Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Maandag 12 september 2016 Informatieavond 13 september Nog even op de valreep. Morgen vindt onze informatieavond plaats (start uur) Er wordt algemene informatie gegeven over de school en specifieke informatie over de groepen. Daarnaast is er de mogelijkheid om workshops te volgen. Heeft u zich nog niet opgegeven, maar wilt u toch graag komen? Geef dit even aan bij de leerkracht of een andere medewerker van school. U bent alsnog van harte welkom!! Klasbord Markesteen Met dit bericht willen we alle ouders uitnodigen voor het gebruik van Klasbord. Alle leerkrachten hebben een account voor hun groep waar ze wekelijks nieuwsberichten op posten. U als ouder kunt zich aanmelden bij de leerkracht van uw kind(eren) om de groep te volgen en zo op de hoogte te blijven van de activiteiten in de groep. Ook is het mogelijk andere groepen/leerkrachten te volgen. U heeft daarnaast de mogelijkheid om een toppie te geven en soms ook om te reageren. Verder is er een algemeen schoolaccount dat u kunt volgen. Hier zullen algemene, schoolbrede nieuwsberichten op gepost worden. Met behulp van onderstaande handleiding en de vermelde klascodes kunt u de app downloaden op uw tablet of smartphone. Ook is het mogelijk via op de hoogte te blijven. Bij vragen of problemen kunt u terecht op de website ook kunt u een van de collega s om hulp vragen: Cees Jan, Irene of Claudia. Wij hopen op veel volgers! De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia. Spaaractie Jumbo Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij het podium staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school!

2 Typecursus In het voorjaar hebben 6 leerlingen van de Markesteen met goede resultaten een typecursus gevolgd. Ook dit schooljaar wordt er weer een cursus opgestart. Dit zal na de kerstvakantie gebeuren. Wilt u uw zoon of dochter een typecursus cadeau doen, houd dan de nieuwsbrief tegen die tijd in de gaten. Heeft u nu al interesse, dan kunt u mailen naar gigakidszuid@gmail.com voor meer informatie of om uw kind alvast aan te melden. Optima Forma LEFF Zwolle Start LEFF Zwolle: Maandag 24 oktober, elke maandag en woensdag Tijden: uur Locatie: Locatie nog niet bekend, centraal in Zwolle Het LEFF team bestaat uit medewerkers van Sportservice Zwolle en Travers Welzijn. LEFF is een gratis, leuk programma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn en hun ouders. Je wilt als ouder het beste voor je kind. Je probeert je kind gezond op te voeden. Je weet wat gezond leven is, maar het echt doen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij als gezin gezond leven en samen leuke dingen doen? Start dan met LEFF! Wat is LEFF? LEFF is een leuk leefstijlprogramma, waar kinderen in de leeftijd 7 tot 13 jaar én hun gezin gratis fitter worden en gezond bezig zijn. Onderzoek laat zien dat kinderen met LEFF weer lekkerder in hun vel zitten. Wereldwijd zijn ruim kinderen en ouders je voor gegaan en op een leuke manier fitter geworden. En het programma werkt, al meer dan 10 jaar. Bij LEFF gaan jij en je kind hiermee 20 bijeenkomsten aan de slag. Op een plek bij jou in de buurt, samen met andere ouders en kinderen. Met hulp van getrainde mensen. Je gaat samen op speurtocht door de supermarkt en ontdekt hoe je anders kunt eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praat jij met andere ouders over wat je moeilijk vindt aan gezond opvoeden en delen jullie samen de beste tips. Waarom LEFF? LIFESTYLE Ontdek hoe jij als ouder met kleine veranderingen een groot verschil kan maken in jullie dagelijkse leven. Dat hoeft niet veel tijd te kosten of duur te zijn! En het beste is: je hoeft het niet alleen te doen. ENERGY Van LEFF krijgt je kind energie! Omdat je kind fitter en actiever wordt. Maar vooral omdat LEFF goed is voor het zelfvertrouwen van je kind. Weer lekker in je vel zitten en trots op jezelf zijn!

3 FUN Kinderen houden van actieve spellen van LEFF, zelfs als ze niet van sport houden. Ze ontdekken hoe lekker gezond eten kan zijn. Geen strijd meer aan de eettafel! FRIENDS Bij LEFF zijn alle kinderen gelijk. Je kind maakt nieuwe vrienden! En kan meedoen met de leuke dingen die passen bij zijn of haar leeftijd. LEFF nodig? Maak jij je zorgen over het gewicht van je kind? Of heeft een zorgverlener gezegd dat het belangrijk is om te werken aan een gezond gewicht voor je kind? Dan is LEFF iets voor jullie! Contact gegevens: Helga van den Berg Coördinator LEFF Week tegen Pesten De week van 19 t/m 23 september 2016 is landelijk uitgeroepen tot de Week tegen pesten. Tijdens deze week willen we ook op de Markesteen de problematiek rondom pesten onder de aandacht brengen. We vinden het heel belangrijk om aandacht te besteden aan het tegengaan van pesten. Het positieve motto van deze week is: #Jedoetertoe! Iedere leerling heeft er behoefte aan om zichzelf te kunnen zijn. Daarnaast is het voor kinderen en jongeren belangrijk om het gevoel te hebben waardevolle kwaliteiten te bezitten en bij een groep te horen. Als leerkracht kun je hier een verschil maken en direct bijdragen aan een positieve en plezierige sfeer in de klas. In een klas waar het sociaal veilig is wordt er minder gepest en komen leerlingen tot leren. Als leraar speel je een grote rol in het realiseren van een prettige groep en veilige klas voor iedereen. Kortom: je doet ertoe! Op maandag 19 september zullen alle groepen de week in hun eigen groep openen met een gedicht en verwerking. De verdere invulling van de week wordt door de leerkracht en de leerlingen in de klas vormgegeven, dit zult u als ouders terugzien op Klasbord en de website. We gaan er vanuit dat het naast een leerzame week ook een leuke week zal zijn, waarin we samen laten zien dat we pesten op onze school en daarbuiten niet tolereren. Een standpunt wat gedurende deze week extra wordt besproken, maar voor ons het gehele jaar van toepassing is! Nieuw op de site De afgelopen weken zijn foto s van de volgende activiteit op de site geplaatst: Groepsfoto s, Centraal, Groep 1/2a, 1/2b, 3, 4/5, 5/6 en 7/8 Kijk op: Agenda Dinsdag 13 september uur Woensdag 14 september uur 19/23 september Woensdag 21 september Vrjdag 23 september Maandag 26 september Informatie avond AC Week tegen Pesten Margeochtend, alle kinderen vrij Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen Volgende nieuwsbrief

4 Nieuwe collega s stellen zich voor Hallo! Mijn naam is Fenny Ekelmans, ik ben 20 jaar oud en woon in Zwolle. Dit jaar ga ik mijn afstudeerstage van de Katholieke Pabo lopen op de Markesteen. Op donderdag- en vrijdagochtend zal ik voor de klas staan in groep 3, op vrijdagmiddag in groep 8. Ik ben blij dat ik de kans krijg op de Markesteen stage te lopen. Omdat de Markesteen een academische school is heb ik de mogelijkheid om niet alleen voor de klas te staan maar ook onderzoek te doen binnen de school. Samen met Regina ga ik me op woensdag bezig houden met een onderzoek naar spelling. Het afgelopen half jaar heb ik in Zweden gestudeerd, een bijzondere tijd. Leerzaam en interessant om te zien hoe het onderwijs daar gestalte heeft aangenomen. Met name de module Outdoor Education waarbij onderwijs naar buiten wordt gehaald heeft mij in hoge mate geïnspireerd. Groep 3 is voor zowel de leerling, de leerkracht als de stagiaire een uniek jaar: het leren lezen, schrijven en rekenen gaat vaak snel. Elke dag leert het kind iets nieuws waarover het zich verwondert (en ik ook). Bijzonder dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Mijn vrije tijd breng ik het liefst sportend door. Ik doe aan wedstrijdroeien, wielrennen, skiën en surfen. Ik heb dan ook reuze zin om lessen bewegingsonderwijs in groep 3 te gaan verzorgen! Ik wens iedereen een fijn schooljaar toe! f.ekelmans@kpz.nl Al sinds 2005, werk ik met heel veel plezier, voor korte of langere tijd bij de Markesteen als invalleerkracht in de onderbouw. Komend jaar op de vrijdag in groep1/2b, naast Charlotte Wark. Daar heb ik heel veel zin in!! Veiligheid en welbevinden staan bij mij in een hoog vaandel. Heerlijk om weer met de kleuters te werken!! Ik woon sinds 1984 in Ommen. Heerlijk aan de Vecht. Heb 3 fantastische dochters, allemaal gelukkig, met een mooie woonplek en droombaan. In 2007 werd ik de trotse oma van Bob, een ere-titel. In mijn vrije tijd doe ik gezellige dingen met mijn kinderen, kleinkind en vriendinnen. Verder zwem en fiets ik veel, dit om een goede conditie te houden. Af en toe geef ik een wijnproeverij, toch wel een hobby. In de vakantie probeer ik toch vaak om een mooi wijngebied te bezoeken. Ik kook graag en heb het liefst mijn lange eettafel vol met gezellige mensen. Gr. Ingrid Schanstra.

5 Ik ben Marjolijn te Pas en ben 31 jaar. Ik woon in Zwolle. Mijn hobby s zijn fitnessen, gezellige dingen ondernemen met vriendinnen, lezen en films kijken. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Pabo Zwolle. Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat Daltononderwijs mij erg aanspreekt. Daarom heb ik tijdens mijn studie mijn Dalton certificaat behaald. Sinds 2009 heb ik veel werkervaring mogen opdoen op verschillende scholen en verschillende groepen. Van korte invalmomenten tot tijdelijke contracten. Afgelopen schooljaar heb ik met veel plezier en enthousiasme mogen werken op de Markesteen in groep 1/2 B ter vervanging van Charlotte Wark. Ik vind het dan ook erg fijn dat ik de maandag en dinsdag nog mag invallen in groep 1/2 B. Ik kijk met veel plezier weer uit naar dit schooljaar. Mijn adres is: m.tepas@ooz.nl Ik ben Marion Versteeg. Tot de kerstvakantie vervang ik Nathalie Vogelzang in groep 4/5. Dit zal op de maandag/dinsdag en woensdag zijn. Op donderdag en vrijdag werk ik op het Veldboeket in groep 7/8. Op deze school werk ik nu voor het vierde jaar. Hiervoor heb ik op meerdere scholen in Zwolle gewerkt. Mijn is: m.versteeg@ooz.nl Op onze website kunt u de stukjes lezen van alle medewerkers van de Markesteen!!!

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 Welkom in schooljaar 2016-2017 Wij heten alle leerlingen en hun ouders van harte welkom in het nieuwe schooljaar. Inmiddels zit de eerste schoolweek

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia.

Nieuwsbrief. De benodigde klascodes zijn door ouders met kinderen op de Markesteen op te vragen bij Claudia. Nieuwsbrief Maandag 10 oktober 2016 Reminder Klasbord Met dit bericht willen we alle ouders uitnodigen voor het gebruik van Klasbord. Alle leerkrachten hebben een account voor hun groep waar ze wekelijks

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data september: Maandag 9 september OR-vergadering Week 3 9-3 september Startgesprekken Donderdag 2 september Start eerste creatieve carrousel Dinsdag 7 september Ouderavond Kanjertraining

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Beweeg-vmbo/mavo. sport & bewegend leren. maatwerk. joúw top behalen. groeien als mens. keuzevrijheid. een gezonde school

Beweeg-vmbo/mavo. sport & bewegend leren. maatwerk. joúw top behalen. groeien als mens. keuzevrijheid. een gezonde school Beweeg-vmbo/mavo sport & bewegend leren maatwerk joúw top behalen groeien als mens keuzevrijheid een gezonde school Beweeg-vmbo/mavo Beweeg-vmbo/mavo Beweeg-vmbo/mavo open dagen woensdag 16 januari 14:00-17:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in november en december 6 november Bijeenkomst leerlingenraad (2) 7 en 9 november Voorlopig advies gesprekken groep 8 9 november Feestelijke

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon.

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon. 12 september 2016 Nummer 2 (week 37) AGENDA Maandag 12 september Vrijdag 16 september Dinsdag 20 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Ma t/m wo 26, 27 en 28 september Nieuwsbrief 2 komt

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor VOORAF De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer op! Na een heerlijke vakantie is het altijd even wennen. Voor de meeste kinderen is het een beetje spannend: een nieuwe juf of meneer, andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Vrijdag 14 juni Sportdag gr. 5 t/m 8 Dinsdag 18 juni Schoolreis gr. 6 Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

Landelijk 2016 Ouders 7,83 7,62 7,61 Kinderen 8,58 8,39 8,08

Landelijk 2016 Ouders 7,83 7,62 7,61 Kinderen 8,58 8,39 8,08 Inhoud Beste ouders,- verzorgers, Hier is alweer de Springlevend van de maand juni van het jaar 2016. De uitslag van de ouder- en leerling-enquête is binnen. Wij danken iedereen voor deelname. De uitslag

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november Agenda

Nieuwsbrief 2 november Agenda Nieuwsbrief 2 november 2018 Agenda 8 november: Nationaal Schoolontbijt 12 november: Start oudergesprekken 12 november: Opvoedspreekuur om 08.45 uur 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november:

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Marlies Martens Groot Koerkamp

Marlies Martens Groot Koerkamp En dan wordt het stil.. Vorige week zaterdag hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Marlies Martens Groot Koerkamp moeder van Sven uit groep 7B, onverwacht is overleden. Afgelopen zaterdag is er

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie