GEBRUIKERSOVEREENKOMST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKERSOVEREENKOMST ELMO@work"

Transcriptie

1 GEBRUIKERSOVEREENKOMST In deze gebruikersovereenkomst worden alle afspraken en voorwaarden vastgelegd van de overeenkomst tussen de werknemer enerzijds (waaronder wordt verstaan de persoon aan wie het elektrisch voertuig ter beschikking wordt gesteld) en de werkgever, het VIM en de leasingmaatschappij anderzijds. Artikel 1. Voorwerp - ter beschikking stellen elektrisch voertuig Vanaf 9/5/2014 stelt VIM aan de werknemer een elektrische fiets/scooter ter beschikking met volgende kenmerken: Merk:... Model:... Opties:... Andere kenmerken:... Het voertuig blijft eigendom van de leasingmaatschappij en wordt door het VIM slechts ter beschikking gesteld van de werkgever voor de looptijd van de overeenkomst en dit in het kader van het innovatieproject ELMO@work. Artikel 2. Duur Het voertuig wordt ter beschikking gesteld voor een duur van 12 maanden. Artikel 3. Gebruik van het voertuig De werknemer heeft de intentie het voertuig te gebruiken voor ten minste 50% van het woonwerkverkeer en/of zakelijk verkeer. Daarnaast krijgt de werknemer de toelating om het voertuig te gebruiken voor andere privédoeleinden. Het privé-gebruik maakt voor de werknemer geen fiscaal voordeel in natura uit, en wordt dan ook niet belast op dit voordeel. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Artikel 4. Onderzoek en datacollectie De werknemer verleent hierbij zijn uitdrukkelijke toestemming aan het VIM om tijdens de duur van de overeenkomst gegevens te verzamelen over de gemaakte verplaatsingen via een op het voertuig gemonteerde datalogger. De werknemer mag noch aanpassingen doen aan de datalogger, noch de datalogger overmaken aan derden. Bij opzettelijke inbreuk kan het VIM een schadeloosstelling eisen aan de deelnemer.

2 De werknemer verleent zijn uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen, het doorsturen, het gebruik voor onderzoeks- en evaluatiedoeleinden en de archivering van de verzamelde gegevens. De werknemer erkent geen aanspraak te kunnen maken op de door het VIM verwerkte gegevens, ook niet voor juridische of politionele doeleinden. De werknemer zal op bepaalde tijdstippen worden bevraagd, hetzij via een webenquête, hetzij via het ter beschikking stellen van een smartphone met datalogger. De gegevens van de werknemer zijn strikt beperkt voor het onderzoek waarbij de zekerheid gegeven wordt dat geen enkel persoonlijk gegeven door derden kan gebruikt worden. De data blijft strikt vertrouwelijk en anoniem. Artikel 5. Algemene gebruiksvoorwaarden De werknemer verbindt er zich toe het voertuig als een goede huisvader te gebruiken zowel bij professioneel als bij privé-gebruik. Deze verplichting houdt o.a., maar niet uitsluitend, het volgende in: De werknemer dient de technische instructies van de fabrikant te respecteren. De werknemer zal de richtlijnen i.v.m. herstellingen en onderhoud zoals opgenomen in deze gebruikersovereenkomst respecteren en stipt opvolgen. De werknemer mag niet zelf de herstellingen en onderhoud van mechaniek en frame van het voertuig uitvoeren. Hij moet zich daartoe wenden tot B2Bike via het online beheersysteem FIDS. B2Bike zal plaats en tijdstip van de herstelling of het onderhoud bepalen. Het voertuig dient steeds door de werknemer afgesloten te worden met het wielslot en verankerd te worden aan een vast punt minstens met de meegeleverde insteekketting. De werknemer heeft de verplichting de bandenspanning, remkabelspanning en ketting regelmatig te controleren, en dit buiten de periodieke controlebeurten bij de door de werkgever of leasingmaatschappij aangeduide voertuigdealer. De werknemer zal er eveneens over waken dat de bandentekening altijd voldoende is. De werknemer zal het voertuig niet gebruiken voor het vervoer van passagiers en/of goederen tegen vergoeding of voor rekening van derden. Hij verbindt er zich toe het voertuig niet toe te vertrouwen aan derden of derden het voertuig te laten besturen met uitzondering van volgende personen: samenwonenden ouder dan 25 jaar en collega s. De werknemer zal het voertuig slechts aanwenden voor de doeleinden waarvoor het bestemd is. Hij zal het voertuig nooit overladen, zal er geen sportieve wedstrijden mee rijden, zal het niet gebruiken voor gevaarlijk transport, noch voor het duwen of slepen van een ander voertuig.

3 De werknemer zal geen wijzigingen van blijvende aard aan de mechaniek of het koetswerk (laten) aanbrengen noch accessoires toevoegen zonder de uitdrukkelijke en voorafgaandelijke toestemming van de leasingmaatschappij. Alle wijzigingen en accessoires aangebracht aan het voertuig en waar het uit- of wegnemen ervan schade aan het voertuig zou aanbrengen, worden naar keuze van VIM: ofwel diens eigendom zonder vergoeding aan de werknemer ofwel op kosten van de werknemer verwijderd teneinde de voertuig in de oorspronkelijke staat te herstellen. De werknemer verbindt zich ertoe te zorgen voor het behoud van een goede uiterlijke staat van het voertuig. Hij zal daartoe regelmatig instaan voor het reinigen van het voertuig. De werknemer mag het voertuig niet (onder)verhuren of uitlenen, noch op enige wijze het bezit ervan - zelfs maar tijdelijk - afstaan. Hij mag het voertuig niet in pand geven, noch het op enige wijze met een recht ten voordele van een derde bezwaren. De werknemer zal alle maatregelen treffen om het eigendomsrecht van de leasingmaatschappij te vrijwaren in geval van bezwarend of uitvoerend beslag, van overdracht of inpandgeving van de handelszaak of van enige andere gerechtelijke of buitengerechtelijke maatregel waardoor een derde aanspraak maakt of zou kunnen maken op het voertuig of de verkoopswaarde ervan. Hij zal de werkgever binnen de 48 uur bij aangetekend schrijven een kopie van de betreffende akte toesturen. De werknemer zal de leasingmaatschappij onmiddellijk informeren over elk ongeval, diefstal of brand waarbij het voertuig betrokken is alsook over iedere vorm van schade. Bij vandalisme of diefstal van het voertuig dient de werknemer steeds een procesverbaal bij de politie te laten opstellen. Artikel 6. Vervangvoertuig De werknemer heeft geen recht op een vervangvoertuig wanneer het voertuig in herstelling of in onderhoud is. Artikel 7. Voertuigbijstand Er is een dienst pechverhelping van toepassing bij onderstaande gebeurtenissen: Het uitvallen van de fiets (waaronder te verstaan het niet kunnen vervolgen van de weg) in België door: -beschadiging of verlies door diefstal van de gehele fiets; -het uitvallen van de trapondersteuning, ook als gevolg van een eigen gebrek; -mechanische gebreken zoals kettingbreuk en framebreuk; -lege/lekke band(en). Het uitvallen van de/een verzekerde door tijdens de fietsrit opgelopen letsel waardoor hij/zij om medische redenen niet in staat is de fietsrit voort te zetten.

4 De pechverhelping bestaat uit het vervoer van de fiets en verzekerde(n) naar de startplaats van de fietsrit. Tevens is verzekerd de kosten van het vervoer van de fiets en de opzittende van maximaal één andere deelnemer aan de fietsrit naar dezelfde plaats als de verzekerde. De pechverhelping wordt ten alle tijden uitgevoerd door de alarmcentrale, andere kosten komen niet voor vergoeding in aanmerking. Van de pechverhelping is uitgesloten het niet kunnen voortzetten van de fietsrit als gevolg van: een lege accu, indien deze voor het begin van of tijdens de fietsrit verzuimd is tijdig op te laden of indien deze leeg geraakt is door het overschrijden van de actieradius als opgegeven door de fabrikant. Opzet van de verzekerde of iemand die bij de pechverhelping belang heeft.. Het nummer van de alarmcentrale is: Artikel 8. Verzekeringen Verzekerde schade is o Diefstal en poging tot diefstal o Schade ontstaan tijdens de periode waarin de fiets gestolen was. o Schade door aanrijding. o Schade ontstaan door brand, ontploffing en blikseminslag o Schade ontstaan door elk ander van buitenkomend onheil. Niet verzekerde schade o Diefstalschade als de fiets niet op slot stond of de twee sleutels van het fietsslot met de bij ons geregistreerde nummers, niet overgelegd kunnen worden. Minimaal 1 sleutel moet sporen van normaal sleutel-gebruik vertonen. Dit geldt ook indien de fiets niet werd afgesloten met een door ART goedgekeurd slot o Schade ontstaan tijdens deelneming aan wedstrijden of trainingen daarvoor o Schade aan losse accessoires (incl. diefstal en verlies), zoals kinderzitjes, tassen, manden en fietscomputers. o Schade ontstaan doordat u opzettelijk of door roekeloosheid schade heeft veroorzaakt, of dit met uw toestemming is gebeurd. o Schade aan banden en schade door krassen of schrammen, tenzij gelijktijdig ook andere schade is ontstaan. o Schade welke bestaat uit herstelkosten van slijtage, eigen gebrek, onvoldoende onderhoud en geleidelijke inwerking van weersinvloeden. o Schade die voor de ingangsdatum is ontstaan. o Schade bestaande uit waarde vermindering of geldelijk nadeel wegens het niet kunnen gebruiken van de fiets. o Als u ons opzettelijk onjuiste informatie heeft gegeven bij aanvang van de verzekering of bij schade. o Als u onopzettelijk belangrijke informatie of wijzigingen niet heeft doorgegeven, of als u na schade uw medewerking niet verleent en u daardoor onze belangen schaadt. o Voor schade welke is veroorzaakt door of verband houdt met natuurrampen, atoomkernreacties, molest, terrorisme of (burger)oorlog.

5 Vrijstelling o Bij totaal verlies of totale diefstal 0,- o Alle overige voorvallen 25,-. Deze vrijstelling geldt per schadegeval. Artikel 9. Kosten Volgende kosten zijn ten laste van VIM: De kostprijs van het voertuig; de verzekeringspremies voor het voertuig; de onderhouds- en herstellingskosten aan mechaniek en koetswerk, zoals bepaald in het onderhoudscontract; Alle andere kosten zijn ten laste van de werknemer, zoals: de franchise bij ongevallen; de verkeersboetes; reinigingskosten; herstelling van lekke banden De terbeschikkingstelling van het voertuig sluit elke tussenkomst van de werkgever uit in de kosten van het woon-werkverkeer. Artikel 10. Aansprakelijkheid van de werknemer De werknemer is aansprakelijk voor alle schadegevallen veroorzaakt tijdens het professioneel gebruik van het voertuig die het gevolg zijn van zijn bedrog, zware fout of gebruikelijke lichte fout. Hij is steeds aansprakelijk voor alle schadegevallen veroorzaakt tijdens het privé-gebruik van het voertuig. De werknemer is steeds aansprakelijk voor de opgelopen verkeersboetes. Artikel 11. Sancties VIM en de werkgever zullen op regelmatige tijdstippen controle uitoefenen op de naleving van deze overeenkomst. Bij onvoldoende gegronde redenen voor niet naleving van de overeenkomst, kan deze beëindigd worden en kan het voertuig teruggevorderd worden. De werkgever kan het voertuig ook terugvorderen bij verhuis van de werknemer of haar/zijn werkplaats naar een verder gelegen locatie. De vroegtijdige beëindiging van de overeenkomst uit hoofde van de werknemer kan op eenvoudig verzoek van de werknemer bij de werkgever. Bij beëindiging van de overeenkomst zal de werknemer het voertuig en alle bijhorigheden in behoorlijke staat inleveren en dit uiterlijk op de laatste dag van de overeenkomst.

6 Artikel 10. Einde van deze overeenkomst Deze overeenkomst neemt een einde in volgende gevallen: Einde van de arbeidsovereenkomst; Einde van de duur zoals voorzien in artikel 2 van deze overeenkomst. Ondertekende, de werknemer, gaat akkoord met de bovenstaande bepalingen De werknemer. Naam en voornaam : Personeelsnummer : Afdeling : Tel: (Voor akkoord) 1 (Handtekening) 1 Eigenhandig te schrijven.

7 Contactgegevens Tip! Bewaar deze nummers in je GSM zodat je het steeds bij de hand hebt. Werkgever Janssen Pharmaceutica Bie Van de Vloet Tel: VIM Sven Vlassenroot Tel: 011/ Openingsuren: Elke werkdag van 8u30 tot 17u Leasingmaatschappij B2Bike BVBA FIDS: Johan De Mulder Tel: Voertuigbijstand Tel: Openingsuren: 24u/24u, 7d/7d Hou naast je persoonlijke gegevens alvast volgende informatie klaar; merk van je fiets, je privé adres, de plaats van de pech en de pechoorzaak.

Fietspolicy 2014 06 22 -Pag. 1 FIETSPOLICY UZA

Fietspolicy 2014 06 22 -Pag. 1 FIETSPOLICY UZA Fietspolicy 2014 06 22 -Pag. 1 FIETSPOLICY UZA Fietspolicy 2014 06 22 -Pag. 2 INHOUDSOPGAVE 1. ALGEME BEPALINGEN...3 2. ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN...3 3. ONDERHOUDS- EN REPARATIEKOSTEN...3 4. ONGEVALLEN,

Nadere informatie

IAK Fietsverzekering. Verzekeringsvoorwaarden FT13

IAK Fietsverzekering. Verzekeringsvoorwaarden FT13 IAK Fietsverzekering Verzekeringsvoorwaarden FT13 Inhoudsopgave I Voorwaarden IAK Fietsverzekering FT13 4 Specifieke voorwaarden voor de IAK Fietsverzekering 4 1 Begripsomschrijvingen 4 2 Dekking 4 3

Nadere informatie

Voorwaarden Fietsverzekering

Voorwaarden Fietsverzekering Voorwaarden Fietsverzekering Met de Fietsverzekering kunt u de financiële gevolgen verzekeren van schade aan of diefstal, afpersing en verduistering van uw fiets. Lees de voorwaarden en het polisblad goed

Nadere informatie

Voorwaarden elektrische fietsverzekering (omnium) FV BE Premie bepalen en betalen 11. Premie bepalen en betalen.

Voorwaarden elektrische fietsverzekering (omnium) FV BE Premie bepalen en betalen 11. Premie bepalen en betalen. Voorwaarden elektrische fietsverzekering (omnium) FV BE 2017 Wie zijn wij en wat mag u verwachten 1. Wie zijn wij? 2. Wat mag u van ons verwachten? 3. Wat verwachten wij van u? 4. Vanaf wanneer bent u

Nadere informatie

Voorwaarden fietsverzekering (omnium) FV BE Premie bepalen en betalen 11. Premie bepalen en betalen.

Voorwaarden fietsverzekering (omnium) FV BE Premie bepalen en betalen 11. Premie bepalen en betalen. Voorwaarden fietsverzekering (omnium) FV BE 2017 Wie zijn wij en wat mag u verwachten 1. Wie zijn wij? 2. Wat mag u van ons verwachten? 3. Wat verwachten wij van u? 4. Vanaf wanneer bent u verzekerd? De

Nadere informatie

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets.

KBC POLIS BROMFIETS. Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. KBC POLIS BROMFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een bromfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een bromfiets. Verzekeringen Welke verzekeringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets 1. Terbeschikkingstelling Ieder voertuig wordt geleverd met slot, batterijlader, handleiding en laptopfietstas. Voor de voertuigen met een maximum snelheid van

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON INHOUD 1. VOORWERP... 3 2. TOEPASSINGSGEBIED... 3 3. TOEKENNING VAN EEN MOBIELE TELEFOON... 3 4. RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON...

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1 Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wat moet u doen bij schade? 2 Artikel 1 Wat moet u bij schade

Nadere informatie

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

BRUIKLEENOVEREENKOMST / GEBRUIKSVOORWAARDEN ICT APPARATUUR

BRUIKLEENOVEREENKOMST / GEBRUIKSVOORWAARDEN ICT APPARATUUR BRUIKLEENOVEREENKOMST / GEBRUIKSVOORWAARDEN ICT APPARATUUR De Hogeschool van Amsterdam in deze vertegenwoordigd door Naam : verder te noemen de werkgever en Naam : Personeelsnummer : HvA-ID : Organisatie-eenheid

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 INHOUDSOPGAVE Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. Artikel 1 Aanvullende

Nadere informatie

1.4 Dagwaarde De nieuwwaarde onder aftrek van een bedrag wegens waardevermindering door veroudering of slijtage.

1.4 Dagwaarde De nieuwwaarde onder aftrek van een bedrag wegens waardevermindering door veroudering of slijtage. Bijzondere voorwaarden Fietsverzekering Model HK37A Inhoudsopgave 1 Begripsomschrijvingen 1 2 Verzekeringsgebied 2 3 Wat is verzekerd 2 4 Wat is niet verzekerd 2 5 Zorgplicht 3 6 Verplichtingen na een

Nadere informatie

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Tips... Hoe Goede raad Zorg voor Wanneer enkel schriftelijk met het aanvraagformulier je kan telefonisch inlichtingen inwinnen en formulieren aanvragen vraag

Nadere informatie

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN

KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN KBC POLIS HANDEL EN DIENSTEN De Polis Handel en diensten beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risico s in zijn beroepsleven. De verzekering is bestemd voor kleinhandelszaken. Verzekeringen Wat kan

Nadere informatie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie

Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Pagina 1 van 3 Bruikleenformulier Probeer een E-bike Najaarsactie Vul dit bruikleenformulier volledig in. U vindt alle gegevens in de bevestigingsmail. Print het formulier uit, onderteken het formulier

Nadere informatie

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN

FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN FIDEA LICHTE VRACHTWAGEN - Fidea Lichte Vrachtwagen Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (FTS-RV-50-181) Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Diefstal en Schade 2 Deze verzekering is voor diefstal of schade aan

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR Vrije Basisschool De Twijg 3018 Wijgmaal tel.: 016 44.63.48 fax.: 016 44.86.48 www.detwijg.be GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR GOEDGEKEURD DOOR HET SCHOOLBESTUUR OP 9/11/2011 3018 Wijgmaal pagina

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

DK580 Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering

DK580 Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering DK580 Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering Op deze Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering zijn ook de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden Inboedelverzekering Optimaal

Nadere informatie

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40 Verantwoordelijke Uitgever: Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV Tollaan 68 B-1200 Brussel BTW: BE 0405.816.821 RPR: Brussel CBFA: 14855. Tel.: (02) 254 68 11 Fax: (02) 254 68 12 www.mercedes-benz.be

Nadere informatie

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15 Aanhangerverzekering Bijzondere Voorwaarden AH15 Inhoudsopgave Informatie: Telefonische bereikbaarheid 24/7 voor het melden van uw schade. Online schade melden doet u snel en eenvoudig in uw Persoonlijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Fietsverzekering All Risk

Fietsverzekering All Risk Fietsverzekering All Risk Voorwaarden FTS-RV-50-181 Klik op het de vraag hoofdstuk om om het antwoord er naar toe te te lezen gaan Inhoud Algemeen 1. Wie is verzekerd? 2 2. Welke fiets is verzekerd? 2

Nadere informatie

Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen: uitlener

Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen: uitlener BRUIKLEENOVEREENKOMST LOW VISION HULPMIDDELEN Ondergetekenden: En Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen:

Nadere informatie

Veelvoorkomende vragen over Private Lease

Veelvoorkomende vragen over Private Lease Veelvoorkomende vragen over Private Lease Algemene vragen Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor auto s, speciaal voor particulieren. U krijgt het recht om de auto te gebruiken, in

Nadere informatie

Pechverhelping Algemene voorwaarden

Pechverhelping Algemene voorwaarden Pechverhelping Algemene voorwaarden DEFINITIE Het voertuig Alle voertuigen ingeschreven in België, die zijn opgenomen in de overeenkomst van Athlon Car Lease Assistance. Aanhangwagens en caravans zijn

Nadere informatie

1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit.

1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit. 1 Algemene voorwaarden Bike Cover Omnium Artikel 1 Begripsomschrijving 1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit. 1.2 Verzekerde Onder

Nadere informatie

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL TUD - technische dienst R E G L E M E N T Gemeenteraad van 28-11-2013 RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL Artikel 1: categorie Het stadsbestuur stelt materiaal ter beschikking aan

Nadere informatie

Voorwaarden. Premiebetaling

Voorwaarden. Premiebetaling Voorwaarden Begin en bedenktijd Op je polis blad kun je vinden op welke dag je dekking ingaat, dit is altijd vanaf 00:00 uur, tenzij het anders afgesproken is. Vanaf deze dag, heb je 14 dagen bedenktijd,

Nadere informatie

Reglement voor de ontlening van de geluidsmeter 10 EaZY RT/Euzy klasse 21 en bijhorende verlengkabel

Reglement voor de ontlening van de geluidsmeter 10 EaZY RT/Euzy klasse 21 en bijhorende verlengkabel Reglement voor de ontlening van de geluidsmeter 10 EaZY RT/Euzy klasse 21 en bijhorende verlengkabel A. Begripsomschrijving en bepalingen Artikel 1. De begripsomschrijving De uitleendienst van Kortenberg

Nadere informatie

Schouten Zekerheid PAKKETPOLIS Bijzondere voorwaarden Buitenshuisdekking 2016

Schouten Zekerheid PAKKETPOLIS Bijzondere voorwaarden Buitenshuisdekking 2016 Schouten Zekerheid PAKKETPOLIS Bijzondere voorwaarden Buitenshuisdekking 2016 Inhoud Pagina Bui 1 Begrippen 2 Bui 2 Verzekeringsgebied 2 Bui 3 Omvang van de dekking 3 Bui 4 Eigen risico 4 Bui 5 Aanvullende

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen

Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen Reglement met betrekking tot de uitlening van educatief materiaal door het Documentatiecentrum Wereldcentrum en Kleur Bekennen Artikel 1 De Provincie Oost-Vlaanderen leent educatief materiaal uit aan natuurlijke

Nadere informatie

Schade formulier No-Risk Garantie. Reserveringsnummer

Schade formulier No-Risk Garantie. Reserveringsnummer Schade formulier No-Risk Garantie Reserveringsnummer Persoonlijke gegevens Achternaam Voorletter(s) Geslacht M/V Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Land Geboortedatum (dd-mm-jjjj) - - E-mailadres

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt Wie zijn verzekerd? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Beperkt casco personenautoverzekering 2013 Aanvullende voorwaarden beperkt casco In aanvulling op de Voorwaarden Personenautoverzekering 2013 gelden de volgende voorwaarden als

Nadere informatie

Gebruikersbepalingen

Gebruikersbepalingen Gebruikersbepalingen In deze gebruikersovereenkomst worden alle afspraken en voorwaarden vastgelegd van de overeenkomst tussen jou (waarnaar wij verwijzen als "jij", "jou" of "jouw", waaronder wordt verstaan

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Kostbaarhedenverzekering KBH141

Bijzondere voorwaarden Kostbaarhedenverzekering KBH141 London Verzekeringen Coolsingel 139, 3012 AG Rotterdam Postbus 60, 3000 AB Rotterdam Tel 088-577 26 02, fax 088-577 86 80 www.london.nl IBAN NL17INGB0000022800 Inschrijfnummer KvK 59395435 London Verzekeringen

Nadere informatie

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014

LICHTE VRACHTAUTO. Productfiche Lichte Vrachtauto. Omschrijving. Doelgroep. Waarborgen. Opmerkingen. Pagina 1. juni 2014 LICHTE VRACHTAUTO juni 2014 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U"

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE FIAT Likes U ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE AUTODEELSERVICE "FIAT Likes U" Bij gebruikmaking van de gratis autodeelservice "FIAT Likes U" zijn de onderstaande algemene voorwaarden (hierna: de "Algemene Voorwaarden") van

Nadere informatie

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Voorbeeld Arbeidsovereenkomst Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Arbeidsovereenkomst Onbepaalde Tijd Ondergetekenden: 1. Bloemenwinkel het tuinhekje De Balkan 16, 8303 GZ, Emmeloord, hierna te noemen

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR HET RIJDEND PERSONEEL INGEZET IN DE ONDERNEMINGEN DIE ONGEREGELDE DIENSTEN UITBATEN TUSSEN De onderneming waarvan de sociale zetel gelegen is te........, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers 1/5 Deze Bijzondere voorwaarden horen bij uw Verkeerschadeverzekering voor Werknemers. Ook de Algemene voorwaarden Bedrijfsverzekeringen

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online.

Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. Algemene Voorwaarden Ketel Garantiecontract Sani-online. 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op, en maken deel uit van de overeenkomst ketel garantie contract tussen u en Sani & CV

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering MT 17-02 Bijzondere voorwaarden cascoverzekering Deze voorwaarden gelden alleen als deze verzekering op uw polisblad staat. Daar staat ook of u heeft gekozen voor beperkt casco of voor volledig casco.

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1203586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUID SAMENWERKING: reglement Wereldcentrum met betrekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164

Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164 Overeenkomst voor het gebruik van lokalen van de Bockstael wijkantenne door een vereniging CAR/18/164 TUSSEN De Stad Brussel, hier vertegenwoordigd door haar College van Burgemeester en Schepenen in wiens

Nadere informatie

Overeenkomst: Dienstencheques

Overeenkomst: Dienstencheques Overeenkomst: Dienstencheques Tussen de erkende onderneming Active Cleaning Services bvba, gevestigd Berkenlaan 2 te 1170 Watermaal Bosvoorde enerzijds en De gebruiker: (Mevrouw, de heer) Wonende.... anderzijds,

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities :

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities : GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE Artikel 1 Definities : Fietsenparking: de afgescheiden ruimte op niveau -1 van de parking Centrum-Zand onder t Zand in Brugge samen met de ganse

Nadere informatie

KBC-POLIS PLEZIERVAART

KBC-POLIS PLEZIERVAART KBC-POLIS PLEZIERVAART De verzekering pleziervaart beschermt de verzekerde tegen schade aan en door zijn zeil- of motorboot. De verzekering is bestemd voor pleziervaarders met een zeil- of motorboot. Verzekeringen

Nadere informatie

FABU informatiefiche, de waarborgen en bijzonderheden in een contract auto, moto, bromfiets, lichte vrachtwagen, vrachtwagen,

FABU informatiefiche, de waarborgen en bijzonderheden in een contract auto, moto, bromfiets, lichte vrachtwagen, vrachtwagen, Waarborg Burgerlijke aansprakelijkheid Bestuurdersverzekering Globale verkeersongevallen Pechbijstand Beperkt gebruik Beschrijving Schade aan derden, zowel de lichamelijke als de stoffelijke schade. Verplichte

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering

Bijzondere Voorwaarden Aanvullende Fietsverzekering Rubriek FD-2 Bijzondere Voorwaarden Inhoud Artikel 1 Algemeen 1.1 Wie bedoelen wij met verzekerden? 2 1.2 Waar is de verzekering van kracht? 2 Artikel 2 Welke schade vergoeden wij? 2.1 Wat vergoeden wij

Nadere informatie

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent Rapport Buurtfietsenstallingen Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent GEBRUIKERSREGLEMENT FIETSTROMMELS VAN DE STAD GENT Artikel 1 Dit gebruikersreglement is van toepassing op alle abonneehouders van een stallingsplaats

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden ipad en Mac Book Verzekering

Bijzondere Voorwaarden ipad en Mac Book Verzekering Bijzondere Voorwaarden ipad en Mac Book Verzekering BIJZONDERE VOORWAARDEN IPAD EN MAC BOOK VERZEKERING MINT 2013 Inhoudsopgave 15 Verwijzing naar algemene voorwaarden 3 16 De dekking 3 17 Aanvullend verzekerd

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR STUDENTEN Tussen de ondergetekenden : de werkgever : vertegenwoordigd door de student : Geboren op / / te wordt overeengekomen hetgeen volgt : Artikel 1 : De werkgever werft de

Nadere informatie

PRODUCTVOORWAARDEN PERIODIEKE DIENSTEN VOOR INFRASTRUCTUUR KENTER B.V.

PRODUCTVOORWAARDEN PERIODIEKE DIENSTEN VOOR INFRASTRUCTUUR KENTER B.V. PRODUCTVOORWAARDEN PERIODIEKE DIENSTEN VOOR INFRASTRUCTUUR KENTER B.V. 2017 Pagina 2 van 6 Inhoudsopgave 1 Definities 3 2 Toepasselijkheid 4 3 Looptijd en beëindiging 4 4 Uitvoering van de Overeenkomst

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van 1 juli 2014 op het ontlenen en/of vervoer van feest-, sport-, audiovisueel, projectie- en tentoonstellingsmateriaal

Huishoudelijk reglement van 1 juli 2014 op het ontlenen en/of vervoer van feest-, sport-, audiovisueel, projectie- en tentoonstellingsmateriaal Huishoudelijk reglement van 1 juli 2014 op het ontlenen en/of vervoer van feest-, sport-, audiovisueel, projectie- en tentoonstellingsmateriaal Artikel 1 Met ingang van 1 juli 2014 worden alle voorgaande

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

3. Gebruik van multimedia-apparatuur via de Uitleendienst.

3. Gebruik van multimedia-apparatuur via de Uitleendienst. Gebruikersovereenkomst voor het gebruik van apparatuur ter beschikking gesteld door de Kulak Uitleendienst 1. Definitie In deze gebruikersovereenkomst wordt verstaan onder Kulak Uitleendienst: De Uitleendienst

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Werknemersschadeverzekering versie 1

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Werknemersschadeverzekering versie 1 N.V. Univé Schade Voorwaarden Werknemersschadeverzekering versie 1 Het is belangrijk om te weten wat u en uw werknemers kunnen verwachten van deze werknemersschadeverzekering. In deze voorwaarden staat

Nadere informatie

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar Aangenaam, Gefeliciteerd met uw nieuwe leaseauto! Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Wensink Lease en wij heten u dan ook van harte welkom als berijder van uw nieuwe Wensink Leaseauto. In deze berijdersset

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

Voorwaarden. Hulpverlening Pechhulp buitenland. Uw rechten & plichten. Nummer: ASV-RV-51-141. Hulpverlening Pechhulp buitenland

Voorwaarden. Hulpverlening Pechhulp buitenland. Uw rechten & plichten. Nummer: ASV-RV-51-141. Hulpverlening Pechhulp buitenland Voorwaarden Hulpverlening Pechhulp buitenland Uw rechten & plichten Nummer: ASV-RV-51-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over Hulpverlening - Pechhulp buitenland

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK INFORMATIEPLICHT

VRIJWILLIGERSWERK INFORMATIEPLICHT VRIJWILLIGERSWERK Sinds 1 augustus 2006 is de hernieuwde wet op het vrijwilligerswerk van kracht. Deze wet legt vast wat onder de vorm van vrijwilligerswerk mogelijk is en op welke manier dit dient te

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Wat vindt u waar? Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Omvang van de dekking 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Uitsluitingen Aanpassing

Nadere informatie

ONGEVAL & INVALIDITEIT

ONGEVAL & INVALIDITEIT ONGEVAL & INVALIDITEIT WIE ZIJN VERZEKERD? U, de (gemachtigde) bestuurder uw verzekerde gezinsleden of passagiers van uw motorvoertuig. (Alleen personen tussen de 5 en de 70 jaar zijn verzekerd) WAAR BENT

Nadere informatie

DVV Fietsverzekering Schade en Diefstal. Algemene voorwaarden AGA 31_DVV fietsverzekering_nl

DVV Fietsverzekering Schade en Diefstal. Algemene voorwaarden AGA 31_DVV fietsverzekering_nl DVV Fietsverzekering Schade en Diefstal Algemene voorwaarden 1 Dit zijn de voorwaarden voor de fietsverzekering. Met deze verzekering kunt u hulp bij pech met de fiets verzekeren. Hoe leest u de algemene

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden ipad & macbook verzekering. dupi. IPAD&MACBOOK BIJZ DUPI - 1 juni Bijzondere voorwaarden ipad & macbook verzekering

Bijzondere voorwaarden ipad & macbook verzekering. dupi. IPAD&MACBOOK BIJZ DUPI - 1 juni Bijzondere voorwaarden ipad & macbook verzekering Bijzondere voorwaarden ipad & macbook verzekering 1 Inhoudsopgave 15: Verwijzing naar algemene voorwaarden 3 16: De dekking 3 17: Aanvullend verzekerd 3 18: Uitsluitingen 3 19: De vergoeding 4 20: Definities

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

KBC POLIS PERSONENAUTO

KBC POLIS PERSONENAUTO KBC POLIS PERSONENAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een personenauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een personenauto. Verzekeringen

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 Leenvoorwaarden Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 I N H O U D 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN............................................. 3 2 TOTSTANDKOMING LEENOVEREENKOMST................................

Nadere informatie

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Tussen verhuurder, Naam: Adres: Telefoon: E-mail: Website: Vertegenwoordigd door: en de meerderjarige huurder, Je kan geen contract afsluiten

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl Polisvoorwaarden Hulpverlening erl 1 Inhoudsopgave Bijzondere Voorwaarden Hulpverlening Algemeen deel ASV-PV-01-101 Toepassing Bijzondere Voorwaarden 4 Begripsomschrijvingen 4 Motorrijtuig 4 Hulpverlener

Nadere informatie

Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw

Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw Privacy beleid Bosgroep Kempen Noord vzw * aangepast op 23/05/2018 1 Toepassing Dit privacybeleid is van toepassing op de verzameling, het beheer en het gebruik van je gegevens door de Bosgroep Kempen

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Bedrijven Compact Polis Agrarisch

Verzekeringsvoorwaarden Bedrijven Compact Polis Agrarisch paragraaf 1 Milieudekking Basis Verzekerde u als verzekeringnemer; de natuurlijke- of rechtspersonen die genoemd zijn op het verzekeringsbewijs, maar alleen voor zover zij op grond van eigendom of een

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis. Hoofdstuk 7: Milieu

Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis. Hoofdstuk 7: Milieu Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis Hoofdstuk 7: Milieu Versie 1.1: januari 2016 Avéro Achmea Postbus 109 2300 AC Leiden www.averoachmea.nl/agro 2 Paragraaf 1 Milieudekking Basis Verzekerde u als verzekeringnemer;

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Producent: Casier-Decoodt Risk & Insurance Vlootnummer: 13433 Maatschappij: Vivium Identiteit verzekeringsnemer Naam: Voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO

KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO KBC POLIS LICHTE VRACHTAUTO Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een lichte vrachtauto. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een lichte vrachtauto.

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

IBAN: NL45 ABNA BIC: ABNANL2A. De Ronde CZ Best yolknet.nl. KvK: BTW NL B01

IBAN: NL45 ABNA BIC: ABNANL2A. De Ronde CZ Best yolknet.nl. KvK: BTW NL B01 Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Yolknet, gevestigd te Best, (hierna: Verwerker) uitvoert ten behoeve van een wederpartij aan wie zij

Nadere informatie

Voorwaarden Werknemersschadeverzekering

Voorwaarden Werknemersschadeverzekering N.V. Univé Schade Voorwaarden Werknemersschadeverzekering Versie 1 2202.03/18 Pagina 2/9 Het is belangrijk om te weten wat u en uw werknemers kunnen verwachten van deze werknemersschadeverzekering. In

Nadere informatie

CONSIGNATIEOVEREENKOMST

CONSIGNATIEOVEREENKOMST CONSIGNATIEOVEREENKOMST Tussen:.... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr:.. Functie:.. hieronder genoemd de firma en... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr.... Algemeen directeur En Apotheker... Diensthoofd apotheek

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Verwerking van persoonsgegevens: toepassing GDPR Dit document maakt integraal deel uit van de overeenkomst, afgesloten tussen A&M nv ( de verwerker ) Raghenoplein 17/19 2800 Mechelen

Nadere informatie

Fietsverzekering. Polisvoorwaarden nr. RW 14. Klaverblad Verzekeringen

Fietsverzekering. Polisvoorwaarden nr. RW 14. Klaverblad Verzekeringen Klaverblad Verzekeringen Fietsverzekering Polisvoorwaarden nr. RW 14 sinds 1850 Afrikaweg 2 Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer Bedankt voor uw keuze voor Klaverblad Verzekeringen. Bij ons heeft u gewoon

Nadere informatie

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING GOED VOORBEREID OP WEG! Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto! Wij wensen u veilige kilometers toe. In dit instructieboekje vindt u belangrijke informatie voor het

Nadere informatie

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. LARGE HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. MEDIUM HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR. 1180 GR. LARGE HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR.

Nadere informatie

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel

Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Schadeaangifte Brandverzekering Woning & Handel Polisnummer Deze aangifte uiterlijk binnen de 8 dagen overmaken aan uw contractbeheerder (zie uw polisoverzicht) De beschadigde goederen moeten ter beschikking

Nadere informatie

REGLEMENT: UITLEENDIENST

REGLEMENT: UITLEENDIENST UITLEENDIENST REGLEMENT: ^ÑÇÉäáåÖ=fW=^äÖÉãÉåÉ=ÄÉé~äáåÖÉå art. 1Rechthebbenden + voorrangsregeling 1. Jeugdcentrum De Klinker stelt materiaal ter beschikking aan: - Aarschotse jeugdverenigingen (zoals erkend

Nadere informatie