Nieuwsbrief. Wij brengen mensen samen. december Ritten feestdagen. Winactie! Tarieven 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Wij brengen mensen samen. december Ritten feestdagen. Winactie! Tarieven 2019"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief december 2018 Wij brengen mensen samen Ritten feestdagen Winactie! Tarieven 2019

2 Beste klant, Graag start ik dit voorwoord met een dank aan u. Sinds begin dit jaar reist u met Trevvel. Een nieuwe organisatie die de uitvoering van het doelgroepenvervoer voor de gemeente Rotterdam verzorgt. Een bekend spreekwoord is: Alle begin is moeilijk. Dat was voor Trevvel niet anders. Het team van Trevvel heeft sinds de start mede door uw feedback de dienstverlening verbeterd. Graag staan we ook in 2019 weer voor u klaar. Vanaf 1 januari 2018 vervoert Trevvel gemiddeld mensen per dag. Op 27 augustus is het leerlingenvervoer en het gym/zwemvervoer gestart. Naast de mensen die Trevvel dagelijks al vervoerde, zijn er toen nog eens kinderen bijgekomen. Trevvel vervoert op werkdagen nu dus een kleine inwoners van Rotterdam! Het onafhankelijke onderzoeksbureau Blauw heeft een eerste klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder reizigers van Trevvel Samen. Dit leverde een mooie score op van 7,7. We blijven uiteraard goed oog houden voor het verbeteren van onze dienstverlening en we willen leren van wat minder goed gaat. Ook in 2019 doen we ons uiterste best om van Trevvel een leuk bedrijf met nog meer tevreden klanten te maken. Ik wens iedereen alvast prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toe! Aad Romijn Algemeen directeur Trevvel

3 Een rit boeken tijdens de feestdagen? Uw rit boeken tijdens de feestdagen Het einde van het jaar nadert en de feestdagen staan weer voor de deur. Een periode waarin veel van onze klanten op bezoek gaan bij familie, vrienden of andere activiteiten ondernemen. Kerstmis: reserveer uw rit tot en met vrijdag 21 december Om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de behoefte aan vervoer tijdens de Kerstdagen kunt u uw ritten voor de Kerstdagen reserveren tot en met de laatste vrijdag voor Kerstmis. Dat is vrijdag 21 december. Na die datum is het niet meer mogelijk om een rit tijdens de Kerstdagen te reserveren. Tijden Oud en Nieuw Voor Oudjaarsavond start de laatste rit uiterlijk om uur. De eerste rit op Nieuwjaarsdag start om uur. In de tussenliggende periode kunt u geen rit reserveren. Mevrouw van Wijngen-Goossens reist regelmatig met Trevvel. Ze deed onlangs mee aan het klanttevredenheidsonderzoek. We vroegen haar naar haar ervaringen met Trevvel. Klant aan het woord Op dit moment gaat alles goed, hoewel het in het begin allemaal wat moeilijk was. De chauffeurs zijn aardig op tijd. Ik ben tevreden. Zijn de chauffeurs allemaal vriendelijk? Nou, niet allemaal. Er zijn chauffeurs die hun mond niet open doen. Maar er zijn er ook bij die hartstikke leuk zijn. Ik vind het wel gezellig als de chauffeur een gesprekje met me voert. Het scheelt een heel stuk hoor, de één of de ander!

4 De sociale functie van Trevvel Naast het vervoeren van klanten van A naar B, heeft Trevvel ook een sociale opdracht. Samen met onze (welzijns)partners DOCK en Wmo-Radar en met onze medewerkers, geven we daar invulling aan. Want onze chauffeurs en telefonisten zijn onze oren en ogen. In het dagelijks contact met onze klanten horen en zien zij veel. Wij pakken zorgvragen op zodat klanten de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook geven we informatie en voorlichting over mobiliteit en de dienstverlening van Trevvel in de Huizen van de Wijk. We horen graag wat onze klanten nodig hebben. Maar we bedenken ook mooie projecten. Eén daarvan is de pendeldienst die tussen het Familiehuis van de Daniel den Hoed kliniek en het Erasmus MC rijdt. Onze enthousiaste vrijwilligers rijden hun diensten met veel plezier. Mede dankzij hen kunnen de patiënten en hun familieleden in moeilijke tijden dicht bij elkaar blijven. In het nieuwe project Beter in de Bus zetten we actief in op een positieve sfeer in de bussen van het leerlingenvervoer. En niet te vergeten we leveren volgend jaar een bijdrage aan de Roparun door het team van Pameijer en DOCK van een Trevvel bus te voorzien!

5 Het chauffeursvak is meer dan zomaar werk File, stoplichten, flitspalen, nerveuze weggebruikers, alle soorten weersomstandigheden, omleidingen en alweer een file. Als chauffeur heb je daar dagelijks mee te maken. Een dienst is nooit hetzelfde, elke klant is anders, elke situatie is anders. Nee, natuurlijk is het niet altijd partytime! Sommige klanten zijn weleens uit hun doen of geïrriteerd. Dat hoort er ook bij. Al die verschillende soorten mensen maken juist je dag compleet. Je hebt de praters die beginnen al direct bij binnenkomst, vertellen waar ze heen gaan, wat ze gaan doen, wat er gisteren is gebeurd en waar ze volgende week naar toe gaan. En dan de druktemakers die jou wel even vertellen hoe het zit en spreek ze maar niet tegen. De genieters die het prachtig vinden om door Rotterdam te rijden. Met een glimlach en soms met weemoed hoor je dan: Kijk daar heb ik gewoond in de oorlog of daar heb ik als kind nog gespeeld. Of: Wat is het hier allemaal veranderd, ik ken het niet meer terug. Dankbare klanten zijn ook een feestje: Als ik jullie niet had kwam ik nooit meer buiten. Of: Ik vind het zo fijn dat jullie tegenwoordig bellen dan zorg ik gelijk dat ik buiten klaar sta. En dan heb je de echte Rotterdammer die je op onversneden toon vraagt ken het dat ik u kan? Puur plezier! Zoveel ritten, zoveel verhalen, dit vergeet ik nooit. Ik had een klant laten plaatsnemen. Ze zat net in de gordel toen ze plotseling riep: Chauffeur, wacht, ik ben mijn gebit vergeten! Je dag kan niet meer stuk! Geloof mij nu maar, het chauffeursvak is meer dan zomaar werk!

6 Tarieven en administratie De nieuwe tarieven van 2019 voor Trevvel Samen zijn bekend. De tarieven stijgen met gemiddeld 5,4%. De oorzaak is de verhoging van het BTW-percentage van 6% naar 9% en een algemene prijsstijging van de kosten ,37 0,39 normaal tarief 0,58 0,61 meereizende 1,09 1,15 meer dan 5 zones 5,00 5,30 Machtiging automatische incasso is verplicht bij Trevvel Samen Vrijwel alle klanten van Trevvel Samen hebben al een machtiging afgegeven voor automatische incasso. Sommige klanten hebben dit nog niet gedaan. Wij nemen de komende maand contact op met alle klanten die nog geen machtiging hebben afgegeven, om dit alsnog te regelen. Klanten die uiteindelijk geen machtiging afgeven, kunnen niet meer reizen met Trevvel Samen. Rittenbudget Op uw facturen vindt u tot nog toe geen overzicht van uw rittenbudget. Wij gaan in 2019 op uw facturen het resterende rittenbudget tonen. Omdat de indicaties van de gemeente Rotterdam het hele jaar kunnen starten, geldt het aantal ritten vanaf die datum. U kunt op het overzicht dan precies zien hoeveel ritten u nog over heeft en tot wanneer u deze kunt gebruiken. Borg Om gebruik te maken van Trevvel Samen dient u een borg van 10,00 te voldoen aan Trevvel. Deze borg wordt weer teruggestort bij beëindiging van het lidmaatschap van Trevvel Samen. Bij de start van Trevvel Samen is deze borg bij veel klanten al geïnd, bij nieuwe klanten is dat nog niet gebeurd. Trevvel gaat dat begin 2019 alsnog doen. U ontvangt dan van ons vooraf een factuur. adres Als wij uw adres nog niet hebben, wilt u dit dan doorgeven aan ons? Mail uw adres naar: administratie@trevvel.nl. Heeft u onze winactie al gezien?

7 Aan de slag met de Trevvel-App Fijn dat u reist met Trevvel Samen! Reserveert u nu nog ritten met Trevvel via de telefoon? Dit kan nu ook met de Trevvel-app. We leggen uit hoe u de app gebruikt en wat de voordelen ervan zijn. Lees verder op de website. Wat kan ik met de Trevvel-app? U gebruikt de app op uw mobiele telefoon, tablet of computer. Zo reserveert u ritten wanneer u wilt; bekijkt u eenvoudig hoe laat u wordt opgehaald; herstelt u foutjes zodra u ze ziet; en kunt u nog veel meer. U ziet ook waar de chauffeur rijdt op de dag van de rit en hoe laat hij aankomt. Zo hebt u meer zelfstandigheid, flexibiliteit en zekerheid. Vindt u het lastig om zelf ritten te boeken? Uw naasten kunnen een account maken om u te helpen. Dat klinkt veel handiger dan steeds bellen, toch? Hoe gebruik ik de app precies? Zo registreert u zich Hebt u de app gedownload, dan vragen we u een aantal gegevens in te voeren. Om te registreren hebben we uw mobiele telefoonnummer, postcode, huisnummer, eventuele toevoeging en geboortedatum nodig. Zo reserveert u een rit Het reserveren van een rit is zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. De gegevens die u normaal via de telefoon doorgeeft, voert u ook in de app in. U laat weten vanaf waar u vertrekt, waar u naartoe gaat, wat de datum en het tijdstip van de rit is en wat u meeneemt in het busje. Hebt u een typfoutje gemaakt? U kunt het direct corrigeren.

8 Hebben wij uw adres al? Doe mee met de winactie! Trevvel verloot 10 bol.com cadeaubonnen t.w.v. 50,00! Om hier kans op te maken dient u vóór 31 december 2018 uw adres door te geven. Dit doet u door uw gegevens in te vullen en te sturen naar: Antwoordnummer 60160, 3060 VB ROTTERDAM Ja, ik maak graag kans op een bol.com cadeaubon t.w.v. 50,00! Mijn Trevvel nummer is: Mijn naam is: Mijn adres is: Uw mailadres zal Trevvel alleen gebruiken om digitaal met u te communiceren.

9 Terugblik op de start van het Leerlingenvervoer BLOG CAPTAIN TREVVEL 27 augustus 2018 was de grote dag! Na een heerlijke zomervakantie stond ik 27 augustus 2018 extra vroeg op. Helemaal fris en fit om met Rotterdamse kinderen naar school te vliegen. Ik had wel wat kriebels in mijn buik. Zou het allemaal wel goed gaan? Het was hard werken, maar het is ons gelukt! Met een nieuw team chauffeurs ging ik mee met alle andere kinderen die ook in de taxibus naar school gingen! Op tijd bij de opstapplaats staan, rustig instappen, veiligheidsgordel om, pfff Dat is wel even wennen. Op sommige momenten kwam Kenny Beter om de hoek kijken. Hij wilde de rit verstoren. Gelukkig werkten alle medewerkers van Trevvel er hard aan om knelpunten op te lossen. Bedankje voor de kinderen, de chauffeurs en alle medewerkers Namens de directie van Trevvel wil ik alle kinderen, de chauffeurs en alle medewerkers hartelijk danken voor hun geduld en samenwerking. Ik heb er alle vertrouwen in dat het ook in 2019 weer een mooi jaar wordt. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne kerstvakantie. Tot ziens in het nieuwe jaar! Groetjes, Captain Trevvel Trevvel Klantenservice adres: Telefoonnummer: Website:

Naar school met Trevvel

Naar school met Trevvel Heeft u vragen over het leerlingenvervoer? Neemt u dan contact op met Trevvel. Hiervoor zijn drie manieren: 1 Bij voorkeur via het Ouderportaal MijnTrevvel of via de App. 2 Mail naar: leerlingenvervoer@trevvel.nl

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Ouderportaal. Op

Ouderportaal. Op Prettig onderweg We willen allemaal dat kinderen gezond en veilig opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Daar zijn jongeren en hun ouders in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor. Als het aankomt

Nadere informatie

Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant

Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Angeline Swinkels Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Prettig onderweg Kinderen hebben recht op onderwijs dat bij hen past. Het leerlingenvervoer biedt een oplossing voor kinderen

Nadere informatie

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper?

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper? De Drechthopper De Drechthopper is een vervoerssysteem voor mensen met een beperking en ouderen vanaf 75 jaar. Hij rijdt alleen op verzoek en stelt u in de gelegenheid om sociaal actief te blijven. De

Nadere informatie

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. /leerlingenvervoer

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant.  /leerlingenvervoer Angeline Swinkels Prettig Onderweg www.regiovervoermiddenbrabant.nl /leerlingenvervoer 0900-7755862 (op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur ) Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? Waar wilt u heen? Avan brengt u waar u zijn wilt. Onze chauffeurs staan voor u klaar. Met uw Wmo-indicatie voor vervoer reist u met

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur www.regiotaxiutrecht.nl Wat is Regiotaxi Utrecht Regiotaxi Utrecht is vervoer van deur tot deur, voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 0:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 445 of online via www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

Vertrouwd vervoer in uw regio

Vertrouwd vervoer in uw regio Vertrouwd vervoer in uw regio Noordoost-Fryslân Ferfier boeke? Jobinder.frl of 0900-40 50 500 Jobinder De meeste mensen kunnen zelfstandig reizen. Of met behulp van hun familie, vrienden of kennissen.

Nadere informatie

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen

versie juli 2017 d n Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen versie juli 2017 vervoer d n e l l u v Aan dereen met een Wmo-indicat ie voor ie t? rkt he e w e Ho Uw aanvullend vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen Waar wilt u heen? Avan brengt u waar u zijn wilt. Onze

Nadere informatie

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur www.regiotaxiutrecht.nl Wat is Regiotaxi Utrecht Regiotaxi Utrecht is vervoer van deur tot deur, voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Nadere informatie

Informatiebrochure Leerlingenvervoer

Informatiebrochure Leerlingenvervoer Informatiebrochure Leerlingenvervoer Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. Inhoudsopgave Inleiding 4 Contact 5 Gedragsregels chauffeurs 6 Gedragsregels ouders/verzorgers 7 Gedragsregels leerlingen 8

Nadere informatie

Handleiding en functionaliteit-overzicht voor demo Trevvel app

Handleiding en functionaliteit-overzicht voor demo Trevvel app Handleiding en functionaliteit-overzicht voor demo Trevvel app Inhoudsopgave 1. Gebruik maken van Mijn Trevvel via de website 3 2. Downloaden van de Trevvel app op uw smartphone 3 Installeren van de Android

Nadere informatie

Als ondernemer vliegen de ideeën je om de oren... Mei 2017

Als ondernemer vliegen de ideeën je om de oren... Mei 2017 Als ondernemer vliegen de ideeën je om de oren... Mei 2017 ... maar wat gebeurt er nou eigenlijk tússen die oren? Als het aankomt op ondernemen word je vandaag de dag overspoeld door tal van conventies

Nadere informatie

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Contact Rit reserveren: 088-758 76 54 (lokaal tarief, dagelijks van 6.30-24.00 uur) (zie ook pagina 7 van deze brochure) Wmo-vervoer en aanvullend openbaar vervoer Informatie: 088-758 76 54 (lokaal tarief,

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl Onze stad ntdekhet v.nl Gemeente Groningen Onze nieuwe bussen Vanaf 13 december vernieuwt het OV Even voorstellen: uw nieuwe busvervoerders Vanaf 13 december 2009 rijden nieuwe busvervoerders in uw regio.

Nadere informatie

Reizen met de Wmo-pas

Reizen met de Wmo-pas Reizen met de Wmo-pas Naam Klantnr. Wilt u met uw Wmo-pas reizen? In deze folder staat de belangrijkste informatie voor u op een rij. Bij deze folder hoort ook een bijlage Spelregels en Wmo-bijdrage van

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? April 2019 Aanvullend vervoer voor iedereen met een Wmo-indicatie Hoe werkt het? Avan bestellen via internet U bestelt een rit eenvoudig via www.avan-vervoer.nl. Doe dat minimaal 2 uur voor uw reis. U

Nadere informatie

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat!

Juni 2015 0900-5495490. (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Juni 2015 0900-5495490 (lokaal tarief) Uw vervoer op maat! Regiotaxi s-hertogenbosch: vervoer voor iedereen Regiotaxi s-hertogenbosch is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

De cliëntenvertrouwenspersoon is er voor alle cliënten van Dichterbij, hun ouders en verwanten.

De cliëntenvertrouwenspersoon is er voor alle cliënten van Dichterbij, hun ouders en verwanten. De is er voor alle cliënten van Dichterbij, hun ouders en verwanten. Wat is er aan de hand? Je hebt een vraag, een probleem of een klacht. Het kan gaan over lastige situaties met je medebewoners of met

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school onderwerp Inwonerszaken dienst Leerlingenvervoer op school Uw kind veilig Leerlingenvervoer gemeente Arnhem De meeste kinderen lopen of fietsen naar hun school. Ouders/verzorgers moeten er in beginsel

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 24:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 44 5 (lokaal tarief) of www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012 De Wmo en vervoersvoorzieningen mei 2012 De Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo) De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en actief

Nadere informatie

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 97 Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 4 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

school SCHOOLJAAR

school SCHOOLJAAR school SCHOOLJAAR 2017-2018 school Met ZOOV naar school Gaan uw kind(eren) via het leerlingenvervoer naar school? Dan reizen zij vanaf het nieuwe schooljaar met ZOOV School. Inhoud Pagina Met ZOOV naar

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Leerlingenvervoer

Klanttevredenheidsonderzoek Leerlingenvervoer Klanttevredenheidsonderzoek Leerlingenvervoer Gemeente Roermond Andrew Britt Annelieke van den Heuvel Mei 2016 Projectnummer: 348206 Correspondentienummer: DH-2605-5040 INHOUD INLEIDING 1 HOOFDSTUK 1 DIENSTVERLENING

Nadere informatie

Wat is beschermingsbewind?

Wat is beschermingsbewind? Beschermingsbewind Wat is beschermingsbewind? Beschermingsbewind (ook wel bewindvoering of bewind) wordt aangevraagd bij de rechtbank. Je vraagt dan aan de rechter of iemand anders je inkomen en je uitgaven

Nadere informatie

Op stap zonder overstap

Op stap zonder overstap Op stap zonder overstap Regiotaxi centrale 088 9666 000 Wat is Regiotaxi Haaglanden? Regiotaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer. Een taxi voor een prijs die tussen die van het gewone openbaar

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek RegioRijder (Wmo-vervoer)

Klanttevredenheidsonderzoek RegioRijder (Wmo-vervoer) RAPPORTAGE Klanttevredenheidsonderzoek RegioRijder (Wmo-vervoer) RegioRijder november 2017 Samenvatting In augustus en september 2017 heeft ZorgfocuZ in opdracht van de gemeenten Beverwijk, Bloemendaal,

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer

Handboekje leerlingenvervoer Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen Waarom dit boekje Uw kind maakt het komende jaar gebruik van het leerlingenvervoer. Jobinder

Nadere informatie

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen Spelregelboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 2018-2019 Waarom spelregels? Uw kind zal het komende jaar van het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste wijzigingen m.i.v. 13 december 2015

Nadere informatie

Informatieboekje over vervoer van leerlingen Schooljaar Leerlingenvervoer. Contact met PlusOV

Informatieboekje over vervoer van leerlingen Schooljaar Leerlingenvervoer. Contact met PlusOV Rit aan- of afmelden? Bel 088-758 76 55 Geef wijzigingen in uw ritten zo spoedig mogelijk door in geval van: plotselinge afwezigheid; plotselinge ziekte; zelf brengen of halen van uw kind. Leerlingenvervoer

Nadere informatie

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep

Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Wmo-vervoer en aanvullend openbaar vervoer Informatie over deur-tot-deurvervoer op afroep Vervoerregio Stedendriehoek Met ingang van 1 januari 2017 verzorgt PlusOV op afroep het personenvervoer voor inwoners

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Asten Bergeijk Best Bladel Cranendonck Deurne Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Goed geregeld In overleg met u heeft de gemeente uw kind aangemeld voor Avan. Onze chauffeurs rijden met alle plezier naar een activiteit

Nadere informatie

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Prettig Onderweg 2 Prettig onderweg Kinderen hebben recht op passend onderwijs. Het vervoer naar een speciale school moet prettig verlopen voor iedereen: veilige

Nadere informatie

Donna Meerveld. Secretaris Zonnebloem Afdeling Haarlem-Schalkwijk

Donna Meerveld. Secretaris Zonnebloem Afdeling Haarlem-Schalkwijk Donna Meerveld Secretaris Zonnebloem Afdeling Haarlem-Schalkwijk Voorbereiding Al een tijdje lang zitten Fleur en ik met een hele hoop vragen over de behoefte bij ouderen. Nu bij het tweede rolmodel interview

Nadere informatie

Klant Tevredenheids Onderzoek December Leerlingenvervoer Gemeenten. Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein

Klant Tevredenheids Onderzoek December Leerlingenvervoer Gemeenten. Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein Klant Tevredenheids Onderzoek December 2016 Leerlingenvervoer Gemeenten Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein Blad 1 Inleiding Eind 2016, begin 2017 hebben wij een tweede Klant Tevredenheids Onderzoek

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor leerlingen Hoe werkt het? Goed geregeld Avan brengt uw kind met alle plezier naar school. Onze chauffeurs staan er klaar voor. We hebben enkele spelregels opgesteld. Het is goed

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Inhoudsopgave 1. Minder Mobielen Centrale (MMC)... 2 a. Wat is de MMC?... 2 b. Gebruikers... 2 i. Doelgroep... 2

Nadere informatie

Vervoer van deur tot deur

Vervoer van deur tot deur Reserveren: 0800-0234 795 Vervoer van deur tot deur Deze folder bevat informatie voor inwoners van de gemeenten: Asten Bergeijk Best Bladel Cranendonck Deurne Eersel Eindhoven Geldrop-Mierlo Heeze-Leende

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen

Leerlingenvervoer. voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen Leerlingenvervoer voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen Leerlingenvervoer Antwoorden op vragen In de gemeente Renswoude kunnen sommige kinderen onder bepaalde omstandigheden vervoerd worden

Nadere informatie

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Belangrijke gegevens (zorgvuldig bewaren!!!) Naam leerling: Routenummer: Vervoerder: Naam chauffeur: Overige opmerkingen: Belangrijke contactgegevens LET

Nadere informatie

Kennismaken. Ritformulier

Kennismaken. Ritformulier Briefing chauffeurs augustus 2018 Binnenkort is de zomervakantie voorbij en beginnen de scholen weer. De ouders en verzorgers van de kinderen in jouw route rekenen erop dat je even komt kennismaken. Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 Inhoudsopgave p. 4 De Regiotaxi Limburg: Regels in vogelvlucht p. 4 Wat is de Regiotaxi Limburg? p. 4 Voor wie is de Regiotaxi Limburg?

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen.

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater en Woerden. Met Regiotaxi

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

school SCHOOLJAAR

school SCHOOLJAAR school SCHOOLJAAR 2018-2019 Met ZOOV naar school... school Welkom bij ZOOV School Gaat uw kind via het leerlingenvervoer naar school? Dan reist hij/zij met ZOOV School. In deze folder vertellen wij u alles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen versie oktober 2018

Spelregelboekje leerlingenvervoer. Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen versie oktober 2018 Spelregelboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 2018-2019 versie oktober 2018 Waarom spelregels? Uw kind zal het komende jaar van het

Nadere informatie

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen RegioTaxi Noord-Groningen 2011 Even geen bus of trein beschikbaar? Neem dan de Regiotaxi! ntdekhet v Gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum 1 www.ovbureau.nl

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Dit klanttevredenheidonderzoek is uitgevoerd in opdracht van en in afstemming met de Gemeente Rotterdam.

Dit klanttevredenheidonderzoek is uitgevoerd in opdracht van en in afstemming met de Gemeente Rotterdam. Dit klanttevredenheidonderzoek is uitgevoerd in opdracht van en in afstemming met de Gemeente Rotterdam. De onderzoeksgroep zijn klanten en vrijwilligers die actief zijn binnen een activiteit uit het aanbod

Nadere informatie

Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen

Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen Handboekje leerlingenvervoer Regels en wetenswaardigheden om het vervoer van leerlingen goed te laten verlopen 1 Handboekje llv 2012_Nijmegen.indd 1 20-07-12 11:33 Waarom dit boekje? Connexxion Taxi Services

Nadere informatie

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo Lijn Lijn 30 51 Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016

Nadere informatie

Veelgestelde vragen RegioRijder

Veelgestelde vragen RegioRijder Veelgestelde vragen RegioRijder A. Vervoerspas 1 B. Boeken van een rit 2 C. De reis zelf/kilometerbudget 3 D. Kosten en betalen 4 E. Hulpmiddelen 5 F. Vragen en klachten 6 A. Vervoerspas 1. Wie kunnen

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER

HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV HANDBOEK LEERLINGENVERVOER TAXI BAAN RIJSSEN BV BUTAANSTRAAT 24 7463 PG RIJSSEN TELEFOON: (0548) 536 000 E-MAIL: LLV@TAXIBAAN.NL VOORWOORD Vanaf 1 augustus 2018 is Taxicentrale Witteveen

Nadere informatie

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant NIEUWSBRIEF 11 mei 2017 Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Regiotaxi Midden-Brabant wordt vanaf 1 juni Regiovervoer Midden-Brabant. In de brief van 24 maart bent u hierover al kort geïnformeerd. Achter

Nadere informatie

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels

Handleiding. Cliëntenvervoer InteraktContour. Informatie en regels Handleiding Cliëntenvervoer InteraktContour Informatie en regels Waarom deze handleiding? Connexxion Taxi Services verzorgt het groepsvervoer voor InteraktContour. Dit vervoer is bestemd voor cliënten

Nadere informatie

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement

Alles over Traject Vrij. Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Alles over Traject Vrij Het nieuwe Maand- of Jaartrajectabonnement Omdat NS overstapt op de OV-chipkaart, bieden wij vanaf 9 juli het Maand- of Jaartrajectabonnement niet meer aan. Er is een alternatief

Nadere informatie

PERIODIEK REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND

PERIODIEK REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND PERIODIEK REGIOTAXI HOLLAND RIJNLAND Holland Rijnland maakt elk kwartaal een bulletin over de Regiotaxi Holland Rijnland. Hierin vindt u nieuws over de Regiotaxi en enkele zaken waar wij graag uw aandacht

Nadere informatie

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Waarom hebben we de Regiovervoer App gemaakt? U kunt uw rit met Regiovervoer Midden Brabant op verschillende manieren bestellen. Zo kunt

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee

Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Lijnfolder 2009 Hoeksche Waard / Goeree- Overflakkee Qliner 396 Geldig vanaf 4 januari 2009 HWGO2009-LF8 Gratis HWGO2009-LF8.indb 1 24-12-2008 16:31:32 Welkom in de Qliner Tussen Dirksland Sommelsdijk

Nadere informatie

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Introductie In deze brochure vindt u informatie over hoe het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Handboekje vervoer. voor cliënten

Handboekje vervoer. voor cliënten Handboekje vervoer voor cliënten 2 Handboekje vervoer Waarom dit boekje? Reist u met de bus van Connexxion naar en van werk of dagbesteding? Dan is dit handboekje bedoeld voor u en voor uw familieleden

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Reizigersoverleg Brabant. 1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen.

Reizigersoverleg Brabant.  1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen. Geacht panellid, In heeft u deelgenomen aan één of meerdere onderzoeken van het digitaal reizigerspanel. 1) Klanttevredenheidsonderzoek 1 7 april en 1 mei 2) Informatievoorziening 20 juli 17 augustus 3)

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Onze cliënten aan het woord

Onze cliënten aan het woord Onze cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Naam cliënt : Naam invuller vragenlijst : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting Inleiding Naam instelling wil graag

Nadere informatie