Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen: uitlener

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen: uitlener"

Transcriptie

1 BRUIKLEENOVEREENKOMST LOW VISION HULPMIDDELEN Ondergetekenden: En Kersten Hulpmiddelspecialist Low Vision Loket., belast met de levering Low Vision hulpmiddelen namens Zorgverzekeraar VGZ Hierna te noemen: uitlener Verzekerde: Adres: Woonplaats/Postcode: Telefoonnummer:. adres: BSN nummer:.. Geboortedatum: Relatienummer VGZ:. Hierna te noemen bruiklener ; Verklaren het volgende te zijn overeengekomen: Artikel 1 Bruikleen hulpmiddel 1.1 Uitlener geeft bruiklener in bruikleen het volgende hulpmiddel (hierna te noemen: hulpmiddel ): Soort:: Merk: Type: Serienummer: Leverancier: 1.2 Het hulpmiddel is en blijft eigendom van uitlener. Bruiklener heeft uitsluitend het recht op het gebruik van het hulpmiddel. Na beëindiging van deze overeenkomst dient het hulpmiddel aan uitlener geretourneerd te worden.

2 Artikel 2 Ontvangst hulpmiddel Bruiklener verklaart door ondertekening van deze overeenkomst het hulpmiddel compleet en in goede staat in ontvangst te hebben genomen. a. Bij aflevering en/of instructie ter plekke wordt bruikleenovereenkomst getekend mee retour genomen. b. Bij levering via koerier of post kan gebruiker worden verzocht de bruikleenovereenkomst vooraf te ondertekenen en te retourneren waarna levering door leverancier binnen vijf werkdagen zal plaatsvinden. Indien de bruiklener niet akkoord gaat met het geleverde hulpmiddel kan de bruiklener het geleverde hulpmiddel met bruikleenovereenkomst binnen tien werkdagen kosteloos retour zenden naar Low Vision loket. Bij niet tijdige levering door leverancier wordt bruiklener verzocht contact op te nemen met Low Vision loket te Arnhem. Artikel 3 Verplichtingen bruiklener Bruiklener is verplicht: a. Uitlener te informeren over wijzigingen betreffende woon- of verblijfadres, zorgverzekeraar en polisnummer; b. het hulpmiddel goed te bewaren, gebruiken en te verzorgen onder meer in overeenstemming met de bijgesloten gebruiksaanwijzing en de garantievoorwaarden van de fabrikant en/of de leverancier; c. het hulpmiddel uitsluitend te gebruiken voor het doel waarvoor het hulpmiddel in bruikleen is gegeven; d. in geval van verlies, diefstal en/of beschadiging van het hulpmiddel hiervan onmiddellijk melding te maken bij de uitlener; e. bij verlies en/of diefstal binnen 5 werkdagen na het ontdekken hiervan aangifte te doen bij de politie en een kopie van het in dit kader opgemaakte proces-verbaal binnen 5 werkdagen na dagtekening van het proces-verbaal door te zenden aan uitlener; f. bij het beëindigen van deze overeenkomst overeenkomstig artikel 7, hiervan binnen 2 weken na beëindiging melding te maken bij de uitlener; g. het hulpmiddel binnen 4 weken na het beëindigen van deze overeenkomst overeenkomstig artikel 7 volledig en in de oorspronkelijke staat, met uitzondering van eventuele slijtage wegens normaal gebruik, aan de uitlener te retourneren; Artikel 4 Aanbeveling Door uitlener wordt aanbevolen het hulpmiddel te verzekeren en verzekerd te houden tegen brand en diefstal.

3 Artikel 5 Verboden Het is de verzekerde verboden: a. het hulpmiddel al dan niet tegen betaling aan een ander af te staan, in bruikleen te geven of te verhuren; b. het hulpmiddel dat plaatsgebonden is zonder toestemming van de uitlener te verplaatsen buiten de plaats waar het gebruik gewoonlijk en bestendig plaatsvindt. Indien een hulpmiddel niet plaatsgebonden is dan kan het hulpmiddel voor eigen gebruik buiten de vaste verblijfplaats worden meegenomen; c. het hulpmiddel te gebruiken op oneigenlijke of ondeskundige wijze waaronder een wijze die niet met de aard van het hulpmiddel overeenstemt; d. onachtzaam met het hulpmiddel om te gaan; e. veranderingen in de constructie aan te (laten) brengen of handelingen te verrichten die afbreuk doen aan de kwaliteit en/of veiligheid van het hulpmiddel en/of het hulpmiddel beschadigen of in waarde doen verminderen; Artikel 6 Kosten gebruik en reparaties 6.1 Indien wegens oneigenlijk gebruik of ondeskundig gebruik door bruiklener, dan wel wegens diens toerekenbare onachtzaamheid schade aan het hulpmiddel ontstaat, zijn alle kosten voor herstel of vervanging voor rekening van de bruiklener. 6.2 Voor reparaties kan de bruiklener contact opnemen met uitlener. 6.3 De volgende kosten komen, in ieder geval, voor rekening van de bruiklener: a. Alle kosten voor herstel en/of vervanging wegens oneigenlijk of ondeskundig gebruik door bruiklener dan wel wegens diens toerekenbare onachtzaamheid waardoor schade aan het hulpmiddel ontstaat b. kosten die gepaard gaan met het normaal gebruik van het hulpmiddel waaronder onder meer, maar niet uitsluitend, de kosten van internet, energieverbruik, batterijen, lampen en reinigingskosten; c. kosten die gemoeid zijn met reparatie, onderhoud of verbetering van het hulpmiddel indien toestemming van uitlener hiervoor ontbreekt. d. Kosten die gemoeid zijn bij een andere keuze van de bruiklener 6.4 Bruiklener heeft bij het einde van de bruikleen c.q. het einde van deze overeenkomst met betrekking tot kosten waarvoor

4 uitlener geen toestemming heeft gegeven niet het recht tot (enige) verrekening over te gaan. 6.5 De volgende kosten komen voor rekening van de uitlener: e. Kosten die zijn gepaard met het noodzakelijke vervoer van het hulpmiddel bij nieuw levering en/of reparatiedoor uitlener van en naar de woning van de bruiklener; f. Kosten die gepaard gaan met herstel of vervanging van het hulpmiddel indien en voor zover deze zijn verricht door of onder verantwoordelijkheid van uitlener of een door uitlener aangewezen persoon, bedrijf of instelling en waarvoor vooraf toestemming is gegeven door uitlener. Deze kosten worden niet vergoed indien het herstel of de vervanging van het hulpmiddel geen verband houdt met normale slijtage van het hulpmiddel als gevolg van normaal en bestendig gebruik. Artikel 7 Aansprakelijkheid 7.1 De bruiklener is jegens derden aansprakelijk voor schade die hij door het gebruik van het hulpmiddel aan derden toebrengt en dient de uitlener te vrijwaren voor dergelijke aanspraken van derden. 7.2 Indien het hulpmiddel niet, niet tijdig, ook niet na daartoe in gebreke te zijn gesteld, of in beschadigde toestand wordt geretourneerd aan uitlener, dan dient de bruiklener te betalen: a. Een door uitlener te bepalen waarde van het hulpmiddel dat het hulpmiddel op dat moment zou hebben indien sprake zou zijn geweest van normaal en bestendig gebruik; b. in geval van niet (tijdig) retourneren dient tevens een (direct opeisbare) boete betaald te worden van 250,00. Uitlener kan dit bedrag coulance halve ten gunste van de bruiklener verlagen. Deze bepaling laat onverlet het recht op uitlener op volledige schadevergoeding. Artikel 8 Duur overeenkomst en einde overeenkomst 8.1 Deze overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van onbepaalde tijd. 8.2 Deze overeenkomst kan worden beëindigd door opzegging met in achtneming van een termijn van 15 werkdagen. 8.3 Deze overeenkomst eindigt onmiddellijk zonder een daaraan voorafgaande opzegging indien sprake is van één van de volgende gronden: a. de bruiklener heeft het hulpmiddel niet meer nodig; b. de bruiklener is komen te overlijden;

5 c. de overeenkomst van zorgverzekering die bruiklener met VGZ heeft gesloten wordt beëindigd; d. het in bruikleen gegeven hulpmiddel komt op grond van de toepasselijke verzekeringsvoorwaarden die gelden tussen VGZ en bruiklener niet meer voor vergoeding (in natura) in aanmerking; e. Uitlener is niet (langer) meer belast met de levering c.q. het ter beschikking stellen van hulpmiddelen namens VGZ aan diens verzekerden. f. Bij overstap naar andere zorgverzekeraar Artikel 9 Teruggave hulpmiddelen 9.1 Indien de bruiklener het hulpmiddel niet langer gebruikt of wanneer de ziektekostenverzekering tussen bruiklener en VGZ eindigt, dan dient contact te worden opgenomen met uitlener. Dit kan telefonisch: telefoonnummer of per e- mail: lvl@kerstenhulpmiddelen.nl. 9.2 Het hulpmiddel kan worden geretourneerd aan uitlener op Antwoordnummer 1504, 6800 WC te Arnhem na telefonisch contact of contact per mail met vermelding van NAW gegevens, telefoonnummer en geboortedatum. Artikel 10 Toepasselijk recht en geschilbeslechting 10.1 Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing Alle geschillen welke tussen partijen bij deze overeenkomst mochten ontstaan, naar aanleiding van deze overeenkomst dan wel van nadere overeenkomsten die daarvan het gevolg mochten zijn, of uit enige andere bestaande of toekomstige rechtsbetrekking, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Arnhem.

6 Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en ondertekend: Plaats: Datum: De bruiklener: Handtekening: De uitlener: Kersten Low Vision Loket B.V. Naast de gegevens van de bruiklener verzoeken wij ook de gegevens van een 2 de contactpersoon bekend te maken: Naam contactpersoon: Adres contactpersoon: Telefoonnummer: adres:

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met IPTV)

Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met IPTV) Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met IPTV) Cliëntnummer: Cliëntnaam: Adres Huisnummer Postcode Plaats Naam bewindvoerder/ curator (indien nodig): In ontvangst

Nadere informatie

Bruikleenovereenkomst dispenser systemen

Bruikleenovereenkomst dispenser systemen Bruikleenovereenkomst dispenser systemen Ondergetekende: 1)Alert Hygiëne BV, gevestigd en kantoorhoudende te Oss, en ingeschreven in Handelsregister onder nr. 53071697 hierna te noemen Alert Hygiëne en

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met Kabel-TV)

Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met Kabel-TV) Aanvraagformulier Internet/TV/Telefoon (ITT) abonnement cliënt (voor locaties met Kabel-TV) Cliëntnummer: Cliëntnaam: Adres + huisnummer Postcode + woonplaats Naam bewindvoerder/ curator (indien nodig):

Nadere informatie

dit voor onbepaalde tijd en tot wederopzegging; de bruikleen eindigt op de datum waartegen wordt opgezegd.

dit voor onbepaalde tijd en tot wederopzegging; de bruikleen eindigt op de datum waartegen wordt opgezegd. Stichting Animal s Faith Karveelweg 33 6222 NJ Maastricht 043-2043012 www.stichtinganimalsfaith.nl info@animalsfaith.nl KvK-nr.: 63223864 Adoptiecontract (bruikleenovereenkomst) Partijen: Stichting Animal

Nadere informatie

Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats. corr_postcodecorr_hu isnr

Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats. corr_postcodecorr_hu isnr Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats corr_postcodecorr_hu isnr Datum: verzenddatum Doorkiesnummer: 030-68 69 177 Ons Kenmerk: H\RW\1509043 Contactpersoon: Zorginkoopsupport

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013 Optelec flexibel huur en betaalplan Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Wilt u niet in één keer het hele aanschafbedrag van een hulpmiddel betalen? Wilt u flexibele betaling met volledige service en

Nadere informatie

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN

VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN VERHUUR STAND21 HANS SYSTEMEN HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. LARGE HANS RACING II SERIES RS2 20 DGR. 850 GR. MEDIUM HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR. 1180 GR. LARGE HANS SPORT SERIES EVO 20 DGR.

Nadere informatie

Hier alvast een aantal belangrijke data voor het nieuwe schooljaar 2015-2016.

Hier alvast een aantal belangrijke data voor het nieuwe schooljaar 2015-2016. Zaandijk, 17 juni 2015 Aan de ouder(s) / verzorger(s) van «Roepnaam» «Tussenv» «Achternaam» «Adres» «Postcode» «Woonplaats» «Klas» Betreft: Belangrijke data Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste «Roepnaam»,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats. corr_postcodecorr_hu isnr

Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats. corr_postcodecorr_hu isnr Leverancier corr_straat corr_huisnr corr_huisnr_toev corr_postcode corr_plaats corr_postcodecorr_hu isnr Datum: verzenddatum Doorkiesnummer: 030-68 69 177 Ons Kenmerk: H\RW\1509043 Contactpersoon: Contractbeheer

Nadere informatie

Overeenkomst van bruikleen pand Parklaan 2 Vlijmen

Overeenkomst van bruikleen pand Parklaan 2 Vlijmen College Onderwerp: V200901340 Overeenkomst van bruikleen pand Parklaan 2 Vlijmen Collegevoorstel Inleiding: Op 13 januari 2009 heeft uw college besloten het pand aan de Parklaan 2 in Vlijmen terug in eigendom

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer:

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer: Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw Geboortedatum: Straat en huisnummer: Telefoon: BSN: E-mail: 2. De contactpersoon/mentor/curator/bewindvoerder/gemachtigde:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 1. Het gehuurde, de bestemming en verbodsbepalingen

Artikel 1. Het gehuurde, de bestemming en verbodsbepalingen De ondergetekenden: 1. AAudio B.V., gevestigd te (5691 NT) Son en Breugel aan de Kolibrievlinderlaan 9, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 61591394, in deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden

ANWB Mobiliteitskaart. Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden ANWB Mobiliteitskaart 1. Algemeen 1.1. De ANWB Mobiliteitskaart is een product van ANWB voor de Zaak in samenwerking met Radiuz. Dit product

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V.

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V. BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN De ondergetekenden, SMELT INTERIM DETACHERING B.V. Smelt Interim Detachering B.V., gevestigd te Baarn aan de Amalialaan 41B, verder te noemen werkgever en

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag;

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN COLLECTCLUB.NL Inhoud 1. Definities 2. Overeenkomst 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 5. Totstandkoming Overeenkomst 6. De Vervoersdienst

Nadere informatie

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:...

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:... Huurovereenkomst voor de huur van zeiljacht: Sagitta. De ondergetekende Marcel Dohmen, wonende Delwijnsestraat 10 te Kerkwijk, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30287535, hierna te noemen

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN)

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) De ondergetekenden: Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen uitlener. Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen inlener. en Naam

Nadere informatie

BRUIKLEENOVEREENKOMST

BRUIKLEENOVEREENKOMST BRUIKLEENOVEREENKOMST Gesloten tussen de gemeente Sassenheim en de Stichting Factor Welzijn inzake het jongerencentrum Fascinus aan de Van Alkemadelaan 14, 2171 DH Sassenheim. De ondergetekenden: 1. De

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN / VERHUUR Ondergetekende, Uitlener / verhuurder, Naam instelling: Four Seasons Material Services Contactpersoon: Hr. M. Snoek Postadres: C. Laseurstraat 32, 7558 ND te Hengelo

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN Definities Stichting KEES (NL): de verhuurder dan wel uitlener van veiligheidspakketten, hierna te noemen Stichting KEES. Huurder: de gebruiker van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Beide partijen komen uitdrukkelijk overeen, dat met deze huurovereenkomst de algemene levering en betalingsvoorwaarden van Serviesje van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

INKOOPPROCEDURE Levering van Low Vision hulpmiddelen 2015

INKOOPPROCEDURE Levering van Low Vision hulpmiddelen 2015 INKOOPPROCEDURE Levering van Low Vision hulpmiddelen 2015 22 oktober 2014. Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inkoopprocedure... 4 2.1. Inkoopprocedure op maat gemaakte Low Vision hulpmiddelen... 4 2.2. Inkoopprocedure

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G A AN G E T E K E N D V E R Z E N D E N GEMEENTE VELSEN DUDOKPLEIN 1 1971 EN IJMUIDEN TEL. : 0255-567200 FAX : 0255-567760 INTERNET: WWW.VELSEN.NL Stichting Solidariteitsgebouw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Onze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op de verhuur van alle op deze website vermelde producten en diensten. Deze voorwaarden zijn bindend bij elke verhuur, tenzij

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM

AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM AANMELDINGSFORMULIER SUBSCRIPTION FORM Achternaam (last name): Voornaam (first name): m/v Adres (address): Postcode (postal code): Plaats (city): Telefoonnummer (telephone number): Mobielnr/ tel nr werk

Nadere informatie

MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN

MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN De ondergetekenden: 1. Naam:..., wonende te:..., hierna te noemen partij A 2. Naam:..., wonende te:..., hierna te noemen partij B overwegende: dat

Nadere informatie

Verantwoordelijk en actief leren met een persoonlijk hulpje. (gepersonaliseerd aan de slag met talent) Gebruikersovereenkomsten

Verantwoordelijk en actief leren met een persoonlijk hulpje. (gepersonaliseerd aan de slag met talent) Gebruikersovereenkomsten Verantwoordelijk en actief leren met een persoonlijk hulpje. (gepersonaliseerd aan de slag met talent) Gebruikersovereenkomsten Inleiding Op alle deelnemende scholen zijn gebruikersovereenkomsten opgesteld

Nadere informatie

Huurovereenkomst Loods

Huurovereenkomst Loods Huurovereenkomst Loods De ondergetekenden: 1. Verhuurder Naam: Verstoep Verhuur, onderdeel van D.L. Verstoep Transport Gevestigd te: Gouderak Nr. KvK: 29032141 Postcode: 2831 BJ Straat: Middelblok 41 Telefoon:

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Voorbeeld Arbeidsovereenkomst Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Arbeidsovereenkomst Onbepaalde Tijd Ondergetekenden: 1. Bloemenwinkel het tuinhekje De Balkan 16, 8303 GZ, Emmeloord, hierna te noemen

Nadere informatie

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL

AV V.O.F HUISFEESTJES.NL AV V.O.F HUISFEESTJES.NL Door het plaatsen van een order en/of het in ontvangst nemen van verhuurde goederen wordt de opdrachtgever geacht stilzwijgend met onderstaande voorwaarden akkoord te zijn gegaan.

Nadere informatie

BIJZONDERE HUURVOOR- WAARDEN

BIJZONDERE HUURVOOR- WAARDEN BIJZONDERE HUURVOOR- WAARDEN TV VLAANDEREN is een handelsmerk gebruikt onder licentie door M7 Group S.A. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg: B148.073 Vestigingsvergunning

Nadere informatie

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s)

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) HUUROVEREENKOMST De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) Definities In deze overeenkomst wordt verstaan onder verhuurder : DJ Dave Producties gevestigd

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Verhuurder: Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven

Verhuurder: Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven AV Koning Paintball 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Koning Paintball, Brahmslaan 8H, 5654 NW te Eindhoven

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot 1 januari 2017 de

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR

OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR DE ONDERGETEKENDEN: 1. F5-Software gevestigd te 5301 KA Zaltbommel, aan de Toepadweg 10 J; hierna te noemen: F5-Software, welke ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Polisnummer Schadenummer Verzekeringsadviseur Naam Adres Postcode/Woonplaats Telefoonnummer Relatienummer VERZEKERINGNEMER Naam Geboortedatum Adres

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017)

BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017) BRUIKLEENOVEREENKOMST TIJDELIJK GRONDDEPOT project Vrij Spel s-hertogenbosch (versie 4 mei 2017) ONDERGETEKENDEN: 1. De Gemeente s-hertogenbosch, hierbij krachtens het "Mandaatbesluit 2017 rechtsgeldig

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN Windturbineservice BV (WTS BV) Algemene Inkoopvoorwaarden van Windturbineservice BV (WTS BV) te Dronten Artikel 1: Toepasselijkheid / offerte / totstandkoming 1.1. Deze inkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag

2. Definities In deze AV wordt verstaan onder:verhuurder: Audioline Music & Events te Den Haag Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Audioline Music & Events met huurders

Nadere informatie

uron ngen (Gemeente Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus AS ARNHEM Geachte heer Terluin,

uron ngen (Gemeente Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus AS ARNHEM Geachte heer Terluin, Afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) uron ngen Bezoekadres Harm Buiterplein 1 Postadres Postbus 7081 9701 JB Groningen TenneT TSO B.V. G.J. Terluin Postbus 718 6800 AS ARNHEM In uw

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Famous AVL. Versie april 2012

Algemene Voorwaarden Famous AVL. Versie april 2012 Algemene Voorwaarden Famous AVL. Versie april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden 1. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Famous AVL zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst 1/7 Partijen: nummer en, statutair gevestigd te en geregistreerd bij de KvK onder het, hierna te noemen Verwerkingsverantwoordelijke ; Extin, h.o.d.n.v. Extin Media, Extin Hosting

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ELBUCO B.V. Vastgesteld op 1 december 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ELBUCO B.V. Vastgesteld op 1 december 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ELBUCO B.V. Vastgesteld op 1 december 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30041604 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v.

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Inhoudsopgave Definities... 3 Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden... 4 Artikel 2 De Overeenkomst... 4 Artikel 3 Het Huurtarief... 4 Artikel

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING]

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING] SAMENWERKINGSOVEREENKOMST tussen Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en [NAAM UITVAARTVERENIGING] aangesloten bij de vereniging Bond van Uitvaartverenigingen in de Provincie --------------------------

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. FAM-advies / Schadehulp gevestigd te Zelhem ingeschreven in KvK onder nummer 09111006, vertegenwoordigd door de heer Frank Gerrit Jan Fukking re directeur,

Nadere informatie

Overeenkomst van bruikleen

Overeenkomst van bruikleen Overeenkomst van bruikleen De navolgende personen en rechtspersonen, namelijk: [NAW en telefoonnummer bewaargever / Organisatie, te dezen vertegenwoordigd door Naam, Functie, Adresgegevens en telefoonnummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst Algemene Verhuurvoorwaarden en Tarieven Artikel 1 De huur gaat in op het ogenblik dat de huurder of zijn gemachtigde het gehuurde

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Overeenkomst. Afnemer nog geheel of gedeeltelijk c. Prestatie: alle (rechts)handelingen, openstaan, is REMOTE RENTAL gerechtigd de

Overeenkomst. Afnemer nog geheel of gedeeltelijk c. Prestatie: alle (rechts)handelingen, openstaan, is REMOTE RENTAL gerechtigd de ALGEMENE VOORWAARDEN VAN REMOTE RENTAL B.V. Zoggelsestraat 3, Heesch Telefoon +31(0)412-456 999 KvK 515.01.902 1. Definities en toepasselijkheid 3. Levering en leveringstijden 1.1 In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Aanvraagformulier A tot Z

Aanvraagformulier A tot Z 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletters Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Geboortedatum

Nadere informatie

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag exclusief BTW. Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren

Nadere informatie

Atelier - Bruikleenovereenkomst

Atelier - Bruikleenovereenkomst pagina1/4 Atelier - Bruikleenovereenkomst Tussen: De ingebruikgever Stichting Magdalena, gevestigd te Hilversum, vertegenwoordigd door Naam: Adres: Koninginnenweg 12 Plaats: Hilversum en De Bruiklener:

Nadere informatie

R I J K S I N K O O P V O O R W A A R D E N

R I J K S I N K O O P V O O R W A A R D E N A L G E M E N E R I J K S I N K O O P V O O R W A A R D E N Vastgesteld bij besluit van de Minister-President, Minister van Algemene Zaken, van 1 september 1993, nr. 93M005925 VERKORTE BENAMING: ARIV 1993

Nadere informatie

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de huurovereenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde toebehoren/accessoires

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst voor het huren van HRV apparatuur ter beschikking gesteld door Biocoherence Nederland BV in Zeewolde

Gebruikersovereenkomst voor het huren van HRV apparatuur ter beschikking gesteld door Biocoherence Nederland BV in Zeewolde Gebruikersovereenkomst voor het huren van HRV apparatuur ter beschikking gesteld door Biocoherence Nederland BV in Zeewolde 1. Definitie In deze gebruikersovereenkomst wordt verstaan onder BCNL: Biocoherence

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN**

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw*., geboren op.. 19, wonende aan de.. te., (optie: handelend onder de naam:..)**, hierna Verkoper Of: De besloten vennootschap

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova

Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova Deze huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op al onze verhuurartikelen Artikelen in ons assortiment: kolven

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke schenking

Overeenkomst periodieke schenking Overeenkomst periodieke schenking 1. Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Introdans Mijn gegevens achternaam m v voornamen (voluit) bsn/sofinummer straat en huisnummer

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR>

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR> OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. Partijen: 1. LINKIT B.V., gevestigd te 3454 PV DE MEERN aan de Rijnzathe 9, rechtsgeldig vertegenwoordigd door E.J. Holierhoek hierna te noemen: Opdrachtgever ; en

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Voorwaarden Kunstuitleen.

Voorwaarden Kunstuitleen. Stichting Dynamis Voorwaarden Kunstuitleen. 1. Kunstuitleenovereenkomst. Onder kunstuitleenovereenkomst wordt verstaan de huurovereenkomst tussen Stichting Dynamis en de huurder, waarbij door Stichting

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST voor het gebruik van de ipad vanaf schooljaar 2016-2017

GEBRUIKERSOVEREENKOMST voor het gebruik van de ipad vanaf schooljaar 2016-2017 GEBRUIKERSOVEREENKOMST voor het gebruik van de ipad vanaf schooljaar 2016-2017 Ondergetekenden: De vereniging voor christelijk voortgezet onderwijs in de regio Heerenveen en Joure (Bornego College), ds.

Nadere informatie

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken.

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken. 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en werkzaamheden tussen Wim Visser Automatiseringen, hierna te noemen WVA, en Opdrachtgever, hierna te noemen Klant. 1.2

Nadere informatie