Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7"

Transcriptie

1 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat AX KOLLUM (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu Voorwoord Deze week hebben we mogen genieten van tropische temperaturen. Woensdag hebben de kinderen als verkoeling een lekker ijsje gekregen van de activiteitencommissie. 16 september 2016 Jaargang 23 nr. 3 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord 2. Schoolarts groep 7 3. Informatieavond 4. Sparen voor je school 5. Schoolvoetbal 6. Sponsorloop 7. Gastlessen 8. Vacature \\\ MR 9. Leerlingen vrij 10. Herfstvakantie 11. Schoolgids 12. Vervangingen 13. Verjaardagen 14. Agenda Deze week vonden de omgekeerde 10-minuten gesprekken plaats. Het doel van deze gesprekken is om zo snel en zorgvuldig mogelijk een goed beeld te krijgen van uw kind. Ouders kennen hun eigen kind meestal het best. Zij kunnen dan ook een goede bron zijn om informatie over het kind te krijgen De nieuwsbrieven zijn ook te lezen op onze website: Schoolverpleegkundige groep 7 Periodiek onderzoek door de schoolverpleegkundige vindt plaats op maandag 19 en maandag 26 september. De onderzoeken zijn op school, de ouders krijgen via de school een uitnodiging. Met behulp van een vragenlijst die ouders thuis zelf invullen, wordt geïnventariseerd welke ziekten en ongevallen het kind heeft gehad en of er gezondheidsklachten zijn. Daarnaast zijn er vragen over hoe het kind bv. op school functioneert. Er wordt gekeken naar de lengte en het gewicht en tevens naar de rug. Verder wordt er gelet op het gedrag en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

2 Informatieavond groep 1 t/m 8 U bent hierbij van harte uitgenodigd voor het bijwonen van onze informatieavond. De tijden zijn aangepast. Op woensdagavond 28 september zal er een informatieavond worden gehouden. Deze begint om uur. De leerkrachten zullen de ouders informeren over het lesprogramma en de gang van zaken in de groep. Ook is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Om ouders met kinderen in verschillende groepen de kans te geven om naar meerdere groepen te gaan worden er twee informatierondes gehouden. Hieronder een overzicht van de tijden uur uur informatieronde uur uur wisseling uur uur informatieronde 2 Sparen voor je school! De kinderen van groep 5/6 hebben een prachtige mobiel gemaakt voor de actie Sparen voor je school. Vier kinderen uit groep 5/6 hebben deze mobiel woensdag naar de Jumbo in Kollum gebracht. U kunt de mobiel in de winkelen bewonderen. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Wij willen u vragen de punten aan de Koningin Julianaschool te geven. Van de punten die we ophalen willen wij namelijk leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.

3 Nieuwe datum Schoolvoetbaltoernooi Het schoolvoetbaltoernooi is woensdag afgelast. Reden hiervoor: de tropische warmte ofwel gezondheid en veiligheid voor de deelnemers staat voor op. Het toernooi zal nu plaatsvinden op de reservedatum ofwel woensdag 21 september Het programma ziet er dan uiteraard verder hetzelfde uit zien enkel de datum wordt aangepast. Sponsorloop Dinsdag 27 september organiseren wij een sponsorloop. De opbrengst zal ten goede komen aan 2 goede doelen. De doelen zijn stichting Hulphond en de stichting Amani. Deze twee goede doelen zijn uitgekozen door onze algemeen directeur Gerard de Groot. Hij gaat per 1 oktober met pensioen en heeft aan de scholen gevraagd om een sponsorloop te organiseren als zijn afscheidscadeau. Gerard de Groot zal op dinsdag 27 september, samen met zijn opvolgster mevr. Carin Dodeman, alle scholen binnen onze vereniging bezoeken. De kinderen krijgen maandag 19 september een sponsorlijst mee naar huis. De bedoeling is dat zij aan familie, buren, vrienden en/of bekenden vragen of die hun voor een vast bedrag willen sponsoren. De kinderen leveren uiterlijk maandag 26 september de sponsorlijsten en het ingezamelde geld weer in. Als tegenprestatie gaan de kinderen proberen in een kwartier zoveel mogelijk rondjes lopen voor het goede doel. De prestatieloop is dinsdag 27 september om uur Stichting Hulphond Nederland Gewoon kind zijn! Dat is wat onze school wil als het gaat om kinderen die door omstandigheden niet naar school kunnen. Want kinderen moeten optimaal zichzelf kunnen zijn. In vertrouwen en veiligheid kunnen opgroeien. Maar als je moet leven met een geestelijke of lichamelijke handicap is dat moeilijk. Dan is het geweldig dat er een organisatie is zoals Stichting Hulphond Nederland die deze kinderen nieuw perspectief biedt en isolement voorkomt. Stichting Amani Stichting Amani helpt families, met als doel dat ze uiteindelijk voor zichzelf kunnen zorgen. U kunt hierbij denken aan onze hulpprogramma's 'Onderwijs' en 'Groen'. In deze programma's richten wij ons op het verbouwen van gewassen en het houden van dieren en deelname aan onderwijs, zowel basis- als vervolgopleidingen. Aanvullend verstrekt Stichting Amani waar nodig voedselpakketten en medische hulp. Gastlessen stichting Hulphond Donderdag 22 september zullen er in een aantal groepen gastlessen worden verzorgd door stichting Hulphond. Door middel van de gastlessen (met hulphond) kunnen de kinderen op educatieve en een speelse manier zien en leren wat het betekent om anders te zijn of te leven met een handicap.

4 Herhaalde oproep: Vacature MR U in de MR? Ja, waarom eigenlijk niet? De medezeggenschapsraad van Koningin Juliana School is wegens einde zittingstermijn van ouderlid Baukje Kooy per nieuw schooljaar op zoek naar een actieve ouder, die mee wil denken over allerlei onderwerpen die met de KJ school en het hier aangeboden onderwijs te maken hebben. Er is overleg met directie en het bestuur en samen wordt o.a. gekeken naar verbetering van de kwaliteit van het onderwijs, de voorzieningen in het gebouw en de arbeidsomstandigheden. De MR bestaat uit 3 leerkrachten en 3 ouders. Wij vergaderen eens per 2 maanden op de woensdagavond (in overleg) van tot Een gedeelte van het overleg is samen met directeur Paul Boersma. Hij brengt onderwerpen aan waarin de MR advies of instemmingsrecht heeft. Daarnaast is dit moment ook vooral bedoeld om ons te informeren over zaken die spelen. De MR ervaart dit moment als erg positief omdat er voldoende ruimte is om vragen te stellen maar ook om mee te denken. Een rol van de MR zoals wij die zien is namelijk ook proactief meedenken. De MR heeft plek voor iedereen die de school een warm hart toedraagt. Hebt u interesse voor deze functie laat het ons voor weten! Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen met ouderlid Baukje Kooy (tel ) of één van de andere MR leden. U kunt ook mailen naar mr@kjschool.eu Voor algemene informatie over de MR kunt u ook terecht op de website van de Koningin Julianaschool. We hopen snel een nieuw enthousiast MR lid aan tafel te hebben! Namens de MR; Anne de Boer, Margriet Betzema, Hillegonda Reitsma, Baukje Kooy, Hennie Bosgraaf en Hoite Hiemstra.

5 Vrijdag 14 oktober leerlingen vrij. Vrijdag 14 oktober zijn de leerlingen vrij. Dit is de vrijdag voorafgaand aan de herfstvakantie. Alle leerkrachten van VCBO Kollumerland hebben dan namelijk een studiedag. Herfstvakantie De herfstvakantie is van maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober. Schoolgids Sinds een aantal jaren geven wij geen papieren versie meer uit van onze schoolgids. U kunt de schoolgids namelijk digitaal op onze website bekijken, dit bespaart de school een aanzienlijk bedrag in de kopieerkosten en u als ouder heeft alle informatie altijd bij de hand. De schoolgids voor het schooljaar is te vinden op onze website: Agenda Vervangingen Aanwezigheid Directeur Paul Boersma Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag Intern begeleider Marrit Palma woensdag en vrijdag September ma 19 schoolarts groep 7 wo 21 schoolvoetbal groep 7/8 ma 26 schoolarts groep 7 di 27 sponsorloop groep 1 t/m 8 wo 28 informatieavond alle groepen Oktober vr 14 leerlingen vrij i.v.m. studiedag ma 17 t/m vr 21 Herfstvakantie Verjaardagen 18 september Sjoukje Spijkerman (8 jaar) - groep 5, 19 september Jesper-Jille Boersma (11 jaar) - groep 8 22 september Ruben Stam (6 jaar) - groep 2 23 september Anton Ohanian (11 jaar) - groep 8 26 september Namisha Singarajah (7 jaar) - groep 4 3 oktober Dyjano Elzinga (4 jaar) Welkom in groep 1! 7 oktober Jelina van Dellen (12 jaar) - groep 8 9 oktober Amarins Banga (7 jaar) - groep 4 10 oktober Otte Schilstra (11 jaar) - groep 8 11 oktober Wieger Meester (6 jaar) - groep 2 13 oktober Daniel Dijkstra (9 jaar) - groep 5, 6A 13 oktober Vera van der Ploeg (7 jaar) - groep 3

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 7 september \\\ 2018 Jaargang 25 nr. 2 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord We zijn al weer februari en het is afwachten

Nadere informatie

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 25 september 2015 Jaargang 22 nr. 4 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 20 juli 2017 Jaargang 23 nr. 33 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 8 september 2015 Jaargang 22 nr. 3 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De herfstvakantie is voorbij en we hebben deze

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 8 juli 2016 Jaargang 22 nr. 21 IN DIT NUMMER Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Sinterklaas

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Sinterklaas Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 november 2016 Jaargang 23 nr. 10 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord Allereerst zijn wij trots om te kunnen melden

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Het team van de Koningin Julianaschool wenst iedereen een IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo. Het team van de Koningin Julianaschool wenst iedereen een IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu De laatste schooldag werd gevierd met o.a.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Start Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Start Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 oktober 2017 Jaargang 24 nr. 4 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. School dinsdag om 9.30 uur open!

Koninginfo IN DIT NUMMER. School dinsdag om 9.30 uur open! Koninginfo School dinsdag om 9.30 uur open! Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 23 juni 2017 Jaargang

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 30 juni 2017 Jaargang 23 nr. 31 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Dag van de leerkracht. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Dag van de leerkracht. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 oktober 2015 Jaargang 22 nr. 5 IN DIT NUMMER Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Groepsindeling Vliegerklas

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Groepsindeling Vliegerklas Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 juni 2018 Jaargang 25 nr. 22 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. NL-Doet: Vrijdagmiddag 11 maart

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. NL-Doet: Vrijdagmiddag 11 maart Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 12 februari 2016 Jaargang 22 nr. 13 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 april 2018 Jaargang 24 nr. 18 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 13 januari 2016 Jaargang 22 nr. 11 Voorwoord Maandag

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief januari 2018 De beste wensen Allereerst wensen wij u een, in alle opzichten, goed 2018 toe! We hopen dat iedereen het jaar met frisse moed zal beginnen en dat de meeste goede voornemens zullen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Uitgave november 2013 21 e jaargang KALENDER MAAND NOVEMBER 1 Gastlessen Unicef 2 Vanaf 13.00 u. onderhoud schoolplein 5 Inloopavond 18.30 u. 19.30

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA oktober 2017 Ma 02 Di 03 Wo 04 Do 05 Vr 06 Drama groepen

Nadere informatie

Beleidsplan en protocol andere schooltijden

Beleidsplan en protocol andere schooltijden Beleidsplan en protocol andere schooltijden Directeur Paul Boersma Inhoud 1. INLEIDING 2. AANLEIDING 3. REDENEN OM EEN VIJF-GELIJKE-DAGEN MODEL IN TE VOEREN 4. UITGANGSPUNTEN 5. DE NIEUWE SCHOOLTIJDEN

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016.2017 de planten kiemen in de nacht van de aarde, de kruiden ontspringen door de kracht van de lucht, de vruchten rijpen door de macht van de zon (R. Steiner 2 okt 1909) Voor u ligt

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Sportdag > VVE Thuis bijeenkomst > Speciale ouderbijeenkomsten deze week > Oproep Ouderbijdrage i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Do 11 Ma 15 Wo 17 Vr 19 Do 25 Ma 5 Do 8 Wo 14 Do 15 Vr 16 Di 20 Ma 26 Di 27 Wo 28 Mei Inzameling oud papier Schoolkorfbaltoernooi 2017 Hemelvaartsdag We zijn ook

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Arie is iedere dinsdag en donderdag op de Piramide en buiten BAPOdagen om de andere week op woensdag ( zie schema)

Arie is iedere dinsdag en donderdag op de Piramide en buiten BAPOdagen om de andere week op woensdag ( zie schema) AUGUSTUS 2015 Za 1 Zomervakantie Zo 2 Zomervakantie Ma 3 Zomervakantie Di 4 Zomervakantie Wo 5 Zomervakantie Do 6 Zomervakantie Vr 7 Zomervakantie Za 8 Zomervakantie Zo 9 Zomervakantie Ma 10 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Namens het team: Mári Kokke Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 19 26 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, De laatste loodjes wegen het

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

SCHOOLGIDS Deel A

SCHOOLGIDS Deel A SCHOOLGIDS 2016-2017 Deel A LOCATIES : SPORTLAAN BENTHEIMERSTRAAT Sportlaan 8-10 Bentheimerstraat 1 7552HA Hengelo 7573CW Oldenzaal 0880-203704 0880-2013810 info.pentacollege-attendiz.nl info.pentacollege-attendiz.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 3 september 2017 Jaargang 16 nr. 1 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Even g voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids Penta College deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 4 Gymnastiek 4 Informatie aan gescheiden ouders 4 Medezeggenschapsraad (MR) 4 Ouderbijdrage 5 Oudercontacten/ouderavonden 5 Periodieke

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2017-2018 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 21-08 Zomervakantie Dinsdag 22-08 Zomervakantie Woensdag 23-08 Zomervakantie Donderdag 24-08

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 39 e jaargang nr. 23 Staking 15 maart Vrijdag 15 maart is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag door de Algemene Onderwijs Bond (AOB). Het betreft

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014. van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke. Jaarverslag Pagina 1

Jaarverslag 2013-2014. van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke. Jaarverslag Pagina 1 Jaarverslag 2013-2014 van de MedezeggenschapsRaad Julianaschool Krabbendijke Jaarverslag Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat doet de MR 4 3. Leden van de Medezeggenschapsraad in 2013 2014 6 4.

Nadere informatie