Bedieningshandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedieningshandleiding"

Transcriptie

1 Modelnummer KX-TS85EXW Bedieningshandleiding Voorbereiding Enkelvoudig telefoontoestel Basisbediening Extra funkties Overige informatie Lees a.u.b. eerst deze handleiding en bewaar hem.

2 Voordat u het systeem in gebruik neemt Hartelijk dank voor het kopen van dit Panasonic enkelvoudig telefoontoestel. Vul de volgende gegevens in Serienummer (vindt u op onderzijde van de telefoon) Datum van aankoop Naam en adres van uw leverancier Toebehoren (Inbegrepen) Hoorn (blz. 6) Krulsnoer van hoorn (blz. 6) één Telefoonsnoer (blz. 6) één Bevestigingsplaat voor wandmontage (blz. 11) één één (2)

3 Inhoudsopgave Voorbereiding Plaats van de bedieningstoetsen... 4 Display... 5 Instellingen... 6 De hoorn/het telefoonsnoer aansluiten... 6 Een communicatieapparaat aansluiten... 7 Het belsignaal aan/uitzetten... 8 Het belvolume selecteren... 9 Het belsignaaltype selecteren (5 typen) Wandmontage Basisbediening Gesprekken beginnen Gesprekken beantwoorden Extra funkties Snel Kiezen Telefoonnummers in het geheugen opslaan Een opgeslagen nummer kiezen Verkort Kiezen Telefoonnummers in het geheugen opslaan Een opgeslagen nummer kiezen Speciale funkties Hoe u de Pauze toets gebruikt (Voor analoge PBX-lijn/gebruikers van Lange Afstands diensten).. 20 Uw Gesprek Dempen (Mute) De Flashtoets (RECALL) Toestelblokkering Programmeerbare toestelblokkering Kiesrestrictie Overige informatie Het gebruik van een koptelefoon (optie) Voordat u om hulp vraagt Veiligheidsinstructies Voorbereiding Basisbediening Extra funkties Overige informatie (3)

4 Plaats van de bedieningstoetsen VOLUME, toetsen (blz. 12, 28) (AUTO) toets (blz. 18) Koptelefoonaansluiting (blz. 27) Display (blz. 5) Belsignaal -indicator (blz. 13) MIC MIC (microfoon) (blz. 12, 13) GHI JKL Luidspreker-toets en indicator (SP-PHONE/HEADSET) (blz. 12, 13, 28) TUV ABC PQRS WXYZ VOLUME AUTO MNO HEADSET DEF SP-PHONE REDIAL/PAUSE MUTE PROGRAM RECALL Auto Snel Kiezen toetsen (blz. 14) ONDERSTE toets (LOWER) (blz. 15, 17) R-toets (RECALL) (blz. 21) PROGRAMMEER toets (PROGRAM) (blz. 8, 14, 18) (MUTE) toets (blz. 21) HERHALEN/PAUZE (REDIAL/PAUSE) (blz. 12, 20) (4)

5 Display (Het display toont alle configuraties die mogelijk zijn.) Tijdens een gesprek wordt de gespreksduur weergegeven. (Voorbeeld: 15 minuten, 30 seconden) De telefoon is in de programmeermodus (blz. 8, 14, 18). Voorbereiding (AUTO) werd ingedrukt tijdens het kiezen of opslaan van een telefoonnummer voor Verkort Kiezen (blz. 18, 20). (LOWER) werd ingedrukt (blz. 15, 17). Het belsignaal is uitgeschakeld (OFF) (blz. 8). (MUTE) werd tijdens een gesprek ingedrukt (blz. 21). De blokkeerfunktie is ingeschakeld. Om de funktie uit te schakelen, zie blz. 23, 24. (RECALL) werd tijdens het opslaan van telefoonnummers ingedrukt. (REDIAL/PAUSE) werd tijdens het kiezen of opslaan van telefoonnummers ingedrukt. U drukte op (*) terwijl telefoonnummers koos of opsloeg. U drukte op (#) terwijl telefoonnummers koos of opsloeg. Tijdens het opslaan van een telefoonnummer in een BOVENSTE geheugenplaats van de Snel Kiezen funktie, zal een verschijnen wanneer u een Snel Kiezen nummer indrukt (blz. 14). Tijdens het opslaan van een telefoonnummer in een ONDERSTE geheugenplaats van de Snel Kiezen funktie, zal een verschijnen wanneer u een Snel Kiezen nummer indrukt (blz. 15). (MUTE) funktioneerde als Geheim-toets tijdens het opslaan van telefoonnummers (blz. 16, 19). Tijdens het programmeren van funkties, zoals de kiesmodus, knippert als een cursor. (5)

6 Instellingen De hoorn/het telefoonsnoer aansluiten Neem, na het aansluiten van krulsnoer en het telefoonsnoer, de hoorn van de haak en luister of u de kiestoon hoort. Hoorn naar de telefoon aansluitdoos Telefoonsnoer Krulsnoer van hoorn LINE DATA Gebruik voor de KX-TS85EXW uitsluitend een Panasonic hoorn. (6)

7 Een communicatieapparaat aansluiten Communicatieapparatuur (computer, modem, fax, antwoordapparaat, etc.) kunt u op de DATA poort ( Data Port) van deze telefoon aansluiten. Nadat u eerst de hoorn en het telefoonsnoer heeft aangesloten, sluit u het snoer van het apparaat aan op de DATA poort. Voorbereiding naar de telefoon aansluitdoos Computer Modem Fax Antwoordapparaat LINE DATA Als het aangesloten communicatie apparaat in gebruik is, kan het voorkomen dat uw telefoonfunkties (opbellen, telefoonnummers in het geheugen opslaan, etc.) niet correct werken. (7)

8 Instellingen Het belsignaal aan/uitzetten Wanneer het belsignaal uit (OFF) is, zal de telefoon geen belsignaal geven. Uw telefoon is in de fabriek ingesteld op ON (aan). 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). wordt weergegeven. 3 4 op (9). op (0) voor OFF (uit). OF op (1) voor ON (aan). Voorbeeld: OFF is geselecteerd. 5 6 Wanneer op (PROGRAM). Via de hoorn klinkt een pieptoon. Wanneer OFF (uit) wordt ingesteld, wordt weergegeven. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. (8) (PROGRAM) Wilt u tijdens het programmeren stoppen, leg dan de hoorn op de haak en begin bij stap 1. U heeft een verkeerde toets ingedrukt als er tijdens het programmeren 4 pieptonen klinken. Leg de hoorn op de haak en begin vanaf stap 1. In de stand-by modus blijft het display leeg. Wanneer het belsignaal is ingesteld op OFF (uit), zal worden weergegeven wanneer u de hoorn opneemt of druk op (SP-PHONE/HEADSET).

9 Het belvolume selecteren Via programmeren kunt u het belvolume instellen. U kunt HIGH (hard), MID (normaal) of LOW (zacht) instellen. Uw telefoon is in de fabriek ingesteld op HIGH. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). wordt weergegeven Wanneer op (6). op (1) voor LOW. op (2) voor MID. OF op (3) voor HIGH (aan). Telkens wanneer u op een toets drukt, zal het geselecteerde belvolume klinken. op (PROGRAM). Via de hoorn klinkt een pieptoon. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Voorbeeld: LOW is geselecteerd. Voorbereiding (PROGRAM) Wilt u tijdens het programmeren stoppen, leg dan de hoorn op de haak en begin bij stap 1. U heeft een verkeerde toets ingedrukt als er tijdens het programmeren 4 pieptonen klinken. Leg de hoorn op de haak en begin vanaf stap 1. Als u het belvolume verandert wanneer het belvolume op OFF (uit) staat (blz. 8), zal het belsignaal automatisch worden ingeschakeld (ON). (9)

10 Instellingen Het belsignaaltype selecteren (5 typen) U kunt één type kiezen uit 5 belsignalen. Uw telefoon is in de fabriek ingesteld op type 2. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). wordt weergegeven. 3 4 Kies 5 6 Wanneer op (7). één cijfertoets tussen (0) en (4). Telkens wanneer u op een toets drukt, zal het geselecteerde type belsignaal klinken. op (PROGRAM). Via de hoorn klinkt een pieptoon. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Voorbeeld: Type 4 is geselecteerd. (PROGRAM) (10) Wilt u tijdens het programmeren stoppen, leg dan de hoorn op de haak en begin bij stap 1. U heeft een verkeerde toets ingedrukt als er tijdens het programmeren 4 pieptonen klinken. Leg de hoorn op de haak en begin vanaf stap 1. Als u het type belsignaal verandert wanneer het belsignaal op OFF (uit) staat (blz. 8), zal het belsignaal automatisch worden ingeschakeld (ON).

11 Wandmontage Deze telefoon kan tegen een muur worden gemonteerd. 1 Trek de hoorhouder naar beneden totdat hij niet verder kan, zodat de houder de hoorn vasthoudt. Voorbereiding 2 Steek het telefoonsnoer in de bevestigingsplaat en duw deze in de richting van de pijl. Het woord UP moet naar de bovenkant. 3 Bevestig schroeven met behulp van de boormal. Sluit het telefoonsnoer aan en schuif de telefoon op de bevestigingsplaat. Schroeven 8,5 cm naar de telefoon aansluitdoos Om de hoorn tijdens een gesprek even neer te leggen, plaatst u de hoorn zoals hier is afgebeeld. Boormal 8,5 cm (11)

12 Gesprekken beginnen U kunt een gesprek beginnen door de hoorn op te nemen. De luidspreker gebruiken (handenvrij telefoneren) 1 2 Kies 3 Wanneer 4 op (SP-PHONE/HEADSET). De indicator brandt. een telefoonnummer. Het gekozen nummer wordt weergegeven. Na enkele seconden zal op het display de gespreksduur verschijnen. Als u een verkeerd nummer intoetst, hang dan op en begin vanaf stap 1. de andere partij opneemt, spreekt u in de MIC (microfoon). MIC VOLUME, (REDIAL/PAUSE) (SP-PHONE/HEADSET) en indicator op (SP-PHONE/HEADSET) om het gesprek te beëindigen. De indicator gaat uit. Het hoornvolume (5 niveaus) of het luidsprekervolume (9 niveaus) tijdens spreken Voor harder, drukt u op VOLUME. Voor zachter, drukt u op VOLUME. geeft het volumeniveau weer. Nadat u heeft opgehangen zal het hoornvolume naar het middenniveau terugkeren. Voorbeeld Hoorn volume niveau: 4 Luidspreker volume niveau: 4 Herhalen van het laatst gekozen nummer Neem de hoorn op of druk (SP-PHONE/HEADSET) druk (REDIAL/PAUSE). (12)

13 Gesprekken beantwoorden Wanneer een gesprek binnenkomt zal het belsignaal klinken en de indicator knippert. U kunt het gesprek beantwoorden door de hoorn op te nemen. De luidspreker gebruiken 1 De indicator brandt. 2 Spreek in de MIC (microfoon). 3 op (SP-PHONE/HEADSET) om het gesprek te beëindigen. op (SP-PHONE/HEADSET). De indicator gaat uit. Indicator van belsignaal Basisbediening MIC (SP-PHONE/HEADSET) en indicator Het belsignaal zal niet klinken als het volume van het belsignaal uit (OFF) staat (blz. 8). Tijdens handenvrij telefoneren: Om goed verstaanbaar te blijven, dient u na elkaar te spreken en in een rustige kamer. Als de beller erover klaagt dat uw stem te hard klinkt, drukt u op VOLUME om het luidsprekervolume zachter in te stellen. U kunt naar de hoorn overschakelen door deze op te nemen. Om weer om te schakelen naar de luidspreker drukt u op (SP-PHONE/HEADSET). (13)

14 Snel Kiezen U kunt maximaal 16 telefoonnummers opslaan in de toetsen voor automatisch Snel Kiezen (8 nummers in de BOVENSTE geheugenplaatsen, 8 nummers in de ONDERSTE geheugenplaatsen). Telefoonnummers in het geheugen opslaan Om vergissingen te vermijden moet u deze eerst bewaren vooralleer op een Snel Kiezen toets te drukken. Opslaan in een BOVENSTE geheugenplaats Wij bevelen aan dat u een alarmnummer programmeert in de linker bovenste toets van de automatisch Snel Kiezen toetsen. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). wordt weergegeven. 3 4 Voer 5 6 Wanneer op een Auto Snel Kiezen toets. wordt weergegeven. een telefoonnummer in (maximaal 21 cijfers). Het ingevoerde nummer wordt weergegeven. op (PROGRAM). Via de hoorn hoort u een pieptoon. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Herhaal stap 1 t/m 6 voor het opslaan van andere nummers. Auto Snel Kiezen toetsen (PROGRAM) (14)

15 Opslaan in een ONDERSTE geheugenplaats 1 Neem 2 de hoorn op. op (PROGRAM). wordt weergegeven. 3 op (LOWER) om een onderste geheugenplaats te kiezen. wordt weergegeven. 4 op een Auto Snel Kiezen toets. wordt weergegeven. 5 Voer een telefoonnummer in (maximaal 21 cijfers). Het ingevoerde nummer wordt weergegeven. 6 7 Wanneer op (PROGRAM). Via de hoorn hoort u een pieptoon. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Herhaal stap 1 t/m 7 voor het opslaan van andere nummers. Auto Snel Kiezen toetsen (LOWER) (PROGRAM) Extra funkties (REDIAL/PAUSE) Voor het invoegen van een pauze, kunt u (REDIAL/PAUSE) in een telefoonnummer opslaan, de pauze telt als één cijfer (blz. 20). Wilt u tijdens het programmeren stoppen, leg dan de hoorn neer en begin opnieuw vanaf stap 1. Als u tijdens het programmeren 4 pieptonen hoort, heeft u een verkeerde toets ingedrukt. Leg in dat geval de hoorn op de haak en begin opnieuw vanaf stap 1. U kunt de opgeslagen nummers geheim houden. Zie bladzijde 16. (15)

16 Snel Kiezen (16) Een opgeslagen nummer wissen 1. Neem de hoorn op. 2. op (PROGRAM). 3. Als het telefoonnummer zich in een BOVENSTE geheugenplaats bevindt, druk dan op de gewenste Auto Snel Kiezen toets om het nummer te wissen. OF Als het telefoonnummer zich in een ONDERSTE geheugenplaats bevindt, druk dan op (LOWER), en druk op de gewenste Auto Snel Kiezen toets om het telefoonnummer te wissen. 4. op (PROGRAM), en leg de hoorn op de haak. Vertrouwelijke nummers opslaan (Geheim-toets funktie) Met deze funktie zullen vertrouwelijke nummers die in een geheugenplaats zijn opgeslagen, niet worden weergegeven wanneer u kiest. De (MUTE) toets werkt tijdens het opslaan als een geheim-toets. vóór en ná elk nummer op (MUTE) zodat deze als geheim nummer worden opgeslagen. ken op (MUTE) telt als één cijfer. Voorbeeld: Het telefoonnummer als geheim nummer invoeren in een BOVENSTE geheugenplaats. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). 3 op een Auto Snel Kiezen toets. 4 op (MUTE). 5 Kies op (MUTE). 7 op (PROGRAM). 8 Wanneer u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Tijdens kiezen verschijnt op het display.

17 Geheugenkaart Verwijder de geheugenkaart en gebruik hem als index voor namen of telefoonnummers. Doorzichtig kaartje Geheugenkaart Een opgeslagen nummer kiezen Met een BOVENSTE geheugenplaats: 1 Neem de hoorn op of druk op (SP-PHONE/HEADSET). 2 op de gewenste Auto Snel Kiezen toets. Het opgeslagen nummer wordt weergegeven en gekozen. OF Met een ONDERSTE geheugenplaats: 1 Neem 2 3 de hoorn op of druk op (SP-PHONE/HEADSET). op (LOWER). op de gewenste Auto Snel Kiezen toets. Het opgeslagen nummer wordt weergegeven en gekozen. Extra funkties (17)

18 Verkort Kiezen Telefoonnummers in het geheugen opslaan U kunt maximaal 10 telefoonnummers in de geheugenplaatsen opslaan. De cijfertoetsen ((0) t/m (9)) funktioneren als de geheugenplaats-nummers. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). wordt weergegeven. 3 4 Kies 5 Voer 6 7 Wanneer op (AUTO). wordt weergegeven. een geheugenplaats-nummer ((0) t/m (9)). een telefoonnummer in (maximaal 21 cijfers). Het ingevoerde nummer wordt weergegeven. op (PROGRAM). Via de hoorn klinkt een pieptoon. u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Herhaal stap 1 t/m 7 voor het opslaan van andere nummers. Geheugenplaats-nummers Voorbeeld: (1) is gekozen. (AUTO) (PROGRAM) (REDIAL/PAUSE) Voor het invoegen van een pauze, kunt u (REDIAL/PAUSE) in een telefoonnummer opslaan, de pauze telt als één cijfer (blz. 20). Wilt u tijdens het programmeren stoppen, leg dan de hoorn neer en begin opnieuw vanaf stap 1. Als u tijdens het programmeren 4 pieptonen hoort, heeft u een verkeerde toets ingedrukt. Leg in dat geval de hoorn op de haak en begin opnieuw vanaf stap 1. U kunt de opgeslagen nummers geheim houden. Zie bladzijde 19. (18)

19 Een opgeslagen nummer wissen 1. Neem de hoorn op. 2. op (PROGRAM). 3. op (AUTO). 4. op het gewenste geheugennummer ((0) t/m (9)), zodat het telefoonnummer wordt gewist. 5. op (PROGRAM), en leg de hoorn op de haak. Vertrouwelijke nummers opslaan (Geheim-toets funktie) Met deze funktie zullen vertrouwelijke nummers die in een geheugenplaats zijn opgeslagen, niet worden weergegeven wanneer u kiest. De (MUTE) toets werkt tijdens het opslaan als een geheim-toets. vóór en ná elk nummer op (MUTE) zodat deze als geheim nummer worden opgeslagen. ken op (MUTE) telt als één cijfer. Voorbeeld: Alle nummers van het telefoonnummer als geheime nummers invoeren. 1 Neem de hoorn op. 2 op (PROGRAM). 3 op (AUTO). 4 Kies een geheugenplaats-nummer Voorbeeld: (2) wordt ingedrukt. ((0) t/m (9)). 5 6 Kies Wanneer op (MUTE) op (MUTE). op (PROGRAM). u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Tijdens kiezen verschijnt op het display. Extra funkties (19)

20 Verkort Kiezen Een opgeslagen nummer kiezen 1 Neem 2 3 Kies de hoorn op of druk op (SP-PHONE/HEADSET). op (AUTO). het gewenste geheugennummer ((0) t/m (9)). Het opgeslagen nummer wordt weergegeven en gekozen. Speciale funkties (RECALL) (MUTE) (REDIAL/PAUSE) Hoe u de Pauze toets gebruikt (Voor analoge PBX-lijn/gebruikers van Lange Afstands diensten) Wij raden u aan om op (REDIAL/PAUSE) te drukken als er een pauze nodig is tijdens het bellen via een telefooncentrale. Voorbeeld: Netlijnnummer (0) (PBX) (0) (REDIAL/PAUSE) Telefoonnummer Door eenmaal op (REDIAL/PAUSE) te drukken voegt u een pauze in. Dit voorkomt dat een nummer verkeerd wordt gekozen tijdens het opnieuw kiezen of kiezen van een opgeslagen nummer. Meer dan eenmaal drukken op (REDIAL/PAUSE) verhoogt de pauze lengte tussen de nummers. (20)

21 Uw Gesprek Dempen (Mute) (MUTE) tijdens het gesprek. wordt weergegeven. De tegenpartij kan uw stem niet horen maar u kan hen wel horen. Om het gesprek te hervatten, druk terug op (MUTE). De Flashtoets (RECALL) Op (RECALL) drukken laat u toe speciale functies van uw telefooncentrale te gebruiken zoals gesprekken doorschakelen of toegang verlenen tot specifieke diensten. Instellen van de flashtijd The flashtijd instelling hangt af van uw telefooncentrale. U hebt de keuze uit 100 en 600 ms (milliseconden) als flashtijd. Uw telefoontoestel werd bij de productie ingesteld op 100 milliseconden. 1. Neem de hoorn op. 2. (PROGRAM). 3. (2). 4. Voor 600 ms, druk (1). OF Voor 100 ms, druk (0). 5. (PROGRAM). 6. Leg de hoorn op de haak. Voorbeeld: 100 ms is geselecteerd. Om tijdens het programmeren te stoppen, haak in. Start terug de procedure vanaf stap 1. Indien u tijdens het programmeren 4 biepen hoort, hebt u een verkeerde toets ingedrukt. Indien u aangesloten bent via een telefooncentrale, kan een grotere flashtijd nodig zijn voor bepaalde functies van de telefooncentrale (een gesprek doorschakelen e.a.). Extra funkties (21)

22 Speciale funkties Toestelblokkering U kunt ervoor zorgen dat niemand via uw toestel kan telefoneren, met uitzondering van de voorgeprogrammeerde BOVENSTE geheugenplaats linksboven van de automatisch Snel Kiezen toetsen. Uitsluitend inkomende gesprekken worden geaccepteerd totdat het telefoonslot wordt opgeheven. Voordat u deze funktie gaat gebruiken, raden wij u aan om een alarmnummer op te slaan in de BOVENSTE geheugenplaats, linksboven van de automatische Snel Kiezen toetsen (blz. 14). Zelfs wanneer de kiestoetsen zijn geblokkeerd, kan het nummer in deze toets worden gekozen. Deze auto snel kiezen toets OPMERKING: Als u geen alarmnummer programmeert, en toch van plan bent om de telefoon te blokkeren, kan wèl het nummer worden gekozen, dat is geprogrammeerd in de toets linksboven van de Snel Kiezen toetsen. De toestelblokkering instellen 1. Programmeer het gewenste noodnummer zoals hierboven vermeld. Noteer dit op de geheugenkaart. 2. Neem de hoorn op. 3. op (PROGRAM). 4. op (5), (3) en daarna op (9). 5. op (PROGRAM). wordt weergegeven. 6. Leg de hoorn op de haak. In de stand-by modus verschijnt er niets op het display. zal worden weergegeven wanneer u de hoorn opneemt of op (SP-PHONE/HEADSET) drukt. (22)

23 Terwijl de kiestoetsen geblokkeerd zijn kunt u de volgende funkties gebruiken. Een nummer kiezen dat u heeft geprogrammeerd in de BOVENSTE geheugenplaats, linksboven van de automatische kiestoetsen (blz. 22) Het belsignaal aan-/uitschakelen (blz. 8) Het belvolume selecteren (blz. 9) De beltoon selecteren (blz. 10) Volume instelling van de hoorn, de luidspreker en de koptelefoon (blz. 12, 28) Het gesprek dempen (Mute, blz. 21) De toestelblokkering opheffen Herhaal stap 2 t/m 6 op blz. 22. zal worden weergegeven. Programmeerbare toestelblokkering U kunt de kiestoetsen ook blokkeren met behulp van een toegangscode. Eerst dient u uw toegangscode te programmeren. De fabrieksinstelling van de toegangscode is De toegangscode instellen 1. Neem de hoorn op. 2. op (PROGRAM). 3. op (1). 4. Voer de huidige toegangscode in. De fabrieksinstelling is op (0). 6. Voer de nieuwe 4-cijferige toegangscode in. 7. Voer nogmaals de toegangscode in die in stap werd ingevoerd. 8. op (PROGRAM). Extra funkties 9. Wanneer u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Schrijf uw toegangscode op. Als u uw toegangscode bent vergeten, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Panasonic Servicecentrum. (23)

24 Speciale funkties De programmeerbare toestelblokkering instellen 1. Neem de hoorn op. 2. op (PROGRAM). 3. op (1). 4. Voer de toegangscode in (blz. 23). 5. op (#) en daarna op (6). 6. op (1). 7. op (PROGRAM). wordt weergegeven. 8. Wanneer u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. De programmeerbare toestelblokkering opheffen Volg stap 1 t/m 5. In stap 6 drukt u op (0). Daarna drukt u op (PROGRAM). zal verdwijnen. (PROGRAM) (24)

25 Kiesrestrictie U kunt het toestel zo programmeren, dat het toestel geen telefoonnummers kiest die met bepaalde cijfers (1 cijfer of 2 cijfers) beginnen. Alle telefoonnummers beginnend met de geblokkeerde cijfers kunnen niet gevormd worden. Het instellen van kiesrestrictie Restrictie van het eerste cijfer van een telefoonnummer: 1. Neem de hoorn op. 2. op (PROGRAM). 3. op (1). 4. Geef de toegangscode (blz. 23). 5. op (*). 6. op (1). 7. Geef het eerste cijfer dat u wenst te blokkeren ((0) tot (9)). Voorbeeld: (0) is gekozen. 8. op (PROGRAM). 9. Wanneer u gereed bent, legt u de hoorn op de haak. Het instellen van kiesrestrictie op twee cijfers van het telefoonnummer: 1. Na het blokkeren van het eerste cijfer, volg de bovenstaande stappen 1 tot op (2). 3. Geef het tweede cijfer dat u wenst te blokkeren ((0) tot (9)). 4. Volg bovenstaande stappen 8 tot 9. Zelfs indien gesprekken onder de restrictie vallen, zal het gekozen nummer op het display worden weergegeven, maar het wordt niet gekozen. Indien er 4 signalen tijdens het programmeren worden weergegeven, heeft u een verkeerde toets ingedrukt. Leg de hoorn op de haak en begin opnieuw bij stap 1. Indien uw toestel aangesloten is op een telefooncentrale, kan deze functionaliteit niet werken. Raadpleeg uw leverancier voor meer informatie. Extra funkties (25)

26 Speciale funkties Kiesrestrictie opheffen Om het eerste cijfer van de telefoonnummers te wissen: 1. Neem de hoorn op en druk (PROGRAM). 2. (1). 3. Geef de toegangscode (blz. 23). 4. (*), dan (1). 5. (MUTE), dan (PROGRAM). 6. Leg de hoorn op de haak. Om het tweede cijfer van de telefoonnummers te wissen: (*) en (2) in stap 4. Indien u tijdens het programmeren 4 biepen hoort, hebt u een verkeerde toets ingedrukt. Haak in en start opnieuw vanaf stap 1. (26)

27 Het gebruik van een koptelefoon (optie) U kunt handenvrij telefoneren als u een koptelefoon (optie) op de telefoon aansluit. Gebruik enkel de Panasonic koptelefoon type KX-TCA80EXB. Wanneer een optionele koptelefoon op de telefoon is aangesloten, gebruik dan de koptelefoon om tegen de beller te spreken. Als u op de normale manier een telefoongesprek wilt voeren, plugt u eerst de koptelefoon eruit voordat u een gesprek begint of beantwoordt. Een koptelefoon op de telefoon aansluiten (optie) Sluit een koptelefoon (optie) aan zoals hieronder is aangegeven. Microfoon Luistergedeelte Koptelefoonaansluiting Klem het koptelefoonsnoer vast, zodat deze niet losraakt. Haakje Overige informatie (27)

28 Het gebruik van een koptelefoon (optie) Gesprekken beginnen/beantwoorden 1 op (SP-PHONE/HEADSET) om een gesprek te beginnen of te beantwoorden. De SP-PHONE/HEADSET (Luidspreker/Koptelefoon) indicator brandt. Als u een verkeerd nummer kiest, drukt u tweemaal op (SP-PHONE/HEADSET) en kies opnieuw. 2 op (SP-PHONE/HEADSET) om het gesprek te beëindigen. Het indicatorlampje gaat uit. VOLUME, (SP-PHONE/HEADSET) en indicator (28) Het volume van de koptelefoon instellen (5 niveaus): op VOLUME of terwijl u de koptelefoon gebruikt. Na beëindiging van het gesprek zal het volume naar het middenniveau teruggaan. Tijdens een gesprek via de koptelefoon (optie), kunt u het gesprek niet overnemen via de hoorn als u deze opneemt. Als u de koptelefoon (optie) tijdens een gesprek uitplugt, kunt u het gesprek voortzetten via de hoorn. Maar het gesprek kan niet naar de handenvrij-funktie worden omgeschakeld. Tijdens handenvrij telefoneren kunt u een gesprek niet overnemen via de koptelefoon (optie) als u deze tijdens het gesprek inplugt.

29 Voordat u om hulp vraagt Probleem De telefoon doet het niet. U kunt niet opbellen. Er klinkt geen belsignaal. Tijdens een gesprek hoort de andere partij opeens uw stem niet meer. U kan geen telefoonnummer opslaan. (REDIAL/PAUSE) werkt niet naar behoren. U kunt geen gesprek voeren met behulp van de optionele koptelefoon. U kunt geen gesprek voeren via de hoorn of de luidspreker. Oplossing Controleer de instellingen (blz. 6 10). De funktie Toestelblokkering is ingesteld. Zie blz. 22, 24 om deze op te heffen. Het gevormde nummer is gesperd. Om op te heffen, zie pagina 26. Het belsignaal staat uit (OFF). Zet deze op ON (blz. 8). Tijdens het gesprek is er misschien op (MUTE) gedrukt. Als wordt weergegeven, drukt u op (MUTE). Controleer of de hoorn van de haak is. Voer geen telefoonnummer in van meer dan 21 cijfers, want het ingevoerde telefoonnummer zal worden gewist. De toets heeft twee funkties: als Redial (opnieuw kiezen van het laatst gekozen nummer of) of Pauze toets. De toets zal het laatst gekozen nummer opnieuw kiezen na beëindiging van een gesprek (blz. 12). Als er eerst een ander telefoonnummer werd gekozen, zal de toets als Pauze toets funktioneren (blz. 20). Controleer of de koptelefoon (optie) correct is aangesloten (blz. 27). op (SP-PHONE/HEADSET) om een gesprek te beginnen of te beantwoorden. Als u de hoorn opneemt en hem weer op de haak legt, zal het gesprek worden beëindigd. Wanneer de koptelefoon (optie) op de telefoon is aangesloten (blz. 27), dient u de koptelefoon te gebruiken om met de beller te spreken. Voor een normaal telefoongesprek dient u de koptelefoon (optie) uit te pluggen voordat u een gesprek begint of beantwoordt. Overige informatie (29)

30 Veiligheidsinstructies Volg de onderstaande veiligheidsinstructies nauwkeurig op. Installeren Omgeving 1) Houd de telefoon uit de buurt van water bijvoorbeeld, niet bij een badkuip, wasbak, gootsteen, etc. Vermijd vochtige ruimten. 2) Plaats de telefoon niet in de buurt van warmtebronnen, zoals radiatoren, keukenomgeving, etc. Plaats de telefoon niet in ruimten waar het kouder is dan 5 C of warmer dan 40 C. Plaatsing 1) Plaats geen zware objecten op de telefoon. 2) Zorg dat er geen objecten op de telefoon kunnen vallen, en dat er geen vloeistof opvalt. Stel de telefoon niet bloot aan rook, stof, schokken of trillingen. 3) Plaats de telefoon op een vlakke ondergrond. Bliksembeveiliging Deze telefoon is reeds tegen blikseminslag beveiligd. Wij raden u echter aan om een bliksembeveiliging op uw telefoonlijn te laten installeren, indien u in een gebied woont waar vaak blikseminslag voorkomt. Voor het installeren van een dergelijke beveiliging kunt u contact opnemen met een plaatselijke leverancier. Bliksemschade is niet gedekt door de waarborg zelfs indien een bliksembeveiliging is geïnstalleerd. WAARSCHUWING: STEL DIT PRODUKT NIET BLOOT AAN REGEN OF ANDERE VLOEIBARE STOFFEN TER VOORKOMING VAN BRAND OF EEN ELEKTRISCHE SCHOK. In geval van storing sluit u een telefoon aan waarvan u zeker weet dat deze goed werkt. Indien deze telefoon goed werkt, dan zit het probleem in de andere telefoon. Sluit de defecte telefoon pas aan als het probleem is opgelost. Neem contact op met uw telefooncentrale leverancier als de telefoon, waarvan u weet dat deze goed is, niet werkt. (30)

31

32 1999/5/EC Dit toestel is ontworpen voor het Belgisch, Italiaans en Brits openbaar geschakeld telefoon netwerk. In geval van moeilijkheden dient u eerst contact op te nemen met de leverancier van de apparatuur. Kyushu Matsushita Electric Co., Ltd. 1-62, 4-chome, Minoshima, Hakata-ku, Fukuoka , Japan Gedrukt in Maleisië

GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON

GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON 1 Inhoud 1. Inhoud Verpakking... 3 2. Wandmontage... 3 3. Geemarc CL 100... 3 4. Aansluiten van het toestel (zie figuur 2)... 5 5. Instelling belsignaal... 5 6. Keuzeschakelaar

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Enkelvoudig telefoontoestel Modelnummer KX-TSC11EX Bedieningshandleiding Hartelijk dank voor het kopen van dit Panasonic enkelvoudig telefoontoestel. Bewaar deze handleiding voor eventuele toekomstige

Nadere informatie

HANDLEIDING. Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren

HANDLEIDING. Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren HANDLEIDING Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren 1. APPARAATBESCHRIJVING EN BEDIENING VAN KNOPJES Voorkant: een licht naar buiten toe gewelfde luidspreker, daaronder

Nadere informatie

Telefonisten handleiding snom 360

Telefonisten handleiding snom 360 Telefonisten handleiding snom 360 De verschillende toetsen 1. Displaytoetsen: Deze vier toetsen corresponderen met de mogelijkheden in het display. Welke functies de toetsen hebben hangt af van de status

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DitdocumentwordtuaangebodendoorTelecomHunter.DézakelijkeTelecom webshop.

Inhoudsopgave. DitdocumentwordtuaangebodendoorTelecomHunter.DézakelijkeTelecom webshop. Inhoudsopgave Betekenis van de symbolen...2 Over het display...2 Een nummer uit het telefoonboek bellen...2 Een gesprek beantwoorden...2 Informatie inwinnen...2 Telefoneren met de hoorn...3 Handsfree telefoneren...3

Nadere informatie

Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1. Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1. Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1 Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 2 1. INSTALLATIE Sluit het krulsnoer aan op de hoorn (A) en op het contact dat zich aan de linkerkant

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-310

GEBRUIKSAANWIJZING TX-310 GEBRUIKSAANWIJZING TX-310 OVERZICHT TELEFOON bij hangend gebruik kunt u hier de hoorn even weghangen om bijvoorbeeld iets te pakken, zonder dat u de verbinding verbreekt bellampje, licht op als u opgebeld

Nadere informatie

Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding. DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later

Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding. DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later Telefoontoestel 6402 Gebruikershandleiding DEFINITY G3 - Versie 6.3 of later 555-230-757NL Issue 1, July 2000 Copyright 2000 Lucent Technologies Alle rechten voorbehouden Opmerking Hoewel al het mogelijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 Gebruikershandleiding M300 ANALOGE TOESTELLEN Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 gebruikershandleiding M300 analoge toestellen: Editie 1.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

Analoog telefoontoestel

Analoog telefoontoestel Gebruikershandleiding Analoog telefoontoestel COMfort 200 Hoorn Basiseenheid Toetsenklavier Haak Krulsnoer Aansluiting krulsnoer Lijnsnoer Aansluiting lijnsnoer Eerste gebruik Verbindt het krulsnoer met

Nadere informatie

Telephone T-1. Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM

Telephone T-1. Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM Telephone T-1 Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM NL Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe JACOB JENSEN telefoon. Deze

Nadere informatie

Betekenis van de symbolen. Telefoneren. Een nummer uit het geheugen bellen. Een nummer uit het telefoonboek bellen. Een gesprek beantwoorden

Betekenis van de symbolen. Telefoneren. Een nummer uit het geheugen bellen. Een nummer uit het telefoonboek bellen. Een gesprek beantwoorden Inhoudsopgave Betekenis van de symbolen... 2 Telefoneren... 2 Een nummer uit het geheugen bellen... 2 Een nummer uit het telefoonboek bellen... 2 Een gesprek beantwoorden... 2 Informatie inwinnen... 2

Nadere informatie

GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON

GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON Multi Care Systems B.V. Wijkermeerstraat 16 Postbus 275 2130 AG Hoofddorp Telnr. : 023 5544011 Faxnr. : 023 5556461 Teksttel. : 023 5571610 E-mail : info@multicaresystems.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN. 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA. 2 TONE/PULSE SCHAKELAAR. 3 DE TELEDIENSTEN TOETS.

INHOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN. 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA. 2 TONE/PULSE SCHAKELAAR. 3 DE TELEDIENSTEN TOETS. INHOUDSTAFEL INSTALLATIE... 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN... 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA...2 TONE/PULSE SCHAKELAAR...3 DE TELEDIENSTEN TOETS...3 DE SPEAKERPHONE TOETS...4 DE SPEAKER VOLUME TOETS...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-317

GEBRUIKSAANWIJZING TX-317 GEBRUIKSAANWIJZING TX-317 OVERZICHT TELEFOON bij hangend gebruik kunt u hier de hoorn even weghangen om bijvoorbeeld iets te pakken, zonder dat u de verbinding verbreekt bellampje, licht op als u opgebeld

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX_148

GEBRUIKSAANWIJZING TX_148 GEBRUIKSAANWIJZING TX_148 hoorn-ophang lip telefoonaansluiting onderzijde: toon/puls schakelaar Voice Mail aan/uit schakelaar display waarop het gekozen telefoonnummer en de gespreksduur verschijnt 3 direct

Nadere informatie

Arizona 910 CP. Analoge telefoon. Gebruiksaanwijzing

Arizona 910 CP. Analoge telefoon. Gebruiksaanwijzing Arizona 910 CP Analoge telefoon Gebruiksaanwijzing Over de Arizona 910 CP De Arizona 910 CP is een draadgebonden analoog telefoontoestel van KPN. Over deze gebruiksaanwijzing Inhoud Op pagina 4 onder Veiligheidsinstructies,

Nadere informatie

Handleiding snom 320 / 360 / 370.

Handleiding snom 320 / 360 / 370. Handleiding Snom 320 / 360 / 370 versie 1.3 status definitief t.b.v. relatie Voip klanten Soort document Handleiding snom 320 / 360 / 370. Isaeus Openbaar pag. 1 van 14 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME:

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: Bij de DAR3001 wordt een SD-kaart meegeleverd. Op deze SD-kaart staan een aantal files, inclusief een Engelstalige handleiding Het is aan te raden een kopie van deze SD-kaart

Nadere informatie

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1 Uw Telefoon: De M725 De telefoon is voorzien van de hieronder beschreven toetsen. In deze handleiding worden alle toetsen, die moeten worden ingedrukt, aangeduid met pictogrammen, zoals: en. Hoorn Display

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing mode d emploi

Gebruiksaanwijzing mode d emploi Gebruiksaanwijzing mode d emploi TX-570 Big Button1 OVERZICHT 1. Direct geheugen toetsen 2. Geheugentoets 3. Laatste nummer geheugen / pauze toets 4. Flash functietoets 5. Toetsenbord 6. Mute toets 7.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. PANASONIC KX-T7536NE

Uw gebruiksaanwijzing. PANASONIC KX-T7536NE U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service Advitronics Advitronics Telecom B.V. Postbus 11, 5360 AA Grave Industriestraat 2, 5361 EA Grave T: +31 (0) 486 47 62 63 F: +31 (0) 486 47 65 40 info@advitronics.nl www.advitronics.nl Toestelhandleiding

Nadere informatie

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel.

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. - 1 - De Toetsen 1: Mute: Met deze toets schakelt u de microfoon van de hoorn uit. De persoon aan de andere kant van de lijn kan u niet meer horen. Om de microfoon

Nadere informatie

Tempori_22_nl.qxd 17/12/01 14:25 Page 1 TEMPORIS 12 / TEMPORIS 22

Tempori_22_nl.qxd 17/12/01 14:25 Page 1 TEMPORIS 12 / TEMPORIS 22 Tempori_22_nl.qxd 17/12/01 14:25 Page 1 TEMPORIS 12 / TEMPORIS 22 Tempori_22_nl.qxd 17/12/01 14:25 Page 2 1. INSTALLATIE Sluit het spiraalsnoer aan de hoorn (A) en de contactdoos die zich aan de linkerkant

Nadere informatie

BORDEAUX 200HV. Gebruiksaanwijzing

BORDEAUX 200HV. Gebruiksaanwijzing BORDEAUX 200HV Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Hoorn b Toestel

Nadere informatie

Mitel MiVoice 6920 IP

Mitel MiVoice 6920 IP Introductiehandleiding Mitel MiVoice 6920 IP Contacten Toont een lijst met uw contactpersonen. Oproephistorie Toont een lijst met uw gemiste, gekozen en beantwoorde oproepen. Programmeerbare toetsen Zes

Nadere informatie

Over deze gebruiksaanwijzing Gebruiksklaar maken... 8 Plaats van de Valencia... 8 Valencia aansluiten op telefoonnet.. 8 Valencia ophangen...

Over deze gebruiksaanwijzing Gebruiksklaar maken... 8 Plaats van de Valencia... 8 Valencia aansluiten op telefoonnet.. 8 Valencia ophangen... Inhoud Inhoud verpakking................ 2 Over deze gebruiksaanwijzing...... 3 Overzicht van de Valencia.......... 4 Gebruiksklaar maken.............. 8 Plaats van de Valencia............. 8 Valencia

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

ISDN Homevox. Gebruiksaanwijzing

ISDN Homevox. Gebruiksaanwijzing ISDN Homevox Gebruiksaanwijzing Copyright Dit is een uitgave van KPN Telecom B.V., maart 1999, KPN N.V. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd zonder toestemming van KPN N.V. KPN Telecom behoudt

Nadere informatie

Handleiding NEC telefoon

Handleiding NEC telefoon Library and IT Services Handleiding NEC telefoon 1. I-call Niet ingesteld. Op verzoek via je LAU kan worden ingesteld, dat deze gaat branden als je een oproep hebt gemist. 2. Security lock Via deze button

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6753i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6753i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

BARI 10. Gebruiksaanwijzing

BARI 10. Gebruiksaanwijzing BARI 10 Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Toestel c Hoorn b Krulsnoer

Nadere informatie

Soms zijn er bijkomende functies op het volgende scherm. Gebruik dan de navigatortoets om naar het volgend/vorig scherm te gaan.

Soms zijn er bijkomende functies op het volgende scherm. Gebruik dan de navigatortoets om naar het volgend/vorig scherm te gaan. Allcatell OmniiPCX Enterpriise Advanced 4035 Dynamische schermtoetsen Onderaan het display van uw toestel vindt u 5 dynamische schermtoetsen. De functie van deze toetsen is afhankelijk van de status van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200 GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200 NL VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor

Nadere informatie

M700 DIGITALE TOESTELLEN

M700 DIGITALE TOESTELLEN M700 DIGITALE TOESTELLEN Gebruikershandleiding M700 digitale toestellen: Editie 1, software V2.1. 2004. Actis Business Partners. Alle rechten voorbehouden. EADS-Telecom voert een beleid, dat gericht is

Nadere informatie

MEMOFOON COMFORT. Gebruiksaanwijzing. ptt telecommunicatie;

MEMOFOON COMFORT. Gebruiksaanwijzing. ptt telecommunicatie; A MEMOFOON COMFORT Gebruiksaanwijzing ptt telecommunicatie; Inleiding U hebt de beschikking over een telefoontoestel van het type Memofoon. Dit druktoetstoestel heeft vele handige voorzieningen. Op het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Draadloze Telefoon (SIP) Model KX-TGP500 B01

Gebruikershandleiding Draadloze Telefoon (SIP) Model KX-TGP500 B01 Gebruikershandleiding Draadloze Telefoon (SIP) Model KX-TGP500 B01 Inhoudsopgave Nummers kiezen... 3 De luidspreker gebruiken... 3 Telefoneren met behulp van de herhaallijst... 3 Nummers in de herhaallijst

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor gebruik op de openbare

Nadere informatie

Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960

Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960 Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. 2 DE CISCO IP TELEFOONTOESTELLEN 7940 EN 7960... ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. 2.1 CISCO IP TELEFOONTOESTEL

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Connexity M6500 Gebruikershandleiding

Connexity M6500 Gebruikershandleiding Connexity M6500 Gebruikershandleiding M900 DECT TOESTELLEN Connexity M6500 gebruikershandleiding M900 DECT toestellen: Editie 1, software V1.3. Connexity is een gedeponeerd handelsmerk van EADS-Telecom,

Nadere informatie

Overzicht van de Denver 25HV

Overzicht van de Denver 25HV Overzicht van de Denver 25HV @ # $ % ^ & * ( )! Hoorn! Aansluitpunt krulsnoer Toestel, bovenaanzicht @ Haakcontact # Display $ en Bladeren door het telefoonboek en de verschillende opties bij instellingen.

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T21P

HANDLEIDING YEALINK T21P HANDLEIDING YEALINK T21P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing 5020 Handset Laad uw handset voor het eerste gebruik gedurende 14-16 uur op voor de beste prestaties. Headset aansluiting Display Volumeregeling Linker softkey R-toets/ Doorverbindtoets Rechter softkey

Nadere informatie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Let op: Om de genoemde diensten te activeren, dient uw telefoontoestel in de toonstand te staan. U kunt dit zien aan de stand van de schakelaar op de zij- of onderkant

Nadere informatie

ESN bedieningsprocedure beveiliging

ESN bedieningsprocedure beveiliging ESN bedieningsprocedure beveiliging ESN bedieningsprocedure beveiliging Over ESN Dit deck is voorzien van ESN (Eclipse Security Network). Een voorgeregistreerde muziek CD (Key CD), veiligheidscode met

Nadere informatie

Call Blocker. Handleiding

Call Blocker. Handleiding Call Blocker Handleiding FEATURES: Blokkeert 1,000 ongewenste telefoonnummers Blokkeert tot 5 netnummers Blokkeert gesprekken van gesprekken OUT OF AREA (--- O ---)(buiten regio) of PRIVATE (--- P ---)

Nadere informatie

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren Welkom Korte bedieningshandleiding 1 2 3 Aansluiten In gebruik nemen Telefoneren philips + Verpakkingsinhoud Basisstation CD440 OF Handset CD440/CD445 Basisstation CD445 Netsnoer voor het basisstation

Nadere informatie

TOULOUSE. Gebruiksaanwijzing

TOULOUSE. Gebruiksaanwijzing TOULOUSE Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Toestel b Hoorn met krulsnoer

Nadere informatie

SOPHO ErgoLine D325/D330 ErgoLine@Net

SOPHO ErgoLine D325/D330 ErgoLine@Net SOPHO ErgoLine D325/D330 ErgoLine@Net GEBRUIKSAANWIJZING SOPHO ErgoLine D325/D330 ErgoLine@Net GEBRUIKSAANWIJZING Uitgave: 0506 Een uitgave van PHILIPS BUSINESS COMMUNICATIONS HILVERSUM, NEDERLAND Order

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren Welkom Korte bedieningshandleiding 1 3 Aansluiten In gebruik nemen Telefoneren philips + Verpakkingsinhoud Basisstation CD640 OF - Connect Install Enjoy Handset CD640/CD645 Basisstation CD645 Netkabel

Nadere informatie

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel.

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. - 1 - 1: Display. Hierop verschijnt informatie over uw correspondenten en het telefoontoestel. 2: Hoorn. Met de hoorn voert u een gesprek. 3: Display toetsen. Op het

Nadere informatie

Vaste telefoon Gebruikershandleiding

Vaste telefoon Gebruikershandleiding Vaste telefoon Gebruikershandleiding Serea Screeny TH-525FBLK Lees en bewaar deze instructies. De gebruikershandleiding in andere talen vindt u online op http://www.thomsonphones.eu Inhoud Opstarten van

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies

Veiligheidsinstructies Veiligheidsinstructies Lees absoluut de volgende veiligheidsinstructies en het hoofdstuk "In gebruik nemen" door, zodat u uw telefoon snel en veilig kunt gebruiken. Plaats het toestel op een slipvaste

Nadere informatie

Handleiding Dterm telefoon

Handleiding Dterm telefoon Library and IT Services Handleiding Dterm telefoon 1. Oproepindicator Deze gaat branden wanneer je wordt gebeld en blijft branden als er een voicemail-bericht is achtergelaten. 2. Display Het toestel is

Nadere informatie

Handleiding Aansluiten Glasvezel CBizz

Handleiding Aansluiten Glasvezel CBizz Handleiding Aansluiten Glasvezel CBizz Handleiding Aansluiten Glasvezel CBizz v1.8 Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave 1. Controleer de inhoud van het installatiepakket... 3 2. Bepaal waar de glasvezelaansluiting

Nadere informatie

BeoCom 4. Bedieningshandleiding

BeoCom 4. Bedieningshandleiding BeoCom 4 Bedieningshandleiding Voordat u begint... Legenda Raadpleeg deze legenda om te zien hoe in deze handleiding een toets of statusdisplay in een reeks instructies wordt afgebeeld. De toetsen op de

Nadere informatie

IN HOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 HANDSET. 3 BASISSTATION. 4 INFORMATIE OP HET LCD-SCHERM. 4 INSTELLINGEN VOOR GEBRUIK OVER DE VASTE TELEFOONLIJN.

IN HOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 HANDSET. 3 BASISSTATION. 4 INFORMATIE OP HET LCD-SCHERM. 4 INSTELLINGEN VOOR GEBRUIK OVER DE VASTE TELEFOONLIJN. IN HOUDSTAFEL INSTALLATIE... 2 HANDSET... 3 BASISSTATION... 4 INFORMATIE OP HET LCD-SCHERM... 4 INSTELLINGEN VOOR GEBRUIK OVER DE VASTE TELEFOONLIJN... 5 GEBRUIK VAN DE TELEFOON OVER DE VASTE TELEFOONLIJN...

Nadere informatie

Bluetooth wireless headset. User s manual

Bluetooth wireless headset. User s manual GB F Bluetooth wireless headset D I E GR RU HU HR User s manual DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following

Nadere informatie

De BeoCom 6000 extra handset kunt u overal in huis en tuin met u meenemen.

De BeoCom 6000 extra handset kunt u overal in huis en tuin met u meenemen. B E O C O M 6 0 0 0 De BeoCom 6000 extra handset kunt u overal in huis en tuin met u meenemen. De handset kan in het basisstation, of in de kleine tafel- en wandladers worden geplaatst. Raadpleeg de handleiding

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-275

GEBRUIKSAANWIJZING TX-275 GEBRUIKSAANWIJZING TX-275 INSTALLATIE 100 300mS aansluiting krulsnoer FLASH aansluiting telefoonsnoer aansluiting krulsnoer TELEFOONHOORN: Verbind de hoorn met het toestel door het krulsnoer in de modulaire

Nadere informatie

VOORSTELLING. Hoorn. Display (scherm) Antwoordapparaattoets. Registertoets. Lijntoets (lijn opnemen) Bis-toets

VOORSTELLING. Hoorn. Display (scherm) Antwoordapparaattoets. Registertoets. Lijntoets (lijn opnemen) Bis-toets VOORSTELLING Hoorn Display (scherm) Registertoets Lijntoets (lijn opnemen) Cijfertoetsen Antwoordapparaattoets Bis-toets Toets intercom/wachtstand met wachtmuziekje R- en -programmatoets Microfoon Handleiding

Nadere informatie

1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN

1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN GEBRUIKSAANWIJZING 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN De volgende waarschuwingen moeten in acht worden genomen om mogelijk letsel van de gebruiker of derden te voorkomen. In verschillende landen kunnen

Nadere informatie

Handleiding - Nederlands

Handleiding - Nederlands Handleiding - Nederlands Index Introductie Algemeen 3 Kenmerken van het telefoontoestel 3 Leveringsomvang 3 Service 3 CE-keuring 3 Garantie 4 Telefoon installatie Het installeren van uw telefoontoestel

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

Yealink T46G. Gebruikershandleiding

Yealink T46G. Gebruikershandleiding Yealink T46G Gebruikershandleiding Inhoud 1. Nieuw gesprek opzetten... 3 2. Gebruikmaken van de speaker... 3 3. Gebruikmaken van de Headset... 3 4. Beantwoorden van een gesprek/beëindigen/herhalen... 3

Nadere informatie

Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245

Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245 Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245 Welkom Korte handleiding 1 2 3 Aansluiten Installeren Gebruiken Verpakkingsinhoud SE240/SE245 handset SE240 of

Nadere informatie

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken Digitale draadloze telefoon SE 140 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 145 Welkom Korte handleiding 1 2 3 Aansluiten Installeren Gebruiken Verpakkingsinhoud SE 140/SE 145 handset SE 140

Nadere informatie

GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON

GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON INHOUDSOPGAVE 1.0 INLEIDING... 3 2.0 BESCHRIJVING TOESTEL... 4 2.1 AANSLUITEN VAN HET TOESTEL... 7 2.2 WANDMONTAGE... 7 3.0 INSTELLING BELSIGNAAL... 8 3.1 INSTELLING

Nadere informatie

De Konftel 300W Korte handleiding

De Konftel 300W Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 300W Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300W is een draadloze conferentietelefoon op batterijen, die kan worden aangesloten op DECT-systemen,

Nadere informatie

Handleiding Yealink T40P

Handleiding Yealink T40P Handleiding Yealink T40P qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie

MCS Rimini. DECT telefoon voor slechthorenden. Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik

MCS Rimini. DECT telefoon voor slechthorenden. Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik MCS Rimini DECT telefoon voor slechthorenden Versterking tot 27 db Luid belsignaal tot 80 db Maximaal 5 extra handsets Eenvoudig in gebruik INHOUDSOPGAVE pagina 1. Inleiding 3 1.1. De telefoon aansluiten

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel.

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. - 1 - 1: Display. Hierop verschijnt informatie over uw correspondenten en het telefoontoestel. 2: Hoorn. Met de hoorn voert u een gesprek. 3: Display toetsen. Op het

Nadere informatie

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten.

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op   CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten. Registreer uw product en krijg support op www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Gids voor een snelle start 1 Aansluiten 2 Installeren 3 Veel plezier! Wat zit in de verpakking Basisstation OF

Nadere informatie

Handleiding Yealink T22P

Handleiding Yealink T22P Handleiding Yealink T22P STANDAARD FUNCTIES EEN GESPREK STARTEN Met de hoorn: 1. Pak de hoorn op. 2. Voer het nummer in met het numerieke toetsenbord. 3. Druk op of. Via de luidspreker: 1. Laat de hoorn

Nadere informatie

1. AM/FM-radio gebruiken

1. AM/FM-radio gebruiken De tuner gebruiken 1. AM/FM-radio gebruiken Toets SOURCE MENU RECALL (BRONMENU OPHALEN) Stationsvoorkeuzetoetsen FUNCTION-toets BAND AUTO.P POWER-toets VOL-knop TUNE TRACKtoetsen Luisteren naar de AM/FM-radio

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------- 1. Inleiding. Het procesmodel "KLEINE TELEFOONCENTRALE" is gemaakt voor gebruik op scholen. Het doel is om de leerling niet alleen kennis te laten maken met het installeren van een komplete telefooncentrale,

Nadere informatie

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284 Een oproep tot stand brengen Oproepapparatuur U kunt een telefoonoproep via de volgende apparatuur tot stand brengen: 1) Neem de hoorn, het symbool wordt in het inactieve scherm weergegeven. 2) Druk op

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

De Konftel 300 Korte handleiding NEDERLANDS

De Konftel 300 Korte handleiding NEDERLANDS De Konftel 300 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 300 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen, mobiele/dect-telefoons of pc s. Zie voor

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned, DECLARATION OF CONFORMITY Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Product Type: BLUE CHAMELEON

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T46G

HANDLEIDING YEALINK T46G HANDLEIDING YEALINK T46G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

Seniorentelefoon Gebruikershandleiding

Seniorentelefoon Gebruikershandleiding Seniorentelefoon Gebruikershandleiding Serea Safy TH-520FBLK Lees en bewaar deze instructies. De gebruikershandleiding in andere talen vindt u online op http://www.thomsonphones.eu Inhoudsopgave Aan de

Nadere informatie

Dialog 4106 Basic/Dialog 4147 Medium

Dialog 4106 Basic/Dialog 4147 Medium Analoge telefoontoestellen Gebruikershandleiding Afbeelding voorpagina Plaats de afbeelding rechtstreeks op de pagina, zonder rekening te houden met de tekstdoorloop. Selecteer Graphics > Properties en

Nadere informatie

Snelzoekgids voor de digitale telefoon NL, Uitgave 1, juni 2004

Snelzoekgids voor de digitale telefoon NL, Uitgave 1, juni 2004 Snelzoekgids voor de digitale telefoon 240 6-30034NL, Uitgave, juni 2004 2 3 8 4 5 6 7 7 6 8 5 4 3 2 0 9 Lijn- en functieknoppen: hiermee kunt u toegang verkrijgen tot binnenkomende en uitgaande lijnen

Nadere informatie

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity

1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity 1103/2 Sinthesi lezermodule Proximity Installatiehandleiding Versie 1.2 - januari 2007 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Technische

Nadere informatie

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids

Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410. Gebruikersgids Polycom VVX300 / VVX310 / VVX400 / VVX410 Gebruikersgids Inhoud Telefoon overzicht Basis telefonie mogelijkheden Geavanceerde telefonie mogelijkheden Antwoordapparaat & Gesprekshistoriek Telefoon voorkeuren

Nadere informatie

Video Intercom Systeem

Video Intercom Systeem Video Intercom Systeem VM-320 VM-670 VM-372M1 VM-670M1 / VM-670M4 AX-361 GEBRUIKERS HANDLEIDING 2 Functies VM-320 VM-670 VM-372M1 VM-670M1 / VM-670M4 AX-361 1 Microfoon 8 Luidspreker 2 Indicatie-led s

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Sound Shuffle of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

Handleiding Yealink CP860

Handleiding Yealink CP860 Handleiding Yealink CP860 qebble Bezoekadres: Keulenstraat 6B, 7418 ET Deventer Postadres: Postbus 190, 7400 AD Deventer T. 085 760 6600 E. info@qebble.nl I. www.qebble.nl Inhoud 1. Toestel aansluiten...

Nadere informatie