Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398"

Transcriptie

1 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag van de Leraar Geen bijzonderheden Herfstvakantie Vrijdag 26 oktober Keuzecursus In de periode van 29 september t/m 5 oktober zijn de volgende kinderen jarig: 29 sept 30 sept 2 okt 4 okt 5 okt Sarah van der Kemp Zen Vermeulen Nina Kempkes Desh van de Ven Sophie Bots Papavers Vergeetmenietjes Zonnebloemen Zonnebloemen Zandklokjes Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag! Weekopening Aanstaande maandag zal juf Loes de week openen met een viering over de kinderboekenweek. Uitnodiging meesters- en juffendag Donderdag 5 oktober is het weer tijd voor de meesters- en juffendag. Op deze dag wordt de verjaardag van de meesters en de juffen gevierd. Wij willen graag alle kinderen uitnodigen voor een fantastische en verrassende dag. We hopen er iets gezelligs van te maken. Op deze dag is het niet nodig om fruit en drinken mee naar school te nemen en is er geen weeksluiting. Er is wel een viering in de ochtend tussen 08:30u. en 09.00u. Hierbij zijn ook ouders, verzorgers welkom. Indien uw kind graag iets aan zijn of haar meester of juf wil geven, zijn wij heel blij met iets dat door de kinderen zelf gemaakt is.

2 Schooltuin Aanstaande dinsdag 2 oktober gaan de Papavers naar de schooltuin. Vergeet de fiets en laarzen niet! Transport keuzecursus We hebben genoeg aanmeldingen gekregen voor ouders die een cursus willen verzorgen op vrijdag 26 oktober, hartelijk dank! We zijn echter nog wel op zoek naar (groot)ouders/verzorgers die kinderen met de auto/fiets naar een locatie in Gemert/De Rips kunnen brengen. Wie heeft een fiets/auto tot zijn/haar beschikking en kan ons daarbij helpen? De kinderen moeten om 8.55 uur naar de cursus toe en mogen om 11.30/11.45 uur weer opgehaald worden. Wie o wie, wil en kan ons helpen? Loop even binnen bij Tommy of Sanne of stuur een mail naar keuzecursus@depandelaar.nl Spaar bij Bruna Wijn voor gratis kinderboeken voor de schoolbieb Geachte ouders / verzorgers, Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. Deze keer staan kinderboeken over vriendschap centraal. De Kinderboekenweek wordt dit jaar weer extra leuk met de schoolbiebactie van Bruna Wijn: sparen voor de schoolbieb. Een fantastische manier om onze schoolbibliotheek uit te breiden. U kunt namelijk sparen voor gratis kinderboeken voor onze schoolbieb! Hoe werkt Sparen voor de schoolbieb? Ouders / verzorgers kopen tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek bij Bruna Wijn in Gemert en leveren de kassabon in op school. Alle kassabonnen van 3 t/m 14 oktober 2018 kunt u inleveren op school bij de groepsleiders. Bruna Wijn telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon. Doe mee want lezen is een feest!

3 Bovenbouw project de geschiedenis van Gemert Bovenbouw project de geschiedenis van Gemert Zoals eerder vermeld zijn we begonnen met het project de geschiedenis van Gemert. Daarbij gaan de kinderen allerlei dingen onderzoeken en ondervinden. Komende week starten we met een bezoek aan de heemkundekring. Daar zal Simon van Wetten alle kinderen van de bovenbouw wijzer maken over de geschiedenis van Gemert. Omdat we niet met 90 kinderen tegelijk naar de Latijnse school kunnen, gaan we in 6 x met een groep van 15 kinderen een bezoek brengen. Op 2, 3, 4, 9, 10 en 11 oktober gaat telkens een groepje van ongeveer 9.30 uur tot uur naar de Latijnse school. Daar krijgen de kinderen: een korte rondleiding door het archief/ de Latijnse school een presentatie over de geschiedenis van Gemert gaan zelf aan de slag met informatie over Gemert krijgen een rondleiding door "de straat" Het schema van de bezoekjes, ziet er als volgt uit: 2 en 9 oktober 3 en 10 oktober 4 en 11 oktober Wie Zonnebloemen Papavers Riddersporen De kinderen dienen op deze dag hun fiets bij zich te hebben. Nadat de kinderen een stuk wijzer zijn geworden, mogen ze zelf een rondleiding gaan voorbereiden en die uiteindelijk aan hun eigen ouders/verzorgers, presenteren! Deze zal na de herfstvakantie zijn. De dagen en tijden zullen vóór de herfstvakantie worden gecommuniceerd, zodat er rekening kan worden gehouden met werk. Speuren naar het verleden met metaaldetectors De bovenbouw werkt de komende weken aan het thema De geschiedenis van Gemert. We hebben al een hoop interessante activiteiten op de planning staan. We gaan onder andere zelf speuren naar het verleden van Gemert. Op dinsdag 9 oktober mogen alle bovenbouwgroepen met metaaldetectors aan de slag. We hebben al een aantal vrijwilligers bereid gevonden om ons daarbij te helpen. Om de groepjes kinderen nog kleiner te kunnen maken zijn we op zoek naar ouders, opa s, oma s of andere bekenden die in het bezit zijn van een metaaldetector en die 9 oktober met ons kunnen gaan speuren. Opgeven kan bij juf Eline of via de mail. (eline.kuipers@depandelaar.nl) Tevredenheidspeiling In de bijlagen vindt u de terugkoppeling van de tevredenheidspeiling die als ouder over De Pandelaar heeft ingevuld. Het gemiddelde rapportcijfer dat u ons als ouder geeft komt uit op een 8,7. De mate waarop kinderen met plezier naar school gaan en ze zich veilig voelen op school werd door alle ouders gewaardeerd (100% score). Het contact met medewerkers scoort ook erg hoog (99% score) Hier zijn we erg trots op! Naast het uitgesproken vertrouwen komen er ook een aantal verbeterpunten uit de peiling. Zo is de veiligheid op weg naar school een aandachtspunt. Uiteraard nemen we deze serieus en geven we deze een plekje bij toekomstige ontwikkelingen. Voor een terugkoppeling op alle onderdelen van de vragenlijst verwijzen we u graag naar de samenvatting in de bijlagen.

4 Jumbo spaaractie Vanaf woensdag 3 oktober kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10, ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! De top is bereikt! Wat zijn we trots op deze kanjers! Onderbouw: onderbroeken In de onderbouw missen we een heleboel onderbroeken en broeken, die de kinderen aankrijgen wanneer ze een natte broek hebben. Heeft u thuis nog onderbroeken van school, dan zouden wij het fijn vinden als u die terug wil brengen. Mocht u toevallig nog oude onderbroeken hebben, dan zijn wij daar erg mee geholpen. Alvast bedankt!

5 LEGO gezocht! Onderbouw: Lego gezocht In de onderbouw is de bak met lego nog altijd kwijt. Deze is na het poetsen, in de laatste schoolweek voor de zomervakantie, niet meer terug naar school gebracht. Wie weet waar onze lego is? Wij zouden het ontzettend fijn vinden als de bak met lego wordt teruggebracht, zodat de kinderen er weer mee kunnen spelen! Alvast bedankt! Bezoek van de burgemeester Vanochtend heeft de burgemeester van Gemert, Michiel van Veen, alle kinderen uit de onderbouw een superheldendiploma overhandigd! De kinderen hadden dit diploma verdiend omdat ze o.a. dapper zijn geweest en elkaar hebben geholpen. De kinderen hebben ook nog wat vragen aan de burgemeester gesteld, zoals: - Vindt u het leuk om hier te zijn? - Heeft u planten? - Doet u thuis de afwas? - Houdt u van het geluid van een carillon? - Woont u in het gemeentehuis? - Waarom zien we uw vrouw en kinderen nooit? We sluiten met het superheldendiploma het thema af en starten aanstaande maandag met een nieuw thema.

6 CR Werk & Inkomen Gemert-Bakel

Pandelaa tje 12 oktober 2018 Nr:1400

Pandelaa tje 12 oktober 2018 Nr:1400 Pandelaa tje 12 oktober 2018 Nr:1400 Kalender Jarigen Week 42 Week 43 Week 44 Week 45 Herfstvakantie Maandag 22 oktober Geen viering Vrijdag 26 oktober Keuzecursus Geen bijzonderheden Maandag 5 november

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Voorlezen in de groepen

Voorlezen in de groepen Pandelaa tje 18 januari 2019 Nr:1411 Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Kalender Woensdag 23 januari Voorleesactiviteit Geen bijzonderheden 7 februari afscheid juf Inge Geen bijzonderheden Jarigen In de periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Weekopening. Papavers naar de schooltuin. Materialen brengen op school

Weekopening. Papavers naar de schooltuin. Materialen brengen op school Pandelaa tje 17 mei 2019 Nr:1425 Week 21 Week 22 Week 23 Week 24 Kalender Dinsdag 21 mei Papavers naar de schooltuin Vrijdag 24 mei Festypand 17.00-19.00 Dinsdag 28 mei Riddersporen naar de schooltuin

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen Pandelaa tje 7 december 2018 Nr:1407 Week 50 Week 51 Week 52 Week 01 Week 02 Kalender Geen bijzonderheden Maandag 17 december Schaatsen bovenbouw Vrijdag 21 december Kerstactiviteit Maandag 24 december

Nadere informatie

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers!

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers! Pandelaa tje 28 juni 2019 Nr:1431 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Kalender Maandag 1 juli Afscheidsshow 8 e -jaars 13.15u vieringruimte voor opa s, oma s, broers en zussen. Dinsdag 2 juli Alle bovenbouwgroepen

Nadere informatie

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Kalender Jarigen Week 35 Week 36 Week 37 Ma. 25 augustus 1 e schooldag Geen bijzonderheden Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw en 3 e jaars Wo. 13 september

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391

Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391 Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391 Kalender Jarigen Week 34 Week 35 Week 36 Ma. 20 augustus 1 e schooldag Geen bijzonderheden Di. 4 september Stamgroepavond onderbouw Wo. 5 september Stamgroepavond

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender

Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender Nieuwsbrief 3 vrijdag 29 september 2017 AGENDA 2 oktober Week van de groene voetstappen 3 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 4 oktober Start Kinderboekenweek Griezelen 5 oktober Bieb groepen 5-6 6 oktober Manjefiekviering

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Kalender Jarigen Week 46 Week 47 Week 48 Week 49 Vrijdag 16 november Ouderfeest Maandag 19 november Verslagen mee Donderdag 22 november Verslaggesprekken Dinsdag 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 03

JAARGANG 6 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 03 5 ober. Deze week zijn we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt als het om invalleerkrachten gaat. Al heel snel in het schooljaar hebben we een groep moeten

Nadere informatie

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November Oktober 2017 Voorwoord Ouderavonden, kinderraadsinstallatie, trouwerij op school, fantastische kampdagen, inspiratiereis voor de teams, slangen op school, staking. Werken in het onderwijs, nooit saai!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Voor vragen, verdere informatie en aanmelding, kan er contact opgenomen worden met de LOC, via ons adres:

Voor vragen, verdere informatie en aanmelding, kan er contact opgenomen worden met de LOC, via ons  adres: Ouderportaal U heeft afgelopen dinsdag via de kinderen de unieke code (token) gekregen om ouderportaal te kunnen activeren. Voor de zomervakantie hebben wij de bestanden per groep moeten aanleveren bij

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september.

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september. WolderWeetje Maandag 23 september 2019 B ELANGRIJKE DATA Studiedag groep 1-2 Woensdag 18 september Informatieavond Kinderpostzegels Studiedag hele school Inloop spreekuur CJG/ GGD Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 8 Verjaardagen 31-10 Rick groep 1/2A 03-11 Tim groep 4/5 31-10 Niels groep 8 04-11 Nova groep 1/2C 01-11 Seth groep 4/5 04-11 Liz groep 4/5 02-11 Ferron groep 1/2C 04-11 Carolina groep 7 02-11

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 03 3 oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Activiteiten 4 t/m 13 oktober 2017 Kinderboekenweek 11 oktober 2017 Algemene Ledenvergadering OV/MR 16 t/m 20 oktober 2017 Herfstvakantie Swingende

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender oktober 2017 1 17 2 18 3 Opening Kinderboekenweek en Jeelo-project 19 Omgaan met elkaar 4 Dierendag; 20 5 Juf Linda jarig; 21 Dag van de Leraar; Het Mozaïek in Staking! 6 Groepen 7-8: Gastles

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279

Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279 Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279 Kalender Jarigen Week 43 Week 44 Week 45 Week 46 Di. 20 oktober Do. 22 oktober Bestuursvergadering Herfstvakantie Geen bijzonderheden Dinsdag 10 november Keuzecursus

Nadere informatie

We lopen rustig in de school.

We lopen rustig in de school. De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T 0593 331305 * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * www.wegwijzer-westerbork.nl Donderdag 12 oktober 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Helden

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Kalender Jarigen Week 47 Week 48 Week 49 Week 50 Maandag 16 november Scholenbezoek 8 e jaars locaties Gemert Dinsdag 17 november Schoen zetten Donderdag 24 november

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017 Staking 5 oktober Zoals u in de mail van vrijdag 22 sept j.l. heeft kunnen lezen is de school op 5 oktober gesloten vanwege de nationale stakingsdag basisonderwijs. Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Beste ouders en verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen met enthousiaste en frisse leerkrachten en kinderen. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei Nieuwsbrief Obs De Bloesem Eck en Wiel Iedereen komt tot bloei Eck en Wiel, 6 oktober 2016 3 t/m 13 oktober SEO-gesprekken. U wordt door de leerkracht(en) uitgenodigd om te praten over hoe de eerste weken

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 40

t Informantje schooljaar week 40 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 40 Agenda

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda 8 tot en met 12 oktober 2018 Hele week Woensdag 10 oktober Kinderboekenweek Dag van de duurzaamheid IDENTITEIT Pas op! Tien geboden krijgt Mozes van God,

Nadere informatie

Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334

Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334 Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334 Kalender Jarigen Week 7 Week 8 Week 9 Week 10 Week 11 Dinsdag 14 februari Adviesgesprekken 8 e -jaars Donderdag 16 februari Bestuursvergadering Woensdag 22 februari

Nadere informatie

Pandelaa tje 9 oktober 2015 Nr:1278

Pandelaa tje 9 oktober 2015 Nr:1278 Pandelaa tje 9 oktober 2015 Nr:1278 Kalender Jarigen Week 42 Week 43 Week 44 Week 45 Geen bijzonderheden Do. 22 oktober Bestuursvergadering Herfstvakantie Geen bijzonderheden In de periode van 10 oktober

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 05-10-2016 Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-10-2016 Kledingbeurs in de MFA 14-10-2016 Opa en Oma feest Lieveheersbeestjes 12:00 14:00 uur 17-10-2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

28 september 2018

28 september 2018 1408 www.clarafabriciusschool.nl 28 september 2018 2 oktober Groep 7 ( s morgens) en 8 ( s middags) Democracity in Elst 3 oktober 8.45 uur Podiumochtend start kinderboekenweek 4 oktober Studiedag, alle

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

Datum: donderdag 1 oktober 2015

Datum: donderdag 1 oktober 2015 Datum: donderdag 1 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Kalender: De kalender ligt bij de drukker en we gaan ervanuit dat we u volgende week de papieren versie van kalender met leerlinglijsten kunnen

Nadere informatie

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook.

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Van de directie De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Het zijn bewogen eerste weken geweest. Ik heb veel gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht. A L G E M E E N Effectieve lestijd Wij vinden het op onze school belangrijk om de schooldag rustig met de groep te starten en willen graag effectief met onze lestijd omgaan. Helaas lukt dit niet altijd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 16 september 2016 Belangrijke data: 29 september : Ouderavond 10 oktober : Start Kinderboekenweek 14 0ktober: Studiedag, kinderen vrij. 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie