NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor Weet u dat u ons tegenwoordig kunt volgen op de website: Ga naar locaties en klik uw locatie aan. Vervolgens kunt u bij activiteiten het schema zien van de geplande activiteiten van dit jaar. Wanneer een activiteit geweest is, voegen we eventuele foto s toe. Zo ziet u wat we allemaal doen op onze locaties. Digitale nieuwsbrief De nieuwsbrief ontving u altijd in een papieren versie in het mandje van uw kind of via de pedagogisch medewerker. Dit gaat veranderen. De nieuwsbrieven worden vanaf nu via onze website verstuurd. Hiervoor is het belangrijk dat u op de site uw adres opgeeft. U vindt de link op op de homepagina links onderaan. In het blok nieuwsberichten vindt u de button aanmelden nieuwsbrief als u deze aanklikt kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Geef u dus zo spoedig mogelijk op! Mocht uw adres wijzigen, is het belangrijk dat u dit ook doorgeeft op onze site. Dit is dus de laatste papieren versie die u van ons ontvangt. Voor de klanten die geen computer hebben zal de nieuwste nieuwsbrief altijd in de informatie hoek hangen. Voedingsbeleid Kinderopvang Haarlem Zoals in ons vorige nieuwsbrief is aangekondigd, zijn wij, vanaf begonnen met ons nieuw voedingsbeleid, dat tot stand is gekomen na intensief overleg met het voedingscentrum, de centrale ouderraad en afgevaardigden van de oudercommissie. De kinderen genieten op alle groepen en locaties van verse worteltjes, tomaatjes, komkommertjes, vers fruit en ga zo maar door. We moeten hier en daar nog wel de spullen opmaken, zoals de choco pasta, maar als dat op is, komt dit beleg niet meer terug. Als er nog vragen zijn over ons voedingsbeleid, dan verwijs ik u naar onze informatiehoek van alle locaties waar het voedingsbeleid ter inzage ligt. Hierin is een lijst opgenomen met producten die we mogen inkopen.

2 Voorleesochtend bij de bibliotheek Kinderdagverblijf Jan Dobber en Pippeloen zijn in naar de voorleesochtend van de bibliotheek geweest. We hebben dit jaar als speerpunt voor het kinderdagverblijf taalontwikkeling. Het thema van de ochtend was muis. Pippeloen is met de bolderkar naar de bibliotheek gegaan. Dit vonden de kinderen al een enorm spektakel. De kinderen van het Jan Dobber hoefde alleen de straat over te steken. In de bibliotheek was een aparte kamer voor de kinderen, deze was helemaal versierd. Er stond een grote taart met allemaal lichtjes en een toverstafje. De kinderen mochten omstebeurt iets uit de taart toveren. Hierna werd de kaarsjes zogenaamd uitgeblazen en ging het licht weer aan. De kinderen vonden het prachtig. Er werd een boekje voorgelezen over een muis en er werd gezongen met de kinderen. We kregen een tas met voorleesboekjes mee om te lenen van de bibliotheek. De tas hang in de groep en er wordt regelmatig uit voorgelezen. Voor de kinderen is het heel herkenbaar dat de boekjes bij de bibliotheek vandaan komen. De kinderen hebben er genoten van het bezoek aan de bibliotheek! Kinderdagverblijf Jan Dobber Voorleesdagen thema mama is kwijt Van maandag 16 t/m vrijdag 27 waren er de nationale voorleesdagen. In deze weken was het thema mama is kwijt. Dit boekje stond in de top tien van de voorleesdagen. Zoals u gezien heeft hebben wij met de kinderen werkstukjes gemaakt over alles dat met dit boekje te maken heeft. We hebben uiltjes beplakt en de boom waar de kleine uil uitvalt als hij ligt te slapen samen met mama. De kleine uil valt namelijk uit de boom en is dan zijn mama kwijt. Hij gaat haar zoeken en krijgt hulp van verschillende dieren. Tijdens het werken aan de werkstukjes vroegen we aan de kinderen wie de kleine uil ging helpen zoeken. De bijna vierjarige peuters antwoorden: Mijn moeder heeft hele grote ogen! Op kdv Jan Dobber komt één keer in de week Elliard voorlezen in de peutergroep. De kinderen weten het inmiddels en zijn erg enthousiast wanneer ze haar zien aankomen en gaan graag mee lezen. Vanaf 13 loopt Chervienne Jozefa stage in de babygroep op maandag en dinsdag. Kinderdagverblijf Pippeloen Op Pippeloen loopt Amber Stoker op maandag en dinsdag stage in de babygroep vanaf 13.

3 Nso de Flierefluiters & Jan Dobber Muzieklessen? Nu ook tijdens de opvanguren! Op onze NSO locaties Jan Dobber en Flierefluiters worden muzieklessen aangeboden aan kinderen tijdens de opvanguren. Ouders hoeven niet op hun vrije dag heen en weer te rijden naar de muziekschool, dit kan gecombineerd worden met de naschoolse opvang! Kamila Sezer wil wekelijks muziekles geven op de woensdag en vrijdagmiddag. Uw kind heeft de keuze uit pianoles of blokfluitles. De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Wij regelen de ruimte, u regelt zelf de muziekles (incl betaling) met Kamila. Kamila geeft individueel les en in groepsverband. Heeft u belangstelling?...voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kamila: muziekin5huizen@gmail.com Agenda / 2012 Thema s Kdv en Nso Kdv Pippeloen Januari Thema: voorlezen. 20 We gaan op stap met de kinderen naar de bibliotheek Thema: mol wil een diamant Kdv JDC Thema: voorlezen. 18 We gaan met de kinderen een ochtend naar de bibliotheek Thema: Kleuren en vormen Nso Flier Gitaar leren spelen met Jeroen Pauwen schilderen Potjes maken van klei, bakken en glazuren. Daarna vullen met klavertjes 4 Nso JDC Gitaar leren spelen met Jeroen Leren schrijven van verhalen en gedichten workshops:schminken/make up / improviseren/ hoe presenteer je jezelf (podium) Talentenjacht/playback show 27/2 t/m 2/3 Voorjaarsvakantie / scholen gesloten margedagen 22 > studiedag alle groepen vrij Molenwiek VERGEET NIET IN TE SCHRIJVEN! (Montessori) margedagen Molenwiek (Dalton) OC Pippeloen 23 > studiemiddag groep 1 t/m 8 middag vrij VERGEET NIET IN TE SCHRIJVEN! Vergadering 7

4 Beleidszaken GGD Op 1 is er GGD controle geweest op nso Jan Dobber. Het rapport is nog niet klaar. Sluitingsdagen 2012 Buiten de erkende feestdagen om zijn wij op de volgende dagen gesloten De NSO is tijdens de zomervakantie gesloten van maandag 30 juli t/m vrijdag 10 augustus De gehele kinderopvang is gesloten (4 collectieve sluitingsdagen) op : de dag na Hemelvaartsdag, vrijdag 18 mei 2012 tijdens de Kerstvakantie, 27, 28 en 31 december 2012 Pedagogisch werkplan Het pedagogisch werkplan van beide kinderdagverblijven en naschoolse opvang is klaar. Het werkplan vindt u binnenkort op de website van Kinderopvang Haarlem. Personeelsinformatie Algemeen: Per 30 is Laura Galesloot aangenomen als flexmedewerkster voor het cluster Jan Dobber. Laura heeft zowel kinderdagverblijf als nso ervaring. Kdv Jan Dobber: geen veranderingen Kdv Pippeloen: Eva den Braber is bevallen van een gezonde dochter Loïs. Het gaat goed met hen allebei. Nso Jan Dobber: Per 20 zal Mandy Veenhof komen invallen voor het zwangerschapsverlof van Renate op ma, di, do, vr. Nso Flierefluiters: Omdat de bezetting op woensdag erg laag is en er op nso JDC iemand langdurig ziek is, werkt er op toerbeurt een pm er van de Flierefluiters op nso Jan Dobber. Ouderavond EHBO voor kinderen. Op de ouderavond kwam het verzoek of er extra EHBO training voor ouders gegeven zou kunnen worden. Na inventarisatie bleek er maar één ouder geïnteresseerd te zijn en hebben we besloten dat uitbreiding niet zinvol is. Oudercommissie Pippeloen Laatst is er een nieuwsbrief uit gegaan van ons met wie we zijn en waar we voor staan. Daar zat een inventarisatie brief met de vraag welke expertise aanwezig is en welke ouders wij kunnen benaderen voor hulp of advies. Er heeft hier maar 1 iemand op gereageerd. Binnenkort gaan wij kijken wat wij er mee kunnen en gaan doen. Misschien heb je hem nog liggen en ben je vergeten om hem in te vullen. Dit kan je alsnog doen. Ook is de mogelijkheid om een nieuw exemplaar te verkrijgen zowel digitaal als papierenversie. We zijn bezig met de leidsters om weer een leuk uitje te organiseren naar de Geitenboerderij in het Amsterdamse bos. We hopen op veel animo van kinderen en ook van de ouders, die hebben we ook hard nodig omdat we er anders niet komen!

5 Even een kleine terugblik: Met de kerst hebben we een kerstbrunch met poppenkast met grote poppen geregeld. De kinderen die er waren hebben ervan genoten. Hier een paar foto s om op terug te kijken naar een geslaagde kerstbrunch. Zoals bekend is geven we de leidsters kleine attenties bij verjaardagen en zwangerschappen. Bij de verjaardagen vallen de cadeautjes in de smaak en vinden ze het ook leuk dat we als oudercommissie hier aan denken. Ook zijn er een 3-tal bevallen van 3 mooie meiden. Ook bij dit feestje hebben we hen iets gegeven. Bij Esmeralda een bon van de H&M. Marjolein kreeg een nijntjehuis van luiers. Eva die de rij sloot kreeg een flessenset. ocpippeloen@gmail.com Oudercommissie Kdv & Nso Jan Dobber en Flierefluiters De OC Jan Dobber en Flierefluiters zijn dringend op zoek naar nieuwe leden. Heeft u ook belangstelling om onze oudercommissie te komen versterken? Laat het ons weten, je bent van harte welkom. Ons mailadres is: oc.jandobber@gmail.com Bereikbaarheid Management Telefoonnummer kantoor cluster Jan Dobbercentrum jdc@kinderopvanghaarlem.nl Adjunct clustermanager Anja Brillemans: werkdagen ma, di,wo, Clustermanager Lisa Sohl: werkdagen ma, di, do Website:

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters September 2013 Algemeen De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober 2013. Dit is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Februari 2013 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief van februari met nieuws en plannen voor de komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2013 Algemeen Onlangs is het decentrale informatieboekje van de cluster Jan Dobber aangepast. Er zijn een aantal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juli 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor juli 2012. Vanaf deze week is eindelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni/ Juli 2013 Algemeen Huidige situatie kinderopvang Zoals u bijna dagelijks in de krant kunt lezen heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders, NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni 2014 Algemeen Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van juni 2014. De laatste nieuwsbrief was in maart,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters / april 2013 Algemeen Medezeggenschapsreglement Medio 2012 verlangde afdeling Handhaving van de Gemeente

Nadere informatie

Een tijd om nooit te vergeten!

Een tijd om nooit te vergeten! Een tijd om nooit te vergeten! Beste ouders/verzorgers, U overweegt voor uw kind een plaats bij kinderdagverblijf Bubbels. Middels deze informatiebrochure krijgt u een eerste indruk over onze visie op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden Augustus/ september 2014 Algemeen Op onze website onder locaties fotoalbum, worden regelmatig foto s van de Velden en de Rozentuin

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Peuteractiviteiten gedurende het hele schooljaar: Verjaardagen: Als uw peuter jarig is mag hij/zij dit vieren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2015

NIEUWSBRIEF december 2015 NIEUWSBRIEF december 2015 Algemeen Beste ouders, Inmiddels is de Sint weer naar Spanje vertrokken en maken we ons op voor een gezellige Kerst. Kortom, de maand december is altijd druk en doenig, maar ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November / December 2013 Algemeen Risico en veiligheid Jaarlijks worden de risico s ten aanzien van de veiligheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden,

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, December 2011 Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, Voor u ligt een nieuwe Nieuwsbrief, met informatie over onder andere het nieuwe voedingsbeleid dat stichtingsbreed per 1 januari 2012 gehanteerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN 2 Wanneer u uw kind naar de peuterspeelzaal brengt wilt u natuurlijk niets minder dan de best mogelijke zorg voor uw kind. Daarvoor bent u bij MAX Kinderopvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

ANALYSE ENQUETE 2016

ANALYSE ENQUETE 2016 ANALYSE ENQUETE 2016 Aantal ontvangen: Van de 120 zijn er 49 enquêtes terug gekomen. -Ceresstraat/ Het Talent: 14..C -Het 17 L -Ommel:0 -Ostade/ Horizon: 8 O - 10..H Onvoldoende wordt gegeven op de volgende

Nadere informatie

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje 1. Brengen en halen: t Kruimeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur t/m 18.00 uur. U hoeft uw kind niet voor een bepaalde tijd te brengen. Wel stellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Escamplaan 65 2547 GA Den Haag 0703236232 info@pchooftschool.net www.pchooftschool.net wsbrief van schoolnieuwsbrief van scho 28-08-2015 Nummer 1 Hooftzaken In deze Hooftzaken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief kdv Pepijn

Nieuwsbrief kdv Pepijn Nieuwsbrief kdv Pepijn Januari/Februari/Maart Beste ouders/verzorgers van KDV Pepijn, Voor u ligt de nieuwsbrief van het kinderdagverblijf Pepijn met informatie over onder andere onze lentethema- activiteiten,

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015

Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015 Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief van november, vol met leuke foto s, nieuwtjes en belangrijke data s om te onthouden.

Nadere informatie

Ouderbeleid van BSO De Bosuil

Ouderbeleid van BSO De Bosuil Ouderbeleid van BSO De Bosuil BSO De Bosuil vindt het belangrijk dat de ouders van de kinderen die in onze opvang zitten actief worden betrokken. Het is belangrijk dat ouders zich op hun gemak voelen,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje April 2013 Wat zal het gek zijn om van Koninginnedag naar Koningsdag te gaan. Zolang ik me kan herinneren waren we vrij op 30 april en nu opeens wordt dat allemaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2014 Beste ouders, Iedereen heeft inmiddels het bericht onvangen van de sluiting van kinderdagverblijf

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe

Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe Kompaan en De Bocht info Kinderdagverblijf Hebe november 2014 2 Inhoud Welkom bij Hebe 4 Wat wij bieden 5 Plaatsing van jouw kind 6 Groepsindeling 6 Een dag bij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014

Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Nieuwsbrief KDV Pepijn mei 2014 Beste ouders/verzorgers, We hebben al een aantal heerlijk zonnige dagen achter de rug. De kinderen lopen hier rond met rode blosjes en bruine gezichtjes. Er wordt dan ook

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Vraag en antwoord tarieven 2016

Vraag en antwoord tarieven 2016 Vraag en antwoord tarieven 2016 Opvangaanbod Vraag: Welke extra s zijn bij alle pakketten inbegrepen? Luiers & verzorgingsproducten (voor kinderdagverblijf en peutertuin). Drinken, fruit, boterhammen of

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd.

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd. Nieuwsbrief KDV de Velden en NSO Uilennest September en oktober 2013 Beste ouders en verzorgers, Helaas voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op! We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 Algemeen Onderzoek naar de pedagogische kwaliteit bij Kinderopvang Haarlem Zoals u weet zet Kinderopvang Haarlem

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012 BESTE VRAAG- EN GASTOUDERS Hierbij ontvangt u de winter editie van de nieuwsbrief van het gastouderbureau SKB. We wensen u veel plezier met lezen. DESKUNDIGHEIDSAVONDEN Tijdens de deskundigheidsavonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop

Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop Inhoudsopgave 1. Hoera Nederweert... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Nederweert, locatie Budschop... 3 2.1. Peuterprogramma... 3 2.1.1 Peuterprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief SKOC. Februari 2016. Jubileum SKOC. Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen

Nieuwsbrief SKOC. Februari 2016. Jubileum SKOC. Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen Nieuwsbrief SKOC Februari 2016 Nieuwsbrief Beste ouder/verzorger, In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen - Jubileum SKOC - Reglement SKOC en intern klachtreglement - Voorlezen we hebben er een geitje

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem

Waarom VVE? Overleg tussen leiding en ouders. Het Peutervolgsysteem Waarom VVE? Omdat het goed is de kinderen in hun ontwikkeling te volgen, daar waar nodig te stimuleren en bij de oudste kinderen gericht met voorbereiding voor de basisschool aan de slag te gaan. Kinderdagverblijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers, ] Nieuwsbrief 11 januari 2019 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Gelukkig nieuwjaar! Allereerst wensen wij alle leerlingen en ouders een heel gelukkig en leerzaam nieuwjaar. Wij hopen dat iedereen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden November/ december 2014 Algemeen Sluitingsdagen *Let op! Op woensdag 24 december sluiten we een uur eerder, dus de kdv s sluiten

Nadere informatie