IBAN:NL12 RABO Voorzitter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IBAN:NL12 RABO Voorzitter"

Transcriptie

1 t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen Manon Veneman Marsha Riet Webmaster/ Ab Bulterman Webredactie Karin Bongers Wedstrijdsecr. Sen Ingrid Neuman Jeugd Nicole Pitt Nr 17; KVZ 1-Roda 1: 9-9 Afgelopen zondag moest de wedstrijd tegen KVZ overgespeeld worden. De eerste keer, november vorig jaar, wonnen wij in een knappe partij met Dus het was een bijzondere wedstrijd om 2 maal naar het verre Zutphen te moeten rijden. Een gelijkspel is dan een knappe prestatie omdat bij KVZ 3 basisspelers teruggekeerd waren na blessures. Daarnaast staat KVZ op het veld in de middenmoot van de Overgangsklasse, ze hebben 550 leden, met jeugdteams die hoofdklasse spelen. Kortom een zware tegenstander. Bij rust stond Roda met 8-4 achter. Maar in de tweede helft keerde het tij. Roda stond de Zutphenaren slechts 1 doelpunt toe door heel strak te verdedigen en sterk te rebounden. Roda 1- Revival 1: Voor de Kerst won Roda 1 van middenmoter Revival. In de tweede helft kreeg de overwinning gestalte mede door de fanatieke aanmoedigingen van de D2 die tot ver buiten Het TRIAS hoorbaar waren. Roda 2- Blauw Wit 4: In deze wedstrijd in de strijd om het kampioenschap trokken de Amsterdammers aan het langste eind met een aantal spelers die op het hoogste niveau gespeeld hebben. Met name de dames van BW waren trefzeker. Roda 3- Die Haghe 3: In een knappe partij versloeg Roda 3 mede titelkandidaat Die Haghe 3. Met dank aan de Pettinga s die meer dan de helft van de productie voor hun rekening namen. Roda 3 is nu de trotse koploper. ZKV 7- Roda 4: Roda 4 had geen enkele moeite met de buren uit Zaandam en won ruim en overtuigend. Aan deze Rodiaan werkten mee: Manon, Marsha, Age, Jeannet. Stuur je inzending voor de Rodiaan voor maandag 12:00 uur via naar krantje@wkvroda.nl, of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan op een geprinte A4

2 Datum Activiteit 1 februari 30 april Jaarlijkse vergadering van de Boekenclub Bijeenkomst voor sponsors en (West)Zaanse ondernemers: Thema Overnemen of Overgenomen worden. In samenwerking met de Rabobank en Foederer DFK. Van de voorzitter Beste Rodianen Weer een jaar voorbij Afgelopen vrijdag was er in de kemphaan de nieuwjaarsbijeenkomst van Roda waar ik graag bij had willen zijn. Maar ik kon mij bijna niet bewegen in verband met een val van de trap een week geleden. Toen ben ik verkeerd terechtgekomen (had overigens veel erger kunnen zijn ) waarbij ik een paar gekneusde tenen en een arm uit de kom aan overgehouden heb. Daar ben ik nog wel een paar weken nog mee bezig om te herstellen. Het jaar 2013 is weer voorbij gevlogen. Uiteraard is het gebruikelijk om dan even terug te blikken en even de hoogtepunten te benoemen over het afgelopen jaar Zo hebben we afscheid genomen van Jenne, Jan en Jutka. Daarvoor was de plaats gekomen dan Erik, Cor en Milco. En inmiddels is Erik gestopt en is zijn plaats ingenomen door Robert Luttik. Een oude bekende van Roda. Daarnaast hebben we bestuurstechnisch afscheid genomen van Joke en Age en het bestuur is weer aangevuld met Irma en Bernlef. De lege plaatsen in de commissies zijn weer aangevuld zodat de activiteiten toch weer door hebben kunnen gaan. Cor de Jager heeft voor zijn inzet voor de korfbal wereld een koninklijke onderscheiding gekregen en Dick Smit en Gerrit Groot werden voor hun inzet bij Roda erelid.

3 Ook op het gemeentevlak was het een roerig jaar. De sportcomplexen in Zaanstad werden door de gemeente onder de loep genomen om het nut en belang te bepalen. Uiteraard met het doel om de subsidies als totaal te verminderen. Gelukkig hebben wij ons nut voldoende kunnen aantonen. Ook de bouw van de nieuwe Sprong heeft veel aandacht gehad. Spelen we nu wel of niet in deze zaal? Het uiteindelijke conclusie is dat we voor een deel van de vereniging daar wel gaan spelen. Er is ook een nieuw beleidsplan gepresenteerd. Daarbij werden nieuwe doelen gesteld waarbij het sociale belang (een gemeenschappelijke plek om gezellig te sporten) en het sportieve belang (het hoger eindigen in de competities) het uitgangspunt zijn. Een van de onderdelen van het nieuwe beleidsplan is om onze sportaccommodatie beter te benutten. Dat is inmiddels gelukt met de komst van Bootcamp. En we kijken nog naar andere vormen van sport. Kortom er is weer veel gebeurd afgelopen jaar dat had niet gekund zonder jullie inzet onze dank daarvoor. Ook aankomend jaar willen we er natuurlijk weer een mooi jaar van maken Op sportief gebied staan we er op dit moment goed voor. Veel teams staan in het zogenaamde linker rijtje en er zijn zeker een aantal kampioenskandidaten. Voor het komende jaar staan naast de sportieve ambities natuurlijk weer een aantal andere punten op de agenda We gaan weer verbouwen. We gaan verder werken aan de uitvoering van ons beleidsplan De seizoen afsluiting gaan we uitgebreider vieren. Keuze maken over op zaterdag of op zondag spelen Dus gaat weer veel gebeuren We willen daarom namens het bestuur een ieder bedanken voor zijn of haar inzet van afgelopen jaar en weer een beroep op jullie doen voor het komende jaar ik wens een ieder een gezond en voorspoedig 2014 Ron IJdel Beste wensen De beste wensen van de redactie, webmasters, bezorgers en rapers van de Rodiaan. Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond, blessurevrij en sportief 2014 toe.

4 KVZ 1 - Roda 1: 9-9 op herhaling De eerste wedstrijd van 2014 was er één in het rijtje "bijzondere duels". Voor de tweede keer dit seizoen reisden we af naar Zutphen. Ditmaal met alle spelerskaarten op zak en Robert op de bank. We startten nerveus, maar kwamen wel op 1-3 voorsprong. Het leek alsof we haast hadden om de verloren punten terug te halen en dat kwam ons spel niet ten goede. Zodoende kwam KVZ langszij. Via twee strafworpen en twee veldgoals werd het 7-3. Yoets - die Liselotte verving - scoorde gelukkig nog voor de rust, zodat we met 8-4 de kleedkamer konden opzoeken. Het spel moest beter, feller en het gat van vier moest te overbruggen zijn. Na de rust was het een ander verhaal. De strijdlust was terug en de doelpunten begonnen te vallen. De eerste na rust was van mij, dan Mark met een vrije bal, een stip voor Tim en de gelijkmaker door Yoets (8-8) Inmiddels kon ik het team vanaf de bank bewonderen (enkeltje) en dat was geen pretje, want de spanning liep wel heel hoog op. KVZ benutte een strafworp, waardoor het 9-8 werd. Maar we waren niet van plan om met lege handen naar huis te gaan. Nog even alles op alles dus, waardoor Mark uiteindelijk de korf wist te vinden (9-9). De laatste minuten hadden beide ploegen nog kansen om de winnende te maken, maar die viel niet. Met één punt op zak terug naar huis. Volgende week de return met hopelijk een tribune vol Rodianen! Marieke Doelpuntenmakers: Mark 4, Tim 2, Yoets 2, Marieke 1 Roda 1 Revival Na afgelopen weekend een prima overwinning geboekt te hebben op het hoger geklasseerde AVO, overigens gelijk de eerste overwinning onder leiding van Robert Luttik, stond dit weekend een belangrijke wedstrijd op het programma om de onderkant enigszins te verlaten. Dan de wedstrijd, die deze keer weer eens plaatsvond in sporthal de Trias. Een wat sfeerloze hal, maar door het fanatieke team van de week, was er wel degelijk een goede sfeer aanwezig. Waar Mark vorige week nog heer en meester in de rebound was, was juist hij degene die de korf al snel meerdere malen van afstand wist te vinden. De gasten uit Terschuur konden nog even meegaan en zelfs nog van 7-8 voorsprong genieten, maar vanaf dat moment was het Roda die oppermachtig was. Met veel fraaie goals werd het publiek meerdere malen verwend. Door de vechtlust van de bezoekers wisten zij in de tweede helft nog wel een aantal keer te scoren. De wedstrijd eindige uiteindelijk in een keurige Na de wedstrijd nog even gesproken met trouwe supporter Erik Duisdecker, die lovende woorden over had voor Roda 1. Een prachtige overwinning waarin ik ondanks de 7-8 achterstand geen moment heb getwijfeld aan de 2 punten. Het viel me wel op dat in het vak van de Beer, hij het jammer vond dat de Beer te weinig energie legde in zijn acties en daarom wat lui oogde. De Beer is toch één van de smaakmakers waar je voor naar de sporthal komt, aldus Erik Duisdecker.

5 Namens de selectie van Roda, wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Op naar 5 januari, waar Roda een inhaalwedstrijd in Zutphen speelt tegen KVZ. Alvast een gokje van de schrijver: Een oliebollenwedstrijden, waarin KVZ vol voor de 2 punten gaat, en Roda pas in de 2 e helft weet aan te haken. Het zal een spannend eind worden waarin het alle kanten op gaat maar het in mijn ogen toch gelijk zal eindigen. CK PS. Excuses voor de wat matige details van de wedstrijd i.v.m. een verjaardag nog diezelfde avond van eerder genoemde de Beer. De doelpunten: Tim en Mark ieder 7x, Alexander 3x, Liselotte, Marieke, Charlie 1x (redactie) Roda 2 - Blauw Wit TOPDAG WERD OFFDAY. Het is Roda 2 niet gelukt de concurrent Bl.W. te verslaan, want zoals elke thuis wedstrijd kunnen wij onze normale niveau niet halen. Last van zenuwen, gebrek aan concentratie en beleving, ik weet het niet want wij kunnen het wel. Kijk maar op de topscoorders lijst daar staan Yoets, Imar en Arjan in de top vijf, maar vandaag gaven ze helaas niet thuis. Bl.W. zeer geroutineerd was vanaf het begin de beter scorende ploeg waar vooral de dames die de doelpunten maakten (acht van de tien). In de eerste helft hebben we èèn keer gelijk gestaan 1-1 en twee keer op één punt achtergestaan 5-6 en 6-7. Ruststand De tweede helft begonnen we goed door twee keer achterelkaar te scoren en het verschil weer terug gebracht op twee punten, maar dichterbij kwamen we niet. Na tien minuten spelen begonnen we de wissels in te zetten, eerst kwam Liselotte er in en na twintig minuten ook Shanna, Tim en Mark maar die konden het tij ook niet meer keren dus heeft Bl.W. verdiend van ons gewonnen. Onze doelpunten werden gemaakt door, Yoets 1x, Cathy 1x, Nicolien 1x, Tim 1x, Lars 2x, Wouter 2x, Imar 2x en Arjan 2x. Nicolien (A1) weer bedankt voor het meespelen en ook alle wisselspelers bedankt dat jullie erbij wilden zijn. Volgende wedstrijd is op zaterdag 11 januari thuis om uur tegen ZKC. Bert Roda 3 Die Haghe 3: Roda 3 mocht het jaar 2013 korfballend afsluiten tegen Die Haghe. Gezien de stand, en het doelsaldo van Die Haghe, was dit een belangrijke wedstrijd en de mogelijkheid om bij winst Die Haghe van ons af te schudden. Met Joris en Natas op Bonaire werd het derde compleet gemaakt met Hidde in het veld en Wies en Bernlef op de bank. Na een kort maar krachtige Reijer -speech en het gelijkspel van vorige week was iedereen er weer op gebrand om eens voor een goede overwinning te zorgen. Met wat wijzigingen in de vakken gingen we als volgt het veld in. Eerste aanval: Age, Hidde, Loes, Mariska en de eerste verdediging bestond uit: Jelmer, Siebe, Tara en Melinda. Al snel bleek dat we aan elkaar gewaagd waren en dat diegene die deze zondag lekker kon scoren er met de winst van door zou gaan. In het begin ging het nog enigszins gelijk op, maar vanaf de 2-2 kwamen we door twee doelpunten van Hidde en een van Jelmer op 5-2. Die Haghe kwam bij tot 5-4 waarna we een de voorsprong uitbouwde naar 8-5 en daarna 11-6 door een mooie reeks Pettinga-doelpunten. Zo hielden we de hele wedstrijd een

6 voorsprong die genoeg was om de aanvallen rustig neer te kunnen zetten en te kunnen zoeken naar de goede kansen om die vervolgens af te maken. Door het constante korfbalspel vormden de doelpunten van Die Haghe geen gevaar en konden we de wedstrijd lekker uitspelen. Wat resulteerde in een mooie overwinning, weer eens wat anders dan de een-punt-verschil-overwinning die dit seizoen regelmatig te vinden waren bij Roda 3. Hidde, Bernlef en Wies bedankt voor het spelen en reserve zitten! Doelpuntenmakers: Age, Siebe, Bernlef, Jelmer, Mariska ieder 1x, Tara 4x,Hidde 5x en dat laatste doelpunt volgt volgende week. A.s. zondag gaat Roda 3 om uur in de Sprong tegen DKC 2 voor de volgende (ruime) overwinning! Mariska ZKV 7 RODA Roda 4 blijft moeizaam in de race voor de titel... We schrijven zondag 21 december, de datum waarop voor velen officieel de winter ingaat. Een datum waarop Roda 4 voor eerst sinds jaren - maar wel eenmalig - weer werd gecoacht door Henk de Vries; dit in afwezigheid van Alice. Verloopt het maken van de opstelling normaal vlekkeloos, zo draaide dit uit tot een politiek debat in de kantine van sporthal de Struijck. Wie speelt met wie? Wie begint er met aanvallen? Wie is er wissel? Wie gaat er na de 1 e helft uit? De slotsom: Aanval: Erik, Geert, Ingrid & Bianca Verdediging: Gerrit-Jan, Martijn, Marsha, Jeannet Vooraf is het duidelijk dat een overwinning niet onmogelijk is bij een tegenstander die gemiddeld maar 8 doelpunten maakt. De wedstrijd van vandaag verliep rommelig, maar werd eigenlijk ook nooit spannend. ZKV bracht niet veel waardoor Roda 4 de korf de hele partij lang hartstochtelijk onder vuur kon nemen. Helaas ontbrak het aan precisie. Tot een 2-2 stand ging het nog redelijk gelijk op. Dankzij een uitmuntende schijnbeweging draaide Geert zich vrij om de bal eenvoudig in de korf te leggen voor de voorsprong. Door snel combinatiespel maakt ZKV gelijk. Toen was het Marsha die iets deed wat niemand verwachtte: terwijl Gerrit-Jan onder de korf vandaan wegloopt, schiet ze. Maar wel raak; 2-1. Vervolgens maakt ZKV met een afstandschot weer gelijk. Tussen de 12 e en 14 e minuut liep Roda 4 uit naar een voorsprong dankzij doelpunten van Erik (een-tweetje met Bianca), Geert en Martijn. Hierna gebeurde er even niet veel meer. Zo onstond er een periode van maar liefst van 9 minuten en 53 seconden waarin niet gescoord werd. Aan het einde van de 1 e helft scoorden Martijn en Erik toch nog allebei, waardoor de ruststand 2-7 op het bord stond. Voor de 2 e helft kwamen Patrick en Dorien in het veld voor Gerrit-Jan en Jeanet en werd Geert vervangen door Selmer. Het ontbrak aan scherpte in de eerste minuten want door twee afstandsschoten kwam ZKV terug tot 4-7. Toen was bij hun de koek echt op en was de bal continu in bezit van Roda 4. Desondanks duurde het toch een minuut of 8 voordat Dorien de bal er van afstand in schoot. Waarna het de beurt was aan Selmer en Erik om de voorsprong te vergroten. Patrick had vervolgens ook nog de kans om te scoren, maar helaas was de strafworp niet aan hem besteed. Wederom een langere periode van veel schoten door Roda 4, maar waarin de doelpunten uitbleven. Toen kwam Dorien met een zeer degelijk uitgevoerde doorloopbal voor de 4-11

7 voorsprong. In de laatste 1,5 minuut was het nog een paar keer raak. Patrick en Selmer geven de score een draaglijk aanzien met prima afstandsschoten. Als schrale troost was het slotakkoord voor ZKV dat toch nog een doelpunt weet te maken en zo de eindstand op 5-13 bepaalt. De doelpunten op een rijtje: Erik 3x Geert, Selmer, Dorien & Martijn 2x - Marsha & Patrick 1x. Met vriendelijke groet, Ronald Raven Topscoorderklassement zaalcompetitie Het was een heel gepuzzel deze keer om het klassement samen te stellen. De doelpunten van de eerste wedstrijd van KVZ 1-Roda 1 zijn er uitgehaald*) en de doelpuntenmakers van het (knappe) 9-9 gelijke spel zijn toegevoegd. Bij Roda 3 missen we nog een doelpuntenmaker die we nog doorkrijgen van Mariska. Bij de dames deed Yoets goede zaken door bij haar eerste volledige debuut in Roda 1 meteen 2 maal te scoren. Ook Hidde en Tara mogen wel even speciaal genoemd worden, omdat zij in de sleutelwedstrijd van Roda 3 tegen Die Haghe 3 maar liefst 5 en 4 maal scoorden. Bij de heren zijn Mark (6) en Tim (4) gekort, zie hierboven, toch hebben ze nog een comfortabele voorsprong, dat geldt zeker voor Tim die ook nog een keer voor Roda 2 scoorde. Halverwege de competitie staat de `legend bear` weer op een vergelijkbaar hoog niveau als vorig jaar. Dat is toch klasse! *) Als jullie verschillen zien met de stand in het NHD kennen jullie dus de oorzaak.

8 Zaal 2013/ /2014 Heren Dames Tim 44 Yoets 15 Mark 29 Liselotte 10 Imar 26 Cathy 9 Arjan 25 Marieke 8 Joris 20 Melinda 8 Patrick 16 Dorien 8 Selmer 16 Tara 8 Alex 16 Nicolien 7 Wouter 15 Susan 6 Siebe 15 Natascha 5 Jelmer 12 Sanne 4 Erik 11 Marsha 3 Hidde 10 Shanna 2 Age 10 Loes 2 Geert 8 Wies 1 Lars 8 Ingrid 1 Bernlef 6 Mariska 1 Martijn 6 Charlie 4 Kjeld 1 Jari 1

9 Ziekenboeg. Froukje Kat heeft zich op de training voor de tweede keer aan dezelfde knie geblesseerd. Op zo n manier sluit je het jaar wel heel vervelend af. Voor een kruisband operatie wordt gevreesd. Froukje heel veel sterkte!! Stuur Froukje een opkikker berichtje, mailtje, een telefoontje, een app-je of gewoon een kaartje (J.J. Allanstraat 350, 1551 RT Westzaan). Ook Marieke Steenhoek heeft zich geblesseerd zondag in de uitwedstrijd tegen KVZ. Marieke kwam met haar voet ongelukkig terecht en heeft een enkel blessure. Marieke we hopen dat je er snel weer bij bent. Meer geblesseerden: coaches, aanvoerders en trainer van de recreanten, stuur een berichtje naar de redactie voor een opkikker voor je geblesseerde mede team speler!! Sloop Roda toiletten en berging Sloop toiletten en berging Roda afgerond. Vrijdagavond 3 januari tot in de late uurtjes het Roda Nieuwjaarsfeest, zaterdag ochtend 4 januari een vroege start van de sloop door 8 professionals, (merendeels) ouders van jeugdleden. Tijdens de sloop ontdekten we dat de toiletten precies 45 jaar oud zijn (bouw afgerond ). Zie hieronder de namen van de bouwers van toen, die verborgen waren achter een van de muren. Vaak illustere namen, die de oudere leden van Roda zeer bekend in de oren zullen klinken. Terug in de tijd: een herinnering aan club iconen en bouwers van De Kemphaan. De sloop verliep afgelopen zaterdag voortvarend, rond uur was de klus geklaard! Nu de aanleg nog van de nieuwe toiletten plus berging, die naar verwachting eind deze maand klaar zijn. De bouwcommissie.

10

11

12 Donkere Wolken ( 2). In de laatste ( Kerst) Rodiaan meldde ik dat erop 18 december een bijeenkomst georganiseerd door de gemeente Zaanstad plaats zou vinden met de veldsportverenigingen; met als onderwerp: Bezuiniging. Ik beloofde later ( vandaag dus) de uitslag van deze bijeenkomst te melden. Waar ik al bang voor was is uitgekomen. De subsidies die de verenigingen ontvangen en die al eerder werden ingekort, zal het komende jaar ( 2014 ) met nog eens 6% worden gekort! Daarnaast moet er in 2015 nog eens extra ,- bij de veldsporten ( voetbal, korfbal, handbal, honkbal ) worden bezuinigd! Op die avond mochten de verenigingen, meedenken/praten hoe men die ,- denkt op te brengen; verschillende suggesties zijn er gedaan, de gemeente gaan die bekijken en uitwerken; later zal de gemeente de verenigingen informeren hoe het precies gaat worden. Wat er ook uitkomt, één ding is zeker; het gaat ons ( RODA ) weer meer geld kosten. De donkere wolken boven het RODA veld blijven hangen! U bent weer geïnformeerd, Vriendelijke groeten, Cor de Jager, voorzitter, Stichting Beheer RODA Sportcomplex.

13 Uw advertentie hier?? Bel Of mail

14 Zaterdag 4 januari Team thuis Team uit Thuis Uit Luno D1 Roda D Rapid B2 Roda B1 8 5 Zondag 5 januari Team thuis Team uit Thuis Uit KVZ 1 Roda 1 9 9

15 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 AKC (Al) KVZ Rigtersbleek/Cottus AVO Roda Revival OWK Vitesse (Be) Blauw-Wit (A) Roda Futura Sporting Trigon ZKV (Za) KZ/Hiltex KZ Danaà den ZKC ' Roda ALO Refleks Synergo Die Haghe ADOS Ready DKC OKV Apollo (H) Roda Purmer KZ/Hiltex Helios ZKV (Za) WWSV

16 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Roda A Rohda A MIA A Apollo (H) A BEP A Groen Geel A OVVO/De Kroon A Phoenix A Refleks A OKV A Sporting West A Roda A Groen Geel A Helios A KZ/Hiltex A Groen Geel B De Vinken B DTS (E) B Apollo (H) B Rapid B OVVO/De Kroon B KZ/Hiltex B Roda B ZKC '31 C KZ/Hiltex C Apollo (H) C Roda C BEP C Furore C Haarlem C Stormvogels (U) C ZKV (Za) C Groen Geel C DSO (A) C Helios C Purmer C Roda C KVA C

17 Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 AWDTV/e-senzaz.com D OKV D Rapid D Roda D Badhoevedorp D Celeritas D KIOS (N) D BEP D Roda D De Vinken D SDO/VerzuimVitaal D Fiducia D Luno D KZ/Hiltex D Apollo (H) E Roda E Badhoevedorp E Rohda E DKV Victoria E Sporting West E AWDTV/e-senzaz.com E De Vinken F Fiducia F OKV F Blauw-Wit (A) F KZ/Hiltex F Roda F ESDO F KZ/Hiltex F DKV Victoria F KIOS (N) F Helios F ADOS F Roda F Rapid F ZKC '31 F

18

19 Zaterdag 11 januari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Fiducia F2 Roda F1 Europahal Vleuten :00 Roda F2 ADOS F1 Het Trias Junioren :55 Roda D2 KIOS (N) D2 Het Trias Marsha :30 SDO/VerzuimVitaal D2 Roda D1 De Schulenburch Kamerik :55 Roda C2 Stormvogels C1 Het Trias Bernlef :55 Roda C1 KZ/Hiltex C3 Het Trias Bernlef :55 Roda B1 DTS (E) B1 Het Trias Martin :40 Apollo (H) A1 Roda A1 Deimos Heerhugowaa :55 KZ/Hiltex A3 Roda A2 De Sprong :50 Roda 2 ZKC '31 2 De Sprong Zondag 12 januari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Roda 3 DKC 2 De Sprong :00 WWSV 2 Roda 4 Beukenkamp Purmerend :20 Roda 1 KVZ 1 De Sprong

20 Zaterdag 18 januari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Helios F1 Roda F2 d' Enterij Limmen :00 Haarlem C2 Roda C1 Kennemer Sportcentrum Haarlem :00 Rohda E1 Roda E1 Ookmeer Amsterdam :05 Roda F1 De Vinken F1 Het Trias Krommenie :00 Roda C2 KVA C2 Het Trias Krommenie :00 Roda D1 BEP D3 Het Trias Krommenie :05 Roda A1 Groen Geel A2 Het Trias, Krommenie :00 KZ/Hiltex B3 Roda B1 De Sprong Koog a/d Zaan Zondag 19 januari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :15 OWK 1 Roda 1 Topsporthal Leek :50 Sporting Trigon 3 Roda 2 Drie Oktoberhal Leiden :45 Refleks 3 Roda 3 Marimbahal Rijswijk :00 Roda 4 OKV 4 De Sprong Koog a/d Zaan AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN Sales en Marketing systemen E-business toepassingen Computer netwerken en remote beheer Levering en installatie van hardware en software

21

22 Jeugdnieuws Jeugdvoorzitter: Wedstrijdsecr. Jeugd: Voorzitter TJC Vertrouwenspersoon Otto Hauzendorfer Nicole Pitt Pieter Pauw Hallo allemaal, Allereerst wensen wij jullie allemaal de beste en de sportiefste wensen voor 2014! We hopen dat iedereen een fijne kerstvakantie heeft gehad. Inmiddels zullen de oliebollen en appelflappen wel gezakt zijn en wij hopen dat alle vingers er na het vuurwerk nog aanzitten... Het is weer tijd voor een potje korfbal! Twee teams, de D1 en de B1, hebben er alweer een competitiewedstrijd op zitten. Deze week onder andere in het jeugdgedeelte: * Wie was DE PUPIL van de week en wie is zaterdag PUPIL van de week? * De D1 is aanstaande zaterdag team van de week en gaat het eerste naar de overwinning trommelen in De Sprong. * De tegeltjes actie was een succes. In het verslag staat te lezen wat er allemaal te doen was. * Er zijn weer nieuwe Kangoeroeleden bij gekomen. Wie dit zijn kun je lezen bij Kangoeroeklup! Stuur je inzending voor de Rodiaan voor maandag 12:00 uur via naar krantje@wkvroda.nl, of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan. Gaarne stukjes inleveren in een Word bestand, met lettertype Arial, lettergrootte 11.

23 Wedstrijduitslagen zaterdag 21 december: Roda F1 - OKV F1 : 2-8 strafworpen: 1-2 De kinderen uit Oostzaan waren iets te sterk. Misschien nog even goed oefenen op het verdedigen? Roda F2 - ZKC 31 F2 : 3-1 strafworpen: 3-4 Mooi overwinning. Jammer dat het bij de strafworpen niet meer wilde lukken. Roda E1 - AWDTV/e-senzaz.com : 4 3 strafworpen: 5-3 Goed gedaan hoor. Was het een hele spannende wedstrijd? Zo blijven jullie in ieder geval boven in de poule staan. KZ/Hiltex D4 - Roda D1 : 0-17 Dit zijn weer mooie punten voor het doelsaldo. En dat met een aantal invallers. Rapid D2 - Roda D2 : 2-7 Ook door jullie mooi de winst binnengehaald. Roda C1 - ZKC 31 C2 : 3-8 Het zat niet mee deze keer, volgende keer beter Roda C2 - ZKV (Za) C2 : 3-13 Jammer dat ZKV een maatje te groot was. Jullie zijn het nu misschien alweer vergeten, dus zet hem op aanstaande zaterdag. Roda B1 - De Vinken : 4-6 Het scheelde niet veel deze keer, maar helaas net geen gelijkspel. BEP A1 - Roda A1 : 11 6 Oei. Dit hadden we toch niet verwacht. Het ging zo lekker allemaal. Maar nog steeds in de koppositie van de poule. Dus weer even de koppen bij elkaar en dan komt het de volgende wedstrijd wel weer goed. Helios A1 - Roda A2 : 9-12 Jullie gingen met een fijn gevoel de kerst in. Weer een gewonnen wedstrijd. Ga zo door!

24 Wedstrijduitslagen zaterdag 4 januari: Luno D1 - Roda D1 : 2-10 Het was weer een lekker tripje naar de provincie Utrecht, en met de raadsels in de auto gaat de tijd snel voorbij. Gelukkig dan weer met de punten terug naar huis. Rapid B2 - Roda B1 : 8-5 Het begon zo spannend. Jammer dat jullie het hebben laten lopen in de tweede helft. Wellicht straks thuis een revanche voor jullie. Indeling Jeugdscheidsrechters Zaalseizoen Sporthal Scheidsrechter Zaterdag 11 januari uur Roda F2 Ados F1 Het Trias Junioren uur Roda D2 KIOS D2 Het Trias Marsha uur Roda C2 Stormvogels C1 Het Trias Bernlef uur Roda C1 KZ C3 Het Trias Bernlef uur Roda B1 DTS B1 Het Trias Martin Zaterdag 18 januari uur Roda F1 De Vinken F1 Het Trias Junioren uur Roda C2 KVA C2 Het Trias Lars uur Roda D1 Bep D3 Het Trias Lars Zaterdag 25 januari uur Roda F2 KZ F2 Het Trias Junioren uur Roda D2 Celeritas D1 Het Trias Mariska uur Roda D1 Fiducia D2 Het Trias Mariska uur Roda C1 Bep C3 Het Trias Age uur Roda C2 Helios C1 Het Trias Age uur Roda B1 OVVO B2 Het Trias Martin

25 Januari: 8 Kyano Moorer 31 Moreno Heijm Ziekenboeg Helaas heeft Fiona Kalf (D1) de afdaling met skiën niet helemaal zonder kleerscheuren gehaald. Ze brak haar duim en nu zit haar hand in het gips. We wensen haar van harte beterschap! Zijn er nog zieken dan wel geblesseerde in jouw team? Laat het ons weten, dan kunnen we een beterschap bericht in het krantje zetten. Tegeltjes actie een groot succes! Afgelopen vrijdag 3 januari was het dan zover. De dames van het nieuwe JAC waren er helemaal klaar voor. Om druppelden 26 enthousiaste kinderen de kemphaan binnen. Sommige zelfs net terug van een wintersport vakantie! De kinderen gingen enthousiast aan de slag met het beschilderen van DE TEGELS. Verder konden de kinderen, sjoelen, tekenen en geschminkt worden. Rond de klok van werden er aan de lopende band poffertjes en pannenkoeken gegeten. De avond eindigde met wat spelletjes en een stoelendans. Ter afsluiting was er voor iedereen nog een RODA klepper en een zakje snoep. Een succesvolle start die gelukkig een spetterend vervolg kreeg, want om stroomde de oudere jeugd, en de volwassenen binnen. Na de koffie, foto s en speech startte de verkoop van de tegels voor het nieuwe toilet. Ook de meeste volwassenen gingen enthousiast aan de slag met verf en kwast. Dit leverde prachtige kunstwerken op die over twee maanden te bewonderen zijn op het nieuwe toilet. Naar mate de avond vorderde verschenen er steeds meer mensen op de dansvloer met dank aan DJ Paul. Kortom een hele leuke en gezellige avond. Tot slot kunnen we met trots vermelden dat de opbrengst van de tegeltjes actie zo n 1200 euro is! Een prachtig bedrag dat dus ten goede komt aan de verbouwing. Wij willen alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage aan deze succesvolle dag en avond. Met vriendelijke groet, Bestuur W.K.V. Roda

26 Vrijwilligers in Beeld W.K.V. Roda kan niet zonder haar vrijwilligers. In deze nieuwe rubriek willen we wekelijks een commissie in beeld en woord laten zien. We hopen jullie zo ook een kijkje te geven in wat er zoal binnen een commissie gebeurt. De volgende commissie die we graag aan u willen voorstellen zijn de enthousiastelingen van ledenwervingscommissie. Een zeer belangrijke commissie die zich inzet voor het werven van nieuwe leden. De vaste leden van de ledenwervingscommissie zijn Monique v/d Berg, Anita de Jong, Jelmer Knossen en Liselotte Pauw. Deze groep organiseert o.a trainingen en andere leuke activiteiten voor de allerjongste korfballers(leeftijd 4 t/m 6 jaar). De kinderen met deze leeftijd worden binnen de korfbal wereld de KANGOEROES genoemd. Deze activiteiten worden een keer in de maand georganiseerd op het veld, in de zaal en in het buurthuis.(volg de berichtgeving in het krantje en op de website!) Verder promoten zij Roda en korfbal tijdens de nationale sportweek en de sportfair in sporthal de TRIAS. Tot slot zetten zij zich enorm in tijdens het schoolkorfbal. Zij organiseren mede met de JC trainingen op scholen en zij verzorgen ook samen met JC gratis trainingen voor kinderen voor en na het schoolkorfbaltoernooi op het eigen veld. Dit heeft o.a. tot resultaat gehad dat er 10 nieuwe leden zijn bijgekomen dit seizoen. Dank voor jullie inzet! Wij hopen dat jullie in 2014 zo blijven doorgaan! Bestuur W.K.V. Roda Van links naar rechts: Liselotte, Anita, Monique, Jelmer en kangoeroe Jacob Koekoek

27 PUPIL VAN DE WEEK WAS Naam: Lieke Neuman Bij welke wedstrijd was je? Roda 1 - Revival 1 Heeft RODA gewonnen of verloren? Gewonnen Wat was de uitslag? Hoe vond je de wedstrijd? Goed gaan Wat vond je het leukste aan pupil van de week zijn? Hun tactiek horen Ging jouw doorloopbal erin? Nee, er overheen Wie vond je goed spelen? Tim Wil je nog iets anders over de wedstrijd zeggen? Nee PUPIL VAN DE WEEK Naam Leeftijd In welk team speel je? Wat vind je leuk op de training? Waar ben je goed in met korfbal? Wie is je grote voorbeeld bij RODA? Heb je nog andere hobby s? Wat is je lievelingseten? En wat niet? Wat wil je later worden? Heb je nog een wens? : Elana Vos : 11 jaar : D1, gesponsord door AESSET IT : wedstrijdjes : afvangen en aan geven : Mark en Shanna : Piano spelen, spelletjes spellen : ik vind een heleboel lekker, maar lievelingseten heb ik niet echt : Kaasfondue : Juf : de staatsloterij winnen en gelukkig worden

28 Verslag Roda E1 We speelden 21/12/2013 op een zaterdag thuis tegen Awdtv E2. De wedstrijd begon iets later omdat er een speler van de wedstrijd ervoor gewond aan zijn knie was en we op de ambulance moesten wachten. We waren met precies genoeg spelers: Anne, Mats, Ramon en ik (Caspar). De tegenpartij was ook met z n vieren. Iets verlaat begonnen we dan eindelijk. Eerst scoorde de tegenpartij 2 keer. Toen scoorde ik. Daarna Mats. Toen kreeg ik een strafworp. Jammer genoeg was die mis. Toen scoorde Ramon 2 keer met een doelpunt van de tegenpartij er na. 4-3 gewonnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Groetjes, Caspar KZ/Hiltex D4 Roda D1 (21 december) Omdat voor sommige de vakantie al was begonnen had de D1 wat versterking nodig. Aangevuld met Rozemarijn, Kaj en Daan ging de D1 op bezoek bij KZ in De Sprong. Roda op de 2 de plaats in de poule en KZ op de laatste. Dat moest niet een hele zware klus worden. En zo begonnen Kaj, Rick, Isa en Elana in de aanval en Lotte (als jongetje), Raven, Daan en Rozemarijn in de verdediging. Al snel vliegen de doelpunten van Kaj door de korf: 0-2. Dan neemt Rozemarijn het initiatief over en scoort 2x: 0-4. Enfin toen moesten de dames van de D1 ook even laten zien dat ze meededen. Lotte scoorde zo vaak dat de stand bij de pauze 0-7 was. Na de pauze liet Elana nog even weten dat ze er was met een doorloper: 0-8. Daarna versierde ze nog een strafworp die er keurig in ging: 0-9. Dan komt Kaj nog 2x in actie en gaat de score naar Voor het wisselen van veldhelft weet Elana nog 1x te scoren: 0-12.

29 Dan is het weer de beurt aan de andere kant en maken Rozemarijn en Lotte om de beurt 2 doelpunten: Daan sluit het verhaal af met een doelpunt: eindstand En dan heeft KZ helemaal niets in te brengen gehad. Rozemarijn, Daan en Kaj: hartelijk dank voor het meespelen. Manon (moeder van Elana) Luno RODA D1 (4 januari) Bij afwezigheid van onze trouwe wedstijdreporter toch even een korte impressie van de wedstrijd van de D1 tegen Luno: een korfbalclub uit Linschoten, dus een behoorlijk stuk uit de buurt. Op tijd verzamelen dus! Fiona is helaas geblesseerd: een gebroken duim, maar wel mee als supporter MET de Roda klaphandjes ter ondersteuning en dat was niet voor niets. Met Roos en Jasmijn erbij zijn we de wedstrijd gestart. Na 2 weken vakantie was het wel weer even wennen, maar dat duurde niet lang. Er werd goed samengespeeld met elkaar en dit keer vielen er veel doelpunten uit de afstandsschoten. Er werd met elkaar afvang geregeld, de aangeefpositie werd ingenomen en er werd goed naar elkaar gekeken! Dit resulteerde in een 2-10 overwinning op Luno. Lotte was goed uitgerust(?) en scoorde 7 keer, Elana 2 keer en Isa 1 keer. Een goed begin is het halve werk, dus dat belooft wat de komende weken. Roos en Jasmijn bedankt voor het invallen en beterschap voor Fiona. En wil je weten wie er allemaal nu in dit team spelen? Kom dan a.s. zondag naar het eerste kijken, want dan is de D1 het team van de week! Groeten Martine Weer twee nieuwe Kangoeroes erbij in de kerstvakantie. Het gaat lekker bij de Kangoeroes (ledenwerfcommissie). In de kerstvakantie hebben we weer twee nieuwe leden ontvangen, nl: Juliette van Erpers Roijaards, Raadhuisstraat 6, 1551 CD Westzaan En Jack Lameyer, Nauernasche Vaartdijk 44, 1551 BA Westzaan. Juliette en Jack zijn al trouw alle keren komen trainen en nu dus echt lid geworden, Veel korfbal plezier namens de Kangoeroe trainers.

30

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr 18;

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr 18; t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter

IBAN:NL12 RABO Voorzitter t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1 Ronde 1 13713 08/11/2015 17:30 Purmer 1 Oosterkwartier 1 De Vaart, Purmerend 17002 08/11/2015 16:15 Purmer 2 Blauw-Wit (A) 6 De Vaart, Purmerend Han 4236 08/11/2015 18:45 Purmer 3 KVA 5 De Vaart, Purmerend

Nadere informatie

De Rodiaan IBAN:NL12 RABO

De Rodiaan IBAN:NL12 RABO t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter. Nicole Pitt Nr 16; 16-12-2013

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter. Nicole Pitt Nr 16; 16-12-2013 t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Rodiaan. Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

De Rodiaan. Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl De Rodiaan Clubhuis De De Kemphaan Rodiaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro c De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie 2014-2015 publ. 26-6-2014 Reserve Vijfde Klasse R5A R5B R5C 1 Badhoevedorp 2 1 Avanti 6 1 De Meervogels 5 2 DTS 2 2 Excelsior 5 2 EKVA 4 3 Kleine

Nadere informatie

De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen!

De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen! De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad 11716 19-11- 16 20:00 DSC 1 Blauw- Wit (A) 1 De Vijfkamp EINDHOVEN 11721 26-11- 16 19:30 Blauw- Wit (A) 1 DVO/Accountor 1 Blauw- Withal, Amsterdam AMSTERDAM 11731 03-12- 16 15:30 PKC/SWKGroep 1 Blauw-

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29;

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Rodiaan. Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

De Rodiaan. Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Vacature Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro Rodiaan Clubhuis Kemphaan Rabobank 370.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Nicole Pitt Nr. 27;

Nicole Pitt Nr. 27; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats 10-11- 17 20:30 TOP/SolarCompleet 1 Blauw- Wit (A) 1 De Korf SASSENHEIM 10-11- 17 18:30 TOP/SolarCompleet 2 Blauw- Wit (A) 2 De Korf SASSENHEIM 11-11- 17 17:30 Rohda 3 Blauw- Wit (A) 5 Ookmeer AMSTERDAM

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

13 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 5

13 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 5 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

02 november 2015 N0. 5

02 november 2015 N0. 5 1 02 november 2015 N0. 5 Verjaardagskalender Verjaardagskalender november 1 17 2 Bert van Veen 18 3 19 Corine Heeren 4 20 5 21 6 22 Alexandra Dal 7 23 Joske Hoes 8 Titia Frijlink 24 9 25 10 26 11 27 12

Nadere informatie

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld 2 06-09- 15 14:30 Blauw- Wit (A) 1 LDODK/AH Gorredijk 1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 1aK40 10 13-09- 15 14:30 Fortuna/My Collections 1 Blauw- Wit (A) 1 Sportpark Kruithuisweg- Oost DELFT 1aK60

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis. IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 28;

De Rodiaan Clubhuis. IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 28; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :6 Datum : 3 november 205 Voorzitter : Jan Slinger 020-634036 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-228066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-40096 Clubhuis : Meteorenweg

Nadere informatie

EKVA 5 Hebbes 4 Sporthal F.B.K.-park Almere 12:30 13: Fiducia 7 EKVA 8 Europahal, Vleuten 11:50 13: Rohda D1 EKVA

EKVA 5 Hebbes 4 Sporthal F.B.K.-park Almere 12:30 13: Fiducia 7 EKVA 8 Europahal, Vleuten 11:50 13: Rohda D1 EKVA 12-11-2016 EKVA F2 VIKO F1 Sporthal F.B.K.-park Almere 8:30 9:00 12-11-2016 EKVA D2 ESDO D1 Sporthal F.B.K.-park Almere 9:25 9:55 12-11-2016 Luno F2 EKVA F1 De Vaart, Linschoten 8:45 10:00 12-11-2016 EKVA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Blauw-Wit (A) 1 Blauw-Wit (A) 2

Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Blauw-Wit (A) 1 Blauw-Wit (A) 2 10-11-18 15:30 PKC/SWKGroep 1 Blauw-Wit (A) 1 PKC-hal PAPENDRECHT 18-11-18 15:30 Blauw-Wit (A) 1 KZ/Thermo4U 1 Blauw-Withal AMSTERDAM 25-11-18 15:30 Blauw-Wit (A) 1 Fortuna/Delta Logistiek 1 Blauw-Withal

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week se Korfbal Week 2014 Welkom bij de se Korfbal Week, Van dinsdag 28 oktober tot en met zaterdag 1 november vindt alweer de 12e editie van dit toernooi plaats. Na 11 jaar is dit toernooi uitgegroeid tot

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 22 juni 2019 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 49e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Bestuur Sporting West: Voorzitter Irma Hobijn penningmeester Rob van Nifterick

Bestuur Sporting West: Voorzitter Irma Hobijn penningmeester Rob van Nifterick #1 Clubhuis: Cultuurpark Westergasfabriek Klönneplein 10-12 1014 DD Amsterdam telefoon: 020-4750571 www.sportingwest.nl krantje@sportingwest.nl Bestuur Sporting West: Voorzitter Irma Hobijn 075-6215388

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro Com De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Wedstr.nr Datum Tijd Accommodatie naam Plaats :00 Blauw- Wit (A) A2 Aurora A1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM

Wedstr.nr Datum Tijd Accommodatie naam Plaats :00 Blauw- Wit (A) A2 Aurora A1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 22264 25-03- 17 14:00 Blauw- Wit (A) A2 Aurora A1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 6519 01-04- 17 15:30 Blauw- Wit (A) A1 De Meeuwen A1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 6483 01-04- 17 14:00 Blauw-

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 26; Roda 1 heeft slechte start van de veldcompetitie.

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 26; Roda 1 heeft slechte start van de veldcompetitie. t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september Wedstrijdschema Zaterdag 20 september DTS (E) 3 - Dkv Victoria 6 GRAS Tijd: 12.30 uur Spelers: Sanne, Rixt, Plaats: Sportcomplex Immerhorn Patricia,Marieke Verzamelen:11.00 uur bij het veld Jeen, Martijn,

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 18 (2008) 3624 04-05-08 14:00 R4G SIOS (W) 4 - VIOS (Nij) 2 6-10 Wolvega 3809 29-04-08 19:45 2A Moedig Voorwaarts 1 - De Pein 1 8-22 Wapservee

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach. De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach Het team: 1. Bo Schutte, onze keepster. Wat heerlijk om een vaste

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Beste deelnemende verenigingen Van harte welkom op het jeugdtoernooi van Hkv/Ons Eibernest. Met maar liefst 47 jeugdteams belooft het een drukke dag te worden.

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

23 september 2013 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 3

23 september 2013 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 3 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

53e jaargang nr november 2015

53e jaargang nr november 2015 53e jaargang nr. 15 29 november 2015 Van het bestuur Afgelopen zaterdag had ik de vreemde gewaarwording om alleen op de uit tribune te zitten in een sporthal in Hardenberg. Een beetje raar gevoel om in

Nadere informatie

Beste korfbalvrienden,

Beste korfbalvrienden, Beste korfbalvrienden, Een nieuw korfbalseizoen staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw organiseert de vereniging B.E.P. haar jaarlijkse toernooi voor zowel de senioren als de jeugd, van groot tot klein.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Flying Red. Dan is het huis te klein!

Flying Red. Dan is het huis te klein! Nr.116 19-03-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: de Zielhorst Zaterdag 19 maart werd de zesde ronde van toernooi divisie B georganiseerd in Amersfoort thuisbasis van Crackerjacks. De volgende spelers

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

UITNODIGING VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN MET HUN OUDERS!!

UITNODIGING VOOR AL ONZE JEUGDLEDEN MET HUN OUDERS!! Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

16 november 2015 N0. 6

16 november 2015 N0. 6 1 16 november 2015 N0. 6 Verjaardagskalender Verjaardagskalender november 1 17 2 Bert van Veen 18 3 19 Corine Heeren 4 20 5 21 6 22 Alexandra Dal 7 23 Joske Hoes 8 Titia Frijlink 24 9 25 10 26 11 27 12

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie