KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem"

Transcriptie

1 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit.

2 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem

3 Altijd een voorsprong Even voorstellen: de 8000/8000C digitale panoramische en cephalometrische systemen van Kodak. Dankzij superieur gebruikscomfort en vriendelijkheid wordt uw werk stukken lichter. Net omdat het apparaat eenvoudiger te bedienen is, kunt u efficiënter werken en meer patiënten behandelen. Bovendien zorgen de verbeterde veiligheid en precisie ervoor dat u en uw patiënten altijd in goede handen zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over het grootste voordeel: u beschikt in een mum van tijd over hoogwaardige beelden, waarmee u de zorgkwaliteit op een hoger niveau brengt. Uw investering in deze systemen zal uw praktijk ongetwijfeld ingrijpend veranderen.

4 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT Panoramische beelden weergeven Eenvoud, kwaliteit en productiviteit Een Kodak 8000 digitaal panoramisch systeem maakt uw werk eenvoudiger. De gestroomlijnde gebruikersinterface en het computergestuurde systeem zijn het toonbeeld van ergonomie. Het unieke, frontale ontwerp biedt zowel de patiënt als de gebruiker meer comfort en zorgt ervoor dat de patiënt gemakkelijker plaats kan nemen. Daarnaast biedt de geavanceerde technologie in het apparaat op een snelle en veilige manier superieure röntgenbeelden.

5 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 4

6 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT Comfortabel zorgen voor elkaar Oogcontact dankzij frontale zitpositie Het Kodak 8000 digitaal panoramisch systeem biedt meer gebruikscomfort. Dit is mede het resultaat van het directe oogcontact dat u met uw patiënt hebt. Tevreden patiënten Het grootste en meest opvallende voordeel is dat u uw patiënten weer kunt aankijken. Door het nieuwe ontwerp waarbij de patiënt met het gezicht naar voren staat, kan de patiënt u ook vóór het maken van de foto's steeds zien. En de glimlach die daarvan het gevolg is, spreekt natuurlijk boekdelen. Betere diagnose Dankzij het comfortabele ontwerp zullen uw patiënten zich beter op hun gemak voelen. De combinatie van een gemakkelijke communicatie met de patiënt en het feit dat deze zich op zijn gemak voelt, zorgt ervoor dat de patiënt minder zal bewegen. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat de beelden beter en scherper zijn, waardoor u een nauwkeurigere diagnose kunt stellen. Met het Kodak 8000 digitaal panoramisch systeem kunnen de patiënt en de tandarts tegenover elkaar staan en zo beter met elkaar communiceren. U kan makkelijker met elkaar communiceren, zodat u uw patiënt op zijn gemak kunt stellen en hem kan helpen de juiste positie in te nemen.

7

8 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT De drie pijlers van eenvoud Gebruiksvriendelijk Het Kodak 8000 systeem is uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface die het toonbeeld vormt van bedieningsgemak. De navigatie en bediening heeft u zo door. Zelfs zonder handleiding is het systeem te begrijpen. Eenvoudig en efficiënt De gebruikersinterface bestaat uit zeer duidelijke, intuïtieve pictogrammen en menu's. Het hele proces verloopt in een logische en heldere volgorde, zodat u snel en eenvoudig uw onderzoek kunt voorbereiden en de belichtingstijd kunt instellen. Tijdsbesparing U kunt meer aandacht geven aan uw patiënt, wat niet alleen voor hem prettig is. 1. Selecteer het programma. 2. Voer de patiëntinformatie in. 3. Stel de belichtingsparameters in.

9 1 Zonder enige moeite beelden verwerken 2 De contrastinstelling aanpassen? De helderheid instellen? 3 Met de krachtige software van het Kodak 8000 systeem doet u dit probleemloos, maar ook nog veel meer... Verbeteren van het beeld is erg eenvoudig dankzij de uitgebreide reeks hulpmiddelen die u ter beschikking heeft. Vanaf nu wordt het analyseren van de beelden die u maakt een totaal nieuwe ervaring Een afbeelding zonder contrastverbetering. 2. Dezelfde afbeelding met een contourverbeteringsfilter. 3. Reverse video voor een betere waarneming van de door röntgenstralen ondoordringbare gebieden. 4. HighLight (zaklampeffect) in de modus voor volledige schermweergave: lokaal contrast voor het uitlichten van een radiculaire cyste op een molaar. 5. Simulatiefunctie door implantaten. 6. Sepiafilter voor betere waarneming van de verschillende grijswaarden. 6

10 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT Direct resultaat Drie snelle stappen Met het Kodak 8000 systeem verloopt alles in de versnelling. We hebben het hele proces ingekort tot drie eenvoudige stappen die stuk voor stuk snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. 1. Stel de parameters in. Directe aanwerving Dit is een van de enorme voordelen van digitale technologie: u kunt uw röntgenfoto's direct bekijken. U kunt het maken van beelden zelfs even stoppen, mocht u iets ongewenst zien op de beelden. 2. Laat de patiënt de juiste positie innemen. Efficiëntere patiëntenzorg Al bij al zal u zien dat u beduidend minder tijd zal verliezen wat een verhoging van uw productiviteit met zich meebrengt. 3. Real-time opnamen maken.

11 1 Vanuit meer dan één perspectief 2 Beelden vanuit elke positie Nu maakt u alle opnamen die u nodig hebt voor uw onderzoeken. 3 Oneindig veel weergavemogelijkheden Eén van de opvallendste voordelen van het Kodak 8000 systeem is de uitgebreide reeks bruikbare beelden die u ermee kunt maken. Vergis u niet, de essentie van een goede diagnose is de mogelijkheid iets vanuit alle richtingen te kunnen bekijken De standaard panoramische weergave: de meest gebruikte methode. Maakt het mogelijk de gebitsstructuur in zijn geheel te bekijken en de botten en het weefsel eromheen. 2. De temporo-mandibulaire gewrichten (TMJ) in vier opnamen vanaf de zijkant, met open en gesloten mond op dezelfde afbeelding. Deze mogelijkheid is bijzonder nuttig bij het opsporen van malformaties in het cranio-mandibulaire gewricht. 3. De temporo-mandibulaire gewrichten (TMJ) in twee laterale opnamen, met open of gesloten mond. 4. Sinusbeeld van de bovenkaak. 5. Met het standaardprogramma voor panoramische segmentatie kunt u één of meerdere secties voor röntgenopnamen isoleren. Zo blijft de stralingsblootstelling van de patiënt tot een minimum beperkt.

12 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT De cirkel is rond Naadloze integratie Het Kodak 8000 systeem kan altijd worden ingepast in een bestaand systeem. Het sluit naadloos aan op de bestaande werkwijze, zodat u sneller en beter kunt werken. Eigenlijk kunt u met onze software elk bestaand tandheelkundige beeldverwerkingssysteem van Kodak bedienen. U kunt dus zonder gedoe overstappen van het ene apparaat naar het andere en uw aandacht richten op belangrijkere zaken. KODAK digitale panoramische en cephalometrische systemen KODAK intraorale röntgensystemen KODAK dentale digitale fotosystemen KODAK systemen voor digitale radiologie Integratie van beeldverwerking in beheersoftware voor tandartspraktijken KODAK CR-systeem voor digitale radiologie KODAK intraorale camera

13 Efficiënt beeldbeheer Krachtige software U hebt dus de röntgenopname die u nodig had. Nu wilt u die ook nog kunnen delen, opslaan of afdrukken. Of misschien wenst u al deze bewerkingen uit te voeren. Gelukkig is dat geen probleem dankzij de krachtige tandheelkundige beeldverwerkingssoftware van Kodak. U kunt precies doen wat u wil met de röntgenopname. Digitaal en duidelijk Met één klik slaat u de röntgenopname samen met de bijbehorende instellingen op. U kunt er zelf commentaar en opmerkingen aan toevoegen. Digitale technologie betekent ook dat u zich nooit druk hoeft te maken over kwaliteitsverlies, ongeacht het aantal keren dat u de foto's afdrukt, ophaalt of kopieert. Zeer compatibel In een mum van tijd en zonder problemen kunt u röntgenopnamen overbrengen of verzenden naar het gewenste apparaat. De tandheelkundige beeldverwerkingssoftware van Kodak is compatibel met DICOM, waardoor deze in een handomdraai kan worden geïntegreerd in een bestaand systeem. De mogelijkheden van geavanceerde communicatiemiddelen worden iedere dag groter. Met de tandheelkundige beeldverwerkingssoftware van Kodak kunt u die mogelijkheden optimaal benutten. Afdrukken Verzenden per Opslaan Archiveren

14 BEDIENINGSGEMAK PRODUCTIVITEIT KWALITEIT Het Kodak-label Op ons kunt u rekenen Kodak is het merk waar u rustig op kunt vertrouwen. Dankzij jarenlange ervaring en concrete resultaten gedurende een aantal decennia is Kodak voor de hele markt het grote voorbeeld. Kodak toont u het allerbeste Kodak streeft ernaar hoogwaardige producten te ontwikkelen die zijn uitgerust met de allernieuwste technologie en die aansluiten op uw wensen. Dit houdt in dat het merk Kodak staat voor alleen het allerbeste.

15 Het voordeel van hoogfrequentie Constante straling Het Kodak 8000 systeem is uitgerust met een hoogfrequente generator die zorgt voor uitstekende resultaten. Deze generator zorgt ervoor dat de straling tijdens de belichting constant blijft, waardoor de stralen verder door kunnen dringen. Betere en veiligere röntgenopnamen Het resultaat is opmerkelijk. Hierdoor is uw opname consistenter en is er een scherper contrast zichtbaar. En het beste is, dat de hoogfrequente generator dit allemaal realiseert met een lager stralingsniveau dan een conventionele generator. Dit is slechts één voorbeeld van de opmerkelijke resultaten die u snel en zonder moeite bereikt met het Kodak 8000 systeem.

16 KWALITEIT IN ÉÉN OPNAME Alles in één opname Helemaal uniek Met het ingrijpend verbeterde Kodak 8000C systeem met one-shot imaging-technologie maakt u nu in een mum van tijd superieure en nog nauwkeurigere opnamen dan voorheen. Dankzij zijn instant belichting, real-time beeldvorming en zijn gebruiksvriendelijkheid krijgt u de hoogwaardige opnamen die u nodig hebt om de patiënt de allerbeste zorg te kunnen bieden.

17 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 4

18 KWALITEIT IN ÉÉN OPNAME Opmerkelijk efficiënt In een oogwenk Het revolutionaire van de one-shottechnologie is het feit dat een opname in luttele seconden klaar is. Anders dan bij de gebruikelijke scantechniek, stelt het Kodak 8000C systeem de hele schedel een kort moment aan röntgenstralen bloot, en dit in één enkele opname. Minder belastend voor de patiënt Met dit beeldprojectiesysteem neemt de kans dat de patiënt tijdens de blootstelling aan de röntgenstralen beweegt aanzienlijk af. Eigenlijk hoeft de patiënt maar iets meer dan een seconde helemaal stil te staan. Betere röntgenbeelden De combinatie van een rustige patiënt samen met onze allerlaatste verbeteringen zal ervoor zorgen dat u de resultaten letterlijk zelf kunt aanschouwen: scherpere en nauwkeurigere beelden dan ooit tevoren. Röntgenstraal Röntgenstraal Patiënt Patiënt Scannen: oudere systemen produceren beelden door de patiënt scannen met röntgenstralen. De patiënt moet gedurende de 8 tot 14 seconden die voor het scannen nodig zijn zonder te bewegen blijven staan. One-shot-methode: de schedel van de patiënt wordt gedurende iets meer dan één seconde helemaal blootgesteld aan röntgenstralen. Het resultaat: de kans dat het beeld wazig is omdat de patiënt beweegt, wordt drastisch verminderd.

19 Gemakkelijk te programmeren Kijken is kunnen De bedieningselementen van het Kodak 8000C systeem zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Er is nauwelijks opleiding voor nodig: zowel u als uw team zullen ongetwijfeld snel begrijpen hoe alles werkt. Zelfs de patiënt kan het hele proces volgen. Dit is natuurlijk een gemakkelijk hulpmiddel en een goede gelegenheid om tijdens het onderzoek de nodige uitleg te geven. En wat nog gemakkelijker is: al het programmeerwerk doet u direct op de computer. Past probleemloos in uw werkproces En ten slotte kunt u het Kodak 8000C systeem zonder problemen een vaste plaats geven in uw werkproces. Op deze manier creëert u een ononderbroken werkproces dat u in staat stelt optimale patiëntzorg te bieden.

20 KWALITEIT IN ÉÉN OPNAME Alleen de allerhoogste standaard Continu in ontwikkeling Wij streven ernaar dat u kunt blijven vertrouwen op Kodak-producten door deze continu te verbeteren en te zoeken naar perfectie. Het nieuwe en verbeterde model van de Kodak 8000C is slechts één voorbeeld van dit streven naar perfectie. Alleen het allerbeste Het systeem beschikt over uitermate geavanceerde functies. Dankzij de hoogfrequente generator hoeft u geen concessies te doen, noch ten aanzien van de beeldkwaliteit, noch van de veiligheid. En de geïntegreerde geavanceerde software voor beeldanalyse stelt u in staat nog duidelijkere diagnoses te stellen doordat meer details zichtbaar zijn. Dit is zeker niet in de laatste plaats het resultaat van onze nieuwe en unieke verbeteringsfilters. Tracing en markering van referentiepunten wordt stukken eenvoudiger, sneller en duidelijker. U ziet zelf hoe het programma de weergave van botdichtheid en de randen verbetert. Kortom, we zijn uitgegaan van een geweldig product en hebben daar een nog betere versie van gemaakt. 1. Verbeterde botweergave waadoor bot en kraakbeen nog beter zichtbaar worden Randverbetering waardoor zowel hard als zacht weefsel beter zichtbaar wordt en nog sneller een tracing kan worden gemaakt.

21

22 KODAK 8000 / 8000C systemen Technische kenmerken Generator Hoogfrequentie (max. 140 khz) Brandpuntafmeting 0,5 mm (IEC 336) Totale filtering Voltage röntgenbuis: Stroom in röntgenbuis: Lijnspanning > 2,5 mm eq. Al kv 2-15 ma V / 50 Hz V / 60 Hz V / 60 Hz Belichtingstijd Volwassenen panoramisch : 13,9 s. Kinderen panoramisch: 13,2 s. Sinusbeeld bovenkaak: 10,7 s. Lateraal TMJ, 2 secties: 4,6 s. Lateraal TMJ, 4 secties: 9,2 s. Cephalometrische beelden: 0,1-3,2 s. Vergroting Pannen: 1,27 Cephalometrisch: 1,15 Gewicht Grijswaarde Matrixdimensie Kodak 8000 systeem: 120 kg Kodak 8000C systeem: 145 kg 4096 (12 bits) Pannen: 63 x 1244 pixels Cephalometrisch : 1840 x 1360 pixels

23 8000C 8000 KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem Vooraanzicht 736 mm mm inch (91 1/4 inch) 2315 mm Vooraanzicht 2315 mm - 91 inch MAX 1700 mm (67 inch) MIN 1010 mm (39 3/4 inch) Bovenaanzicht 888 mm 35 inch Bovenaanzicht 500 mm (19 3/4 inch) 1180 mm 46,5 inch 1260 mm (49 1/2 inch) 750 mm 2800 mm (110 1/4 inch) (29 1/2 inch)

24 Wilt u meer weten? Voor het plannen van een demonstratie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met (België - gratis nummer) (Nederland - gratis nummer) of ga naar onze website: Een van onze medewerkers helpt u graag verder bij het kiezen van de beeldverwerkingsoplossing die het meest geschikt is voor uw tandheelkundige praktijk Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Eastman Kodak Company 2006 Kodak is een handelsmerk. van Eastman Kodak Company.

25 Deze download wordt u aangeboden door Henry Schein Dental Henry Schein Dental Dealer van toonaangevende merken in de tandheelkunde. Henry Schein Dental is dealer van o.a. KaVo, Sirona, Kodak, Biolase en DKL in Nederland. Van werkstoel tot high-end behandeleenheid, Henry Schein heeft een passend aanbod. Team van specialisten Een team van technische, equipment- en röntgenspecialisten staat ter beschikking om de klanten te informeren over de mogelijkheden die Henry Schein Dental te bieden heeft. Fabrieksopgeleide servicetechnici De Henry Schein technici mogen zichzelf als fabrieksopgeleide servicetechnici betitelen, omdat zij continu door de fabrikanten in de nieuwste technieken worden geschoold. Deze kennis, naast een jarenlange ervaring in de praktijk, is het recept voor succes. Van lampje verwisselen tot installatie van een volledige praktijkinrichting, de Henry Schein Dental servicetechnici maken alles mogelijk. Direct bestellen? Onze equipment verkoopafdeling is iedere werkdag bereikbaar op (Almere) of (Emmen) Kijk voor meer informatie op Veluwezoom AG Almere tel fax info@henryschein.nl Hoenderkamp VZ Emmen tel fax emmen@henryschein.nl

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie Een probleemloze overgang naar digitale röntgenfotografie Met het Kodak CR 7400-systeem voor digitale röntgenfotografie

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

Nederlands. I No limit

Nederlands. I No limit Nederlands I No limit 3 Oplossingen in 1 Omdat de toekomst geen grenzen heeft X-Mind trium, vervaardigd door ACTEON, is een digitaal panoramisch imaging systeem dat opgewaardeerd kan worden. Het is ontworpen

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by CS 9300 De kracht van flexibiliteit Digital solutions by Het nieuwe CS 9300 digitale 3D-beeldvormingssysteem van Carestream Dental geen giswerk meer tijdens onderzoeken De all-in-one CS 9300 is het meest

Nadere informatie

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort Lagere dosis - Snelle scan - Gepulseerde röntgenbuis - Diverse gedeeltelijke scanmodi 3 exclusieve detectoren - Betrouwbare procedure - Geen schade - Lange levensduur Gemakkelijke upgrade - Klaar voor

Nadere informatie

eindelijk gecombineerd

eindelijk gecombineerd Fosforplaatsystemen Digitale efficiëntie De ergonomie van film De voordelen van digitaal en film, eindelijk gecombineerd FOSFORPLAATOPLOSSINGEN VOOR ÉÉN OF MEER BEHANDELAARS CS 7200 Uw ideale, digitale

Nadere informatie

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking CS 7600 s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking Profiteer van een automatische en beveiligde werkprocedure De CS 7600 van Carestream Dental zet de nieuwe norm in tandheelkundige

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

zet uw blik op scherp

zet uw blik op scherp zet uw blik op scherp HOME DVT FOV ONTWERP thinking ahead, focused on life DVT SCOUTOPNAME < DIGITALE VOLUME TOMOGRAFIE De voorpagina toont alle informatie van deze brochure, echter afgebeeld op één bladzijde.

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard Channel Copy Adobe Photoshop CS3 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt in advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal voor Adobe Photoshop CS3. Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige

Nadere informatie

Handleiding gebruik webmail Roundcube maart 2010

Handleiding gebruik webmail Roundcube maart 2010 Handleiding gebruik webmail Roundcube maart 2010 U opent de webmail door te klikken op het pictogram webmail in de webstek www.edugo.be: 1. Inleiding 1.1 Wat is er nieuw? De webmail van edugo draait vanaf

Nadere informatie

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur VIRB Elite is een echte 1080p HD-actiecamera die geavanceerde opnamemogelijkheden in HD combineert met Wi-Fi-functies en ultramoderne GPS-functies zoals vooraf ingestelde opnameprofielen. Het skiprofiel

Nadere informatie

Een team van specialisten tot uw dienst!

Een team van specialisten tot uw dienst! DPI, partner van Carestream Dental Een compleet gamma van de grootste fabrikant in radiologie Een team van specialisten tot uw dienst! Carestream gecertificeerde technici Alfred VANCUTSEM DPI Technicus

Nadere informatie

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt Nederlands Waar kwaliteit schoonheid wordt Kwaliteit en Design, uw imago Omdat u meer aandacht schenkt aan het uiterlijk en de effectiviteit van uw praktijk. ACTEON SATELEC ontwikkelde de X-Mind unit met:

Nadere informatie

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Handzame,veelzijdige objectieven voor alledaags gebruik Nikon breidt het assortiment NIKKOR-objectieven uit met twee nieuwe DX-formaat zoomobjectieven

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Innovatie binnen handbereik

Wilt u meer weten? Innovatie binnen handbereik 3D Panoramisch Cephalometrisch Wilt u meer weten? Voor een afspraak voor een demonstratie of het ontvangen van aanvullende informatie neemt u contact op met een erkende leverancier of bezoekt u onze website:

Nadere informatie

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten.

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten. Welkom! ScanSoft PaperPort is een softwarepakket voor documentbeheer waarmee u zowel papieren documenten als de digitale documenten op uw computer kunt scannen, ordenen, gebruiken, uitwisselen en beheren.

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Het wachten is voorbij CS 8100 3D. 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen

Het wachten is voorbij CS 8100 3D. 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen Het wachten is voorbij CS 8100 3D 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen Complexiteit is niet langer de norm We halen de obstakels weg die traditiegewijs gepaard gaan met de overstap naar 2D-/3D-beeldvorming

Nadere informatie

Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling

Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling MagniLink Vision Ik wilde een product met een vriendelijke en uitnodigende uitstraling Ik stelde me een gebruiker voor die voor het eerst kennismaakt met een nieuw hulpmiddel voor slechtzienden. Ik wilde

Nadere informatie

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk

Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Natuurlijk Intuïtief Natuurlijk Aantrekkelijk Mooi, intuïtief, duidelijk 2 de perfecte bediening. Volg uw intuïtie, beheers uw omgeving en kies voor de essentie Somfy introduceert Nina, de revolutionaire

Nadere informatie

X-Mind. Uitgekiende perfectie

X-Mind. Uitgekiende perfectie X-Mind Uitgekiende perfectie Uitgekiende bescherming De buizen van de X-Mind bevinden zich aan de achterkant van de kop, zodat de patiënt beter beschermd is, aangezien de focus-huid-afstand 50% groter

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 12 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Uw voorkennis 14 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 12 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Uw voorkennis... 14 Hoe werkt u met dit boek?... 15 De volgorde van lezen... 16 De website bij dit

Nadere informatie

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon Waar spraak en beeld samenkomen KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon KX-NTV150 Communicatie-IP-camera Ingebouwde luidspreker, microfoon en camera Geluid opnemen bij HD-video Integratie

Nadere informatie

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015

WEBFLEET Inhoud. Release-informatie maart 2015 WEBFLEET 2.20 Release-informatie maart 2015 Inhoud OptiDrive 360 2 Voertuigspecificaties 6 Voertuiginstellingen kopiëren 8 Werktijdenoverzichtrapport 9 Verbeterde routeweergave 10 Mapcodes 11 TomTom WEBFLEET

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Achtergrondinformatie... 88 Tips... 91

Achtergrondinformatie... 88 Tips... 91 Inhoudsopgave Voorwoord... 13 Introductie Visual Steps... 14 Wat heeft u nodig?... 15 De volgorde van lezen... 16 Uw voorkennis... 17 Hoe werkt u met dit boek?... 18 De cd-rom en de website bij dit boek...

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

HumanWare ProDigi (0182) 52 58 89. HumanWare Prodigi Personal Vision Assistant (PVA) Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89

HumanWare ProDigi (0182) 52 58 89. HumanWare Prodigi Personal Vision Assistant (PVA) Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89 HumanWare Prodigi Personal Vision Assistant (PVA) ProDigi is de eerste Personal Vision Assistant. HumanWare heeft deze digitale loep ontwikkeld met vergroot en spraak functie: Eenvoudig Intelligent Uitneembaar

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

WIELLADERWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers

WIELLADERWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers WIELLADERWISSELS L Het intelligente snelwisselsysteem voor wielladers Vervang hydraulische uitrustingsstukken binnen 10 seconden Voordelen van OilQuick Snel en effectief Met het snelwisselsysteem van OilQuick

Nadere informatie

Bijsnijden U kunt twee redenen hebben om een foto bij te snijden: er staat meer op dan u wilt en de overbodige details wilt u wegsnijden.

Bijsnijden U kunt twee redenen hebben om een foto bij te snijden: er staat meer op dan u wilt en de overbodige details wilt u wegsnijden. Picasa Een goed en gratis fotobewerkingsprogramma is Picasa 2, ontwikkeld door Google. We laten u zien hoe u veelgebruikte bewerkingen, zoals bijsnijden, verscherpen of lichter maken, uitvoert. Downloaden

Nadere informatie

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5.

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5. E Dental diagnostiek update 2015 diagnostiek update 2.699,- 5.700,- 3.186,- Satelec X-mind DC Intra-oraal röntgensysteem FireCR Fosforscanner MDX3 #1 Röntgensensor OPT / RSP Intra-oraal röntgen Veraview

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera

Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Canon Digitale Camera Gebruikershandleiding voor gegevensoverdracht van camera naar camera Inhoudsopgave Inleiding....................................... Beelden overbrengen via een draadloze verbinding.....

Nadere informatie

Adobe Photoshop Lightroom 5

Adobe Photoshop Lightroom 5 Adobe Photoshop Lightroom 5 Marketingtekst voor kanaalpartners Adobe Photoshop Lightroom 5 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina s, in gedrukte advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal

Nadere informatie

Aanbevelingen voor verscherpen

Aanbevelingen voor verscherpen Aanbevelingen voor verscherpen Door de afbeelding scherper te maken verbetert u de scherpte van de randen. Of afbeeldingen nu afkomstig zijn van een digitale camera of van een scanner, de meeste afbeeldingen

Nadere informatie

Verscherpen, verkleinen/vergroten en opslaan.

Verscherpen, verkleinen/vergroten en opslaan. Verscherpen, verkleinen/vergroten en opslaan. De stappen voor het beste eindresultaat. Begeleidend boekje bij workshop. Auteur: Olaf Oudendijk Versie: 1.0 Datum: mei 2010 Copyright: Olaf Oudendijk Olaf

Nadere informatie

MarkVision printerbeheersoftware

MarkVision printerbeheersoftware MarkVision printerbeheersoftware MarkVision for Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 en Macintosh worden bij de printer geleverd op de cd met stuurprogramma's, MarkVision en hulpprogramma's. 1 De grafische

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

VIJF INNOVATIES OM U OPNIEUW TE LATEN NADENKEN OVER GASDETECTIE

VIJF INNOVATIES OM U OPNIEUW TE LATEN NADENKEN OVER GASDETECTIE VIJF INNOVATIES OM U OPNIEUW TE LATEN NADENKEN OVER GASDETECTIE Vijf innovaties om u opnieuw te laten nadenken over gasdetectie www.honeywellaidc.com 1 Inleiding Het is een feit: een proactieve benadering

Nadere informatie

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort V3 V3 De borduurmachine met een groot werkgebied en geavanceerde functies. Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 1 Inleiding ZoomText 9.1 is een fantastisch computer hulpmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor slecht-ziende mensen. ZoomText bestaat uit twee aangepaste technieken schermvergroting en schermlezen

Nadere informatie

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Hieronder vindt u een opsomming van de vernieuwde en bijkomende functionaliteiten van de INTEGRA CONTROL app versie 5.0. Nieuw app icoon en opstartscherm

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS 28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS Deze handleiding is opgesteld door Weblicity http://www.weblicity.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Inloggen Uitleg onderdelen 4

Nadere informatie

1. Fotobewerking met Paint

1. Fotobewerking met Paint 27 1. Fotobewerking met Paint Fotograferen met behulp van digitale camera s is enorm in opkomst. De kwaliteit van deze camera s neemt flink toe en de prijs wordt steeds lager. Doordat computers steeds

Nadere informatie

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com

Pictogrammenuitleg. Aliro IP-toegangscontrole zonder complicaties. www.aliro-opens-doors.com Pictogrammenuitleg De pictogrammenuitleg voor de Aliro-software is een uitgebreid overzicht van alle pictogrammen die in de software worden gebruikt. Deze uitleg is ontwikkeld om u te helpen pictogrammen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 De website bij het boek

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 De website bij het boek Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 De website bij het boek... 10 Toets uw kennis... 10 Voor docenten... 10

Nadere informatie

QosmioEngine: Geavanceerde beeldbeleving

QosmioEngine: Geavanceerde beeldbeleving tech brief qosmioengine QosmioEngine: Geavanceerde beeldbeleving 02 03 06 09 10 De Qosmio combineert de perfecte beeldkwaliteit van de QosmioEngine en QosmioPlayer, Harman Kardon luidsprekers en Dolby

Nadere informatie

Minimaal invasief, maximale power

Minimaal invasief, maximale power Mondchirurgie & Implantologie Minimaal invasief, maximale power NIEUW De nieuwe kracht in de botchirurgie Piezomed vergemakkelijkt het werk van de kaakchirurg: dankzij innovatieve ultrasoontechnologie

Nadere informatie

2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS

2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS 2 december 2013 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS Deze handleiding is opgesteld door Weblicity http://www.weblicity.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Inloggen Uitleg onderdelen

Nadere informatie

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health.

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Product Informatie Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA. Gebruikershandleiding

BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA. Gebruikershandleiding BC 35 DRAADLOZE ACHTERUITRIJCAMERA Gebruikershandleiding 2018 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Adobe Photoshop Elements... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 Uw voorkennis... 11 De website bij het

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Werkplaats-Microscoop PCE-VM 21 Werkplaats-Microscoop met Monitor / doorlichtend en reflecterend licht / tot 75-voudige vergroting / USB-aansluiting voor op de PC mogelijk De werkplaats-microscoop bestaat

Nadere informatie

1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery

1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery 19 1. Uw foto s in Windows Live Photo Gallery Digitale fotografie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De gewone camera met filmrolletje is grotendeels verdrongen door de digitale camera.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking.

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. In de volgende schermen staan stap voor stap de mogelijkheden uitgelegd van het maken van een persoonlijke verpakking. Uiteraard streven wij erna

Nadere informatie

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE Echte iconen zijn nooit als icoon ontworpen. Ze werden dat vanzelf. Met deze bekroonde douchewc haalt u stijl uw badkamer binnen. Met één knop stelt u de richting en het

Nadere informatie

GRAAFMACHINEWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor graafmachines

GRAAFMACHINEWISSELS. Het intelligente snelwisselsysteem voor graafmachines GRAAFMACHINEWISSELS Het intelligente snelwisselsysteem voor graafmachines Voordelen van OilQuick Beter rendement Door het snel wisselen van uitrustingsstukken en het juiste gebruik van de graafmachine,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

For smartphones. Draagbare Fishfinder voor smartphones

For smartphones. Draagbare Fishfinder voor smartphones For smartphones Draagbare Fishfinder voor smartphones 01 Wat is Deeper 02 Hoe te gebruiken Wat is Deeper Deeper smart sonar is de eerste in zijn soort: Een draagbare, draadloze vissenzoeker die speciaal

Nadere informatie

2. Aan de slag met Paint Shop Pro

2. Aan de slag met Paint Shop Pro 29 2. Aan de slag met Paint Shop Pro Fotograferen met behulp van digitale camera s is enorm in opkomst. De kwaliteit van deze camera s neemt flink toe en de prijs wordt steeds lager. Doordat computers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10 Gebruikershandleiding Draadloze USB video-ontvanger Model BRD10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech BRD10 Draadloze USB video-ontvanger voor gebruik met het assortiment van Extech Boroscopen.

Nadere informatie

Werken met GIMP Deel 2: Schalen

Werken met GIMP Deel 2: Schalen Werken met GIMP Deel 2: Schalen Handleiding van Auteur: Erik98 November 2014 In dit tweede deel ga ik door op wat ik in het artikel Bijsnijden in de vorige Nieuwsbrief heb besproken. Naast het bijsnijden

Nadere informatie

Er wordt door veel mensen opgezien tegen de overstap

Er wordt door veel mensen opgezien tegen de overstap With a little Help from Wennen aan Office 2010 John Spronk Er wordt door veel mensen opgezien tegen de overstap naar Office 2010 omdat het er zo anders uitziet dan het vertrouwde Office 97. Degenen die

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

HANDLEIDING XTRA CONTROLLER PRO

HANDLEIDING XTRA CONTROLLER PRO HANDLEIDING XTRA CONTROLLER PRO INHOUDSOPGAVE Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven. 1. INLEIDING... 3 2. TRAVELLING ZOOM-FUNCTIE... 5 3. CHAT AND SHOW

Nadere informatie

Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013.

Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013. Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Aan de slag reeks 4 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

2. Uw digitale fotocamera en de computer

2. Uw digitale fotocamera en de computer 67 2. Uw digitale fotocamera en de computer Fotograferen met een digitale fotocamera is vandaag de dag erg populair. Het voordeel van een digitale camera is dat u de foto s direct kunt bekijken op uw camera.

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Het gebruik van de QuickScan knop

Het gebruik van de QuickScan knop QuickScan on-line help Het gebruik van de QuickScan knop QuickScan setting Voorkeursinstellingen Het gebruik van de QuickScan knop Doormiddel van de QuickScan knop kunt u snel beelden scannen en automatisch

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Maximale Productiviteit Bespaar tijd en geld met JABRA HEADSETS! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van een draadloze headset een gemiddelde tijdsbesparing per uur oplevert van

Nadere informatie