Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 4 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 4 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter"

Transcriptie

1 Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 4 april 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging voorzitter Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL A/2.2/LL Goedkeuring van de notulen van de zitting van de deputatie van 28 maart Goedkeuring van de ontwerpagenda van de provincieraadsvergadering en van de raden van bestuur van de verschillende autonome provinciebedrijven van 25 april Departement Algemeen Beleid 1.2 Stafdienst Algemeen Beleid Aankopen en/of leveren van goederen en diensten aan interne gebruikers A/1.1/LL Vereffening APB Sport en APB Arenbergschouwburg : eindverslag van de vereffenaars en sluiting van de vereffening Rapportering aan deputatie en provincieraad in kader van provinciedecreet A/4.1/LL Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen, provinciale participaties in verenigingen, stichtingen en vennootschappen. Kennisname.

2 Blad 2 Departement Financiën 2.2 Dienst Boekhouding Beheren van thesaurie A/3.1/LC Thesaurie - Financiering Uitgifte Medium Term Notes - Rapportering Departement Financiën 2.5 Dienst Begroting Opmaken van strategische en financiële nota van het budget en meerjarenplan A/2.1/LC Derde reeks interne kredietaanpassingen (IKA's) aan het budget Goedkeuring. 1e bijkomende lijst A/2.2/LC Toelichting bij de extra reeks wijzigingen aan het budget Goedkeuring. A/2.3/LC Budget Evenwicht na de extra reeks wijzigingen. Goedkeuring. Departement Financiën 2.6 Dienst Fiscaliteit Innen van provinciebelasting B/1.1/LC Overdracht vorderingen aan gerechtsdeurwaarder Departement Mens, Communicatie en Organisatie 3.1 Stafdienst Mens, Communicatie en Organisatie Begeleiden van de loopbaan van het personeel A/2.1/JH APB WAR. DLPA. Toetreding interne bewakingsdienst. Goedkeuring.

3 Blad 3 A/2.2/JH A/2.3/JH A/2.4/JH A/2.5/JH DMOB. DLPA. Ontslag eigen verzoek van een contractueel adviseur. DRP. DLPA. Ontslag eigen verzoek van een contractueel adviseur. CD. DLPA. Verdere waarneming van de hogere functie van adviseur. DOB. DLPA. Aanstelling van een contractueel dossierbehandelaar. Stelsel budgetverschuiving. Rekruteren van personeel A/9.1/JH A/9.2/JH DTO. DLPA. Vergelijkende selectieprocedure (bevordering/interne mobiliteit/externe mobiliteit) van een adviseur. Goedkeuring processenverbaal. Voltijdse bevordering. DTO. DLPA. Vergelijkende selectieprocedure (bevordering/interne mobiliteit/externe mobiliteit) van een adviseur. Kandidaturen. Departement Mens, Communicatie en Organisatie 3.2 Communicatiedienst Aankopen en/of leveren van goederen en diensten aan interne gebruikers A/1.1/JH CD. Raamovereenkomst "Levering van software en diensten voor ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning van de provinciale websites". Herschikking van de geraamde uitgaven van de 3 percelen. Departement Logistiek 4.4 Dienst Architectuur en Vastgoed Beheren van contracten, verzekeringen en vergunningen B/4.1/LC Tombola - vzw Ritmica - Hove - vergunning

4 Blad 4 Bouwen, verbouwen en restaureren A/6.1/LC Mechelen - provinciale technische scholen - bouwen van nijverheidsklassen - verrekening nr. 2. (dossiernummer : BenV-OPDR ) 1e bijkomende lijst A/6.2/LC Lille - doortrekkersterrein - inrichten van een terrein voor woonwagenbewoners - buitenaanleg en beplantingen - herziene gunning. (dossiernummer : BenV-OPDR ) 2e bijkomende lijst A/6.3/LC Antwerpen - project provinciehuis - perceel 2: ruwbouw, technieken en afwerking - vaststellingsovereenkomst. Opvolgen van rechtsgedingen A/9.1/LC A/9.2/LC A/9.3/LC A/9.4/LC Strafklacht valsheid in geschrifte - vonnis Herstelbemiddeling Heist-op-den-Berg schadegeval PGRK 17 september overeenkomst tweede minderjarige Machtiging tot inzage en afschrift dossiers hoven en rechtbanken Aanstelling advocaat Verhandelen van onroerend goed en van zakelijke rechten op onroerend goed A/11.1/LC Heist-op-den-Berg - Rashoevebeek (A ) - Overname bufferbekken van gemeente Heist-op-den-Berg. (dossiernummer : VGCO )

5 Blad 5 Departement Informatica- en Communicatietechnologie 5.1 Stafdienst ICT Aankopen en/of leveren van goederen en diensten aan interne gebruikers A/1.1/LC Provinciale overheidsopdrachten. Toepassing art van het provinciedecreet. Raamovereenkomst voor het leveren van software en diensten voor de ondersteuning van de provinciale GIS-toepassingen Lastvoorwaarden en wijze van gunnen. Goedkeuring. Departement Ontwikkeling en Educatie 6.2 Dienst Mondiaal Beleid Behandelen van subsidieaanvragen B/1.1/LL Mondiaal Beleid. Toekenning en betaling voorschot projectsubsidie 2019 aan Cooperativa El Recuerdo voor het provinciale regioproject in Guatemala. B/1.2/LL Mondiaal Beleid. Toekenning en betaling voorschot projectsubsidie 2019 aan Philippine Permaculture Association voor het PPA HOPsa project in de Filippijnen. B/1.3/LL A/1.4/LL Dienst Mondiaal Beleid. Aanstelling van de adviescommissie voor beoordeling van de Zuidprojecten in Dienst Mondiaal Beleid. Convenant Provincie Antwerpen vzw voor Goedkeuring. Departement Vrije Tijd 8.1 Dienst Vrijetijds- en Landschapsbeleving Aankopen en/of leveren van goederen en diensten aan interne gebruikers 1e bijkomende lijst A/1.1/JH Provinciale initiatieven. Vzw De Lilse Bergen. Wijziging samenstelling provinciale afvaardiging. Goedkeuring.

6 Blad 6 Onthalen en informeren van bezoekers en klanten A/9.1/JH Provinciale Groen- en Recreatiedomeinen. Instappen in de werking van de overkoepelende internationale voordelenkaart 'European Disability Card'. Kennisname en goedkeuring. Departement Ruimte, Erfgoed en Mobiliteit 9.3 Dienst Ruimtelijke Planning Uitvoeren van schorsingsbevoegdheid i.k.v. ruimtelijke ordening A/7.1/LL Gemeentelijk RUP Antwerpen Slachthuissite - Noordschippersdok - Lobroekdok schorsingsbevoegdheid. (dossiernummer : GemRUP ) A/7.2/LL A/7.3/LL Gemeentelijk RUP Puurs Winning herneming - advies plenaire vergadering (dossiernummer : GemRUP ) Gemeentelijk RUP Ravels Dorpscentrum Ravels advies openbaar onderzoek. (dossiernummer : GemRUP ) Departement Ruimte, Erfgoed en Mobiliteit 9.4 Dienst Omgevingsberoepen Behandelen van vergunningsaanvragen en georganiseerde beroepen A/7.1/LL A/7.2/LL A/7.3/LL Beroep tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Wuustwezel d.d. 01/09/2014 te Johannes Stadiuslaan zn - PSTV RVB-02 Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Turnhout d.d. 25/10/2018 te Watertappingstraat zn - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Puurs d.d. 08/10/2018 te Dendermondsesteenweg - referentie omgevingsloket:

7 Blad 7 A/7.4/LL A/7.5/LL A/7.6/LL A/7.7/LL A/7.8/LL A/7.9/LL A/7.10/LL A/7.11/LL A/7.12/LL A/7.13/LL A/7.14/LL Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Sint- Katelijne-Waver d.d. 22/10/2018 te Clemenceaustraat 74 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Antwerpen d.d. 19/10/2018 te Scheldestraat 3 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Antwerpen d.d. 07/12/2018 te Tweemontstraat 162/Tweemontstraat referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Antwerpen d.d. 04/01/2019 te Arthur Goemaerelei 31/Arthur Goemaerelei 33 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Antwerpen d.d. 21/12/2018 te Heirmanstraat referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Antwerpen van 14 december 2018 te Gasthuishoevestraat 71 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Willebroek d.d. 05/10/2018 te Denderlaan 22/Denderlaan 24 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de null van het college van burgemeester en schepenen van Boechout d.d. 24/09/2018 te Provinciesteenweg referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Lille d.d. 13/12/2018 te Boskant 39 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Rumst d.d. 26/11/2018 te Pierstraat 25 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de gedeeltelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Kalmthout d.d. 22/10/2018 te Frans Greefslaan 13 - referentie omgevingsloket:

8 Blad 8 A/7.15/LL A/7.16/LL A/7.17/LL A/7.18/LL Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Brecht d.d. 15/10/2018 te Dorpsstraat 2 - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Malle d.d. 13/08/2018 te Antwerpsesteenweg referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de voorwaardelijke vergunning van het college van burgemeester en schepenen van Geel d.d. 05/11/2018 te Kleinhoefstraat zn - referentie omgevingsloket: Omgevingsberoep nummer OMBER tegen de weigering van het college van burgemeester en schepenen van Aartselaar d.d. 19/11/2018 te Boomsesteenweg 14_1 en 14_2 - referentie omgevingsloket: Geven van goedkeuringen i.k.v. ruimtelijke ordening B/9.1/LL de volledige afschaffing van buurtwegen 32 en 36 en de gedeeltelijke afschaffing van de Grande Route van Gent naar Antwerpen Stad Antwerpen (dossiernummer : GemBU ) Departement Ruimte, Erfgoed en Mobiliteit 9.5 Dienst Mobiliteit Behandelen van subsidieaanvragen A/2.1/LL Verkeersveilige initiatieven in 10op10-schoolomgevingen adviesgroep maart 2019 toekenningen Departement Ruimte, Erfgoed en Mobiliteit 9.6 Dienst Erfgoed Behandelen van subsidieaanvragen A/1.1/LL Erediensten. Antwerpen. Islamitische geloofsgemeenschap Innerlijke Vrede. Tekort exploitatiebudget Toekenning en uitbetaling van de provinciesubsidie 2019.

9 Blad 9 Beheren van archieven A/2.1/LL Provinciaal Archeologisch Depot. Verwervingen en overdrachten Goedkeuring A/2.2/LL Provinciaal Archeologisch Depot. Jaarverslag Kennisname Formuleren van advies aan externen A/4.1/LL Monumentenwacht Antwerpen. Jaarverslag Kennisname Organiseren van educatieve, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten en evenementen B/6.1/LL Infodag Archeologie Organisatie en programma Departement Leefmilieu 10.2 Dienst Duurzaam Milieu- en Natuurbeleid Formuleren van advies aan externen A/3.1/JH Aanvraag volmacht percelen provincie Antwerpen voor de aanvraag van een individuele ontheffing op het ontbossingsverbod, noodzakelijk voor de opvulling van een kleiput te Schelle (Tuinlei). Goedkeuring. Departement Leefmilieu 10.3 Dienst Integraal Waterbeleid Behandelen van vergunningsaanvragen en georganiseerde beroepen B/2.1/JH WAMA het uitvoeren van werken aan waterloop nr. A.6.03 "Birrebeek" (2de categorie) te Willebroek

10 Blad 10 Departement Leefmilieu 10.4 Dienst Omgevingsvergunningen Behandelen van vergunningsaanvragen en georganiseerde beroepen A/1.1/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu A/1.2/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw A/1.3/LL A/1.4/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu OMWV OMVloket Aanvraag milieu A/1.5/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw A/1.6/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw + kleinhandel B/1.7/LL OMGP Herziening besluit deputatie - B/1.8/LL B/1.9/LL B/1.10/LL B/1.11/LL B/1.12/LL B/1.13/LL OMOV OMVloket Milieu - melding van overdracht - OMGP OMVloket Aanvraag milieu OMVP OMVloket Aanvraag milieu OMGP OMVloket Aanvraag stedenbouw OMGP OMVloket Aanvraag stedenbouw OMGP OMVloket Aanvraag milieu B/1.14/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw

11 Blad 11 B/1.15/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw B/1.16/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw B/1.17/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw B/1.18/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu + stedenbouw B/1.19/LL OMVP Herziening besluit deputatie - B/1.20/LL OMGP OMVloket Aanvraag stedenbouw 1e bijkomende lijst B/1.21/LL OMVP OMVloket Aanvraag stedenbouw 2e bijkomende lijst A/1.22/LL OMGP OMVloket Aanvraag milieu Departement Economie, Streekbeleid en Europa 11.2 Dienst Economie, Innovatie en Samenleven Behandelen van subsidieaanvragen A/1.1/LC B/1.2/KH Budget Exploitatiebudget. Beleidsdomeinen Economie, Streekbeleid en Europa. Budgetsleutel 0500/ Subsidiëring van het provinciaal economisch beleid. Aanwending van krediet. Goedkeuring. Inclusieve economie. Innovatieve projecten in de inclusieve economie. Toekenning en betaalbaarstelling subsidie 2019.

12 Blad 12 Coördineren, organiseren en ondersteunen van overleg tussen en met derden A/2.1/KH A/2.3/KH A/2.4/KH Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Wijziging provinciale vertegenwoordiging. Goedkeuring. Wonen. Wijziging provinciale vertegenwoordiging Woonpunt Mechelen. Goedkeuring. Wonen. Provinciale vertegenwoordiging De Vrije Woonst. Goedkeuring. Departement Economie, Streekbeleid en Europa 11.5 Dienst Landbouw en Plattelandsbeleid Behandelen van subsidieaanvragen A/1.1/LC PDPO-project 'Beek. Boer. Bodem.'. Financiële participatie en garantieverklaring. Goedkeuring. Coördineren, organiseren en ondersteunen van overleg tussen en met derden B/2.1/LC Samenwerking AGHRANT. Kennisname.

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 3 januari Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 3 januari Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 3 januari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 11 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 11 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 11 april 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 21 maart Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 21 maart Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 21 maart 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 29 mei Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 29 mei Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 29 mei 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 16 mei Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 16 mei Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 16 mei 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 25 april Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 25 april Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 25 april 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 14 maart Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 14 maart Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 14 maart 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 28 maart Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 28 maart Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 28 maart 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 21 februari Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 21 februari Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 21 februari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 14 februari Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 14 februari Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 14 februari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 4 juli Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 4 juli Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 4 juli 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 2 mei Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 2 mei Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 2 mei 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL A/2.2/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 13 juni Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 13 juni Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 13 juni 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 31 januari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 31 januari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 31 januari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 28 februari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 28 februari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 28 februari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter 1e bijkomende

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 6 juni Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 6 juni Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 6 juni 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL A/2.2/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 9 mei Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 9 mei Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 9 mei 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 18 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 18 april Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 18 april 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 6 december Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 6 december Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 6 december 2018 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 7 maart Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 7 maart Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 7 maart 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 18 juli Organiseren van agenda en besluitvorming

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 18 juli Organiseren van agenda en besluitvorming Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 18 juli 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Organiseren van agenda en besluitvorming A/2.1/LL Goedkeuring

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 27 JUNI 2013

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 27 JUNI 2013 603 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 27 JUNI 2013 1 Invulling van het begrip dagelijks bestuur in de zin van artikel 43, &2, 9 en artikel 43, &2, 11 van het provinciedecreet.

Nadere informatie

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 24 januari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter

Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie. In zitting van 24 januari Provinciale overheid. Vervanging voorzitter Blad 1 Lijst van de bundels voorgelegd aan de deputatie In zitting van 24 januari 2019 Departement Mens, Communicatie en Organisatie 1.1 Griffie Provinciale overheid. Vervanging voorzitter A/1.1/LL Vervanging

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 JUNI 2014

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 JUNI 2014 962 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 JUNI 2014 1 Gewone Provinciebedrijven opheffing GPB Arenbergschouwburg en overdracht eindbalans naar beginbalans APB Arenbergschouwburg.

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 25 SEPTEMBER 2014

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 25 SEPTEMBER 2014 115 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 25 SEPTEMBER 2014 1 Provincieraad. Ontslag van de heer Jan Hofkens. Opvolging. 2 Provincieraad. Ontslag van mevrouw Hilde De

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 22 JUNI 2017.

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 22 JUNI 2017. 594 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 22 JUNI 2017. 1 Jaarlijkse rapportage met betrekking tot interne controle. Algemeen kader van het interne controlesysteem. 2

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 NOVEMBER 2015

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 NOVEMBER 2015 105 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 NOVEMBER 2015 1 Provincieraad. Ontslag van mevrouw Benedicte Geniets. Opvolging. 2 Budget 2015 : nieuwe subsidie voor departement

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 23 maart 2017 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Ludwig Caluwé Telefoon: 03 240 52 48 Agenda nr. 4/2 Tweede reeks wijzigingen van 2017. Diverse correcties

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 24 november 2016 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 4/16 Vierde reeks wijzigingen van 2016 Departement

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 23 JUNI 2016

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 23 JUNI 2016 366 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 23 JUNI 2016 1 Jaarlijkse rapportage met betrekking tot interne controle. Algemeen kader van het interne controlesysteem. 2

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 maart 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Bruno Peeters Telefoon: 03 240 52 60 Agenda nr. 4/14 Tweede reeks wijzigingen van 2014. Technische

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 22 juni 2017 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Ludwig Caluwé Telefoon: 03 240 52 48 Agenda nr. 4/4 Derde reeks wijzigingen van 2017 en het meerjarenplan

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 26 februari 2015 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Ludwig Caluwé Telefoon: 03 240 52 48 Agenda nr. 4/3 Eerste reeks wijzigingen van 2015 Technische

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 23 juni 2016 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Bruno Peeters Telefoon: 03 240 52 60 Agenda nr. 4/4 Tweede reeks wijzigingen van 2016. Diverse wijzigingen

Nadere informatie

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres

Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Relatiebeheerders Land- en Tuinbouw Provincie Antwerpen Gemeente Relatiebeheerder Adres Aartselaar Arendonk Baarle Hertog Balen Balen Tel: 014 44 83 63 Beerse jef.meuws@kbc.be Beerse Tel: 014 44 83 45

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 23 mei 20 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/3 Vaststellen beleidsdomeinen en beleidsvelden vanaf

Nadere informatie

De notulen van het directiecomité IGEMO (782 ) d.d. 7 mei 2015 worden unaniem goedgekeurd.

De notulen van het directiecomité IGEMO (782 ) d.d. 7 mei 2015 worden unaniem goedgekeurd. Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 11 juni 2015 (784 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Ivan Blauwhoff (bestuurder)

Nadere informatie

7X GU Schuld. 72 GU Overdrachten

7X GU Schuld. 72 GU Overdrachten F U N C T I E S 70 GU Personeel 71 GU Werkingskosten 72 GU 7X GU Schuld 73 009 Algemene ontvangsten en uitgaven 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 019 Algemene schuld 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 029 Fondsen 0,00 0,00

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1901405 Provincieraadsbesluit betreft Provinciaal Patrimonium Dienstencontract voor het op afroep verrichten van schattingen van de waarde van onroerende

Nadere informatie

72 GU Overdrachten. 7X GU Schuld

72 GU Overdrachten. 7X GU Schuld F U N C T I E S 70 GU Personeel 71 GU Werkingskosten 72 GU 7X GU Schuld 73 009 Algemene ontvangsten en uitgaven 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 019 Algemene schuld 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 029 Fondsen 0,00 0,00

Nadere informatie

AGENDA PROVINCIERAAD VAN DE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN VAN 25 JUNI 2015 PLENAIRE VERGADERING - OPENBAAR

AGENDA PROVINCIERAAD VAN DE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN VAN 25 JUNI 2015 PLENAIRE VERGADERING - OPENBAAR AGENDA PROVINCIERAAD VAN DE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN VAN 25 JUNI 2015 PLENAIRE VERGADERING - OPENBAAR 1. Mondelinge vraagstelling over actuele onderwerpen PRIORITAIRE AGENDAPUNTEN COMMISSIE AZF- BESTUURLIJKE

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 24 mei 2018 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen,

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 september 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Ludwig Caluwé Telefoon: 03 240 52 48 Agenda nr. 4/3 Vierde reeks wijzigingen van 2014 - diverse

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 22 juni 2017 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Bruno Peeters Telefoon: 03 240 52 60 Agenda nr. 4/5 Derde reeks wijzigingen van 2017. Besteding resultaat

Nadere informatie

Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 20/06/2019

Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 20/06/2019 Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 20/06/2019 Agenda provincieraad OVERZICHT RAADSCOMMISSIES: NAAM DATUM BEVOEGDHEDEN 1 STE COMMISSIE 13/06/2019, 17U BESTUURLIJKE ORGANISATIE, PLATTELANDSBELEID,

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 4 september 2015 (336 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 4 september 2015 (336 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 4 september 2015 (336 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Jan Fonderie

Nadere informatie

18 december FINANCIËN-BUDGET. Vaststelling gemeentelijke dotatie 2019 aan de politiezone Mechelen-Willebroek.

18 december FINANCIËN-BUDGET. Vaststelling gemeentelijke dotatie 2019 aan de politiezone Mechelen-Willebroek. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 )

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 ) Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Ivan Blauwhoff

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 april 2019 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/3 Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie --- dossiernummer:. 1802726 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Klachtenbehandeling Jaarrapport over 2017 Hilde Bruggeman Mevrouwen en mijne Heren, Krachtens

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1207911 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Islamitische erediensten Islamitische Geloofsgemeenschap

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0710790 betreft verslaggever PISAD Resultatenrekening en toelichting 2006 voor vaststelling ; verslag Rekenhof voor kennisgeving

Nadere informatie

Aanpassing meerjarenplan & Budget 2018

Aanpassing meerjarenplan & Budget 2018 Aanpassing meerjarenplan 2014-2019 & Budget 2018 Inhoudstafel 1. Gevolgen Decreet Afslanking Provincies 2. Aanpassing meerjarenplan 2014-2019 3. Budget 2018 3 1. Gevolgen van het decreet afslanking 18-11-2016:

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 18 december 2013 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 1/2 Samenwerkingsovereenkomst 2013 tussen provincie

Nadere informatie

RMT-VGN BEP-DEP-01

RMT-VGN BEP-DEP-01 Deputatie van Vlaams-Brabant BESLUITENLIJST Donderdag 3 januari 2019 RUIMTE vergunningen Dossierkenmerk: RMT-VGN-2018-0727-BEP-DEP-01 Betreft: Lubbeek-beroep tegen de weigering van 13 augustus 2018, verleend

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 april 2017 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/2 Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen,

Nadere informatie

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking SUBSIDIEREGLEMENT DEPARTMENT CULTUUR Cultuurloket SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking Goedgekeurd door de provincieraad

Nadere informatie

WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg.

WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg. 216 WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg. De provincieraad van Antwerpen, Gelet op de bepalingen

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 maart 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/4 Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen,

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 26 juni 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Inga Verhaert Telefoon: 03 240 52 50 Agenda nr. 5/1 Intern Verzelfstandigde Agentschappen opheffing

Nadere informatie

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 SEPTEMBER 2013

BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 SEPTEMBER 2013 690 BESLUITEN GENOMEN DOOR DE PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN IN VERGADERING VAN 26 SEPTEMBER 2013 1 Oprichting Autonoom Provinciebedrijf Arenbergschouwburg Provincie Antwerpen, afgekort APB APA. Vaststellen

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Personeel dienst Werving & Loopbaan dossiernummer:. 30705 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Personeelsformatie en organogram Wijzigingen personeelsformatie en organogram naar

Nadere informatie

zitting van dinsdag 23 januari 2018

zitting van dinsdag 23 januari 2018 zitting van dinsdag 23 januari 2018 Openbare zitting 01 Jan Vlemincktoren - Restauratie en herbestemming - goedkeuring bestek De Jan Vlemincktoren is een beschermd monument. Dit houdt in dat een renovatie,

Nadere informatie

Bestuursmemoriaal. Provincie Vlaams-Brabant. Inhoud. Reglementen en verordeningen van de provincieraad

Bestuursmemoriaal. Provincie Vlaams-Brabant. Inhoud. Reglementen en verordeningen van de provincieraad Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant Nummer 1 20 januari 2011 17de jaargang Inhoud Reglementen en verordeningen van de provincieraad Nr. 1 Toepassing van de artikelen 244 en 245 van het Provinciedecreet

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 28 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 28 maart 2019 College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 28 maart 2019 HOOGDRINGENDE PUNTEN TOE TE LATEN OP DE ZITTING HD 1 2019_CBS_00460 Omgevingsbeslissingen 28/03/2019 - hoogdringend - Aanvaard

Nadere informatie

Reglement voor subsidiëring van artistiek-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen

Reglement voor subsidiëring van artistiek-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen Reglement voor subsidiëring van artistiek-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen Artikel 1 - Doelstelling Met dit reglement wil de Provincie West-Vlaanderen de kwaliteitsvolle werking in

Nadere informatie

Reglement impulssubsidie voor innovatieve projecten aangepast vervoer

Reglement impulssubsidie voor innovatieve projecten aangepast vervoer Reglement impulssubsidie voor innovatieve projecten aangepast vervoer Goedgekeurd door de provincieraad op 23 februari 2017 Hoofdstuk 1: Doel impulssubsidie... 2 Artikel 1: Beleidsvisie Aangepast Vervoer...

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 september 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Ludwig Caluwé Telefoon: 03 240 52 48 Agenda nr. 4/23 Vastgoed. Herselt. Provinciaal groendomein

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 november 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 1/2 Samenwerkingsovereenkomst 2014-2019 tussen

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk contactpersoon-toestel

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk contactpersoon-toestel Aan de leden van de gemeenteraad van en te 9200 DENDERMONDE datum 2017-06-19 uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk contactpersoon-toestel sec\edm\gjc Geertje Corthals (052)25 10 09 bijgevoegde agenda gemeenteraad

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 juni 2013 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Rik Röttger Telefoon: 03 240 52 55 Agenda nr. 12/4 Provinciale overheidsopdrachten. Toepassing van

Nadere informatie

OCMW-raad van 29 januari 2015

OCMW-raad van 29 januari 2015 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be Bondige toelichting voor het publiek

Nadere informatie

Reglement voor subsidiëring van sociaal-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen

Reglement voor subsidiëring van sociaal-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen Reglement voor subsidiëring van sociaal-culturele projecten van de Provincie West-Vlaanderen Artikel 1 Doelstelling Met dit reglement wil de Provincie West-Vlaanderen de kwaliteitsvolle werking in de sociaalculturele

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE ANTWERPEN

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE ANTWERPEN BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2017 vs. 2016 PROVINCIE ANTWERPEN 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1705773 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Kathedrale kerkfabrieken - Sint-Baafs Gent Budgetwijziging

Nadere informatie

WELZIJN. Wonen en Gelijke Kansen

WELZIJN. Wonen en Gelijke Kansen 831 WELZIJN Wonen en Gelijke Kansen Provincieraadsbesluit van 28 november 2013 in verband met de goedkeuring van de opheffing van het reglement impulssubsidie aan gemeenten in het kader van samenleven

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 28 april 2016 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Overzicht van de extern verzelfstandigde agentschappen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 7 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 30 april

Nadere informatie

Impulssubsidie voor innovatieve projecten wonen

Impulssubsidie voor innovatieve projecten wonen REGLEMENT Impulssubsidie voor innovatieve projecten wonen Goedgekeurd door de provincieraad op 23 februari 2017 Hoofdstuk 1: Doel impulssubsidie... 2 Artikel 1: Beleidsvisie wonen... 2 Artikel 2: Doelstellingen

Nadere informatie

aanpassing meerjarenplan aanpassing BW1 2018

aanpassing meerjarenplan aanpassing BW1 2018 aanpassing meerjarenplan 214-219 aanpassing BW1 218 1 2 MEERJARENPLAN 214-219 Aanpassing voorafgaand aan de vaststelling van de eerste reeks wijzigingen aan het budget 218 MOTIVERING VAN DE AANPASSINGEN

Nadere informatie

De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT

De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT 157 WELZIJN Provincieraadsbesluit van 24 november 2016 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging van het reglement innovatieve projecten in de welzijns- en gezondheidssector. De provincieraad

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1604173 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Leopoldskazerne - aankoop blokken D t.e.m. I aankoop van deel stad Gent waardoor de volledige

Nadere informatie

Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 23/06/2016

Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 23/06/2016 Provincieraad van de provincie West-Vlaanderen dd. 23/06/2016 Agenda provincieraad (PR) OVERZICHT RAADSCOMMISSIES: COMMISSIE AZF ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIËN 1 STE COMMISSIE BESTUURLIJKE ORGANISATIE, ALGEMENE

Nadere informatie

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_GR_00186 Notulen gemeenteraad 7 mei 2019: goedkeuring De gemeenteraad keurt de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant

Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant Nummer 5 20 mei 2013 19de jaargang Inhoud Reglementen en verordeningen van de provincieraad Nr. 20 Nr. 21 Toepassing van de artikelen 244 en 245 van het Provinciedecreet

Nadere informatie

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING.

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019.

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019. Besluiten schepencollege 22 januari 2019 Afwezig bij aanvang zitting: Gijsbrecht Huts en Eddy Poffé 1. De notulen van het schepencollege van 15 januari 2019 worden goedgekeurd. POLITIE 1. Akkoord met een

Nadere informatie

Openbare zitting. 5. REGIE GRONDBELEID. Goedkeuring begrotingswijziging 2/ REGIE STADSVERNIEUWING. Goedkeuring begrotingswijziging 2/2013.

Openbare zitting. 5. REGIE GRONDBELEID. Goedkeuring begrotingswijziging 2/ REGIE STADSVERNIEUWING. Goedkeuring begrotingswijziging 2/2013. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1304485 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant

Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant Bestuursmemoriaal Provincie Vlaams-Brabant Nummer 9 26 oktober 2015 21e jaargang Inhoud Reglementen en verordeningen van de provincieraad Nr. 39 Nr. 40 Toepassing van de artikelen 244 en 245 van het Provinciedecreet

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Zitting van 21 december 2016 Agenda. Mevrouw Mijnheer

GEMEENTERAAD. Zitting van 21 december 2016 Agenda. Mevrouw Mijnheer GEMEENTERAAD Zitting van Agenda Mevrouw Mijnheer Overeenkomstig artikelen 19 en 20 van het gemeentedecreet nodigen wij u uit tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad op woensdag om 18:00

Nadere informatie

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013 SUBSIDIEREGLEMENT DEPARTMENT CULTUUR Cultuurloket SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 11 mei 2017 (808 )

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 11 mei 2017 (808 ) Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 11 mei 2017 (808 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Ivan Blauwhoff (bestuurder)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 13 oktober 2016 (801 )

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 13 oktober 2016 (801 ) Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 13 oktober 2016 (801 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen

Nadere informatie

Deputatie van de provincie West-Vlaanderen dd. 06/12/2018

Deputatie van de provincie West-Vlaanderen dd. 06/12/2018 Deputatie van de provincie West-Vlaanderen dd. 06/12/2018 Lijst besluiten Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: NAEYAERT Bart, voorzitter; DE BETHUNE Jean, LAHAYE-BATTHEU Sabien, VANLERBERGHE Jurgen, gedeputeerden;

Nadere informatie

17 december POLITIE-FINANCIËN. Goedkeuring van de begroting 2014 van de lokale politie.

17 december POLITIE-FINANCIËN. Goedkeuring van de begroting 2014 van de lokale politie. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE ANTWERPEN BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs. 2015 PROVINCIE ANTWERPEN 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie