De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen!"

Transcriptie

1 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen Alexander Jongerius Cathy Bockhorst Marsha Riet Webredactie Karin Bongers Wedstrijdsecr. Sen Ingrid Neuman Jeugd Nicol Pitt Nr 22 / Roda 95 jaar en drie dagen! Dit weekend speelde Roda 1 tegen Phoenix. Zoals verwacht startte Phoenix de wedstrijd met veel geduw en getrek. De scheidsrechter was hier echter niet van gediend, en floot elk foutief duel gedecideerd af. Roda 1, dat de wedstrijd al sterk startte, profiteerde optimaal. Na een tussenstand van 5-0 stond het 14-4 bij rust. In de tweede helft vermeed Phoenix de overtredingen, het vergat hierbij echter te verdedigen. Zodoende liep het eerste eenvoudig uit tot een 26-9 overwinning. Roda 2 had een sterke start tegen WION 3. Na tien minuten spelen hadden alle Roda-heren gescoord en stond er een 4-0 stand op het scorebord. Het tweede liep vervolgens uit naar 8-2 en een dikke overwinning was in de maak. In de tweede helft liet Roda de tegenstander echter terug in de wedstrijd komen. Na een tussenstand trok het tweede toch nog aan het langste eind, Roda 3 nam revanche voor het puntverlies in de uitwedstrijd tegen Phoenix 3. De ploeg uit Zoetermeer werd met een nederlaag terug naar huis gestuurd. Roda 4 speelde een spannende pot tegen Atlantis 4. Bij 5-10 leek de wedstrijd in het voordeel van het vierde beslist. Atlantis kwam echter terug tot waarna een aantal bloedstollende laatste minuten volgden. Gelukkig werd er niet meer gescoord. Roda 5 zit koploper BEP op de hielen. Dit weekend werd DKV Victoria 5 met verslagen. Aan deze Rodiaan werkten mee: Age, Alexander, Cathy, Marsha, Jeannet en Piet Stuur je inzending voor de Rodiaan voor maandag 12:00 uur via naar krantje@wkvroda.nl, of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan op een geprinte A4.

2 Datum: Activiteit 9 februari Kangoeroe speluur om uur in de gymzaal van De Kroosduiker 9 februari Valentijnsdisco voor de jeugd. Zie verderop in deze Rodiaan. 23 maart Kangoeroe instuif in de Sprong voor alle Kangoeroes uit de regio Organisatie: Roda en KZ/Hiltex 20 april Filmavond Roda 1 supporters bedankt! In de eerste plaats willen we Anne van Baarsen, als pupil van de week en de C1 als promotie team van de week bedanken voor jullie aanmoedigingen bij de wedstrijd Roda 1 tegen Phoenix 1. Jullie hebben er mee voor gezorgd dat Roda won. Dat trommelwerk was perfect! Gaan we zondag met de bus naar Refleks 1- Roda 1 in Rijswijk? Roda 1 doet nog steeds mee voor de titel, maar dan moet er zondag wel een heel lastige uitwedstrijd gewonnen worden. Gaan we voor één keer een bus huren? Een bus huren doen we alleen als er voldoende belangstelling is. Pakweg 40 aanmeldingen zijn nodig. Meld je voor donderdag a.s. aan bij krantje@wkvroda.nl of bel met Let wel het gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Als kostenindicatie moet je rekenen met 12,50 euro per volwassene. Tot en met 18 jaar 5 euro. Tot 6 jaar gratis. Vertrek om uur bij de Kemphaan, terug ca uur. Nieuwe (top)sporthallen. Er is onrust binnen Roda wat de gevolgen van het verdwijnen van sporthal De Sprong met zich kunnen meebrengen. Ook bij andere gebruikers/verenigingen, niet zijnde KZ en Volleybal Zaanstad, bestaat die onrust. Er is inmiddels een overleg opgericht op ons initiatief van 'verontruste Sprong gebruikers". Die actie gaan ondernemen richting gemeente Zaanstad.

3 Trekkers gezocht? De discussie over ons meerjarenplan loopt goed. We hebben gesproken met een groep Rodianen die zich zelf hadden aangemeld voor de discussie, we hebben donderdag met de TJC, TC en enkele jeugdtrainers gediscussieerd. Donderdag hopen we de selectie, de trainers/coaches van de selectie en hopelijk ook enkele spelers van de A1 te verwelkomen. Er zullen nog wel enkele bijeenkomsten volgen. Er is i.h.a. brede steun voor de plannen, echter het zal straks op de uitvoering aankomen, vandaar dat we nu alvast trekkers vragen Trekker vrijwilligersbeleid: opzet vrijwilligersbeleid. Inventarisatie bij spelers maar vooral bij ouders wat wil men voor de club doen en een `proces`inrichten om de voorkeuren actueel te houden. Tijdsbeslag (nog even met dikke duim): een paar uur per week gedurende 3 tot 6 maanden. Trekker uitbreiding sportaanbod. Genoemd zijn (hard) lopen, combi-fit, bootcamp. Opdracht snel geformuleerd: hoe groot is de belangstelling, zijn er trainers beschikbaar, wat zijn de kosten? Tijdsbeslag: een paar uur per week gedurende 2 maanden Trekker betere benutting veldaccommodatie. Dit kan betekenen overleg met scholen voor meer gebruik van het veld, ook scholen in Assendelft (sportdagen), misschien zijn er sportverenigingen die nog trainingsaccommodatie zoeken. Tijdsbeslag: een paar uur per week gedurende 2 tot 3 maanden. Trekker binden en boeien. Binden en Boeien heeft met alle dingen te maken naast het korfbal. Waar hebben onze leden behoefte aan, wat bieden wij op dit moment, hoe komen we tot een jaarplanning, hoe bereiken we de verschillende doelgroepen. Welke enthousiaste Rodianen willen hier na de trekkersfase inhoud aangeven? Tijdsbeslag een paar uur per week gedurende 3 maanden. Nog 2 punten die van belang zijn. De trekkers zullen het in goed overleg met de bestaande commissies moeten vorm geven. Het bovenstaande zijn globale opdrachten. Definitieve opdracht in goed overleg tussen trekker en bestuur vorm te geven. Geen buiten schoenen op de vloer van de sporthallen. Er wordt door spelers nog al eens geklaagd over smerige en gladde vloeren. Hoe komt dat, omdat een aantal mensen met (mogelijk vieze) buiten schoenen op de vloeren loopt. De zaalcommissarissen zijn door Optisport, de verhuurder, aangesproken hier op toe te zien. Denk nu niet wat zijn die zaalcommissarissen vervelend, nee zij beschermen jou voor valpartijen door ervoor te zorgen dat de vloer niet glad wordt door vuil van buiten.

4 Wedstrijdformulieren inleveren voor zondagavond bij uur bij Mw. Bijsterbosch, Nauernasche Vaartdijk 41. Het ging een tijdje goed, maar dit weekend was het weer mis. Aanvoerders, coaches zorg dat die formulieren op tijd bij mw. Bijsterbosch komen: geen boetes voor te laat insturen, de juiste uitslagen bij de Bond, minder porti. Laten we afspreken dat alles zondag op tijd binnen is. Roda bestuur Roda 1 Phoenix 1 Eindelijk weer compleet in een volle sporthal De Sprong speelden we ook deze week weer om mee te doen (één van) de bovenste plaats(en) in de competitie. Tegen tegenstander Phoenix blijken we het keer op keer lastig te hebben. Zo ook in de eerder gespeelde uitwedstrijd, die met verloren ging. De hoogste tijd dus om nu eens te laten zien dat we best kunnen winnen van deze rare vogels. Froukje en ik hadden nieuwe sokken. Dat bleken RUGBYsokken te zijn en laat Phoenix dáár nou net oog voor hebben gehad! Phoenix knalde erin. Letterlijk dan, figuurlijk zeker niet. Shanna, Tim, Mark, Alexander en Liselotte brachten de stand namelijk op 5-0. Dit werkte wel als water op vuur, want Phoenix zette er nog even een tandje..uh elleboogje bij. De scheidsrechter bleef dit niet onopgemerkt, dus volgde er een reeks aan strafworpen en vrije ballen. Deze werden voor 100% benut, dus stond het vlot Rusten deden we met 10 doelpunten verschil (14-4), terwijl de scheidsrechter bijna onder zware begeleiding naar de kant van het veld moest worden begeleid. De tweede helft van de wedstrijd was voor de volle tribune wat minder spectaculair. Phoenix had namelijk een nieuwe tactiek: extreem achter verdedigen. Wat hiermee precies bereikt had moeten worden, weet ik niet. Hun achterstand werd er in ieder geval niet kleiner op. Het kostte behoorlijk wat tijd, zodat ze zélf niet meer aan aanvallen toekwamen. Bovendien stond ons verdedigende vak als een huis. Van scoren kwam het zodoende niet. Pas 7 minuten voor tijd kwam het er weer eens van. Maar inmiddels waren wij de twintig al gepasseerd, dus werd het 21-5 en in de minuten die volgde Hopelijk boekt Phoenix met hun harde spel volgende week meer succes. Dan kunnen zij namelijk onze concurrent Sporting Delta van de punten afhouden. Zelf spelen we een hele belangrijke wedstrijd tegen Refleks. Tijd voor revanche, want in de vorige ontmoeting trokken wij aan het kortste eind. We hopen dat veel supporters met ons mee zullen reizen naar Rijswijk, want bij verlies is het over maar bij winst doen we nog steeds mee voor de hoofdprijs!!! Marieke En dan nu het gevoelige punt van dit weekend, de doelpuntenmakers: Tim 7, Alexander 7, Mark 5, Froukje 2, Shanna, Liselotte, Marieke, Bernlef en Arjan 1.

5 RODA 2 - WION Vanaf minuut èèn gingen we er tegen aan en dat ging 20 minuten goed, daarna werd het allemaal minder, zodanig minder doordat wij vele opgelegde kansen misten om het verschil veel groter te laten zijn dan dat we nu de rust stand mee haalde 8-5. Ook verdedigend ging het niet goed zoals de trainer coach Erik in de rust zij "we zijn allemaal te het zwemmen" niemand voert zijn verdedegende taak goed uit. In de tweede helft werd het niet beter, maar gelukkig bleven we aan de goede kant van het scoren verloop, want Wion kwam steeds dichterbij maar wij scoorde er regelmatig mee zodat we Wion uiteindelijk op èèn punt verschil op afstand konden houden zodat wij toch de overwinnig konden binnen halen Onze doelpunten werden gemaakt door Wouter 3x, Imar 2x, Arjan 2x, Roy 2x, Susan 2x, Yoets 1x, Cathy 1x. Melinda en Age bedankt voor het reserve zitten. Volgende wedstrijd is bij Refleks in Rijswijk. Bert Roda 3 vs Phoenix 3 Phoenix 3 is al jaren de grote angstgegner van Roda 3. Meermaals zijn we de rust in gegaan met een grote voorsprong en gaven deze dan toch nog weg. Dat zou deze keer niet nog een keer gaan gebeuren hadden we afgesproken. We traden op in de volgende formatie. Aanval: Joris Bruno Ilse Tara Verdediging: Siebe Jelmer Melinda Loes Verdedigend zaten de spelers bij Roda 3 in de tang. Door zeer hevige bal lijnen pressie wisten wij de aanval van Phoenix te ontregelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 10-4 voorsprong in de rust. Ook nog een vernederende wissel aan de kant van Phoenix. Na 20 minuten werd de directe tegenstander van Joris T. gewisseld. De meest spannende helft brak aan. Zou Phoenix de doelpuntenmachine van Roda 3 stop kunnen zetten. Niets bleek minder waar. Wij scoorden gelijk twee doelpunten na rust en niets kon onze overwinning meer in de weg staan. Nog heel even liep het stroef in de aanval en Phoenix deelde nog een paar speldenprikjes uit, maar daar bleef het bij. Eindstand Hoogtepunten 1. Vroegtijdige wissel van de Phoenix speler 2. Doelpunt uit combinatie van Joris en Bruno 3. Age die op de bank belandde na een wervelend optreden van vorige week 4. Age die reserve mocht zitten bij het 2 e 5. Jelmer die voor het eerst in de tweede helft wist te scoren tegen Phoenix 6. Alle dames

6 7. Loes, die ruim op tijd aan kwam 8. Ilse Neuman 9. Siebe zijn schotpercentage 10. Doorloopbal Tara (helaas mis). Alle invallers bedankt! Doelpuntenmakers: Joris (7x), Jelmer (5x), Siebe en Bruno (3x), geen dames doelpunten??? Binnenkort maar even een schotclinic! Atlantis 4 RODA 4 Zaterdag mochten we naar Zwijndrecht om het op te nemen tegen Atlantis 4. Na wat oponthoud kwamen wij dan toch 10 minuten voor tijd aan bij de sporthal. Hierdoor konden we na het omkleden gelijk gaan inschieten. We starten deze wedstrijd met de volgende opstelling: Aanval: Verdediging: Wissel: Ed, Ruben, Marsha, Loes Ezra, Dennis, Ingrid, Bianca Geert In het begin van de wedstrijd nam de tegenstander het heft in handen door telkens als eerste te scoren. Maar RODA kon telkens weer gelijk maken en bij de stand 4-4 kwam RODA eindelijk op voorsprong. Voor de rust konden we nog niet los komen wat resulteerde in een 5-6 ruststand. Na de rust wist Dennis gelijk te scoren wat ons eindelijk op 2 punten voorsprong zette. RODA bleef doorgaan en liep uit tot een stand van Hierna wist Atlantis vrij snel achter elkaar te scoren en terug te komen tot Dit bracht de spanning terug in de wedstrijd. In de laatste minuut stond er een stand van op het bord, maar gelukkig trok RODA dit keer aan het langste eind en wonnen wij deze wedstrijd met een eindstand van Doelpunten: Ruben 6x, Dennis 3x, Ezra 2x, Geert en Loes 1x Ingrid en Bianca weer bedankt voor het meespelen. Dit was voor mij waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd dit seizoen. Ik begin deze week aan de vliegeropleiding bij de Koninklijke Luchtmacht. Gr. Ruben DKV Victoria 5 tegen Roda 5 Het is zondagmorgen en het is lekker vroeg. Het is 8 uur en mijn mail protesteert en kan ik gelukkig eindelijk mijn mail lezen. Oeps G.J ziek das niet best. Maar goed dat we 5 heren hebben in het team. Na wat opgeruimd te hebben op naar Westzaan. Oei het is even voor negenen. Das wel erg vlot,dus dan maar even bakkie doen. Om 9.15 weer paraat. Even voor half 10 zijn we er allemaal en horen we dat Karen is bevallen van een zoon. Moeder en zoon maken het goed gelukkig maar! Gefeliciteerd familie Bongers en Bijsterbosch met de nieuwe aanwinst!. Over naar de orde van de dag. Even de nieuwe auto van Ingrid uit proberen, iedereen paste erin behalve de tassen( haha, verder een prima auto hoor Ingrid). Op naar Diemen. Daar aangekomen snel de formulieren in gevuld, de scheidsrechters van DKV zijn lastig..

7 Na in geschoten te hebben gaat het fluitje. Iedereen weet gelukkig wat hij/zij moet doen. Na een paar minuten was het klare taal 0-1 door Erik. Niet lang daarna is ook Selmer aan de beurt. Wisselen na chaotische bedoeling daar onder de korf krijgt Martijn kans om van afstand te schieten 0-3. Daarna duurt het een tijdje, maar dan krijgt DKV hem erin.1-3. Erik neemt wraak 1-4. De tegenpartij geeft er eventjes 2 om onze oortjes 3-4. Oei ze komen dichterbij. Martijn een van zijn rare balletjes onder de paal 3-5. Martijn komt raar terecht bij het vallen, en heeft last van zijn enkel En nog een maar een paar minuten te spelen en DKV trekt gelijk en gaan we met 5-5 de rust in. In de rust wordt er even besproken wat te doen om Martijn te ontlasten. Gelukkig na de afspraken wordt het wat rustiger in het vak, maar omdat Martijn niet helemaal mee kan komen kan DKV schieten 6-5. Daarna nemen Martijn en Erik revanche 6-7. De dames van DKV scoren 8-7. Patrick zet het op een lopen 8-8. Selmer doet ook een duit in het zakje Selmer veroorzaakt een vrije bal en Erik benut hem. Hè Dorien mikt hem er in afgekeurd, balen. Dan neemt DKV een doorloper Dorien veroorzaakt een strafworp en Patrick benut hem We krijgen weer een strafworp mee door Selmer en Erik mist Oei. Selmer maakt het goed Daarna Weer Erik Doorloper van DKV. Weer wordt er een doelpunt door onze neus geboord zonde Dorien. Als laatste nemen Patrick en Erik de honneurs waar om er een stand van van te maken. Mensen we waren lekker sportief. In tegenstelling tot de tegenpartij die geen eens handje wilde schudden. Goed gedaan. Die stamppot die hebben jullie verdiend. Frits bedankt voor de traktatie! Erik 6 Patrick 3 Martijn 3 Selmer 3 Groetjes Alice Topscoorderklassement zaalcompetitie bijgewerkt tot 4 februari. Het was een mooi Roda weekend alle senioren ploegen kwamen tot winst. Ook van alle ploegen verslagen. Top! We dachten dat Roda 1 en 2 alleen verre uitwedstrijden hadden, maar ook Roda 4 moest naar Zwijndrecht (lees Mijdrecht). Dat belooft straks wat met F16 piloot Ruben, die het verslag van Roda 4 gemaakt heeft, die gaat straks de verkeerde doelen aanvallen!! Ruben we hopen je snel weer terug te zien, want met 6 doelpunten in je (laatste?) wedstrijd ben je een gevaarlijke outsider in het topscoorderklassement. Helaas hebben de dames het wat laten afweten dit weekend, de scores kwamen voornamelijk van de top uit het herenklassement. Met uitzondering van Alexander die een sterke rentree maakte. Goed om te weten dat we bij de scores van Roda 1 het verslag van Marieke hebben aangehouden en niet het verslag in het Noordhollands Dagblad. In ons klassement heeft Tim er 7 gescoord, mocht het nog spannend worden met het Zaanse topscoorders klassement dan gaan we Ron IJdel vragen of hij het beeldmateriaal wil afspelen op de redactie daar, om Robert Berkeley c.s. zo nodig te overtuigen Redactie Rodiaan

8 Zaal Heren Dames Tim 65 Froukje 15 Joris 43 Susan 14 Mark 38 Shanna 13 Erik 34 Yoets 13 Siebe 31 Tara 12 Selmer 29 Cathy 11 Jelmer 29 Loes 10 Martijn 28 Nicolien 8 Arjan 26 Marsha 8 Bruno 25 Marieke 8 Ruben 25 Melinda 7 Patrick 23 Vera 6 Age 23 Liselotte 6 Roy 19 Mariska 5 Wouter 19 Ilse 5 Alex 18 Rebecca 4 Imar 18 Ingrid 3 Ezra 17 Dorien 3 Bernlef 12 Jeannet 3 Leo 12 Bianca 2 Bert 10 Ashley 1 Dennis 11 Yoena 1 Gerrit 9 Geert 9 Niels 9 Ed 7 Kees 4 Hidde 1

9 Recreanten opnieuw Toernooiwinnaar!! In december wonnen de recreanten het toernooi in sporthal Noord in Wormer.Afgelopen zaterdag speelden de recreanten toernooi in de GroenGeelhal,en ook nu werden ze toernooiwinnaar!een fraai resultaat om ondermeer GroenGeel in eigen huis te kloppen!ook KVA en Badhoevedorp moesten hun meerdere erkennen in RODA! Onze spelers waren deze keer:carla van den Broek,Danique(de dochter van Carla),Ank Beerling,Mireille Nuy,Ursela Denenkamp(aankomend lid),peter Beerling,Frank van der Beek,Hans Duisdecker,Gerrit Groot en Bert Tuijn. De wedstrijden: Wij begonnen tegen KVA,altijd een lastige tegenstander voor ons. Wij hadden een goede start,de combinaties liepen goed,via een fraaie doorloopbal van Carla kwamen wij met 1-0 voor. RODA ging lekker door en via een verre treffer van Frank werd het 2-0 voor RODA. Het liep goed bij RODA en door een mooie doorloper van Bert kwam RODA op 3-0.Je zal dan denken niets aan de hand,gewoon uitspelen;maar tegen KVA weet je het nooit. KVA kwam op 3-1 en later zelfs op 3-2.Het werden nog spannende laatste minuten,kva rook de gelijkmaker,maar zo ver kwam het niet,roda won haar eerste wedstrijd met 3-2.Een goede start dus voor ons! Onze tweede wedstrijd was tegen GroenGeel. De laatste wedstrijden die wij tegen GroenGeel speelden wisten wij steeds te winnen,groengeel wilde nu ook wel eens van RODA winnen;vooral in eigen hal. Het zou een heel sportieve en spannende wedstrijd worden. RODA opende de score door een fraai en bijzonder verre treffer van Hans,1-0 RODA. een fout in onze verdediging werd door GroenGeel afgestraft 1-1.Kort hierna stond onze tweede verdediging even te slapen en ook deze opgelegde kans benutte GroenGeel 1-2.RODA was even van slag en een grotere achterstand dreigde,gelukkig gebeurde dat niet. Het laatste schot in de eerste helft was van RODA en kwam uit handen van Bert en werd er van ver in geschoten 2-2.Dit doelpunt viel in de rustzoemer,maar de bal had de handen van Bert al verlaten net voor de zoemer ging en werd het doelpunt dus goedgekeurd! Vol vertrouwen gingen wij de tweede helft in. GroenGeel was het die het eerste scoorde 2-3.RODA bleef goed doorgaan en door een mooie doorloper van Frank werd het weer gelijk 3-3.Het bleef een spannende wedstrijd met scoringskansen aan beide kanten,beide teams gingen voor de overwinning. Het was Bert die met een ver schot RODA op 4-3 bracht. GroenGeel gaf zich nog niet gewonnen en streed voor de gelijkmaker en dat ging ze ook lukken 4-4.Een ieder had al vrede met een gelijkspel,er waren nog 10 seconden te spelen toen Carla het laatste schot uit de wedstrijd uit haar handen kwam;met een verre treffer achter de korf ging het schot door de mand,5-4 voor RODA!Er werd niet meer uitgenomen!roda verdient en iets fortuinlijk winnaar! Twee wedstrijden gespeeld,2 gewonnen,roda stond er goed voor! Onze laatste wedstrijd was tegen Badhoevedorp dat de eerste twee wedstrijden had verloren met 11 tegen doelpunten,een derde overwinning voor RODA zat er dus wel in. Het zou voor RODA een moeilijke wedstrijd gaan worden,opeens liep het niet meer bij ons,een aantal spelers liepen op hen tandvlees!roda kwam nog wel met 1-0 voor door een benutte strafworp van Frank,Deze stand bleef lang gehandhaafd. Badhoevedorp kwam op

10 gelijke hoogte 1-1.Ook onze tweede aanval had lange tijd moeite om te scoren;gelukkig hield onze verdediging goed stand. Vijf minuten voor het einde kreeg RODA opnieuw een strafworp toegewezen die door Bert werd ingeschoten 2-1 RODA. Met nog 3 minuten te spelen kwam RODA op 3-1 door een fraaie doorloper van Danique,de laatste minuten werden goed uitgespeeld en 3-1 werd dus de eindstand. Drie gespeeld,3 gewonnen;een fraai resultaat. RODA ook deze avond toernooi winnaar! Tussen de wedstrijden door dronken wij koffie/thee met traktement van Frank,die wij daar nogmaals voor bedanken. Na afloop zaten wij nog gezellig na te praten onder het genot van een drankje en een hapje dat extra lekker smaakte na onze toernooi overwinning. Dank aan gastspeelster Danique. Ursela kan terugzien op een geslaagd debuut!dank aan onze supporters! Al met al een geslaagde avond voor de RODA recreanten. Op zaterdagavond 23 maart spelen de recreanten weer toernooi,dan ook weer in de GroenGeelhal de afsluiting van het zaal seizoen. Nieuwe leden bij de recreanten zijn van harte welkom,we trainen elke donderdagavond in de Noorderschool( aanvang uur).kom eens gratis proeftrainen. Bij de recreanten moet niets en staat gezelligheid hoog in het vaandel!men hoeft geen wedstrijden(toernooi) te spelen,alleen trainen mag ook. Wilt u meer weten,bel Cor de Jager U weet het: Bewegen is noodzaak!sportief bewegen is goed voor lichaam en geest! Rondje IJsselmeer Komt weer! Dit jaar bestaat Roda 95 jaar en is het al weer 5 jaar geleden dat Rodianen het IJsselmeer rondje fietsten. Op zondag 26 mei of 2 juni, staat deze uitdaging weer op de agenda. Wie mee wil kan zich opgeven bij ondergetekende via de mail, t.smit31@kpnplanet.nl Dick Smit

11 Kangoeroe-sprookjesfestijn ZATERDAG 23 MAART UUR IN DE SPRONG Het allereerste evenement voor alle kangoeroes in Zaanstreek-Waterland wordt georganiseerd door wkv Roda en KZ/Hiltex. We starten gezamenlijk om uur met een vrolijke warming-up. Daarna gaan we een parcours van spelletjes af met als thema sprookjes.de kangoeroe-begeleider van de club blijft bij de groep en bij elk spelletje staat een instructeur van wkv Roda of KZ/Hiltex. We sluiten daarna weer gezamenlijk feestelijk af en zijn uiterlijk uur klaar. De kangoeroes, kleuters van ongeveer 4 t/m 6 jaar, mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur komen. In de voorbereiding zoeken we hulp. Een aantal senioren en jeugdleden uit de B1 heeft al positief gereageerd. Super! We zijn nog op zoek naar materialen, creatievelingen, vervoer, instructeurs (team A1, kan ik jullie ook verwachten?) en een fotograaf. - Wie heeft er karton/ hout/ verf om decoraties te maken? - Wie is creatief en kan deze decoraties maken? - Wie heeft vervoer voor materiaal van wkv Roda naar de Sprong en weer terug? - Wie is enthousiast en kan op 23 maart als instructeur bij een spelletje staan? - Welke fotograaf kan op 23 maart mooie foto s maken? - Wie zou op 23 maart in de catering kunnen staan? We horen het graag! Neem a.u.b. contact op met Anita de Jong (Anita.dejong@chello.nl; ) Te fluiten senioren wedstrijden in februari: Zaterdag 9 februari : RODA 4 DTS uur Het Trias Jelmer Knossen. Zondag 10 februari : RODA 5 Purmer uur De Sprong??? Zondag 17 februari : RODA 5 DKV/Vict: uur De Sprong Wouter May Zondag 24 februari : RODA 5 BEP uur De Sprong Bert van Leeuwen.

12 Uw advertentie hier?? Bel Of mail

13 Zaterdag 2 februari Team thuis Team uit Thuis Uit strafworpen Purmer F1 Roda F WWSV E1 Roda E1 OKV B2 Roda B KZ/Hiltex D3 Roda D1 3 6 DSO (A) D1 Roda D2 7 8 Roda D3 Sporting West D2 9 1 Roda C1 Furore C1 3 6 Atlantis 4 Roda KIOS (N) B1 Roda B ZKV (Za) A1 Roda A Zondag 3 februari Team thuis Team uit Thuis Uit DKV Victoria 5 Roda Roda 3 Phoenix Roda 2 WION Roda 1 Phoenix

14 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Sporting Delta Roda Refleks Tilburg Phoenix HKC (Ha) SDO (V) PSV Fortuna/MHIR Refleks Roda SDO (V) PSV WION Vlaardingen/Ridderhof Refleks Roda Phoenix HKV/Ons Eibernest Blauw-Wit (A) Sporting Trigon Rohda DKV Victoria EKVA Badhoevedorp Roda Asonia DTS (E) Atlantis DSO (A)

15 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 BEP DKV Victoria Roda OKV ZKV (Za) DOC Purmer WWSV Roda A ZKV (Za) A Badhoevedorp A Rapid A ZKC '31 A Haarlem A OKV A KIOS (N) B ZKV (Za) B Groen Geel B BEP B KVA B Pernix B Roda B KZ/Hiltex B ZKC '31 B Sporting West B BEP B KZ/Hiltex B DTS (E) B OKV B Roda B OKV C Furore C Roda C KZ/Hiltex C Apollo (H) C ZKV (Za) C

16 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Haarlem D Roda D DKV (IJ) D WWSV D Oosterkwartier D Triaz D Furore D KZ/Hiltex D KZ/Hiltex D Roda D KVA D OKV D DSO (A) D Celeritas D Asonia D Roda D Groen Geel D Sporting West D WWSV D Furore D ZKC '31 D Zaandam Zuid D ZKC '31 E Roda E WWSV E OKV E Celeritas E Groen Geel E KZ/Hiltex E AWDTV/e-senzaz.com F Roda F ZKC '31 F KZ/Hiltex F Groen Geel F DKV Victoria F DSO (A) F

17 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Apollo (H) F KZ/Hiltex F BEP F Oosterkwartier F Asonia F Purmer F Blauw-Wit (A) F Roda F

18

19 Zaterdag 9 februari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Roda F1 DKV Victoria F1 Het Trias, Krommenie B1 speler :00 Roda F2 Oosterkwartier F1 Het Trias, Krommenie B1 speler :00 Roda E1 OKV E1 Het Trias, Krommenie Mariska :00 BEP B2 Roda B2 Beukenkamp Purmerend Purmerend :00 Furore D3 Roda D3 Het Trias, Krommenie? :00 BEP B1 Roda B1 Beukenkamp Purmerend Purmerend :00 DKV (IJ) D1 Roda D1 Zeewijk Ijmuiden Ijmuiden :00 Roda 4 DTS (E) 2 Het Trias, Krommenie Zondag 10 februari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :45 Sporting Trigon 3 Roda 3 5 Mei-hal Leiden Leiden :20 Refleks 2 Roda 2 Marimbahal, Rijswijk Rijswijk :40 Refleks 1 Roda 1 Marimbahal, Rijswijk Rijswijk :50 Roda 5 Purmer 5 De Sprong, Koog ad Zaan AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN Zaanweg 65, Wormerveer ( ) Sales en Marketing systemen E-business toepassingen Computer netwerken en remote beheer Levering en installatie van hardware en software

20 Zaterdag 16 februari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 KZ/Hiltex F1 Roda F1 De Sprong Koog aan de zaan Zondag 17 februari Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Roda 5 DKV Victoria 5 De sprong

21

22

23 Jeugdnieuws Jeugdvoorzitter: Wedstrijdsecr. Jeugd: Voorzitter TJC Otto Hauzendorfer Nicole Pitt Pieter Pauw Hallo allemaal! Het was een weekend vol met spannende en belangrijke wedstrijden. Teams waarbij het belangrijk was om te winnen, wisten ook te winnen en gaan nog steeds vol voor het kampioensschap. Ook zijn er dit keer weer meer verslagen ingestuurd, hier zijn wij als redactie heel erg blij mee! Ga zo door! Aankomend weekend weer een hoop spannende wedstrijden op het programma. 'S avonds is de valentijnsavond voor de C en D jeugd, hier is verderop in de Rodiaan meer te lezen. Purmer F1 - Roda F2: 5-4 Strafworpen: 3-4 Aangezien de jongens van de F2 de laatste tijd steeds beter spelen, waren zij er afgelopen zaterdag op gebrand om de overwinning binnen te slepen. Ook de tegenpartij wilde winnen en dit zorgde er voor dat er een spannende wedstrijd werd gespeeld in de sporthal van Purmer. Door dat de tegenstander in de rust voor stond, mocht Roda een superspeler inzetten, waardoor het al een stuk beter ging. Helaas wist de tegenstander toch een doelpuntje meer te scoren, maar de strafworpen werden wel door onze F2 gewonnen! WWSV E1 - Roda E1:?-? Van deze wedstrijd is helaas geen wedstrijdformulier ingeleverd, hierdoor is er geen uitslag bekend!! Roda D3 - Sporting West D2: 9-1 Alweer een ruime overwinning van onze D3! Vorige wedstrijd werd met 2-8 gewonnen, maar toch is Sporting West wel de lastigste tegenstander voor Roda. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, maar.. De meiden van de D3 wisten de tegenstander met 9-1 te verslaan! Ze staan nu ruim bovenaan in de poule en kunnen volgende week al kampioen worden, heel veel succes!! DSO D1 - Roda D2: 7-8 Er werd zaterdag een hele spannende wedstrijd gespeeld tussen DSO en Roda. Beide teams speelde erg goed en scoorde tot kort voor het einde even veel. Tot een paar minuten voor het einde stond het nog 7-7, maar gelukkig wist Roda nog een keer te scoren en de punten mee naar Westzaan te nemen. Hartstikke goed!

24 KZ/Hiltex D3 - Roda D1: 3-6 De D1 speelde dit weekend tegen onze buren KZ/Hiltex D3, die onderaan in de poule staan. Dat Roda beter was dan de tegenstander was in de wedstrijd zeker te zien, KZ werd namelijk met 3-6 verslagen! De D1 staat nog maar 1 punt achter op de nummer 1 in de poule, dus er is nog van alles mogelijk! Roda C1 - Furore C1: 3-6 Roda C1 speelde dit weekend tegen Furore, een team dat 1 plek boven Roda staat in de poule. Dit beloofde dus een spannende wedstrijd te worden! Helaas speelde Furore een betere wedstrijd en won met 3-6 van onze C1. Zondag was de C1 nog promotieteam van de week, waar zij met veel getrommel en gejuich ons eerste naar een ruime overwinning hebben geholpen! OKV B2 - Roda B2: 12-5 Roda B2 speelde dit weekend in Oostzaan tegen de B2 van OKV. Dit team staat net een plaats boven Roda, dus dit zou een spannende wedstrijd worden waarbij zeker winkansen voor Roda waren. Helaas speelde de tegenstander sterker dan Roda en wist met 12-5 te winnen. KIOS B1 - Roda B1: 13-4 De B1 nam het dit weekend op tegen het sterke KIOS, dus werd er een zware wedstrijd verwacht. Helaas kwam deze verwachting ook uit. KIOS was te sterk voor Roda en wist met 13-4 te winnen. Volgende week wordt er gespeeld tegen Bep B1, opnieuw een zware wedstrijd. Als iedereen net een tandje meer bij zet, zijn er zeker kansen om te winnen, succes! ZKV A1 - Roda A1: 7-16 De twee koplopers van de poule namen het dit weekend tegen elkaar op in de Struijk in Zaandam. Waar de A1 vorige keer net aan verloor, was het dit keer een ander verhaal. Er werd sterk gespeeld en Roda speelde zeker beter dan ZKV. Er werd met 7-16 gewonnen en hierdoor staat Roda nu op de eerste plaats! KZ C3 - Roda C1 Beste lezers, Het was een hele spanende wedstrijd. Als eerst schoot Remco er een in met een afstandsschot, 1-0 voor ons. Daarna kwam er een doorloopbal van de tegenstander!!!!! 1-1. Maar dat geeft niet want de wedstrijd is nog niet afgelopen, want daar komt jonne met een doorloopbal en hij zit erin!!!!! 2-1. En de bal gaat weer naar de tegenstander, KZ maakt een doorloopbal en hij zit erin! 2-2. Roda heeft weer de aanval, koen krijgt de bal en schiet hem erin! 3-2 Toen de wedstrijd bijna afgelopen was ging een doorloopbal van de tegenstander erin.3-3, maar we waren nog niet verloren want in de laatste minuut kreeg Lars een straf worp en schoot hem erin en de wedstrijd was geëindigd met 4-3.

25 Roda D3-Sporting West D2 Vandaag een thuiswedstrijd in de Sprong tegen Sporting West wat tot nu toe de moeilijkste tegenstander was voor de D3. Vorige keer 8-2 winst (hoewel op de site van de bond 5-1 ingevuld is (???)) en dat ging toen vrij moeizaam. Dat bleek nu ook want het balbezit was in het begin voor Sporting West. Uiteindelijk werd dan ook 0-1 gemaakt. Voor de vakwissel zorgde Maggie voor 1-1 met een doorloopbal aangegeven door Anne. Na de vakwissel ging het beter. Eva scoorde op aangeven van Elana een doorloopbal: 2-1. Daarna Elana met een doorloopbal aangegeven door Eva 3-1. Lotte kon van afstand 4-1 maken. Eva en Elana konden allebei nog een keer hetzelfde trucje uithalen voordat Sporting West het doorhad. Eerst Eva een doorloopbal en daarna Elana. De ruststand was 6-1. Na de rust kwamen Olivia en Raven erin voor Eva en Anne. RODA had veel balbezit maar het scoren lukte even niet. Maggie maakte nog een doorloopbal die aangegeven werd door Isa. Het was 7-1 en er werd van vak gewisseld. Daarna nog een doorloopbal van Lotte die 8-1 maakte. Lotte kreeg een strafworp maar helaas ging die mis. Elana maakte op aangeef van Lotte nog 9-1 met een doorloopbal en dit was de eindstand. De D3 staat nog steeds ruim bovenaan en kan volgende week al kampioen worden als Furore verslagen wordt! Heleen DSO D1 - Roda D2 We gingen om 11 uur weg uit Westzaan. We moesten naar Alkmaar. Eenmaal aangekomen gingen we naar de kantine. Daarna gingen we naar de zaal die was eerst klein maar er ging een doek naar boven en de zaal werd groter. Toen gingen we spelen eerst stonden we 1-0 achter. Daarna maakte Junior daar 1-1 van voor de rest werd het 2-1 voor de tegenstander. In de tweede helft werd het 3-2. Toen het 3-3 werd maakte Harro daar 4-3 van. De 5-3 werd gemaakt door Tim. En de laatste minuten was het 7-7 en in de laatste twee minuten maakte Harro daar 7-8 van einde. Groetjes Harro Purmer F1- Roda F2 Vandaag moest het er toch een keer van komen. De jongens van de F2 willen zo graag een keertje de winst pakken. We hadden goede hoop en de jongens hadden er zin in. We spelen uit tegen Purmer F1, een ploeg die we zouden moeten kunnen hebben. De jongens zijn de laatste wedstrijden goed aan het scoren dus het moet toch een keer gaan lukken. We waren lekker vroeg in de sporthal dus voldoende tjd voor een goede voorbereiding. Deze bestaat bij onze jongens uit: tikkertje, stoeien, rennen maar gelukkig bedenken ze dan nog net op tijd dat ze eigenlijk waren gekomen om te korfballen. Dus ook nog even inschieten op de korf. Helaas was ook de tegenstander gebracht op de winst. Ze gingen dan ook goed van start met veel balbezit. In de eerste helft maakte Purmer drie doelpunten op rij. Dat betekende dat wij de superspeler mochten inzetten. Pim kwam erin als vijfde man en dat leverde al snel resultaat op. We kwamen wat makkelijker aan de bal en het balbezit voor Roda nam toe. Er werd 3 keer gescoord door Mats en 1 keer door Yves. Purmer had veel kansen maar wist die moeilijk te verzilveren. Zij scoorde tussendoor nog 1 doelpunt en toen werd het spannend. Met een stand van 4-4 riep de scheidsrechter dat we nog een minuut te spelen hadden. Het

26 publiek kon de spanning bijna niet meer aan. Purmer zocht de aanval en waar we bang voor waren gebeurde: er werd gescoord. De tijd tikte weg en was te kort om nog een keer te kunnen scoren. Helaas dus geen gelijkspel of winst maar wat waren we dichtbij! Voor het publiek een leuke en spannende wedstrijd. Met deze inzet gaat het zeker binnenkort wel een keertje lukken. Met de stafworpen hebben we laten zien dat we kunnen scoren. Deze wonnen we met 4-3 (met scores van Douwe, Mats en Eniz) Sylvia Roda C1 - Furore C1 Aanval: Lars, Jonne, Noa en Amy. Verdediging: Remco, Koen, Naomi en Maaike. Wissel: Maureen. Om uur moesten we aantreden tegen Furore. We mochten sinds tijden weer eens in de Sprong spelen. Het was gezellig druk met toeschouwers. Furore kwam al gauw met 2 afstandschoten op 0-2 voorsprong. Hierna volgde ook nog een doorloopbal, 0-3. Roda antwoorde met voldoende kansen, van Koen, afstandschot van Remco, mooie poging van Naomi, maar geen doelpunten. Toch was het Koen met een doorloopbal die de stand op 1-3 bracht. RUST. Maureen kwam erin voor Maaike. Amy had een mooie bal van onder de korf, die er prachtig indraaide, 2-3. Jonne met een bal op de rand, en Lars deed dit na... Het zat allemaal niet mee. Furore maakte 2-4, en snel daarna 2-5. Roda kreeg nog een strafworp, deze werd jammer genoeg niet benut door Remco. Het slotoffensief werd geopend door Roda, dat resulteerde tot een mooie actie van Lars. Hierbij werd de bal door team, en toeschouwers in de korf gejoeld. Eindstand 3-6. Dit was nog niet het einde van ons korfbal weekend, zondag waren wij namelijk team v/d week!!!!! (hierdoor liepen sommige ouders de teckel wandeltocht mis...gezellig dat jullie er waren!!!!!) Groetjes, de vader van... Jeugdwedstrijdleiders Zaal 2012/2013 Zat. 9 feb. Roda F2 Oosterkwartier F Het Trias B1 Zat. 9 feb. Roda F1 DKV Victoria F Het Trias B1 Zat. 9 feb. Roda E1 OKV E Het Trias Mariska Zat. 23 feb. Roda F1 ZKC 31 F De Sprong B1 Zat. 2 mrt. Roda E1 Celeritas E Het Trias Marscha Zat. 2 mrt Roda D3 Zaandam Zuid D Het Trias Bruno Zat. 2 mrt. Roda D2 KVA D Het Trias Bruno

27 Zat. 2 mrt. Roda D1 Haarlem D Het Trias Joris Zat. 2 mrt. Roda B2 Sporting West B Het Trias Joris Zat. 9 mrt. Roda F2 Apollo F Het Trias B1 Zat. 9 mrt. Roda F1 Groen Geel F Het Trias B1 Zat. 9 mrt. Roda E1 Groen Geel E Het Trias Martijn Zat. 9 mrt. Roda C1 ZKV C Het Trias Martijn Zat. 16 mrt. Roda D2 OKV D De Sprong Joris Zat. 16 mrt. Roda D3 ZKC 31 D De Sprong Joris Voor de (ouders) van de Roda C en B aspiranten Feesten voor meerdere (korfbal) verenigingen. Een aantal jaren geleden organiseerden korfbalverenigingen bij toerbeurt feesten waarbij ook korfballers en introducés van andere verenigingen welkom waren. Dit waren gezellige feesten, die menige Roda senior nog wel meegemaakt heeft. Ook Roda heeft wel een dergelijk feest georganiseerd voor andere verenigingen. Op een gegeven moment is men met deze feesten gestopt omdat er gedoe kwam. Sinds enige tijd maakt men een nieuwe start. Bij KZ en ZKV is een feest georganiseerd voor korfballers uit de Zaanstreek. Nu gaat Groen Geel een Valentijsfeest op 9 februari organiseren voor de aspiranten van KZ, ZKV,ZKC,Roda, Furore en Groen Geel. Het feest duurt van tot 1.00 uur in de Groen Geel kantine in Wormer. Er wordt geen alcohol geschonken (vanzelfsprekend) en vervelend gedrag wordt niet getolereerd. De entree is 3 euro. Wij hebben als bestuur en JAC hier over gesproken of we hier aan mee moesten doen. We hebben gezegd we gaan een keer meedoen. Het concurreert niet met ons Valentijsfeest van het JAC dat ook op 9 februari is voor de E en D pupillen!. Daarnaast is het leuk dat er voor de aspiranten iets extra's georganiseerd wordt. Het is misschien leuker om zo'n feest met veel leeftijd genoten van andere verenigingen te vieren, waarvan je er al veel kent van de onderlinge wedstrijden, dan zo iets per vereniging te organiseren voor pakweg 40 deelnemers. Bij het Valentijnsfeest van Groen Geel worden alleen korfballers uitgenodigd. Uw kind krijgt een uitnodiging via facebook van Groen Geel, op basis van een ledenlijst die we eenmalig beschikbaar hebben gesteld aan Groen Geel. Wellicht dat u de komende week tijdens de trainingen/wedstrijden mogelijk afspraken kunt maken over gezamenlijk vervoer van uw en andere kinderen. Na afloop zal geëvalueerd worden door Roda of dit experiment voor herhaling vatbaar is. Contactpersoon is onze jeugdvoorzitter: Otto Hauzendorfer Bestuur Roda KANGOEROE-SPROOKJESFESTIJN: Zaterdag 23 maart, uur, de Sprong Het allereerste evenement voor alle kangoeroes in Zaanstreek-Waterland wordt georganiseerd door wkv Roda en KZ/Hiltex. We starten gezamenlijk om uur met een vrolijke warming-up. Daarna gaan we een parcours van spelletjes af met als thema sprookjes.de kangoeroe-begeleider van de club blijft bij de groep en bij elk spelletje staat een instructeur van wkv Roda of KZ/Hiltex. We sluiten daarna weer gezamenlijk feestelijk af en zijn uiterlijk uur klaar. De kangoeroes, kleuters van ongeveer 4 t/m 6 jaar, mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur komen.

28 In de voorbereiding zoeken we hulp. Een aantal senioren en jeugdleden uit de B1 heeft al positief gereageerd. Super! We zijn nog op zoek naar materialen, creatievelingen, vervoer, instructeurs (team A1, kan ik jullie ook verwachten?) en een fotograaf. Wie heeft er karton/ hout/ verf om decoraties te maken? Wie is creatief en kan deze decoraties maken? Wie heeft vervoer voor materiaal van wkv Roda naar de Sprong en weer terug? Wie is enthousiast en kan op 23 maart als instructeur bij een spelletje staan? Welke fotograaf kan op 23 maart mooie foto s maken? Wie zou op 23 maart in de catering kunnen staan? We horen het graag! Neem a.u.b. contact op met Anita de Jong (Anita.dejong@chello.nl; ) Het volgende kangoeroe-uur komt er weer aan! Kinderen van 4, 5 en 6 jaar kunnen zaterdag 9 februari van tot uur in de gymzaal van obs de Kroosduiker Noord (ingang Torenstraat of Kerkbuurt) in Westzaan (gratis) kennismaken met korfbal! NB: Noteer alvast 23 maart van uur in de agenda voor het kangoeroesprookjesfestijn in sporthal de Sprong (Koog aan de Zaan) voor alle kangoeroes uit de Zaanstreek! Meer weten of een nieuwe kangoeroe aanmelden? Neem a.u.b. contact op met Anita de Jong, zodat we weten hoeveel kangoeroes we kunnen verwachten! ( of anita.dejong@chello.nl)

29 Zaterdag 9 februari VALENTIJNS DISCO E en D pupillen tot uur Stuur je "Valentijn" een kaart en nodig hem/haar zo uit om ook te komen DJ Moreno Zorgt voor de "LOVE SONGS" Introducés zijn van harte welkom

30 Valentijns Disco Als extraatje biedt het JAC alle jeugd, die deze avond aanwezig is, de gelegenheid om een Valentijns kaart aan zijn/haar vriend/vriendin te sturen. Je kiest een kaart uit, zet zelf naam en adres erop en de JAC leden zorgen ervoor dat de kaart in de week van 11 t/m 14 februari bij de juiste persoon in de bus komt. Zorg er dus voor dat je het juiste adres hebt van degene aan wie je een kaart wil sturen. Hallo allemaal, Zoals jullie elders in de Rodiaan kunnen lezen is er zaterdag 9 februari een Valentijns disco bij Roda. En iedereen weet natuurlijk dat het donderdag 14 februari Valentijnsdag is, maar aangezien vrijdag de 15e de voorjaarsvakantie van start gaat en onze ervaring hiermee is dat er veel kinderen weggaan, hebben we het een week vervroegd. In de uitnodiging vind je alle informatie die je die avond nodig hebt. Verras je "Valentijn" en nodig hem/haar via een leuke kaart uit om naar de disco bij Roda te komen. Ook op deze avond wordt de muziek weer verzorgd door Er worden de laatste tijd bij andere verenigingen feesten georganiseerd waar ook ander clubs voor uitgenodigd worden. Zo ook zaterdag 9 februari bij Groen Geel. Deze avond speciaal voor de C en D aspiranten. Met als thema, hoe kan het anders, Valentijn. Het feest duurt van tot uur en kost 3 euro per persoon, de entree is mogelijk tot uur. Deze avond is echt alleen voor leden van de uitgenodigde korfbalverenigingen, d.m.v. ledenlijsten zijn ze nl. precies op de hoogte wie wel en geen lid is. Neem dus geen vrienden/vriendinnen mee die geen lid zijn van een korfbalvereniging, want zij mogen niet naar binnen. Monique

31

32

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro Com De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1 Ronde 1 13713 08/11/2015 17:30 Purmer 1 Oosterkwartier 1 De Vaart, Purmerend 17002 08/11/2015 16:15 Purmer 2 Blauw-Wit (A) 6 De Vaart, Purmerend Han 4236 08/11/2015 18:45 Purmer 3 KVA 5 De Vaart, Purmerend

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Beste korfbalvrienden,

Beste korfbalvrienden, Beste korfbalvrienden, Een nieuw korfbalseizoen staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw organiseert de vereniging B.E.P. haar jaarlijkse toernooi voor zowel de senioren als de jeugd, van groot tot klein.

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro c De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr 18;

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr 18; t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter

IBAN:NL12 RABO Voorzitter t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter

IBAN:NL12 RABO Voorzitter t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week se Korfbal Week 2014 Welkom bij de se Korfbal Week, Van dinsdag 28 oktober tot en met zaterdag 1 november vindt alweer de 12e editie van dit toernooi plaats. Na 11 jaar is dit toernooi uitgegroeid tot

Nadere informatie

De Rodiaan. Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

De Rodiaan. Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie 2014-2015 publ. 26-6-2014 Reserve Vijfde Klasse R5A R5B R5C 1 Badhoevedorp 2 1 Avanti 6 1 De Meervogels 5 2 DTS 2 2 Excelsior 5 2 EKVA 4 3 Kleine

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29;

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Nicole Pitt Nr. 27;

Nicole Pitt Nr. 27; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld 2 06-09- 15 14:30 Blauw- Wit (A) 1 LDODK/AH Gorredijk 1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 1aK40 10 13-09- 15 14:30 Fortuna/My Collections 1 Blauw- Wit (A) 1 Sportpark Kruithuisweg- Oost DELFT 1aK60

Nadere informatie

02 november 2015 N0. 5

02 november 2015 N0. 5 1 02 november 2015 N0. 5 Verjaardagskalender Verjaardagskalender november 1 17 2 Bert van Veen 18 3 19 Corine Heeren 4 20 5 21 6 22 Alexandra Dal 7 23 Joske Hoes 8 Titia Frijlink 24 9 25 10 26 11 27 12

Nadere informatie

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad 11716 19-11- 16 20:00 DSC 1 Blauw- Wit (A) 1 De Vijfkamp EINDHOVEN 11721 26-11- 16 19:30 Blauw- Wit (A) 1 DVO/Accountor 1 Blauw- Withal, Amsterdam AMSTERDAM 11731 03-12- 16 15:30 PKC/SWKGroep 1 Blauw-

Nadere informatie

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september Wedstrijdschema Zaterdag 20 september DTS (E) 3 - Dkv Victoria 6 GRAS Tijd: 12.30 uur Spelers: Sanne, Rixt, Plaats: Sportcomplex Immerhorn Patricia,Marieke Verzamelen:11.00 uur bij het veld Jeen, Martijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 april 2019 Van de redactie: Beste lezer, De lente is begonnen! De zon schijnt, de laatste wedstrijden van het zaalseizoen worden deze week gespeeld en over een paar weken gaan we weer naar buiten. Dat

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Vacature Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats 10-11- 17 20:30 TOP/SolarCompleet 1 Blauw- Wit (A) 1 De Korf SASSENHEIM 10-11- 17 18:30 TOP/SolarCompleet 2 Blauw- Wit (A) 2 De Korf SASSENHEIM 11-11- 17 17:30 Rohda 3 Blauw- Wit (A) 5 Ookmeer AMSTERDAM

Nadere informatie

Beste korfbalvrienden,

Beste korfbalvrienden, Beste korfbalvrienden, Een nieuw korfbalseizoen staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw organiseert de vereniging B.E.P. haar jaarlijkse toernooi voor zowel de senioren als de jeugd, van groot tot klein.

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Rodiaan IBAN:NL12 RABO

De Rodiaan IBAN:NL12 RABO t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis. IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 28;

De Rodiaan Clubhuis. IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 28; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

De Rodiaan. Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

De Rodiaan. Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl De Rodiaan Clubhuis De De Kemphaan Rodiaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april 46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016 PROGRAMMA Vrijdag 15 april 2016 WWW.KV-KLIMOP.NL Voorwoord Beste deelnemers, Voor het eerst sinds het onstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :6 Datum : 3 november 205 Voorzitter : Jan Slinger 020-634036 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-228066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-40096 Clubhuis : Meteorenweg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden:

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden: NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Via de nieuwe website www.phoenixbusinesstrophy.nl is deze nieuwsbrief voor het toernooi van 2017 ook te downloaden. Commissieleden: Ben van der Deen (Voorzitter) Hans Beersma (Wedstrijdsecretariaat)

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Beste deelnemende verenigingen Van harte welkom op het jeugdtoernooi van Hkv/Ons Eibernest. Met maar liefst 47 jeugdteams belooft het een drukke dag te worden.

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018 Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 4 januari 2018 Voorwoord Schoolbasketbal 2017-2018 Na alle feestdagen is het nieuwe jaar begonnen. Hoe veel beter kan het jaar beginnen met een sportief en gezellig toernooi

Nadere informatie

Sportief door de D/C-jeugd

Sportief door de D/C-jeugd Sportief door de D/C-jeugd Spelregels voor de D-jeugd Het korfbalveld Het korfbalveld bestaat uit twee vakken. In het ene vak ben je aan het verdedigen en in het andere vak aan het aanvallen. Het begin

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Verenigingsprogramma in de periode

Verenigingsprogramma in de periode Verenigingsprogramma in de periode 11-08- - 01-11- 9245 3H zo 2848 R3N zo Zaandam Zuid 1 - DKV Victoria 1 OKV 2 - DKV Victoria 2 12:00 14:30 Sportpark Poelenburg 1aK60 Twiskepolder 6344 3H wo 13-09- DKV

Nadere informatie

COURANT pakken speculaas verkocht!

COURANT pakken speculaas verkocht! COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 2 Kalender 30-12 KlimOpen Darttoernooi Het zaalseizoen is weer in volle gang. Aangezien het heel erg koud is buiten is het nu heel erg fijn dat

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 14 augustus 2017 Jaargang 9 Nummer 9

De Heemsvlieter. Bestuur. 14 augustus 2017 Jaargang 9 Nummer 9 1 2 14 augustus Jaargang 9 Nummer 9 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052 t.n.v.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Districts bijeenkomst 20 september Update DB NoordWest

Districts bijeenkomst 20 september Update DB NoordWest Districts bijeenkomst 20 september 2017 Update DB NoordWest 1. Terugblik afgelopen seizoen met onder andere, Ledengroei NW Competitie zaken Overledenen 2. Sport Intelligence 3. Service Meting 2017 4. Beweegvormen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

16 november 2015 N0. 6

16 november 2015 N0. 6 1 16 november 2015 N0. 6 Verjaardagskalender Verjaardagskalender november 1 17 2 Bert van Veen 18 3 19 Corine Heeren 4 20 5 21 6 22 Alexandra Dal 7 23 Joske Hoes 8 Titia Frijlink 24 9 25 10 26 11 27 12

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter. Nicole Pitt Nr 16; 16-12-2013

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter. Nicole Pitt Nr 16; 16-12-2013 t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 86 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2019

Pinkstertoernooi 2019 Voorwoord (2018) Beste sportvrienden en vriendinnen, Van harte welkom op alweer het 22 e PKC/SWKGroep Pinkstertoernooi. Een indrukwekkende periode en het toernooi is nog altijd springlevend. Super. Vandaag

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie