Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV."

Transcriptie

1 Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits verzilveren Artikel 5 Inschrijving Credits4miles Artikel 6 Credits4miles-profiel Artikel 7 Verlies en diefstal van de eigen telefoon Artikel 8 Aansprakelijkheid Artikel 9 Wijzigingen Artikel 10 Beëindiging deelname Artikel 11 Beëindiging Credits4miles Artikel 12 Correspondentie/adreswijziging Artikel 13 Persoonlijke gegevens Artikel 14 Klachten Artikel 15 Slotbepalingen 1. Definities 1.1 In deze Actievoorwaarden wordt verstaan onder: * Credits4miles: het spaarprogramma Credits4miles van Hermes. * Credits: de punten die gespaard kunnen worden met Credits4miles * De website: * Profiel: persoonlijke omgeving van Credits4miles waarbinnen iedere deelnemer het eigen saldo en de persoonlijke gegevens kan inzien. 2. Algemeen Met Credits4miles spaar je credits die je kunt verzilveren in ruil voor aantrekkelijke acties en aanbiedingen van deelnemende partners. Bij deelname aan het programma verklaar je kennis te hebben genomen van de Actievoorwaarden van Hermes en de voorwaarden van de partners en ga je akkoord met de toepassing ervan op de overeenkomst betreffende Credits4miles, tussen jou en Hermes. Hermes raadt je aan om deze Actievoorwaarden zorgvuldig door te lezen voor je begint met sparen. Lees deze voorwaarden geregeld na op de site in verband met eventuele wijzigingen. Substantiële wijzigingen van deze Actievoorwaarden zullen via de website of op een andere manier aan je worden bekendgemaakt.

2 Smartphone 1. De Credits4miles App is beschikbaar voor Android en Apple IOS via Google Play (Android) en Apple store (ios). 2. Voor een goede werking van het automatisch sparen binnen Credits4miles moet jouw Smartphone over een data-abonnement beschikken en dienen WiFi en GPS aangezet te zijn in de instellingen van je Smartphone. 3. Hermes stelt Credits4miles gratis aan je ter beschikking. Echter, voor het gebruik van Credits4miles is het gebruik van mobiele telefoon of internet diensten van je mobiele operator en/of andere dienstverleners nodig, met inbegrip van maar niet beperkt tot een internet verbinding. Hermes is niet verantwoordelijk voor de kosten van dergelijke diensten. Neem contact op met je mobiele netwerkoperator of andere dienstverlener om informatie over dergelijke kosten te verkrijgen. 3. Credits sparen 3.1 Als lid van Credits4miles spaar je credits door het downloaden van de Credits4miles App en deel te nemen aan het Credits4miles spaarprogramma van Hermes. 3.2 Door het invullen van alle profiel items in je profiel ontvang je 25 extra credits en ontvang je daaraan gekoppeld extra informatie over aanbiedingen, marktonderzoek of andere relevante informatie over reizen in de Stadsregio Eindhoven. 3.3 De door jou gespaarde credits worden vastgesteld op basis van het aantal gereisde kilometers. Iedere kilometer is 1 credit waard. Het aantal gereisde kilometers wordt bij de toekenning van de credits naar boven afgerond. 3.4 Gedurende de pilot kun je tot 31 december 2016 credits sparen. 3.5 Je spaart alleen credits door: - Te reizen op de buslijn 407 naar de High Tech Campus (1 credit per gereisde kilometer) en overige buslijnen van Hermes in de concessie Stadsregio Eindhoven. - Een volledig ingevuld/ compleet profiel (25 credits). - Invulling van de actiecode in het profiel (25 credits) - Reizen buiten de spits (op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend de hele dag). Je krijgt dan 2 credits per kilometer. 3.6 Credits drukken het aantal punten uit dat benodigd is voor het verzilveren en claimen van een actie of aanbieding van een van de partners. De credits drukken geen geldwaarde uit en kunnen als zodanig op geen enkele wijze ingeruild worden tegen contant of giraal geld. 4. Credits verzilveren 4.1 Door in te loggen op je Credits4miles profiel kun je aanbiedingen verzilveren. Dit doe je door in jouw profiel een aanbieding te claimen bij een van de deelnemende partners. Via het claimen krijg je een kortingscode te zien. De kortingscode laat je (op locatie op de Strip van de HTC) zien bij de kassière van de desbetreffende partner. 4.2 De credits in jouw profiel kunnen alleen door jou persoonlijk worden verzilverd. 4.3 Credits kunnen niet worden verzilverd in ruil voor contant geld of giraal geld. 4.4 Hermes houdt je op verschillende manieren op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen 4.5 Indien je voor een bepaalde actie of aanbieding niet voldoende credits hebt, is bestellen niet mogelijk.

3 4.6 Op het verzilveren van credits zijn, naast de Actievoorwaarden van Credits4miles, altijd de (algemene) voorwaarden van de betreffende aanbieder (partner) van de actie of aanbieding van toepassing. 4.7 Naast deze Actievoorwaarden zijn ook de eventuele boekingsvoorwaarden van de betreffende aanbieder (partner) van de actie of aanbieding van toepassing. 4.8 Hermes en de partners behouden zich het recht voor om een transactie te weigeren. 4.9 Op het moment dat je bij Credits4miles (direct of indirect) een aanbieding claimt, is je reservering en/of bestelling bindend. Dit betekent dat als je claim door Credits4miles of door één van de partners gehonoreerd wordt, je de verschuldigde credits- inclusief eventuele kosten - vanaf dat moment aan Credits4miles respectievelijk de partner verschuldigd bent Bij annulering van een reservering of bestelling vervallen de credits en vindt er geen restitutie van credits plaats. 5. Inschrijving Credits4miles 5.1 Iedere natuurlijke persoon kan met de Credits4miles App op haar/zijn smartphone een Credits4miles profiel aanmaken, waarop gespaarde en verzilverde credits worden bij- en afgeschreven. 5.2 Voor reizigers onder de 18 jaar is deelname niet mogelijk. 6. Credits4miles profiel 6.1 Door in te loggen in je profiel kun je een aanbieding verzilveren, je persoonlijke gegevens wijzigen en je actuele saldo inzien. 6.2 Indien je het idee hebt dat het aantal credits onjuist is, kun je contact opnemen met Hermes via klantenservice@hermesgroep.nl. 6.3 Credits zijn niet overdraagbaar en worden nooit met terugwerkende kracht toegekend (bijvoorbeeld in geval van beëindiging van het lidmaatschap of in geval van technische storingen). 6.4 Na de actieperiode (1 mei 31 december) stopt het sparen automatisch. Voor het einde van deze periode wordt de deelnemer nog wel gevraagd of hij/zij nieuws wil ontvangen als Hermes in de toekomst een herhaling start van het spaarprogramma, in welke vorm dan ook. 7. Verlies en diefstal van de eigen telefoon 7.1 Het verlies van je telefoon heeft effect op je gespaarde credits. Deze zijn gekoppeld aan de Credits4miles App op je telefoon. Hiermee bestaat de kans dat je profiel door iemand anders wordt gebruikt. Maak hiervan zo snel mogelijk melding zodat Hermes je profiel kan blokkeren. Als je jouw smartphone verkoopt, lease, uitleent of anderszins ter beschikking stelt aan een derde partij, moet je ervoor zorgen dat Credits4miles niet kan worden gebruikt door deze derde partij met jouw account 8. Aansprakelijkheid 8.1 Alle aansprakelijkheid van Hermes en haar partners met betrekking tot Credits4miles wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten, behoudens in geval van grove nalatigheid of opzet. 8.2 Hermes en de deelnemende partners en aanbieders erkennen geen aansprakelijkheid voor ongeautoriseerd gebruik van jouw Credits4miles-profiel en frauduleus verzilveren van credits.

4 8.3 Indien je vermoedt dan wel redelijkerwijs hebt kunnen vermoeden dat er een foutieve bij- of afschrijving van credits heeft plaatsgevonden, ben je verplicht dit te melden aan de desbetreffende deelnemende partner en/of Hermes via 8.4 Hermes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade veroorzaakt door (gebreken aan) de producten en/of diensten verkrijgbaar via Credits4miles. 8.5 Hermes en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele technische storingen aan de site of de Credits4miles App. 8. Hermes garandeert de beschikbaarheid van Credits4miles of de nauwkeurigheid van de plaatsbepalingfunctionaliteit (GPS) niet. Aan informatie die door Credits4miles wordt geleverd kunnen geen rechten worden ontleend. 9. Wijzigingen 9.1 Hermes behoudt zich het recht voor om in voorkomende gevallen bepaalde producten of diensten binnen het spaaraanbod in te trekken of te wijzigen, en producten of diensten toe te voegen. 9.2 Hermes behoudt zich het recht voor de waarde van een aanbieding in credits te wijzigen. 10. Beëindiging deelname 10.1 Je bent te allen tijde gerechtigd jouw deelname aan Credits4miles te beëindigen. Dit kan via het versturen van een mail aan Je ontvangt een bevestiging zodra je profiel is verwijderd. Let op! Hiervoor zul je ook het profiel/ de Credits4miles App moeten verwijderen van je telefoon Na beëindiging kunnen er geen credits meer op jouw saldo worden bij- of afgeschreven en komen alle credits op jouw profiel te vervallen Hermes is gerechtigd jouw account met onmiddellijke ingang op te heffen en de betreffende credits te laten vervallen indien er sprake is van fraude, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, je in strijd handelt met de toepasselijke voorwaarden, je misbruik maakt van de rechten die je hebt als deelnemer aan Credits4miles en/of wanneer je op enige andere wijze handelt waardoor schade wordt berokkend aan Hermes of de deelnemende (vaste) partners. In het geval dat Hermes Credits4miles op grond van de genoemde punten in dit artikel beëindigt, is het niet toegestaan om een nieuw account aan te maken zonder onze uitdrukkelijke toestemming. 11. Beëindiging Credits4miles 11.1 Credits4miles loopt vanaf 1 mei 2016 tot 31 december Hermes kan Credits4miles op ieder moment eenzijdig beëindigen en zal dit op de site bekend maken In geval van beëindiging van Credits4miles vervalt het recht de op jouw profiel bijgeschreven credits te verzilveren bij de deelnemende partners. 12. Correspondentie/adreswijziging 12.1 Correspondentie met betrekking tot Credits4miles zal worden gezonden naar het bij Credits4miles laatst opgegeven en geregistreerde adres. In geval van een adres wijziging dien je dit via het profiel in de App door te geven.

5 13.Persoonlijke gegevens 13.1 Jouw persoonlijke gegevens (onder andere NAW-gegevens en reisgegevens) zijn opgenomen in een beveiligd bestand. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld worden. Hiervoor hanteren we een strikt privacybeleid Credits4miles is onder de naam Spaarprogramma Credits4miles aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag Voor de gehanteerde Privacyvoorwaarden verwijzen wij je naar de website van Hierin staat in detail omschreven welke persoonlijke gegevens in het kader van Credits4miles worden verwerkt en met welke doeleinden, en welke regels Hermes en de deelnemende partners hanteren met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens. Tevens kun je hier lezen hoe je kunt afmelden, zodat jouw persoonlijke gegevens worden vernietigd en waar je terecht kunt met vragen over privacy of klachten. 14. Klachten 14.1 Ondanks alle zorgvuldigheid die Hermes besteedt aan de service en Credits4miles kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Klachten kun je per mail kenbaar maken aan 14.2 Je dient jouw klacht zo snel mogelijk aan ons bekend te maken en wel binnen drie weken nadat je klacht is ontstaan. Klachten die na afloop van deze termijn binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen. 15. Slotbepalingen 15.1 De merken Hermes en Credits4miles zijn geregistreerde merken Niets uit de inhoud van Credits4miles mag worden verveelvoudigd dan wel gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Hermes Hermes is gerechtigd deze Actievoorwaarden te wijzigen of het spaarprogramma vroegtijdig te beëindigen. Mocht dit gebeuren dan zal Hermes je hiervan op de hoogte brengen. Na wijziging van de Actievoorwaarden komen de oude Actievoorwaarden te vervallen Eventuele geschillen kunnen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Het Nederlands recht is van toepassing op je overeenkomst met Credits4miles en deze Actievoorwaarden.

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Hermes BV maakt gebruik van Cookies op haar website. Lees hier meer over in de Cookieverklaring

Hermes BV maakt gebruik van Cookies op haar website. Lees hier meer over in de Cookieverklaring Privacyvoorwaarden Hermes garandeert dat jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en veilig worden behandeld. In dit reglement lees je hoe Hermes met je gegevens omgaat binnen het spaarprogramma Credits4miles.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 16 oktober 2017. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct.

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct. 1 Toepasbaarheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Sparen met Activia spaaractie ("Actie") welke wordt georganiseerd door Danone Nederland B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl.

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl. Actievoorwaarden Gratis 50 spaarpunten Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden (de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de gratis 50 spaarpunten ( actie ) die wordt georganiseerd door FrieslandCampina

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

7. De aansprakelijkheid van KNAEK is in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat het lid jaarlijks als BIJDRAGE aan KNAEK betaalt.

7. De aansprakelijkheid van KNAEK is in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat het lid jaarlijks als BIJDRAGE aan KNAEK betaalt. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. KNAEK: de vennootschap Knaek Promotions B.V. gevestigd te Amsterdam. 2. KNAEKAPP: De door KNAEK aan het lid uitgegeven app. 3. CJP/KNAEK: Het gecombineerde studentenkortingsproduct

Nadere informatie

Algemene voorwaarden afvalbonus.nl

Algemene voorwaarden afvalbonus.nl Definities Algemene voorwaarden afvalbonus.nl Maart 2013 Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden van afvalbonus.nl. Schriftelijk: berichtgeving via de post, per fax of op elektronische wijze. Afvalbonus.nl:

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

Hieronder volgen stap voor stap de rechten en plichten om lid te zijn bij Qassa.

Hieronder volgen stap voor stap de rechten en plichten om lid te zijn bij Qassa. Qassa.nl is een product van Qassa The Netherlands B.V. Postbus 120 3890 AC Zeewolde Tel: 036-5225367 Hieronder volgen stap voor stap de rechten en plichten om lid te zijn bij Qassa. Door je te registeren

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Algemene voorwaarden Gratis drukwerk Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Inhoud Inhoud 2 1. Algemeen 3 2. Deelname 4 3. Inhoud Actie 5 4. Medewerking en gegevens/privacy

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV 0 Woord vooraf. 0.1 Het klantenkaartprogramma wordt aangeboden aan natuurlijke personen, en aan rechtspersonen, hierna genoemd klantenkaarthouder of klant. Het

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN WIN DEZE INGELIJSTE FEYENOORD SHIRTS

ACTIEVOORWAARDEN WIN DEZE INGELIJSTE FEYENOORD SHIRTS ACTIEVOORWAARDEN WIN DEZE INGELIJSTE FEYENOORD SHIRTS Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel en Feyenoord georganiseerde actie Win deze ingelijste Feyenoord-shirts, waarbij deelnemers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, in het bezit hebben en het gebruiken van de Primera spaarpas (hierna: de " spaarpas

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.4. bedoelde

Nadere informatie

Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van:

Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van: Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van: Jijbentbelangrijk BV, ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 62817906. Artikel 1: In het kort 1.1 Het Jijbentbelangrijk.nl

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne.

1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Productvoorwaarden Reis je Rijk 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn vanaf 1 september 2016 van toepassing op de aanvraag en deelname aan de studenten E-bike campagne. Begrippen De hierna gedefinieerde begrippen

Nadere informatie

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Deze voorwaarden (hierna te noemen: Dienstvoorwaarden) zijn van toepassing op de dienst Vodafone TV Anywhere (hierna: de App ), die wordt aangeboden door Vodafone

Nadere informatie

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Algemene Voorwaarden november 2015 gratisdoelensteunen.nl KvK 50412930 Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SAMENDOEN. Versie

ALGEMENE VOORWAARDEN SAMENDOEN. Versie ALGEMENE VOORWAARDEN SAMENDOEN Versie 31-05-2016 Inleiding 1. Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen: de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op het SamenDoen spaarprogramma (hierna ook te noemen:

Nadere informatie

CASHBACK ACER LIQUID M330

CASHBACK ACER LIQUID M330 CASHBACK ACER LIQUID M330 HTTP://WWW.SPECIALPROMOS.BE/ACER/LIQUIDM330 ACTIE GELDIG TEM 31/08/2016 Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ARTIKEL

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie

Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie Algemeen 1. De actie loopt van 20 februari 2019 tot en met 12 maart 2019. 2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 3. Deelname aan de actie door werknemers van PaperFlies, inclusief bekenden, vrienden

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Deelnemingsvoorwaarden Qassa Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Qassa van Qassa B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard.

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard. Actievoorwaarden Priceless Vakantiemoment 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Priceless Vakantiemoment ( Actie ). De Actie wordt aangeboden door MasterCard Nederland

Nadere informatie

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Deze Voorwaarden horen bij het loyalty-programma van de Nationale-Nederlanden CreditCard Meer voor jou. Een loyalty-programma waarin Nationale-Nederlanden haar

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden De KLEINE lettertjes Hieronder staan onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement. Heb jij een vraag over het gebruik van SAM of wat wij met je gegevens uit de pilot doen? App ons dan op 06 15 50 77

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018

Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018 Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018 Algemeen: Deze deelnemersvoorwaarden zijn van toepassing op het beweegprogramma FitStap, een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland,

Nadere informatie

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties GEBRUIKSVOORWAARDEN COUVERTS Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties (hierna: de Apps) van Couverts Reserveren B.V. (hierna: Couverts).

Nadere informatie

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2015 1 28 Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de klantvriendelijke tweezijde voorwaarden welke met de Consumenten Bond overeen zijn gekomen. ARTIKEL 1 - Definities

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Geldrace Deelnemingsvoorwaarden Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Geldrace van Geldrace B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app

Algemene voorwaarden. Fotokaart versturen in de PostNL-app Algemene voorwaarden Fotokaart versturen in de PostNL-app Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 4 3. Registratie en bestelling 4 4. Totstandkoming van de Overeenkomst 5 5. De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Troeven is een geautomatiseerd spaarprogramma. Het stelt burgers in staat om met een spaarpas/troefkaart of een andere door de franchisenemer geaccepteerde drager, Troevenpunten te

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2 REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement is geldig vanaf 4 juni 2018. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE... 2 2 ACCOUNT... 3 2.1 ALGEMEEN... 3 2.2 VOORWAARDEN

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts

Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Actievoorwaarden Niembooda Henna Arts Introductie 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Bbruidshenna Actie" van Niembooda Henna Arts te Den Haag, hierna te noemen NHA. Deze actie is alleen

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Artikel 3 Deelname. Artikel 4 Toestemming commerciële uitingen

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Artikel 3 Deelname. Artikel 4 Toestemming commerciële uitingen Artikel 1 Definities 1.1 Jiggy heeft een gratis internet-spaarprogramma ontwikkeld waarmee leden van Jiggy een spaartegoed kunnen opbouwen. 1.2 In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen

Nadere informatie

1.3. PUUR ZAANS garandeert dat het geleverde lidmaatschap beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

1.3. PUUR ZAANS garandeert dat het geleverde lidmaatschap beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. 1. Algemeen 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het door PUUR ZAANS geleverde lidmaatschap op de PUUR ZAANS Pas oftewel Zaanse VoordeelPas aan de personen die zich daarvoor opgeven door

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities

WEDSTRIJDVOORWAARDEN. MORA Chick-In Check. Artikel 1 Definities WEDSTRIJDVOORWAARDEN MORA Chick-In Check Artikel 1 Definities 1.1. Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode waarin de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis:

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: - Yellowbrick is Yellowbrick B.V., de aanbieder van het

Nadere informatie

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door.

Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN WHIRLPOOL NEDERLAND Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Actievoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Reglement B-Riders mei 2015

Reglement B-Riders mei 2015 Reglement B-Riders mei 2015 B-Riders zijn Brabanders die de auto laten staan en de fiets of de e-bike pakken naar het werk. B- Riders is onderdeel van het Rijksprogramma Beter Benutten van het ministerie

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvoorwaarden Win tickets voor de UEFA Champions League bij Santander voor Club Brugge versus Paris Saint-Germain Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement heeft instemming verkregen van de Kansspelautoriteit en is geldig vanaf 21 maart 2017. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE...

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie