Het wachten is voorbij CS D. 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het wachten is voorbij CS 8100 3D. 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen"

Transcriptie

1 Het wachten is voorbij CS D 3D imaging is nu beschikbaar voor iedereen

2 Complexiteit is niet langer de norm We halen de obstakels weg die traditiegewijs gepaard gaan met de overstap naar 2D-/3D-beeldvorming Ondanks eerdere vooruitgang in 2D-/3D-technologie is de waarheid dat de voordelen niet tegen de uitdagingen opwegen. Velen zagen de noodzaak voor dergelijke geavanceerde technologie niet in. Ze waren bang dat ze er geen gebruik van zouden maken, dat het te complex zou zijn, dachten dat het te duur zou zijn of zeiden gewoon: nu nog niet. Ze waren in afwachting op een 2D-/3D-systeem dat meer aansloot op hun dagelijkse werkzaamheden, wat na aansluiten zo gebruikt kon worden en dat een duurzame, maar betaalbare investering voor hun praktijk zou zijn. Het wachten is nu voorbij.

3 Er zijn nu talloze redenen om over te stappen op 2D-/3D-beeldvorming Het is nu mogelijk om niets dan voordelen te ervaren wanneer u overstapt op 2D-/3D-beeldvorming. En hoe meer voordelen u ervaart, des te beter de zorg is die u verleent. Natuurgetrouwe beeldweergave U ziet uw patiënten in 3D, dus is het logisch dat u hun tanden ook in 3D ziet. U kunt elke anatomische situatie vanuit elke hoek bekijken, zonder vervorming, overlapping of misinterpretatie. Deskundige diagnoses Speciale technologie is niet langer voorbehouden aan specialisten. Met 2D-/3Dtechnologie kunnen zowel specialisten als behandelaars in het algemeen vol vertrouwen en met gemak deskundige diagnoses stellen. Meer mogelijkheden De voordelen van 3D-beeldvorming gaan verder dan implantaten. 3D kan voor alles gebruikt worden, van alledaagse procedures tot het verwijderen van molaren, preoperatieve planning en nog meer. Betere communicatie Patiënten willen beter geïnformeerd worden. En met duidelijke 3D-afbeeldingen is het voor patiënten eenvoudiger om de diagnoses van hun behandelaar te zien, te begrijpen en te accepteren. Snelle afspraken Laten we eerlijk zijn: patiënten zijn niet geduldig. Met 2D-/3D-onderzoeken kunt u zich tot doel stellen om de wachttijd voor patiënten en het aantal afspraken terug te dringen. Snel rendement Voor een betaalbare prijs voegt 2D-/3D-functionaliteit iets toe aan uw services en mogelijkheden, zodat de investering zich voor zowel grote als kleine praktijken snel terugverdient.

4 Introductie van de CS D Het eenvoudige en betaalbare 2D-/3D-beeldvormingssysteem waarop u gewacht heeft, is nu hier 3D-beeldvorming is niet alle de toekomst voor tandheelkunde, het is de nieuwe standaard voor zorgverlening en nog nooit eerder is het zo binnen handbereik geweest als nu. Met het intuïtieve CS D-systeem voor extraorale beeldvorming profiteren uw patiënten van nauwkeurigere behandelplannen die voor betere zorgverlening en minder afspraken zorgen, en profiteert u van een systeem dat u alles biedt dat u nodig heeft en waarmee u uw investering snel terugverdient. Belangrijkste voordelen Selecteerbare beeldweergaven en veelzijdige programma's Uiterst gedetailleerde afbeeldingen met een beeldresolutie van tot wel 75 μm intuïtieve en comfortabele plaatsing in de mond van de patiënt Snelle beeldopname en lage dosering De nieuwe norm van zorgverlening, nu nog betaalbaarder

5 Gemak veelzijdigheid CS D precisie Toegankelijkheid Een multifunctioneel röntgensysteem met veel voordelen Met de CS D komen de voordelen van 2D- en 3D-beeldvorming binnen handbereik van algemene tandheelkundigen, periodontisten, endodontisten en andere specialisten van grote en kleine praktijken. Elke functie is opnieuw bekeken en vernieuwd om de obstakels van het overstappen op 2D-/3D-beeldvorming weg te nemen, om het nog krachtiger, gebruikersvriendelijker en betaalbaarder te maken. Dit systeem biedt uw praktijk vier belangrijke voordelen: de veelzijdigheid van een multifunctioneel systeem met de mogelijkheid om uw diensten uit te breiden; het gemak van soepel verlopende onderzoeken voor zowel tandheelkundigen als patiënten waarbij de complexiteit is weggenomen; de precisie die u nodig heeft om aan alle tandheelkundige behoeften te voldoen voor nauwkeuriger diagnoses; en geweldige bereikbaarheid in termen van betaalbaarheid, onderlinge uitwisselbaarheid en integratiegemak.

6 Veelzijdig Veelzijdige procedures 2D panoramisch Zie meer, weet meer en doe meer in uw praktijk Professionele tandheelkundigen willen flexibele beeldvormingsapparatuur die in al hun diagnostische behoeften voorziet een investering die garant staat voor een stevig rendement. Daarom bestrijkt de veelzijdige, multifunctionele CS D bijna alle gebruikelijke en minder gebruikelijke behoeften op het gebied van tandheelkunde, waardoor het een ideale oplossing is voor veel uiteenlopende tandheelkundige procedures. U kunt nu op bedrijfseconomische wijze de eerste stap in 2D panoramisch uitvoeren, verder onderzoek doen met de krachtige 3D-beeldvorming, of moeiteloos digitale 3D-modellen produceren. Met dit enkelvoudige systeem kunt u meer doen en heeft u meer te bieden in uw praktijk, waardoor de kwaliteit van uw zorgverlening als geheel verbetert.

7 Compatibel met CAD/CAM 3D-beeldvorming Digitale 3D-modellen Van fysiek model tot digitaal model in 3D Met de ingenieuze, speciale programma's van de CS D kunt u uiterst precieze, digitale 3D-modellen maken door van uw patiënten gewoon de gebitsafdrukken, radiografische geleiders of gipsmodellen te scannen. Met deze gescande gegevens kunt u in uw praktijk zelfs CAD/CAM-procedures uitvoeren met onze geïntegreerde restauratieve portfolio van CS Solutions. De gegevens kunnen tevens in STL-formaat geëxporteerd worden om met software van derden te kunnen worden gebruikt.

8 Veelzijdig Veelzijdige toepassingen Hoogstaande 2D-beeldvorming voor essentiële routinebeoordeling Vanwege de lage dosering en de eenvoud blijft 2D panoramische beeldvorming een onmisbaar hulpmiddel voor de meeste tandartspraktijken. En of u nu een behandelaar in het algemeen of een specialist bent, de reeks programma's van de CS D bestrijkt al uw alledaagse, panoramische behoeften. Standaard panoramisch Vier patiëntmorfologieën en drie kaakvormen helpen u om moeiteloos het gewenste gebied vast te leggen. Het resultaat is dus dat u ongeacht welk programma in slechts enkele seconden over panoramische beeldopnamen van geweldige kwaliteit beschikt. Kinderen panoramisch Gesegmenteerd panoramisch Lateraal TMK (2 of 4 weergaven) Maxillaire sinus Gesegmenteerde bitewing

9 Krachtige 3D-beeldvorming voor een betere weergave vanuit elke hoek 3D-beeldvorming kan de norm van zorgverlening verhogen voor endodontisten, implantaten, mondchirurgie en dagelijkse procedures van de praktijk voor tandheelkunde. Met de instelbare beeldweergaven krijgt u beter wat u nodig heeft voor een snellere, betrouwbaardere, taak-specifieke diagnose. U kunt de gewenste beeldopname maken waarbij u zelf de beeldgrootte, de resolutie, het onderzoeksgebied en de dosering bepaalt. Voor wat betreft de dosering geniet de veiligheid van de patiënt altijd de hoogste prioriteit. Universele beeldweergave (5 cm x 5 cm) Kinderstand (4 cm x 4 cm) Universele beeldweergave (5 cm x 5 cm) wordt als voorkeur aangegeven als het ideale compromis tussen beeldgrootte en dosering zonder onnodige informatie vast te leggen (d.w.z. lokale pathologie, enkele implantaat, endodontie) De kinderstand (4 cm x 4 cm) wordt gebruikt bij kinderen of vervolgonderzoeken met ongeveer 50% minder dosering dan bij onderzoeken met een beeldweergave van 5 cm x 5 cm EndoHD-stand (5 cm x 5 cm) Enkele kaak-stand (8 cm x 5 cm) Dubbele kaak-stand (8 cm x 9 cm) De stand EndoHD (5 cm x 5 cm) levert beeldopnames met extreem hoge resolutiewaarden (75 µm) om de kleinste details van wortels en kanalen te kunnen zien De stand voor enkele kaak (8 cm x 5 cm) legt één boog vast en is ideaal voor onderzoeken waarbij een groter gebied onderzocht moet worden (d.w.z. implantaatplanning met chirurgische geleider creatie, mondchirurgie, grotere aandoeningen) De stand voor dubbele kaak (8 cm x 9 cm) legt beide tandheelkundige bogen vast en is ideaal voor onderzoeken waarbij zowel de onder- als bovenkaak onderzocht moet worden (d.w.z. implantaatplanning met chirurgische geleider creatie, mondchirurgie, grotere aandoeningen) 4 cm x 4 cm 5 cm x 5 cm 8 cm x 5 cm 8 cm x 9 cm Met de keuzemogelijkheid van beeldweergave kunt u meer zien vanuit elke hoek.

10 Gemak Comfortabele onderzoeken Duidelijke letters op het bijtblok die overeenkomen met de bijbehorende software-interface voor intuïtieve, nauwkeurigere positionering en minder opnieuw te maken beeldopnames. Een groter focusgebied reduceert het aantal opnieuw te maken beeldopnames tot een minimum en vergroot de tolerantiewaarde van imperfecte positionering. Eenvoudige, geleide positionering voor tandheelkundigen Het intuïtieve van de CS D maakt dat positionering en het maken van de beeldopname comfortabeler verloopt voor zowel nieuwe als ervaren behandelaars. Duidelijke instructies over een gebruiksvriendelijke interface en een computergestuurd systeem met voorgeprogrammeerde programma's vereenvoudigen het instellen en de procedure. Voor 2D panoramische beeldvorming passen drie anatomische programma's zich aan vorm van de kaak van de patiënt aan, en de grotere dikte en breedte van het focusgebied verbeteren de tolerantie van imperfecte positionering en moeilijke anatomie. Bovendien helpen voor 3D-beeldvorming de oriëntatiepunten in de vorm van letters op het slimme bijtblok, dat op de interface van het systeem afgestemd wordt, ervoor dat patiënten goed geplaatst worden en de nauwkeurigheid toeneemt. Dit maakt het gebruik van een laserstraal volledig overbodig en reduceert de kans dat beeldopnames opnieuw gemaakt moeten worden. Bovendien wordt voor alle methodes dezelfde sensor gebruikt, zodat deze tussen de onderzoeken door niet meer verwisseld hoeft te worden.

11 Verstelbaar voor patiënten van elke afmeting en rolstoeltoegankelijk. De open positionering met oogcontact met de behandelaar verhoogt het comfort en stelt patiënten meer op hun gemak. Snelle, comfortabele onderzoeken voor patiënten Een nieuwe stevige, maar comfortabele patiëntensteun met ingebouwde handgrepen helpen de patiënt gedurende het hele onderzoek op hun plaats te houden voor een soepele en geslaagde beeldopname. De open vormgeving met positionering waarbij de patiënt oogcontact met de behandelaar houdt, vermindert het gevoel van opsluiting en stelt patiënten meer op hun gemak. Met een stille motor voor verstelbare standen kunt u het apparaat op comfortabele wijze aanpassen aan patiënten van elke omvang en is het systeem rolstoeltoegankelijk. Vanwege snelle scantijden (in slechts 7 seconden) hoeven patiënten relatief kort in positie te blijven, zodat de beeldkwaliteit optimaal is en opnames minder vaak opnieuw hoeven worden genomen. De snelheid van het onderzoek en de nauwkeurigheid van het positioneren beperken de blootstelling van de patiënt met ongeveer 60-70% in vergelijking met conventionele CT-systemen, waardoor onderzoeken veiliger verlopen. Snel scannen in 7 seconden. 7 sec.

12 Precisie Precisie beeldvorming 4T CMOS-sensor voor extreem scherpe afbeeldingen en contrasterende details. Uiterst gedetailleerde contrastbeelden Uiterst nauwkeurige afbeeldingen met de nieuwste technologie geven u een nauwkeuriger beeld van de tandheelkundige anatomie van uw patiënten voor een betere diagnose en behandeling. Bovendien omvat de CS D alle technieken die u nodig heeft voor de beste resultaten. Het combineert een hoge frequentiegenerator, nieuw beeldverwerker en trilvrij bewegingssysteem voor soepele, geruisloze en foutloze beeldopname. Bovendien is het voorzien van onze eigen 4T CMOS-sensor die voor scherpe beeldopnames en uiterst contrasterende detailweergave zorgt met een beeldresolutie van tot wel 75 μm. Met één klik kunt u zelfs de beeldscherpte en het contrast verbeteren met behulp van onze artefactvrije filters. En 3D-afbeeldingen geven u een nauwkeuriger overzicht van het probleemgebied, waardoor u het gebit van uw patiënt vanuit elke hoek kunt bekijken met één-op-één nauwkeurigheid zonder overlapping of vervorming. Metingen en anatomische relaties zijn bovendien nauwkeuriger, wat de kans op het opnieuw moeten maken van de beeldopname of misinterpretaties terugdringt.

13 Intuïtieve, maar krachtige 2D-beeldvormingssoftware en uitgebreide CS 3D beeldvormingssoftware. Verwerken en beoordelen van de beeldopnames zonder alle complexiteit De doeltreffende en duidelijke functies van de CS D zijn ontwikkeld om de complexiteit weg te nemen die van oudsher gepaard ging bij het verwerken van beeldopnames in 2D panoramisch en 3D. Onze intuïtieve, maar krachtige, software voor 2D-beeldvorming helpt u beeldopnames sneller te analyseren met gebruikersvriendelijke verwerkingsfuncties. De vooraf ingestelde programma's verminderen de benodigde tijd en het aantal klikken op het apparaat in te stellen om het verwerken en beoordelen van de beeldopnames nog efficiënter te laten verlopen. De software doet dienst als het bedieningspaneel voor alle systemen van Carestream Dental en kan gebruikt worden als een zelfstandig programma of geïntegreerd met uw software voor praktijkbeheer. Bovendien wordt het beoordelen van beeldopnames met onze uitgebreide en uiterst eenvoudig te gebruiken CS 3D beeldvormingssoftware wel heel gemakkelijk. De software maakt gebruik van de nieuwste verwerkingsalgoritmen voor het maken van duidelijke beeldopnames, op basis waarvan eenvoudig een diagnose te stellen is. Een beeldweergave in 3D en weergaven in beeldsegment-voor-beeldsegment worden gelijktijdig weergegeven. Vanaf dag één kunt u beeldopnames beoordelen, het aanbrengen van implantaten inplannen en bibliotheekfuncties gebruiken, functies voor metingen en annotaties toepassen, en de resultaten met collega's en patiënten delen.

14 Toegankelijkheid Toegankelijkheid voor uw praktijk Eenvoudig delen via , CD/DVD, USB flash-geheugen, lichtgewicht schermafdrukken of afdrukken. Eenvoudig delen en communiceren van informatie Met de CS D kunt u de beeldopnames bekijken vanaf elke pc die via een ethernetverbinding in de praktijk is aangesloten. Beeldopnames kunnen worden uitgewisseld via , CD/DVD, USB flash-geheugen of lichtgewicht schermafdrukken met eenvoudige afdrukmogelijkheden. Met de 2D viewer als de volledige 3D-software kunt u de beeldopnames gratis en eenvoudig delen met collega's, laboratoria en verzekeringsmaatschappijen. Bovendien dragen zij bij aan het verbeteren van doorverwijzingen of samenwerking aan een onderzoek. Bovendien draagt een beeldweergave in 3D aan betere communicatie met patiënten. Het maakt het voor patiënten makkelijker om de diagnose te begrijpen, wat tot hogere acceptatie van het behandelplan leidt.

15 Dun en lichtgewicht, compacte en duurzame aluminium behuizing. MEEST COMPACTE APPARAAT Makkelijk integreerbaar in uw praktijk De CS D is voorzien van geavanceerde technologie, een compacte, dunne aluminium behuizing en past bijna overal in uw praktijk. Laat zijn omvang u echter niet van de wijs brengen hij mag dan wel een lichtgewicht zijn, hij is tevens ongelooflijk sterk en duurzaam. Dit systeem kan op eenvoudige wijze door uw plaatselijke verkoper geïnstalleerd worden, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Het systeem laat zich naadloos in uw praktijk integreren en vraagt slechts een minimale leercurve. De betrouwbaarheid van dit systeem maakt het ook eenvoudig om langdurig van optimale performance te profiteren en servicekosten te reduceren of te elimineren. Wanneer het nieuwste op het gebied van tandheelkunde ook nog zo betaalbaar is als nu, stelt u zich dan de vraag: hoe kan dit niet de juiste oplossing voor uw praktijk zijn?

16 Technische gegevens Spanning van de buis Stroomsterkte van buis Frequentie Brandpunt van de buis (IEC 60336) Ingangsspanning (AC) Afmetingen van het apparaat Minimaal benodigde ruimte kv 2-15 ma 140 khz Gewicht PANORAMISCHE MODALITEIT Sensortechnologie CMOS 0,7 mm (0,03 in.) met röntgenbuis OPX110S of 0,6 mm (0,02 in.) met röntgenbuis D V - 50/60 Hz 330 (L) x 894 (D) x 1596 (H) mm 13 (L) x 35,18 (D) x 62,83 (H) in (L) x 1400 (D) x 2400 (H) mm 42,24 (L) x 55,11 (D) x 94,48 (H) in. 92 kg (202 lb 13 oz) Beeldveld 6,4 x 140 mm (Volwassene) 6,4 x 120 mm (Kind) Grijswaarden bits Vergroting 1,2 (± 10%) Opties voor radiologische onderzoeken Blootstellingsmodus Belichtingstijd 3D-MODALITEIT Technologie Sensortechnologie Volume Field Of View diameter x hoogte (cm) Volledig panoramisch, gesegmenteerd panoramisch, maxillaire sinus, LA TMK x 2, LA TML x 4, gesegmenteerde bitewing 4 lengtes voor patiënten (kind, klein, normaal, groot) 3 tandboogvormen (normaal, vierkant, scherp) 1,98 tot 14 seconden Dental Volumetric Reconstruction (DVR) CMOS 4 x 4 / 5 x 5 / 8 x 5 / 8 x 8 / 8 x 9 cm* (*8 x 9 niet beschikbaar in Canada) Radiologische onderzoeken Volledig, boven- of onderkaak - Volledig, boven- of onderkiezen - Occlusie - Tanden Grijswaarden bits Voxelgrootte (µm) 75 µm minimaal Belichtingstijd 7 tot 15 sec. Ondersteuning waarop u kunt rekenen Onze geregistreerde dealers en service providers zijn gecertificeerd in kwaliteitsinstallatie en ondersteuning, en vele services kunnen zelfs op afstand worden uitgevoerd, waaronder: configuratie, diagnoses, reparatie, kalibratie en software-updates. Dit helpt om uw servicekosten en productieonderbrekingen tot een minimum te beperken en de productiviteit van uw praktijk op een absoluut maximum te stellen. LATEN WE EXPERTISE OPNIEUW DEFINIËREN De CS D is slechts één manier waarop wij beeldvorming opnieuw definiëren. Ga voor meer informatie naar of neem contact op met uw plaatselijke verkoper. Carestream Health, AL CS D 0314

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

eindelijk gecombineerd

eindelijk gecombineerd Fosforplaatsystemen Digitale efficiëntie De ergonomie van film De voordelen van digitaal en film, eindelijk gecombineerd FOSFORPLAATOPLOSSINGEN VOOR ÉÉN OF MEER BEHANDELAARS CS 7200 Uw ideale, digitale

Nadere informatie

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by CS 9300 De kracht van flexibiliteit Digital solutions by Het nieuwe CS 9300 digitale 3D-beeldvormingssysteem van Carestream Dental geen giswerk meer tijdens onderzoeken De all-in-one CS 9300 is het meest

Nadere informatie

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking CS 7600 s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking Profiteer van een automatische en beveiligde werkprocedure De CS 7600 van Carestream Dental zet de nieuwe norm in tandheelkundige

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Nederlands. I No limit

Nederlands. I No limit Nederlands I No limit 3 Oplossingen in 1 Omdat de toekomst geen grenzen heeft X-Mind trium, vervaardigd door ACTEON, is een digitaal panoramisch imaging systeem dat opgewaardeerd kan worden. Het is ontworpen

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Innovatie binnen handbereik

Wilt u meer weten? Innovatie binnen handbereik 3D Panoramisch Cephalometrisch Wilt u meer weten? Voor een afspraak voor een demonstratie of het ontvangen van aanvullende informatie neemt u contact op met een erkende leverancier of bezoekt u onze website:

Nadere informatie

Een team van specialisten tot uw dienst!

Een team van specialisten tot uw dienst! DPI, partner van Carestream Dental Een compleet gamma van de grootste fabrikant in radiologie Een team van specialisten tot uw dienst! Carestream gecertificeerde technici Alfred VANCUTSEM DPI Technicus

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie Een probleemloze overgang naar digitale röntgenfotografie Met het Kodak CR 7400-systeem voor digitale röntgenfotografie

Nadere informatie

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort

maak het u gemakkelijk, met Ray Technologie voor Praktisch Comfort Lagere dosis - Snelle scan - Gepulseerde röntgenbuis - Diverse gedeeltelijke scanmodi 3 exclusieve detectoren - Betrouwbare procedure - Geen schade - Lange levensduur Gemakkelijke upgrade - Klaar voor

Nadere informatie

zet uw blik op scherp

zet uw blik op scherp zet uw blik op scherp HOME DVT FOV ONTWERP thinking ahead, focused on life DVT SCOUTOPNAME < DIGITALE VOLUME TOMOGRAFIE De voorpagina toont alle informatie van deze brochure, echter afgebeeld op één bladzijde.

Nadere informatie

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK

Nadere informatie

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health.

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Product Informatie Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen

Nadere informatie

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale afdruk De toekomst begint vandaag! U kunt uw afdrukmateriaal en afdruklepel vaarwel zeggen. Met de Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) van 3M ESPE scant

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5.

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5. E Dental diagnostiek update 2015 diagnostiek update 2.699,- 5.700,- 3.186,- Satelec X-mind DC Intra-oraal röntgensysteem FireCR Fosforscanner MDX3 #1 Röntgensensor OPT / RSP Intra-oraal röntgen Veraview

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Voor iedereen bereik(baar)

Voor iedereen bereik(baar) Comfortabel TV kijken op vakantie SATENNE biedt volautomatische satellietsystemen die voor iedereen bereikbaar zijn. Door de ruime keus in modellen is er voor iedereen een passend model. Zo maakt SATENNE

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar De delen van papierkussens ÜBESCHERMING: het opvulpapier is uitstekend schokwerend en geschikt alle producten, van heel licht tot heel zwaar. ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig weerstand tegen schokken. Het

Nadere informatie

Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie

Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie Digitaal röntgen met opslagfolie-technologie OPSLAGFOLIESCANNER DÜRR VISTASCAN PERIO Een beslissing met vooruitziende blik Diagnostiek Toepassing Investering Beslissing met vooruitziende blik DIGITALE

Nadere informatie

ACTIVITY SCANNER NIEUW ACTIVITY 855. 3D Dental Scanner made in Germany

ACTIVITY SCANNER NIEUW ACTIVITY 855. 3D Dental Scanner made in Germany ACTIVITY SCANNER 3D Dental Scanner made in Germany NIEUW ACTIVITY 855 MADE IN GERMANY SOFTWARE OPTISCHE DENTAL SCANNER ERGONOMISCH SNEL EENVOUDIGE BEDIENING OPEN INTERFACE www.smartoptics.de ACTIVITY SERIES

Nadere informatie

Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel

Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel Thunderbolt docking station - HDMI of Mini DisplayPort, USB 3.0, GbE, met Thunderbolt-kabel StarTech ID: TBDOCKHDPBC Het TBDOCKHDPBC Thunderbolt docking station biedt u één aansluitpunt voor uw werkstation

Nadere informatie

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt

Nederlands. Waar kwaliteit schoonheid wordt Nederlands Waar kwaliteit schoonheid wordt Kwaliteit en Design, uw imago Omdat u meer aandacht schenkt aan het uiterlijk en de effectiviteit van uw praktijk. ACTEON SATELEC ontwikkelde de X-Mind unit met:

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Canon blijft voorop met twee snelle scanners

Canon blijft voorop met twee snelle scanners Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Canon blijft voorop met twee snelle scanners Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe modellen in de CanoScan reeks:

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie.

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie. Fluke Specials Visuele IR Thermometer Fluke VT04 Elektrische testers Fluke T100-serie Promotie Multifunctionele Installatie Testers Fluke 1650-serie www.fluke.be/acties Herfst/winter 2013 Fluke. The Most

Nadere informatie

USB 3.1 (10Gbps) externe behuizing voor dubbele 2.5" SATA schijven

USB 3.1 (10Gbps) externe behuizing voor dubbele 2.5 SATA schijven USB 3.1 (10Gbps) externe behuizing voor dubbele 2.5" SATA schijven Product ID: S252BU313R Compact qua afmeting, maar groot qua prestatie vormt deze 2-bay behuizing een krachtige externe dataopslag, met

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN Verhoog uw opbrengst met de nieuwste precisielandbouw-producten. Met de nieuwste hi-tech producten voor GPS-geleiding en precisielandbouw vergroot u uw oogst en behaalt u maximale

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX WANDVENTILATOREN Eenvoudige en doelmatige ventilatie van vochtige ruimten vertrekken zoals keukens, badkamers, toiletten, wasruimten en rechtstreekse luchtafvoer naar de buitenzijde van het gebouw over

Nadere informatie

Dino-Lite assortiment voor : diamantairs, gemmologen, horlogemakers en juweliers.

Dino-Lite assortiment voor : diamantairs, gemmologen, horlogemakers en juweliers. Dino-Lite assortiment voor : diamantairs, gemmologen, horlogemakers en juweliers. Toepassingen De Dino-Lite digitale microscopen zijn ontwikkeld voor een brede groep gebruikers. In de diamant-, horloge-

Nadere informatie

X-Mind. Uitgekiende perfectie

X-Mind. Uitgekiende perfectie X-Mind Uitgekiende perfectie Uitgekiende bescherming De buizen van de X-Mind bevinden zich aan de achterkant van de kop, zodat de patiënt beter beschermd is, aangezien de focus-huid-afstand 50% groter

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

Minimaal invasief, maximale power

Minimaal invasief, maximale power Mondchirurgie & Implantologie Minimaal invasief, maximale power NIEUW De nieuwe kracht in de botchirurgie Piezomed vergemakkelijkt het werk van de kaakchirurg: dankzij innovatieve ultrasoontechnologie

Nadere informatie

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten.

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. cara makes life so easy Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen van digitale tandheelkunde

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

RX orthopantomogram (OPG) Informatiebrochure

RX orthopantomogram (OPG) Informatiebrochure RX orthopantomogram (OPG) Informatiebrochure 1 2 Geachte mevrouw, meneer Deze brochure is een uitgave van de dienst radiologie van het Sint- Andriesziekenhuis Tielt. Hiermee willen we u graag wat meer

Nadere informatie

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten.

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten. Welkom! ScanSoft PaperPort is een softwarepakket voor documentbeheer waarmee u zowel papieren documenten als de digitale documenten op uw computer kunt scannen, ordenen, gebruiken, uitwisselen en beheren.

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B

SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B Algemeen CNC Boormachine met gebruiksvriendelijke en flexibele software op een kantoor PC met LCD scherm naast de machine. De machine hoeft niet

Nadere informatie

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application.

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. Precisielandbouw in twee eenvoudige stappen automatisch Zoals elke landbouwer weet hebben verschillende

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

bereik(baar) voor iedereen!

bereik(baar) voor iedereen! VOLAUTOMATISCHE SATELLIETSYSTEMEN bereik(baar) voor iedereen! SATENNE, bereik(baar) voor iedereen! De slogan van SATENNE heeft zich bewezen; de SATENNE R-2 heeft in 2011 alle verkooprecords gebroken. Volautomatische

Nadere informatie

Daylight led MAG lamp S met vloerstatief. Vergrotings-factor Kleurtemperatuur Dioptrie Lux Artikelnummer Prijs k DN ,00

Daylight led MAG lamp S met vloerstatief. Vergrotings-factor Kleurtemperatuur Dioptrie Lux Artikelnummer Prijs k DN ,00 Daylight led MAG lamp S met vloerstatief Deze Daylight MAG lamp S is een modern en aantrekkelijk slank ontwerp loeplamp. Ideaal om te lezen en te werken aan projecten waarbij details belangrijk zijn. Deze

Nadere informatie

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry Rayplicker Say Yes to digital dentistry Introductie De Rayplicker geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier kleur te bepalen van de tand. De Rayplicker analyseert de helderheid,

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

3,5 inch Zilver esata USB 2-Bay SATA Externe RAID Harde Schijf Behuizing. StarTech ID: SAT3520U2ER

3,5 inch Zilver esata USB 2-Bay SATA Externe RAID Harde Schijf Behuizing. StarTech ID: SAT3520U2ER 3,5 inch Zilver esata USB 2-Bay SATA Externe RAID Harde Schijf Behuizing StarTech ID: SAT3520U2ER Deze 2-Bay SATA Externe Harde Schijf Behuizing biedt de ideale externe RAID-oplossing, waarmee u twee 3,5

Nadere informatie

KaVo röntgen oplossingen KaVo Pan exam TM Plus. Voldoen aan de hoogste eisen.

KaVo röntgen oplossingen KaVo Pan exam TM Plus. Voldoen aan de hoogste eisen. Voldoen aan de hoogste eisen. 2 D 3 D KaVo verbindt Dental Excellence aan een uitzonderlijke röntgencompetentie. Instrumentarium Dental: traditioneel innovatief. De KaVo Pan exam TM, de nieuwe uitvoering

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

TANDIMPLANTATEN. Het alternatief voor kronen, bruggen en prothesen. ...kegeldichtheid door precisie...

TANDIMPLANTATEN. Het alternatief voor kronen, bruggen en prothesen. ...kegeldichtheid door precisie... TANDIMPLANTATEN Het alternatief voor kronen, bruggen en prothesen....kegeldichtheid door precisie... veilige genezing hoge precisie Made in Germany esthetische resultaten scherp geprijsd Amedico Implants

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Product ID: TB32DP2 Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan een computer

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

2-poort Professionele USB DisplayPort KVM-Switch via Sneltoetsen

2-poort Professionele USB DisplayPort KVM-Switch via Sneltoetsen 2-poort Professionele USB DisplayPort KVM-Switch via Sneltoetsen Product ID: SV231DPU Deze 2-poort USB DisplayPort KVM-Switch combineert de nieuwste digitale weergavestandaard met KVMcontrole van de aangesloten

Nadere informatie

Specials. Fluke. Fluke CNX Wireless Systeem. Fluke. T100-serie Elektrische testers. Fluke VT02 Visuele IR Thermometer. Nieuw. Nieuw.

Specials. Fluke. Fluke CNX Wireless Systeem. Fluke. T100-serie Elektrische testers. Fluke VT02 Visuele IR Thermometer. Nieuw. Nieuw. Fluke Specials Fluke T100-serie Elektrische testers Fluke CNX Wireless Systeem Fluke VT02 Visuele IR Thermometer Voorjaar 2013 In deze uitgave: e voorschriften ACTIES Alles wat u moet weten www.fluke.nl/acties

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Vandaag het gezichtsvermogen van morgen Revolutionaire refractietechnologie

Vandaag het gezichtsvermogen van morgen Revolutionaire refractietechnologie Vandaag het gezichtsvermogen van morgen Revolutionaire refractietechnologie Nieuwe definitie van refractie Eye Refract bezit een dubbele aberrometer die een unieke en vernieuwende technologie gebruikt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10

Gebruikershandleiding. Draadloze USB video-ontvanger. Model BRD10 Gebruikershandleiding Draadloze USB video-ontvanger Model BRD10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech BRD10 Draadloze USB video-ontvanger voor gebruik met het assortiment van Extech Boroscopen.

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter. StarTech ID: HB30C3A1CFS

4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter. StarTech ID: HB30C3A1CFS 4-Poorts USB 3.0 hub met USB-C - inclusief voedingsadapter StarTech ID: HB30C3A1CFS Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw voor USB-C geschikte laptop of desktop aan te

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. Minarc Evo 180 UITERST COMPACT

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. Minarc Evo 180 UITERST COMPACT KEMPPI K5 LASAPPARATUUR Minarc Evo 180 UITERST COMPACT 30.11.2018 Minarc Evo 180 DE KLEINE REUS VAN HET ELEKTRODELASSEN (MMA), WAAR HET WERK OOK IS. De Minarc Evo 180 is het nieuwste MMA-model binnen de

Nadere informatie

Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram

Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram De universele en compacte triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 maakt

Nadere informatie

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter

4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter 4-Poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 3x USB-A en 1x USB-C - inclusief voedingsadapter StarTech ID: HB30C3A1CFS Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw met USB-C uitgevoerde

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting GEBIED INDU FLOOD Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

ESSENTIAL SERVICES BY BANG & OLUFSEN

ESSENTIAL SERVICES BY BANG & OLUFSEN NIEUW SERVICE CONCEPT van Bang & Olufsen voor een gerust gevoel ESSENTIAL SERVICES BY BANG & OLUFSEN Inbegrepen service Verlengde garantie Installatie op maat Premium comfort-service www.bang-olufsen.com

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie