MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen."

Transcriptie

1 J a a r g a n g 2 5, n u m m e r s e p t e m b e r Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking op donderdag 5 oktober. Ook onze school doet mee aan de oproep voor de landelijke onderwijsstaking. Op deze dag is de school gesloten. Kinderopvang ( Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO ) zijn op deze dag gewoon geopend. Met het team hebben we het middel van de staking besproken. Het gaat ons vooral om de kwaliteit van het onderwijs: dus o.a. geen grote groepen en meer tijd voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Onderwijs moet een basis zijn voor de toekomst. We hopen dat u begrip heeft voor de staking en samen met ons wilt zorgdragen voor het beste onderwijs voor uw kind. Arie Krijgsman Activiteitenbijdrage schooljaar U heeft van de penningmeester van de ouderraad vorige week een brief gekregen voor de betaling van de ouderbijdrage. Graag nogmaals uw aandacht hiervoor. Met uw bijdrage kunnen alle activiteiten doorgaan en kunnen we voor alle kinderen weer leuke activiteiten organiseren. Heeft u een factuur nodig van Leergeld, dan kunt u deze aanvragen bij meneer Arie. Nieuws van het Activiteitenplein Afgelopen dinsdag zijn we met groep 6, 7 en 8 van het Activiteitenplein naar een groepje ouderen in de Biezantijn geweest. We hebben elkaar leren kennen en elkaar geschilderd. Dit vonden we erg leuk om te doen! Binnenkort worden onze kunstwerken in de school tentoongesteld. We hopen dat we nog vaker leuke activiteiten kunnen doen met oudere wijkbewoners. Groetjes het dinsdag-team MR nieuws Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. Hartelijk dank daarvoor. U heeft gekozen voor: Jennifer Jansen, Mathijs Ham en Tamara Link. Wij wensen hen veel succes. MR. D e A q u a - P a s w o r d t v i a D i g i D u i f v e r s p r e i d.

2 Kinderboekenweek Op woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gruwelijk eng. In de klassen worden er allerlei activiteiten gedaan rondom het thema. Wat dat precies zal zijn dat is nog een verrassing. Op vrijdag 13 oktober is de afsluiting. We houden die dag een. boekenmarkt. Vanaf donderdag 5 oktober t/m vrijdag 13 oktober mag je 3 eigen boeken inleveren op school bij je leerkracht om te verkopen op de boekenmarkt. Het moeten kinderboeken zijn. Zorg dat de boeken er nog netjes uitzien. Voor ieder ingeleverd boek krijg je een betaalkaartje, waarmee je dan weer een ander boek kunt kopen. Doe je ook mee? Lezen is leuk en op deze manier kun je je eigen boekenvoorraad vernieuwen. Deze Techniekdag wordt georganiseerd door Junior Technovium, VNO-NCW regio Arnhem- Nijmegen, het regionale bedrijfsleven en de onderwijsinstellingen (mbo, hbo en universiteit). Een Techniekdag is voor ouders, leerlingen en leerkrachten een uitstekend oriëntatiemoment om de boeiende wereld van bèta en techniek beter te leren kennen. Techniek heeft de toekomst en de bedoeling is dan ook dat er uiteindelijk meer jongeren zullen instromen in de technische beroepen. Op een Techniekdag presenteren scholen (van vmbo tot en met universiteit) en bedrijven uit de regio Nijmegen zich door middel van doe-activiteiten. Kinderen tot 14 jaar kunnen zo op een leuke manier kennis maken met technische opleidingen en beroepen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld alles te weten komen over energie, elektriciteit en watermanagement. Er is een speurtocht voor basisschool leerlingen, een vlogwedstrijd voor middelbare scholieren, een Microbit escaperoom en in het kader van voedsel en technologie hebben we een pannenkoekenprinter. Jongeren laten we kennismaken met de technologie van de 21 e eeuw zoals 3D printen en lasersnijden. Kortom: zien en vooral ervaren hoe leuk en innovatief techniek is! Het biedt kinderen én hun ouders een mooie kans om kennis te maken met de boeiende wereld van techniek. Wanneer? Waar? Voor wie? Zaterdag 30 september van 10:00 16:00 uur Technovium, Heyendaalseweg 98, 6525 EE in Nijmegen, naast station Heyendaal. Voor de hele familie is er genoeg te doen, maar de Techniekdag is speciaal voor leerlingen van jaar. van jaar.

3 Hallo allemaal, momenteel zijn wij in groep 7 heel druk bezig met topografie, Topondernemers en de Week van de Pauzehap. Bij topografie hebben wij al verschillende delen van Europa behandeld, zoals het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Frankrijk en Duitsland. Bij Topondernemers hebben we hele mooie verslagen en posters gemaakt over het thema multimedia. Zo hebben wij gezamenlijk geleerd wat bijvoorbeeld het verschil is tussen het jeugdjournaal en het normale journaal en hoe er vroeger geschreven werd. De Week van de Pauzehap is een week waarin we leren wat de Schijf van de vijf is en maken we gezonde hapjes klaar voor in de pauze. Aan het einde van deze week krijgen wij een wedstrijdkaart mee naar huis. Door deze kaart te maken en op te sturen, maken we kans op mooie prijzen! Heel veel groetjes, Groep 7 Aan de ouder(s) / verzorger(s) van de leerlingen van de groepen 3 en 4. In het kader van het Onderwijskundig Partnerschap willen wij, de leerkrachten van de groepen 3 en 4, u dit schooljaar enkele malen uitnodigen om met uw zoon / dochter te werken aan de samenstelling van de Portfoliomap. Het is de bedoeling dat u met uw dochter / zoon een werkje uitzoekt waarop zij / hij enorm trots is. Samen vult u dan een bijbehorend formulier in, dat met een kopie van het gekozen werkje in de Portfoliomap zal worden gedaan. U bent van harte welkom op: - woensdag 11 oktober van tot u; - donderdag 23 november van tot u; - woensdag 31 januari van tot u; - donderdag 5 april van tot u; - woensdag 30 mei van tot u. Wij hopen u op de bovenstaande data in de groep te mogen ontmoeten. De leerkrachten van de groepen 3 en 4

4 Beste sportievelingen, ouders / verzorgers van basisschool Aquamarijn, Per 1 oktober 2017 start ik als sportdocent naschoolse activiteiten bij basisschool Aquamarijn. Even voorstellen. Ik ben Marjolein Janssen,32 jaar en ik woon in het Noord-Limburgse Gennep samen met mijn man en 5 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag en uiteraard vind ik het ook heel leuk om samen leuke activiteiten te doen. Vanuit Bureau Sportservice Gemeente Nijmegen ben ik 8 jaar actief geweest als Buurtsportcoach en per 1 oktober zal ik de overstap maken naar sportdocent. Binnen Aquamarijn zal ik de naschoolse lessen op maandag, dinsdag en donderdag gaan organiseren vanuit het Activiteitenplein. Ook zal ik me mede gaan richten op de sportparticipatie binnen school en het organiseren van leuke sport- en spelactiviteiten. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn die betrekking hebben op het sportieve vlak, dan hoop ik dat jullie mij weten te vinden. Ik ben er van overtuigd dat we elkaar kunnen versterken. Sportieve groet, Marjolein Janssen Jumbosparenvoorjeschool Vanaf woensdag 4 oktober t/m 28 november kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan onze school. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tenslotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang bij de tribune staat een verzamelbox waar u ze in achter kunt laten. Na afloop van de actie hoort u van ons wat we van de Jumbopunten uitgekozen hebben.

5 De agenda. Onze jarigen De komende 2 weken zijn jarig : Drinart Berisha Jayvano Brugman Jaymairo van Herwaarden Resa van Megen Leon Ni Wij feliciteren hen van harte met hun verjaardag en wensen hen een hele fijne dag toe en alle goeds. Vrijdag 29 september Maandag 2 oktober: Vandaag hebben de groepen 3, 4 en 5 muziekles van juffrouw Yildiz. Dinsdag 3 oktober Woensdag 4 oktober: OPENING KINDERBOEKENWEEK Tussen en u Open Inloop in de groepen 3 en 4. Tussen en u kunnen in de BoS boeken geleend worden die mee naar huis genomen mogen worden om daar te lezen. Donderdag 5 oktober : NATIONALE ONDERWIJSSTAKING OOK DE MEDEWERKERS VAN DE SCHOOL DOEN MEE MET DEZE STAKING. Het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de BSO zijn wel gewoon open! Vrijdag 6 oktober Maandag 9 oktober : Vandaag hebben de groepen 3, 4 en 5 muziekles van juffrouw Yildiz. Dinsdag 10 oktober Woensdag 11 oktober : Van tot u Portfoliobijeenkomst voor de ouders / verzorgers van de kinderen van de groepen 3 en 4. Tussen en u kunnen in de BoS boeken geleend worden die mee naar huis genomen mogen worden om daar te lezen. Donderdag 12 oktober : Vandaag verschijnt de nieuwe Aqua- Pas : jaargang 25 no 4.

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Gymkleren meenemen. Ouderbijdrage

Gymkleren meenemen. Ouderbijdrage J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 6 1 6 n o v e m b e r 2 0 1 7 Gymkleren meenemen Een aantal kinderen hebben geen gymkleding en/of gymschoenen bij zich. We vinden het niet hygiënisch als kinderen met blote

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 4. Belangrijke data. Voedselbos. Jaargang

WEEKBULLETIN 4. Belangrijke data. Voedselbos. Jaargang WEEKBULLETIN 4 Jaargang 36 23-09-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Dinsdag 27 september: contactouderavond 20.00u Woensdag 28 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Uitnodiging. Ouderavond over de Vreedzame School. Woensdag 23 november u. Wijziging maandag groep 5

Uitnodiging. Ouderavond over de Vreedzame School. Woensdag 23 november u. Wijziging maandag groep 5 J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 6 1 7 n o v e m b e r 2 0 1 6 Wijziging maandag groep 5 Met ingang van 1 december heeft meneer Marco andere werkzaamheden op de sportschool waar hij nu ook sport. Vanaf

Nadere informatie

De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon school.

De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon school. J a a r g a n g 2 1, n u m m e r 2 2 9 a u g u s t u s 2 0 1 3 Studiedag vrijdag 6 sept. De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

J a a r g a n g 2 3, n u m m e r m e i

J a a r g a n g 2 3, n u m m e r m e i J a a r g a n g 2 3, n u m m e r 1 7 2 6 m e i 2 0 1 6 Nikkie geboren! Afgelopen zondag, 15 mei, om 16.10 uur is onze dochter Nikkie Jo-Ann geboren! Alles is goed gegaan en we mochten al snel weer naar

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 8 Verjaardagen 31-10 Rick groep 1/2A 03-11 Tim groep 4/5 31-10 Niels groep 8 04-11 Nova groep 1/2C 01-11 Seth groep 4/5 04-11 Liz groep 4/5 02-11 Ferron groep 1/2C 04-11 Carolina groep 7 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November Oktober 2017 Voorwoord Ouderavonden, kinderraadsinstallatie, trouwerij op school, fantastische kampdagen, inspiratiereis voor de teams, slangen op school, staking. Werken in het onderwijs, nooit saai!

Nadere informatie

Nieuws van de meidengroep

Nieuws van de meidengroep J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 4 1 3 o k t o b e r 2 0 1 6 Adreslijst ingeleverd? Bij ziekte van uw kind of noodgevallen willen wij u snel kunnen bereiken. De adreslijsten gebruiken we daarbij. Heeft

Nadere informatie

We lopen rustig in de school.

We lopen rustig in de school. De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T 0593 331305 * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * www.wegwijzer-westerbork.nl Donderdag 12 oktober 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

Iedereen een heel goed schooljaar toegewenst en graag tot woensdagavond 7 september. Gymtijden

Iedereen een heel goed schooljaar toegewenst en graag tot woensdagavond 7 september. Gymtijden J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 1 s e p t e m b e r 2 0 1 6 Beste ouder(s) / verzorger(s), met prachtig nazomerweer zijn we weer begonnen aan een nieuw schooljaar. In groep 7 is juf Sevgi als nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender Nieuwsbrief 3 vrijdag 29 september 2017 AGENDA 2 oktober Week van de groene voetstappen 3 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 4 oktober Start Kinderboekenweek Griezelen 5 oktober Bieb groepen 5-6 6 oktober Manjefiekviering

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar.

Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. Algemene informatie Hallo allemaal! Het nieuwe boekje van Activiteitenplein Aquamarijn ligt voor u klaar, boordevol informatie over komend schooljaar. In dit boekje leest u wie we zijn en wat we doen.

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender oktober 2017 1 17 2 18 3 Opening Kinderboekenweek en Jeelo-project 19 Omgaan met elkaar 4 Dierendag; 20 5 Juf Linda jarig; 21 Dag van de Leraar; Het Mozaïek in Staking! 6 Groepen 7-8: Gastles

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 03

JAARGANG 6 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 03 5 ober. Deze week zijn we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt als het om invalleerkrachten gaat. Al heel snel in het schooljaar hebben we een groep moeten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 Welkom in schooljaar 2016-2017 Wij heten alle leerlingen en hun ouders van harte welkom in het nieuwe schooljaar. Inmiddels zit de eerste schoolweek

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Beste kinderen en ouders van De Muze,

Beste kinderen en ouders van De Muze, MUZEJOURNAAL WEEK 36 EN 37 ; VRIJDAG 17 JULI 2015 AGENDA Maandag 31 augustus Start schooljaar 2015-2016 Dinsdag 1 september Woensdag 2 september Donderdag 3 september Vrijdag 4 september Maandag 7 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e

Nieuwsbrief van Basisschool Meerdijk. T u s s e n b e i d e T u s s e n b e i d e De tussenbeide is een informatieblad bedoeld voor ouders/verzorgers om op de hoogte te blijven van de gang van zaken op school. Een uitgave van: Basisschool Meerdijk Frans Halslaan

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

TAM TAM. Van vrijdag 1 april t/m 15 april.

TAM TAM. Van vrijdag 1 april t/m 15 april. TAM TAM infobeisterveld@skozok.nl Van vrijdag 1 april t/m 15 april. In deze TamTam Voorwoord directie: Vernieuwde website Vaste rubrieken: Verjaardagen, belangrijke data, vooruitblik, BSO, GGD Informatie

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Als je onzeker bent over jezelf, over je uiterlijk of over je capaciteiten, of je wel geestig genoeg bent,

Als je onzeker bent over jezelf, over je uiterlijk of over je capaciteiten, of je wel geestig genoeg bent, Jaargang 15 Nieuwsbrief 20 11 juli 2019 Van de directietafel Volgende week sluiten we het cursusjaar 2018-2019 af. Als team zijn we dankbaar dat u dit schooljaar uw kinderen weer aan ons heeft toevertrouwd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 1 Jaargang 8 september 2017 Nieuwsbrief KBS De Boxem Agenda 15 september Kalender mee 18 t/m 24 september Gülçin Bayindir afwezig i.v.m. studiereis 22 september Nieuwsbrief 2 28 september 19.00 Informatieavond

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie