NIEUWSBRIEF december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF december 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF december 2015 Algemeen Beste ouders, Inmiddels is de Sint weer naar Spanje vertrokken en maken we ons op voor een gezellige Kerst. Kortom, de maand december is altijd druk en doenig, maar ook erg gezellig. Ook binnen het cluster zijn de medewerkers druk en doenig met allerlei activiteiten en daarvan willen wij u in deze nieuwsbrief graag op de hoogte stellen. Rest mij nog u hele fijne feestdagen te wensen namens het gehele team van cluster Hannie Schaft. NSO wordt BSO Afgelopen maand heeft de Kinderopvang Haarlem besloten de term naschoolse opvang te vervangen voor buitenschoolse opvang. De reden hiervoor is, is dat buitenschoolse opvang een algemeen gebruikte naam is voor de verzameling van TSO, VSO en NSO. Aangezien Kinderopvang Haarlem deze 3 producten aanbiedt (ook al wordt het niet overal ingezet) kiezen wij nu ook voor deze benaming. Bovendien gebruikt heel Nederland deze term, inclusief Minister Asscher en de GGD. Op dit moment worden er aanpassingen gedaan op verschillende plekken. Er wordt begonnen met de website en het centrale informatie boekje. Het decentrale informatieboekje komt vervolgens aan de beurt. Er gaat dus een tijd overheen voordat alles is aangepast, want op veel verschillende plekken staat naschoolse opvang vermeld. activiteitenplanning Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een eenduidige activiteitenplanning binnen de Kinderopvang Haarlem. Hiervoor is een werkgroep samengesteld welke als doel heeft het ontwikkelen van een organisatie breed activiteitenbeleid met hierin verwerkt wat onze visie is op activiteiten en hoe een activiteitenplanning eruit zou moeten zien voor zowel het KDV als de BSO. Dit beleid zal komende het volgende jaar ingezet gaan worden en geeft vorm aan alle activiteiten die we nu al uitvoeren. GGD controle De afgelopen maand heeft er op verschillende locaties van ons cluster een onverwachtse GGD inspectie plaats gevonden. Ik ben blij u te melden dat alles positief verlopen is en er geen afwijkingen gezien zijn. Inmiddels kunt u naast het rapport van nso HSC, ook het rapport van BSO JDC en KDV HSC inzien via onze website Onderaan de homepage staat een link naar alle GGD inspectierapporten van onze locatie. De overige locaties zijn in het begin van dit jaar al naar volle tevredenheid geïnspecteerd.

2 OC leden Voor al onze locaties zijn we op zoek naar nieuwe OC leden. In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen wat een OC zoal kan betekenen voor de opvang. Daarnaast krijgt u binnenkort meer informatie op papier m.b.t. de OC van uw locatie. Kortom, zoals u merkt zijn we hard op zoek naar u. Wilt u nog verdere informatie en/of heeft u vragen over het functioneren van de OC, neem dan gerust contact op. Dat kan via de mail; i.schlepers@kinderopvanghaarlem.nl of telefoon: Ruilregels Nog regelmatig krijgen wij vragen over de ruilregels binnen de Kinderopvang Haarlem. Wat mag/kan nu wel en wat kan niet? U kunt onze ruilregels nalezen op ele%20opvang.html KDV Hannie Schaft Kerstlunch Aankomende dinsdag is er op het KDV de jaarlijkse kerstlunch voor de kinderen die deze dag aanwezig zijn. De dagen erna is er ook natuurlijk nog aandacht voor een feestelijk gedekte tafel. Nieuwjaarsborrel KDV Hannie Schaft Donderdag 4 februari organiseren we een (verlate) nieuwjaarsborrel voor de ouders van kinderdagverblijf HSC. U bent vanaf 17:00 van harte welkom met ons op het nieuwe jaar te toosten. Wij verzorgen een drankje, wilt u een hapje verzorgen? Tijdens de borrel is er aandacht voor Stichting Opkikker. Dit is een stichting die aandacht heeft voor gezinnen met langdurig zieke kinderen. Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden. Lichtpuntjes zijn in zo n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

3 Boekstart De Kinderopvang Haarlem is een samenwerkingsverband aangegaan met de bibliotheek binnen het project Boekstart in de Kinderopvang wat een onderdeel van het programma Kunst van lezen is. Dit project is er op gericht het kijk- en leesgedrag van jonge kinderen positief te stimuleren. Hierdoor hebben twee medewerkers van KDV Hannie Schaft de mogelijkheid gekregen om een cursus te volgen waarbij zij scholing hebben gekregen over verschillende leesbevorderingsactiviteiten (zoals bijv. het gebruik van een vertelkast), hoe een goede leesomgeving in te richten en wat nu goede leesboeken voor deze doelgroep zijn. Deze twee medewerkers zijn tevens de voorleescoördinatoren voor KDV HSC geworden en gaan het komend jaar meerdere voorleesactiviteiten binnen de locatie organiseren. Ter afsluiting van het project Boekstart is er maandag avond 25 januari een workshop voor ouders in de bibliotheek Oost. Deze avond valt samen met de nationale voorleesdagen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over de inhoud van de workshops. Hygiëne Hannie Schaft Centrum Oversloffen Regelmatig krijgen wij de vraag wat nu precies het beleid is t.a.v. het dragen van overschoenen (die witte hoesjes voor om de schoenen). Binnen de kinderopvang hebben we t.a.v. van heel veel zaken beleid en protocollen maar niet t.a.v. het dragen van die overschoenen. Op alle groepen spelen er kinderen op de vloer, van baby s die rond kruipen tot grotere kinderen die een treinbaan in elkaar het zetten. Voor de vloer is het belangrijk dat hij dus zo schoon mogelijk blijft. Daarom willen wij u vragen de overschoenen te gaan gebruiken. Vanaf het nieuwe jaar hangen er op verschillende plekken kokers met hierin deze overschoenen. Daarnaast willen wij u vragen de kinderwagens in het gang te laten staan en niet mee te nemen op de groep. Het komt regelmatig voor dat de banden niet helemaal schoon zijn en gezien ons voornemen de vloer zo schoon mogelijk te houden, deze vraag. Mocht u er aan het begin niet direct aan denken, geen nood. De medewerkers zullen u de komende tijd hier bij helpen. Overdracht Om uur sluit het kinderdagverblijf. Als u een uitgebreide overdracht wilt, is het raadzaam iets eerder te komen. De pedagogisch medewerkers hebben dan wat meer tijd voor u. Buitenschoolse opvang Vakantieplanning op de website Alle vakantieplanningen van de alle buitenschoolse opvang zijn weer te lezen op de website. Neemt u gerust een kijkje?

4 BSO Hannie Schaft De BSO Hannie Schaft heeft een erg geslaagde Kids Kunst georganiseerd waar velen van u een kijkje hebben genomen. Wat hadden de kinderen veel, mooie, leuke dingen gemaakt. Wij vonden het erg gezellig en geslaagd en in deze of een andere vorm, voor herhaling vatbaar. BSO Bengels De kinderen die het afgelopen half jaar met de naschoolse activiteiten mee gedaan hebben, hebben tijdens een erg gezellig en druk bezocht wijkfeest hun geleerde kunsten laten zien aan ouders, opa s en oma s. Zo was er een toneelstuk met mooi gemaakte decorstukken door de techniek groep. Het toneelstuk was zelf bedacht door de kinderen, super knap, en erg goed uitgevoerd. Na dit toneelstuk mocht de techniekgroep hun gemaakte bibberspiralen laten zien. Kortom, het was een leuke middag en voor herhaling vatbaar. BSO Flierefluiters BSO Flierefluiters heeft de afgelopen maanden op dinsdag bezoek gehad van twee heren van Triple Threat. Een organisatie die basketbal combineert met dans. Tijdens deze lessen hebben de kinderen o.a. leren basketballen, maar ook dit weten te combineren met een dansje. Het waren erg geslaagde lessen en ook het komend jaar zal er een structureel aanbod van sportlessen zijn op de Flierefluiters. Wist u dat de Flierefluiters een eigen foto webpagina heeft? Als u inlogt bij myalbum.com met het adres van de Flierefluiters en een wachtwoord wat u bij de medewerkers kunt opvragen, ziet u foto s van alle leuke activiteiten en belevenissen van de afgelopen periode. Veel kijkplezier. BSO Jan Dobber Centrum BSO Jan Dobber heeft een erg geslaagde talentenshow georganiseerd. Vele kinderen hebben hun talenten kunnen laten zien aan hun ouders en familie die aanwezig waren. Een geweldig leuke film is gemaakt van deze show door de medewerkers, maar natuurlijk zijn er ook weer foto s gemaakt die op de website terug te vinden zijn. Inmiddels hebben alle kinderen een JanDobberkrant mee naar huis gekregen waar iedereen alle activiteiten nog een rustig kan nalezen. BSO Bernardus De kinderen die het afgelopen half jaar met de naschoolse activiteiten mee gedaan hebben, hebben tijdens een erg gezellig en druk bezocht wijkfeest hun geleerde kunsten laten zien aan ouders, opa s en oma s. Zo was er basketbal en hip hop te zien, swing en sing, musical en een toneelstuk. Een overvol programma en de kinderen hebben het super goed gedaan. Het was eerst even spannend, maar eenmaal aan het optreden, ging het allemaal vanzelf. We hopen volgend jaar weer een spetterend optreden te kunnen laten zien.

5 BSO de Korf BSO de Korf heeft vanaf 1 januari een nieuwe collega op dinsdag en donderdag. Het gaat om Johannes Kaspers die Natascha komt bijstaan. Samen hebben ze al een mooi programma gemaakt voor het komend jaar. Naast de workshops, die binnenkort op de site te zien zijn, krijgen de kinderen van BSO de Korf op dinsdag structureel sport aangeboden. De Kinderopvang Haarlem heeft een samenwerking met Sport Support en zij gaan elke dinsdag sporten met de kinderen. Dit zijn telkens verschillende sporten, van voetbal tot basketbal en van hockey tot natuurlijk ook korfbal. Het wordt een afwisselend programma. Sluitingsdagen 2016 Denkt u eraan, donderdag 24 december is het KDV om 17:15 uur gesloten en de BSO om 17:30 uur!! Alle kindercentra en het centraal bureau zijn op de volgende dagen gesloten: Vrijdag 6 mei (dag na Hemelvaart) Kerstsluiting 27 december tot en met 30 december Zomersluiting BSO is 1 augustus tot en met 12 augustus (week 3 en 4 van de zomervakantie) Gedurende deze periode is er wel de mogelijkheid van vakantieopvang Bereikbaarheid Management hsc@kinderopvanghaarlem.nl Adjunct clustermanager Zeynep Uysal: werkdagen ma, di en donderdag Adjunct clustermanager Anja Brillemans: werkdagen ma, di, wo-ocht. Clustermanager Ingrid Schlepers: werkdagen ma, di, do en vrijdag Website:

6

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM KdvPippeloen/ Kdv&Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters November 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor november 2012. Algemeen Brandoefening In

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie Formatie 2018 2019 Inmiddels zijn er verschillende directiebijeenkomsten geweest om de formatie op de verschillende scholen rond te krijgen. Bij ons op school spelen een aantal zaken mee die we ook in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2016

NIEUWSBRIEF juni 2016 NIEUWSBRIEF juni 2016 Algemeen Beste ouders, De zomervakantie staat voor de deur. Enkelen van u hebben al kunnen Genieten van een heerlijke vakantie, anderen gaan nog op vakantie. Wij Wensen u alvast een

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters September 2013 Algemeen De leveringsvoorwaarden van Kinderopvang Haarlem wijzigen per 1 oktober 2013. Dit is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor 2012. Weet u dat u ons tegenwoordig kunt volgen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Maart 2015 Thema ga voor gezond Op 4 maart a.s. starten we met het school brede thema ga voor gezond. Wat is 'gezond' eigenlijk? Wanneer ben je gezond bezig en wanneer niet? Dat gaan we samen onderzoeken! De 5 onderwerpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Augustus 2013 Algemeen Samenvoegen van groepen. Wanneer er veel kinderen worden afgemeld (dit komt regelmatig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters. Algemeen. Beste ouders, NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni 2014 Algemeen Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van juni 2014. De laatste nieuwsbrief was in maart,

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Mundo

Ontdek de wereld van Mundo Ontdek de wereld van Mundo Hoi, wij zijn Mundo! Veel plezier maken, buiten spelen en de wereld ontdekken: dat doen kinderen van 0 tot 12 jaar bij Stichting Kinderopvang Mundo. Al 40 jaar bieden we hele

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN!

4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! 4-14 JAAR BUITENSCHOOLSE OPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Vanaf vier jaar is je kind van harte welkom op onze buitenschoolse opvang. Onze bso-locaties vind je in elke wijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Beer bodoni t Lieveheersbeestje Locomotief Februari 2014 Voorleesontbijt op Beer Bodoni In je pyjama, onder een dekentje op de bank met een broodje; Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje

Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje Nieuwsbrief cluster t Lieveheersbeestje April 2013 Wat zal het gek zijn om van Koninginnedag naar Koningsdag te gaan. Zolang ik me kan herinneren waren we vrij op 30 april en nu opeens wordt dat allemaal

Nadere informatie

ELKE DAG EEN AVONTUUR

ELKE DAG EEN AVONTUUR ELKE DAG EEN AVONTUUR dagopvang peuterwerk buitenschoolse opvang warmemaaltijd-service en meer professionele pedagogisch medewerkers leuke activiteiten ontwikkelingsgericht altijd in de buurt Op zoek naar

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Beste ouders/verzorgers, Dagje strand In deze nieuwsbrief vindt u informatie en vooral veel foto s van activiteiten van BSO de Zeester en de Neptunus. Algemeen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016

Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016 Nieuwsbrief BSO S Cluster Pepijn Juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de BSO locaties van Cluster Pepijn. Onder andere informatie over ons nieuwe activiteitenbeleid

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Februari 2013 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief van februari met nieuws en plannen voor de komende

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

De Hasselbode Winter 2011

De Hasselbode Winter 2011 De Hasselbode Winter 2011 Geachte ouders, U ontvangt de Hasselbode van De Hasselbraam. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op De Hasselbraam. De kinderdagverblijfgroepen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum LEUK Ypenburg is onderdeel van Stichting Rijswijkse Kinderopvang Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Kdv & Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juli 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de nieuwsbrief voor juli 2012. Vanaf deze week is eindelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Spinel 2

Locatiebeschrijving Spinel 2 Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Spinel 2 Algemene gegevens Okidoki locatie Spinel 2 Spinel 2 2691 TM s-gravenzande T. KDV:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters 2013 Algemeen Onlangs is het decentrale informatieboekje van de cluster Jan Dobber aangepast. Er zijn een aantal

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013

Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Nieuwsbrief kinderdagverblijf Pepijn September /Oktober 2013 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van het kinderdagverblijf Pepijn met informatie over onder andere onze themamaanden, personele

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 27 juni Oud papier ophalen 1 juli Klassenmail 4 juli Schoonmaakmiddag Beste ouders, Hier de nieuwsbrief waarin we weer allerhande informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportstuif

Nieuwsbrief Sportstuif Nieuwsbrief Beste ouders, verzorgers en kinderen van, In de zomervakantie hebben zich bij veel veranderingen voorgedaan. Sanne is naar de andere locatie van in Asten gegaan, Mieke en Rachelle zijn het

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.1

PRIJSLIJST. Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.1 PRIJSLIJST Definitief v1.1 VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging 1.0 31/08/13 Status definitief 1.1 20/10/13 Layout aangepast naar Unikids 2.0 stijl 1van5 INHOUDSOPGAVE VERSIEBEHEER... 1 INHOUDSOPGAVE...

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie

Pedagogisch beleid. buitenschoolse opvang. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder. maatwerk kinderopvang voor elk gezin

Pedagogisch beleid. buitenschoolse opvang. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder. maatwerk kinderopvang voor elk gezin Pedagogisch beleid buitenschoolse opvang maatwerk kinderopvang voor elk gezin Pedagogisch beleidsplan 1.1 Visie 1.2 Missie 1.3 Uitgangspunten 1.4 Pedagogische doelen 1.4.1. Emotionele en lichamelijke veiligheid

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Crèche Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Bij de allerjongste kinderen besteden we veel aandacht aan veiligheid, hygiëne en zorg. Alle baby s hebben bijvoorbeeld een eigen bedje en nemen zelf hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

NIEUWS. Opkikker. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Opkikker. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-10-2 01 5 Ja ar ga n g 6, n um m er 3 Opkikker Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Een Opkikkerdag is een dag vol ontspanning en plezier voor

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag!

Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag! Goedemorgen allemaal! Je fruit mag je in de bak zetten en je lunch blijft in je tas op de gang. Nog even zwaaien naar papa en mama, tot vanmiddag! binnenloop met draaischijf.....de lettertafel een spelletje

Nadere informatie

Weekbrief nummer november 2018

Weekbrief nummer november 2018 Weekbrief nummer 14 27 november 2018 Agenda november do 29 groep 8: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie hieronder november vr 30 groep 7: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn

Nieuwsbrief. BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn Nieuwsbrief BSO de IJsvogel en peuterspeelzaal Pinguïn September 2013 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Vanaf nu versturen we gezamenlijk een nieuwsbrief voor zowel

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 9, mei 2019

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 9, mei 2019 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 9, 2018-2019 9 mei 2019 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad met een mooi koningsfeest en een paar heerlijke zonnige

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

4-14 jaar Buitenschoolse opvang. Zo vertrouwd en zo veel te beleven!

4-14 jaar Buitenschoolse opvang. Zo vertrouwd en zo veel te beleven! 4-14 jaar Buitenschoolse opvang Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Wij zorgen voor een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving om in op te groeien. Een omgeving die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen.

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief SNO Woudenberg

Nieuwsbrief SNO Woudenberg Nieuwsbrief SNO Woudenberg Beste ouders en verzorgers, De start van het schooljaar is voorbij. Het SNO Team verstuurdt bij deze weer een nieuws brief om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Huisregels en Nuttige Informatie Kinderopvang Alles Kids

Huisregels en Nuttige Informatie Kinderopvang Alles Kids Huisregels en Nuttige Informatie Kinderopvang Alles Kids Adresgegevens en telefoonnummers: Kinderdagverblijf en BSO Alles Kids Buitenom 1 8313 AG Rutten Tel: 0527-263100 BSO de Speelakker Gevestigd in

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN!

0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! 0-4 JAAR DAGOPVANG KOM BIJ ONS KIJKEN! Zo vertrouwd en zo veel te beleven! Vanaf 10 weken is je kind bij ons van harte welkom. Onze kinderdagverblijven vind je in de verschillende wijken van Oegstgeest,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015

Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015 Nieuwsbrief nso locaties Octopus, Neptunus en de Zeester november 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief van november, vol met leuke foto s, nieuwtjes en belangrijke data s om te onthouden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters

NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters NIEUWSBRIEF CLUSTER JAN DOBBERCENTRUM Kdv Pippeloen / Nso Jan Dobber / Nso de Flierefluiters Juni/ Juli 2013 Algemeen Huidige situatie kinderopvang Zoals u bijna dagelijks in de krant kunt lezen heeft

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder

Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder Integraal Kind Centrum Julianaschool/Comeniusschool Kantoor Kappio Kinderopvang Lombokstraat 2B (ingang Bankastraat) De Verwachting 3 1782 SR Den Helder 1761 VM Anna Paulowna 06-12241448 0223-534797 www.kappio.nl

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Belangrijke data in maart Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouders en verzorgers, 4 t/m 8 maart Vakantie We maken ons op voor Carnaval! Voor ieder kind mag dit een leuk feest zijn. De leerlingenraad heeft dit

Nadere informatie