5 HOOFDSTUK 2: PRIJZEN... 10 SLOTWOORD... 10 VOORWOORD Sv CHC is opgericht in 1997 na een

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

Sponsoring S.V. Den Hoorn

Sponsoring S.V. Den Hoorn Mogelijkheden sponsoring bij voetbalvereniging SV Den Hoorn: Binnen SV Den Hoorn zijn er verschillende manieren om als sponsor een bijdrage te leveren aan onze mooie sportclub. Onderstaand lichten wij

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Sponsor bij VV Heino iets voor u

Sponsor bij VV Heino iets voor u Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsor bij

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER. Meer dan Voetbal... www.veerseboys.nl

SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER. Meer dan Voetbal... www.veerseboys.nl SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER Meer dan Voetbal... www.veerseboys.nl SPONSORGIDS s.v. VEERSE BOYS, Raamsdonksveer (d.d. september 2014) De sponsorgids die voor u ligt, is bedoeld voor (potentiële)

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p. Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3 The Perfect Match p.4 De vereniging p.5 Overzicht sponsormogelijkheden p.6-7 Sponsor worden p.8 De voorzitter aan het woord Iedere mens is een sociaal wezen.

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

WERKWIJZE MINIPUPILLEN

WERKWIJZE MINIPUPILLEN Achilles 1894 WERKWIJZE MINIPUPILLEN 1 Werkwijze mini-pupillen 1. Inleiding en aanleiding 2. Intake van een nieuwe mini-pupil 3. Het kader van Achilles 1894 m.b.t. de mini-pupillen 4. Hoe zijn de trainingen

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap 2017 Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! Als sponsor van MHCL verbindt u zich met de grootste en duurzaamste

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

UVV Voetbal 2012-2013

UVV Voetbal 2012-2013 UVV Voetbal 2012-2013 Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen doe het samen. Introductie UVV Voetbal, gelegen in de grootste nieuwbouwwijk van Utrecht, is vanaf 2006 gevestigd op Sportpark

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010

SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 SCHC Sponsorarrangementen 2008-2010 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden 2009 SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 102 jaar oude familieclub met ook

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen Sponsorgids '14-'15 Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen INHOUDSOPGAVE 1. Introductie sponsoring 2 2. Sponsoring algemeen 4 3. Contractsponsoring 5 4. Reclamebord sponsoring..

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

Sponsor brochure. fc zutphen

Sponsor brochure. fc zutphen Sponsor brochure fc zutphen WAT BETEKENT FC ZUTPHEN? FC Zutphen vervult met ruim 1200 leden een belangrijke sociale en maatschappelijke functie binnen de gemeente Zutphen. Binnen de club is er ruimte voor

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos

Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos Ledenraadpleging VV Zelhem & Z.S.V. Zelos LEDENRAADPLEGING INZAKE SAMENWERKING JEUGD VANAF SEIZOEN 2019/2020 & ALGEHELE FUSIE MET INGANG VAN SEIZOEN 2020/2021 26 april 2019 Versie 1.0 In deze presentatie

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio.

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio. Over de club Go-Ahead Kampen bestaat al sinds 1925. De voetbalvereniging is ooit begonnen aan de keukentafel en is inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 800 leden. Een club om trots op te zijn! Dankzij

Nadere informatie