OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:"

Transcriptie

1 OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* De ondergetekende: familienaam: titulatuur: woonplaats: Bankrekeningnummer (IBAN)**:... BIC: Gezamenlijke participatie?: ja nee (zo ja, graag onderstaande gegevens invullen) familienaam deelnemer 2: titulatuur: * onder natuurlijke personen vallen particulieren, maar ook ondernemers in de IB-sfeer, zoals eenmanszaken, C.V. s, V.O.F. s of maatschappen.

2 TOELICHTING: Bij lid c. vult u in, hoeveel u wilt investeren. Eén obligatie is 5.000,-. U kunt meedoen vanaf 4 obligaties. Wilt u bijvoorbeeld ,- investeren, dan noteert u 7 obligaties. Tevens kiest u bij lid c. de door u gewenste looptijd (en bijbehorende rentevergoeding). verklaart hierbij onherroepelijk met het ondertekenen van dit formulier: a. op basis van het aan ondergetekende(n) door of namens Meerdervoort Garantie Fonds C.V. ( Uitgevende Instelling ) verstrekte prospectus betreffende de uitgifte van de obligatielening Meerdervoort Garantie Fonds C.V., inclusief de daarin opgenomen bijlagen (hierna te noemen: 'Prospectus'), zich te verplichten te investeren in de obligatielening (hierna te noemen: Obligatielening ); b. bekend en akkoord te zijn met de inhoud van het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden en de Trustakte; c. zich te verplichten met (stuks; ten minste 4) obligaties a (hierna Obligatie ), derhalve voor een totaal deelnamebedrag van in de Obligatielening deel te nemen, zulks tegen een rentevergoeding van (gelieve één keuze aan te kruisen): [ ] 4,0% voor 3 jaar vast [ ] 4,7% voor 5 jaar vast [ ] 5,3% voor 7 jaar vast d. na schriftelijk verzoek van Uitgevende Instelling, het volgens sub c. verschuldigde bedrag over te maken op het in de factuur vermelde bankrekeningnummer van de STICHTING OBLIGATIEHOUDERS MGF (hierna te noemen: 'Stichting Obligatiehouders'), uiterlijk één week na dagtekening van het betalingsverzoek. De Uitgevende Instelling kan, indien daartoe aanleiding bestaat, besluiten tot nadere aanpassing van deze datum; e. ermee in te stemmen dat de Stichting Obligatiehouders optreedt als trustee met betrekking tot de Obligatielening, waaronder mede begrepen het administreren van de Obligaties, het optreden als belangenbehartiger van de obligatiehouders (hierna: 'Obligatiehouders') en het verkrijgen, beheren en uitwinnen van zekerheidsrechten ten behoeve van de Obligatiehouders; f. zich (alsmede zijn rechtsopvolgers) te verplichten om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn om de uitgifte van de Obligatielening te kunnen realiseren, één en ander met inachtneming van hetgeen in het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden, de Trustakte en in dit formulier is bepaald;

3 g. volmacht te verlenen aan ieder van de medewerkers van Meerdervoort Real Estate B.V. te Delft en aan de Stichting Obligatiehouders om, alles met de macht van substitutie: 1) als Obligatiehouder deel te nemen in de Obligatielening bij het aangaan daarvan dan wel binnen 18 maanden daarna, 2) alle akten verband houdende met de Obligatielening te tekenen en 3) in het algemeen alles te doen wat nodig en nuttig zal zijn in het belang van de Obligatiehouders, onder de voorwaarden als in het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden. de Trustakte en in dit inschrijfformulier vermeld; h. bekend te zijn en in te stemmen met het navolgende: 1) de Uitgevende Instelling is gerechtigd inschrijvingen zonder opgave van redenen (geheel of gedeeltelijk) niet te honoreren, 2) de inschrijving zal worden afgewezen respectievelijk deelnemers worden uitgesloten, indien om welke reden dan ook geen of onvolledige storting van het toegewezen bedrag heeft plaatsgevonden op de termijndata als hiervoor in sub d genoemd; i. een kopie van een (tenminste nog 3 maanden na uitgiftedatum van de Obligatielening) geldig identiteitsbewijs (paspoort, Nederlandse dan wel Europese identiteitskaart -beide zijdes kopiëren- of Nederlands rijbewijs) van ondergetekende(n), bij te voegen. Inschrijfformulieren kunnen alleen in behandeling worden genomen als een kopie van een geldig identiteitsbewijs is bijgesloten. Twee identiteitsbewijzen bij twee deelnemers. ONDERTEKENING: Getekend te op. Handtekening. 2 e Handtekening (bij een gezamenlijke participatie). ** Gelieve uitsluitend een betaalrekening op te geven. De kopie is bestemd voor uw eigen administratie. Dit product is uitsluitend verkrijgbaar bij de Uitgevende Instelling en Meerdervoort Real Estate B.V. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig bewaard en voor geen enkel ander doel gebruikt. Dit inschrijfformulier s.v.p. volledig ingevuld en ondertekend in een portvrije envelop zenden naar: Meerdervoort Real Estate B.V. Oude Delft HD DELFT

4 KOPIE (voor eigen gebruik) OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* De ondergetekende: familienaam: titulatuur: woonplaats: Bankrekeningnummer (IBAN)**:... BIC: Gezamenlijke participatie?: ja nee (zo ja, graag onderstaande gegevens invullen) familienaam deelnemer 2: titulatuur:

5 KOPIE (voor eigen gebruik) TOELICHTING: Bij lid c. vult u in, hoeveel u wilt investeren. Eén obligatie is 5000,-. U kunt meedoen vanaf 4 obligaties. Wilt u bijvoorbeeld ,- investeren, dan noteert u 7 obligaties. verklaart hierbij onherroepelijk met het ondertekenen van dit formulier: a. op basis van het aan ondergetekende(n) door of namens Meerdervoort Garantie Fonds C.V. ( Uitgevende Instelling ) verstrekte prospectus betreffende de uitgifte van de obligatielening Meerdervoort Garantie Fonds C.V., inclusief de daarin opgenomen bijlagen (hierna te noemen: 'Prospectus'), zich te verplichten te investeren in de obligatielening (hierna te noemen: Obligatielening ); b. bekend en akkoord te zijn met de inhoud van het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden en de Trustakte; c. zich te verplichten met (stuks; ten minste 4) obligaties a (hierna Obligatie ), derhalve voor een totaal deelnamebedrag van in de Obligatielening deel te nemen, zulks tegen een rentevergoeding van (gelieve één keuze aan te kruisen): [ ] 4,0% voor 3 jaar vast [ ] 4,7% voor 5 jaar vast [ ] 5,3% voor 7 jaar vast d. na schriftelijk verzoek van Uitgevende Instelling, het volgens sub c. verschuldigde bedrag over te maken op het in de factuur vermelde bankrekeningnummer van de STICHTING OBLIGATIEHOUDERS MGF (hierna te noemen: 'Stichting Obligatiehouders'), uiterlijk één week na dagtekening van het betalingsverzoek. De Uitgevende Instelling kan, indien daartoe aanleiding bestaat, besluiten tot nadere aanpassing van deze datum; e. ermee in te stemmen dat de Stichting Obligatiehouders optreedt als trustee met betrekking tot de Obligatielening, waaronder mede begrepen het administreren van de Obligaties, het optreden als belangenbehartiger van de obligatiehouders (hierna: 'Obligatiehouders') en het verkrijgen, beheren en uitwinnen van zekerheidsrechten ten behoeve van de Obligatiehouders; f. zich (alsmede zijn rechtsopvolgers) te verplichten om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn om de uitgifte van de Obligatielening te kunnen realiseren, één en ander met inachtneming van hetgeen in het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden, de Trustakte en in dit formulier is bepaald;

6 KOPIE (voor eigen gebruik) g. volmacht te verlenen aan ieder van de medewerkers van Meerdervoort Real Estate B.V. te Delft en aan de Stichting Obligatiehouders om, alles met de macht van substitutie: 1) als Obligatiehouder deel te nemen in de Obligatielening bij het aangaan daarvan dan wel binnen 18 maanden daarna, 2) alle akten verband houdende met de Obligatielening te tekenen en 3) in het algemeen alles te doen wat nodig en nuttig zal zijn in het belang van de Obligatiehouders, onder de voorwaarden als in het Prospectus, de Oprichtingsakte Stichting Obligatiehouders MGF, de Akte houdende vaststelling obligatievoorwaarden. de Trustakte en in dit inschrijfformulier vermeld; h. bekend te zijn en in te stemmen met het navolgende: 1) de Uitgevende Instelling is gerechtigd inschrijvingen zonder opgave van redenen (geheel of gedeeltelijk) niet te honoreren, 2) de inschrijving zal worden afgewezen respectievelijk deelnemers worden uitgesloten, indien om welke reden dan ook geen of onvolledige storting van het toegewezen bedrag heeft plaatsgevonden op de termijndata als hiervoor in sub d genoemd; i. een kopie van een (tenminste nog 3 maanden na uitgiftedatum van de Obligatielening) geldig identiteitsbewijs (paspoort, Nederlandse dan wel Europese identiteitskaart -beide zijdes kopiëren- of Nederlands rijbewijs) van ondergetekende(n), bij te voegen. Inschrijfformulieren kunnen alleen in behandeling worden genomen als een kopie van een geldig identiteitsbewijs is bijgesloten. Twee identiteitsbewijzen bij twee deelnemers. ONDERTEKENING: Getekend te op. Handtekening. 2 e Handtekening (bij een gezamenlijke participatie). ** Gelieve uitsluitend een betaalrekening op te geven. De kopie is bestemd voor uw eigen administratie. Dit product is uitsluitend verkrijgbaar bij de Uitgevende Instelling en Meerdervoort Real Estate B.V. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig bewaard en voor geen enkel ander doel gebruikt.

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* De ondergetekende bestuurder: familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: postcode: land: geboortedatum: geboorteplaats: telefoon

Nadere informatie

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening):

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening): Inschrijfformulier Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Duurzaam B.V. (de Uitgevende

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen Inschrijfformulier Tranche A Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Groeifonds

Nadere informatie

NATUURLIJKE PERSONEN

NATUURLIJKE PERSONEN NATUURLIJKE PERSONEN Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van Stichting Beheer Noordenwind Vastgoed (de Uitgevende

Nadere informatie

BIJLAGE VIII. Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig)

BIJLAGE VIII. Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig) BIJLAGE VIII Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig) Inschrijfformulier supermarktfonds.nl - natuurlijk persoon Ondergetekende (achternaam): Volledige voornamen: de heer / mevrouw*

Nadere informatie

In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013.

In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013. In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013. Meezenden: Kopie legitimatiebewijs (paspoort/rijbewijs/nederlandse

Nadere informatie

paspoort / rijbewijs / Europese identiteitskaart*

paspoort / rijbewijs / Europese identiteitskaart* Inkoopformulier (losbladige bijlage bij het Prospectus) Inkoopformulier supermarktfonds.nl - natuurlijk persoon Ondergetekende (achternaam): de heer / mevrouw* Geboortedatum: Geboorteplaats en -land: paspoort

Nadere informatie

supermarktfonds.nl Inschrijfformulier rechtspersoon (losbladig) Ondergetekende: Statutaire naam Adres Postcode/Plaats Eventueel postadres :

supermarktfonds.nl Inschrijfformulier rechtspersoon (losbladig) Ondergetekende: Statutaire naam Adres Postcode/Plaats Eventueel postadres : Inschrijfformulier rechtspersoon (losbladig) Ondergetekende Statutaire naam Eventueel postadres Inschrijfnummer KvK* * S.v.p. recent kopie uittreksel Handelsregister bijvoegen. (maximaal 6 maanden oud)

Nadere informatie

Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV

Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV Rondschrijven nr. 64 Groningen, 28 juni 2019 Onderwerp: Herfinanciering Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 C.V. Geachte participant, Middels diverse berichten hebben

Nadere informatie

Vragen? Kijk op www.kvk.nl of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier.

Vragen? Kijk op www.kvk.nl of bel de Kamer van Koophandel als u nog vragen heeft. Bijvoorbeeld over het invullen van dit formulier. 18 Aanvulling op andere handelsregisterformulieren print wis Waarom dit formulier? Dit formulier gebruikt u wanneer de inschrijvings- of wijzigingsformulieren onvoldoende ruimte bieden om de gevraagde

Nadere informatie

BIJLAGE IX. Inkoopformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon

BIJLAGE IX. Inkoopformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon BIJLAGE IX Inkoopformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon Inkoopformulier (losbladige bijlage bij het Prospectus) Inkoopformulier supermarktfonds.nl - natuurlijk persoon Ondergetekende (achternaam):

Nadere informatie

Grond Obligatie Fonds I B.V. Inschrijfformulier

Grond Obligatie Fonds I B.V. Inschrijfformulier Grond Obligatie Fonds I B.V. Inschrijfformulier Grondobligatielening Inschrijving en obligatieovereenkomst De grondobligatie wordt uitgegeven door Grond Obligatie Fonds I B.V. Aantal obligaties obligaties

Nadere informatie

1 of 5 DE ONDERGETEKENDE: Naam. Voornamen zoals blijkend uit identiteitsbewijs. Geboortedatum. Geboorteplaats

1 of 5 DE ONDERGETEKENDE: Naam. Voornamen zoals blijkend uit identiteitsbewijs. Geboortedatum. Geboorteplaats DE ONDERGETEKENDE: Naam Voornamen zoals blijkend uit identiteitsbewijs Geboortedatum Geboorteplaats Nummer identiteitsbewijs (paspoort of Nederlandse identiteitskaart) 1 Woonadres Postcode Woonplaats Burgerlijke

Nadere informatie

Uw participatie wordt definitief na het doorlopen van de volgende drie stappen:

Uw participatie wordt definitief na het doorlopen van de volgende drie stappen: Inschrijfinstructies Uw participatie wordt definitief na het doorlopen van de volgende drie stappen: Stap 1. Vul het volledige inschrijfformulier met blokletters in. Let er op dat u pagina s 2 tot en met

Nadere informatie

Mixed Hockeyclub Dieren

Mixed Hockeyclub Dieren Mixed Hockeyclub Dieren PROSPECTUS Obligatielening t.b.v. Financiering Nieuwbouw Clubhuis 6 maart 2017 1. Algemeen Mixed Hockeyclub Dieren, hierna te noemen MHC Dieren een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid,

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Obligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest B.V., met een Nominale Waarde van 500 (vijfhonderd euro) elk. ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking rente

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking rente Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking rente Januari 2019 Samenvatting Interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet die

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie

aanvraagformulier garage/parkeerplaats

aanvraagformulier garage/parkeerplaats aanvraagformulier garage/parkeerplaats De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER. Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats. Burgerlijke staat Giro- / bankrekeningnr.

WONINGAANVRAAGFORMULIER. Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats. Burgerlijke staat Giro- / bankrekeningnr. WONINGAANVRAAGFORMULIER 1. Persoonlijke gegevens (kopie legitimatie meezenden) Naam Voornamen (voluit) Straat Postcode en plaats Telefoonnummer Privé E-mailadres Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht Burgerlijke

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Obligaties op naam van de Uitgevende instelling Landgoed Keihoef B.V. met een Nominale Waarde van 1.000 (duizend euro) elk. ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

Aanvraagformulier contractovername consumenten

Aanvraagformulier contractovername consumenten Aanvraagformulier contractovername consumenten Aansluitadres 1. Wat is het adres van de over te nemen aansluitingen(en)? Huidige contractant 2. Wie is de huidige contractant? Naam en voorletters Geboortedatum

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. particulieren

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. particulieren Acceptatieformulier beleggingsdiensten particulieren Acceptatieformulier beleggingsdiensten Vul hieronder de naam (of bij een en/of rekening de namen) en adresgegevens in van de persoon of personen die

Nadere informatie

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5)

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) BIJLAGE V Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest III B.V., met een Nominale

Nadere informatie

VOLMACHT NOTARIELE SCHENKING

VOLMACHT NOTARIELE SCHENKING VOLMACHT NOTARIELE SCHENKING De ondergetekende(n), A. achternaam:. voornamen (voluit):.. geboortedatum en plaats: adres:.. postcode / Woonplaats: legitimatie: Nederlands *paspoort / rijbewijs / Europese

Nadere informatie

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders AKTE Artikel 1 De Obligaties 1.1 Hollandsche Wind B.V. geeft de Obligaties uit aan de Deelnemers overeenkomstig de voorwaarden zoals opgenomen in deze akte. De Deelnemers worden geacht de inhoud van de

Nadere informatie

aanvraagformulier huurwoning

aanvraagformulier huurwoning aanvraagformulier huurwoning De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER. 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mail adres Geboortedatum Geboorteplaats

WONINGAANVRAAGFORMULIER. 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Voornamen (voluit) Postcode en plaats. E-mail adres Geboortedatum Geboorteplaats WONINGAANVRAAGFORMULIER Segesta Vastgoedbeheer B.V. Niet invullen s.v.p. Postbus 9345 Pand... 1800 GH ALKMAAR Huurprijs... Telefoon 072 5125544 Servicekosten (voorschot)... Telefax 072 5125444 Stookkosten

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest II B.V., met een Nominale Waarde van 1.000 (éénduizend

Nadere informatie

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers

Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers Inschrijfformulier Groningen / Van Schendelstraat 9 / Studentenkamers 1 Aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Studierichting Studentenkaart nr. Aanvang

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Naam en voorletters: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer en e-mail:.... Hieronder kunt u op de stippellijn een huisnummer invullen op volgorde

Nadere informatie

Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan

Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan AANMELDINGSFORMULIER TERUGGAVE BTW ZONNEPANELEN Ja, ik wil gebruik maken van de teruggave BTW Zonnepanelen en geef hierbij de opdracht aan Salvum Financiële Diensten te Oosterhout (hierna Salvum ) om namens

Nadere informatie

De Uitgifte staat voor (Nieuwe) Aandeelhouders open tegen een deelnamebedrag van minimaal EUR 100.000, exclusief Uitgiftevergoeding.

De Uitgifte staat voor (Nieuwe) Aandeelhouders open tegen een deelnamebedrag van minimaal EUR 100.000, exclusief Uitgiftevergoeding. Bijlage 12 - Uitgifte van Aandelen De Uitgifte Op 5 juni 2014 heeft de Algemene Vergadering aan de Directie de bevoegdheid verleend om - met goedkeuring van de Raad van Commissarissen - voor een periode

Nadere informatie

Begrippen aangeduid met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als de gedefinieerde begrippen in de Fondsvoorwaarden. DE ONDERGETEKENDE: Naam

Begrippen aangeduid met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als de gedefinieerde begrippen in de Fondsvoorwaarden. DE ONDERGETEKENDE: Naam RBA Fonds INSCHRIJVING NATUURLIJKE PERSONEN (PARTICIPATIEKLASSE A ISIN: NL0013303084) DIT FORMULIER IS UITSLUITEND BESTEMD VOOR INSCHRIJVINGEN RECHTSTREEKS VIA CIRCLE INVESTMENT SUPPORT, HIERVOOR GELDT

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking hoofdsom Januari 2019 Samenvatting Fiscaal interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet

Nadere informatie

Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen)

Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen) Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen) Participant 1 Naam Adres Postcode/woonplaats Land Nationaliteit Telefoonnummer E-mail Bankrekeningnummer (IBAN) Ten name van Woonplaats (hierna te noemen:

Nadere informatie

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN :

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN : 1. GEGEVENS AANVRAGER(S) Gegevens hoofdaanvrager Gegevens partner Naam : m/v m/v Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer

Nadere informatie

STV leeswijzer Deze leeswijzer is als losse bijlage bij het prospectus verstrekt. De leeswijzer wordt bijgevoegd om de in het prospectus opgenomen informatie inzichtelijker en makkelijker toegankelijk

Nadere informatie

Inschrijfformulier woonruimte

Inschrijfformulier woonruimte Inschrijfformulier woonruimte Kijk eerst bij de vestigingscriteria en doe de aanmeldingstest. Hieruit blijkt of u zich kunt aanmelden als woningzoekende in de gemeente Eemnes. Naast de vragen die nodig

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Uitgevende instelling Obligatievorm : DIVAS Bad Langensalza Vastgoed I B.V. : Winstdelend Leningomvang : maximaal 400.000 Nominaal bedrag : 25.000

Nadere informatie

TRUSTAKTE 4,5% en 5,1% OBLIGATIELENING MGF II B.V.

TRUSTAKTE 4,5% en 5,1% OBLIGATIELENING MGF II B.V. TRUSTAKTE 4,5% en 5,1% OBLIGATIELENING MGF II B.V. Ondergetekenden: 1. MGF II B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Delft,

Nadere informatie

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon]

PROJECT AMSTERDAM. VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] PROJECT AMSTERDAM VOLMACHT VAN [invullen naam publiekrechtelijke rechtspersoon] De ondergetekende: naam : rechtsvorm : publiekrechtelijke rechtspersoon naar Nederlands recht statutaire zetel : adres :

Nadere informatie

Particuliere schenking via notariële akte

Particuliere schenking via notariële akte Particuliere schenking via notariële akte Wanneer u het Fonds Atelier Oerol fiscaal optimaal wilt steunen, kunt u kiezen voor een periodieke schenking bij notariële akte vanaf 300 per jaar voor vijf jaar.

Nadere informatie

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Dit biedingsformulier heeft betrekking op de verkoop van de verschillende appartementen gelegen te: Govert Flinckstraat 138 en 140 Koper I Koper II naam naam

Nadere informatie

DBS2 Nederland en de Stichting Obligatiehouders hierna gezamenlijk te noemen: Partijen ;

DBS2 Nederland en de Stichting Obligatiehouders hierna gezamenlijk te noemen: Partijen ; DE TRUSTAKTE DE ONDERGETEKENDEN: 1. DBS2 NEDERLAND B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Katwijk, Nederland en kantoor houdende

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed oor (her)certificatie. Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v

Nadere informatie

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren.

Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur)

VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) VERKLARING t.b.v. GARANTIESTELLING DOOR CARDIF (ondertekening door adviseur) Van: N.I.A. Hypotheken B.V. Relatienummer bij Cardif: 1729 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

MAX PROPERTY GROUP INSCHRIJFFORMULIER

MAX PROPERTY GROUP INSCHRIJFFORMULIER U dient gebruik te maken van dit inschrijfformulier om een aanvraag in te dienen voor het inschrijven op de 6.25% Obligaties uitgegeven door Max Property Fund II B.V. U dient alle relevante onderdelen

Nadere informatie

CONCEPT Investeringsovereenkomst

CONCEPT Investeringsovereenkomst CONCEPT Investeringsovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Horeca Crowdfunding Nederland B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoor houdende te

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Bibob vragenformulier (Model 2) Bestemd voor natuurlijke personen - vennoot in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Raadhuisplein 1 Postbus 50 5680 AB Best A Tel. : 14 0499

Nadere informatie

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst:

BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. AANVULLENDE VEREISTEN. Heeft u alle benodigde gegevens toegevoegd? Check het aan de hand van deze lijst: INSCHRIJFSET. BESTE MEDEWERKER. CHECKLIST OPDRACHTGEVER. Allereerst feliciteren wij u met uw nieuwe baan. Om u als medewerker te kunnen inschrijven verzoeken wij u de bijgesloten inschrijfset in te vullen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen

Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v Voorletters :.. Geboortedatum:. -. -... Adres Postcode Telefoon E-mail :.......... :.. Woonplaats

Nadere informatie

Betalingsverzoek inzake depositogarantie van de financiële instelling Kaupthing Bank Luxembourg S.A.

Betalingsverzoek inzake depositogarantie van de financiële instelling Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Betalingsverzoek inzake depositogarantie van de financiële instelling Kaupthing Bank Luxembourg S.A. Om gebruik te kunnen maken van het depositogarantiestelsel moet u deze aanvraag invullen, van een datum

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211-6800 VH - Arnhem - 026 352 75 72 - www.greencrowd.nl

Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211-6800 VH - Arnhem - 026 352 75 72 - www.greencrowd.nl Stuur de ondertekende crowdfundingovereenkomst s.v.p. samen met een kopie van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs op naar: Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211 6800 VH Arnhem Crowdfundingovereenkomst

Nadere informatie

Met welke rechtsvorm: Anders, nl

Met welke rechtsvorm: Anders, nl Let op: U dient van alle gevraagde bewijsstukken te allen tijde de originele exemplaren te tonen en een kopie in te leveren. Digitale verzending Gaat u ermee akkoord dat we niet middels post, maar digitaal

Nadere informatie

GEGEVENSSTAAT HUWELIJK / GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

GEGEVENSSTAAT HUWELIJK / GEREGISTREERD PARTNERSCHAP Wanneer dit formulier invullen? Als u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap aan wilt gaan in de gemeente Lansingerland of in een andere gemeente. Overige informatie Meer informatie over trouwen

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker): 2 Looptijd van de gift 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) verklaart een gift te doen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: 1. Gegevens aanvrager huurwoning. 2. Gegevens partner. 3. Gezinssamenstelling

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: 1. Gegevens aanvrager huurwoning. 2. Gegevens partner. 3. Gezinssamenstelling INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING: Maak hieronder uw keuze: O Betreft inschrijving t.b.v. woningzoekenden bestand O Betreft inschrijving voor het volgende object/de volgende objecten:...... 1. Gegevens aanvrager

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER BELEGGINGSFONDS HOOFBOSCH

INSCHRIJFFORMULIER BELEGGINGSFONDS HOOFBOSCH INSCHRIJFFORMULIER BELEGGINGSFONDS HOOFBOSCH Participant Tenaamstelling participaties¹ dres Postcode/Woonplaats Telefoon privé/zakelijk E-mail Geboortedatum Nationaliteit Burgerservicenummer IBN 2, 3 BIC

Nadere informatie

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 )

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 ) Aanvraag briefadres Met toestemmingsverklaring Met dit formulier vraagt u een briefadres aan, inclusief de Verklaring toestemming briefadresgever. Vul het formulier volledig in en onderteken het. Laat

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoning

Inschrijfformulier huurwoning Inschrijfformulier huurwoning GEGEVENS AANVRAGER/AANVRAAGSTER Geslacht: Man / Vrouw * Voorletters: Tussenvoegsel: Achternaam: Voornaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: Huisnummer: Postcode: Telefoonnummer

Nadere informatie

Aangifte vestiging briefadres

Aangifte vestiging briefadres Aangifte vestiging briefadres U wilt met een briefadres ingeschreven worden in de BRP. U kunt alleen ingeschreven worden op een briefadres, wanneer u geen vast woonadres heeft of wanneer u in een instelling

Nadere informatie

Op welke wijze bent u geattendeerd op de verhuur van deze woningen? U kunt meerdere redenen aankruisen

Op welke wijze bent u geattendeerd op de verhuur van deze woningen? U kunt meerdere redenen aankruisen Naritaweg 211, 1043 CB Amsterdam T: 020 5 217 217 F: 020 5 217 227 E-mail : lugano@recourt.nl Persoonlijke gegevens 1 e aanvrager 2 e aanvrager Naam :...m/v...m/v Voornamen :...... Adres :...... Postcode

Nadere informatie

obligaties voor een totaalbedrag van maximaal , - (de Obligatielening ), bestaande uit de Obligaties;

obligaties voor een totaalbedrag van maximaal , - (de Obligatielening ), bestaande uit de Obligaties; TRUSTAKTE DE ONDERGETEKENDEN, 1. LITIFUND 2 B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda, Nederland en kantoor houdende aan de Ceresstraat 4, 4811 CC Breda, Nederland,

Nadere informatie

BANK. Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

BANK. Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Retouradres: Postbus 30305, 2500 GH Den Haag Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus 434 2920 AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Koninginnegracht 2 2514 AA Den Haag T 070 3750 750 www.bngbank.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ Persoonsgegevens (Privé) Naam Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ :.... m/v Voorletters :.. Geboortedatum:. -. -...

Nadere informatie

De Uitgifte staat voor (Nieuwe) Aandeelhouders open tegen een deelnamebedrag van minimaal EUR 100.000, exclusief Uitgiftevergoeding.

De Uitgifte staat voor (Nieuwe) Aandeelhouders open tegen een deelnamebedrag van minimaal EUR 100.000, exclusief Uitgiftevergoeding. Bijlage 13 Uitgifte van Aandelen in december 2014 De Uitgifte Op 5 juni 2014 heeft de Algemene Vergadering aan de Directie de bevoegdheid verleend om met goedkeuring van de Raad van Commissarissen voor

Nadere informatie

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG Aanmeldingsformulier therapeut Door middel van deze inschrijving verklaart ondergetekende zich akkoord met de statuten van KZAG en ondergetekende verklaart te voldoen aan de starteisen voor inschrijving,

Nadere informatie

Overgangsregeling Individueel Budget

Overgangsregeling Individueel Budget Overgangsregeling Individueel Budget PAGINA 1 van 8 Onderstaand aankruisen waar u dit formulier voor wilt gebruiken: Informatie aanvragen of een opleiding voor vergoeding in aanmerking komt; De opleidingskosten

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN'

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' MD/819736.001 INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' De ondergetekende: klantnummer:... naam:... adres:... postcode,

Nadere informatie

De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode geldt een huuropzegtermijn van één maand.

De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode geldt een huuropzegtermijn van één maand. Inschrijfformulier te verzenden aan: Perumal de Roo Makelaars Eindhovenseweg 111 5552 AA Valkenswaard De minimale huurperiode is 1 (één) jaar, hiervan kan niet worden afgeweken. Na de eerste huurperiode

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam.. Voorna(a)men voluit... Adres. Postcode en Woonplaats... Geboortedatum. Geboorteplaats... Geslacht man vrouw Nationaliteit.

Nadere informatie

NIEUWE NOORD 64B HOORN

NIEUWE NOORD 64B HOORN NIEUWE NOORD 64B HOORN Geweldig 2 kamer appartement, gelegen in de binnenstad en toch op een rustige woonlocatie. Indeling: gezamenlijke hal met trapopgang, eigen entree met toilet, c.v.-/bergkast, badkamer,

Nadere informatie

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2

Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2 Bibob vragenformulier rechtspersonen deel 2 Dit formulier is bestemd voor: bestuurder/ vennoot/ aandeelhouder, namens een: - Besloten vennootschap (B.V.) - Naamloze vennootschap (N.V.) - Rechtspersoon

Nadere informatie

Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers

Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/niof2013. Uiteraard

Nadere informatie

WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR

WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR Bibob-vragenformulier Gemeente Den Haag WET BEVORDERING INTEGRITEITSBEOORDELINGEN DOOR HET OPENBAAR BESTUUR (WET BIBOB) Toelichting bij Vragenformulier BIBOB Het doel van de wet BIBOB BIBOB staat voor

Nadere informatie

Schadeformulier. Schadeformulier Autoflex. 1. Verzekeringnemer. 2. Beschrijving van het motorrijtuig. 3. Bestuurder. 4. Gebruik motorrijtuig

Schadeformulier. Schadeformulier Autoflex. 1. Verzekeringnemer. 2. Beschrijving van het motorrijtuig. 3. Bestuurder. 4. Gebruik motorrijtuig Schadeformulier Autoflex Tussenpersoon: Polisnummer: Schadeformulier Deze ruimte in te vullen door de maatschappij: Schade no.: Betaald bij: Eigen risico: Terugvordering: ja nee Premie betaald tot: S.v.p.

Nadere informatie

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON)

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON) F U N D TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON) PARTICIPANT 1 Naam : Geboortedatum : Adres : Postcode en woonplaats : Land : Nationaliteit : Telefoonnummer : E-mail : Bankrekening

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Prospectus Obligatielening ETJBV De Teerling April 2016 1 Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging De Teerling Bepalingen en voorwaarden financiering nieuwbouw boulodrome

Nadere informatie

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. zakelijk

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. zakelijk Acceptatieformulier beleggingsdiensten zakelijk Acceptatieformulier beleggingsdiensten Vul hieronder de naam en adresgegevens in van de rechtspersoon die klant wil worden van DEGIRO. 1. Rekeninghouder

Nadere informatie

Het aanvragen van - inzage in een patiëntendossier - kopie van een patiëntendossier - röntgenbeelden op cd-rom

Het aanvragen van - inzage in een patiëntendossier - kopie van een patiëntendossier - röntgenbeelden op cd-rom Het aanvragen van - inzage in een patiëntendossier - kopie van een patiëntendossier - röntgenbeelden op cd-rom Inhoudsopgave (Klik op het onderwerp om verder te lezen.) Wat is een patiëntendossier? 1 Wie

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR EEN FLEXIBEL CONTRACT INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Leerlinggegevens

Inschrijfformulier. Leerlinggegevens Inschrijfformulier Leerlinggegevens Familienaam : Broertjes / Zusjes /Geb.dat. Voornamen : / / Roepnaam : Geslacht : jongen meisje _ Geboortedatum : Geboorteplaats : Geboorteland : Nationaliteit : : Postcode

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Wanneer komt een inwoner van de gemeente Raalte in aanmerking voor deze regeling? U kunt een compensatie van 200,00 ontvangen in

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens echtgeno(o)t(e) of samenlevingspartner (kopie legitimatie meezenden) Werk

Persoonlijke gegevens echtgeno(o)t(e) of samenlevingspartner (kopie legitimatie meezenden) Werk WONINGAANVRAAGFORMULIER SEGESTA WONEN 2019 1. Persoonlijke gegevens (kopie legitimatie meezenden) Naam Voornamen (voluit) Straat Postcode en plaats Werk Telefoonnummer Privé E-mail adres Geboortedatum

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Maximale kale huurprijs per maand:..euro

Maximale kale huurprijs per maand:..euro Persoonlijke gegevens 1 e aanvrager 2 e aanvrager Naam :... m/v...m/v Voornamen :...... Adres :...... Postcode :...... Woonplaats :...... Inwonend/ koopw. huurw. :...... Telefoonnr. prive :...... Telefoonnr.

Nadere informatie