NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden November/ december 2014 Algemeen Sluitingsdagen *Let op! Op woensdag 24 december sluiten we een uur eerder, dus de kdv s sluiten om uur en de nso om uur. We zijn gesloten op: 1e kerstdag: donderdag 25 december 2e kerstdag: vrijdag 26 december maandag 29 december dinsdag 30 december woensdag 31 december Nieuwjaarsdag donderdag 1 januari 2015 vrijdag 2 januari 2015 COR: actieve ouders voor centrale ouderraad gezocht! In het najaar gaat een aantal leden de centrale ouderraad verlaten. Wij zijn daarom op zoek naar minimaal drie actieve, betrokken ouders die graag op beleidsmatig niveau willen meedenken en - praten over de opvang van hun kinderen. De centrale ouderraad is het aanspreekpunt en vertegenwoordiging van de oudercommissies van de kinderdagverblijven en de naschoolse opvang. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen als pedagogisch beleid, voeding, veiligheid, openingstijden, tarieven etc. We voeren over deze onderwerpen regelmatig overleg met de directie van Kinderopvang Haarlem. De speerpunten van de centrale ouderraad voor 2014 zijn: 1) Een bijdrage leveren aan flexibilisering van de kinderopvang. 2) Het medezeggenschapsregelement aanpassen 3) Adviseren over de tarieven voor ) Meewerken aan verbetering van het pedagogisch beleidsplan Mocht je interesse hebben om toe te treden tot de centrale ouderraad of wil je meer informatie, mail dan naar Liesbeth Kooijman, voorzitter: centraleouderraad@kinderopvanghaarlem.nl Bij voorkeur vòòr 1 oktober Zie voor meer algemene informatie ook de website van Kinderopvang Haarlem: Deur code Regelmatig gaat het codeslot op een van onze locatie kapot, reparatie is erg kostbaar. Ook komt het voor dat ouders de deur open houden voor andere, heel begrijpelijk, maar toch vragen we u dit niet te doen. Onderstaand nog even de belangrijkste punten, met betrekking tot gebruik codeslot; Laat de code niet weten aan de kinderen ook niet aan broertjes en zusjes, het is niet de bedoeling dat kinderen de code intoetsen! Zeg de code a.u.b. niet te hard voor op straat tegen elkaar, probeer er net zoals een pincode mee om te gaan. Bel gewoon aan als u de code niet meer weet. Het spreekt vanzelf dat u deze code niet zult verstrekken aan derden waarvoor het niet relevant is de code te weten. Wilt u erop letten dat de deur bij aankomst en vertrek goed sluit. Neemt u a.u.b. geen kinderen van anderen mee naar buiten. Als de code wordt veranderd wordt u daar schriftelijk van op de hoogte gebracht. Incidentele bezoekers moeten altijd aanbellen Mocht u mensen niet kennen die met u naar binnen willen gaan, vraag hun dan zelf de code in te toetsen, zodat we geen onbekende binnen laten.

2 Feesten op de locaties Zomerfeest op de Velden Het zomerfeest op de Velden was weer een succes! Ontzettend leuk dat de opkomst zo groot was. Vanuit het thema beroepen werden verschillende activiteiten aangeboden. Zo konden de kinderen even boer, bakker, brandweer, circusmedewerker of bouwvakker zijn. De enorme grote koe die gemolken kon worden, was wel heel aantrekkelijk voor de kinderen! Van de door ouders meegebrachte hapjes werd heerlijk gesmuld! Wat was er weer veel aandacht aan besteedt, ze zagen er prachtig uit! De enthousiaste reacties van de aanwezige kinderen, ouders, broertjes, zusjes, opa s en oma s waren fijn om te horen! Bij deze willen we ook alle ouders bedanken voor de hapjes en de hulp tijdens het feest! Speciaal gaat er een bedankje naar de oudercommissie, die zich ook enorm hebben ingezet bij de voorbereiding! Kerstfeest op de Rozentuin Zoals u al eerder in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen is er op de Rozentuin inplaatst van een zomerfeest een kerstfeest! Het feest zal in teken staan van gezelligheid en warmte. Noteer de vrijdag 19 december van uur tot uur vast in uw agenda, informatie zal spoedig volgen. Serouis Request Voor Serouis Request was er, tijdens het zomerfeest op de Velden, van ieder kind een zelfgemaakt schilderijtje te koop. Veel ouders hebben dit gedaan, maar ze zijn nog lang niet allemaal verkocht. Maar.gelukkig, u kunt ze nog steeds kopen! In de hal hangen nog prachtige exemplaren! Op de Rozentuin worden momenteel ook de prachtigste schiderijtjes gemaakt! Ook mogen de kinderen een winterlichtje beschilderen of beplakken! In november komt er een mooie tentoonstelling van alle kunstwerken in de hal, ouders kunnen deze kopen voor een klein bedrag! Alle opbrengsten gaan naar Serious Request!

3 Dag van de leidster 18 september was het de dag van de leidster! De pmers zijn ook dit jaar weer verwend door ouders en de oudercommissie. Ontzettend leuk dit stukje waardering te krijgen, ouders bedankt! Kinderdagverblijf de Rozentuin De zindelijkheid valt onder de ontwikkelingsstimulering van het kind. Op de Rozentuin zijn we daar volop mee bezig. We kijken naar het kind of het daar interesse voor heeft. De jonge kinderen zien de wat oudere kinderen naar de wc gaan. Ze vinden dit reuze interessant en willen dan ook vaak op de wc zitten. Als wij dit zien proberen we de kinderen te stimuleren en te helpen. Als ze hiervoor open staan is dit het eerste begin.de ene keer komt er wel een plasje en de andere keer niet. Meestal tonen de meisjes eerder belangstelling dan de jongens. We vragen aan ouders of het kind thuis ook al interesse toont. Als dat zo is kunnen we proberen om het kind zonder luier te laten lopen. Het is fijn als er dan genoeg reserve kleertjes in het mandje zitten. Want ongelukjes mogen gebeuren, dat geeft niets. Als het goed gaat zie je dat de kinderen helemaal trots zijn en dat zijn wij natuurlijk ook! Er is weer een grote stap gemaakt in de ontwikkeling van die kleine mensjes! Themaweek zon, zee, strand! Onze themaweek begon terwijl het buiten goot van de regen en koud was. 'Wat jammer', dacht ik, maar geen nood, we hebben binnen heel veel leuke dingen gedaan. Een paar ouders hadden leuke foto's meegenomen van het strand, de zee en waterpret. Aan tafel met alle kinderen lieten we alle foto's zien en mochten de kinderen vertellen wat ze aan het doen waren. Zo vertelde Thijs dat hij met de zeilboot weg was en dat ze aan een landje gingen waar ze krabbetjes gingen vangen. En ja hoor, er stond een krabbetje op de foto. Ella stond op het strand met haar armen in de lucht. Wat was zij aan het doen? Aan het vliegeren! Dat is leuk, wij hebben ook vliegers geknutseld. En strandballen geplakt en kwalletjes gemaakt. Hebben jullie dat gezien? Het hing allemaal op ons whiteboard op de groep. Op een vrijdag had ik op onze i-pad mooie foto's van de zee en zeeschuim opgezocht. Dat vonden de kinderen al leuk. Maar wat nog leuker was... We gingen zelf met schuim spelen, met scheerschuim! Mouwen opgestroopt en de tafel helemaal volgespoten. Jacob prikte er heel voorzichtig met z'n vinger in, nee hij vond het toch maar niks. Imke is nog niet zo heel lang bij ons en vond het nog vreemd wat we aan het doen waren, ze wilde alleen kijken. Marta vond het leuk maar niet dat Valentijn het schuim op haar armen smeerde. En Valentijn en Marie-Sophie...die vonden het vette pret! Ze hadden zichzelf helemaal onder het schuim gesmeerd en daarna elkaar...tot in hun haren! Ze konden er geen genoeg van krijgen. Dit was voor herhaling vatbaar! Marit, de Klavertjes.

4 Naar Elswout Op onze site onder locaties Rozentuin fotoalbum vindt u allemaal leuke foto s waaronder een uitje naar Elswout! Kinderdagverblijf de Velden Maandagochtend 29 september kwam brandweerman Ruben langs met de brandweerauto. De kinderen waren laaiend enthousiast en gingen maar al te graag mee. De auto stond om de hoek geparkeerd, dus na een klein stukje lopen mocht iedereen achterin stappen. De meeste kinderen wilden graag achter het stuur en wilden daarbij graag alle kleding aan. Zo n helm is best zwaar, dus dat is even balanceren om recht te blijven staan. Nog even poseren bij de auto met de zwaailichten aan en helaas weer terug naar de groep. Het was een groot succes! Voor meer foto s van de Velden gaat u naar onze site locaties de Velden fotoalbum.

5 Nso de Velden In september kregen de kinderen 4 lessen HipHop dans van Dude,die met een gettoblaster vol swingende muziek naar ons toekwam. Sommige kinderen hadden speciale danspakjes meegenomen en anderen deden met enthousiaste rode wangen mee. Ze vonden het geweldig! De laatste les kregen de ouders een echte show te zien. We hopen dat hij nog eens komt. Afgelopen dinsdag kwam Edwin voor de 2 e keer om Kung Fu les te geven. Na een warming up werden de basis stoten en houdingen van de vechtsport geleerd. Bij sommige kinderen met indrukwekkende Kung Fu kreten. Kortom ook een enorm succes. Oudercommissie Cluster Rozentuin Oudercommissie kinderdagverblijf Rozentuin: ocrozentuin@gmail.com Oudercommissie kinderdagverblijf en nso de Velden: ocdevelden@hotmail.com Bereikbaarheid Management Telefoonnummer kantoor cluster Rozentuin / Rozentuin@kinderopvanghaarlem.nl of velden@kinderopvanghaarlem.nl Adjunct clustermanager Ellen Veenstra: werkdagen di, wo, do Clustermanager Lisa Sohl: werkdagen ma, di, do en vrijdag om de week Website:

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2014 Beste ouders, Iedereen heeft inmiddels het bericht onvangen van de sluiting van kinderdagverblijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden Augustus/ september 2014 Algemeen Op onze website onder locaties fotoalbum, worden regelmatig foto s van de Velden en de Rozentuin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Algemeen Er staan weer nieuwe foto s op onze website van de Rozentuin en de Velden! Kijkt u onder fotoalbum van uw locatie?

Algemeen Er staan weer nieuwe foto s op onze website van de Rozentuin en de Velden! Kijkt u onder fotoalbum van uw locatie? NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden Augustus/ september 2015 Algemeen Er staan weer nieuwe foto s op onze website van de Rozentuin en de Velden! Kijkt u onder fotoalbum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters September 2013 Algemeen De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober 2013. Dit is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 Algemeen Onderzoek naar de pedagogische kwaliteit bij Kinderopvang Haarlem Zoals u weet zet Kinderopvang Haarlem

Nadere informatie

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden,

December Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, December 2011 Beste ouders/verzorgers van KDV en NSO De Velden, Voor u ligt een nieuwe Nieuwsbrief, met informatie over onder andere het nieuwe voedingsbeleid dat stichtingsbreed per 1 januari 2012 gehanteerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Februari 2013 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief van februari met nieuws en plannen voor de komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders, NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni 2014 Algemeen Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van juni 2014. De laatste nieuwsbrief was in maart,

Nadere informatie

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van het kinderdagverblijf Pepijn met informatie over onder andere onze themamaanden, personele

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden. November/ december 2015

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden. November/ december 2015 NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Nso de Velden November/ december 2015 Algemeen De overheid heeft besloten structureel 290 miljoen extra te investeren in de kinderopvang. Na

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor 2012. Weet u dat u ons tegenwoordig kunt volgen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd.

Op de Velden is het een gezellige fijne vakantie periode geweest. Veel mooi weer en daar is goed van geprofiteerd. Nieuwsbrief KDV de Velden en NSO Uilennest September en oktober 2013 Beste ouders en verzorgers, Helaas voor de meeste van ons zit de vakantie er weer op! We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kameleon juni - juli - augustus 2015

Nieuwsbrief Kameleon juni - juli - augustus 2015 Nieuwsbrief Kameleon juni - juli - augustus 2015 De zomer is weer begonnen en de zomervakantie komt er al weer aan. De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn druk bezig met de voorbereidingen van de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kikkerpad juni - juli - augustus 2015

Nieuwsbrief Kikkerpad juni - juli - augustus 2015 Nieuwsbrief Kikkerpad juni - juli - augustus 2015 De zomer is weer begonnen en de zomervakantie komt er al weer aan. De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn druk bezig met de voorbereidingen van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Oktober/ november Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Oktober/ november Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Oktober/ november 2017 Algemeen Vier ogen principe Jaarlijks staan we met elkaar stil bij hoe dit geregeld is op de Rozentuin

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2013 Algemeen Onlangs is het decentrale informatieboekje van de cluster Jan Dobber aangepast. Er zijn een aantal

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Beste ouders/verzorgers, Dagje strand In deze nieuwsbrief vindt u informatie en vooral veel foto s van activiteiten van BSO de Zeester en de Neptunus. Algemeen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juli 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor juli 2012. Vanaf deze week is eindelijk

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2015

NIEUWSBRIEF december 2015 NIEUWSBRIEF december 2015 Algemeen Beste ouders, Inmiddels is de Sint weer naar Spanje vertrokken en maken we ons op voor een gezellige Kerst. Kortom, de maand december is altijd druk en doenig, maar ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1

NSO Pipoka-Programma Zomervakantie. 2014 Week 1 Nieuwsbrief nso Boomhut en Pipoka Over enkele dagen is het al zover dan is het weer zomervakantie! Dit betekent dat de kinderen tijdens de eerste, tweede, vijfde en zesde week van de zomervakantie hele

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016

Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Nieuwsbericht KDV/BSO Catootje, de Foekepot en Bommes, september- oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie ligt al achter ons, wat is het weer snel gegaan he? Voor en tijdens de vakantie

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke Juli 2016 Jaargang 201 6, nummer 17 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie Nieuwsbrief Beste ouders/ verzorgers De afgelopen periode is voor de school heel intens geweest. Wij hebben op een mooie manier afscheid genomen van Rini Aarts-Jongbloed. We hebben uw steun erg gewaardeerd

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Tuinkabouter. Professor van Bemmelenlaan 51c 3571 EL Utrecht

Kinderdagverblijf De Tuinkabouter. Professor van Bemmelenlaan 51c 3571 EL Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Kinderdagverblijf De Tuinkabouter Professor van Bemmelenlaan 51c 3571 EL Utrecht 3-85 98 35 tuinkabouter@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur BSO & VSO de Kwartel Boomkleverlaan 5 035-6910389 kwartel@skbnm.nl Openingstijden Schooldagen Vakanties en studiedagen VSO van 7.30-8.30 uur BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur 08:00 uur - 18:30 uur

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april 2017

Nieuwsbrief nr april 2017 Nieuwsbrief nr.16 20 april 2017 Kalender Do 20 april Vrij 21 april Za 22 april Zo 23 april Ma 24 april Vakantie Di 25 april Vakantie Woe 26 april Vakantie Do 27 april Vakantie Vrij 28 april Vakantie Za

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Oudercommissie Binnen Mikz is er een OuderCommissie (OC) actief. Deze bestaat uit een groep enthousiaste ouders die actief betrokken is bij het reilen en zeilen van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Welkom bij kinderopvang Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij kinderopvang Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij kinderopvang Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Bron

Kinderdagverblijf De Bron Kinderdagverblijf De Bron Rijksstraatweg 50b / Mauritsweg 1 -- 2988 BK Ridderkerk -- 0180-422615 www.kdvdebron.nl e-mail: info@kdvdebron.nl LRK nummer: Rijksstraatweg 175926785 Mei 2013 Extra sluiting

Nadere informatie

Afgelopen periode. Babynieuws. Tarieven Vacature oudercommissielid. 10 minuten gesprekjes. Kinderboekenweek. Collega. Vakantiedagen 2017/2018

Afgelopen periode. Babynieuws. Tarieven Vacature oudercommissielid. 10 minuten gesprekjes. Kinderboekenweek. Collega. Vakantiedagen 2017/2018 Nieuwsbrief 4. 08 okt 2017 Afgelopen periode Babynieuws Tarieven 2018 Vacature oudercommissielid 10 minuten gesprekjes Kinderboekenweek Collega Vakantiedagen 2017/2018 Afgelopen periode De zomervakantie

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Informatieboekje. Naschoolse Opvang. Het Schoolplein. Locatie Oranje Nassauschool

Informatieboekje. Naschoolse Opvang. Het Schoolplein. Locatie Oranje Nassauschool Informatieboekje Naschoolse Opvang Het Schoolplein Locatie Oranje Nassauschool Onderdeel van Kdv Het Vlinderbos Anton Mauvestraat 10, 6717 JA Ede info@nsohetschoolplein.nl www.nsohetschoolplein.nl 06-10437612

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

t Skittelnieuws, december 2016 Westwoud

t Skittelnieuws, december 2016 Westwoud Uw kind is de toekomst, de toekomst is onze uitdaging! t Skittelnieuws, december 2016 Westwoud Agenda Do 1 Za 17 Vrij 2 Zo 18 Za 3 Ma 19 Zo 4 Di 20 Ma 5 Sinterklaasfeest Wo 21 Alle kinderen continu rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Kinderdagverblijf Het Palet. Vondellaan GH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Kinderdagverblijf Het Palet. Vondellaan GH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Kinderdagverblijf Het Palet Vondellaan 176 3521GH Utrecht 030-2800136 palet@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst.

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Nieuwsbrief kindcentrum de Weis januari 2017 Inleiding Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Dit nieuwe jaar staat weer garant voor vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Bekijk online Nieuwsbrief november 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), We kijken terug op een mooie zomer die heerlijk warm bleef tot eind september. De zomer geeft vaak ruimte om met de kinderen van de

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje 1. Brengen en halen: t Kruimeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur t/m 18.00 uur. U hoeft uw kind niet voor een bepaalde tijd te brengen. Wel stellen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie