GEBRUIKSAANWIJZING TX_148

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKSAANWIJZING TX_148"

Transcriptie

1 GEBRUIKSAANWIJZING TX_148

2 hoorn-ophang lip telefoonaansluiting onderzijde: toon/puls schakelaar Voice Mail aan/uit schakelaar display waarop het gekozen telefoonnummer en de gespreksduur verschijnt 3 direct geheugentoetsen waarvan M3 speciaal bedoeld is voor uw Voice Mail nummer toetsenbord bel-volume schakelaar Voice Mail indicatielampje: gaat knipperen als de bel 5x is overgegaan MEMO: oproeptoets voor de 10 indirecte geheugens R/FLASH: Doorverbindtoets voor sommige (kantoor- of huis-) centrales / functietoets bij Telecomservicediensten P/REDIAL: pauzetoets / laatste nummer geheugen STORE: bewaartoets ten behoeve van de 13 geheugens CHECK: controletoets van de geheugennummers TIMER: starttoets gesprekstimer INSTALLATIE Telefoonhoorn: - verbind de hoorn met het toestel door het krulsnoer in de modulaire aan sluitingen in de hoorn en het toestel te klikken; druk de stekkertjes aan tot deze vastklikken. Telefoonaansluiting: - het modulaire stekkertje van het telefoonsnoer achter in het telefoontoestel klikken; - plug de telefoon stekker in de telefoon wandcontactdoos.

3 Wandmontage: - wordt de TX-148 aan een wand gehangen, boor dan boven elkaar en met een onderlinge afstand van 8,4 cm twee gaten in de wand en plaats hierin pluggen met schroeven; laat de kop van de schroeven enkele millimeters uitsteken; - klik de meegeleverde muurplaat achter in het toestel; - schuif de hoornhanglip uit de houder en plaats deze 180 gedraaid weer terug; deze lip houdt de hoorn vast bij muur montage; - hang de set op door de uitspa ringen in de bodem van de TX-148 over de schroeven in de muur te schuiven en de telefoon licht naar beneden te drukken; - het telefoonsnoer dient nadien met kabelbeugeltjes gefixeerd te worden. Opgebeld worden: GEBRUIK - het bel-volume is instelbaar met de bel-volume schakelaar aan de rechter zijde van het toestel: * positie LO voor zacht belvolume * positie MID voor normaal belvolume * positie HI voor luid belvolume - neem de hoorn op en begin het gesprek. Uitbellen: - neem de hoorn op; - toets, zodra de kiestoon klinkt, via het toetsenbord het gewenste telefoon nummer in; - ter controle verschijnt dit nummer in het display.

4 Pauze: - Indien u belt via een huis- of kantoorcentrale waarbij de buitenlijn moet worden aangevraagd, is het raadzaam om na het aanvragen van deze buitenlijn eenmaal op de P/REDIAL te drukken; het toestel wacht nu even zodat de kiestoon tijd krijgt om door te komen. Deze pauze-tijd wordt ook in het laatste nummer geheugen bewaard zodat het herhalen van het nummer niet te snel gaat. Opm: Wordt de P/REDIAL toets ingedrukt VOORDAT een van de cijfertoetsen is ingedrukt, dan fungeert deze toets als 'laatste nummer geheugen' toets. Laatste nummer geheugen: - neem de hoorn op en wacht op de kiestoon; - druk eenmaal op toets P/REDIAL; de TX-148 kiest nu het laatst, met de hand, gekozen nummer automatisch één keer. Opm: Wordt de P/REDIAL toets ingedrukt NADAT een van de cijfertoetsen is ingedrukt, dan fungeert deze toets als pauze toets. De capaciteit van het laatste nummer geheugen bedraagt 32 cijfers, inclusief een eventuele pauze. Het laatste nummer geheugen kan gewist worden door na het gesprek de hoorn op te nemen en bijvoorbeeld een 0 (nul) te kiezen. Deze nul wordt nu als laatst gekozen nummer onthouden. Een gekozen geheugennummer wordt niet als laatst gekozen nummer bewaard. Het laatste nummergeheugen bewaart alleen het laatste nummer dat via de nummertoetsen gekozen werd. R/Flash: - De TX-148 is uitgerust met een R/FLASH toets met een verbreektijd van 100mS. Met deze toets kunt u op sommige centrales gesprekken doorverbinden of kunt u (toekomstige) netwerkdiensten aanroepen. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw huis- of kantoorcentrale of de telefoon maatschappij.

5 GEHEUGENS De TX-148 heeft een geheugencapaciteit van 13 telefoonnummers die elk 16 cijfers lang mogen zijn (inclusief een eventuele pauze). 3 Geheugens zijn direct oproepbaar; 10 geheugens zijn oproepbaar na het intoetsen van toets MEMO. Programmeren: 1. neem de hoorn op en leg deze naast het toestel; 2. druk eenmaal op knop STORE (het display geeft E) 3. voer via het toetsenbord het telefoonnummer in (dit nummer verschijnt in het display); 4. druk nogmaals op STORE (het display geeft weer E) 5. druk een van de 3 direct geheugentoetsen in of druk een van de 10 toetsen van het toetsenbord in; 6. herhaal stap 2-5 voor de overige nummers; 7. leg de hoorn neer. Uitkiezen: 1. neem de hoorn op en wacht op de kiestoon; 2. druk de gewenste direct geheugentoets of druk MEMO (het display geeft A) gevolgd door een van de 10 nummertoetsen; 3. het nummer wordt nu automatisch gekozen. Controleren: 1. neem de hoorn op; 2. druk toets CHECK (het display geeft C); 3. druk een van de 3 gewenste direct geheugentoetsen in of een van de 10 toetsen van het toetsenbord; 4. de inhoud van het betreffende geheugen wordt in het display weergegeven zonder dat dit nummer gekozen wordt; 5. leg de hoorn neer. Geheugen wissen * Het is niet mogelijk een geheugennummer geforceerd te wissen. Wel kunt u een niet bestaand nummer (bijvoorbeeld alleen een 0) over het oude nummer heen programmeren (zie hiervoor het item 'Programmeren').

6 Nieuw nummer programmeren: * Door een nieuw nummer over een oud nummer te programmeren (zie hiervoor het item PROGRAMMEREN), komt dit oude nummer te vervallen en komt het nieuwe nummer ervoor in de plaats Voice Mail geheugen: * Een van de direct geheugentoetsen is gereserveerd voor het telefoonnummer dat u moet kiezen om uw Voice Mail te kunnen beluisteren; dit is aangegeven door het Voice Mail symbool (envelop). Welk telefoonnummer dit is, staat in de instructies die u heeft ontvangen van de telefoonmaatschappij die u de Voice Mail dienst aanbiedt. * Raadpleeg het hoofdstuk GEHEUGENS met betrekking tot hoe u dit telefoonnummer dient in te programmeren. * In het geval u geen gebruik maakt van Voice Mail, kunt u dit geheugen knopje gebruiken om een ander veel gekozen telefoonnummer te programmeren. opmerkingen: * Bij het telefoneren via een huis- of kantoor centrale is het raadzaam om een pauze mee te programmeren. * De benodigde spanning om de geheugens van de TX-148 te bewaren wordt uit het telefoonnet betrokken; zorg ervoor dat de telefoon altijd op het telefoonnet blijft aangesloten. * Het is toegestaan het toestel gedurende enkele minuten los te nemen bijvoorbeeld om het toestel te verplaatsen; een ingebouwde buffercondensator verzorgt gedurende deze tijd de benodigde spanning. TIMER Met de timer-functie van het display kunt u de gesprekstijd bijhouden: Timer starten: * druk 2x op toets TIMER om de gesprekstimer te starten. Het display geeft en telt op; * zodra de hoorn wordt neergelegd, dooft het display Gesprekstijd opvragen: * neem de hoorn op en druk 1x op toets TIMER, de gesprekstijd van het laatst gevoerde gesprek wordt weergegeven.

7 VOICE MAIL Indien u uw Voice Mail heeft ingeschakeld, dan wordt de opbeller na 5 belsignalen doorgeschakeld naar uw persoonlijke mail-box alwaar hij/zij een boodschap voor u kan achterlaten. Bij de TX-148 wordt dit aangegeven door het knipperen van het lampje met het Voice Mail symbool (envelop). Let op dat de Voice Mail melding ook geactiveerd wordt indien de opbeller geen bericht achterlaat of als u uw Voice Mail bij de telefoonmaatschappij niet heeft ingeschakeld. Zodra u de hoorn van deze TX-148 opneemt stopt het lampje met knipperen (stopt de Voice Mail Indicatie); het is dus aan te raden om als eerste gesprek uw Voice Mail af te luisteren. Heeft u meerdere telefoons met ieder een eigen Voice Mail indicatie, dan kunt u besluiten de Voice Mail indicatie van de TX-148 uit te schakelen. Schuif hiertoe de Voice Mail schakelaar (VM) aan de onderzijde van de telefoon in de positie OFF (uit); de telefoon blijft normaal functioneren echter zonder de Voice Mail Indicatie. Met vragen betreffende Voice Mail dient u zich te richten tot uw telefoon maatschappij. ONDERHOUD Plaats de telefoon niet in direct zonlicht of in een vochtige ruimte. Het kabinet alleen reinigen met een vochtige doek, nooit chemische reinigingsmiddelen gebruiken. Plaats de TX-148 niet op met cellulose behandelde oppervlakken; de rubberen voetjes kunnen hierop sporen achterlaten. Plaats het toestel niet te dicht naast (zware) electrische apparaten zoals televisie, computer en dergelijke; deze kunnen het geluid van uw telefoon nadelig beïnvloeden.

GEBRUIKSAANWIJZING TX_125

GEBRUIKSAANWIJZING TX_125 GEBRUIKSAANWIJZING TX_125 INSTALLATIE / VOORBEREIDING Telefoon aansluiting: Plug het kleine stekkertje aan het telefoonsnoer achter in het toestel; druk het stekkertje aan tot een klik voelbaar is. Plug

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing mode d emploi

Gebruiksaanwijzing mode d emploi Gebruiksaanwijzing mode d emploi TX-570 Big Button1 OVERZICHT 1. Direct geheugen toetsen 2. Geheugentoets 3. Laatste nummer geheugen / pauze toets 4. Flash functietoets 5. Toetsenbord 6. Mute toets 7.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-275

GEBRUIKSAANWIJZING TX-275 GEBRUIKSAANWIJZING TX-275 INSTALLATIE 100 300mS aansluiting krulsnoer FLASH aansluiting telefoonsnoer aansluiting krulsnoer TELEFOONHOORN: Verbind de hoorn met het toestel door het krulsnoer in de modulaire

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor gebruik op de openbare

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-310

GEBRUIKSAANWIJZING TX-310 GEBRUIKSAANWIJZING TX-310 OVERZICHT TELEFOON bij hangend gebruik kunt u hier de hoorn even weghangen om bijvoorbeeld iets te pakken, zonder dat u de verbinding verbreekt bellampje, licht op als u opgebeld

Nadere informatie

De telefoon heeft een aansluitfactor van 25 (dit komt overeen met een aansluitfactor van 1.0 volgens de oude meetmethode)

De telefoon heeft een aansluitfactor van 25 (dit komt overeen met een aansluitfactor van 1.0 volgens de oude meetmethode) GEBRUIKSAANWIJZING VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor gebruik op de openbare geschakelde telefonie netwerken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3300 2 +/- toets settoets OVERZICHT TELEFOON } om klok in te stellen : direct geheugentoetsen timertoets om timer te starten : toegang voor indirecte geheugen plaatsen 1 t/m 0 : programmeertoets,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX_169

GEBRUIKSAANWIJZING TX_169 GEBRUIKSAANWIJZING 1 TX_169 INTRODUCTIE De Profoon TX-169 is een telefoon met ingebouwde NummerMelder: het nummer van de persoon die naar u opbelt, verschijnt in het display van uw telefoon. Het daaraan

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3930

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3930 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3930 INHOUDSOPGAVE 1. VERKLARING VAN CONFORMITEIT... 4 2. NETWERKCOMPATIBILITEIT... 4 3. ONDERHOUD... 5 4. INSTALLATIE 4.1 Tafelstandaard... 6 4.2 Bij wandmontage... 7 4.3 Hoorn...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX_178B

GEBRUIKSAANWIJZING TX_178B GEBRUIKSAANWIJZING TX_178B INTRODUCTIE De Profoon TX-178B is een telefoon met ingebouwde Weergave Oproeper: het nummer van de persoon die naar u opbelt, verschijnt in het display van uw telefoon. Het daaraan

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 GEBRUIKSAANWIJZING FX-500 FX-500 De Fysic FX-500 is een extra nummerkiezer voor geheugennummers. Per toets kunnen handige foto s of symbolen worden geplaatst, zodat met één druk op de knop die bewuste

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-317

GEBRUIKSAANWIJZING TX-317 GEBRUIKSAANWIJZING TX-317 OVERZICHT TELEFOON bij hangend gebruik kunt u hier de hoorn even weghangen om bijvoorbeeld iets te pakken, zonder dat u de verbinding verbreekt bellampje, licht op als u opgebeld

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200 GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI FX-3200 NL VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3150

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3150 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3150 VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor gebruik op de openbare

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3390

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3390 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3390 2 VERKLARING VAN CONFORMITEIT De verklaring van conformiteit is beschikbaar op de website WWW.FYSIC.COM NETWERKCOMPATIBILITEIT Deze telefoon is ontworpen voor gebruik op de openbare

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX_178

GEBRUIKSAANWIJZING TX_178 GEBRUIKSAANWIJZING 1 TX_178 INTRODUCTIE De Profoon TX-178 is een telefoon met ingebouwde NummerMelder: het nummer van de persoon die naar u opbelt, verschijnt in het display van uw telefoon. Het daaraan

Nadere informatie

GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON

GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON GEEMARC CL100 RINGLEIDING TELEFOON 1 Inhoud 1. Inhoud Verpakking... 3 2. Wandmontage... 3 3. Geemarc CL 100... 3 4. Aansluiten van het toestel (zie figuur 2)... 5 5. Instelling belsignaal... 5 6. Keuzeschakelaar

Nadere informatie

Analoog telefoontoestel

Analoog telefoontoestel Gebruikershandleiding Analoog telefoontoestel COMfort 200 Hoorn Basiseenheid Toetsenklavier Haak Krulsnoer Aansluiting krulsnoer Lijnsnoer Aansluiting lijnsnoer Eerste gebruik Verbindt het krulsnoer met

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-540

GEBRUIKSAANWIJZING TX-540 GEBRUIKSAANWIJZING TX-540 1. INTRODUCTIE De TX-540 is een Big Button telefoon, luidsprekend en met 13 geheugens. Zichtondersteuning: Grote toetsen met contrastrijke nummers 3 handige fototoetsen Gehoorondersteuning:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-170

GEBRUIKSAANWIJZING TX-170 GEBRUIKSAANWIJZING TX-170 INHOUDSOPGAVE Installatie: voeding........................................... 4 hoorn............................................ 4 telefoon..........................................

Nadere informatie

Over deze gebruiksaanwijzing Gebruiksklaar maken... 8 Plaats van de Valencia... 8 Valencia aansluiten op telefoonnet.. 8 Valencia ophangen...

Over deze gebruiksaanwijzing Gebruiksklaar maken... 8 Plaats van de Valencia... 8 Valencia aansluiten op telefoonnet.. 8 Valencia ophangen... Inhoud Inhoud verpakking................ 2 Over deze gebruiksaanwijzing...... 3 Overzicht van de Valencia.......... 4 Gebruiksklaar maken.............. 8 Plaats van de Valencia............. 8 Valencia

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-325

GEBRUIKSAANWIJZING TX-325 GEBRUIKSAANWIJZING TX-325 1. OVERZICHT TELEFOON bij hangend gebruik kunt u hier de hoorn even weghangen, om bijvoorbeeld iets te pakken zonder dat u de verbinding verbreekt bellampje, licht op als u opgebeld

Nadere informatie

GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON

GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON GEEMARC CL50 RINGLEIDING TELEFOON Multi Care Systems B.V. Wijkermeerstraat 16 Postbus 275 2130 AG Hoofddorp Telnr. : 023 5544011 Faxnr. : 023 5556461 Teksttel. : 023 5571610 E-mail : info@multicaresystems.nl

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-168PHB

GEBRUIKSAANWIJZING TX-168PHB GEBRUIKSAANWIJZING 1 TX-168PHB VERKLARING VAN NETWERK COMPATIBILITEIT De PROFOON TX-168PHB is ontwikkeld en goedgekeurd volgens de telecommunicatienorm CTR-21, CTR-37 en CTR-38. Profoon garandeert samenwerking

Nadere informatie

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing PROFOON PCI-35B Weergave Oproeper gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE Met de Profoon PCI-35B kunt u zien door wie u gebeld wordt tijdens het overgaan van de bel. Naar keuze kunt u zo ongewenste telefoontjes

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX_900

GEBRUIKSAANWIJZING TX_900 GEBRUIKSAANWIJZING 1 TX_900 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE................................................. 2 FUNCTIETOETSEN............................................. 2 INSTALLATIE: Voeding...................................................

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN. 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA. 2 TONE/PULSE SCHAKELAAR. 3 DE TELEDIENSTEN TOETS.

INHOUDSTAFEL INSTALLATIE. 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN. 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA. 2 TONE/PULSE SCHAKELAAR. 3 DE TELEDIENSTEN TOETS. INHOUDSTAFEL INSTALLATIE... 2 INSTALLATIE VAN DE BATTERIJEN... 2 PROGRAMMEREN VAN DE RAVENNA...2 TONE/PULSE SCHAKELAAR...3 DE TELEDIENSTEN TOETS...3 DE SPEAKERPHONE TOETS...4 DE SPEAKER VOLUME TOETS...

Nadere informatie

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing

Weergave Oproeper. gebruiksaanwijzing PROFOON PCI-27B Weergave Oproeper gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE Met de Profoon PCI-27B kunt u zien door wie u gebeld wordt. Naar keuze kunt u zo ongewenste telefoontjes onbeantwoord laten en alleen de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DitdocumentwordtuaangebodendoorTelecomHunter.DézakelijkeTelecom webshop.

Inhoudsopgave. DitdocumentwordtuaangebodendoorTelecomHunter.DézakelijkeTelecom webshop. Inhoudsopgave Betekenis van de symbolen...2 Over het display...2 Een nummer uit het telefoonboek bellen...2 Een gesprek beantwoorden...2 Informatie inwinnen...2 Telefoneren met de hoorn...3 Handsfree telefoneren...3

Nadere informatie

Athene Gebruiksaanwijzing

Athene Gebruiksaanwijzing Athene 25 Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Hoorn b Toestel c Krulsnoer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-255

GEBRUIKSAANWIJZING TX-255 GEBRUIKSAANWIJZING TX-255 OVERZICHT TELEFOON Direct geheugen toetsen FLASH functietoets Geheugentoets voor de 2-toets geheugens Programmeer & Corrigeertoets Microfoon uit Telefoonboekgeheugen Toetsenbord

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI GEBRAUCHSANLEITUNG USERS MANUAL

GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI GEBRAUCHSANLEITUNG USERS MANUAL GEBRUIKSAANWIJZING MODE D EMPLOI GEBRAUCHSANLEITUNG USERS MANUAL TX-250(CW) NL: Gebruiksaanwijzing: blz. 3 Garantiebewijs: blz. 31 FR: Mode d emploi: page 10 Carte de garantie: page 31 GB: Users manual:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3940

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3940 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3940 INHOUDSOPGAVE 1. VERKLARING VAN CONFORMITEIT... 4 2. NETWERKCOMPATIBILITEIT... 4 3. ONDERHOUD... 5 4. INSTALLATIE 4.1 Tafelstandaard... 5 4.2 Bij wandmontage... 6 4.3 Batterijen...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-180

GEBRUIKSAANWIJZING TX-180 GEBRUIKSAANWIJZING TX-180 1 INSTALLATIE ATTENTIE: Bij het plaatsen of vervangen van de batterijen dient u altijd eerst de telefoonstekker uit de telefoon wandcontactdoos te nemen, dit om schokgevaar bij

Nadere informatie

Telephone T-1. Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM

Telephone T-1. Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM Telephone T-1 Vejledning Bruksanvisning Gebruikshandleiding User manual Bedienungsanleitung Manual del usuario JACOB JENSEN TM NL Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe JACOB JENSEN telefoon. Deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3500

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3500 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3500 1. INTRODUCTIE De FX-3500 is een comforttelefoon + antwoordapparaat met uitgebreide functies om ook met name mensen met een gehoor of zichtbeperking te ondersteunen. Zichtondersteuning:

Nadere informatie

Betekenis van de symbolen. Telefoneren. Een nummer uit het geheugen bellen. Een nummer uit het telefoonboek bellen. Een gesprek beantwoorden

Betekenis van de symbolen. Telefoneren. Een nummer uit het geheugen bellen. Een nummer uit het telefoonboek bellen. Een gesprek beantwoorden Inhoudsopgave Betekenis van de symbolen... 2 Telefoneren... 2 Een nummer uit het geheugen bellen... 2 Een nummer uit het telefoonboek bellen... 2 Een gesprek beantwoorden... 2 Informatie inwinnen... 2

Nadere informatie

TOULOUSE. Gebruiksaanwijzing

TOULOUSE. Gebruiksaanwijzing TOULOUSE Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Toestel b Hoorn met krulsnoer

Nadere informatie

MEMOFOON COMFORT. Gebruiksaanwijzing. ptt telecommunicatie;

MEMOFOON COMFORT. Gebruiksaanwijzing. ptt telecommunicatie; A MEMOFOON COMFORT Gebruiksaanwijzing ptt telecommunicatie; Inleiding U hebt de beschikking over een telefoontoestel van het type Memofoon. Dit druktoetstoestel heeft vele handige voorzieningen. Op het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

De nummers kunnen in de display worden opgeroepen, compleet met datum en tijd van elke oproep. INSTALLATIE

De nummers kunnen in de display worden opgeroepen, compleet met datum en tijd van elke oproep. INSTALLATIE De BeoCom 2500 is een moderne telefoon in een eigentijds en gebruikersvriendelijke vormgeving. De bediening en instelling van de telefoon werken via menubesturing. De BeoCom 2500 heeft een ingebouwde Nummerweergave

Nadere informatie

FLORENCE 12. Gebruiksaanwijzing

FLORENCE 12. Gebruiksaanwijzing FLORENCE 12 Gebruiksaanwijzing Controleren van de inhoud van de doos Controleer voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt de inhoud van de verpakking. In de verpakking moet u aantreffen: a Hoorn b Basisdeel

Nadere informatie

Overzicht van de Denver 16

Overzicht van de Denver 16 Overzicht van de Denver 16 @ # ) $ % ^ & *! ( Hoorn! Aansluitpunt krulsnoer Toestel, bovenaanzicht @ Haakcontact # Afdekklepje notitiekaart nummergeheugen $ M1 - M6 Geheugentoetsen %1, 2 en 3 tijdens belsignaal:

Nadere informatie

BORDEAUX 200HV. Gebruiksaanwijzing

BORDEAUX 200HV. Gebruiksaanwijzing BORDEAUX 200HV Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Hoorn b Toestel

Nadere informatie

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel.

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. - 1 - De Toetsen 1: Mute: Met deze toets schakelt u de microfoon van de hoorn uit. De persoon aan de andere kant van de lijn kan u niet meer horen. Om de microfoon

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3950

GEBRUIKSAANWIJZING FX-3950 GEBRUIKSAANWIJZING FX-3950 INHOUDSOPGAVE 1. VERKLARING VAN CONFORMITEIT... 4 2. NETWERKCOMPATIBILITEIT... 4 3. ONDERHOUD... 5 4. INSTALLATIE 4.1 Tafelstandaard... 5 4.2 Bij wandmontage... 6 4.3 Batterijen...

Nadere informatie

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1

Hoorn. NeXspan gebruikershandleiding M725 digitale toestel 1 Uw Telefoon: De M725 De telefoon is voorzien van de hieronder beschreven toetsen. In deze handleiding worden alle toetsen, die moeten worden ingedrukt, aangeduid met pictogrammen, zoals: en. Hoorn Display

Nadere informatie

BORDEAUX 20 HV. Gebruiksaanwijzing

BORDEAUX 20 HV. Gebruiksaanwijzing BORDEAUX 20 HV Gebruiksaanwijzing Controleren van de inhoud van de doos Controleer de inhoud van de doos voordat u de gebruiksaanwijzing gaat lezen. Ontbreekt er iets, ga dan terug naar Primafoon. Neem

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP650

Gebruikershandleiding Polycom IP650 Gebruikershandleiding Polycom IP650 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP650 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Hoorn Krulsnoer hoorn Grondplaat

Nadere informatie

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service

Advitronics. Toestelhandleiding. Zekerheid door Service Advitronics Advitronics Telecom B.V. Postbus 11, 5360 AA Grave Industriestraat 2, 5361 EA Grave T: +31 (0) 486 47 62 63 F: +31 (0) 486 47 65 40 info@advitronics.nl www.advitronics.nl Toestelhandleiding

Nadere informatie

Overzicht van de Denver 25HV

Overzicht van de Denver 25HV Overzicht van de Denver 25HV @ # $ % ^ & * ( )! Hoorn! Aansluitpunt krulsnoer Toestel, bovenaanzicht @ Haakcontact # Display $ en Bladeren door het telefoonboek en de verschillende opties bij instellingen.

Nadere informatie

QUATTROVOX II. Softwareversie opvragen en vernieuwen

QUATTROVOX II. Softwareversie opvragen en vernieuwen QUATTROVOX II Softwareversie opvragen en vernieuwen Over deze uitgave Deze uitgave is een uitbreiding op de gebruiksaanwijzing van de Quattrovox II uit mei 1998. Als u contact opneemt met de GebruikService

Nadere informatie

Vila Real. Gebruiksaanwijzing NummerMelder

Vila Real. Gebruiksaanwijzing NummerMelder Vila Real Gebruiksaanwijzing NummerMelder Overzicht NummerMelder Vila Real Bovenaanzicht! Display @. Omlaag bladeren # & Omhoog bladeren $ WISSEN Telefoonnummer wissen % BELLEN Beller terugbellen! % $

Nadere informatie

Handleiding Yealink T42/T41 toestellen in combinatie met 3CX

Handleiding Yealink T42/T41 toestellen in combinatie met 3CX Handleiding Yealink T42/T41 toestellen in combinatie met 3CX Inhoud Inhoud... 2 1. Gebeld worden... 3 1.1. Een gesprek beantwoorden tijdens een ander gesprek... 3 2. Bellen... 4 3. Doorverbinden... 4 3.1.

Nadere informatie

BARI 10. Gebruiksaanwijzing

BARI 10. Gebruiksaanwijzing BARI 10 Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Toestel c Hoorn b Krulsnoer

Nadere informatie

Vox Nuance 16. Gebruikershandleiding toestel a271

Vox Nuance 16. Gebruikershandleiding toestel a271 Vox Nuance 16 Gebruikershandleiding toestel a271 Inhoud 1 Algemeen.................................... 5 1.1 Inleiding...................................... 5 1.2 Over de handleiding............................

Nadere informatie

De nummers kunnen in de display worden opgeroepen, compleet met datum en tijd van elke oproep. INSTALLATIE. Beocom NL side 1

De nummers kunnen in de display worden opgeroepen, compleet met datum en tijd van elke oproep. INSTALLATIE. Beocom NL side 1 De BeoCom 2500 is een moderne telefoon in een eigentijds en gebruikersvriendelijke vormgeving. De bediening en instelling van de telefoon werken via menubesturing. De BeoCom 2500 heeft een ingebouwde Nummerweergave

Nadere informatie

VoiceMailmelder. Gebruiksaanwijzing

VoiceMailmelder. Gebruiksaanwijzing VoiceMailmelder Gebruiksaanwijzing Overzicht VoiceMailmelder! Program @ Lijn Telefoon # $ % 2 Vooraanzicht! Rode lampje Achteraanzicht @ Program -knop # Batterijdeksel $ Lijn Aansluitpunt voor telefoonaansluitsnoer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1

Gebruikershandleiding. Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 Gebruikershandleiding M300 ANALOGE TOESTELLEN Connexity M6500IP gebruikershandleiding M300 analoge toestellen 1 Connexity M6500 gebruikershandleiding M300 analoge toestellen: Editie 1.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PDX-1000 SERIE

GEBRUIKSAANWIJZING PDX-1000 SERIE GEBRUIKSAANWIJZING PDX-1000 SERIE INTRODUCTIE De PROFOON PDX-1000-serie is een draadloos communicatiesysteem gebaseerd op de digitale DECT (Digital Enhanged Cordless Telephone) norm. De functie NummerWeergave

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_770

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_770 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_770 VERKLARING VAN NETWERKCOMPATIBILITEIT De Profoon DTX-770 is ontworpen voor gebruik op de "openbare geschakelde telefonie netwerken (analoog enkellijns)" van telefonie- en kabelmaatschappijen.

Nadere informatie

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.

MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1. MBLX Administratie & ICT Nobelstraat 5 BU 6-2693 BC s-gravenzande t. 0174 44 42 22 f. 084 746 70 79 e. sales@mblx.nl - Rev. 1.3-1 - Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING. Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren

HANDLEIDING. Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren HANDLEIDING Big Button telefoon Grote toetsentelefoon voor slechtzienden en senioren 1. APPARAATBESCHRIJVING EN BEDIENING VAN KNOPJES Voorkant: een licht naar buiten toe gewelfde luidspreker, daaronder

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TX-670

GEBRUIKSAANWIJZING TX-670 GEBRUIKSAANWIJZING TX-670 INTRODUCTIE De TX-670 is een displaytelefoon met handenvrij-functie, kiesgeheugen en NummerMelder. Met de handenvrij-functie kunt u met meerdere personen tegelijk aan hetzelfde

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-700

GEBRUIKSAANWIJZING FX-700 GEBRUIKSAANWIJZING FX-700 OVERZICHT display, geeft de status van de beantwoorder en het aantal opgenomen berichten weer draaiknop voor de afspeelsnelheid : volume luider : volume zachter : vorig bericht

Nadere informatie

PCI_30. NummerMelder

PCI_30. NummerMelder PCI_30 NummerMelder INTRODUCTIE Met de Profoon PCI-30 kunt u zien door wie u gebeld wordt, nog voordat de bel overgaat. Naar keuze kunt u zo ongewenste telefoontjes onbeantwoord laten en alleen de oproepen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FD-100

GEBRUIKSAANWIJZING FD-100 GERUIKSAANWIJZING FD-100 Hi A A Hi flitslicht tijdens bellen Hi Hi : belvolume instelling A A: belmelodie a : belmelodie b : belmelodie c doorvoer stopcontact meegeleverd snoer voor verlengfunctie deurknop:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. dt-55

GEBRUIKSAANWIJZING. dt-55 GEBRUIKSAANWIJZING dt-55 2 INTRODUCTIE De Teleline DT-55 is een draadloze telefoon, gebaseerd op de digitale DECT (Digital Enhanged Cordless Telephone) norm. De functie NummerWeergave (Caller-ID) is gebaseerd

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Digitaal telefoontoestel DSLT

GEBRUIKSAANWIJZING. Digitaal telefoontoestel DSLT GEBRUIKSAANWIJZING Digitaal telefoontoestel DSLT VOORWOORD Wilt u veel tijd besparen? Wilt u dat al uw oproepen worden doorgeschakeld indien u zich op een andere plaats bevindt? Wilt u veelgebruikte telefoonnummers

Nadere informatie

Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1. Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1. Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 1 Bari 11 GEBRUIKERSHANDLEIDING Bari_11_nl.qxd 27/05/03 08:34 Page 2 1. INSTALLATIE Sluit het krulsnoer aan op de hoorn (A) en op het contact dat zich aan de linkerkant

Nadere informatie

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel.

Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. Wegwijs met uw nieuw telefoontoestel. - 1 - 1: Display. Hierop verschijnt informatie over uw correspondenten en het telefoontoestel. 2: Hoorn. Met de hoorn voert u een gesprek. 3: Display toetsen. Op het

Nadere informatie

VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING AASTRA/MITEL 6869I

VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING AASTRA/MITEL 6869I Versie 7 10 maart 2015 VERKORTE GEBRUIKSAANWIJZING AASTRA/MITEL 6869I DISPLAY 1. Handset 12. Lijntoetsen 2. Handsfree speaker 13. Handsfree/headset 3. Voicemail indicatie (MWI) 14. Lokale telefoongids

Nadere informatie

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME:

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: Bij de DAR3001 wordt een SD-kaart meegeleverd. Op deze SD-kaart staan een aantal files, inclusief een Engelstalige handleiding Het is aan te raden een kopie van deze SD-kaart

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5. Toepasbaar vanaf software versie: V1.4

GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5. Toepasbaar vanaf software versie: V1.4 GEBRUIKSAANWIJZING PORTADIAL INTERFACE TYPE 5 Toepasbaar vanaf software versie: V1.4 PortaDial Interface Type 5 gebruiksaanwijzing 2 INHOUD BLZ. Inhoud... Algemeen... Toepassing... Faciliteiten.... Technische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_617

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_617 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_617 VERKLARING VAN NETWERKCOMPATIBILITEIT De Profoon DTX-617 is ontworpen voor gebruik op de 'openbare geschakelde telefonie netwerken (analoog enkellijns)' van telefonie- en kabelmaatschappijen.

Nadere informatie

M700 DIGITALE TOESTELLEN

M700 DIGITALE TOESTELLEN M700 DIGITALE TOESTELLEN Gebruikershandleiding M700 digitale toestellen: Editie 1, software V2.1. 2004. Actis Business Partners. Alle rechten voorbehouden. EADS-Telecom voert een beleid, dat gericht is

Nadere informatie

Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen. Uitgaand:

Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen. Uitgaand: algemeen Telefoneren draadloze handset: Telefoneren basis: Inkomend: hoorn opnemen of de luidsprekertoets drukken om een oproep aan te nemen Uitgaand: voer via het toetsenbord het telefoonnummer in hoorn

Nadere informatie

Noodoproep Installatie

Noodoproep Installatie Noodoproep Installatie GEBRUIKSAANWIJZING 2010-2011 1. Gebruik en toepassingen Uw oproepsysteem zorgt ervoor dat u een hulpoproep doet uitgaan op het moment dat u zelf niet meer in staat bent om de telefoon

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Boston 520 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TAM-80

Gebruiksaanwijzing TAM-80 Gebruiksaanwijzing TAM-80 2 VERKLARING VAN NETWERKCOMPATIBILITEIT De Profoon TAM-80 is ontworpen voor gebruik op de openbare geschakelde telefonie netwerken (analoog enkellijns) van telefonie- en kabelmaatschappijen

Nadere informatie

Arizona 910 CP. Analoge telefoon. Gebruiksaanwijzing

Arizona 910 CP. Analoge telefoon. Gebruiksaanwijzing Arizona 910 CP Analoge telefoon Gebruiksaanwijzing Over de Arizona 910 CP De Arizona 910 CP is een draadgebonden analoog telefoontoestel van KPN. Over deze gebruiksaanwijzing Inhoud Op pagina 4 onder Veiligheidsinstructies,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24

GEBRUIKSAANWIJZING. Sprekende klok FC-24 GEBRUIKSAANWIJZING Sprekende klok FC-24 FC-24 De Fysic FC-24 is een sprekende klok met datum en kalender weergave, wekfunctie en thermometer. OVERZICHT KLOK 1 2 3 4 5 6 7 13 8 9 10 11 12 14 15 16 17 1.

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G

H A N D L E I D I N G TOPIC 5568 Telefoon met luidspreker en belleridentificatie (Nummer & Naam) H A N D L E I D I N G Lees deze handleiding aandachtig voor u de telefoon gebruikt Audility Europe verklaart hierbij dat dit product

Nadere informatie

Biarritz 2. Gebruiksaanwijzing

Biarritz 2. Gebruiksaanwijzing Biarritz 2 Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Telefoon b Hoorn c Krulsnoer

Nadere informatie

Telephone T-5 JACOB JENSEN TM. User manual. Bedienungsanleitung. Gebruikshandleiding. Manual del usario

Telephone T-5 JACOB JENSEN TM. User manual. Bedienungsanleitung. Gebruikshandleiding. Manual del usario Telephone T-5 User manual Bedienungsanleitung Gebruikshandleiding Manual del usario JACOB JENSEN TM This is your guarantee of an authentic JACOB JENSEN TM Telephone. The individual number below matches

Nadere informatie

GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON

GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON GEEMARC CL400 SLECHTHORENDEN TELEFOON INHOUDSOPGAVE 1.0 INLEIDING... 3 2.0 BESCHRIJVING TOESTEL... 4 2.1 AANSLUITEN VAN HET TOESTEL... 7 2.2 WANDMONTAGE... 7 3.0 INSTELLING BELSIGNAAL... 8 3.1 INSTELLING

Nadere informatie

Handleiding. EADS Telecom M 760. Digitale telefoon

Handleiding. EADS Telecom M 760. Digitale telefoon Handleiding EADS Telecom M 760 Digitale telefoon De M760 U hebt een nieuw telefoon toestel ontvangen. Met dit toestel, een M 7 6 0, hebt u toegang tot alle services en functies van de EADS Telecom M6500

Nadere informatie

INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons

INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons INTRATONE Gebruiksaanwijzing 1 knop met 9 toetsenbord deurtelefoons Algemene omschrijving The INTRATONE interface is een intercom systeem voor een telefoonsysteem (intern PABX of telefoonlijn). Het systeem

Nadere informatie

GEWA Jupiter Telefoon Gebruiksaanwijzing

GEWA Jupiter Telefoon Gebruiksaanwijzing GEWA Jupiter Telefoon Gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE...3 GEWA JUPITER MOGELIJKHEDEN EN EXTRA S...3 AANSLUITING EN OMSCHRIJVING...4 AANSLUITEN VAN DE GEWA JUPITER...4 TOETSEN EN ANDERE FUNCTIES VAN DE GEWA

Nadere informatie

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten.

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op   CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten. Registreer uw product en krijg support op www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Gids voor een snelle start 1 Aansluiten 2 Installeren 3 Veel plezier! Wat zit in de verpakking Basisstation OF

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FX-5725

GEBRUIKSAANWIJZING FX-5725 GEBRUIKSAANWIJZING FX-5725 1. INTRODUCTIE De FYSIC FX-5725 bestaat uit een draadgebonden telefoon (in deze gebruiksaanwijzing draadtelefoon genoemd) en een draadloze handset met oplader. De draadgebonden

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

Handleiding - Nederlands

Handleiding - Nederlands Handleiding - Nederlands Index Introductie Algemeen 3 Kenmerken van het telefoontoestel 3 Leveringsomvang 3 Service 3 CE-keuring 3 Garantie 4 Telefoon installatie Het installeren van uw telefoontoestel

Nadere informatie

Veiligheidsinformatie

Veiligheidsinformatie Veiligheidsinformatie Dit product mag uitsluitend worden gebruikt in landen waarvoor door de bevoegde wetgeving specifieke toestemming is afgegeven. Dit is herkenbaar aan de sticker aan de achterzijde

Nadere informatie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Let op: Om de genoemde diensten te activeren, dient uw telefoontoestel in de toonstand te staan. U kunt dit zien aan de stand van de schakelaar op de zij- of onderkant

Nadere informatie

NDI Advanced Toestel Yealink T41P

NDI Advanced Toestel Yealink T41P NDI Advanced Toestel Yealink T41P Versie: V.1.0 Eerste versie: 4 juli 2016 Laatst gewijzigd: 18 Augustus 2016 1 Toestel layout 2 Basis functionaliteiten 2.1 Een gesprek starten Een gesprek starten kan

Nadere informatie

Beknopt overzicht Gigaset DA210

Beknopt overzicht Gigaset DA210 1 Beknopt overzicht Gigaset DA10 Oproepweergave knippert bij een inkomende oproep 1 3 4 5 6 7 1 Snelkiestoets Toets Microfoon uit met LED De LED knippert als de microfoon uitgeschakeld is. 3 Programmeertoets

Nadere informatie