N I E U W S B R I E F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F"

Transcriptie

1 In dit nummer: Nieuws vanuit de directie Renovatie Wilgenpas Cliëntenraad Prezo Landelijke Week van de Zorg vanuit de directie Een nieuw kalenderjaar 2019 Wij wensen u een gezond en heilzaam nieuwjaar toe. Allereerst kijken we met voldoening terug op het kalenderjaar 2018, waarin we met grote inzet u als cliënt hebben verzorgd en begeleid. Uw goede waardering over onze zorgverleners blijkt uit de persoonlijke gesprekjes die ik met velen van u heb mogen voeren en uit uw waardering op de website van Zorgkaartnederland.nl We kijken met vertrouwen vooruit naar 2019, waarin we vooral de kwaliteit van zorg verder willen versterken, o.a. door onze zorgverleners beter op te leiden, zodat ze goed voorbereid zijn op de toenemende zorgzwaarte en complexiteit van zorg. We gaan ook aan de slag om de vitaliteit en het werkplezier van onze medewerkers verder te bevorderen. We willen een aantrekkelijke werkgever zijn. Op woensdag 6 februari a.s. wordt er een bedrijfsfilm opgenomen. We kunnen daarin goed laten zien wat ABC-Zorgcomfort doet.

2 De film wordt eind maart ook op TV vertoond in het RTL-4 programma Van Passie naar Droombaan We informeren u nog wanneer dat precies zal zijn. We denken in het bijzonder ook aan de oprichter van ABC-Zorgcomfort, mevrouw Ingrid Janssen. We wensen haar en haar gezin veel sterkte en moed bij het dragen van de ziekte. Wijziging afspraak Personenalarmering voor VPT cliënten. De personenalarmering is vanaf een vast onderdeel van het Volledig Pakket Thuis (VPT). Dat betekent dat de maandelijkse abonnementskosten voor rekening van ABC-Zorgcomfort vallen voor deze groep cliënten. De ZvW cliënten moeten het wel zelf blijven betalen. De eenmalige aansluitkosten voor nieuwe WLZ-VPT cliënten, zullen wel in rekening worden gebracht. Wilgenpas Helaas heeft de elektrische installatie van de keuken vertraging opgelopen, waardoor de nieuwe keuken nog niet in gebruik kon worden genomen. Uiterlijk 11 januari 2019 zou dit worden aangepast. De feestelijke opening met de bewoners en vrijwilligers was hartverwarmend. Fijn dat we dit in 2018 echt hebben kunnen realiseren. Dank aan het geduld van alle bewoners die een aantal weken overlast hebben gehad van de bouwwerkzaamheden en het elders moeten eten. Jullie geduld is niet voor niets geweest. Dank ook aan Nina en Melissa die vele keuzes hebben moeten maken tijdens het bouwproces. Het is een prachtig resultaat geworden.

3 Nieuwe locatiemanager, locatie Westerstaete Vanaf 1 april wordt Babs Gabriel de nieuwe locatiemanager voor de locatie Westerstaete. Tot die tijd zal Martine Striek zowel locatiemanager zijn van Westerstaete en Rijnzicht. Voor de dagbesteding blijft Andrea Kemperman uw aanspreekpunt, totdat Babs Gabriel voldoende is ingewerkt. De verwachting is dat dit in het 2 e kwartaal van 2019 zal zijn. Huisbezoeken Graag zou ik een aantal huisbezoeken bij cliënten afleggen met het doel elkaar beter te leren kennen, van hen te horen hoe het wonen en de zorg van ABC-Zorgcomfort ze bevalt, en wat we beter zouden kunnen doen. Het zou bijzonder fijn zijn, indien de mantelzorger bij het gesprek aanwezig kan zijn. In het eerste kwartaal van 2019 wil ik op iedere locatie twee cliënten bezoeken. De locatiemanagers zullen de afspraken voor mij maken. Indien het als nuttig wordt ervaren, zal ik die gesprekken daarna zeker voortzetten. Ondertekenen zorgarrangementen niet meer nodig met ingang van 1 januari Renovatie Wilgenpas Ontmoetingsruimte op de Wilgenpas Al lang geleden werd er in de wandelgangen gesproken over het opknappen van de gezamenlijke ruimte op de Wilgenpas. Iets waar de bewoners, maar ook alle medewerkers enorm naar uitkeken. Met de gestage cliëntengroei, werd de oude keuken veel te klein en daarnaast was het meubilair toe aan een opfrisbeurt.

4 De kleuren van de oude ruimte, paste niet meer bij de nieuwe kleuren anno Tijd voor vernieuwing! In november was dan het zo ver... De verbouwing ging van start! De bewoners, vrijwilligers en medewerkers werden bijeengeroepen en er werd een presentatie gegeven, waarin duidelijk was voor iedereen wat de plannen waren. Enthousiast werd er gereageerd op de nieuwe ideeën. Een nieuw gelijk plafond, maakt dat de ruimte groter en warmer lijkt. De gezellige sfeer hanglampen en de boekenkast zorgen voor een huiselijke sfeer. De frisse kleuren, aangebracht in de stoelen, maken het geheel af. De keuken heeft een prominente plek gekregen in de nieuwe ruimte. Het is gezellig om samen te koken met de koks, daarnaast geeft het de bewoners de ruimte om mee te helpen tijdens het koken, wanneer zij dit leuk vinden. Een gezellige lange bank maakt ruimte voor een ieder die het leuk vindt om mee te eten. Dankbaar wordt hier al gebruik van gemaakt door groepjes bewoners of bewoners met familieleden. De nieuwe gordijnen en vouwgordijnen maken het geheel af. Omdat we trots zijn op het resultaat, hebben we 20 december de opening feestelijk gevierd met alle bewoners, familieleden en mensen uit de omgeving. De koks verzorgenden samen met Wieleman een heerlijke maaltijd en een kerstkoor verzorgde de gezellige achtergrond muziek. Het was een druk bezochte middag, waarin we gezellig hebben gekletst met elkaar en samen spraken over de nieuwe ruimte. Er werd enorm enthousiast gereageerd en wat ons betreft was het een geslaagde middag! Uiteraard zegt een tekst niet alles, hieronder foto s van het begin tot het eindresultaat.

5 16 november is het begin gemaakt 30 november 2018, wat al een verschil 20 december 2018, de officiële opening voor cliënten, wat is iedereen blij met het eindresultaat, het is fantastisch geworden!

6 Waarvoor kunt u de Cliëntenraad benaderen? Het is voor de Cliëntenraad van belang te weten wat er leeft onder de cliënten van ABC-Zorgcomfort. U kunt contact opnemen als u vragen, opmerkingen en suggesties heeft voor verbetering van de zorg en dienstverlening. Zij hoort graag wat er beter kan, maar ook waar u wel tevreden over bent. De Cliëntenraad is er overigens niet voor de behandeling van individuele klachten, hiervoor bestaat een klachtenregeling. Daarvoor kunt u per e- mail uw klacht indienen. Er is een onafhankelijke Klachtencommissie. Als Cliëntenraad hebben we één sterk bindende factor en dat is de cliënt van ABC-Zorgcomfort. De missie van de Cliëntenraad is het bevorderen van een maximale kwaliteit van zorg voor cliënten van ABC-Zorgcomfort. Daarbij laten wij ons leiden door het perspectief van de cliënt. De zorg dient in onze visie op de vraag van de cliënt afgestemd te zijn. De Cliëntenraad adviseert de Raad van Bestuur over zaken die cliënten aangaan. De adviezen komen meestal tot stand na een verzoek daartoe van de Raad van Bestuur, maar kunnen ook ongevraagd door ons worden gegeven. Na het uitbrengen van een advies volgen en bewaken wij vervolgens de verwerking ervan door de Raad van Bestuur. De Cliëntenraad ontleent zijn adviestaak aan de wet medezeggenschap zorginstellingen. Contact U kunt de Cliëntenraad bereiken via clientenraad@abc- Zorgcomfort.nl of per post: Cliëntenraad ABC-Zorgcomfort Hamersestraat EV Westervoort Informatie van u is zeer gewenst! Meld ons uw ervaringen, suggesties of kritische kanttekeningen. De Cliëntenraad heeft de mogelijkheden en de middelen uw opmerkingen bij ABC Zorgcomfort onder de aandacht te brengen.

7 Leden Cliëntenraad: Didy Heesen, voorzitter: H. den Breeker, lid: H. Kroon, J. Krechting, vertegenwoordigt de Locatie Westerstaete in Westervoort:: W. Maas, vertegenwoordigt de Locatie Rijnzicht in Tolkamer: Uitslag Prezo her-audit. Prezo kwaliteitskeurmerk van Perspekt We zijn geslaagd! We kunnen met trots het gouden Prezo keurmerk blijven voeren. De auditeur geeft ons complimenten voor de groei die we dit jaar hebben doorgemaakt. De auditeur gaf de volgende positieve feedback: er is sprake van een goede wederkerigheid in de communicatie tussen werkvloer en bestuur: medewerkers voelen zich gehoord: er is veel meer samenhang aangebracht in alle facetten van de organisatie: de cliënten die ze gesproken heeft, zijn positief over de manier waarop voor hen gezorgd wordt en over de toegenomen communicatie. Cliënten ervaren dat ze gehoord worden en dat ze met respect behandeld worden. Als aandachtspunt: Ga door in de ontwikkeling en borging van de ingezette cultuur- en structuurwijzigingen. Het willen leren van elkaar door reflectie en feedback moet nog beter beklijven. Het elkaar aanspreken moet als normaal worden ervaren.

8 Landelijke Week van de Zorg Van 11 tot 16 maart a.s. is de landelijke Week van de Zorg. In die week openen veel zorgorganisaties hun deuren om de zorg en de locaties in de schijnwerpers te zetten. Ook ABC-Zorgcomfort gaat hier aan deel nemen om onze organisatie naamsbekendheid te geven binnen onze omgeving, voor potentiele bewoners en medewerkers. Op donderdag 14 maart a.s. van uur gaan de deuren open voor belangstellenden. De locatiemanagers gaan deze dag mensen uit de omgeving de gelegenheid bieden om een kijkje te nemen op elke locatie. Bij de middag willen we zowel de bewoners als de medewerkers betrekken. De invulling van het programma staat nog in de steigers. Meer informatie volgt de komende weken via de locatiemanager.

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F In dit nummer: Waardigheid & Trots Prezo Voorstellen Martine Striek Interview familie Rutjes Cliëntenraad Schaapjes dagbesteding Theehuis Interview Lucie Smits Waardigheid en trots: Van zorgverlener naar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F In dit nummer: Bericht van de directie Zorgkaart Nederland Cliëntenraad Even voorstellen: Ellen van Blijdeveen Cliënttevredenheid Dagbesteding en Zorg thuis Prezo kwaliteitskeurmerk van Perspekt Van de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F In dit nummer: Zorgkaart Nederland Gespreksgroep rond levensthema s Klachtenreglement Cliëntenraad Waardigheid en Trots Nieuwe leden Raad van Commissarissen Keten Dementie de Liemers Tekst Zorgverlener

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015 Jaargang 2 nummer 3

Nieuwsbrief December 2015 Jaargang 2 nummer 3 Nieuwsbrief December 2015 Jaargang 2 nummer 3 In dit nummer: Informatie zorgverzekering Contractering voor zorg Cliëntenraad Mededelingen Kerstviering Wat cliënten uit Rijnzicht schrijven over ABC-Zorgcomfort

Nadere informatie

Plan van aanpak Waardigheid en Trots zinvolle daginvulling en deskundig personeel

Plan van aanpak Waardigheid en Trots zinvolle daginvulling en deskundig personeel April 2016 Plan van aanpak Waardigheid en Trots zinvolle daginvulling en deskundig personeel Inleiding: Het project Waardigheid en Trots biedt verpleeghuisinstellingen een subsidietraject aan om te komen

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis...

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis... Thuiszorg Pieter van Foreest Zorg Thuis Zo lang mogelijk Thuis... Welkom bij Pieter van Foreest Wij willen u van harte welkom heten bij Pieter van Foreest. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Even voorstellen: de cliëntenraad. Tevreden patiënten... daar doen we alles voor!

Even voorstellen: de cliëntenraad. Tevreden patiënten... daar doen we alles voor! Even voorstellen: de cliëntenraad Tevreden patiënten... daar doen we alles voor! Wat doet de Cliëntenraad (CR) van het St.Jans Gasthuis Weert voor u? De CR behartigt de gemeenschappelijk belangen van cliënten

Nadere informatie

Cliëntenraad Woonzorgcentrum Veldspaat

Cliëntenraad Woonzorgcentrum Veldspaat Cliëntenraad Woonzorgcentrum Veldspaat Cliëntenraad De Cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten van de Veldspaat en streeft naar een optimale zorg en dienstverlening voor

Nadere informatie

Wij geloven in: Een goede oude dag waar zorg een onderdeel van is. Jaarverslag 2018

Wij geloven in: Een goede oude dag waar zorg een onderdeel van is. Jaarverslag 2018 Wij geloven in: Een goede oude dag waar zorg een onderdeel van is Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave VOORWOORD DIRECTIE... 3 VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN... 4 1. BESCHRIJVING VAN DE ORGANISATIE... 5 1.1.

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Centrale Cliëntenraad 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5

Centrale Cliëntenraad 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Samenstelling Centrale Cliëntenraad.. pag 3 Vergaderingen. pag 3 Scholing. pag 3 Wat doet de Centrale Cliëntenraad?. pag 3 Inspanningen van de Centrale Cliëntenraad.

Nadere informatie

CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2018

CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2018 CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2018 Horn, november 2017 Inleiding De cliëntenraad heeft tot taak om binnen het kader van de doelstellingen van de organisatie de gemeenschappelijke belangen van de cliënten

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie de Klaarbeek 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6

Cliëntenraad Viattence locatie de Klaarbeek 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave... pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Vergaderingen pag 3 Jaarvergadering. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad.. pag 3 Scholing Cliëntenraad. pag 4 Onderwerpen..

Nadere informatie

nummer 6. Anselderlaan GL Eygelshoven Met: - terugkoppeling OTP

nummer 6. Anselderlaan GL Eygelshoven Met: - terugkoppeling OTP 2013-2014 nummer 6 Met: - terugkoppeling OTP Anselderlaan 10 6471GL Eygelshoven info.rkbsdeveldhof@movare.nl Veldhof Actueel 2013-2014 1 Ouderenquête 2013-2014 In de maand april heeft u van ons een vragenlijst

Nadere informatie

De cliëntenraad. Uw mening horen wij graag!

De cliëntenraad. Uw mening horen wij graag! Zorgcentrum Horizon De cliëntenraad Uw mening horen wij graag! De cliëntenraad Inhoud Uw mening horen wij graag Uw mening 4 Wat is een cliëntenraad 4 Lid worden van de cliëntenraad? 5 Wat doet een cliëntenraad?

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Heerde 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Heerde 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Naamswijzging pag 3 Vergaderingen... pag 3 Wat doet de Cliëntenraad. pag 3 Scholing Cliëntenraad pag 4 Onderwerpen pag

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Vaassen 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Vaassen 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties. pag 3 Naamsverandering...pag 3 Vergaderingen. pag 3 Jaarvergadering.. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad pag 3 Scholing Cliëntenraad.

Nadere informatie

Cliëntenraad Zuyderland Medisch Centrum. Uw mening telt!

Cliëntenraad Zuyderland Medisch Centrum. Uw mening telt! Cliëntenraad Zuyderland Medisch Centrum Uw mening telt! Inleiding De mening van cliënten en bezoekers is belangrijk voor het Zuyderland Medisch Centrum. Sinds 30 september 1998 heeft het ziekenhuis dan

Nadere informatie

Beste cliënten, medewerkers en netwerk,

Beste cliënten, medewerkers en netwerk, Beste cliënten, medewerkers en netwerk, Iedereen met een verstandelijke beperking is bij ons welkom. We vinden een goed gesprek met jou en je netwerk belangrijk. Door samen te werken met jullie willen

Nadere informatie

Inleiding. Cliënten. Cliëntenraad Lievensberg ziekenhuis

Inleiding. Cliënten. Cliëntenraad Lievensberg ziekenhuis Cliëntenraad Inleiding Om de kwaliteit van zorg mede te bewaken is op 1 juni 1996 de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen in werking gesteld. Deze wet verplicht elke zorginstelling een Cliëntenraad

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Idesta Doarpshiem Inhoud: Idesta Doarpshiem Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting Medewerkers zorg Welzijnsactiviteiten

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Heerde maart 2019 Jaarverslag 2018 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Heerde maart 2019 Jaarverslag 2018 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2018 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Vergaderingen... pag 3 Wat doet de Cliëntenraad. pag 3 Scholing Cliëntenraad pag 4 Onderwerpen pag 4 Centrale Cliëntenraad

Nadere informatie

DE CLIËNTENRAAD. Uw mening horen wij graag. mei 2016

DE CLIËNTENRAAD. Uw mening horen wij graag. mei 2016 DE CLIËNTENRAAD Uw mening horen wij graag mei 2016 Cliëntenraad Horizon Zorgcentrum Boeier 2 1721 GA Broek op Langedijk Tel. 0226 314430 info@horizonzorgcentrum.nl www.horizonzorgcentrum.nl Uw mening Uw

Nadere informatie

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO ziet kansen Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO is er voor alle mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zuidoost

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie de Speulbrink 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6

Cliëntenraad Viattence locatie de Speulbrink 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties. pag 3 Vergaderingen. pag 3 Jaarvergadering.. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad pag 3 Scholing Cliëntenraad. pag 4 Onderwerpen

Nadere informatie

d zorgcentrum De Riethorst

d zorgcentrum De Riethorst d039-03-11 zorgcentrum De Riethorst Wie in zorgcentrum De Riethorst binnenkomt, ervaart meteen de huiselijke en gemoedelijke sfeer die hier aanwezig is. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers kennen elkaar

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

Belangenbehartiging. voor u C L I Ë NTE N R A A D

Belangenbehartiging. voor u C L I Ë NTE N R A A D Belangenbehartiging voor u C L I Ë NTE N R A A D Cliëntenraad Als u ouder wordt en u krijgt te maken met beperkingen, wilt u het liefste in uw eigen woning en omgeving blijven. Helaas is dat niet voor

Nadere informatie

Op zoek naar de kracht van partnerschap

Op zoek naar de kracht van partnerschap Op zoek naar de kracht van partnerschap Samenvatting Kwaliteitsrapport 2017 Humanitas DMH Wij zijn een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Bij ons werken ongeveer 1250 medewerkers

Nadere informatie

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete

Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete Verbeterplannen Woon en Leefplezier Berkenstaete Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende Bij gebrek aan respons is geen berekening mogelijk Eén

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Wezep 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Wezep 28 februari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Vergaderingen. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad. pag 3 Scholing Cliëntenraad pag 4 Onderwerpen... pag 4 Centrale Cliëntenraad.

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

Samenstelling en mutaties pag 4. Vergaderingen.pag 4. Wat doet de Cliëntenraad pag 4. Scholing Cliëntenraad pag 5. Onderwerpen..

Samenstelling en mutaties pag 4. Vergaderingen.pag 4. Wat doet de Cliëntenraad pag 4. Scholing Cliëntenraad pag 5. Onderwerpen.. Cliëntenraad Wezep Jaarverslag 2018 Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave pag 3 Samenstelling en mutaties pag 4 Vergaderingen.pag 4 Wat doet de Cliëntenraad pag 4 Scholing Cliëntenraad pag 5 Onderwerpen..pag 5

Nadere informatie

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Westerstein biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

ZorgkaartNederland.nl Een bron van informatie, voor uw organisatie én uw toekomstige cliënten. De grootste ervaringssite in de zorg.

ZorgkaartNederland.nl Een bron van informatie, voor uw organisatie én uw toekomstige cliënten. De grootste ervaringssite in de zorg. ZorgkaartNederland.nl Een bron van informatie, voor uw organisatie én uw toekomstige cliënten De grootste ervaringssite in de zorg. ZorgkaartNederland ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite in

Nadere informatie

De Cliëntenraad van het Gemini Ziekenhuis

De Cliëntenraad van het Gemini Ziekenhuis De Cliëntenraad van het Gemini Ziekenhuis 1 De Cliëntenraad Sinds in 1996 de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) effectief werd, heeft elk Nederlands ziekenhuis de verplichting een Cliëntenraad

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Cliëntenraden Wat kunnen wij voor u doen?

Cliëntenraden Wat kunnen wij voor u doen? Cliëntenraden Wat kunnen wij voor u doen? Fotobijschrift, persoonlijk verhaal over diegene in kwestie Laat het ons weten Wij zijn er voor u. Wij komen op voor de belangen van de mensen die bij Atlant wonen

Nadere informatie

Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap

Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap Tiendhove biedt professionele, warme zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook als die in

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Centrale Cliëntenraad maart 2018 Jaarverslag 2017 Pagina 1 van 5

Centrale Cliëntenraad maart 2018 Jaarverslag 2017 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2017 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Samenstelling Centrale Cliëntenraad.. pag 3 Vergaderingen. pag 3 Scholing. pag 3 Wat doet de Centrale Cliëntenraad?. pag 3 Inspanningen van de Centrale Cliëntenraad.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Stiens Idesta Doarpshiem Stiens Inhoud: Idesta Doarpshiem Stiens Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting

Nadere informatie

SVRO Ouderenzorg proeft het succes van de Kwaliteit Verbetercyclus

SVRO Ouderenzorg proeft het succes van de Kwaliteit Verbetercyclus SVRO Ouderenzorg proeft het succes van de Kwaliteit Verbetercyclus SVRO Ouderenzorg stond open voor deelname aan de Kwaliteit Verbetercyclus binnen Waardigheid en trots en plukt daar nu de vruchten van.

Nadere informatie

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis...

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis... Thuiszorg Pieter van Foreest Zorg Thuis Zo lang mogelijk Thuis... Welkom bij Pieter van Foreest Wij willen u van harte welkom heten bij Pieter van Foreest. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100%

Tevredenheidsonderzoek Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Tevredenheidsonderzoek 2017 Verstuurd Januari 2017 Verstuurd aan: 34 personen Deelnemers 34 personen Respons percentage 100% Breezand februari 2017 2017 vragenlijst KTO Polder Residence/Hoeve 1. Hoe lang

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Cliëntenraad Jaarverslag 2018

Cliëntenraad Jaarverslag 2018 Cliëntenraad Jaarverslag 2018 Hunneveldweg 12 6903 ZN Zevenaar T 088-044 1999 Postadres : Postbus 12 6900 GA ZEVENAAR Internet www.liemerije.nl Mailadres clientenraad@liemerije.nl 1 Inleiding In dit jaarverslag

Nadere informatie

Esther Leenstra. Humanitas DMH. Voelt Bram zich gelukkig?

Esther Leenstra. Humanitas DMH. Voelt Bram zich gelukkig? Esther Leenstra Humanitas DMH Voelt Bram zich gelukkig? Samenvatting Kwaliteitsrapport 2018 1 Wie zijn wij en wat doen wij Humanitas DMH is een landelijk verspreide en lokaal verankerde organisatie. Bij

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Wendhorst 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Wendhorst 28 januari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Vergaderingen... pag 3 Wat doet de Cliëntenraad. pag 3 Scholing Cliëntenraad pag 4 Onderwerpen pag 4 Adviezen.. pag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2014 Jaargang 1 nummer 1

Nieuwsbrief Juli 2014 Jaargang 1 nummer 1 Nieuwsbrief Juli 2014 Jaargang 1 nummer 1 In dit nummer: Algemene informatie Missie en visie ABC-Zorgcomfort Voorstel cliëntenraad Uitstapje Dagbesteding Wat verandert er in de zorg in 2015 Feestelijke

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Samenstelling en mutaties. pag 3. Vergaderingen. pag 3. Jaarvergadering.. pag 3. Wat doet de Cliëntenraad pag 3. Scholing Cliëntenraad.

Samenstelling en mutaties. pag 3. Vergaderingen. pag 3. Jaarvergadering.. pag 3. Wat doet de Cliëntenraad pag 3. Scholing Cliëntenraad. 1 Inhoudsopgave. pag 2 Samenstelling en mutaties. pag 3 Vergaderingen. pag 3 Jaarvergadering.. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad pag 3 Scholing Cliëntenraad. pag 4 Onderwerpen pag 4 Centrale Cliëntenraad..

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Epe 2 januari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 6

Cliëntenraad Viattence locatie Epe 2 januari 2017 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 6 Jaarverslag 2016 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave... pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Naamswijziging...pag 3 Vergaderingen pag 3 Jaarvergadering. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad.. pag 3 Scholing Cliëntenraad.

Nadere informatie

Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland Vertegenwoordigers cliënten psychogeriatrie Gerardus Majella (5766) Uitkomsten CQ-index Totaal aantal respondenten is 23 Zou u Gerardus Majella bij vrienden en familie aanbevelen? 1.1 Ervaringen met maaltijden

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen.

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Juni Waarderingsmenu 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Juni 2018 Waarderingsmenu 2018 Voor de inschrijving voor het Waarderingsmenu 2018 wordt nog hard gewerkt. De rede hiervan is dat we dit jaar een digitaal formulier willen. Dit geeft

Nadere informatie

Cliëntenraad. Specialistisch Centrum Ouderenzorg (SCO) JAARVERSLAG 2016

Cliëntenraad. Specialistisch Centrum Ouderenzorg (SCO) JAARVERSLAG 2016 Cliëntenraad Specialistisch Centrum Ouderenzorg (SCO) JAARVERSLAG 2016 Cliëntenraad Jaarverslag 2016 1 Inhoud Cliëntenraad (CR)... 3 De taak van de cliëntenraad... 3 Bevoegdheden... 3 Samenstelling cliëntenraad...

Nadere informatie

Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn en omstreken De cliëntenraad 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken De cliëntenraad is er voor u! De cliëntenraad van Zorggroep Apeldoorn en omstreken wil iets voor u betekenen. Elke dag en op een manier waarbij u zich

Nadere informatie

Rapportage groepsgesprek vertegenwoordigers Patio Middin Patio

Rapportage groepsgesprek vertegenwoordigers Patio Middin Patio Rapportage groepsgesprek vertegenwoordigers Patio Middin Patio november 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2019

CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2019 CLIENTENRAAD HORNERHEIDE JAARPLAN 2019 Horn, oktober 2018 Inleiding De cliëntenraad heeft tot taak om binnen het kader van de doelstellingen van de organisatie de gemeenschappelijke belangen van de cliënten

Nadere informatie

Wat is het SDW cliëntenpanel?

Wat is het SDW cliëntenpanel? Terug kijken op het eerste jaar SDW cliëntenpanel 2016 Wat is het SDW cliëntenpanel? Het SDW cliëntenpanel praat samen met de Centrale cliëntenraad (CCR) over thema s. Het cliëntenpanel bestaat uit 25

Nadere informatie

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink Een zinvol en betekenisvol leven kunnen leiden, keuzes kunnen maken en eigen regie kunnen voeren, het is voor iedereen belangrijk. Woont u in De Brink, verblijft

Nadere informatie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie Pagina 1 van 14 Inhoud Inleiding... 3 Bouwsteen 1: de zorg die jij krijgt... 4 Bouwsteen 2: ervaringen van de cliënt... 7 Bouwsteen 3: functioneren van de teams...11 Leren van klachten en incidenten...13

Nadere informatie

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test Raad van Bestuur Computerweg 6 3821 AB Amersfoort www.beweging3.nl Telefoonnummer: (033) 469 20 20 E-mail: klantcontactcentrum@beweging3.nl Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

U heeft een klacht en dan. Informatie over de klachtenregeling van Cato

U heeft een klacht en dan. Informatie over de klachtenregeling van Cato U heeft een klacht en dan Informatie over de klachtenregeling van Cato November 2014 Als u niet tevreden bent Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor u als bewoner of klant. Uw welzijn en een goede

Nadere informatie

CLIËNTENRAAD FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND

CLIËNTENRAAD FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND CLIËNTENRAAD FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND Ook in uw belang Meedenken en meepraten over een optimale kwaliteit van zorgen dienstverlening. Belangenbehartiging De Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis

Nadere informatie

Kookdame. Eten zoals thuis.

Kookdame. Eten zoals thuis. Kookdame Eten zoals thuis. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding

Nadere informatie

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Siloam biedt professionele, liefdevolle en respectvolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd op uw wensen

Nadere informatie

Mede-zeggenschap Cliënten Pluryn Jaarverslag 2008

Mede-zeggenschap Cliënten Pluryn Jaarverslag 2008 Mede-zeggenschap Cliënten Pluryn Jaarverslag 2008 Dit is het verslag van de Mede-zeggenschap van Pluryn. Het verslag gaat over het jaar 2008. Bijvoorbeeld wat deden de lokale cliëntenraden en wat deed

Nadere informatie

Klachtenregeling ABC-Zorgcomfort

Klachtenregeling ABC-Zorgcomfort Klachtenregeling ABC-Zorgcomfort INLEIDING KLACHTEN KUNNEN OPGELOST WORDEN Een goed contact met de zorgaanbieder/zorgverlener is heel belangrijk Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over hun zorgaanbieder

Nadere informatie

Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie

Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie Huiselijke sfeer Liefdevolle dementiezorg Midden in woonbuurt Dag en nacht ondersteuning Met betrokken families 2 Een warm welkom Wij geloven dat mensen

Nadere informatie

Een klacht indienen, verbetersuggesties doen of een compliment geven. Overdag bij ons

Een klacht indienen, verbetersuggesties doen of een compliment geven. Overdag bij ons Klachten Een klacht indienen, verbetersuggesties doen of een compliment geven Beschut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Tijdelijk bij ons Behandeling en expertise Bij u thuis Nieuw thuis ZorgSpectrum

Nadere informatie

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum)

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel door een scholier 1181 woorden 29 mei 2006 7,3 6 keer beoordeeld Vak Verzorging Algemeen 't Gasthuis is een centrum voor zorg en reactivering van algemene

Nadere informatie

CLIËNTENRAAD MEEDENKEN EN MEEPRATEN OVER OPTIMALE KWALITEIT VAN ZORG- EN DIENSTVERLENING

CLIËNTENRAAD MEEDENKEN EN MEEPRATEN OVER OPTIMALE KWALITEIT VAN ZORG- EN DIENSTVERLENING CLIËNTENRAAD MEEDENKEN EN MEEPRATEN OVER OPTIMALE KWALITEIT VAN ZORG- EN DIENSTVERLENING Belangenbehartiging De Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis & Vlietland behartigt de belangen van alle cliënten

Nadere informatie

Verpleging & Verzorging

Verpleging & Verzorging Verpleging & Verzorging 106276_RST_Brochure VV_160x260_2.indd 1 23-02-16 14:39 Professionele zorgverlening, gewoon bij u thuis U hebt de komende tijd thuiszorg nodig. U woont zelfstandig, in de omgeving

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Goede zorg & ondersteuning

Goede zorg & ondersteuning Goede zorg & ondersteuning voor ouderen met een verstandelijke beperking voor familie en vertegenwoordigers, cliëntenraden, begeleiders Mensen worden steeds ouder. Ook mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Kookdame. Eten zoals thuis.

Kookdame. Eten zoals thuis. Kookdame Eten zoals thuis. Het kan beter! Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Verkorte rapportage. Cliëntenraadpleging AC Rijnlaan. Verkorte rapportage. LSR - landelijk steunpunt medezeggenschap

Verkorte rapportage. Cliëntenraadpleging AC Rijnlaan. Verkorte rapportage. LSR - landelijk steunpunt medezeggenschap Cliëntenraadpleging AC Rijnlaan 1 Utrecht, 8 augustus 2013 Geschreven door: Emiel Dekker Postbus 8224 3503 RE Utrecht Telefoon: 030 293 76 64 Fax: 030 296 33 19 www.hetlsr.nl info@hetlsr.nl Copyright LSR,

Nadere informatie

U gaat gebruik maken van de diensten van de Gemiva-SVG Groep. Wij heten u van harte welkom. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

U gaat gebruik maken van de diensten van de Gemiva-SVG Groep. Wij heten u van harte welkom. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Welkom U gaat gebruik maken van de diensten van de Gemiva-SVG Groep. Wij heten u van harte welkom. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We staan aan het begin van een gezamenlijke weg.

Nadere informatie

Volledig Pakket Thuis (VPT) Thuis, maar met zorg als in een instelling

Volledig Pakket Thuis (VPT) Thuis, maar met zorg als in een instelling Volledig Pakket Thuis (VPT) Thuis, maar met zorg als in een instelling Weduwe met een VPT: 'Ik ben slecht ter been en heb door ziekte veel lichamelijke beperkingen. Alleen wonen leek niet meer te gaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF - 14 SAMEN STA JE STERK. Nieuwsbrief Plattelandshoés 8 april De redactie Samen sta je sterk.

NIEUWSBRIEF - 14 SAMEN STA JE STERK. Nieuwsbrief Plattelandshoés 8 april De redactie Samen sta je sterk. NIEUWSBRIEF - 14 De redactie Samen sta je sterk Beste lezers, In deze 14e Nieuwsbrief, 4e jaargang, 1e kwartaal, kijken we terug op het jaar 2018, maar ook vooruit naar de toekomst. In het artikel Samen

Nadere informatie

INFORMATIE CLIËNTENRAAD RUMAH KITA

INFORMATIE CLIËNTENRAAD RUMAH KITA INFORMATIE CLIËNTENRAAD RUMAH KITA VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Kennismaking met de cliëntenraad van Rumah Kita: geeft bewoners een stem! Sinds 1996 is bij wet vastgesteld dat elke zorgaanbieder een cliëntenraad

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Cliënten. Contact

Een uitgave van Careander Cliënten. Contact Een uitgave van Careander - 2 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Resultaten 2017 VAN DE BESTUURDER: Over 2017 Careander heeft uitgezocht hoe wij hebben gewerkt in 2017. In dit nummer van Cliëntencontact

Nadere informatie

Verkorte rapportage. Cliënten over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening van AC Praag en Werkerij (InteraktContour)

Verkorte rapportage. Cliënten over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening van AC Praag en Werkerij (InteraktContour) Verkorte rapportage Cliënten over de kwaliteit van de zorg en dienstverlening van AC Praag en Werkerij (InteraktContour) Utrecht, november 2013 Geschreven door: Rinskje Dijkstra Postbus 8224 3503 RE Utrecht

Nadere informatie

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Volledig Pakket Thuis (VPT) Volledig Pakket Thuis (VPT) Thuis, maar met zorg als in een instelling Mensen met aandacht 'Ik ben blij met VPT' Manager Meander Thuiszorg: 'Met een Volledig Pakket Thuis kunnen klanten zo lang mogelijk

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

CQI-Concernrapport Volckaert

CQI-Concernrapport Volckaert Ervaringen van somatische cliënten, contactpersonen van cliënten met een psychogeriatrische indicatie en thuiszorg cliënten CQI-Concernrapport Volckaert December 2016 Samenstelling: drs. J.J. Haamers,

Nadere informatie

Evaluatie verbeterplan 2012

Evaluatie verbeterplan 2012 Woonlocatie de Lelystee, InteraktContour 1 Utrecht, oktober 2013 Geschreven door: Tiddo Evenhuis Postbus 8224 3503 RE Utrecht Telefoon: 030 293 76 64 Fax: 030 296 33 19 www.hetlsr.nl info@hetlsr.nl Copyright

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Cliënten Dagverzorging Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker

Rapport Cliëntervaringsonderzoek. Schutse Zorg Tholen St. Annaland. Cliënten Dagverzorging Verslagjaar Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Rapport Cliëntervaringsonderzoek Schutse Zorg Tholen St. Annaland Cliënten Dagverzorging Verslagjaar 2016 Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Informatie... 4 3.

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Cliëntenraad Viattence locatie Wezep 2 februari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5

Cliëntenraad Viattence locatie Wezep 2 februari 2015 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5 Jaarverslag 2014 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave pag 2 Samenstelling en mutaties pag 3 Vergaderingen. pag 3 Wat doet de Cliëntenraad. pag 3 Scholing Cliëntenraad pag 4 Onderwerpen... pag 4 Adviezen... pag

Nadere informatie