Niet vergeten. Vanuit de directie: Formatie. 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Niet vergeten. Vanuit de directie: Formatie. 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11"

Transcriptie

1 22 juni 2016, jaargang 6 nummer 11 Niet vergeten donderdag 21 juli donderdag 21 juli vrijdag 22 juli maandag 25 juli doorschuifmiddag OR vergadering laatste schooldag, ruilochtend en afscheid start vakantie, 5 september 2016 start nieuwe schooljaar Vanuit de directie: Formatie Na het vorige Dassenbur(i)cht is het nog het een en ander rondom de formatie gebeurd. We hebben een nieuwe collega gevonden voor groep 1/2a: Juf Corina Lodewijk. Ze gaat voorlopig alleen op maandag de groep van juf Bertine overnemen. Later in het schooljaar komt daar ook de vrijdagochtend bij. Juf Corina stelt zichzelf in het eerste Dassenbur(i)cht van het nieuwe schooljaar voor. We weten inmiddels dat meester Humphrey na de zomervakantie nog niet gaat starten. Voor de vervanging van groep 4 hebben we twee juffen aangetrokken: voor de maandag t/m woensdag juf Marianne Reijnders, voor de donderdag en vrijdag juf Corina Lodewijk. We zijn erg blij dat we voor de zomervakantie duidelijkheid hebben en twee goede juffen gevonden hebben. Juf Lucia zal de eerste week op maandag in de groep zijn en eventueel nog langer als dat nodig is. Zij kent de kinderen en is een vertrouwd gezicht voor hen. Groep 8 wordt komend schooljaar een grote groep met 33 kinderen. Deze groep gaan we op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend splitsen. Juf Nora geeft les aan de ene helft en meester René aan de andere helft. Halverwege de ochtend wisselen ze. Juf Nora zal de talige vakken gaan geven, meester René rekenen en begrijpend lezen. Ook groep 7 gaat een grote groep worden. Er starten nog drie nieuwe kinderen in die groep na de vakantie. Het aantal komt dan op 32. Dat vinden we erg veel. Daarom gaan we ook deze groep op een aantal dagdelen splitsen. Aanvankelijk wordt dat de hele donderdag en vrijdagochtend. Dit gaat juf Marianne Reijnders doen, naast meester Floris. Zij maken zelf een verdeling van de vakken. Als meester Humphrey van ziekteverlof terug is, komt daar nog de maandagochtend bij. Dan is ook deze groep verzekerd van een aantal extra ondersteuningsmomenten. Juf Marianne gaat voor de splitsing gebruik maken van het Plusklaslokaal. Hiermee hebben we voorlopig de hele formatie rond. Het zag er even naar uit dat we dit niet zouden redden, maar het is gelukt. Wat nog in de planning zit is het starten van een derde kleutergroep ongeveer halverwege het schooljaar. We weten nu al dat we na de meivakantie daar voldoende kleuters voor hebben. Wellicht kan het eerder als er nog aanmeldingen tussendoor komen. We zullen dan weer een aparte groep 2 gaan maken, zodat de nieuwe kleuters gewoon bij hun eigen juf kunnen blijven. Wij houden u daarvan op de hoogte.

2 We starten het nieuwe schooljaar met 10 kinderen meer dan het huidige jaar. Dat is een mooie ontwikkeling, zeker in deze tijd. We blijven wel alle nieuwe tussentijdse aanmeldingen van niet-kleuters kritisch bekijken. Past het in de groep en wordt de zorg per leerkracht niet teveel. Wij wensen juf Corina en juf Marianne een fijn jaar op onze school! Verder wensen wij meester Humphrey nog heel veel beterschap! Groepsapps Waar we ons de laatste tijd echt zorgen om maken zijn de groeps-apps, met name in de bovenbouwgroepen. We merken dat kinderen naar elkaar toe niet aardig en respectvol zijn. Dat is nog mild uitgedrukt. We zijn bang dat deze vorm van communicatie pesten in de hand kan werken. Het gebeurt buiten de invloedssfeer van ouders en leerkrachten, terwijl de uitwerking wel op school te merken is. Concreet wil ik u als ouder vragen om dagelijks de apps van uw kind te lezen en zo vinger aan de pols te houden. Wilt u ons a.u.b. melden als er kwetsende dingen ge-appt worden naar bepaalde kinderen. Dan kunnen we samen met u actie ondernemen. Ook geeft dit een signaal naar kinderen dat we volgen wat ze doen en dat ze geen vrijbrief krijgen om te zeggen wat ze willen. Afscheid van de Dassenburcht Na zeven jaren gewerkt te hebben op de Dassenburchtschool, waarvan het eerste jaar nog net voor de fusie, is het moment aangebroken dat ik afscheid ga nemen. Ik ga na de vakantie werken voor Triade, een onderwijsbegeleidingsdienst, als ambulant begeleider. Voor mij is dit een hele mooie nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb! Ik heb een fijne tijd gehad op onze school als juf, gedragsspecialist en als vertrouwenspersoon. Niet alleen met de kinderen, maar ook met het team en de ouders. Ik wil dan ook iedereen bedanken met wie ik fijn heb samengewerkt. Ik wens iedereen nog een fijne tijd op school en voor straks nog een hele fijne vakantie! Groeten van juf Monique Naast juf Monique hebben we ook afscheid genomen van juf Lonneke. i.v.m haar zwangerschapsverlof heeft ze afgelopen dinsdag al moeten stoppen in groep 5. Ze was erg graag doorgegaan tot de zomervakantie, maar de wet verbiedt dit. Lonneke heeft op een fantastische manier groep 5 opgevangen, nadat Humphrey half februari ziek geworden is. Zij heeft rapporten gemaakt, de rapportgesprekken gedaan en ook de hele groep weer laten groeien. Mooie resultaten waar we trots op zijn. Lonneke, bedankt daarvoor. We hopen dat je over een paar weekjes heerlijk kunt genieten van jullie eerste kindje. Ook meester Rudy (vervanging groep 6) en juf Steffie (4 e jaars stagiaire groep 6) hebben we uitgezwaaid, evenals juf Astrid van de PLusklas. Hopelijk komt juf Nancy na de zomervakantie weer terug. Komende vrijdag zwaaien we juf Hinke uit, die heerlijk gaat genieten van heel veel vrije tijd! Bedankt allemaal voor jullie inzet voor de kinderen en jullie collegialiteit!

3 Schoolgids en schoolkalender Op woensdag in de eerste schoolweek krijgt u de nieuwe kalender met schoolgids mee naar huis. Alle data voor zover bekend staan daarin vermeld. Ook de schoolgids is inhoudelijk aangepast. Hopelijk helpt het u om de praktische informatie bij de hand te hebben. De kalender ziet er erg mooi uit, met prachtige heldere foto s. De vraag is gekomen om nu al de studiedagen voor het komend schooljaar te vermelden. Dat begrijpen we. Komend jaar zijn de studiedagen weer verspreid over 7 weken, wettelijk het maximum, en over verschillende dagen van de week: 2016: 3-10, 2-11, 6-12 (ochtend, tot uur), 2017: 13-04, 24-05, 6-06, 7-07 Vrije dagen voor iedereen: en Ieder kind mag in één snipperdag opnemen. Deze dag mag niet aan een vakantie gepland worden, wel aan een weekend. Eén week vooraf kenbaar maken aan de leerkracht. Zomerlezen Het is belangrijk dat kinderen goed kunnen lezen. Elke jaar besteden we op school veel aandacht aan de leesvaardigheid van de kinderen. We zijn er dagelijks mee bezig om de leesvaardigheid te verbeteren. Nu lonkt er een welverdiende vakantie. Heerlijk natuurlijk, maar zo n vakantie kan gevolgen hebben voor wat de kinderen in de afgelopen maanden geleerd hebben. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de leesvaardigheid achteruit kan gaan als er niet meer dagelijks geoefend wordt. Wij willen deze achteruitgang graag voorkomen en daar kunt u ons bij helpen! Wat vragen wij van u? De achteruitgang in lezen kan voorkomen worden door in de vakantie samen met uw kind regelmatig te lezen. Liefst iedere dag een minuut of vijftien. Helpt u mee? Wilt u meer informatie over wat en hoe u met uw kind kan lezen. Neem dan eens een kijkje op onze website bij [documentatie].

4 Zomervakantie 25 juli t/m 2 september Wij wensen iedereen een prettige zonnige, gezellige, welverdiende vakantie! Tot maandag 5 september bij de start van schooljaar Kledingactie Tot nu toe was u gewend dat we twee keer per jaar een kledinginzameling hielden. Vanaf nu staat er een vaste kledingcontainer, waarin u elk moment van de dag uw kleding e.d. kunt deponeren. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Kind & Brandwond.

5 Nieuws vanuit de dagopvang: Bij de Oranje Guppies laten we ons niet kennen! Als we door het slechte weer niet naar buiten kunnen gaan we gewoon lekker binnen kliederen met water. Verder zijn we ons druk aan het voorbereiden op het Dassenburcht project Spelen. Samen met de peuterspeelzaal veranderen we de speelhal in een speeltuin. Jonge kinderen ontwikkelen zich juist spelenderwijs. We nodigen jullie van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze speeltuin. Als het weer het toelaat zullen we ook buiten aan de slag gaan met leuke activiteiten.

6 Nieuws vanuit de BSO:Een ieder heeft het vast al gemerkt: De BSO heeft opgeruimd! In het vorige Dassenbericht stond al geschreven over de gezellige ruilmarkt op het schoolplein. Zo zijn wij het thema: De BSO ruimt op! gestart. Na een paar weken vol activiteiten als de afvalrace, het maken van haargel, het oppimpen van oude T-shirts en het bewust afval scheiden op de BSO, hebben we in de stromende regen de buurt zwerfafval vrij gemaakt. Een bezoekje aan de milieustraat heeft ons geleerd, dat er in Nederland heel veel afval is. Wanneer het goed wordt gescheiden kan een heel groot deel weer hergebruikt worden. Wij weten nu dat in Nederland elk jaar zo'n kilo afval is, dat wordt hergebruikt of verbrand. Zelfs de hete lucht, die ontstaat bij het verbranden wordt gebruikt om kassen te verwarmen. Een deel kan worden gebruikt om te composteren. Met nog maar een klein deel van het afval, zoals asbest, weet men nog geen raad. Dat begraven ze in de grond tot ze een betere oplossing hebben. Zelfs kadavers gebruiken ze om bijvoorbeeld lippenstift van te maken. Daar schrokken de meisjes wel van. Ook al is het thema nu afgelopen, we blijven afval scheiden op de BSO en onze omgeving houden we schoon. Ondertussen is het project: hulpboer op de kinderboerderij afgerond. De kinderen hebben er veel geleerd over schapen drijven en bijen houden.

7 Namens de kinderen en medewerkers Kids Society Erica wensen wij iedereen een hele fijne vakantie met veel zonneschijn!

8 Het schooljaar is bijna voorbij. Het weer doet nog niet zo goed mee, maar het is echt bijna zomervakantie! Ons laatste thema Oef, wat is het warm was leuk, zoals u op de foto s kunt zien. ijsverkoper picknick BBQ Zwembad verven PEUTERPRAAT Wat trek je aan als het regent? Antwoord: Een regenjas Wat rek je aan als het warm is? Antwoord: Een korte broek. Wat trek je aan als je gaat zwemmen? Antwoord: Een zwemluier Afscheid van leidsters Joke van de Biggelaar neemt afscheid na 16 jaar bij ons geweest te zijn. We zullen haar erg missen, maar gelukkig zal ze nog wel geregeld bij ons komen invallen. Joke, geniet van alle leuke dingen die je gaat doen. José Janssen verdeelde haar uren de afgelopen jaren tussen t Kwetternest en het Dwersliggertje. Zij gaat na de vakantie al haar uren werken bij de nieuwe locatie van het Dwersliggertje. Ook José zullen we missen. José, we wensen je heel veel plezier met de peuters en collega s van het Dwersliggertje. Vanaf september zal Linda van Mierlo de uren van Joke gaan invullen. Voor de uren van José bestaat nog een vacature. Tot deze is opgevuld zal Marina Kooijman de uren overnemen.

9 Inloopochtend De vakantie is van 23 juli t/m 4 september. Op zaterdag 3 september hebben we een inloopochtend van 10 tot 12 uur waarbij iedereen van harte welkom is. Het is voor de peuters fijn om na de lange vakantie, voor de speelzaal weer begint met papa en mama te komen kijken hoe het ook al weer is. Toekomstige peuters kunnen vast een kijkje komen nemen met hun ouders en ook ouders die willen komen kijken voor ze hun peuter opgeven zijn welkom. De koffie en thee staan klaar en natuurlijk worden de kinderen ook niet vergeten. Op maandag 5 september begint de speelzaal weer, zoals gewoonlijk in de eerste week na de vakantie, met koffieochtenden en middagen op maandag en dinsdag. De koffie en thee staan dan weer klaar. Jarigen Fleur en Mason worden 4 jaar en gaan na de vakantie naar de basisschool. Gefeliciteerd! Fijn dat jullie bij ons waren en heel veel plezier op de basisschool. Sebas, Jara, Luuk, Cas, Mitch en Sem worden 3 jaar. Jullie ook gefeliciteerd en een hele fijne dag. Alle ouders: bedankt voor het vertrouwen dat u weer in ons gesteld heeft dit jaar en bedankt voor de fijne contacten. Wij wensen iedereen een hele fijne en zonnige vakantie! Eenbes brede school De Dassenburcht, Jacob Catsstraat 1-3, 5671 VP Nuenen , dedassenburcht@eenbes.nl,

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers uur groep 1d en groep 5 Alle kinderen vrij, 2e Pinksterdag

vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers uur groep 1d en groep 5 Alle kinderen vrij, 2e Pinksterdag 5 juni 2019, jaargang 9 nummer 9 Niet vergeten woensdag 5 juni Avond4daagse donderdag 6 juni idem vrijdag 7 juni einde Avond4daagse vrijdag 7 juni einde Cito toetsen vrijdag 7 juni In de Schijnwerpers

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7 8 februari 2017, jaargang 7 nummer 6 Niet vergeten dinsdag 7 februari adviesgesprekken groep 8 donderdag 9 februari einde Cito toetsen donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7

woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 17 april 2019, jaargang 9 nummer 8 Niet vergeten woensdag 17 april Voetbaltoernooi groep 5 en 6 woensdag 17 april Portfolio mee naar huis groep 3 t/m 7 vrijdag 19 april Paasviering maandag 22 april start

Nadere informatie

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 Niet vergeten donderdag 30 oktober afscheid juf Erica dinsdag 4 november oudergesprekken welbevinden groep 2 t/m 8 woensdag 5 november IVN groep 5, 6 en 7 donderdag

Nadere informatie

Start Boekenproject groep 1 t/m 3 en Kinderopvang en Peuterspeelzaal

Start Boekenproject groep 1 t/m 3 en Kinderopvang en Peuterspeelzaal 30 augustus 2017, jaargang 8 nummer 1 Niet vergeten woensdag 30 augustus Schoolgids/ kalender mee naar huis dinsdag 5 september OR vergadering donderdag 7 september info/ ontmoetingsavond voor ouders groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Niet vergeten. Studiedag. Verandering in groep 6. 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4

Niet vergeten. Studiedag. Verandering in groep 6. 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4 8 oktober 2014, jaargang 5 nummer 4 Niet vergeten donderdag 9 oktober Kijkavond thema Feest 18.30 19.30 uur donderdag 9 oktober Algemene Ledenvergadering OR vrijdag 10 oktober In de schijnwerpers groep

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 17 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje: Afgelopen dinsdag was er een thema avond

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

2 e Pinksterdag, iedereen vrij. vrijdag 8 juni einde Citotoetsen groep 1 t/m 7

2 e Pinksterdag, iedereen vrij. vrijdag 8 juni einde Citotoetsen groep 1 t/m 7 16 mei 2018, jaargang 8 nummer 9 Niet vergeten woensdag 16 mei Kunstdag vrijdag 18 mei ateliers groep 4 t/m 8 maandag 21 mei 2 e Pinksterdag, iedereen vrij dinsdag 22 mei weer naar school woensdag 23 mei

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!!

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!! 23 JUNI 2017 nummer 12 Agenda LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om 09.30 i.v.m. prikactie PO in actie!! 28 juni Tweede rapport 11 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij 29 juni Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di.

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 3 no. 10 juni 2016 Samen maken wij ons voor het kind! SCHOOLPLEIN BIJNA IN ORDE! De afgelopen weken is er hard gewerkt aan ons speelplein. Alle tegels

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Voorwoord. Juni 2019 jaargang 32 nr 11

Voorwoord. Juni 2019 jaargang 32 nr 11 Juni 2019 jaargang 32 nr 11 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos.

Juffrouw Vicky en juffrouw Joyce Juffrouw Vicky Koevoets en juffrouw Joyce Lodewijks werken vanaf komend schooljaar op basisschool Vinkenbos. Juni 2018 Kalender basisschool Vinkenbos U kunt de schoolkalender van 2018-2019 vanaf zes juli vinden op onze website. De eerste schooldag 20 augustus ontvangt ieder gezin één schoolkalender. Lokaal IKC

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

woensdag 21 augustus Dassenbur(i)cht 1, jaargang 10

woensdag 21 augustus Dassenbur(i)cht 1, jaargang 10 3 juli 2019, jaargang 9 nummer 10 Niet vergeten donderdag 4 juli Doorschuifmiddag vrijdag 5 juli maandag 19 augustus Weer naar school/ koffieochtend woensdag 21 augustus Dassenbur(i)cht 1, jaargang 10

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Kalender: Maandag 3 juli Rapporten mee Woensdag 5 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Donderdag 6 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Vrijdag 7 juli Groep

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Niet vergeten. Dag Sint. Kerstmis. 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8

Niet vergeten. Dag Sint. Kerstmis. 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8 10 december 2014, jaargang 5 nummer 8 Niet vergeten donderdag 18 december Kerstviering van 17.00 19.00 uur (middag vanaf 12.00 u. vrij voor alle groepen) maandag 22 december start Kerstvakantie maandag

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus Wist u dat???? De schoolverlaters maandag 3 juli a.s. voor het laatst op school zijn? De

Nadere informatie

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!! Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23-06-2016 Kalender: 22-06

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie