Niet vergeten. Vanuit de directie: Goede start. Schoolgids en schoolkalender. 7 september 2016, jaargang 7 nummer 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Niet vergeten. Vanuit de directie: Goede start. Schoolgids en schoolkalender. 7 september 2016, jaargang 7 nummer 1"

Transcriptie

1 7 september 2016, jaargang 7 nummer 1 Niet vergeten donderdag 8 september OR vergadering donderdag 15 september informatie/ ontmoetingsavond voor alle groepen vrijdag 23 september Ateliers groep 4 t/m 8 vrijdag 23 september Herdenking monument groep 8 woensdag 28 september Kinderpostzegels groep 8 woensdag 23 september Korfbaltoernooi groep 5 en 6 vrijdag 30 september Ateliers groep 4 t/m 8 maandag 3 oktober Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 5 oktober Dag van de Leraar woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek (project met de hele Brede School) woensdag 5 oktober Dassenbur(i)cht 2 Vanuit de directie: Goede start Wat was het fijn om afgelopen maandag iedereen weer gezond en vrolijk terug te zien. Met ballonnen en slingers zijn de kinderen door de juf of meester welkom geheten. Na de eerste dag was iedereen voldaan en moe (ook de juffen en meesters!) Het wordt een mooi jaar! Ook de nieuwe kinderen en ouders wil ik nogmaals van harte welkom heten. Ik hoop dat jullie een fijne tijd hebben op onze school! Als u vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht! De deuren staan open! Schoolgids en schoolkalender Vandaag heeft u de nieuwe schoolkalender tevens schoolgids ontvangen. Hij is weer met zorg gemaakt en ook de foto s zijn zorgvuldig gekozen. Toch kunnen er foutjes in staan, maar dat zetten wij via het Dassenbur(i)cht of een persoonlijke mail recht. Daarom goed om het Dassenbur(i)cht maandelijks te lezen. Daarin staat de meest actuele informatie. Ik wil nogmaals graag de snipperdag die ieder kind heeft gekregen onder de aandacht brengen. Hiervoor hoeft u bij de directie geen toestemming te vragen, wel even aangeven bij de leerkracht. In de schoolgids staan de spelregels vermeld!

2 Foto s en films Jaarlijks vraag ik u collectief toestemming om ook uw kind op foto of film vast te leggen. We gebruiken die om op de website of op klasbord te zetten. Nooit voor commerciële doeleinden o.i.d. Zou het nodig zijn dat iemand specifiek komt filmen voor bijv. een onderzoek, dan vragen wij altijd eerst toestemming. Wilt u het via de mail aan mij laten weten als u GEEN toestemming geeft om door het jaar heen uw kind op foto of film te zetten: mariette.franssen@eenbes.nl Informatieavond De algemene informatieavond op donderdag 15 september zal weer in het teken staan van elkaar ontmoeten. De meeste info over de inhoud van het lesprogramma e.d. krijgt u schriftelijk van de leerkracht. Het is belangrijker om de leerkracht van uw kind te leren kennen en de andere ouders uit de groep te ontmoeten. Iedere leerkracht zal dat op zijn/ haar eigen manier vormgeven. Er zal een algemeen gedeelte zijn waarin we met elkaar het glas heffen op het nieuwe schooljaar. Hieronder vindt u de tijden waarop u verwacht wordt. U bent van harte uitgenodigd! Eerste ronde van uur: Groep 1/2a en 1/2b, 5/6, 6 en 7 Tweede ronde van uur: Groep 2/3, 3, 4, 4/5 en 8 Wij hopen u allen te ontmoeten! Geeft u even aan de leerkracht aan als u niet kunt komen. Het is ook fijn als u dan doorgeeft of er gegevens gewijzigd zijn, zoals mobiele nummers of mailadressen. Financiën OR Deze week heb ik met de penningmeester van de oudervereniging de financiën doorgenomen. Ik vind het prettig om op de hoogte te zijn van alles. Dit jaar ben ik nogal geschrokken van het aantal ouders dat de ouderbijdrage niet betaald heeft voor Het komt altijd voor dat ouders wat krap zitten en daar hebben we regelingen voor. En natuurlijk is de ouderbijdrage vrijwillig, maar zonder deze bijdrage kunnen we niet blijven doen wat we nu extra voor de kinderen doen. Onze bijdrage is laag, 25,00 voor de extra activiteiten voor het hele jaar en 10,00 voor een heel jaar surveilleren met 4 personen. Dat betekent 1,00 per maand voor een veilige situatie voor uw kind op de speelplaats. We moeten vrijwilligers een kleine vergoeding geven en als we iets overhouden is het voor de speelplaats. Dit jaar houden we iets over omdat we op de donderdag geen vierde persoon konden vinden en daarom krijgt iedere groep 50,00 om klein speelmateriaal aan te schaffen voor de eigen groep. Ik wil deze bijdrage graag bij u onder de aandacht brengen. Ik hoop dat u begrijpt dat we dit echt nodig hebben. De OR heeft een buffer, maar die is niet heel groot. Bovendien doen ze daarvan ook regelmatig iets extra s voor de hele school. Als u daarover meer wilt weten verwijs ik u naar de algemene ledenvergadering op donderdag 13 oktober om uur.

3 MR Dit schooljaar starten er 3 nieuwe ouders in onze MR. Een complete vernieuwing. De namen vindt u in de schoolgids die u vandaag gekregen hebt. Wij zijn erg blij dat ze met ons mee gaan denken en wensen hen heel veel succes! Groepsapps In het laatste Dassenbur(i)cht van het afgelopen schooljaar heb ik iets geschreven over groepsapps van kinderen. Ik zou het fijn vinden als u daar nog eens naar kijkt. Wij nemen dit onderwerp heel serieus. Herdenking slachtoffers 2 e wereldoorlog Op vrijdag 23 september vieren we het feit dat Nuenen, 72 jaar geleden, op 21 september 1944, bevrijd werd. Nuenen begint de herdenking van onze bevrijding ieder jaar weer met een openbare bijeenkomst in de Clemenskerk aan het Park. Deze herdenking begint om uur, heeft geen religieus karakter en is voor iedereen toegankelijk. We herdenken dan de geallieerde militairen die in en om Nuenen hun leven lieten voor onze vrijheid en de Nuenense burgers en militairen die zijn omgekomen tijdens de oorlogsperiode en de nasleep daarvan. Voorafgaande aan de herdenking in de kerk begeven burgemeester en wethouders zich, vergezeld door oud-strijders en genodigden en onder begeleiding van de gilden, van Het Klooster naar de Clemenskerk. Het programma voor de herdenking is als volgt: Koraalmuziek door het Gerwens Muziekkorps. Leerlingen van basisscholen De Dassenburcht en De Mijlpaal lezen door hen uitgekozen of zelfgemaakte teksten. Hoogtepunt van de herdenking vormt het voorlezen van de namen van de 25 geallieerde militairen die voor onze vrijheid zijn gesneuveld en de 43 namen van Nuenense militairen en burgers die toen zijn omgekomen. Wij lezen hun namen uit dankbaarheid voor de offers die zij brachten en als teken dat we hen niet vergeten zijn. Aansteken van 68 kaarsen voor omgekomen burgers en militairen door leerlingen van de basisscholen en de scouts van Rudyard Kipling. Samenzang van het Wilhelmus. Na de bijeenkomst begeleiden de gilden alle aanwezigen tot aan het kerkplein. Daar neemt het Gerwens Muziekkorps de begeleiding over tot vóór Het Klooster. Omdat er wegwerkzaamheden zijn bij het bevrijdingsmonument op de hoek van Parkstraat / Europalaan zal het vervolg van de herdenking zich afspelen vóór Het Klooster. Daar zijn kransleggingen, wordt het bevrijdingsvuur ontstoken, en gesproken door burgemeester Houben en de jeugdburgemeester. Vanaf uur is het bevrijdingsfeest.

4 We zijn weer begonnen. Welkom allemaal in schooljaar ! Jumbosparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! Veel plezier met deze actie. Met vriendelijke groet, Jumbo Supermarkten

5 Bewegen is gezond

6 LEV Groep

7 Nieuws van de dagopvang: Bij de dagopvang hebben we deze vakantie genoten van het mooie weer! Goed ingesmeerd en in luchtige zomer outfits hebben we de zon getrotseerd en een bezoek gebracht aan o.a.de Kievit en ijscotent. Lekker plonzen in het badje bij de Kievit, van de glijbaan, trampoline en daarna weer plons in het bad. De kinderen konden er geen genoeg van krijgen. Ook een uitje naar de ijscotent was een feest. Met de bolderkar is het altijd al speciaal en ook wel wat spannend. Met een pauze in ons mooie park had zelfs Vincent van Gogh er lol in! Natuurlijk hebben we ook op eigen locatie heerlijk gespeeld. Op vakantie geweest in onze eigen tent en een speurtocht gehouden door het kinderdagverblijf met zaklamp spannend. Al met al waren het ondanks de afwezigheid van veel vakantiegangertjes toch super gezellige weken!

8 Nieuws vanuit de BSO: Het was feest op de BSO tijdens de vakantie! Welkom op: We hebben een fijne vakantie gehad op de camping bij Kids Society Erica. Tenten gemaakt, eten gekookt, spelletjes gespeeld en gezwommen! Ook hebben we verschillende uitstapjes gemaakt; o.a. gezellig gespeeld bij speeltuin de Kievit en de Splinter. Hutten gebouwd in de bossen, gesport op de voetbalvelden, paarden verzorgd op de manege en als een echte prof de training van PSV meegemaakt! De kinderen van Nola en de Otters zijn naar het openluchttheater in Mariahout geweest en hebben daar het mooie sprookje Sneeuwwitje en the dwarfs gekeken. In de fit en funweek hebben we heerlijke smoothies en broodjes gezond gemaakt en ook waren op de BSO verschillende workshops met een echte timmerman, een heuse professor en dansen met Anne! Een super leuke vakantie dus! En nu: Eenbes brede school De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, 5671 VP Nuenen ,

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7 8 februari 2017, jaargang 7 nummer 6 Niet vergeten dinsdag 7 februari adviesgesprekken groep 8 donderdag 9 februari einde Cito toetsen donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari

Nadere informatie

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 Niet vergeten donderdag 30 oktober afscheid juf Erica dinsdag 4 november oudergesprekken welbevinden groep 2 t/m 8 woensdag 5 november IVN groep 5, 6 en 7 donderdag

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

OUDER-BEDANKOCHTEND WOENSDAG 20 JUNI

OUDER-BEDANKOCHTEND WOENSDAG 20 JUNI H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 27-4 t/m zo.13 mei 1 t/m 8 Meivakantie; dit is incl. Koningsdag en Hemelvaart Zondag 13 mei 1 t/m 8 Moederdag Dinsdag 15 mei 4 t/m 8 Controle hoofdluis

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 17 april 2019, jaargang 9 nummer 8 Niet vergeten woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 vrijdag 19 april Paasviering maandag 22 april start

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

Start Boekenproject groep 1 t/m 3 en Kinderopvang en Peuterspeelzaal

Start Boekenproject groep 1 t/m 3 en Kinderopvang en Peuterspeelzaal 30 augustus 2017, jaargang 8 nummer 1 Niet vergeten woensdag 30 augustus Schoolgids/ kalender mee naar huis dinsdag 5 september OR vergadering donderdag 7 september info/ ontmoetingsavond voor ouders groep

Nadere informatie

Belangrijke data. 20 en 22 september Ouder-kind avonden. Bestelformulieren en geld inleveren bloembollenactie: optie 1.

Belangrijke data. 20 en 22 september Ouder-kind avonden. Bestelformulieren en geld inleveren bloembollenactie: optie 1. Subscribe Share Past Issues Tran View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - september 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 20 en 22 september Ouder-kind avonden 23 september Bestelformulieren

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: Kwaliteitsonderzoek: 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: Kwaliteitsonderzoek: 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3 1 november 2017, jaargang 8 nummer 3 Niet vergeten donderdag 2 november Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 3 november Ateliers groep 4 t/m 8 woensdag 8 november Techniekochtend groep 1 t/m 8, 10.30

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon.

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon. 12 september 2016 Nummer 2 (week 37) AGENDA Maandag 12 september Vrijdag 16 september Dinsdag 20 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Ma t/m wo 26, 27 en 28 september Nieuwsbrief 2 komt

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

WEEK 35 1 september 2016

WEEK 35 1 september 2016 WEEK 35 1 september 2016 OVERLIJDEN MOEDER JOKELIEN Na twee weken intensieve zorg is in de nacht van zondag op maandag de moeder van Jokelien overleden. Vrijdagmiddag zal de uitvaartdienst zijn. Een aantal

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data 3 opening Kinderboekenweek. Open Ochtend

Voorwoord. Belangrijke data 3 opening Kinderboekenweek. Open Ochtend Nieuwsbrief nr. 2 Oktober 2018 Voorwoord Opgetogen kinderen, trotse gezichten en ijverige handen die hun werk lieten zien aan hun ouders op de informatieavond nieuwe stijl vorige week op Klavertje Vier.

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Formatie. 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Formatie. 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11 Niet vergeten donderdag 21 juli donderdag 21 juli vrijdag 22 juli maandag 25 juli doorschuifmiddag OR vergadering laatste schooldag, ruilochtend en afscheid start vakantie,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia.

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia. Nieuwsbrief Maandag 12 september 2016 Informatieavond 13 september Nog even op de valreep. Morgen vindt onze informatieavond plaats (start 19.00 uur) Er wordt algemene informatie gegeven over de school

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

We hopen op een mooi vervolg van dit speciale uitje met de school in een nieuwe school.

We hopen op een mooi vervolg van dit speciale uitje met de school in een nieuwe school. Van de directie. Intens tevreden kijk ik weer terug op een prachtig kamp met de hele school. Het weer werkte weer mee, de kinderen waren gezellig, de fantastische hulpouders waren weer top, de studenten

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord Deze week hebben we mogen genieten van tropische

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Schoolreis Jaarfeest Juf Lonneke Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Frisse start: Formatie: 28 augustus 2019, jaargang 10 nummer 1

Niet vergeten. Vanuit de directie: Frisse start: Formatie: 28 augustus 2019, jaargang 10 nummer 1 28 augustus 2019, jaargang 10 nummer 1 Niet vergeten donderdag 29 augustus informatieavond, 19.00 20.00 uur maandag 9 september schoolfotograaf woensdag 11 september kinderraad donderdag 12 september schoolreis

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie