SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER. Meer dan Voetbal...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER. Meer dan Voetbal... www.veerseboys.nl"

Transcriptie

1 SPONSORGIDS VEERSE BOYS RAAMSDONKSVEER Meer dan Voetbal...

2 SPONSORGIDS s.v. VEERSE BOYS, Raamsdonksveer (d.d. september 2014) De sponsorgids die voor u ligt, is bedoeld voor (potentiële) sponsors. Hij laat u kennismaken met onze vereniging en geeft inzicht in de mogelijkheden tot sponsoring van s.v. Veerse Boys, onze ambities en de doelen waar onze vereniging naar streeft.

3 Even voorstellen! s.v. Veerse Boys werd opgericht op 2 mei 1927 en is de oudste en tevens grootste voetbalvereniging in de gemeente Geertruidenberg. Onze club heeft een rijke historie, die beschreven staat in het prachtige boek Een voetbal is geen rooie kool, dat werd uitgegeven t.g.v. het 75-jarig jubileum. De grootste sportieve successen kende onze vereniging in de periode , toen het eerste elftal 14 jaar lang in de eerste klasse speelde. Ook de jeugd behaalde in die periode grote successen door o.a. maar liefst vier maal de landelijke NKS-beker te winnen. Op dit ogenblik telt onze vereniging ongeveer 500 leden. De sportieve doelstelling van onze vereniging is om minimaal op het niveau van 3e klasse KNVB te kunnen spelen. In het seizoen eindigde ons 1e elftal als zesde in de 3e klasse B. voor de opvang en begeleiding van onze jeugd Veerse Boys drijft op de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers en telt diverse commissies die minimaal één bestuurslid in hun midden hebben. De commissies komen regelmatig bijeen om hun taken en werkzaamheden te bespreken. Veerse Boys speelt al ruim 85 jaar ook een belangrijke rol in de Veerse gemeenschap en buiten het voetbal organiseert onze club dan ook allerlei andere activiteiten voor m.n. de jeugd en neemt zij deel aan of levert een bijdrage aan andere evenementen binnen de gemeente.

4 Onze missie en ambities Onze missie is dat we streven naar: voetbal voor jong en oud, zowel prestatief als recreatief; normen en waarden, waarbij respect voor elkaar en voor materialen en accommodatie de belangrijkste uitgangspunten zijn; een sfeer en gezelligheid waarin iedereen zich thuis kan voelen; openheid naar en een goede communicatie met de leden, donateurs en sponsors; een goede samenwerking met andere verenigingen en de gemeente. Bovenstaande missie vertaalt zich o.a.in de volgende ambities: Sportief streeft onze vereniging ernaar om met de beschikbare middelen op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Dat geldt voor de selectieteams bij zowel de senioren als de jeugd. De basis daarvoor is een goede jeugdopleiding, die voor voldoende doorstroom en kwaliteit garant staat. Om dit te realiseren moet veel geïnvesteerd worden in de opleiding en begeleiding van onze jeugdspelers, jeugdtrainers en jeugdleiders. Naast het voetbal willen door de organisatie van of deelname aan andere activiteiten onze maatschappelijke betrokkenheid laten blijken en een vereniging zijn die midden in de Raamsdonksveerse samenleving staat. Wij streven ook naar een goede samenwerking met andere verenigingen in onze gemeente en met name met onze zustervereniging v.v. Good Luck. Een eerste goede aanzet daarvoor is gegeven d.m.v. het gezamenlijk opzetten van voetbalschool Tikkie-Takkie voor 4 6 jarigen. In de nabije toekomst willen we die samenwerking graag verder uitbouwen.

5 De sponsorcommissie Deze commissie zorgt voor de werving van sponsors, het schriftelijk vastleggen van de gemaakte afspraken in een contract en het onderhouden van contacten met sponsors. De leden van de sponsorcommissie zijn het aanspreekpunt voor uw vragen, wensen en opmerkingen betreffende uw sponsoring van Veerse Boys. Globaal verloopt de werving van nieuwe sponsors als volgt: 1. Een van de leden van de sponsorcommissie neemt contact op met de kandidaat-sponsor. De kandidaat-sponsor ontvangt de nodige informatie over Veerse Boys via deze sponsorgids en een persoonlijk gesprek. 2. Als een bedrijf besluit tot sponsoring van s.v. Veerse Boys, zorgt de contactpersoon voor het juiste contract in tweevoud. 3. Na ondertekening gaat het contract naar de penningmeester van s.v. Veerse Boys, die zorgt voor een juiste en tijdige facturering. In incidentele gevallen kan van deze procedure worden afgeweken. De samenstelling van de sponsorcommissie is als volgt: Bart Blom Bas van der Veeke Piet Damen

6 Besteding van de sponsorbijdragen In de afgelopen jaren zijn de bijdragen van onze trouwe sponsors o.a. aangewend voor het organiseren van allerlei activiteiten voor onze jeugd, de aanschaf en het onderhoud van trainingsmaterialen, het onderhoud van onze accommodatie (o.a. kleedlokalen, verlichting B-veld) en tal van andere zaken. Voor de komende jaren heeft onze vereniging ook nog tal van wensen op haar verlanglijstje staan, waarvoor uw sponsorbijdrage van harte welkom is. We denken dan o.a. aan VERDERE VERBETERING VAN ONZE ACCOMMODATIE, O.A.: aanpassing van keuken en kantine aan de eisen van deze tijd; aanpassen van bestrating op ons sportcomplex; renovatie warmwatervoorziening en verwarming; OP SPORTIEF GEBIED EN VERENIGINGSLEVEN: verdere implementatie van het verenigingsbeleidsplan; aanstellen hoofd jeugdopleidingen; kwaliteit van opvang, begeleiding en spelniveau van de jeugd optimaliseren; kunnen voorzien in scholing van onze jeugdtrainers en -leiders. VEERSE BOYS DRAAGT DE VOETBALSPORT EN HAAR SPONSORS OP HANDEN!!

7 Sponsormogelijkheden Hieronder staan een aantal mogelijkheden genoemd waarmee u onze vereniging kunt steunen. Wij staan open voor suggesties uwerzijds. HOOFDSPONSOR De inhoud van het hoofdsponsorschap en de daaruit voortvloeiende rechten en plichten van sponsor en vereniging worden in goed overleg en afhankelijk van de sponsorbijdrage vastgesteld en vastgelegd in de sponsorovereenkomst. Onderdelen van het hoofdsponsorschap zijn o.a. vemelding van naam en / of logo op het uit- en thuistenue van het 1e elftal, reclameborden langs het hoofdveld, naamvermelding boven de ingang van ons sportcomplex, naam en / of logo op raamaffiches, briefpapier, de website en de nieuwsbrief, enz. JEUGDSPONSOR Veerse Boys is een club die met de eigen jeugd hogerop wil komen. Dat betekent dat er flink geïnvesteerd moet worden in de opvang, begeleiding en training van de jeugd. Goede, gekwalificeerde trainers zijn daarbij een must. We stimuleren dan ook eigen leden om trainersopleidingen te volgen en betalen voor hen onder bepaalde voorwaarden de cursuskosten. Bij onvoldoende eigen trainers willen we gediplomeerde oefenmeesters van buiten de vereniging kunnen aantrekken. Aan het hoofd van alle trainers willen we graag een ervaren technisch jeugd coördinator of hoofd jeugdopleidingen aanstellen. De basis voor dit alles moet een jeugdvoetbal beleidsplan zijn. We zoeken enkele bedrijven die specifiek willen bijdragen in de kosten van ons jeugdvoetbal beleidsplan. We denken daarbij aan een bijdrage van 2000,- per jaar (exclusief B.T.W.) voor een periode van tenminste 3 jaar. Wat betreft de publicatiemogelijkheden voor deze jeugdsponsors zijn er een aantal opties (o.a. reclameborden, vlaggen, naamgeving aan toernooien, naam- en /of logovermelding in nieuwsbrieven en op de website, enz.), die we graag in nader overleg willen bespreken.

8 KLEDINGSPONSOR Schenking van wedstrijdkleding met daarop de naam en/of tekst en/of logo van het bedrijf. Alle Veerse Boys teams spelen in een HUMMEL tenue. Een overeenkomst wordt afgesloten voor 3 jaar; Veerse Boys draagt zorg voor onderhoud en evt. aanvulling van het geschonken materiaal. De geschonken tenues en / of andere materialen volgen nooit de spelers en/of leiders, maar blijven bij het gesponsorde team (bijv. Veerse Boys D1). Als kledingsponsor wordt u altijd uitgenodigd voor een officiële presentatie, waarvan verslag gedaan wordt in onze nieuwsbrief en het regionaal huis-aan-huis blad. DE RICHTPRIJZEN VOOR HET SEIZOEN : (EXCL. B.T.W., INCL. OPDRUKKOSTEN) tenues E- en F en K--jeugd, vanaf tenues senioren, A-, B-, C- en D-jeugd trainingspakken senioren trainingspakken junioren en D-pupillen trainingspakken E- en F-pupillen tassen senioren 500,- (bij 10 spelers) 750,- (bij 15 spelers) 825,- (bij 15 spelers) 750,- (bij 15 spelers) 500,- (bij 10 spelers) vanaf in overleg Bovengenoemde materialen worden geleverd door de leverancier, waarmee Veerse Boys hierover vaste afspraken heeft gemaakt.

9 RECLAMEBORDSPONSORS U steunt onze vereniging door het (laten) plaatsen van een reclamebord langs ons hoofdveld met daarop door u te bepalen tekst(en) en logo( s). Voor het plaatsen van een reclamebord wordt een overeenkomst van tenminste 3 jaar afgesloten; de kosten voor de aankoop en het onderhoud het bord zijn voor rekening van Veerse Boys. ER ZIJN TWEE MOGELIJKHEDEN: ENKEL BORD (61cm x 305cm) **(plus kosten belettering in eerste jaar) DUBBEL BORD (61cm x 610cm) **(plus kosten belettering in eerste jaar) 175 (ex. BTW) per jaar 295 (ex. BTW) per jaar **Voor de belettering kunt u gebruik maken van een bedrijf dat al eerder belettering voor uw bedrijf heeft geleverd of in overleg met ons de belettering laten maken (kosten ongeveer 80 resp. 140 ex. BTW). **Dubbele borden kunnen geplaatst worden in een van de ballenvangers achter de doelen van het hoofdveld of boven de zittribune. Alle nieuwe bordsponsors ontvangen een foto van hun bord en worden speciaal uitgenodigd om bij een thuiswedstrijd aanwezig te zijn.

10 RECLAMEDOEKEN / BANNERS LANGS WEST TANGENT We bieden ook de mogelijkheid om reclamedoeken / banners te plaatsen in de ballenvangers van ons trainingsveld aan het West Tangent (de verbindingsweg tussen de A59 en Geertruidenberg). Bij een minimale looptijd van drie jaar zijn de kosten hiervoor: afmeting 220 x ,-, per jaar exclusief BTW en eenmalige realisatiekosten ( 175,-). afmeting 400 x ,- per jaar exclusief. BTW en eenmalige realisatiekosten ( 275,-) VLAGGEN / BANNERS LANGS HOOFDVELD Een contract voor minimaal 3 jaar à 150,- per jaar (exclusief B.T.W. en eenmalige aanschaf en bedrukkingskosten). WEDSTRIJDSPONSOR Een wedstrijdsponsor sponsort een wedstrijd van het eerste elftal door het beschikbaar stellen van de wedstrijdbal en een bijdrage in de wedstrijdkosten (o.a.de programmaboekjes). Het sponsorbedrag is 100, excl. B.T.W. Uiteraard worden alle wedstrijdsponsors bij alle 13 thuiswedstrijden in het programmablad vermeld, bij de gesponsorde wedstrijd zelfs paginagroot (A-5 formaat); logo en naam van de wedstrijdsponsors hangen in de kantine. De wedstrijdsponsor wordt uitgenodigd om bij de gesponsorde wedstrijd aanwezig te zijn. ACTIVITEITENSPONSOR Het ondersteunen van speciale gebeurtenissen/evenementen bij s.v. Veerse Boys, zoals senioren- en/of jeugdtoernooien, Sinterklaasavond, seizoenafsluiting, voetbalkampen voor de jeugd. Tegenprestatie Veerse Boys in overleg.

11 BUSINESS CLUB S.V. VEERSE BOYS De business club is in 1998 opgericht en is een aparte stichting met een eigen bestuur en eigen statuten. De leden van de business club doneren per seizoen een bedrag van 500,-Leden van de business club ontvangen een clubkaart en zijn bij thuiswedstrijden van harte welkom in de sponsorontvangstruimte. Het bestuur van de Business Club organiseert elk jaar enkele activiteiten voor haar leden. Elk jaar doet de business club een of meer donaties aan Veerse Boys voor bepaalde projecten of activiteiten. Zo heeft de business club in de afgelopen jaren o.a. bijgedragen aan de realisatie van de verlichting op het trainingsveld en het B- veld, de aanschaf van trainingsdoelen, vervanging verwarming en warmwatervoorziening, enzovoorts. TOT SLOT: Behalve de bovengenoemde mogelijkheden om Veerse Boys te steunen, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe ideeën, zoals reclame op onze website, in onze digitale nieuwsbrief, enz. Ook een combinatie van bovenstaande sponsorbijdragen is mogelijk. Een mogelijkheid die we ook graag met sponsors willen bespreken is, dat onze leden kunnen profiteren van een bepaalde bonus- of kortingen regeling als ze klant zijn bij uw bedrijf. Wij staan open voor ideeën en suggesties uwerzijds. Sportsponsoring is fiscaal aftrekbaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW

12 WAT STELLEN WIJ ALS S.V. VEERSE BOYS HIER, BUITEN DE REEDS GENOEMDE TEGENPRESTATIES, TEGENOVER? twee sponsor clubkaarten waarmee u de thuiswedstrijden van ons 1e elftal kunt bezoeken; u bent dan van harte welkom in de ontvangstruimte van het bestuursgebouw; gratis vermelding op onze website ( ) met een link naar uw eigen bedrijfssite, mits u tekst en logo aanlevert; dat we de naam van uw bedrijf met zorg en respect zullen uitdragen; eventueel gebruik van onze accommodatie in overleg. om u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen bij onze vereniging ontvangt u onze digitale nieuwsbrief Gelukkig zijn er al veel bedrijven die s.v. Veerse Boys financieel en/ of materieel steunen, maar ook uw steun is van harte welkom. We hopen dat u/uw bedrijf zich bij onze sponsorgroep of business club wil aansluiten. De sponsorcommissie

13 S.v. Veerse Boys info Oprichtingsdatum 02 mei 1927 Ingeschreven bij K.v.K. onder nr Aangesloten bij K.N.V.B.& N.K.S. Postadres Sportcomplex Postbus AB Raamsdonksveer Parklaan 1 Raamsdonksveer (parkeren bij sporthal Parkzicht) tel: Secretariaat Anemoonlaan 29, 4941 XJ Raamsdonksveer secretariaat@veerseboys.nl Ledenadministratie ledenadministratie@veerseboys.nl Clubkleuren geel shirt, zwarte broek, geel-zwarte kousen Accommodatie drie speelvelden, één trainingsveld en één oefenhoek. Twee speelvelden met verlichting. Aantal elftallen in competitie 5 seniorenelftallen 17 jeugdteams alg. adres info@veerseboys.nl Website Bank Rabobank Amerstreek Raamsdonksveer Rekeningnr. NL31 Rabo

14 Postadres Sportcomplex Postbus AB Raamsdonksveer Sportcomplex Veerse Boys: Parklaan 1 Raamsdonksveer Tel.: info@veerseboys.nl

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde Amateurvoetbal sinds 2 september 1947 Introductie Voetbalvereniging Zuidwolde is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de gemeenschap

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Sponsor bij VV Heino iets voor u

Sponsor bij VV Heino iets voor u Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsor bij

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944 Inhoud Sponsorplan VV Sleen De voetbalvereniging Sleen Sponsorvisie voetbalvereniging Sleen De sponsormogelijkheden Sponsorpakketten Wat krijg ik? Contactpersonen sponsorcommissie voetbalvereniging Sleen

Nadere informatie

Sponsorbrochure VV Sittard

Sponsorbrochure VV Sittard Sponsorbrochure VV Sittard Samen werken aan prestatie, sportiviteit, plezier en betrokkenheid Sittard, juni 2012 Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van VVSittard. Een initiatief van het hoofdbestuur

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande

Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande. Sponsormogelijkheden. Commissie Commerciële Zaken FC s-gravenzande Sponsormogelijkheden RECLAMEBORDEN PLAATS 1 Afrastering rondom hoofdveld Zijde zittribune, lage gedeelte Alle andere borden (standaard) AFMETINGEN (standaard) 2960 x 600 mm 2960 x 750 mm HUURSOM per jaar

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland

Sponsor mogelijkheden. Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Voor iedereen! Sponsor worden van SV Broekland Uw onderneming en SV Broekland als een één-tweetje. Zo ziet SV Broekland haar sponsorbeleid. Een sponsor van SV Broekland brengt zijn / haar onderneming wekelijks

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren.

Om onze doelstelling en de maatschappelijke betrokkenheid te kunnen blijven realiseren kunnen wij niet zonder de bijdragen van sponsoren. SPONSORBROCHURE Voorwoord Zoals de naam al aangeeft is Rood-wit 62 opgericht in 1962. In 1955 fuseerde voetbalvereniging Kolping/SDW met Helmondia. Dit bleek geen gelukkige combinatie en in 1962 werd door

Nadere informatie

Sportclub Irene en sponsoring

Sportclub Irene en sponsoring Sportclub Irene en sponsoring Wat heeft Sportclub Irene u te bieden? Sportclub Irene is een sportieve en goed bestuurde voetbalclub met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit

Best Vooruit. Sponsoring. RK Voelbalvereniging Best Vooruit Best Vooruit Sponsoring RK Voelbalvereniging Best Vooruit Even Voorstellen R.K.V.V. Best Vooruit is een vereniging die al meer dan 75 jaar bestaat en in de Bestse gemeenschap niet meer weg te denken is.

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal

Sponsorbrochure RBC. Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Sponsorbrochure RBC Een unieke club, met een markante Historie. Vol ambitie, om door te groeien naar de top van het amateurvoetbal Seizoen 2017-2018 RBC Vroeger RBC is een unieke club, met een markante

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde. Amateurvoetbal sinds 2 september 1947

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde. Amateurvoetbal sinds 2 september 1947 Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde Amateurvoetbal sinds 2 september 1947 Introductie Voetbalvereniging Zuidwolde is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de gemeenschap

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014.

SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. SV HOUTEN KLEDING RICHTLIJNEN EN AFSPRAKEN SEIZOEN 2013-2014. Kledingsponsor SV Houten heeft een kledingsponsorovereenkomst met ERREA Italië die door loopt tot 30 augustus 2015. In deze overeenkomst is

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Wordt u onze Sponsor?

Wordt u onze Sponsor? Wordt u onze Sponsor? Sponsorovereenkomsten voetbalvereniging VV Bareveld. Wie of wat is VV Bareveld. VV Bareveld is een op 17 oktober 1946 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Bareveld, Drenthe/Groningen,

Nadere informatie

Voorwoord 3. SV United en haar historie 4. Sponsoring 5. Beleid 5. Doelstellingen 5. Hoe willen we dit bereiken 6. Sponsorcommissie 6

Voorwoord 3. SV United en haar historie 4. Sponsoring 5. Beleid 5. Doelstellingen 5. Hoe willen we dit bereiken 6. Sponsorcommissie 6 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 SV United en haar historie 4 Sponsoring 5 Beleid 5 Doelstellingen 5 Hoe willen we dit bereiken 6 Sponsorcommissie 6 Wie, wat, waar 6 Mogelijkheden van sponsoring 7-8 2 Voorwoord

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 BOX I 800 210 210 210 210 BOX II 575 225 225 225 225 Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsoring VV

Nadere informatie

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien...

7.13 Webmaster... 15 7.14 Kampeerweekend... 16 7.15 Afsluitende BBQ... 16 8 Verdere mogelijkheden... 17 9 Waarin de club reeds is voorzien... 1 1 Inhoudsopgave 2 Historie Bedum Blues... 4 3 Ons doel... 4 4 Onze relaties... 5 5 Waarom sponsoren?... 6 5.1 Uw belang... 6 5.2 Ons belang... 6 6 Dekkingsgebied... 7 7 Sponsormogelijkheden... 8 7.1

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure

Welkom bij SC Joure. Kunnen wij ook rekenen op uw support? De sponsorcommissie. Contactgegevens: Sportclub Joure Hoge Zomerdijk 5 8501 ES Joure SPONSORING SC Joure Welkom bij SC Joure Sportclub Joure is een club met uitstraling. De afgelopen jaren is door vele teams op hoog niveau gepresteerd en dit betekent dat de club veel media aandacht heeft

Nadere informatie

Informatiedocument sponsoring

Informatiedocument sponsoring Informatiedocument sponsoring Inhoudsopgave Voorwoord... 3 SV Melderslo en haar historie... 4 RKSV Melderslo... 4 De Merels... 4 Sponsoring... 5 Beleidsplan sponsoring... 5 Sponsorcommissie... 5 Samenstelling

Nadere informatie

Sponsoring S.V. Den Hoorn

Sponsoring S.V. Den Hoorn Mogelijkheden sponsoring bij voetbalvereniging SV Den Hoorn: Binnen SV Den Hoorn zijn er verschillende manieren om als sponsor een bijdrage te leveren aan onze mooie sportclub. Onderstaand lichten wij

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016

Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016 Informatie en sponsor mogelijkheden 2015/2016 De gezellige dorpen Maurik en Eck en Wiel zijn de parels van de Betuwe en behoren bij de Gemeente Buren. Onze ambitieuze voetbalvereniging is in 2007 ontstaan

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p. Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3 The Perfect Match p.4 De vereniging p.5 Overzicht sponsormogelijkheden p.6-7 Sponsor worden p.8 De voorzitter aan het woord Iedere mens is een sociaal wezen.

Nadere informatie

NLC 03: sportief en zakelijk treffend NLC 03

NLC 03: sportief en zakelijk treffend NLC 03 NLC 03: sportief en zakelijk treffend NLC 03 2 NLC 03: NLC 03 sportief en zakelijk treffend 3 4 NLC 03 NLC 03 Inhoud 1. Voorwoord 6 2. NLC 03 8 3. Organogram 9 4. Sponsorcommissie 10 5. Sponsorpakketten

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden sponsormogelijkheden Ik kan m wel inhalen... maar hij is wel een van onze sponsors.. Voor meer info: sponsoring@svausterlitz.nl Versie 2011.10 SV Austerlitz, sectie voetbal Wedstrijdbal/pupil vd week Door

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK

SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK SPONSORING SPORTCLUB BOTLEK Informatiedocument Sponsormogelijkheden SC Botlek Accommodatie: Gemeentelijk sportpark De Brug Veertig Morgenweg 2 3202 LN Spijkenisse Telefoon: (0181) 61 31 30 Telefax: (0181)

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84

EZC '84 Sponsorplan Sponsorplan EZC '84 Sponsorplan EZC '84 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Voetbalvereniging EZC 84 uit Epe. Dit plan is geschreven om de sponsor binnen de vereniging beter zichtbaar te maken voor potentiële sponsoren

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden RKSV Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters

Nadere informatie

Waarom sponsor worden?

Waarom sponsor worden? e k s e e P t. V. S. R. K S o p s n r o g in 1 Algemene informatie R.K.S.V. t Peeske is opgericht op 14 juli 1929. Tot 1961 werd er aan de Peeskesweg gevoetbald. In september 1961 verhuisden ze naar de

Nadere informatie

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO VV BAARLO & SPONSORING Voetbal

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Het huishoudelijk reglement van SV Nootdorp is een verzameling van regels en bepalingen ter ondersteuning van de statuten van SV Nootdorp. Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie