JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr."

Transcriptie

1 JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 512

2 JACQUES MOMENT(EN) Na een snelle 0-3 achterstand, daarna met veel inzet, goed samenspel en mooie doelpunten uiteindelijk een zeer verdiende overwinning behaald. Knap gedaan jongens en coach. Tekening is gemaakt door: Maarten de Bruin reclame uit Oosterhout: Programma komende weken: Zaterdag 12 oktober 2019 ST Hapert/EFC MO17-1 Woezik JO uur ZSC JO7-3 Hapert JO uur RKVVO JO7-4 Hapert JO uur Zaterdag 19 oktober 2019 VV Trinitas Oisterwijk JO19-2 Hapert JO uur ST Netersel/Casteren JO17-1 Hapert JO uur Reusel Sport/CoTrans JO15-3 Hapert JO uur ST VIOS 38/Toxandria JO14-1 Hapert JO uur SV Valkenswaard JO11-2 Hapert JO uur Hapert JO11-2G Hoogeloon JO uur Hapert JO7-1 Tuldania JO uur Uitslagen afgelopen week Maandag 30 september 2019 Hapert JO17-1 Bergeijk JO Dinsdag 1 oktober 2019 Hapert JO19-1 RKDSV JO

3 Zaterdag 5 oktober 2019 Hapert JO17-1 RKVO JO EFC Hapert JO17-3 Hapert JO VVU MO17-1 ST Hapert/EFC MO S.V. Brandevoort JO14-2 Hapert JO14-1G 1 5 Hapert speelde goed combinatie voetbal en maakte het na een 1-1 ruststand in de tweede helft goed af. Hapert JO13-1 SV Budel JO SV Valkenswaard JO12-2 Hapert JO12-1G 1-14 EFC JO12-2G Hapert JO12-2G 4-1 Hapert JO11-1 RKVVO JO mooie overwinning met veel strijd! Dommelen JO11-3 Hapert JO11-2G 12 8 Hapert JO10-1 RKSV Heeze JO EFC JO10-4G Hapert JO Hapert JO9-1G Rood Wit V JO Terlo JO9-1 Hapert JO9-2G 9 4 Hapert JO8-1G Reusel Sport/CoTrans JO ST DEES /Vessem JO8-2 Hapert JO8-2G 4 4 RKVVO JO7-3 Hapert JO Citaat van de week: Geef kinderen de ruimte zichzelf te ontwikkelen (vooral door vragen te stellen, ze uit te dagen en niet alles zelf vóór te zeggen). Daarmee stimuleer je niet alleen de onderlinge coaching, maar ook de creativiteit in het veld. RABO CLUBSUPPORT STEM OP VV HAPERT!! Deze week is de RABO ClubSupport actie begonnen. Voorheen was dit de Rabobank Clubkascampagne. Bent u lid van de Rabobank dan heeft u waarschijnlijk de stemkaart al in huis. U mag 5 stemmen uitbrengen en maximaal 2 stemmen per vereniging. Mag vv Hapert op uw support rekenen? Alvast bedank namens alle jeugdleden van vv Hapert want zij zijn ons doel. Met het bedrag zorgen we ervoor dat iedereen weer de juiste voetbalmaterialen ter beschikking krijgt. Alvast bedankt! De herfstvakantie: Deze week nog goed trainen en dan begint a.s. vrijdag de herfstvakantie. Sommige kinderen gaan misschien een weekje op vakantie of gaan leuke dingen doen. Daarom wordt er in de herfstvakantie voor de thuisblijvende kinderen (van JO7 t/m JO11) alleen op maandag 14 oktober getraind. Dus woensdag 16 oktober is het géén trainen. Trainers: licht ook de kinderen in die op dit moment alléén maar trainen en geen wedstrijden spelen. Vv Hapert wenst iedereen alvast een fijne herfstvakantie.

4 A.s. vrijdag 11 oktober vrijwilligersavond vv Hapert. Vrijdag zijn alle vrijwilligers van vv Hapert van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond in de kantine. Aanvang uur. Een mooie gelegenheid om wat nader met elkaar kennis te maken. Hopelijk mogen we veel jeugdtrainers/leiders en leidsters op deze avond begroeten. Fijn als je even komt. Let op: (herhaling) Op dit moment zien de velden er nog redelijk goed uit. Echter, veld C ( waar de wedstrijdjes 6 tegen 6 en 8 tegen 8 op gespeeld worden), wordt natuurlijk erg zwaar belast door deze wedstrijdjes en de trainingen. Nu de herfst haar intrede gedaan heeft en er al heel wat regen gevallen is, wordt de toestand van het veld snel slechter. Graag het verzoek om de warming-up tijdens wedstrijddagen op een ander veld te doen en sprint en loopoefeningen tijdens de trainingen aan de zijkanten van de velden te laten uitvoeren. Graag jullie medewerking hierin. BELANGRIJK!! Graag de wedstrijdverslagen vóór zondagavond uur toezenden aan voorzetje@vvhapert.nl. Anders is de kans groot dat het niet geplaatst wordt. VOORZETJES: Wisten jullie dat: Donderdag 10 oktober jeugdcommissievergadering. Aanvang uur Maandag 21 oktober 1 e evaluatiebijeenkomst trainers JO7. Aanvang uur. Maandag 28 oktober 1 e evaluatiebijeenkomst trainers JO12. Aanvang uur Zondag 13 oktober is de marathon van Eindhoven. Doet er iemand mee? Door de overvloedige regenval is de wedstrijd Hapert 1 tegen RPC 1 gisteren niet doorgegaan. Zondag 13 oktober de uitwedstrijd tegen SBC ( Son en Breugel). De Kempische El Classico tussen Bladella en Reusel Sport is geëindigd in een verdiende overwinning voor Bladella (2-0). Daarmee neemt Bladella de koppositie in de 3 e klasse D over van Hoogeloon dat verloor van Budel. De stagemarkt van afgelopen vrijdag op het PIUS X college heeft 4 nieuwe stagiaires opgeleverd.

5 Mini 1 heeft haar 2 e wedstrijdje in Oerle tegen RKVVO met 6-6 gelijkgespeeld. Goed gedaan. Sem van Uijthoven (JO14-1) gaat stage lopen bij JO8-2, het team van Hans van Roy en Lowies Simmer. Veel succes Sem. Blessureleed. Sam Liebregts (JO13-1) is bijna hersteld van zijn liesblessure. Bas van Zutphen daarentegen is 2 weken geleden tijdens de wedstrijd op zijn schouder gevallen en heeft daardoor een zware sleutelbeenbreuk opgelopen. Ook Dirk Geraerts (JO19-1) raakte in de wedstrijd tegen DBS zwaar geblesseerd aan zijn enkel. Beterschap jongens en een spoedig herstel. Iedere week moeten de Voorzetjes afgedrukt en gevouwen worden. Michel van Rooij (vader van Kobus en Billie) heeft al vele Voorzetjes gevouwen en ook Frank Larmit ( vader van Lucas) en Frankjan van Beers (vader van Bas en Tom) hebben zich daarvoor ingezet. Vanaf nu gaat Frank Jan het wekelijkse Voorzetje afdrukken. Michel, Frank en Frankjan super dat jullie dat willen doen. In de herfstvakantie verschijnt er géén Voorzetje. Wedstrijd van de week: JO7-1 tegen Tuldania JO7-1 Zowel op zaterdag 12 als op zaterdag 19 oktober is er een zeer beperkt wedstrijdprogramma. Op zaterdag 19 oktober speelt JO7-1 een thuiswedstrijd tegen Tuldania. Aanvang: LET OP: uur. Het team van Collin en Robert heeft tot nu toe 2 wedstrijdjes gespeeld en dat tot volle tevredenheid van de coaches, ouders en opa s en oma s. Maar belangrijker is dat de spelers er enorm veel voetbalplezier aan beleven. Ze trainen goed en leren daarom ontzettend snel. Probeer iedere wedstrijd de bal af te pakken ( niet bang zijn, iedere voetballer of voetbalster heeft wel eens een bal ongelukkig tegen zijn of haar lichaam aan gekregen of zelfs in het gezicht), en ren dan zo snel als je kunt met de bal aan je voet naar het doel van de tegenstander. Als je het echt heel goed wilt doen, probeer dan ook nog te kijken of een ander kindje beter voor het doeltje staat om een doelpunt te maken. Geniet ervan en doe je best. Succes.

6 De wedstrijden van zaterdag 5 oktober: JO9-1, het team van Ruud en Guido speelde tegen Rood Wit uit Veldhoven erg goed samen en verdiende dan ook de wedstrijd te winnen. Echter, in het laatste kwart ging het verdedigend mis omdat er niet resoluut werd ingegrepen en de spelers zich te makkelijk lieten uitspelen. Erg jammer want jullie hadden veel beter verdiend. Toch goed voetbal laten zien. Ga zo door. JO8-1 speelde tegen Reusel Sport en dat team was niet alleen fysiek maar vooral ook wat loopvermogen en schotkracht betreft een stuk verder. Toch goed om te zien dat iedereen bleef gaan voor dat ene doelpuntje en dat kwam er dan ook. Allemaal hard gewerkt, blijf zo doorgaan en het komt helemaal goed met jullie. JO10-1 speelde vanaf het begin geen al te beste wedstrijd tegen Heeze ( weinig inzet, veel verkeerde passes, weinig goed samenspel, niet allemaal meehelpen verdedigen en slecht omschakelen bij balverlies. Gelukkig stond Demian uitstekend te keepen ) en kwam daardoor verdiend op een 0-3 achterstand. Toch wisten de spelers zich op het einde te herpakken en kon het team van Joris nog 3 keer scoren. Dus uiteindelijk een gelijkspel, maar jullie kunnen veel beter. Laat maar eens zien de volgende keer!! JO11-1 (wedstrijd van de week) was in het begin, zoals wel vaker gebeurt niet helemaal bij de les en kon RKVVO 3 keer scoren. Daarna ging het veel beter en werden met individuele acties en goed samenspel snel doelpunten gemaakt, waaronder enkel zeer mooie geplaatste schoten op doel. Uiteindelijk een zeer verdiende en weer een grote overwinning voor het team van trainer/coach Pieter. Uitstekend gedaan jongens. INGEZONDEN STUKKEN: Hapert JO11-1 VS RKVVO J011-3 Met de vorige uitslagen van RKVVO waren we gewaarschuwd en wisten we dat er een pittige wedstrijd op het programma stond. We openden ietwat afwachtend en zette onvoldoende druk op de bal. RKVVO kwam goed uit de startblokken. Ze speelden de bal goed rond, waren fysiek sterk, feller in de duels en zetten ons binnen 10 min op een 0-3 achterstand. De 0-3 was voor ons de wake up call. We begonnen de duels feller aan te gaan, beter over te spelen en sloten het eerste kwart met een goal van Jayden en een penalty van Philippe met 2-3 af. Het 2e kwart golfde het spel over en weer met de nodige kansen voor beiden teams. Bas op goal had het samen met Tim & Jort in de verdediging soms lastig maar hielden goed stand! Hierdoor kregen we meer grip op de wedstrijd en met een mooie goal van Jayden en Philippe (goede assist van Sam) sloten we de 1e helft met 4-3 af.

7 De tweede helft werden we steeds sterker en kregen we steeds meer controle over de wedstrijd. We combineerden goed met Bram & Teun op het middenveld. Philippe & Jurre scoorden alle twee met een mooi afstand schot. Daarna kreeg Philippe het op z n heupen. Hij dribbelde de corner in en schoot hem over de keeper het goal in. Daarna was hij nogmaals tweekeer trefzeker mede door goede assists van Lucas & Tim. Ook RKVVO kon door onoplettendheid achterin nog 2 keer scoren echter was het Hapert met een goal van Bram en Philippe die voor een mooi slot zorgden en de eindstand op het scorebord zetten 11-5.Heren ik vond dit tot op heden onze beste wedstrijd van het seizoen! We hebben er 4x15 min hard voor moeten werken tegen een goede tegenstander en hebben ondanks de achterstand laten zien dat we niet opgeven maar blijven strijden voor een mooi resultaat! Kortom een echte teamprestatie! Dommelen JO Hapert JO11-2G: Uit tegen Dommelen laten we zien dat we als team weer een stapje beter zijn geworden. We doen zeker niet onder voor de tegenstander maar net als de vorige wedstrijden krijgen we iets te makkelijk onze doelpunten tegen omdat we graag met z'n allen aanvallen. Toch hoort verdedigen ook bij het voetbal en moeten we dit zeker niet vergeten!!! We gaan hier als team aan werken want ondanks dat we 8 keer (!!) weten scoren, we echt hard werken, goed keepen, de bal willen hebben en mooie acties maken, vergeten we toch te winnen. Als we net wat beter leren omgaan met balverlies dan komt de overwinning vanzelf. Blijf in ieder geval de inzet tonen zoals we vandaag hebben laten zien. Eindstand: Hapert JO RKSV Heeze JO10-2: In het eerste kwart was Hapert niet bereid tot het uiterste te gaan om de bal te hebben. Daardoor kreeg Heeze kansen en konden ze 2x scoren voor rust. Na de rust maakte Heeze er 3-0 van. Na een goede peptalk ging Hapert directer spelen, waardoor Heeze iets terug moest. Hierdoor vielen er gaten in hun verdediging waardoor Hapert zelfs terug kon komen tot een gelijkspel. Uitslag 3-3. Goed teruggekomen. Volgende keer meteen er vol tegenaan. Terlo JO9-1 Hapert JO9-2: Onze jongens en meisjes moesten nog een beetje wennen aan het niet al te beste veld en kwamen dan ook al vrij snel met 1-0 achter. Toch kwam Hapert snel terug tot 1-1 na een voorzet van Mick waarna Jamal de bal prima afmaakte. Ondanks dat Hapert zoals vaker niet de mindere ploeg is komen ze met 3-1 achter. Na de 3-1 voorkomt Finn met een prima verdedigende actie de 4-1 en krijgt Jamal de kans op 3-2 na een voorzet van Lente echter hij mist net. Kort erna geeft Jamal de voorzet maar mist Maud de

8 bal net. Julien onderschept de bal met een perfecte verdedigende actie en nadat de Teun de bal perfect uittrapt komt de bal bij Jamal en Jelle die de bal er met vereende krachten inkrijgen. Ondanks dat de wedstrijd gelijk opgaat krijgt Hapert er de bal niet in ondanks dat Daan een mooie bal geeft en ook een mooie actie van Maud zorgt niet voor een doelpunt. In een tijdbestek van 10 minuten loopt Terlo uit naar 9-2, omdat helaas de concentratie weg is..ondanks de achterstand probeert Hapert er in de laatste 10 minuten wat van te maken en dat lukt ook aangezien ze geen doelpunten tegenkrijgen en Jamal de 9-3 en 9-4 scoort. Als de concentratie er de hele wedstijd is wint Hapert deze wedstrijd de volgende keer! ST DEES/Vessem JO8-2 Hapert JO8-2: Op een natte koude ochtend beginnen de kids van JO8-2 aan hun wedstrijd. Hapert gaat meteen op volle kracht. Nora staat de eerste helft in de goal en weet een paar mooie ballen tegen te houden. Al snel komen we op voorsprong door een goal van Kuba. Daarop volgt nog een mooie goal van Maarten en scoort Kuba de 1-3.Lara is onmisbaar in onze verdediging en ook Fedde, Sam en Anouk zorgen voor mooie aanvallen en verdedigende acties. Robin schiet nog een prachtige 1-4. Helaas kon de tegenstander toch nog een paar keer tot scoren komen in de tweede helft. Dit zorgde voor een ontzettend spannende wedstrijd die in een 4-4 eindigde. Zoals de kids zeiden we hebben allebei gewonnen en dat was inderdaad zo. Zeer gelijkwaardige en sportieve teams met een top wedstrijd. Super goed gespeeld meiden en jongens. RKVVO JO7-3 - Hapert JO7-1: De eerste uitwedstrijd voor onze mini s was wat ongewennig en spannend en dit was te merken bij de start. In de 1e helft stond Hapert al snel tegen een 3-0 achterstand aan te kijken. Nadat Sander met een mooie goal de 3-1 had gemaakt en een peptalk van Robert werd de 2e helft goed ingezet. Meer druk naar voren en dat leverde aan het eind van de 2e helft met 2 doelpunten van Sander en 1 van Teun een 3-4 voorsprong op. De 3e helft ging weer gelijk op met dank aan goed verdedigd werk van Kris, een eigen doelpunt van RKVVO en een goal van Levi liepen we uit naar 3-6. Net voor het einde van de 3e helft kwam RKVVO nog op 4-6. In de 4e helft zouden we het gaan afmaken maar door een eigen doelpunt van Hapert en een 6e doelpunt van RKVVO werd het weer spannend. Ondanks de druk van Hapert in de laatste minuten en een mooi afstandsschot van Tyge (net naast) werd de wedstrijd onbeslist. Eindstand 6 6. Redactie: Mariëlle Kieneker, voorzetje@vvhapert.nl

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 497 JACQUES MOMENT(EN) De inzet van veel (jeugd)voetballers, die meededen

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 506 JACQUES MOMENT(EN) 17 augustus: aftrap met JO8, JO9 en JO10: Met dank

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 Uitslagen jeugd: Zaterdag 20 oktober Hapert JO13-1 - DBS JO13-1 6-2 Na een moeizame 1e speelde Hapert een prima

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 496 VOORWOORD JACQUES: Zoals jullie allemaal gemerkt hebben is het Voorzetje

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489 Uitslagen jeugd: Maandag 1oktober Hapert JO17-2 - Bladella JO17-4 1-3 Zaterdag 6 oktober Hapert JO19-1 - Spoord.

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 510 JACQUES MOMENT(EN) Mini 1: De 1e thuiswedstrijd voor het team van Collin

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 500 JACQUES MOMENT(EN) JO10-1: Vanaf het begin erop en erover. Plus goed

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 499 JACQUES MOMENT(EN) JO11-1: het goede samenspel van het team na de rust.

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 502 JACQUES MOMENT(EN) Mijn moment van afgelopen zaterdag was, zonder de

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 488

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 488 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 488 Uitslagen jeugd: Maandag 24 september Uitteam Uitslag OVC'26 JO15-1 - Hapert JO15-1 3-0 Zaterdag 29 september Hapert

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 503 JACQUES MOMENT(EN) JO8-2: Xavi Vosters verovert op eigen helft de bal;

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 Uitslagen jeugd Zaterdag 10 september Uitslag Hapert JO19-1 - Braakhuizen JO19-1 3-1 Hapert MO19-1 - De Valk MO19-1

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 498 JACQUES MOMENT(EN) Er waren veel mooie momenten maar het beslissende

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 507 JACQUES MOMENT(EN) JO8-2:Eerste wedstrijd op het 6 tegen 6 veld: even

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 422

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 422 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 422 Wat zijn de uitslagen: Ztarerdag 13 februari Uitslag Hapert A2 - DBS A4 1-5 Hapert B2 - Bladella B3 0-1 Hapert C1

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 433

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 433 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 433 Uitslagen jeugd Zaterdag 17 september Hapert JO19-1 - De Raven JO19-1 4-0 Hapert JO15-3 - Casteren JO15-2 4-6 Allemaal

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 505 JACQUES MOMENT(EN) JO9-1: Keeper tegenpartij rolt de bal uit. Dex zet

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 487

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 487 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 487 Uitslagen jeugd: Maandag 17 september Geldrop JO11-4G - Hapert JO11-2 2-3 Donderdag 20 september Hapert JO15-1 -

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 486

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 486 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 486 Uitslagen jeugd: Woensdag 12 september Hapert JO17-2G - Beerse Boys JO17-2 1-2 Zaterdag 15 september Hapert JO19-1

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 492

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 492 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 492 Uitslagen jeugd: Woensdag 24 oktober Hapert JO12-1 - De Weebosch JO12-1 1-4 Zaterdag 27 oktober Hapert JO19-1 -

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 511 JACQUES MOMENT(EN) Mini 2 en 3: De 1 e thuiswedstrijd voor het team

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 493

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 493 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 493 Uitslagen jeugd: Woensdag 31 oktober Uitslag VOAB MO15-1 - Hapert MO15-1 2-7 Woenselse Boys JO19-1 - Hapert JO19-1

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 508 JACQUES MOMENT(EN) JO9-1: zeer knap keeperswerk van Kwin. Goed gedaan.

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 501 JACQUES MOMENT(EN) Van afgelopen woensdag: JO9-1: een super mooi doelpunt

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 445

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 445 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 445 Uitslagen jeugd Zaterdag 10 december Hapert JO17-1 - FC Eindhoven AV JO17-1 4-3 Hapert JO17-2 - FC Cranendonck JO17-2

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 430

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 430 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 430 Wat zijn de uitslagen: Woensdag 13 april Uitslag Unitas'59 C6G - Hapert C3 6-1 Donderdag 14 april Hapert E1 - Bergeijk

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 423

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 423 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 14e jaargang nr 423 Wat zijn de uitslagen: Zaterdag 20 februari Uitslag Hapert D1 - Bergeijk D1 2-0 Hapert D2 - Dommelen D3G 7-1 Hapert

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ Hoofdprijs: een weekend of midweek Landal Het Vennenbos in Hapert! 1. Keeper Twan Bierens keert volgend seizoen terug bij Steensel, maar dan als aanvaller. Daarmee treedt Twan

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015

Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015 Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015 Vandaag een tegenstander van formaat. Eigenlijk de 1 e testcase tegen een ploeg die ook voor de prijzen zal gaan spelen. Aangezien

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Meisjes. G-voetbal. SV Valkenswaard G1 2e klasse 5 DVVC G2 Moerse Boys G1 OVC'26 G2 Rijen G2 RKVVO G1 Tivoli G1 Tivoli G2 Viola G1 Beker

Meisjes. G-voetbal. SV Valkenswaard G1 2e klasse 5 DVVC G2 Moerse Boys G1 OVC'26 G2 Rijen G2 RKVVO G1 Tivoli G1 Tivoli G2 Viola G1 Beker Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 SV Valkenswaard 4 3e klasse D 2e klasse D 4e klasse 415 5e klasse 522 Bergeijk 1 Acht 2 Bladella 3 Beerse Boys 4 Bladella 1 Beerse Boys 3

Nadere informatie

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN MOOI SEIZOENS EINDE 47 e jaargang Nummer 28 13 mei 2017 Het seizoen loopt echt te einde nu, met mooie resultaten voor verschillende teams. JO9-1 staat zelfs nog in de bekerfinale een heel mooi seizoen

Nadere informatie

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

Specifieke Handleiding jeugdtrainers Specifieke Handleiding jeugdtrainers (Mini, F en E pupillen) Inhoudsopgave Leeftijdskenmerken De wedstrijd Coachen/begeleiden tijdens de wedstrijd De training Trainingsaanpak Leeftijdskenmerken Als je

Nadere informatie

RKSV WEC Aron van Balveren RKSV WEC

RKSV WEC Aron van Balveren RKSV WEC RKSV WEC Aron van Balveren RKSV WEC Voor de creatieve speler kom je kijken! Met de eerste trainingen weer in zicht wil ik het seizoen graag aftrappen met een stukje over een niet te onderschatten vaardigheid

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Kampioenschap Kampioenschap Juliana MO13-1??? De laatste competitieronde was bepalend. Op donderdag 23 mei speelde Juliana uit in Venhorst

Nadere informatie

Competitie-indelingen jeugd seizoen 2016/2017

Competitie-indelingen jeugd seizoen 2016/2017 Brabantia JO19-1 (A1)- Hoofdklasse H Brabantia JO17-1 (B1)- 4e divisie E NOAD JO19-1 14:45 Best Vooruit JO17-1 14:45 Wilhelmina Boys JO19-1 14:45 ZSV JO17-1 13:15 Sarto JO19-1 14:45 Sportclub Irene JO17-1

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Senioren SV Valkenswaard 9 SV Valkenswaard 10 SV Valkenswaard 11 SV Valkenswaard VR1 6e klasse 642 6e klasse 639 6e klasse 647 5e klasse 862 Braakhuiz

Senioren SV Valkenswaard 9 SV Valkenswaard 10 SV Valkenswaard 11 SV Valkenswaard VR1 6e klasse 642 6e klasse 639 6e klasse 647 5e klasse 862 Braakhuiz Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 SV Valkenswaard 4 3e klasse D 2e klasse D 4e klasse 415 5e klasse 522 Bergeijk 1 Acht 2 Bladella 3 Beerse Boys 4 Bladella 1 Beerse Boys 3

Nadere informatie

vv Bergambacht Technische Commissie Onderbouw

vv Bergambacht Technische Commissie Onderbouw vv Bergambacht Technische Commissie Onderbouw Algemene Voetbalvisie 8 tegen 8 Mo11 en Jo11 en Jo12 Toegepaste (basis)principes binnen 8 tegen 8 De jeugd van vv Bergambacht speelt in dubbel ruit met accent

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Deel 2 Wat is voetballen? Mark Boterman Versie 1.0 (oktober 2014) Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Voetballen... 2 2 Spelbedoeling... 2 3 Structuur van het voetballen...

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie.

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Ksk Wavria LEERPLAN Leerplan U6 Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Algemeen De ontwikkeling van de spelers is belangrijker dan het resultaat van het team. Positief coachen is

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI 4x4 mini toernooi 2016 28 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 17-09 De Valk E1 - NWC Asten E2 18.00 18.45V 20-09 Dosko

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

Spelregels voor 4x4 volgens de KNVB: speelduur: 2 x 20 minuten Leeftijd: 5 t/m 6 jarige: geboren op of na t/m Veld:

Spelregels voor 4x4 volgens de KNVB: speelduur: 2 x 20 minuten Leeftijd: 5 t/m 6 jarige: geboren op of na t/m Veld: Mini-competitie na/ en voorjaar 2015-2016 vereniging: contactpersoon: telefoonnummer: mobiel e-mail: 1 Bergeijk Edwin van Nuland 0497 573375 06 23193039 rkvvbergeijk.edwin@kpnmail.nl 2 Bergeijk Wilbert

Nadere informatie

Reserve klasse 641 5e klasse 861 Beerse Boys VR3. De Weebosch VR1. Jeugd

Reserve klasse 641 5e klasse 861 Beerse Boys VR3. De Weebosch VR1. Jeugd Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 3e klasse D Reserve 2e klasse D Reserve klasse 418 Bladella 1 Acht 2 Bladella 4 Dommelen 1 Beerse Boys 4 Braakhuizen 3 EMK 1 Best Vooruit

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal Training plannen op middellange termijn. COACH TEAM TEAMFUNCTIE TEAMTAAK SPEELVELDGEDEELTE ROL TEGENPARTIJ DOELSTELLING Mitchel Valkhof B Aanvallen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

UITSLAGEN SCMH JO19-1

UITSLAGEN SCMH JO19-1 47 e jaargang Nummer 9 30 oktober 2016 HALLOWEEN-EDITIE Deze week was er weer een bijna volledig programma dat onder een stralende herfstzon werd afgewerkt. Door een vergissing in het doorgeven van de

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

JO9 JO11 toernooi 2017

JO9 JO11 toernooi 2017 Welkom bij RKSV NEO JO9 JO11 toernooi 2017 20 mei 2017 Dit RKSV NEO Toernooi wordt mogelijk gemaakt door: RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI Dit RKSV NEO Toernooi wordt mogelijk gemaakt door: hoofdsponsor 14 Opgericht

Nadere informatie

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2.

Ignart verloor de eerste set met 6 1 van Sjoerd, maar daarna kwam hij ijzersterk terug. Hij won de tweede set met 6 4 en de derde met 6 2. Zondag 26 augustus is gestart met de clubkampioenschappen. Er zijn 5 wedstrijden gespeeld, 3 heren enkels en 2 dames enkels. Het weer was gelukkig goed en met name bij de heren hebben we leuke potten tennis

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen 1 Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie