Competitie - Wedstrijden 2009 Kosten: voor het eerste onderdeel, 5.00 elk volgend onderdeel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Competitie - Wedstrijden 2009 Kosten: 10.00 voor het eerste onderdeel, 5.00 elk volgend onderdeel."

Transcriptie

1 Competitie - Wedstrijden 2009 Kosten: voor het eerste onderdeel, 5.00 elk volgend onderdeel. Algemeen: Iedereen die deelneemt dit jaar aan de wedstrijden ontvangt het volgende van de diverse standhouders: Ceefor Cakes stelt voor iedere deelnemer een Nuffin Fancy Cake Box ter beschikking, deze is gratis af te halen aan de Ceefor Cakestand A07. Deelnemers aan onderdelen G, J en R ontvangen 1.00 korting op de verkoopprijs van een 2,5 kg doos New Luxury Belgian Chocolate Paste (wit of chocolade). Dit is beschikbaar op de stand van Renshawnapier B29. Van Jem Cutters ontvangen de deelnemers aan onderdeel E een tegoedbon van Op te halen en te verzilveren bij JEM Cutters in stand D30. Algemeen en voorwaarden: Hierbij bent u van harte uitgenodigd voor deelname aan de volgende wedstrijdonderdelen. Inschrijving aan elke klas staat open voor iedereen, tenzij een bepaling in het onderdeel anders aangeeft. Deelnemers wordt aangeraden de regels en het schema goed door te nemen om er zeker van te zijn dat de aanmelding en het werkstuk akkoord en volgens de regels zijn voor een bepaalde klasse (onderdeel). Men kan aan meerdere wedstrijden meedoen, de uiterste inzenddatum bij ICHF is 15 oktober Opgave kan individueel gebeuren via de website van ICHF of via Ellen s Creative Cakes. In het laatste geval dient uw opgave en betaling uiterlijk 1 oktober 2009 te zijn ontvangen. Vragen met betrekking tot de wedstrijden kunt u in het Engels stellen, per , aan sheila.lampkin@internet.com of in het Nederlands per aan Ellen via info@ellenscreativecakes.nl Per onderdeel zijn de volgende geld prijzen te winnen: 1 e prijs 50 2 e prijs 30 3 e prijs 20 Iedere prijswinnaar ontvangt tevens een certificaat. De winnaar van de hoofdprijs Best in Show, een Kenwood Chef Titanium KM010 t.w.v , wordt zondag 8 november tijdens de prijsuitreiking bekend gemaakt. Dummies mogen worden gebruikt tenzij anders aangegeven. Deelnemers moeten per onderdeel een wedstrijdformulier invullen. De kosten voor een eerste inleg zijn 10 per persoon, ook voor kinderen. Elke volgende inleg is 5 per onderdeel. Het inleggeld is inclusief een toegangsbewijs voor 2 dagen per deelnemer. In geval van deelname door kinderen, welke vrije toegang tot de show hebben, is het toegangsbewijs geldig voor een ouder/begeleider van het kind. Dit geldt voor kinderen t/m 14 jaar. Het gratis toegangsbewijs wordt afgegeven tijdens het inleveren van de wedstrijdstukken.

2 Wedstrijdreglement 2009 Aanmelding Deelnemers moeten per onderdeel een aanmeldingsformulier inleveren en het vóór de bepaalde datum inleveren, samen met het inleggeld. Inleggeld De eerste registratie kost 10. Elk volgend onderdeel kost 5. Het totale bedrag dient samen met de aanmeldingsformulier(en) te worden ingezonden. Uiterste inzenddatum 15 oktober 2009 bij ICHF.Ltd. Indien men zich bij Ellen s Creative Cakes aanmeldt geldt de datum van 1 oktober. Te late aanmeldingen zijn ter beoordeling van de Show Manager. Deelname regels Elk werkstuk moet gemaakt zijn, zonder hulp en door de deelnemers op het aanmeldingsformulier. De juryleden zullen creativiteit en ontplooiing van nieuwe ideeën, de standaard van de werken (o.a. netheid), de presentatie en de aantrekkelijkheid beoordelen. De werkstukken die niet voldoen aan de eisen zullen worden gediskwalificeerd. Opbouw Alle werkstukken dienen op een bepaalde dag en tijd te worden ingeleverd. Elke deelnemer registreert zich bij binnenkomst en krijgt een plaatsje toegewezen. De organisatoren behouden het recht een werkstuk te verplaatsen. Indien nodig is er een ruimte beschikbaar voor het herstellen van een tijdens vervoer beschadigd werkstuk. Hiervoor dient men zelf materialen en gereedschap mee te nemen. Dozen voor vervoer kunnen worden achtergelaten, naam en adres vermelden op onder en bovenkant van de dozen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging of verlies van materialen, gereedschap, dozen en werkstukken. Het wedstrijdgedeelte is open voor het inleveren van werkstukken in Hal 18, deur 18.2 van uur op zaterdag 7 november. Late inleveringen zijn ter beoordeling van de voorzitter van de jury. Zodra het werkstuk is ingeleverd moet men de hal verlaten en via de hoofdingang binnenkomen tijdens de openingstijden van de Show. Openingstijden van de Show: zaterdag 7 november uur en zondag 8 november uur Wedstrijdnummers Twee labels worden uitgegeven aan de deelnemer bij aankomst. Eén ervan moet aan het werkstuk worden bevestigd, duidelijk zichtbaar voor de juryleden en de andere moet aan de onderkant van het werkstuk geplakt worden voor veiligheidsredenen. (tip: neem dubbelzijdig plakband mee) Het werkstuk moet op de aangewezen plaats komen te staan, per klasse (onderdeel) en op nummer. Er is een damaged in transit label beschikbaar op aanvraag indien uw werkstuk is beschadigd tijdens vervoer. Deelnemerbadges worden nu ook uitgereikt. VeiligheidAlhoewel de organisatie de veiligheid van de werkstukken in acht neemt, is zij niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of schade toegebracht aan een werkstuk, materiaal of persoonlijke bezittingen van de deelnemers.

3 Wedstrijdreglement vervolg Intellectuele rechten Door deelname aan de wedstrijden en het showen van het werk tijdens de Cake Show, accepteert de deelnemer dat foto s en kopieën gemaakt mogen worden en dat het werkstuk en/of een deel of variatie hiervan nagemaakt zal worden. De deelnemer accepteert ook dat de ICHF en haar werknemers hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld op welke wijze dan ook. Afbouw Alle werkstukken mogen pas ingepakt en verwijderd worden van de tafels na de prijsuitreiking en na uur op zondag 8 november Beslist niet eerder. De deelnemer dient hier rekening mee te houden met het plannen van de terugreis. De organisatoren behouden het recht niet opgehaalde werkstukken zelf te verwijderen en te vernietigen na afloop van de Show. Het wedstrijdgebied zal gesloten zijn van uur zondag 8 november tijdens de prijsuitreiking. Bekendmaking van de resultaten Jurering vindt plaats tijdens de eerste dag van de show. De resultaten zullen z.s.m. op zondagmorgen bekend worden gemaakt. Deelnemers zijn van harte uitgenodigd om uitleg en advies te vragen aan de voorzitter van de jury. Resultaten zijn verkrijgbaar per telefoon nadat ze op het notitiebord op de Show zijn verschenen. Indien het telefoonnummer niet bekend is, dient u dit tijdens de opbouw aan te vragen. Judges Forum Om inzicht te krijgen hoe de jury tot een bepaalde prijs heeft besloten zijn de deelnemers van harte uitgenodigd de resultaten te bespreken op zondagmorgen 8 november van uur in het wedstrijdgedeelte. Prijzen Prijzen worden uitgereikt als een bepaalde standaard is behaald. Als dit niet bereikt is, wordt er geen prijs aan verbonden. Goud 90% of meer Zilver 75% of meer Brons 65% of meer Certificate of Merit 55% of meer

4 Wedstrijd schema overzicht van 4 Lees ook de richtlijnen en het wedstrijdreglement aandachtig door. Sluitingsdatum is 15 oktober 2009 bij ICHF Ltd. Volwassenen: A. International Class: alleen voor buitenlanders gesponsord door Sugar Artistry Maak een display (bestaande uit meerdere onderdelen) of een cake met ontwerpen die het eigen land representeren. Cakes mogen bekleed worden in elk eetbaar materiaal. In takken, boeketten e.d. mogen draad, tape, lint en meeldraden gebruikt worden. Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor bezoekers aan de show met een geregistreerd buitenlands adres. B. Collective Floral Exhibit: suikerbloemen display - sponsor Selkin Ltd Laat minimaal twee coördinerende suikerbloemen takken of boeketten zien, geschikt voor een bruidstaart. Het werkstuk moet worden geëtaleerd op een gedrapeerd doek op een oppervlakte van niet meer dan 60cm (24 ) in het vierkant. Draad, tape, lint etc. zijn toegestaan, maar mogen niet nadrukkelijk aanwezig zijn. C. Airbrush Class - gesponsord door Shesto Ltd. Maak een celebration feesttaart, met als hoofdtechniek: airbrushing. Het geheel moet passen in een vierkante oppervlakte van 46cm. De taart moet vernieuwend zijn in ontwerp en techniek en elk eetbaar medium mag worden gebruikt als basis deklaag. D. Decorated Celebration Cake eetbare decoratie gesponsord door Orchard Products Maak een taart van 1 laag, bedekt met suikerpasta (rolfondant) of Royal Icing (eiwitglazuur) met alleen eetbare decoraties. Het geheel moet passen in een vierkant oppervlak van 38cm. E. Decorated Celebration Cake niet eetbare decoratie gesponsord door JEM Cutters Maak een taart van 1 laag, bekleedtmet suikerpasta (rolfondant) of Royal Icing (eiwitglazuur) gedecoreerd met suikerbloemen, welke gebonden zijn tot een tak. Draad, tape, lint, net (tule) zijn toegestaan. Tevens moet er een inscriptie zijn van minimaal 12 letters of cijfers welke de gelegenheid aankondigt. De basis afmeting moet binnen 38cm x 38cm vallen. F. Novelty Cake novel ontwerp - gesponsord door Patchwork Cutters Maak een taart met een reguliere vorm en afmeting in een novel ontwerp met elk geschikt medium. Dummies en ondersteuning binnen in de taart (stokjes e.d.) zijn niet toegestaan. De cake en de decoraties moeten eetbaar zijn, en kunnen worden aangesneden om te zien of het aan de voorschriften voldoet. Het werkstuk moet binnen een basis afmeting van 46cm vallen. G. Sculpted Novelty Cake - gesponsord door Renshawnapier Ltd In deze categorie valt een gebeeldhouwde taart, bedekt in elk geschikt eetbaar medium. De cake en decoraties moeten eetbaar zijn. Ondersteuning in de taart is niet toegestaan. De cake kan worden aangesneden om te zien of het aan de voorschriften voldoet. Het werkstuk moet binnen een basis afmeting van 60cm vallen.

5 Wedstrijd schema overzicht 2009 vervolg - 2 van 4 H. Figurine figuur (pop) gesponsord door MS Products Een creatief middelpunt welke bestaat uit een gemodelleerd figuur of figuren (pop of poppen). Het mag bestaan uit elk eetbaar medium met een maximum basis afmeting van 38cm, ondersteuning binnen in is toegestaan. I. - J. Wedding Cake of two or more tiers Bruidstaart uit twee of meerdere lagen gesponsord door Renshawnapier Ltd De basis mag niet groter zijn dan 60cm, er is geen hoogte restrictie. De stijl en deklagen mogen door de deelnemer worden gekozen Royal Icing (eiwitglazuur), suikerpasta (rolfondant), chocolade of andere deklaag. Suikerbloemen en bladeren op draad, lint of kunstmeeldraden zijn toegestaan. Alle geëtaleerde draperieën moeten binnen de toegestane afmeting vallen. K. Floral Sugarcraft gesponsord door J K Enterprise, magic sparkles Maak een bloemenarrangement met tenminste 4 verschillende bloemen (met een minimum van drie van elk soort) met bladeren. Gebruik van draad, meeldraden, tape en lint is toegestaan. Niet eetbare doosjes zijn toegestaan. De basis afmeting mag niet groter zijn dan 38cm. L. Miniatuur suikerbloemen display gesponsord door Kit Box Een miniatuur tafereel van suikerbloemen en blaadjes naar eigen keuze. De totale oppervlakte mag een kubus van 12,5 cm niet overschrijden. M. A Decorative Exhibit gesponsord door Celcakes & Celcrafts Een decoratief werkstuk naar eigen keuze. Interne verstevigingen zijn toegestaan, maar externe verstevigingen, draad en tape zijn niet toegestaan. Gebruikt materiaal mag chocolade, marsepein, pastillage (dragant) suiker of zoutdeeg (brooddeeg) zijn. De vierkante basisafmeting mag niet groter zijn dan 46cm. Er is geen hoogte restrictie. De volgende drie elementen zullen worden gejureerd volgens de richtlijnen van The British Sugarcraft Guild het Britse suikerkunst gilde. Een boekje met alle richtlijnen is verkrijgbaar op het Hoofdkantoor (the BSG National Office) telefonisch aan te vragen bij Lillian, tel Deze drie onderdelen zijn voor iedereen toegankelijk.

6 Wedstrijd schema overzicht 2009 vervolg - 3 van 4 N. Novice Cake Class gesponsord door The British Sugarcraft Guild Een kersttaart, te bekleden in suikerpasta (rolfondant) of Royal Icing (eiwitglazuur). Decoratie naar eigen keuze. Het hele werkstuk moet binnen een vierkant van 38cm (15 ) blijven. O. Open Floral Class gesponsord door The British Sugarcraft Guild Een bloemstuk voor bevestiging aan een kerkbank tijdens een kerkelijk huwelijk. Het arrangement mag bladeren en bessen bevatten, maar MOET uit tenminste twee soorten bloemen bestaan. De bloemen en bladeren dienen het winterseizoen uit te stralen. Het werkstuk moet rechtop tentoongesteld worden met een afmeting aan de basis van 38cm (15 ) in het vierkant. P. Open Cake Class gesponsord door The British Sugarcraft Guild Een dooptaart. De cake mag in suikerpasta (rolfondant) of in Royal Icing (eiwitglazuur) bedekt worden en moet makkelijk herkenbaar zijn als dooptaart. De cake MOET een inscriptie bevatten, gespoten in eiwitglazuur. Ook moet een andere vaardigheid in eiwitglazuur worden laten zien als bijvoorbeeld run-out, pressure piping, stringwork etc. Verdere decoraties in een ander medium zijn toegestaan. Het hele werkstuk moet binnen een vierkante afmeting van 38cm (15 ) te passen. Junioren De volgende twee onderdelen zijn open voor jonge mensen van verschillende leeftijden. Individuen van scholen, colleges en cygnet groepen van de BSG zijn ook van harte uitgenodigd voor deelname. Q. Christmas Cake kersttaart - deelname alleen open voor jonge mensen onder de 14 jaar gesponsord door Karen Davies Ontwerp en decoreer een kersttaart voor je familie met een 20cm ronde cake. De stijl en de deklaag mag de deelnemer zelf bepalen. De cake en de decoraties moeten allemaal eetbaar zijn. R. Birthday Cake verjaardagstaart deelname alleen open voor jonge mensen van 18 jaar of jonger gesponsord door Renshawnapier Ltd. Ontwerp en decoreer een verjaardagstaart voor een vriend(in) met een 20cm ronde of vierkante cake. De stijl en de deklaag mag de deelnemer zelf bepalen. De cake en de decoraties moeten allemaal eetbaar zijn.

7 Wedstrijd schema overzicht 2009 vervolg - 4 van 4 Aanmelding: U kunt u uw eigen aanmelding verzorgen, zie hiervoor Zie voor de deadline van uw aanmelding de website van ICHF. Ook kunt u zich via info@ellenscreativecakes.nl aanmelden. Dit kan tijdens een van de geplande bijeenkomsten of via . Neem hiervoor eerst contact op met Ellen. Uw inschrijving dient in het laatste geval uiterlijk 1 oktober te zijn ontvangen, tegelijkertijd met het inleggeld. Inleggeld 1 e registratie: 10 ( 13), elk volgend onderdeel 5 ( 6.50). Een koers van 1.3 is aangehouden. Prijzen kunnen aangepast worden indien nodig i.v.m. koerswijzigingen van de Euro t.o.v. de Britse pond en v.v. Opgave is definitief na ontvangst van het totale bedrag. Aanmeldingen waarvoor geen overmaking is ontvangen, kunnen niet worden gehonoreerd. Overgemaakte bedragen kunnen niet gerestitueerd worden. Voor wijzigingen of fouten in het programma kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Ellen s Creative Cakes zal er alles aan doen om de aanmelding juist te laten verlopen. Ellen s Creative Cakes is niet aansprakelijk voor verlies van of onduidelijkheden in uw aanmelding. Ook is zij niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van uw inzending, materialen, gereedschap en persoonlijke bezittingen in de voorbereiding en tijdens de gehele duur van de reis naar en van de CakeShow in Birmingham vanuit Nederland en tijdens de gehele reis in Engeland. Ellen's Creative Cakes, 2 augustus 2009

Organisatie: De bestuursleden van Taart en Trends of de door de Taart en Trends ingezette vrijwilligers.

Organisatie: De bestuursleden van Taart en Trends of de door de Taart en Trends ingezette vrijwilligers. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden. Beste Deelneemster(er), We hebben in het reglement voor deelname aan de taartwedstrijden enkele wijzigingen doorgevoerd. Het reglement is er zodat je weet

Nadere informatie

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2019.

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2019. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2019. Beste deelnemer/deelneemster, Het wedstrijdreglement is er zodat je weet wat wel en wat niet kan. Verder is het een houvast voor de eisen waaraan een

Nadere informatie

Organisatie: De bestuursleden van Taart en Trends of de door de Taart en Trends ingezette vrijwilligers.

Organisatie: De bestuursleden van Taart en Trends of de door de Taart en Trends ingezette vrijwilligers. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2016. Beste Deelneemster(er), We hebben in het reglement voor deelname aan de taartwedstrijden enkele wijzigingen doorgevoerd. Het reglement is er zodat je

Nadere informatie

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2017.

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2017. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2017. Beste Deelneemster(er), Het reglement is er zodat je weet wat wel en wat niet kan. Verder is het een houvast voor de eisen van de werkstukken en inlevermomenten.

Nadere informatie

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018.

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018. Beste Deelneemster(er), Het reglement is er zodat je weet wat wel en wat niet kan. Verder is het een houvast voor de eisen van de werkstukken en inlevermomenten.

Nadere informatie

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018.

Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018. Deelname reglement Taart en Trends wedstrijden 2018. Beste Deelneemster(er), Het reglement is er zodat je weet wat wel en wat niet kan. Verder is het een houvast voor de eisen van de werkstukken en inlevermomenten.

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd

Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd Reglement Fotowedstrijd: BondsFotoWedstrijd 2016 doel Doelgroepen Bondsfotowedstrijd is een clubwedstrijd waarbij ook individuele foto's worden geklasseerd Elke aangesloten club kan deelnemen beperkingen

Nadere informatie

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober

19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september Broodway september & oktober 1 19 de EUROPA - WISSELTROFEE GEORGES BOUTE Zondag 30 september 2018 Broodway 2018 30 september & 1-2-3 oktober Thema: Bewegen Bewegen in de zin van vrijheid om een sierstuk te creëren. Eveneens de bewegingsvrijheid

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

inschrijfformulier Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 persoonlijke informatie Voor de kampioen: naaimachine

inschrijfformulier Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 persoonlijke informatie Voor de kampioen: naaimachine inschrijfformulier persoonlijke informatie naam deelnemer adres deelnemer Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 Evenement adres: NH Koningshof, Locht 117 5500 AC Veldhoven, Nederland

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

Tijdens de IFTF organiseert Boerma Instituut de internationale bloemschikwedstrijd met als thema Theater

Tijdens de IFTF organiseert Boerma Instituut de internationale bloemschikwedstrijd met als thema Theater Tijdens de IFTF organiseert Boerma Instituut de internationale bloemschikwedstrijd met als thema Theater Het Boerma Instituut in Aalsmeer organiseert dit jaar, in samenwerking met de IFTF in de Expo Haarlemmermeer

Nadere informatie

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016.

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. I INLEIDING Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. Het Zeeuws kampioenschap (ZK) staat open voor ALLE beginnende onderwaterfotografen

Nadere informatie

Maximaal 2 teams in de A klasse per gilde. De eerste en de tweede teams in de A klasse hebben een eigen competitie.

Maximaal 2 teams in de A klasse per gilde. De eerste en de tweede teams in de A klasse hebben een eigen competitie. Besluitenlijst Jeu de Boules Onderdelen : Jeu de Boules regels Hoge Schuts-Regels Maasland 1. Bij het Jeu de Boules wedstrijden tijdens de kringdag worden de regels van Maasland en van de Gildenkring Hoge

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015 INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL LONDEN 2015 IWFLONDON2015 Periode concertreis van woensdag, 28 oktober t/m zondag 1 november 2015 of van donderdag, 29 oktober t/m zondag 1 november 2015 Festivalgebouw

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Blad 1 van 2 Betreft: Internationale fotowedstrijd Stad in beweging. Beste fotografen, Namens Amateur

Nadere informatie

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops:

Workshops 2014. Hieronder vindt u het overzicht van de verschillende workshops: Workshops 2014 Voor 2014 hebben we weer een aantal workshops voor u samengesteld. Er zijn in totaal 13 creatieve en inspirerende workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Zoals bij de omschrijvingen

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 TOERNOOIGEGEVENS Naam 35e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi) Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 Organisatie Bowling Vereniging Venray i.s.m. Restaurant Bowling Venray Wanneer

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

We proudly present: Masterclasses with Satin Ice Artist of Excellence. Michelle Sohan From Trinidad and Tobago

We proudly present: Masterclasses with Satin Ice Artist of Excellence. Michelle Sohan From Trinidad and Tobago We proudly present: Masterclasses with Satin Ice Artist of Excellence Michelle Sohan From Trinidad and Tobago Michelle zal gedurende 3 dagen haar expertise en ervaring tot in de kleinste details met de

Nadere informatie

Electrotechnisch ontwerp- en adviesbureau

Electrotechnisch ontwerp- en adviesbureau Electrotechnisch ontwerp- en adviesbureau Robert Peeters MIET ACIBSE Current Design Concepts Gildestraat 22 5807 BH Oostrum (Lb) Tel: +31 (0)478 855448 Mobile: +31 (0)629 340672 Web: www.currentdesignconcepts.nl

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers

INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT. Carnavalsvereniging de Eileuvers INFORMATIE BOEKJE SASSENDONKSE CARNAVALS OPTOCHT Carnavalsvereniging de Eileuvers ZATERDAG 6 FEBRUARI 2016 1www.eileuvers.nl Optocht 6 februari 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Reglement van deelname

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement

Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Fidias Awards 2015: wedstrijdreglement Algemeen: Organisatie Initiatiefnemer van de Fidias Award is het AiNB, de beroepsvereniging van Interieurarchitecten van België en zijn partners. Doelstellingen De

Nadere informatie

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO

WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO Wedstrijdreglement WIN PAKKETTEN DAG VAN DE KLANT MET RADIO 2 EN UNIZO 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera

Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera Spelregels fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera SPELREGELS Deze spelregels zijn van toepassing op de fotowedstrijd #DeVerliefdeCamera, (verder te noemen: de fotowedstrijd ) van het Stedelijk Museum Amsterdam

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Open European Quilt Championships 2014 23 tot en met 26 oktober 2014

INSCHRIJFFORMULIER. Open European Quilt Championships 2014 23 tot en met 26 oktober 2014 INSCHRIJFFORMULIER PERSOONLIJKE INFORMATIE naam deelnemer Open European Quilt Championships 2014 23 tot en met 26 oktober 2014 Evenement adres: NH Koningshof, Locht 117 5504 RM Veldhoven, Nederland adres

Nadere informatie

Abel Tasman Art Prize Reglement 1

Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 2 1. Inleiding De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar die in de gemeente Westerkwartier wonen

Nadere informatie

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL BERLIJN 2015 IWFBERLIN2015

INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL BERLIJN 2015 IWFBERLIN2015 INTERNATIONAAL HAFABRA FESTIVAL BERLIJN 2015 IWFBERLIN2015 Periode concertreis van woensdag, 13 mei t/m zondag 17 mei 2015 of van donderdag, 14 mei t/m zondag 17 mei 2015 Festivalgebouw Concertzaal van

Nadere informatie

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Thema: Bloeiend Zijpe is een bloeiend, kleurrijk, creatief en sportief evenement dat voor de 10e maal wordt georganiseerd en dat dit jaar hopelijk weer

Nadere informatie

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019 1. ALGEMEEN 1. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young Riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en

Nadere informatie

3 en 4 oktober 2014 Americahal in Apeldoorn. Taart&Trends. Programmaboekje

3 en 4 oktober 2014 Americahal in Apeldoorn. Taart&Trends. Programmaboekje 3 en 4 oktober 2014 Americahal in Apeldoorn Taart&Trends Programmaboekje Colofon: Ria de Kleijn Contactpersoon voor standhouders en sponsors, PR en het verzorgen van de nieuwsbrief. Francisca Holmwood

Nadere informatie

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard

Afdeling Twente. Nieuwsbrief september 2011. foto Edith Howard Afdeling Twente Nieuwsbrief september 2011 foto Edith Howard CURSUS FOTOBESPREKEN. Nieuwsbrief Fotobond afdeling Twente september 2011 Onze afdeling organiseert de komende winter in samenwerking met de

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten.

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten. Reglement 2013 November 2012, Enschede Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2013. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour

Algemeen. Finale LoyalTee Tour De LoyalTee Quinta Do LagoTour Algemeen Elk jaar wordt de LoyalTee Tour georganiseerd; een wedstrijdcyclus op de BurgGolf banen in Nederland, speciaal voor alle golfers van Nederland. Alle wedstrijden zijn qualifying. Er zijn dagprijzen

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015 TOERNOOIGEGEVENS Naam 15e Hotel Asteria Toernooi Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410 Organisatie Bowling Vereniging Venray Wanneer Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

VAN MOSSEL AUTOMOTIVE CUP 2018

VAN MOSSEL AUTOMOTIVE CUP 2018 VAN MOSSEL AUTOMOTIVE CUP 2018 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1. Deze bepalingen zijn van toepassing op de Van Mossel Automotive Cup 2018. 2. Dit uitvoeringsbesluit wordt vastgesteld door Stichting Ruitersport De

Nadere informatie

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015

Reglement fotowedstrijd VVV-Diest 2015 DIEST De V.V.V.-Diest, stedelijke adviesraad voor toerisme, organiseert een fotowedstrijd over de zomer in Diest. De winnende foto s kunnen gebruikt worden door de Stad Diest voor promotionele toeristische

Nadere informatie

Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie

Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie Algemeen Reglement Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie I Inleiding Het Zeeuws Kampioenschap onderwaterfotografie (ZK) wordt door Aquashot georganiseerd. Aquashot is een commissie van de Nederlandse

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen Algemeen 1. WINDKRACHT is een fotowedstrijd georganiseerd door DELTA, Eneco, Scheldewind en Winvast, ter gelegenheid van de opening van het Windpark Kreekraksluis op 27 september 2013. 2. Het thema van

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru.

Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru. Actievoorwaarden Rabo Battle 2014 Deze actievoorwaarden bevatten het wedstrijdreglement voor de wedstrijd Rabo Battle 2014 Race naar Peru. Wedstrijdreglement Rabo Battle 2014 - De Race naar Peru 1. Door

Nadere informatie

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 Wedstrijdreglement en richtlijnen 1. Algemeen Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College, Markland College en NBOV (Nederlandse Brood-

Nadere informatie

Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp.

Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp. Informatie & Prijzen Alle taarten, cupcakes, sweettables worden naar wens gemaakt. Onze vanaf prijzen kunt u hier onder vinden. De prijs kan variëren, afhankelijk van het ontwerp. Al onze taarten bakken

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Opleidingsovereenkomst Floranails.

Opleidingsovereenkomst Floranails. Opleidingsovereenkomst Floranails. 1. Overeenkomst Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Floranails als opleider voor de duur van de opleiding waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven.

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 55 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum

Nadere informatie

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel Eindelijk was het dan zover op zaterdag 2 oktober moesten de finalisten van de 3 regio voorrondes zich om half 9 melden bij Theater de Flint in Amersfoort voor de dag van de grote finale. Na een tijd van

Nadere informatie

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018 Wedstrijdreglement en richtlijnen 1. Algemeen Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College, Markland College en NBOV (Nederlandse Brood-

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Korenfestival Vlaanderen

Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen Algemene Organisatie Een organisatie van het kinder- en jeugdkoor Dainavimo (voorheen Konsinjoorkes), Kontich i.s.m. Koor&Stem vzw 1. Zowel kinderkoren, jeugdkoren als volwassenenkoren

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Starters Individueel. (voorheen ZK)

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Starters Individueel. (voorheen ZK) Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Starters Individueel (voorheen ZK) I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) voorheen Zeeuws Kampioenschap - wordt door de

Nadere informatie

TRICKSPARTY. De algemene regels van een wedstrijd: ALGEMENE VOORWAARDEN

TRICKSPARTY. De algemene regels van een wedstrijd: ALGEMENE VOORWAARDEN TRICKSPARTY Tricksparty is een wedstrijdsysteem dat zich vooral richt op het uitvoeren en beoordelen van tricks, vandaar ook de naam. De party in de naam verwijst naar het gevoel wat je krijgt als je naar

Nadere informatie

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle:

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle: Reglement 2018 November 2017, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2018. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Videografie. Masters Individueel Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Videografie Masters Individueel I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Masters (ONKVMASTERS) wordt door de Nederlandse Onderwatersport

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama.

WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Wedstrijdreglement Yokohama november 2015. WIN een set winterbanden (niet geplaatst) ter waarde van 850 euro met RADIO 2 en Yokohama. Versie: 9 november 2015 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Open European Quilt Championships oktober tot en met 1 november 2015

INSCHRIJFFORMULIER. Open European Quilt Championships oktober tot en met 1 november 2015 INSCHRIJFFORMULIER PERSOONLIJKE INFORMATIE Open European Quilt Championships 2015 29 oktober tot en met 1 november 2015 Evenement adres: MECC Maastricht, Forum 100 6229 GV Maastricht, Nederland Stuurt

Nadere informatie

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS STUDIE CLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS Artikel 1 Algemeen De Centrale Clubleiding (CCL) van de Studieclub Schilders

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle:

Reglement INFORMATIE Voor informatie over de Metal Battle: Reglement 2017 November 2016, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2017. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

Een prestigieuze wedstrijd op wereldniveau rond creativiteit met chocolade. World Chocolate Masters 2005

Een prestigieuze wedstrijd op wereldniveau rond creativiteit met chocolade. World Chocolate Masters 2005 1. Presentatie Een prestigieuze wedstrijd op wereldniveau rond creativiteit met chocolade. Wie als chocolatier of patissier schitterende ideeën heeft met chocolade, krijgt een unieke kans om zich internationaal

Nadere informatie

1. Voorronde op school

1. Voorronde op school Inhoudsopgave Pagina 1. Voorronde op school 2 1.1 Aanmelden 2 1.2 Kwalificatie voor het provinciaal kampioenschap 2 1.2 Voorronde organiseren 2 1.3 Wedstrijdopdrachten 2 2. Provinciaal kampioenschap 3

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Vereniging Zeeland Atletiek

Vereniging Zeeland Atletiek Vereniging Zeeland Atletiek Reglement H4A Crosscompetitie 2012/2013(versie 29-09-2012) Programma 03 nov 2012 Moerschanscross Hulst RKHAV 24 nov 2012 Elderschanscross Aardenburg Wielingen 08 dec 2012 Inkelcross

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen Georganiseerd door de WATERSPORTVERENIGING ZEEWOLDE in samenwerking met de VERENIGING VAN WAARSCHIPPERS. 29 en 30 augustus 2015 op het Wolderwijd

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen)

REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen) REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen) Dit is het eerste deel van het reglement, dat hoofdzakelijk gaat over de Harland Award voor Verhalen. Later volgt het reglement voor de Harland Awards

Nadere informatie

1. ORGANISATIE 2. PLAATS EN DATUM 3. COMPETITIE. 1.1 Promotor Top Taekwondo Eemland. 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland

1. ORGANISATIE 2. PLAATS EN DATUM 3. COMPETITIE. 1.1 Promotor Top Taekwondo Eemland. 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland 1. ORGANISATIE 1.1 Promotor Top Taekwondo Eemland 1.2 Supervisor Taekwondo bond Nederland 1.3 Informatie Tournament organisator : Mr. Richard Molle Mobiel : 06-51417690 E-mail : 1 e.tte.open@gmail.com

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting tijdens Koningsdag (27 april as.). Onder het motto

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT RED CROSS ART CONTEST 2015 Art. 1 Voorwaarden van de wedstrijd Dit reglement legt de voorwaarden vast van de wedstrijd georganiseerd door Rode Kruis- Vlaanderen, afdeling Ronse-Kluisbergen,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019.

Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Algemeen reglement het Gouden Penseel, de Zilveren Penselen, de Vlag en Wimpels en de Boekensleutel 2019. Dit reglement is ingesteld door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. I.

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap. Onderwaterfotografie. Zoet Water Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Zoet Water I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap Zoet Water wordt door de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) georganiseerd.

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

Deze prijzen zijn gebaseerd op taarten van één etage met 2D decoratie. Rond Aantal personen Prijs. 12 cm Ø ± 4-6 personen 10,00

Deze prijzen zijn gebaseerd op taarten van één etage met 2D decoratie. Rond Aantal personen Prijs. 12 cm Ø ± 4-6 personen 10,00 Basistaarten Deze prijzen zijn gebaseerd op taarten van één etage met 2D decoratie. Rond Aantal personen Prijs 12 cm Ø ± 4-6 personen 10,00 15 cm Ø ± 6-8 personen 16,00 20 cm Ø ± 10-12 personen 24,00 23

Nadere informatie

11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS

11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS 11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS Informatie voor sponsoren & standhouders O p zondag 11 december 2011 organiseert een groepje alpaca-fokkers een grote internationale alpacashow en - keuring in

Nadere informatie

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen.

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen. Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2015 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het beklimmen van de Alpe d Huez met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel mogelijk geld in te zamelen

Nadere informatie

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften... Trouwseizoen 2019... Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! A Cup of Cake helpt graag bij het creëren van jullie perfecte wedding

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. Team

Algemeen Reglement. Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. Team Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie Team I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap onderwaterfotografie Team (ONKTEAM) wordt door de Nederlandse Onderwatersport Bond

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet?

Veelgestelde vragen. Algemeen. 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Veelgestelde vragen Algemeen 1. Waarom is de IGNITE Award opgezet? Nederland kent naar schatting tussen de 3000 en 4000 social enterprises, een relatief kleine maar groeiende sector, met groot potentieel.

Nadere informatie

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek.

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek. De HAN Faculteit Techniek organiseert voor eindexamen leerlingen havo een profielwerkstukwedstrijd. Iedere havo scholier die tussen mei 2015 en maart 2016 een profielwerkstuk maakt voor het vak natuurkunde,

Nadere informatie