Jouw eigen gewichtsplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jouw eigen gewichtsplan"

Transcriptie

1 Jouw eigen gewichtsplan

2 Inhoud 06 De ommekeer in jouw leven? 08 Geef jezelf vleugels 10 Overheerlijke smaken 12 Gratis begeleiding 14 Blijvende gewichtsbeheersing 15 Veel gestelde vragen Eindelijk kan ik weer de dingen doen, die ik altijd wilde doen.

3 Gefeliciteerd De eerste stap is gezet Dit is jouw kans om definitief te slagen met afslanken en daarna op gewicht te blijven. Het Cambridge Weight Plan is een keuze voor jezelf. De keuze om jouw lichaam en jouw gezondheid centraal te stellen. De keuze om je weer vrij te voelen. Je gaat heel snel resultaat zien. Zowel op de weegschaal als in je dagelijks leven. Dit gewichtsplan brengt je niet alleen op het gewenste gewicht; het geeft je ook heel veel nieuwe energie. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn je al voorgegaan en zeggen nu: had ik dit maar eerder geweten! Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met een van onze consulenten. Kies voor een betere kwaliteit van leven. Vind je zelf ook dat je dit waard bent? Dan is hier de eerste stap gezet.

4 04 Het Cambridge Weight Plan dankt zijn succes aan: een wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma voor gewichtsverlies een totaalprogramma voor gewichtsbehoud met reguliere voeding gratis begeleiding door ervaringsdeskundigen, die je met raad en daad bijstaan. Eenvoudig, veilig en effectief. Dat zijn de trefwoorden van het Cambridge Weight Plan. Onze programma s zijn zo ingericht dat alle stappen steeds heel overzichtelijk en duidelijk zijn. De kracht van eenvoud. Alles wat je nodig hebt, zit in onze producten. Het resultaat van zeven jaar onderzoek door dr. Alan Howard, een voedingswetenschapper aan de universiteit van Cambridge, in samenwerking met Addenbrooke s Hospital. Veilig en verantwoord. Al 25 jaar succesvol in Engeland en wereldwijd bezig aan een spectaculaire opmars in inmiddels 24 landen. Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Alle Cambridge producten voldoen aan de hiervoor geldende Nederlandse, dan wel Europese wet- en regelgeving inzake VLCD s (very low calorie diet) en LCD s (low calorie diet). Het Cambridge Gewichtsplan is in de eerste plaats een uitgebalanceerd afslankprogramma. Maar het gaat hier om meer dan gewichtsverlies alleen. Het behouden van je streefgewicht op de lange termijn is minstens zo belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan eenvoudige veranderingen in jouw toekomstige leef- en eetpatroon. In kleine, realistische stappen, onder de persoonlijke hoede van je eigen consulent. Aan het einde van dit programma, ben je letterlijk een ander mens!

5 Ik ben mijn overgewicht te lijf gegaan. Mijn zoontje is er minstens zo blij mee, als ik. 05 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan

6 06 De ommekeer in jouw leven? Kies het programma dat bij jou past. Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma s. Op deze wijze heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te halen. In overleg met jouw consulent kijk je welk programma het beste bij jou past. Cambridge 500 De snelste methode. Een totaalvoeding van nog geen 500 kilocalorieën per dag, die al je reguliere maaltijden vervangt. Onwaarschijnlijk effectief, doordat je precies weet waaraan je toe bent. Geen gedoe met het klaarmaken van eigen recepten, het afwegen van porties en zelf calorieën tellen. Wat je ziet is wat je krijgt: drie geconcentreerde maaltijden, bestaande uit een shake, soep, reep of porridge (pap). Hiermee krijg je exact alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten binnen, die je nodig hebt voor een goede, dagelijkse balans. De basis vormt een beperking van de koolhydraten voor veel gewichtsverlies, in combinatie met voldoende eiwitten voor het behoud van spiermassa. Hiermee is de perfecte samenstelling gevonden, om snel en toch verantwoord af te slanken. Cambridge 500 brengt je lichaam na drie dagen in milde ketose; een vetverbranding die het hongergevoel opheft. Cambridge 500 is ideaal voor mensen met (zwaar) overgewicht, die langs een andere weg niet slagen. Het is niet bedoeld voor mensen die maar een paar kilo hoeven af te slanken. Vrouwen die minder dan 7 kilo en mannen die minder dan 10 kilo hoeven te verliezen, kunnen beter gebruik maken van het Cambridge 800 programma.

7 Cambridge 800 Met het Cambridge 800 programma kies je voor een iets hogere, maar nog altijd lage calorieinname. Het belangrijkste verschil met Cambridge 500 is dat je naast maaltijdvervangers, ook een zelf bereide (avond-)maaltijd gebruikt. Je kunt er dus nog reguliere voeding bij blijven gebruiken. Binnen dit programma heb je de keuze uit een calorie-inname van 800, 1.000, of kcal per dag. Omdat dit beter bij je past, of omdat je bijvoorbeeld zware fysieke arbeid verricht. Cambridge 800 kan in bepaalde gevallen een oplossing bieden om mensen met contra-indicaties tóch deel te laten nemen aan het Cambridge Weight Plan. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid Cambridge 800 te gebruiken als een totaalvoeding, bestaande uit vier in plaats van drie vervangende maaltijden per dag. Een extra eetmoment zónder reguliere voeding kan voor bepaalde mensen soms net beter werken. Het verschil met Cambridge 500 is dat je afslankt zonder in milde ketose te raken. 07 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan

8 08 Geef jezelf vleugels Iedereen heeft zo zijn redenen om te willen afslanken. Het is goed deze eens voor jezelf op papier te zetten, bijvoorbeeld in de vorm van een top-3. Een belangrijke reden is je gezondheid. Zwaar overgewicht brengt op termijn voor iedere mens gezondheidsproblemen met zich mee. Wil jij het zover laten komen, of wil je graag gezond oud worden? De ziekten waarover we het hebben, zijn: Hoge bloeddruk Verhoogde kans op hartfalen en beroertes Verhoogde kans op diabetes Verhoogd cholesterol Gewrichtsklachten Astmatische aandoeningen Verhoogde kans op bepaalde vormen van kanker Snurken, slaap-apneu en een tekort aan nachtrust Menstruatieproblemen en afnemende vruchtbaarheid Maar er zijn nog meer redenen te bedenken. Zoals: Verminderd zelfvertrouwen en een lage eigenwaarde Een verkeerd voorbeeld voor je kinderen Praktische beperkingen in het dagelijks leven Niet de dingen kunnen doen die je graag zou willen. Kortom, tijd om te handelen en de weg in te slaan naar een gezonder en gelukkiger leven.

9 Ik zie er niet alleen veel beter uit. Ik voel me ook stukken beter. 09 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan

10 10 Overheerlijke smaken Het Cambridge Weight Plan kent een grote variëteit aan smaken in repen, shakes, soepen en porridge (pap), met voor elk wat wils. Dat maakt dat de programma s voor iedereen goed vol te houden zijn.

11 Alle producten bevatten de noodzakelijke vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten en essentiële vetzuren voor een gezonde, dagelijkse voeding. Je hoeft dus geen aanvullende en vaak kostbare vitaminenpreparaten of andere voedingssupplementen aan te schaffen. De producten zijn eenvoudig overal mee naar toe te nemen en daardoor makkelijk in te passen in je dagelijkse routine. Cambridge 500 Shakes: chocolade, vanille, aardbei, banaan, butterscotch, cappuccino, toffee-walnoot, bosvruchten Repen: peanut crunch, cranberry crunch Soepen: kip-champignon, tomaat, groente, oriëntal chili Porridge (pap): naturel, appel-kaneel Lactosevrije shakes en soepen: chocolade, vanille, cappuccino, chocolate-orange, champignon Ondersteunende producten Mix a mousse: om van je shake een smakelijke pudding te maken Drankmixen: Sunshine Orange en Summer Berry. Om smaak toe te voegen aan je water, of om waterijsjes te maken (ter variatie) Golden vegetable: een groentebouillon als tussendoortje (maximaal 1 per dag) Cambridge Fibre: natuurlijke vezels, voor een goede stoelgang Drink voldoende water Het is belangrijk dat je minimaal 2,5 liter water per dag drinkt, als je het Cambridge Weight Plan volgt. Dit is onder meer nodig om de afvalstoffen af te voeren, die ontstaan bij het afbreken van de vetvoorraad. Doe je dit niet, dan kunnen bijwerkingen optreden, zoals constipatie, duizeligheid of hoofdpijn. 11 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan Cambridge 800 en 800 Plus Shakes: chocolade, vanille, aardbei, banaan, chocolate mint, bosvruchten (soya basis) Repen: citroen, appel-aarbei Soepen: champignon, groente

12 12 Gratis begeleiding Een goede begeleiding is een nog vaak onderschat element in het wel of niet slagen van een afslankprogramma. Cambridge telt landelijk meer dan tweehonderd consulenten, die jou helpen bij het laten uitkomen van jouw droom. Je consulent is je coach, je adviseur én je motivator, ofwel: je steun en toeverlaat. Alle consulenten zijn ervaringsdeskundigen, die het Cambridge Weight Plan ooit zelf succesvol doorlopen hebben. Zij kennen de successen als geen ander, maar ook de valkuilen die altijd op de loer liggen. Hun rol is onmisbaar in de begeleiding van het Cambridge Weight Plan. Daarom zijn de producten ook niet verkrijgbaar in de winkel of via internet, maar uitsluitend via onze consulenten. Zij hebben een gedegen opleiding gevolgd op het hoofdkantoor Cambridge Weight Plan Benelux BV in Amersfoort. Je kiest je eigen consulent via de website van Cambridge Weight Plan. De begeleiding is gratis! Tijdens het volgen van het Cambridge Weight Plan betaal je alleen voor de producten. Daarnaast betaal je eenmalig een bedrag voor een intakegesprek. Hierin wordt jouw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik besproken en gekeken welk programma het beste bij jou past.

13 Zonder mijn consulent had ik het niet gered 13 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan

14 14 Blijvende gewichtsbeheersing Afslanken is belangrijk om op het gewenste streefgewicht te komen. Gewichtsbeheersing op de langere termijn vraagt om een deskundige begeleiding, gedragsaanpassing en een gestructureerd programma. Met realistische doelen en in zorgvuldig opgebouwde stappen. Ook hierin speelt jouw consulent een belangrijke rol. Motivatie en enthousiasme bij het zien van de resultaten, doen de rest. Want één ding is zeker: als je het programma volgt zoals het moet, is jouw succes verzekerd. Cambridge Gewichtsbeheersing kent diverse ondersteunende programma s voor blijvend gewichtsbehoud op de langere termijn. Met Cambridge bewegen De Gezondheidsraad adviseert om dagelijks minstens 30 minuten te bewegen. Dat kan op vele manieren. Cambridge biedt een thuisprogramma met lichte fitnessoefeningen, al dan niet in combinatie met weerstandsbanden of een balance ball. Daarnaast bieden we wandelschema s. Ook hier werk je in kleine stapjes, met haalbare doelen, om daarna je grens weer een stukje te verleggen. De vier fasen die doorlopen worden, zijn: 1 Voorbereidingsfase 2 Afslankfase 3 Af- en opbouwfase 4 Gewichtsbeheersing Na de afslankfase word je door je consulent begeleid naar een gezond voedingspatroon. Via de af- en opbouwfase keer je stapsgewijs terug naar reguliere voeding. Deze lijn wordt doorgetrokken naar een programma voor Gewichtsbeheersing. Cambridge Levensstijl Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is het uitgangspunt van Cambridge Levensstijl. Door je bewust te worden van verkeerde leef- en eetgewoonten, kun je je gedrag veranderen. Want als je terugvalt in je oude gewoonten, is de kans groot dat je ook je oude gewicht weer bereikt. Voedingsadvies Wat moet je weten over voeding? Hoe kook je lekker en gezond tegelijk? Naast recepten delen we al onze kennis over voeding met jou. Hiermee kun je zelf creatief aan de slag in je keuken. Voor jezelf, maar de andere gezinsleden profiteren hier gelijk van mee. Want vanaf nu, kun je weer samen eten.

15 Veelgestelde vragen Mag iedereen het Cambridge Weight Plan volgen? Cambridge 500 mag worden gevolgd vanaf 18 jaar. Voor Cambridge 800 is de leeftijdsgrens 16 jaar. Bij gebruik van bepaalde medicijnen of ziektebeelden zal in overleg worden bekeken wat mogelijk is. Daarnaast is er een lijst met contra-indicaties, zoals na zware operaties of tijdens een zwangerschap, waarbij geen enkel afslankprogramma gevolgd mag worden. Dit geldt ook voor diabetes type 1, ernstige hartafwijkingen, zware depressies en eetstoornissen zoals anorexia en boulimia. Je consulent neemt dit met je door, als je je aanmeldt. Hoe lang mag je het Cambridge Weight Plan volgen? In principe tot je op je streefgewicht bent. De enige beperking is dat je na drie respectievelijk zes weken (in overleg) een tussenweek volgt, waarin tijdelijk reguliere voeding wordt toegevoegd. Hoe zit het met het jojo-effect? Wetenschappelijke studies wijzen uit dat het jojoeffect wordt verkleind door deskundige begeleiding, in combinatie met een totaalprogramma. Dit betekent dat er ook aandacht moet zijn voor voeding, beweging en levensstijl. Dit is exact wat het Cambridge Weight Plan behelst. Kan ik wel alles blijven doen? Op je gewone dagelijkse bezigheden heeft het Cambridge Gewichtsplan geen enkel invloed. Sterker nog: door de versnelde afbraak van vetten en de daarin opgeslagen afvalstoffen, krijgen de meeste mensen juist meer energie dan ze daarvoor hadden. Alleen fanatiek sporten zal in de eerste paar weken worden afgeraden. Overleg dit met je consulent. Wat voor opleiding hebben jullie consulenten gevolgd? Al onze consulenten zijn ervaringsdeskundigen die zelf met het Cambridge Weight Plan succesvol zijn afgeslankt.daarnaast hebben zij een gedegen training gevolgd bij Cambridge Weight Plan Benelux BV om zich zo veel mogelijk facetten van lichaam, voeding, gedrag en medicijnen eigen te maken. Kan ik de Cambridge producten ook zonder begeleiding gebruiken? Nee, het Cambridge Gewichtsplan is niet in de winkel of via andere verkoopkanalen te verkrijgen. Enerzijds door de sterke nadruk die wij leggen op een goede, deskundige begeleiding. Anderzijds ter bescherming van de consument. Het is niet de bedoeling dat onze producten worden gebruikt door jongeren, mensen met medische contra-indicaties, of mensen met een eetstoornis. Hoeveel gewichtsverlies kan ik verwachten? In principe bereikt iedereen zijn of haar streefgewicht. Het tempo waarin je afvalt is voor iedereen verschillend en mede afhankelijk van het programma dat je kiest. Een feit is dat je met een laag calorieën programma sneller afvalt dan met een dieet op basis van reguliere voeding. Dit is met name een oplossing voor mensen die heel veel gewicht moeten verliezen en daarvoor de kortste route willen kiezen. Heb je nog meer vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met een consulent bij jou in de buurt. Kijk hiervoor op 15 Cambridge Weight Plan. Jouw eigen gewichtsplan

16 Je toekomst start hier In het ruim 25-jarig bestaan van Cambridge Weight Plan zijn wereldwijd al miljoenen mensen succesvol afgevallen met het Cambridge Weight Plan. Op vind je alle verdere informatie over onze programma s, producten en consulenten. Hier lees je ook de persoonlijke succesverhalen van mensen die, vaak na jarenlange teleurstellingen, uiteindelijk zijn uitgekomen bij het Cambridge Weight Plan. Hun verhalen zijn uit het leven gegrepen en voor iedereen herkenbaar. Praat met anderen Bezoek het forum op onze website en deel in de ervaringen van mensen die momenteel het Cambridge Weight Plan gebruiken. Mensen zoals jij. Vastberaden om deze keer wél te slagen. Op het forum delen zij lief en leed met hun mede-afvallers. Door in te loggen, kunt je zelf deelnemen aan de gesprekken. Meet je eigen BMI Op onze website vind je in het linkermenu onder Cambridge Weight Plan een BMI meter( Body Mass Index). Deze geeft aan waar je met je huidige gewicht staat en wat voor jou een gezond gewicht is. Cambridge Weight Plan Benelux BV Siliciumweg SX Amersfoort t f e info@cambridgeweightplan.nl w Juni 2010

Cambridge 800 Introductie

Cambridge 800 Introductie Cambridge 800 Introductie Inhoud 04 Vier programma s 05 Een bewuste keuze 07 Vertrouw op je consulent 08 Overheerlijke smaken 10 Hoe werkt het? 11 Drink 2,5 tot 3 liter water 12 Medische informatie 15

Nadere informatie

- Maandag-dinsdag-donderdag, maandagavond en donderdagavond - Uitsluitend op afspraak

- Maandag-dinsdag-donderdag, maandagavond en donderdagavond - Uitsluitend op afspraak Gecertificeerd en Onafhankelijk Cambridge Consulent Marly Rosenboom Hoofdstraat 328 6372 ET Landgraaf Tel.: 06-526 525 51 email: info@marlyrosenboom.nl www.cambridgeweightplan.nl Openingstijden praktijk:

Nadere informatie

Cambridge 500 Totaalvoeding

Cambridge 500 Totaalvoeding Cambridge 500 Totaalvoeding Inhoud 04 De kracht van eenvoud 06 Een bewuste keuze 08 Stel een realistisch streefgewicht vast 09 Vertrouw op je consulent 10 Hoe werkt het? 11 De voorbereidingsfase 12 Zoveel

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Cambridge 500 Totaalvoeding

Cambridge 500 Totaalvoeding Cambridge 500 Totaalvoeding Inhoud 04 De kracht van eenvoud 06 Een bewuste keuze 08 Stel een realistisch streefgewicht vast 09 Vertrouw op je consulent 10 Hoe werkt het? 11 De voorbereidingsfase 12 Zoveel

Nadere informatie

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken EENVOUDIG EN GEZOND AFSLANKENN www.bcminfo.be Diëten met maaltijdvervangers Eenvoudig, snel en gezond afslanken KOM MEER TE WETEN OVER MAALTIJD- VERVANGERS

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000 půjčky 1000 kcal dieet recepten. pub-3922070195920298 Laag calorieën recepten 1800 ca vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën duizend calorieën dieet Een streng laag calorieën

Nadere informatie

Gezond gewicht. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Gezond gewicht. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Gezond gewicht Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Overgewicht 3 Oorzaken 4 Gezond gewicht 4 Tailleomvang 5 Voorkomen van overgewicht 6 Wat kun je

Nadere informatie

Heb ik met Cambridge Weightplan extra vitamines nodig?

Heb ik met Cambridge Weightplan extra vitamines nodig? Veelgestelde vragen CB500 Gaat het dieet niet ten koste van mijn spieren? Elk programma voor gewichtsverlies gaat samen met enig verlies van spierweefsel. Dit is onvermijdelijk (ongeacht welk dieet u ook

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies.

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies. Gezond gewicht Wat kunt u er zelf aan doen? Vraag ons gerust om advies altijd dichtbij www.alphega-apotheek.nl Gezond gewicht De meeste mensen willen graag een aantal kilo s afvallen. Maar is dat wel nodig?

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Informatie voor artsen en paramedici

Informatie voor artsen en paramedici Informatie voor artsen en paramedici 2 Snel, effectief en verantwoord Het Cambridge Weight Plan werd begin jaren tachtig ontwikkeld door de arts en voedingsdeskundige Dr. Alan Howard. Hieraan ging meer

Nadere informatie

Afslanktips foodteacher

Afslanktips foodteacher Afslanktips foodteacher deel 1 1 foodteacher tip 1: Drink veel water Van veel water drinken val je niet af, maar het zorgt er wel voor dat veel afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Als u wilt

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Start uw eigen verkooppunt!

Start uw eigen verkooppunt! HÉT EIWITDIEET Een unieke kans! Start uw eigen verkooppunt! snel afvallen afvallen opbouwen in balans Geldelozeweg 31 1625 NW Hoorn 0229-206 421 info@sanaslank.nl www.sanaslank.nl HÉT EIWITDIEET 1. Wat

Nadere informatie

Gezond afvallen doe je er niet. mee MAALTIJDVERVANGERS

Gezond afvallen doe je er niet. mee MAALTIJDVERVANGERS test MAALTIJDVERVANGERS Gezond afvallen doe je er niet Maaltijdvervangers als repen en shakes worden aangeprezen als uitgebalanceerde maaltijd met alle essentiële voedingsstoffen, om gezond af te vallen.

Nadere informatie

niveau 2, 3, 4 thema 5.5

niveau 2, 3, 4 thema 5.5 niveau 2, 3, 4 thema 5.5 Gezonde voeding Inleiding Wanneer eet je gezond? Hoeveel moet ik dagelijks eten? Wat is een goed lichaamsgewicht? Onder- en overgewicht Inleiding Goede voeding levert de dagelijks

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE WIL JE AFSLANKEN? OF JE CALORIEËN CONTROLEREN EN TOCH DE AANBEVOLEN VITAMINES, VOEDINGS- EN BOUWSTOFFEN

Nadere informatie

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken

7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken 7 Tips om Sneller, Gezonder en Zonder Hongergevoel af te Slanken Denk na bij wat je eet Alles begint bij nadenken, veel mensen eten om te eten en dat is uiteraard niet de bedoeling. Denk dus goed na waarom

Nadere informatie

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive.

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. MODIFAST: Hoeveel kunt u afvallen? Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. Dagelijks heeft een volwassene - afhankelijk van de lichaamsbeweging en het geslacht - ongeveer 2.000

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

Wij gaan door tot het gewenste figuur

Wij gaan door tot het gewenste figuur Doe mee! Wij gaan door tot het gewenste figuur EEN KORTE INTRODUCTIE VAN HET PRECON BCM DIEET Uw start naar een nieuwe ik! PRECON.INFO Inhoud PAGINA 4 UW PRECON BCM DIEET 6 GENOT EN AFWISSELINGG 10 PRECON

Nadere informatie

HET NEDERLAND SLANK PROGRAMMA

HET NEDERLAND SLANK PROGRAMMA HET NEDERLAND SLANK PROGRAMMA Een Permanente Oplossing Jouw Reis Naar Een Nieuw, Slank En Gezond Leven Gaat Nu Beginnen! Gefeliciteerd! Jij hebt ervoor gekozen om verstandig en toch lekker te gaan eten!

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE Maak van je in een handomdraai een groene smoothie! Healthy en ook nog eens heel lekker. Doe één dosering

Nadere informatie

Welzijn: gezond genieten van het leven

Welzijn: gezond genieten van het leven 1 Welzijnsevaluatie Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan: is uw lichaam in balans? Voedingsanalyse Vrijblijvend advies hoe u uw voeding kunt optimaliseren 2 Welzijn: gezond genieten van het leven

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN Het slagen van uw programma hangt volledig af van het correct gebruik van de producten. De basis van alle programma s is steeds Het Gezond Ontbijt.

Nadere informatie

Afvallen. Ik zorg voor mijn eigen gezondheid. Gezondheid

Afvallen. Ik zorg voor mijn eigen gezondheid. Gezondheid Afvallen Ik zorg voor mijn eigen gezondheid Gezondheid WORKSHOP AFVALLEN En laat je inspireren! Op een leuke, interactieve manier komen o.a. de volgende thema s aan bod: voeding, beweging, dieetvormen

Nadere informatie

Word ook consulente of promopunt van TimFit

Word ook consulente of promopunt van TimFit Word ook consulente of promopunt van TimFit Laat geen omzet liggen. TimFit: Het unieke afslankconcept voor de Beauty & Wellness Branche Afvallen op een verantwoorde manier: het kan met TimFit. Ben je geen

Nadere informatie

10 KEER GEZOND EET GROENTEN

10 KEER GEZOND EET GROENTEN 10 KEER GEZOND 10 KEER GEZOND Er zijn volgens ons tien regels waar het voedingspatroon van elke sporter of niet-sporter dagelijks aan zou moeten voldoen. Deze richtlijnen zijn grotendeels gebaseerd op

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Een goed gewicht Ben je ook een van die miljoenen Nederlanders die worstelen met de weegschaal? Of je nu een paar kilo wilt afvallen of juist

Nadere informatie

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen Inhoud 04 Inleiding Een gezonde levensstijl... Wat is het 5 stappen Afslankplan... 04 04 05 Wat Is Het 5 Stappen Plan? Gezond leven is duur?... Gezond leven kost veel moeite en tijd?... Hoeveel mag je

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 INHOUD Voorwoord 7 Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11 Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 Hoofdstuk 3 De BodieBoost afslankmethode 17 Korte uitleg over de BodieBoost-afslankmethode 17 De basisprincipes

Nadere informatie

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen Op 1 januari worden volop goede voornemens gemaakt. We willen stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, gezonder leven en ga zo maar door. Afvallen is

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER. Voedingsdagboek. Mariska Sprado 12062804 24/09/2012

HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER. Voedingsdagboek. Mariska Sprado 12062804 24/09/2012 HAAGSE HOGESCHOOL VOEDING EN DIETETIEK COMPACT VD-CO1.C.2 VOEDINGSLEER Voedingsdagboek Mariska Sprado 12062804 24/09/2012 TOTALE ENERGIE-INNAME EN ENERGIEPERCENTAGES Totale energie-inname Dag 1 9852 kj

Nadere informatie

Het voedingsdagboek, hoe werkt het...

Het voedingsdagboek, hoe werkt het... Het voedingsdagboek, hoe werkt het... Met een voedingsdagboek krijg je een beeld wat je dagelijks aan voeding binnen krijgt. Vaak ben je er zelf niet van bewust wat je precies eet en dringt op één dag.

Nadere informatie

Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat?

Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat? Overgewicht Wat is een gezond gewicht en hoe bereik ik dat? Overgewicht Een gezond gewicht en een gezond lijf gaan hand in hand. Als je te veel weegt, heb je overgewicht. Dat is niet goed voor je gezondheid.

Nadere informatie

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008:

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008: Werkbladen 2008: Over gezond eten 1 WAAROM IS GEZOND ETEN BELANGRIJK? Je bent nu in de groei. Je lichaam is nog lang niet klaar. Goed en gezond eten is daarom erg belangrijk. Want alleen dan krijg je voldoende

Nadere informatie

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2.

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2. Voeding en leefstijl bij en na kanker Malu van Geel Inhoud 1. Voeding van vroeger tot nu 2. Voeding en kanker 3. Aanbevelingen 4. Veel gestelde vragen 1. Voeding van vroeger tot nu 1 Hippocrates Laat voeding

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 5 sep t/m 11 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2014

Nieuwsbrief April 2014 Nieuwsbrief April 2014 AKTIE!!!! AKTIE!!!! De hele maand April kunt u uw konijn bij ons laten vaccineren voor 5, euro korting, Tegen Myxomatose en RHD. Dus in plaats van 33, euro betaald u 28, euro, voor

Nadere informatie

Fitness doelen stellen

Fitness doelen stellen Fitness doelen stellen Waarom is fysieke gezondheid belangrijk? Het is aantoonbaar dat mensen die fysiek actief zijn: Langer leven Minder last hebben van een hoge bloeddruk, suikerziekte, verhoogd cholesterol,

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT CAROLA VAN BEMMELEN voedingstabellen 3. Hoeveel eten heb je nodig? bent en om niet in paniek te raken wanneer je een leeg gevoel hebt (dit is vaak honger, maar eerder een gevoel

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

Er zijn verschillende meetmethodes waarmee u kunt vaststellen of u een gezond gewicht hebt:

Er zijn verschillende meetmethodes waarmee u kunt vaststellen of u een gezond gewicht hebt: Een gezond gewicht Een gezond gewicht Hebt u een gezond gewicht? Energiebalans Bewegen Hoe behoudt u een gezond gewicht? Tips voor het behouden van een gezond gewicht Tips voor het bereiken van een gezond

Nadere informatie

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers

Sport en Voeding. Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Sport en Voeding Sneller je sportdoelen bereiken Voor Krachtsporters, Duursporters en Afvallers Voorwoord Bedankt voor je interesse in in2health.nl. Op in2health.nl vind je onpartijdig gezondheidsadvies

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes. Lekker. en gezond eten met diabetes

Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes. Lekker. en gezond eten met diabetes Deze brochure is gebaseerd op de NDF Voedingsrichtlijn Diabetes Lekker en gezond eten met diabetes 3 Gezond eten heeft zin Met diabetes heb je extra veel plezier van gezond eten: je zit lekkerder in je

Nadere informatie

E-zine Voor een Goede lijn

E-zine Voor een Goede lijn Hierbij ontvang je het gratis E-zine voor een Goede lijn, Veel leesplezier! Mijn doel is voor iedereen een gezonde leefstijl mogelijk te maken met een gezond gewicht. Gezond leven met een gezond gewicht

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23 Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE Voeding voor een beter leven 23 Herbalife feiten Al meer dan 30 jaar succes, wereldwijd marktleider in gezonde voeding/voedingssupplementen

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret.

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret. 1 Powervoeding Versie 1.3 Inleiding Hoofdstuk 1: Calorieën Hoofdstuk 2: Macronutriënten Hoofdstuk 3: Fatsecret Hoofdstuk 4: Voedingsmiddelen Afsluiting Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina

Nadere informatie

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd en beweeg voluit!

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd en beweeg voluit! Gezonde voeding en beweging Eet gevarieerd en beweeg voluit! Alles over gezonde voeding en beweging Voel jij je gezond in je hoofd? www.fitinjehoofd.be of www.noknok.be Fitte School www.fitteschool.be

Nadere informatie

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd en beweeg voluit!

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd en beweeg voluit! Gezonde voeding en beweging Eet gevarieerd en beweeg voluit! Alles over gezonde voeding en beweging Voel jij je gezond in je hoofd? www.fitinjehoofd.be of www.noknok.be Fitte School www.fitteschool.be

Nadere informatie

Inhoud Hoe BRAVO ben jij?

Inhoud Hoe BRAVO ben jij? Inhoud Hoe BRAVO ben jij? Inleiding 2 De behandeling van een aandoening 2 Medicijnen 2 Leefstijl 5 Een verergering van je klachten 6 Jouw behandelplan 8 Bewegen 8 Roken 8 Alcohol en voeding 8 Ontspanning

Nadere informatie

Nutricia biedt meer. Persoonlijk advies van Nutricia Medische Voedingsservice

Nutricia biedt meer. Persoonlijk advies van Nutricia Medische Voedingsservice Nutricia biedt meer Persoonlijk advies van Nutricia Medische Voedingsservice Misschien heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen of behoefte aan meer informatie. Uw arts of diëtist kan u meer informatie

Nadere informatie

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58 3.3 Eén handje is één handje 52 3.4 Koffie: let op je nachtrust 53 4 Om met een grote boog omheen te gaan 56 4.1 De grootste dikmaker 58 4.2 Intolerantie 60 4.3 Nog even voor de duidelijkheid 63 5 Geen

Nadere informatie

FIGUACTIV FAQ. Veel gestelde vragen over de LR Figuactiv producten

FIGUACTIV FAQ. Veel gestelde vragen over de LR Figuactiv producten FIGUACTIV FAQ Veel gestelde vragen over de LR Figuactiv producten 1 Inhoudsopgave I. Wat werd er veranderd aan het recept, wat is er nieuw? P 3 II. Welke en hoeveel maaltijden vervang ik door Figuactiv?

Nadere informatie

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7

Leefstijlkoers. De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijlkoers De koers van uw leefstijl is gezond. Kijk op de volgende pagina voor een overzicht van uw leefstijl. 1 / 7 Leefstijloverzicht U ziet hieronder wat uw score is op de verschillende aspecten

Nadere informatie

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd, vermijd lang stilzitten en beweeg voluit!

Gezonde. voeding en. Eet gevarieerd, vermijd lang stilzitten en beweeg voluit! Gezonde voeding en beweging Eet gevarieerd, vermijd lang stilzitten en beweeg voluit! Alles over gezonde voeding en beweging Voel jij je gezond in je hoofd? www.fitinjehoofd.be of www.noknok.be Wil je

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA ZWAARLIJVIGHEID. Blaine Stiger - FOTOLIA DUIDELIJKE ANTWOORDEN

BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA ZWAARLIJVIGHEID. Blaine Stiger - FOTOLIA DUIDELIJKE ANTWOORDEN BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA ZWAARLIJVIGHEID Blaine Stiger - FOTOLIA DUIDELIJKE ANTWOORDEN Globaal Cardiovasculair Risico Sommige gedragingen in ons dagelijks leven vergroten de kans dat we vroeg of laat

Nadere informatie

KILLERBODY. Fajah Lourens. Slank in 12 weken. Verlies een kilo per week LEKKERE & SLANKE RECEPTEN

KILLERBODY. Fajah Lourens. Slank in 12 weken. Verlies een kilo per week LEKKERE & SLANKE RECEPTEN Fajah Lourens KILLERBODY Slank in 12 weken Verlies een kilo per week 12 WEKEN DIEET & VOEDINGSSCHEMA S voor vrouwen en mannen LEKKERE & SLANKE RECEPTEN 12 WEKEN TRAININGS SCHEMA S voor thuis en in de gym

Nadere informatie

Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht

Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht Informatiebrochure voor patiënten Samen naar een gezond gewicht De Nederlandse Obesitas Kliniek, het centrum voor patiënten met morbide obesitas De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is hét centrum van

Nadere informatie

KILLERBODY. Fajah Lourens. Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! IN 12 WEKEN SLANK? Slank in 12 weken. Fajah Lourens. Verlies een kilo per week

KILLERBODY. Fajah Lourens. Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! IN 12 WEKEN SLANK? Slank in 12 weken. Fajah Lourens. Verlies een kilo per week Fajah Lourens IN 12 WEKEN SLANK? KILLERBODY Ga met mij de mykillerbodymotivation aan! Slank in 12 weken Met dit boek help ik je om haalbare doelen te stellen én te bereiken. Volg mijn 12 weken trainings-

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WORDT EIGENAAR LEEFSTIJL ALS MEDICIJN VAN JE VITALITEIT! HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WIE ZIJN WIJ? AM

Nadere informatie

Het coachprogramma Afvallen door kennis.

Het coachprogramma Afvallen door kennis. Het coachprogramma Afvallen door kennis. Ik ben op een missie! En dat komt omdat je tegenwoordig om je oren geslagen wordt met diëten, pilletjes, shakes, repen en drankjes. Of je moet koolhydraten bannen,

Nadere informatie

Inhoud DOELSTELLING 14 VOEDING 30 RECEPTEN 156 TRAINING 80. Motivatie 6 Inleiding 9

Inhoud DOELSTELLING 14 VOEDING 30 RECEPTEN 156 TRAINING 80. Motivatie 6 Inleiding 9 Inhoud Motivatie 6 Inleiding 9 DOELSTELLING 14 Vragenlijst 18 Welk type lichaam heb ik? 22 VOEDING 30 Wat maakt een koolhydraat? 36 Mijn persoonlijke voedingstips 38 Cellulite 40 Hoe bereid je je eten

Nadere informatie

Risico op type 2 diabetes?

Risico op type 2 diabetes? Risico op type 2 diabetes? Wat is diabetes? Je hebt diabetes wanneer het suikergehalte in je bloed te hoog is. Als diabetes niet tijdig ontdekt wordt, kan dat tot ernstige verwikkelingen leiden. Type 1,

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Voedingsadvies bij Diabetes Mellitus. Bij gebruik van GLP-1-analoog

Voedingsadvies bij Diabetes Mellitus. Bij gebruik van GLP-1-analoog Voedingsadvies bij Diabetes Mellitus Bij gebruik van GLP-1-analoog Aangezien u lijdt aan Diabetes mellitus, type 2 (oftewel ouderdomsdiabetes) én overgewicht hebt, heeft de arts u een behandeling met zogenaamd

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts Een goede behandeling begint bij de juiste diagnose U zou heel raar staan te kijken als u bij uw huisarts binnenkwam en uw arts zei, nog voor u ging zitten: U krijgt van mij een ontstekingsremmer, zonder

Nadere informatie