Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt"

Transcriptie

1 Wie zijn verzekerd? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf gebruikt (eigenaar of bezitter volgens keuringskaart) Degene die de auto bij zich heeft maar die niet voor zichzelf gebruikt: bijv. een garagemonteur. De bestuurder van de auto (iemand die met toestemming in uw auto rijdt). Mensen die in de auto meerijden. Waar bent u verzekerd? De verzekering is van toepassing op Aruba, Bonaire en Curaçao. Waarvoor bent u verzekerd? Schade veroorzaakt door uw auto waarbij de verantwoordelijkheid bij u ligt. Dan verzekeren wij: Schade die uw auto veroorzaakt aan derden. Schade aan de bestuurder van uw auto. Schade die een aanhanger aan uw auto veroorzaakt aan derden. De aanhanger moet nog wel in een verkeerssituatie zijn als hij schade veroorzaakt. Aanhangers zijn bijvoorbeeld aanhangwagens, trailers, caravans of vouwwagens. Indien hiervoor dekking is aangevraagd. Schade bij anderen door een auto die u sleept. Mits u zich aan alle voorschriften hield. Schade die uw auto veroorzaakt aan een andere auto van uzelf. Maar alleen als dit andere voertuig geen bedrijfsauto is. En deze schade niet ergens anders is verzekerd. Schade aan derden door lading die van uw auto valt. Schade aan uw auto veroorzaakt door een onverzekerde automobilist (hit & run) tot ANG. 10,000. Alleen indien kentekennummer bekend is. Wij verzekeren ook schade ontstaan door één van de oorzaken hieronder. Ook als uw auto total loss is. Schade door brand of ontploffing. Schade door bliksem of kortsluiting. Schade door botsing met dieren. Schade door joyriding, vermissing, diefstal of een poging tot diefstal van uw auto. Schade door ruitbreuk. Vervoerde u een hond of kat met uw auto? En raakten zij gewond bij een verkeersongeval? Dan vergoeden wij de medische kosten tot ANG Waarvoor bent u NIET verzekerd? Slijtage of slecht onderhoud. Fouten in onderdelen of de constructie. Dit als er geen sprake is van een ongeval. Schade aan een auto die door uw auto werd gesleept.

2 Wat zijn uw eigen risico s? Bij de 1e casco schademelding. ANG. 0 Bij een volgende casco schade binnen 12 maanden na de vorige. ANG. 250,- Is de bestuurder van de motorrijtuig jonger dan 21 jaar? Dan geldt boven het op het polisblad vermelde eigen risico een extra eigen risico van ANG. 350,- Bent u minder dan 1 jaar in het bezit van een rijbewijs? Dan geldt boven het op het polisblad vermelde eigen risico een extra eigen risico van ANG. 150,- Is een ander verantwoordelijk voor uw schade? En verhalen wij de schade op die ander? Dan telt de schademelding niet mee voor uw eigen risico. Maximumbedragen per schadegeval Wij betalen het reparatiebedrag dat u verzekerd heeft. Is uw auto gestolen of total loss? Dan vergoeden wij de waarde van uw auto. Minus uw eigen risico. Wij vergoeden u op basis van: De nieuwwaarde bij auto s jonger dan 1 jaar. Dit als u de 1e eigenaar bent en de auto is gekocht bij een dealer en u bent de eerste persoon voor wie een keuringskaart is uitgegeven voor het motorrijtuig. Voor alle motorrijtuigen ouder dan 1 jaar gelden, indien een schadegeval zich voordoet binnen 60 maanden nadat het motorrijtuig voor het erst in het verkeer is gekomen, de volgende afschrijvingspercentages: a. Niet ouder dan 12 maanden 25% van de verzekerde waarde b. Niet ouder dan 24 maanden 20% van de onder a. berekede waarde c. Niet ouder dan 36 maanden 15% van de onder b. berekende waarde d. Niet ouder dan 48 maanden 10% van de onder c. berekende waarde e. Niet ouder dan 60 maanden 10 % van de onder d. berekende waarde De dagwaarde van de auto plus 10% extra in alle andere gevallen. Dit tot maximaal ANG ,-. Een maximum van ANG ,- voor ingebouwde accessoires. Een maximum van ANG 250,- voor medische kosten van uw hond of kat, zonder eigen risico. Vervangend vervoer Is uw auto gestolen of vermist? Dan nemen wij 21 dagen de tijd om de auto op te laten sporen. Ondertussen heeft u recht op vervangend vervoer (gelijkwaardig aan de verzekerde auto) tot een maximum van 14 dagen. Vervangend vervoer (gelijkwaardig aan de verzekerde auto) bij total loss is verzekerd gedurende maximaal 7 dagen. Vervangend vervoer (gelijkwaardig aan de verzekerde auto) bij herstel is verzekerd tijdens de reparatie tot een maximum van 14 dagen. Het bedrag dat verzekerd wordt is maximaal ANG. 900, in alle gevallen. Let op: Vervangend vervoer wordt pas vergoed nadat onze schade inspecteur akkoord heeft gegeven.

3 Hoe wordt de schade aan uw auto vastgesteld en vergoed? Wij stellen op basis van de door u gekozen dekking de schade vast en mogen de schade rechtstreeks aan de uitkeringsgerechtigde vergoeden. Wij schakelen een deskundige in voor het vaststellen van de schade. Als u zelf een deskundige wilt inschakelen, moet u ons dat vooraf laten weten, wij betalen hun redelijke kosten tot tot zover deze de kosten van onze eigen experts niet overschrijden. Als wij (u, wij of onze deskundigen) het niet eens kunnen worden, benoemen de deskundigen samen een derde deskundige. Die stelt de omvang van de schade voor u en voor ons bindend vast. Wij vergoeden de kosten van herstel (reparatiekosten), zo nodig op basis van originele of origineel gelijkwaardige onderdelen. Is het verschil tussen de waarde voor het ongeval en de waarde van de restanten na het ongeval lager dan de kosten van herstel? Dan is sprake van totaalverlies. Bij diefstal, vermissing of totaalverlies vergoeden wij op basis van De nieuwwaarde bij auto s jonger dan 1. Dit als u de 1e eigenaar bent en u bent de eerste persoon voor wie een keuringskaart is uitgegeven voor het motorrijtuig. Voor alle overige motorrijtuigen gelden, indien een schadegeval zich voordoet binnen 60 maanden nadat het motorrijtuig voor het eerst in het verkeer is gekomen, de volgende afschrijvingspercentages: a. Niet ouder dan 12 maanden 25% van de verzekerde waarde b. Niet ouder dan 24 maanden 20% van de onder a. berekede waarde c. Niet ouder dan 36 maanden 15% van de onder b. berekende waarde d. Niet ouder dan 48 maanden 10% van de onder c. berekende waarde e. Niet ouder dan 60 maanden 10 % van de onder d. berekende waarde De vervangingswaarde in alle andere gevallen. Een deskundige stelt de vervangingswaarde vast. En rekent daar 10 % extra kostendekking bovenop. Dit tot maximaal ANG Een maximum van ANG ,- voor naderhand ingebouwde accessoires. Deze accessoires vergoeden wij op basis van de vervangingswaarde. Total Loss: Is uw auto total loss? Dan hebben wij het recht om het wrak in beslag te nemen. Schade wordt pas afgehandeld als u het volledig afbetaalde verzekeringsbewijs bij ons heeft ingeleverd. Bij maandpremie verrekenen wij het resterend bedrag bij schade. Gestolen: Is uw auto gestolen? Dan betalen we alleen als u voldoet aan deze voorwaarden: Uw auto wordt niet binnen 21 dagen na de aangifte teruggevonden. U heeft verzekeringsbewijs ingeleverd of indien het verzekeringsbewijs in de gestolen auto ligt, door het tekenen van een akte waarin u uw rechten van eigendom van de gestolen auto overdraagt aan ons. Wordt de auto teruggevonden dan tekent u een akte waarin u uw rechten van eigendom overdraagt aan ons. De waarde van eventuele restanten en de resterende schade ontvangt u rechtstreeks van ons. Als uw auto gefinancierd is, betalen wij de schadevergoeding aan de financier tot in het beloop van hun belang.

4 Welke schade is niet verzekerd? Niet verzekerd is schade ontstaan: Tijdens officiele en niet officiele wedstrijden waarbij de auto is gebruikt. Tijdens verhuur, leasing of gebruik als taxi van de auto. Terwijl de bestuurder niet rijbevoegd is. Voorbeelden: geen geldig rijbewijs, ontzegging rijbewijs, onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen, deelneemt aan criminele activiteiten. Door/aan illegale accessoires (bijv. NOS, Turbo). Aan niet-ingebouwde apparatuur (inclusief diefstal en verlies). Terwijl de keuringskaart niet op de naam van de verzekeringnemer staat. Doordat u opzettelijk of door roekeloosheid schade heeft veroorzaakt, of dit met uw toestemming is gebeurd. Doordat u de auto (tijdelijk) niet kunt gebruiken. Doordat de auto ondanks reparatie na een schade in waarde is gedaald. (Bij total loss bepaalt de schade-expert de waarde na afschrijving) Doordat u ander indirect nadeel heeft als gevolg van de (ongevals)schade. Door inbeslagname van de auto. Als gevolg van bijzondere afspraken, zoals garantie-, vrijwarings-, of boetebedingen. Ook vergoeden wij geen schade als deze op basis van een wet of een andere verzekering al wordt vergoed, of vergoed zou worden als u niet bij ons verzekerd was geweest. Als de bestuurder in slaap is gevallen Verhaalschade Soms mogen wij de schade die we moeten vergoeden van u terugeisen. Dit mogen wij doen in de volgende situaties: Toen de bestuurder de auto bestuurde, had u meer alcohol gedronken dan volgens de wet mag. Als de bestuurder de auto bestuurde, geen geldig rijbewijs had. De schade is met opzet door of namens de verzekeringnemer veroorzaakt. Er is een andere reden waarom de schade niet verzekerd is. - Als de bestuurder in slaap is gevallen Wat bedoelen wij met... Schadevrije jaren Een jaar dat u zonder schade rijdt noemen wij een schadevrij jaar. Het aantal schadevrije jaren bouwt u in de loop der jaren op. U betaalt minder premie als u meer schadevrije jaren heeft. Hoofdbestuurder Degene die meestal de auto bestuurt. Dagwaarde De nieuwwaarde onder aftrek van een bedrag wegens waardevermindering door ouderdom en/of slijtage.

5 Wat bedoelen wij met... Nieuwwaarde Het bedrag dat nodig is om dezelfde, gelijkwaardige spullen nieuw te kopen. Vervangingswaarde Het bedrag dat nodig is om uw spullen te vervangen door gelijkwaardige spullen. KORTING & TOESLAGEN Trede Huidige Premie Zonder Schade Met 1 schade Met 2 schaden % naar trede naar trede naar trede

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt 01. WIE ZIJN VERZEKERD? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco 01. WIE ZIJN VERZEKERD? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2011

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2011 Voorwaarden Autoverzekering van InShared December 2011 U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij een of meer onderdelen gekozen die hieronder

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared. Januari 2009

Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared. Januari 2009 Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared Januari 2009 Deze voorwaarden gelden voor de auto( s) op uw verzekeringsoverzicht. Er zijn ook algemene voorwaarden en productclausules. De bijzondere

Nadere informatie

Voorwaarden Brommerverzekering van InShared. December 2014

Voorwaarden Brommerverzekering van InShared. December 2014 Voorwaarden Brommerverzekering van InShared December 2014 U heeft een brommerverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of meer onderdelen gekozen die hieronder

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering MT 17-02 Bijzondere voorwaarden cascoverzekering Deze voorwaarden gelden alleen als deze verzekering op uw polisblad staat. Daar staat ook of u heeft gekozen voor beperkt casco of voor volledig casco.

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Beperkt casco personenautoverzekering 2013 Aanvullende voorwaarden beperkt casco In aanvulling op de Voorwaarden Personenautoverzekering 2013 gelden de volgende voorwaarden als

Nadere informatie

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15 Aanhangerverzekering Bijzondere Voorwaarden AH15 Inhoudsopgave Informatie: Telefonische bereikbaarheid 24/7 voor het melden van uw schade. Online schade melden doet u snel en eenvoudig in uw Persoonlijk

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AAW-RV-50-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke aanhangwagen is verzekerd?

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. April 2012

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. April 2012 Voorwaarden Autoverzekering van InShared April 2012 U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of meer onderdelen gekozen die hieronder staan.

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

MOTOR-11 BC Bijzondere voorwaarden Motorverzekering Beperkt Casco

MOTOR-11 BC Bijzondere voorwaarden Motorverzekering Beperkt Casco Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Beperkt Casco... 2 1. Wie is verzekerd?... 2 2. Welke bestuurders zijn verzekerd?... 2 3.

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AAW-RV-50-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke aanhangwagen is verzekerd?

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders zijn

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Voorwaarden Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-51-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Aanrijding

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Brand, storm en natuur. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-02-141. Autoverzekering Brand, storm en natuur

Voorwaarden. Autoverzekering Brand, storm en natuur. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-02-141. Autoverzekering Brand, storm en natuur Voorwaarden Autoverzekering Brand, storm en natuur Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-02-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Brand,

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 INHOUDSOPGAVE Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. Artikel 1 Aanvullende

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared. Oktober 2011

Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared. Oktober 2011 Bijzondere voorwaarden autoverzekering van InShared Oktober 2011 Deze voorwaarden gelden voor de auto( s) op uw verzekeringsoverzicht. Er zijn ook algemene voorwaarden en productclausules. De bijzondere

Nadere informatie

Voorwaarden. Aanhangwagenverzekering Casco. Uw rechten & plichten. Nummer: AAW-PV Aanhangwagenverzekering Casco

Voorwaarden. Aanhangwagenverzekering Casco. Uw rechten & plichten. Nummer: AAW-PV Aanhangwagenverzekering Casco Voorwaarden Aanhangwagenverzekering Casco Uw rechten & plichten Nummer: AAW-PV-01-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Aanhangwagenverzekering - Casco

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-52-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-52-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

MTR-13 BC Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Beperkt Casco

MTR-13 BC Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Beperkt Casco Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave... 2 1. Wie is verzekerd?... 2 2. Welke bestuurders zijn verzekerd?... 2 3. Welke auto is

Nadere informatie

Voorwaarden Fietsverzekering

Voorwaarden Fietsverzekering Voorwaarden Fietsverzekering Met de Fietsverzekering kunt u de financiële gevolgen verzekeren van schade aan of diefstal, afpersing en verduistering van uw fiets. Lees de voorwaarden en het polisblad goed

Nadere informatie

WVA-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw WERKGEVERSAANSPRAKE- LIJKHEIDSVERZEKERING MOTORRIJTUIGEN AGRARISCH BEDRIJF

WVA-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw WERKGEVERSAANSPRAKE- LIJKHEIDSVERZEKERING MOTORRIJTUIGEN AGRARISCH BEDRIJF WVA-0116 Bijzondere voorwaarden bij uw WERKGEVERSAANSPRAKE- LIJKHEIDSVERZEKERING MOTORRIJTUIGEN AGRARISCH BEDRIJF 1 INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE VOORWAARDEN BELANGRIJK VOOR U ZIJN 3 MIJN VERZEKERING 1. Wat

Nadere informatie

Voorwaarden. Caravanverzekering Brand, storm en natuur. Uw rechten & plichten. Nummer: CRV-RV-02-141. Caravanverzekering Brand, storm en natuur

Voorwaarden. Caravanverzekering Brand, storm en natuur. Uw rechten & plichten. Nummer: CRV-RV-02-141. Caravanverzekering Brand, storm en natuur Voorwaarden Caravanverzekering Brand, storm en natuur Uw rechten & plichten Nummer: CRV-RV-02-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Caravanverzekering -

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-53-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Beperkt Casco PB-A-BepC2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Beperkt Casco (PB-A-BepC2016) Pagina Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie is verzekerd? 2

Nadere informatie

VO Bijzondere voorwaarden cascoverzekering

VO Bijzondere voorwaarden cascoverzekering VO 18-02 Bijzondere voorwaarden cascoverzekering Deze voorwaarden gelden alleen als deze verzekering op uw polisblad staat. Daar staat ook of u heeft gekozen voor beperkt casco of voor volledig casco.

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Voorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27693 17.01 Inhoud Klik op de vraag om het antwoord

Nadere informatie

MTR-13 VC Bijzondere voorwaarden Personenautoverzekering Volledig Casco

MTR-13 VC Bijzondere voorwaarden Personenautoverzekering Volledig Casco Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave... 2 1. Wie is verzekerd?... 2 2. Welke bestuurders zijn verzekerd?... 2 3. Welke auto is

Nadere informatie

In deze voorwaarden bedoelen wij met aanhangwagen ook een oplegger of een trailer.

In deze voorwaarden bedoelen wij met aanhangwagen ook een oplegger of een trailer. N.V. Univé Schade Voorwaarden Aanhangwagenverzekering versie 1 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw aanhangwagenverzekering. In deze voorwaarden staat waar u voor verzekerd

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna

Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna Beste Onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je Onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze verzekering niet.

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Wat vindt u waar? Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Omvang van de dekking 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Uitsluitingen Aanpassing

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering Casco personenauto

Motorrijtuigverzekering Casco personenauto Polisvoorwaarden PP 3325-03 Motorrijtuigverzekering Casco personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren (ZPP). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

DE VOORWAARDEN BROMMERVERZEKERING VAN INSHARED

DE VOORWAARDEN BROMMERVERZEKERING VAN INSHARED DE VOORWAARDEN BROMMERVERZEKERING VAN INSHARED 1 JANUARI 2017 Start > Voorwaarden Brommerverzekering van InShared U heeft een Brommerverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl.

Nadere informatie

Voorwaarden. Motorverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten

Voorwaarden. Motorverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten Voorwaarden Motorverzekering Leeswijzer Hoe vindt u het antwoord op uw vraag? Blader door het document. Klik op een vraag in het overzicht. Zoek op een woord met Ctrl + F. Hoe leest u deze voorwaarden?

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (FTS-RV-50-181) Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Diefstal en Schade 2 Deze verzekering is voor diefstal of schade aan

Nadere informatie

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Als je brommer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je bromfiets veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personenwagens, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit Voorwaarden Autoverzekering Ruit Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-05-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Ruit Klik op de vraag om

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Volledig Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Volledig Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders zijn

Nadere informatie

Voorwaarden. Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden. Uw rechten & plichten. Nummer: ACV-RV-01-141

Voorwaarden. Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden. Uw rechten & plichten. Nummer: ACV-RV-01-141 Voorwaarden Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden Uw rechten & plichten Nummer: ACV-RV-01-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Ongevallenverzekering

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Versie 2019 Bestelautoverzekering Beperkt Casco 2019

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Volledig Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Volledig Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-50-141. Autoverzekering Diefstal en inbraak

Voorwaarden. Autoverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-50-141. Autoverzekering Diefstal en inbraak Voorwaarden Autoverzekering Diefstal en inbraak Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-50-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Diefstal

Nadere informatie

Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering

Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering N.V. Univé Schade Voorwaarden Eigen versie 1 2121.03/18 Pagina 2/11 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw eigen vervoerverzekering. In deze voorwaarden leest u waar u voor verzekerd

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-57-161) Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze verzekering is voor schade

Nadere informatie

BOVAG Autoverzekering PLUS

BOVAG Autoverzekering PLUS BOVAG Autoverzekering PLUS Polisvoorwaarden BVP 0113 1. Beschrijving van begrippen 1. Beschrijving van begrippen in de polisvoorwaarden 2. Wat verwachten wij van u? 3. Vanaf wanneer bent u verzekerd? 2.

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Polisvoorwaarden PP 3335-03 Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren (ZPP). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

Niet verzekerd 13. Wanneer is schade door de auto niet verzekerd?...6 14. Welke schade is niet verzekerd?...7

Niet verzekerd 13. Wanneer is schade door de auto niet verzekerd?...6 14. Welke schade is niet verzekerd?...7 Goed op weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Wettelijke aansprakelijkheid 1. Wie zijn

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Speciaal Reglement BFG-3 Voorwaarden Bromfietsverzekering We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons

Nadere informatie

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1

Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1 N.V. Univé Schade Voorwaarden ZorgeloosRijden Autoverzekering Budget versie 1 We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met

Nadere informatie

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (BRF-RV-53-161) Bromfiets WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (PAV-RV-57-161) Auto WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. Juni 2014

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. Juni 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared Juni 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl (www.inshared.nl/verzekeringen/autoverzekering).

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Beperkt casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Voorwaardenblad 365-94 Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 349-20.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Volledig Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Kampeerautoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Volledig Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Volledig Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers 1/5 Deze Bijzondere voorwaarden horen bij uw Verkeerschadeverzekering voor Werknemers. Ook de Algemene voorwaarden Bedrijfsverzekeringen

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personen-, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de verplichte dekking (WA) kun je schade aan je eigen motorrijtuigen

Nadere informatie

Fietsverzekering All Risk

Fietsverzekering All Risk Fietsverzekering All Risk Voorwaarden FTS-RV-50-181 Klik op het de vraag hoofdstuk om om het antwoord er naar toe te te lezen gaan Inhoud Algemeen 1. Wie is verzekerd? 2 2. Welke fiets is verzekerd? 2

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Motorrijtuigen Beperkt Casco

Polisvoorwaarden Motorrijtuigen Beperkt Casco Polisvoorwaarden Motorrijtuigen Beperkt Casco VPPBCAS1401 - SAA Assuradeuren Inhoudsopgave Begripsomschrijvingen 3 Omschrijving van de dekking 3 Uitsluitingen 5 Schade 5 Premie 6 Herziening van tarieven

Nadere informatie

VSV-2 Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering

VSV-2 Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. Inhoudsopgave Verkeersschadeverzekering... 2 1. Wie zijn de verzekerden?... 2 2. Waar geldt de verzekering?...

Nadere informatie

Voorwaarden Brommerverzekering van InShared

Voorwaarden Brommerverzekering van InShared Voorwaarden Brommerverzekering van InShared April 20122 U heeft een brommerverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.insharedw d.nl. U heeft daarbij 1 of meer onderdelen gekozen die hieronder

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek P. Bijzondere voorwaarden. Kostbaarhedenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek P. Bijzondere voorwaarden. Kostbaarhedenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek P. Bijzondere voorwaarden Kostbaarhedenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek P, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Kostbaarhedenverzekering 01/2013 4 1 Wat is

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (KLA-RV-50-161) Oldtimer WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze

Nadere informatie

Voorwaarden Motorverzekering van InShared. December 2014

Voorwaarden Motorverzekering van InShared. December 2014 Voorwaarden Motorverzekering van InShared December 2014 U heeft een Motorverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of meer onderdelen gekozen die hieronder

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-59-181) Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze verzekering is voor schade

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid PB-A-WA2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid (PB-A-WA2016) Pagina Wettelijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering. Personenauto. Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over uw Motorrijtuigverzekering. Personenauto. Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over uw Motorrijtuigverzekering Extra Personenauto Bij uw autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden. Bromfietsverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten

Voorwaarden. Bromfietsverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten Voorwaarden Bromfietsverzekering Leeswijzer Hoe vindt u het antwoord op uw vraag? Blader door het document. Klik op een vraag in het overzicht. Zoek op een woord met Ctrl + F. Hoe leest u deze voorwaarden?

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (PAV-RV-57-181) Auto WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze

Nadere informatie

Van der Linden Assuradeuren

Van der Linden Assuradeuren Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering VBRM141 Naast de algemene voorwaarden Van der Linden Alles onder één Dak-pakket zijn voor de Bromfietsverzekering tevens onderstaande bijzondere voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden. Bromfietsverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: BRF-RV Bromfietsverzekering Diefstal en inbraak

Voorwaarden. Bromfietsverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: BRF-RV Bromfietsverzekering Diefstal en inbraak Voorwaarden Bromfietsverzekering Diefstal en inbraak Uw rechten & plichten Nummer: BRF-RV-50-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Bromfietsverzekering

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-61-161) Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze verzekering is voor schade

Nadere informatie

Leest u u in dit reglement? Dan geldt dat ook voor de andere personen waarvoor de verzekering is afgesloten.

Leest u u in dit reglement? Dan geldt dat ook voor de andere personen waarvoor de verzekering is afgesloten. Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering versie 1 Belangrijke informatie De afspraken in de Voorwaarden Univé Kostbaarhedenverzekering gaan over de Kostbaarhedenverzekering van Univé. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-56-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 3 1 Wie zijn de verzekerden? 3 2

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-60-161) Motor WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (ACV-RV-51-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina 2 1 Wie zijn de verzekerden? 2 2 Waar geldt de verzekering? 2 3 Welke

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Fietsverzekering versie 1 Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Wat moet u doen bij schade? 2 Artikel 1 Wat moet u bij schade

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2012

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2012 Voorwaarden Autoverzekering van InShared December 2012 U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl ( www.inshared.nl/verzekeringen/autoverzekering ). U heeft daarbij

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten

Voorwaarden. Autoverzekering Leeswijzer. Uw rechten & plichten Voorwaarden Autoverzekering Leeswijzer Hoe vindt u het antwoord op uw vraag? Blader door het document. Klik op een vraag in het overzicht. Zoek op een woord met Ctrl + F. Hoe leest u deze voorwaarden?

Nadere informatie

Toercaravan-vouwwagenverzekering

Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagen De Toercaravan- vouwwagenverzekering helpt je de financiële risico s af te dekken die samenhangen met het bezit van een toercaravan of vouwwagen.

Nadere informatie

PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) Polisvoorwaarden PP 3358-03 Schadeverzekering Inzittenden (SVI) Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Home 1 Voorwaarden Cascoverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Omvang van de dekking Schaderegeling

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Polisvoorwaarden PP 3335-03 Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket Particulieren (ZPP). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering. versie 1. Waar kunt u terecht bij schade?

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering. versie 1. Waar kunt u terecht bij schade? N.V. Univé Schade Voorwaarden Eigen Vervoerverzekering versie 1 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw eigen vervoerverzekering. In deze voorwaarden leest u waar u voor verzekerd

Nadere informatie

Rubriek Casco. Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Polisvoorwaardenblad

Rubriek Casco. Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Polisvoorwaardenblad Polisvoorwaardenblad 321-00 Rubriek Casco Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Artikel 527-20.1504 Datum 1 april 2015 pagina 2.1 Omvang van de dekking

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Extra Personenauto

Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Extra Personenauto Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Extra Personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Hoeksche Waard Totaalpakket Particulieren (HWTP). Als er verschillen zijn, gelden

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden

Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden Polisvoorwaarden Schadeverzekering Inzittenden PP 3358-02 WG Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden ZekerheidsPakket Particulieren

Nadere informatie

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto

Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Polisvoorwaarden PP 3335-04 Opmerking [NvE1]: Let op: nummer in voettekst nog aanpassen. Motorrijtuigverzekering Extra personenauto Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden Zekerheidspakket

Nadere informatie