Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd door Intersnack Nederland B.V., gevestigd aan de Havenstraat 62 te (7005 AG) Doetinchem, hierna te noemen Intersnack. Deelnemers aan de Actie ( Deelnemers ) verklaren door hun deelname akkoord te gaan met de Actievoorwaarden en de van toepassing zijnde algemene voorwaarden van de partners van Intersnack, (zie artikel 3), zoals die vermeld staan op de actiewebsite van Chio: Inhoud: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 De actie Artikel 3 Producten Artikel 4 Het Chio spaar Account Artikel 5 Deelname Artikel 6 Gebruik gegevens Artikel 7 Aansprakelijkheid Artikel 8 Slotbepalingen Artikel 9 Beëindiging Artikel 10 Diversen Artikel 1 Algemeen De Actie heeft als doel om loyale klanten die Chio Popcorn producten (Chio Popcorn Cheese&Onion 90g, Chio Popcorn Sweet with a touch of vanilla 165g, Chio Popcorn Salt 90g, Chio Microwave Popcorn Sweet, Chio Microwave Popcorn Salt) te kopen, te laten sparen voor gratis producten of kortingen op producten, abonnementen of activiteiten van partners van Intersnack (de Partners ). Daarnaast kunnen spaarders meedoen met (win)acties. Intersnack behoudt zich het recht voor om in de toekomst andere merken en/of producten van Intersnack toe te voegen aan de Actie.

2 De Actie duurt van 4 januari 2015 tot een nader door Intersnack te bepalen moment of zolang de voorraad strekt. Intersnack kan de Actie, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 10 van deze Actievoorwaarden, op ieder moment beëindigen, welke beëindiging Intersnack zo spoedig mogelijk op haar Actiewebsites bekend zal maken. Daarnaast streeft Intersnack er naar om zoveel mogelijk deelnemers aan de Actie middels een , tenminste één week voor ingangsdatum van de beëindiging van de Actie, op de hoogte te stellen van de op handen zijnde beëindiging. Vragen, opmerkingen en/of klachten met betrekking tot deze Actie kunnen via de Actiewebsites worden gericht aan de Consumentenservice van Intersnack, door hiervoor het contactformulier op de Actiewebsite in te vullen, onder vermelding van NAW gegevens. Vragen, opmerkingen en/of klachten met betrekking tot de bij de Partners bestelde actieproducten, dienen te worden gericht aan en ingediend bij de Partners. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van het adres van de desbetreffende partner dat verstrekt wordt op de Actiewebsite. Artikel 2 De Actie De Deelnemer kan op de Actiewebsite zijn of haar Chio spaar account aanmaken door het invoeren van een voornaam, achternaam, wachtwoord en een adres. Middels het aangemaakte Chio spaar account kan een Deelnemer sparen voor leuke acties en/of kortingen op te bestellen actieproducten bij Partners. Het Chio spaar account is persoonsgebonden en (het tegoed) kan niet worden overgedragen aan anderen. Op alle actie verpakkingen van Chio Popcorn is een unieke actiecode van 10 tekens vermeld. Wanneer een Deelnemer deze code op zijn of haar persoonlijke Chio spaar account invoert, via de actiewebsite, krijgt de Deelnemer 10 Chio spaarpunten op zijn/haar Chio spaar account bijgeschreven. Iedere code kan slechts één maal worden ingevoerd en leidt tot een verhoging van het saldo op het Chio spaar account. Het aankoopbewijs (lees: kassabon) van de actieverpakkingen dient bewaard te blijven, om zodoende het aankoopbewijs te kunnen verifiëren. Wanneer de Deelnemer dit niet kan overhandigen is Intersnack gerechtigd de Deelnemer terstond uit te sluiten van deelname aan de Actie. De Deelnemer kan, het aantal punten van het in totaal op zijn/haar persoonlijke Chio spaar account gespaarde Chio spaarpunten, inruilen voor producten, abonnementen of activiteiten ( Actieproducten ) aangeboden door partners van Intersnack. Intersnack is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de Actieproducten. In geval van een bestelling wordt benodigde aantal Chio spaarpunten het direct van het tegoed op het persoonlijke Chio spaar account van de Deelnemer afgetrokken. Het saldo van de Deelnemer op zijn of haar persoonlijke Account moet hiervoor wel hoog genoeg zijn, want dit kan nooit negatief worden. Bij een ontoereikend saldo zal de bestelling worden geweigerd.

3 Artikel 3 Producten Een Deelnemer kan het gewenste Actieproduct via de Actiewebsites bij de betreffende Partner bestellen. Intersnack heeft geen enkele bemoeienis met en is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de uitvoering van) deze bestelling dan wel de afhandeling ervan. De algemene (leverings)voorwaarden van de Partner zijn op deze bestelling en de afhandeling daarvan (waaronder levering/bezorging) van toepassing. Artikel 4 Het Chio spaar account Indien een Deelnemer misbruik maakt van dan wel fraudeert dan wel een poging doet te frauderen, of het doorverkopen van spaarpunten aan derden, is Intersnack gerechtigd de Deelnemer terstond uit te sluiten van deelname aan de Actie en het Chio spaar account te blokkeren. Intersnack is gerechtigd de volledige schade op de Deelnemer te verhalen. De Chio spaarpunten zijn geldig en kan in beginsel bij de Partner worden ingeleverd tot uiterlijk het einde van de actieperiode waarin de Partner deelneemt aan de Actie of tot wanneer de voorraad strekt. Intersnack zal zich inzetten om een beëindiging van deelname aan de Actie door de Partner zo spoedig mogelijk te communiceren aan de Deelnemer(s). Het tegoed op het Chio spaar account is niet inwisselbaar voor regulier geld of enig andere contante waarde. Artikel 5 Deelname Deelname aan de Actie staat open voor iedereen die 16 jaar of ouder is en in Nederland woont. Er zijn geen communicatiekosten verbonden aan de Actie anders dan het gebruik van internet. Per persoon, per adres, (en dus per Deelnemer) kan maximaal één Chio spaar account worden aangemaakt en gebruikt. Deelname aan de Actie kan alleen via de Actiewebsite. Een Deelnemer kan maximaal 3 unieke codes per week invoeren om zijn/haar Chio spaar account op te waarderen. Artikel 6 Gebruik gegevens De Deelnemer garandeert dat de door hem verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. Voor meer informatie over de behandeling van de gegevens van de Deelnemer verwijzen we naar het Chio Privacy- en Cookiebeleid.

4 Artikel 7 Aansprakelijkheid Intersnack en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de (uitvoering van de) Actie. Intersnack is daarnaast niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit, of op enige wijze verband houdt met (i) de door Deelnemers bestelde en door de Partners aan de Deelnemers geleverde Actieproducten en verstrekt geen enkele garantie ten aanzien van deze Actieproducten (inclusief het tijdig en op juiste wijze leveren hiervan). Meer specifiek zijn Intersnack, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden niet aansprakelijk voor: enige aanvullende uitgaven die de Deelnemers eventueel maken in verband met de deelname aan de Actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van een Actieproduct. enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met, storingen in haar netwerk-, computer hardware- of software van welke aard dan ook inclusief mogelijke problemen of gebreken die voortvloeien uit het gebruik van de Actiewebsite of het downloaden van componenten hiervan. enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit, of op enige andere wijze verband houdt met het wijzigen of beëindigen van de Actie. Ondanks de grootst mogelijke zorg die Intersnack aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, spel-, zet- of andere vergelijkbare fouten in door Intersnack openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen Intersnack niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Intersnack in het leven roepen. Artikel 8 Slotbepalingen Het merk Chio is een geregistreerd merk. Deelnemers zullen deze Actievoorwaarden of delen daarvan niet verveelvoudigen dan wel publiceren, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Intersnack. Artikel 9 Beëindiging Intersnack behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, eenzijdig te beëindigen, onderbreken of te wijzigen en /of de Actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de Deelnemers. Intersnack behoudt zich het recht voor om iedere Deelnemer met onmiddellijke ingang te diskwalificeren en/of van verdere deelname uit te sluiten indien (Intersnack vermoedt dat) de

5 betreffende Deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze Actievoorwaarden, onvolledige, onjuiste of misleidende gegevens verstrekt, of informatie die in strijd is/zijn met de wet verstrekt, of anderszins onrechtmatig handelt jegens Intersnack of derden. Artikel 10 Diversen Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct.

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct. 1 Toepasbaarheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Sparen met Activia spaaractie ("Actie") welke wordt georganiseerd door Danone Nederland B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl.

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl. Actievoorwaarden Gratis 50 spaarpunten Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden (de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de gratis 50 spaarpunten ( actie ) die wordt georganiseerd door FrieslandCampina

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Algemene voorwaarden Gratis drukwerk Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Inhoud Inhoud 2 1. Algemeen 3 2. Deelname 4 3. Inhoud Actie 5 4. Medewerking en gegevens/privacy

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Siemens wasmachine Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen:

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur.

4. Deze actie kent een looptijd van vrijdag 1 april uur tot en met zaterdag 30 april uur. BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Koop in april 2016 een Personal Care product vanaf 49,95 en ontvang één voucher voor een dagje Wellness bij één van de deelnemende resorts Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een reis naar New York bij aankoop van een Amerikaanse koelkast Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Reis naar New York", hierna

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Actievoorwaarden Offley Port

Actievoorwaarden Offley Port Actievoorwaarden Offley Port Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: Win een weekendje weg met Offley Port en Fletcher Hotels, hierna te noemen actie. Door deelname aan deze actie verklaart de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie

Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Actievoorwaarden Vodafone zakelijk All share cast actie Deze voorwaarden ( hierna te noemen: Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de Vodafone zakelijk all share cast actie (hierna: de Actie ), die

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Indesit maart-april promotie 2016", hierna actie 2.

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MediaMarkt Lebara promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "MediaMarkt Lebara promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

ActievoorwaardenTour van HEMA

ActievoorwaardenTour van HEMA ActievoorwaardenTour van HEMA Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Tour van HEMA (hierna te noemen: 'de actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Theunisse Kokosbrood Win een cruise, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Huawei P30 PRO (256GB) DS Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Huawei P30 Pro (256GB) DS Promotie", hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Natuurlijk Zuinig, natuurlijk Bosch Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Natuurlijk zuinig, natuurlijk Bosch Promotie", hierna

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Sony - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement.

1.2 Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Actievoorwaarden en dit wedstrijdreglement. WEDSTRIJDREGLEMENT 2014 2 1. Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) bepaalt de regels m.b.t. de deelnemingsvoorwaarden voor de fotowedstrijd (hierna te noemen: de

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.4. bedoelde

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Whirlpool Ariel Wasmiddel promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Whirlpool Ariel Wasmiddel promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Ariel Wasmiddel promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Ariel wasmiddel promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light wedstrijd (hierna genoemd: de Wedstrijd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S9 Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S9 Promotie hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S7 Edge promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S7 Edge promotie", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens Actievoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd te Zeist

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens Actievoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd te Zeist

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Bose Soundlink Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Bose Soundlink Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S2 tablet cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S2 cahback", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Dubbel besparen met Bosch Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Dubbel besparen met Bosch hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn 02 juni 2017 Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Dirk Prijzenfestijn (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens Actievoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd te Zeist

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN CASHBACK Huawei Mate 10 Lite promotie Algemeen 1. Deze Bijzondere Actievoorwaarden Cashback zijn van toepassing op de Actie "Huawei Mate 10 Lite Promotie", hierna Actie 2. Organisator

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Samsung Galaxy S6 Cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Samsung Galaxy S6 Cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 16 oktober 2017. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans op 1 van de 45 roadtrips» Inhoud «Laat een onderhoud uitvoeren op uw wagen en maak kans

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015

Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Algemene voorwaarden Cpost International N.V. Ontwerpwedstrijd Youth Care Curaçao 2015 Artikel 1. Definities Cpost De naamloze vennootschap Cpost International N.V. gevestigd aan Plasa Wilson Papa Godett

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "Voorwaarden") zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma dat georganiseerd wordt door Ledendeals

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Zomer prijzenfestival. Verschillende productgroepen worden tijdens deze actie gepromoot,

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie. Artikel 1 Algemeen

Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie. Artikel 1 Algemeen Actievoorwaarden Vokswagen Tiguan Wintertest actie Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Tiguan Wintertest (hierna de Actie ) 2. De Actie wordt georganiseerd door Pon s

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Canon - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

1. Iedereen in Nederland met de leeftijd van 18 jaar of ouder is gerechtigd aan de Actie deel te nemen.

1. Iedereen in Nederland met de leeftijd van 18 jaar of ouder is gerechtigd aan de Actie deel te nemen. Actievoorwaarden Honig Testpanel Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant

Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant Dit Actiereglement is van toepassing op de Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant actie (hierna genoemd: de actie ) die wordt georganiseerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,-

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- Algemeen Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Sony Mobile georganiseerde campagne 'Koop de Xperia 10, Xperia 10

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine

Nadere informatie