Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 3. Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 vrijdag 29 september 2017 AGENDA 2 oktober Week van de groene voetstappen 3 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 4 oktober Start Kinderboekenweek Griezelen 5 oktober Bieb groepen oktober Manjefiekviering 1/2A 1/2C Manjefiekemiddag 13 oktober Continurooster Halloween op school NB 6 Manjefiekviering groep 5-6 fout in de kalender Wij ontdekten een foutje in de kalender. De groepen 5-6 staan niet juist vermeld. Dit zijn de juiste data van de manjefiekviering van groep 5: Vrijdag 1 december Vrijdag 13 april De juiste data van groep 6 zijn: Vrijdag 6 oktober Vrijdag 2 februari Mocht u nu rekening gehouden hebben met de verkeerde datum, vinden wij dat heel vervelend, excuses daarvoor! Uitstapje groep 8 Vrijdag 8 september is groep 8 naar het bos geweest in Echt met het doel om een betere band te krijgen. Er waren vele samenwerk activiteiten! Zo hebben we geleerd meer respect te hebben voor elkaar. We hebben uiteraard daar ook samen

2 gegeten en we hebben samen eten bereid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de kinderen op Manjefiek zich thuis voelen op school! Zo zeggen de kinderen uit groep 8 dat het een hele fijne dag was, met veel plezier. We waren echt een hechte groep! Demi, Maud, Gina, Ayla, Philip Manjefieke middagen De Manjefieke Middagen zijn weer begonnen. Tijdens deze lessen worden de kinderen van de midden- en bovenbouw gehusseld en krijgen ze diverse vakken aangeboden die bijdrage aan hun talentontwikkeling. Ook leren ze omgaan met kinderen van andere groepen en samen te werken met jongere en oudere kinderen. Dit schooljaar krijgen de kinderen uit de middenbouw volleyballessen van juf Anouk, boetseren van juf Daisy, weven van juf Valeska en maken ze een laplandschap bij meester Mark. Over een tijdje zullen de eerste resultaten zichtbaar worden in de school. De bovenbouw maakt dit jaar kussentjes met juf Heleen, krijgt EHBO les van meester Jean, gaan koken met juf Nadine en krijgen ICT vaardigheden aangeleerd onder de begeleiding van meester Bernd. De eerste lessen zijn met veel enthousiasme ontvangen. Bij diverse lessen zijn er hulpouders aanwezig om de leerkrachten te ondersteunen. Meerdere handen in de klas zijn vaak bij zulke activiteiten wel prettig. In de komende nieuwsbrieven zult u regelmatig verslagen tegenkomen over de activiteiten van de Manjefieke Middagen. Gevraagd: witte lakens Wie heeft er witte oude lakens voor ons! We kunnen ze goed gebruiken. Geef ze af voor 10 oktober bij één van de volgende juffen: Valeska, Daisy of Gytha.

3 Lapland Op vrijdag 22 september was het dan eindelijk zover. De allereerste Manjefieke middag werd gehouden. De kinderen van groep 3, 4 en 5 zijn bij elkaar gezet in vier groepjes en verdeeld over vier activiteiten. In groep 5 van meester Mark is er een start gemaakt met het maken van een eigen Lapland. Zoals de naam al een beetje verraad is het niet zomaar een landschap, maar wordt het landschap en de Laplanders gemaakt van lapjes stof. Hulpouders voor Manjefieke Middag Koken Op 22 september zijn we gestart met de lessen van de Manjefieke Middag. Voor de groepen 6, 7 en 8 staat er koken op het programma. Omdat we tijdens het koken in wat kleinere groepjes gaan werken, ben ik op zoek naar 4 hulpouders die tijdens de Manjefieke middagen (het hele schooljaar) kunnen ondersteunen tijdens de kooklessen. Mocht u maar een enkele keer kunnen, mag u dit ook doorgeven. De volgende 2 lessen zijn op: - 6 oktober - 27 oktober De lessen zijn van uur tot uur. Indien u zich wilt opgeven, kunt u dit doorgeven bij juf Nadine: n.baumert@mosalira.nl. Ouderhulp We betrekken graag ouders bij onze school. Zo hebben we een OV en een MR en zijn er diverse werkgroepen waarin ouders hun mening kunnen laten horen over bepaalde onderwerpen. Maar we zijn ook altijd op zoek naar ouders die ons kunnen helpen met diverse praktisch zaken. Denk aan diverse activiteiten zoals: Sinterklaas, kerst, afscheid groep 8, Pasen, moestuin etc. Een extra paar handen zijn altijd welkom. Zo worden er ieder jaar wafels gebakken, moeten de paaseitjes ingepakt worden, cadeautjes inpakken voor de Sint etc. Misschien vindt u het leuk om ons incidenteel (of structureel) te helpen bij diverse van dit soort activiteiten. We willen graag een mail lijst maken van ouders op wie we een beroep kunnen doen als we hulp nodig hebben. U krijgt dan van ons een uitnodiging om te helpen bij een activiteit. We hopen dat we op deze manier meer ouders actief bij school kunnen betrekken. Wilt u graag op deze lijst dan kunt u zich aanmelden bij juf Kim of via de mail: k.vanduurling@mosalira.nl.

4 Moestuin Nieuw vanaf dit schooljaar zijn de moestuintjes. We hebben een lap grond gehuurd bij de volkstuintjes en willen hier graag met kinderen aan de slag. We hebben een werkgroep samengesteld van leerkrachten met groene vingers die de kinderen gaan begeleiden om hier iets moois van te maken. De plannen liggen er maar voordat we iets kunnen zaaien moet er eerst onkruid gewied worden. Het stuk grond moet klaar gemaakt worden voor de winter zodat we in de lente kunnen beginnen met het zaaien van pompoenen, tomaten, courgette, aardappels en nog veel meer. We zijn op zoek naar ouders/ verzorgers die het leuk vinden om ons en de kinderen hiermee te helpen. Alle hulp is welkom!! Misschien heeft u nog tuingereedschap dat u niet meer gebruikt of gereedschap dat we kunnen lenen dan horen we dit graag. Heeft u nog bloembollen liggen in de schuur, moestuintjes van de AH.we zijn er blij mee. Misschien vindt u het leuk om een keer met ons en de kinderen mee te lopen en een uurtje te werken in onze Manjefieke moestuin. U kunt zich aanmelden bij juf Kim of mailen naar k.vanduurling@mosalira.nl. Wie weet kunnen de kinderen dan volgend jaar groentesoep maken van hun eigen groenten uit de moestuin. Op de fiets...even niets Groep 7 en 8 hebben 2 lessen gehad over niet appen op de fiets. Dat waren leuke lessen, waarbij de leerlingen een logboek moesten bijhouden. In dat logboek staat hoe vaak dat ze hun telefoon gebruiken. Het doel is de bewustwording dat als je in het verkeer bent, je de gedachten bij het verkeer moet houden en niet bij je telefoon. Het viel ons op dat er veel ouders heel bewust bezig zijn met het telefoongebruik van hun kind. Dat is goed nieuws. De derde les moet nog gehouden worden in groep 8 en wij zijn benieuwd of de kinderen hun telefoon nog gebruiken als ze gaan fietsen. Wij hopen ook op een goed voorbeeld van alle ouders.

5 Beste ouder(s)/verzorger(s), Als school doen wij met alle groepen mee aan het project Groene Voetstappen. Groene Voetstappen is een landelijke bewustwordingsactie waar ieder jaar tienduizenden kinderen aan meedoen. Gedurende één week komen de kinderen lopend, met de fiets, steppend, skatend of met het openbaar vervoer naar school en verdienen daarmee Groene Voetstapstickers. Tijdens de actieweek besteden de leerkrachten aandacht aan onderwerpen als klimaatverandering, duurzame mobiliteit, energie en verkeersveiligheid met behulp van het aangeboden lesmateriaal. Uw kind krijgt van school een stickerboekje en twee stickervellen. Voor elke heen of terugreis in die week, die te voet of per fiets wordt afgelegd, plakken leerlingen een Groene voetstapsticker in het stickerboekje. De bedoeling is dat wij met onze school zoveel mogelijk Groene Voetstappen verzamelen, zodat we - een bijdrage leveren aan de landelijke en internationale doelstellingen voor het beperken van CO2-uitstoot; - gewend raken aan duurzaam gedrag; - de voetstappen aan het einde van de week kunnen aanbieden aan de wethouder van Milieu/ Verkeer Naast de Groene Voetstappen kunnen de kinderen ook Gouden Voetstappen verdienen. Dan gaat het om extra activiteiten die de kinderen zelf of met de klas kunnen uitvoeren: sponsor het planten van een boom; bespaar water en energie door korter douchen; eet minder vlees; organiseer een lokale kinderklimaattop organiseer een Klimaatstraatfeest De klas met gemiddeld de meeste groene voetstappen verdient de wisselbokaal de groene voetstap Deze wordt op maandag 9 oktober gegeven aan de klas die heeft gewonnen. Meer informatie over deze activiteiten vindt u op

6 Beste ouders, Vanaf woensdag 4 oktober kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10, - ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school.

7 Uitspraak van de week Groep 1/2C N.a.v. een verhaal gelezen in de klas over Tommie en Lotje zingen we het liedje "ik heb een tante in Marokko". Als we het liedje hebben gezongen zegt Rianne: "Ja, ik heb een tante en die komt uit Malberg, echt waar".

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Activiteiten

Nieuwsbrief 3. Activiteiten Nieuwsbrief 3 Activiteiten 2 oktober Red jezelf, red je vriendje groep 7 3 oktober Spreekuur Schoolmaatschappelijk werkster 4 oktober Start Kinderboekenweek (Kleedjesmarkt) Thema: Gruwelijk eng 5 oktober

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November

Voorwoord. Verjaardagen oktober. Verjaardagen November Oktober 2017 Voorwoord Ouderavonden, kinderraadsinstallatie, trouwerij op school, fantastische kampdagen, inspiratiereis voor de teams, slangen op school, staking. Werken in het onderwijs, nooit saai!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender oktober 2017 1 17 2 18 3 Opening Kinderboekenweek en Jeelo-project 19 Omgaan met elkaar 4 Dierendag; 20 5 Juf Linda jarig; 21 Dag van de Leraar; Het Mozaïek in Staking! 6 Groepen 7-8: Gastles

Nadere informatie

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 8. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen jou een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 8 Verjaardagen 31-10 Rick groep 1/2A 03-11 Tim groep 4/5 31-10 Niels groep 8 04-11 Nova groep 1/2C 01-11 Seth groep 4/5 04-11 Liz groep 4/5 02-11 Ferron groep 1/2C 04-11 Carolina groep 7 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook.

De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Van de directie De eerste echte nieuwsbrief van het jaar in een spiksplinternieuw jasje. Ik vind hem mooi geworden! Ik hoop alle lezers ook. Het zijn bewogen eerste weken geweest. Ik heb veel gesprekken

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017 Nieuwsbrief 5 Vrijdag 3 november 2017 AGENDA 7 november Infotour peuterouders Bieb groepen 1/2 A+B+C 9 november Bieb groepen 5-6 10 november Manjefieke middag 17 november Leerlingenraad NB 6 18 november

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar

Nieuwsbrief 4 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 4 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 01/10/2018 : Facultatieve verlofdag = vrije dag voor iedereen Dinsdag 02/10/2018 : Zwemmen voor 3KA - 1ste vergadering

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s)

Zet alvast in uw agenda: Donderdag 12 oktober: Afsluiting kinderboekenweek. Inloop van uur voor kinderen met hun ouder(s), verzorger(s) Nr. 06 maandag 02 oktober 2017 Belangrijke data Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studieochtend en SKPO- middag voor alle teamleden. (tevens is donderdag 5

Nadere informatie

nummer 4 5 oktober 2017

nummer 4 5 oktober 2017 nummer 4 5 oktober 2017 Agenda 11 t/m 13 oktober 13 oktober 16 t/m 20 oktober 26 oktober 27 oktober 31 oktober 3 november schoolkamp groep 8 boekenmarkt herfstvakantie informatie-avond Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Drinkwater evaluatie

Nieuwsbrief 10. Drinkwater evaluatie Nieuwsbrief 10 vrijdag 26 januari 2018 AGENDA 30-01 Bieb groepen 1/2A+B+C MR vergadering 19.00-21.00 uur 31-01 MK basketbal 01-02 Betalen TSO halfjaarkaart Bieb groepen 5-6 02-02 Manjefiekviering groepen

Nadere informatie

Maandbulletin Oktober 2017

Maandbulletin Oktober 2017 Maandbulletin Oktober 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 nr. 3 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Hierbij het maandbulletin van oktober. Wat zijn we fijn gestart dit jaar! Het continurooster

Nadere informatie

We lopen rustig in de school.

We lopen rustig in de school. De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T 0593 331305 * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * www.wegwijzer-westerbork.nl Donderdag 12 oktober 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Helden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. vrijdag 13 oktober 2017 AGENDA 16 t/m 20 HERFSTVAKANTIE

Nieuwsbrief 4. vrijdag 13 oktober 2017 AGENDA 16 t/m 20 HERFSTVAKANTIE Nieuwsbrief 4 vrijdag 13 oktober 2017 AGENDA 16 t/m 20 HERFSTVAKANTIE oktober 23 oktober Oudergesprekken groep 8 24 oktober Bieb groepen 1/2A+B+C 25 oktober Luizencontrole Herfstwandeling jonge kindplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 03

JAARGANG 6 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 03 5 ober. Deze week zijn we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt als het om invalleerkrachten gaat. Al heel snel in het schooljaar hebben we een groep moeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018

Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - oktober 2018 Beste ouders en verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen met enthousiaste en frisse leerkrachten en kinderen. We

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13. Dinsmorgen 27 maart wordt de inzamelbox in de hal geplaatst. Vrijdag 20 april zal deze inzamelbox weer worden opgehaald.

Nieuwsbrief 13. Dinsmorgen 27 maart wordt de inzamelbox in de hal geplaatst. Vrijdag 20 april zal deze inzamelbox weer worden opgehaald. Nieuwsbrief 13 vrijdag 16 maart 2018 AGENDA 19 maart BIEB groepen 1/2A+B+ 19.00-21.00 uur MR vergadering 20 maart BIEB groepen 1/2A+B+ 19.00-21.00 uur MR vergadering 22 maart BIEB groepen 5-6 19.00 uur

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om af te wijken van hetgeen hierboven beschreven staat. Dit gaat in overleg met de groepsleerkracht. A L G E M E E N Effectieve lestijd Wij vinden het op onze school belangrijk om de schooldag rustig met de groep te starten en willen graag effectief met onze lestijd omgaan. Helaas lukt dit niet altijd,

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: Verkeersveiligheid rondom de Josefschool... 3 Onderwerp: Ouderhulplijst... 5 OVERIGE INFORMATIE... 6 Onderwerp: Bibliotheek... 7 1 SCHOOL INFORMATIE 2 Onderwerp:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018

Nieuwsbrief 11. vrijdag 09 februari 2018 Nieuwsbrief 11 vrijdag 09 februari 2018 AGENDA 12-02 t/m 16-02 Carnavalsvakantie 20-02 BIEB groep 1/2A+B+C 20-02 OV vergadering 19.30 21.00 uur 21-02 Luizencontrole 22-02 BIEB groep 5-06 22-02 Schoolfotograaf

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

M EDEDELINGEN/ Intern nieuws

M EDEDELINGEN/ Intern nieuws Vrijdag 7 oktober 2016 week 40 A GENDA Ma 10 okt Wo 12 okt portretfoto s OC boekenbeurs M EDEDELINGEN/ Intern nieuws Schoolfotograaf: kleding Op maandag 10 oktober aanstaande komt de schoolfotograaf weer

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober Pagina 1 van 7. T:

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober Pagina 1 van 7.  T: www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 3, 16 oktober 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar is alweer voorbij. wat hebben we veel geleerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

Parelnieuws Pagina 1 van 6

Parelnieuws Pagina 1 van 6 Parelnieuws Pagina 1 van 6 Jaargang 2017 2018- nr. 4-3 november 2017 - Voor alle data geldt: Deo Volente Dankdag 1 november 2016 Afgelopen woensdag 1 november was het dankdag voor gewas en arbeid. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Huisvesting WSKO De Achtsprong locatie Sportlaan en locatie Achterlaantje. Wellicht heeft u via de WOS of andere media het bericht vernomen betreffende het aanpassen van het

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie