Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering"

Transcriptie

1 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen Alexander Jongerius Cathy Bockhorst Marsha Riet Webredactie Karin Bongers Wedstrijdsecr. Sen Ingrid Neuman Jeugd Nicol Pitt Nr 12 / Roda 1 wint eerste zaalwedstrijd! Roda 1 won met van HKC uit Hardingsveld. De overwinning valt in de categorie zwaar bevochte zege. Vlak voor tijd zag het er namelijk niet naar uit dat Roda de wedstrijd zou gaan winnen. HKC stond voor met 10 tegen 12, terwijl de schoten van de Rodianen niet door de korf wilden vallen. Met twee doelpunten van Mark en één van Tim werd de overwinning toch nog binnen gesleept. Roda 2 had nog een weekje vrij. Aankomend weekend spelen Roda 1 en 2 in Eindhoven tegen PSV. Met twee award-winning dj s in de gelederen had Roda 3 een makkelijke middag tegen HKV / Ons Eibernest 3. Het derde won de wedstrijd met Roda 4 wist net als Roda 3 de punten eenvoudig binnen te halen. EKVA 5 werd met een 17-9 nederlaag terug naar huis gestuurd. Roda 5 zag de eerste veldhelft vooral als voorbereiding op de zaalcompetitie. Dit weekend was het dan eindelijk zover, de eerste competitiestart tegen OKV 5. Alles was er voor opzij gezet, zelfs een klassering in de top op het veld liet men er voor schieten. Toch had de veldcompetitie nog te kort geduurd voor Roda 5, men was nog niet klaar voor de zaal! Ook nog wel in een streekderby moest men de punten in een spannende partij aan OKV 5 laten (14-13) Aan deze Rodiaan werkten mee: Age, Alexander, Cathy, Marsha en Jeannet Stuur je inzending voor de Rodiaan voor maandag 12:00 uur via naar krantje@wkvroda.nl, of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan op een geprinte A4.

2 Datum: Activiteit 17 november Kangoeroe speluur van tot uur in gymzaal Kroosduiker Algemene Ledenvergadering van Roda, aanvang uur 23 november Leon Simons geeft instructietraining aan onze jeugdtrainers 6 december en coaches via een training aan de B1. Klaverjassen:Kerstkoppelen;opgaaf bij Nel () of Helen(). Vol 14 december is vol! Soms even niet de komende periode... De komende maanden moet ik zeer regelmatig naar het ziekenhuis om daar een aantal behandelingen te ondergaan. Wat dit met mijn fysieke conditie gaat doen is nog niet duidelijk. Hopelijk valt het mee, maar het kan ook tegen zitten. Ik zal proberen zoveel mogelijk mijn dingen voor Roda te blijven doen, maar garanties kan ik niet geven. Soms zal ik er even niet zijn...het bestuur en de commissies waar ik in zit zijn zodanig bezet dat ze mijn taken zo nodig kunnen overnemen. AK Kort verslag bestuursvergadering Onderstaand een kort verslag van de op 7 november jl. gehouden bestuursvergadering. Naar aanleiding van de tweede bijeenkomst van Besturen met Visie heeft het bestuur kort stilgestaan bij de zgn. SWOT analyse (sterkte/zwakte kansen/bedreigingen) voor Roda. Via de publicaties van Age worden de leden in detail op de hoogte gehouden. Roda treedt op als gastheer tijdens de volgende bijeenkomst en wel op 14 november in De Kemphaan. Voor de zaaltraining van de selectie op vrijdagavond is dankzij de inspanningen van Dick Smit een alternatieve locatie gevonden, de Hercules zaal in Zaandam. Qua tijden past deze locatie beter dan De Trias. De agenda en het programma voor de op 23 november te houden Algemene Ledenvergadering werden vastgesteld. Voor nadere details wordt verwezen naar de stukken, die bij deze Rodiaan verspreid worden. Verder werd een aantal steeds terugkerende punten besproken, zoals mededelingen vanuit de JC en de TC en uit externe overlegorganen waarin Roda vertegenwoordigd is (o.a. OKZW). Volgende bestuursvergadering 15 januari.

3 Roda 1 HKC 1 Na een intensieve voorbereiding (doordeweekse wedstrijden in de Korfbalweek met aansluitend op zaterdag de finale en op dinsdag nóg een oefenwedstrijd tegen Triaz) kon het zaalseizoen dan nu eindelijk beginnen! Niet op de gebruikelijke zondagmiddag, maar zaterdagavond in de Sprong. Tegenstander HKC gaf ons vroeg in de wedstrijd een 3-1 voorsprong weg, maar kwam daarna beter in hun spel. Door ons verdedigende werk had HKC veel één-schots-aanvallen, terwijl wij véél kansen kregen. Dat was dan ook meteen het grote verschil tussen beide ploegen: HKC had een veel hoger schotpercentage en kon ons daarom goed bijbenen. Met rust stond het 6-5. Na rust was het HKC die de leiding nam, waardoor we onze kleine voorsprong zagen omslaan in een 6-8 achterstand. Het gat werd zelfs 3 punten (8-11) en even leken we met nog een kleine 10 minuten te spelen de bietenbrug op te gaan. Gelukkig stopte we niet helemaal met scoren. Het cruciale moment in de wedstrijd waren de twee goals die Mark (vlak achter elkaar) maakte: het stond weer gelijk (12-12) Alles lag weer open. En toen waren daar de RODA SUPPORTERS, die van zich liet horen en ons naar de overwinning schreeuwde. Het was Tim, die ons de op het scorebord bezorgde en de ontlading was enorm! Zo speelde we een spannende eerste wedstrijd en hebben we onze overwinning goed gevierd in de Kemphaan, waar de Roda DJ s alle voetjes van de vloer kregen! Publiek bedankt! We kunnen wel stellen dat de laatste goal, JULLIE GOAL was! (Ik zet m op de topscoorderslijst.). Marieke Dit is het verslag dat wij van de HKC site hebben gehaald. Redactie Rodiaan Domper voor HKC bij competitiestart Voor de start van het zaalseizoen reisde HKC naar Koog aan de Zaan om daar aan te treden tegen Roda Westzaan. Vooraf wist HKC niet precies wat men kon verwachten tegen deze voor haar onbekende tegenstander. Een redelijk goed afgewerkt oefenprogramma had de Hardinxvelders wel vertrouwen gegeven voor een goede seizoenopening, waarvoor in de knusse sporthal De Sprong moest worden aangetreden. Bij HKC was Francis Tromp toch weer teruggekeerd in het team en ontbrak Kelly de Bruin vanwege een blessure.

4 In het begin tastten beide ploegen elkaars kunnen af waarbij bleek, zoals zo vaak dit seizoen, dat HKC haar geringere lengte moest compenseren met snel combinatiespel. Aanvankelijk kwam dat er niet echt uit en de thuisclub nam snel een 2-0 voorsprong. HKC slaagde er wel in om na een 3-1 stand weer terug te komen, maar overtuigend was het geenszins. Ook Roda kon niet echt potten breken en het publiek moest genoegen nemen met een lage score, terwijl vaak de vele doelpunten het zaalkorfbal juist zo aantrekkelijk maken. Invoering van de schotklok op eerste klasse niveau zou hier een welkome bijdrage aan kunnen leveren. Om en om scorend werd een magere ruststand van 6-5 bereikt en dat betekende voor de tweede helft voor HKC zeker mogelijkheden om de wedstrijd naar haar hand te gaan zetten. Daar leek het direct na rust al op, want HKC wist de achterstand binnen tien minuten om te buigen in een 6-9 voorsprong. Deze voorsprong bracht nog niet voldoende rust in het Hardinxveldse spel en halverwege de tweede helft hadden de Kogers de stand weer gelijk getrokken. HKC toonde zich weerbaar, nam weer het initiatief en in wat het aantrekkelijkste deel van de wedstrijd genoemd kan worden, liep de equipe van Johan van Barneveldt uit naar Met nog zes minuten op de klok zou dit een goede basis moeten zijn om beslag te leggen op beide punten. Toch ging het nog mis. HKC ging onsamenhangend spelen en de thuisclub profiteerde hier optimaal van. HKC trof het ook niet met de arbitrale beslissingen, in de hele wedstrijd kregen de bezoekers geen enkele strafworp toegewezen, maar moet achteraf vooral naar zichzelf kijken. In het zicht van de haven gaf HKC een voorsprong van drie punten prijs en een onnodige13-12 nederlaag was het gevolg. Zodoende liep de BMNploeg bij de competitiestart tegen een zeperd aan.

5 De doelpuntenmakers voor HKC waren: Niels Deventer (5), Francis Tromp (3), Esther de Groot (2), Marlies aan de Wiel en Tim Sterrenburg (ieder 1). A.s. zaterdag speelt HKC in De Wielewaal haar eerste thuiswedstrijd en dat belooft een interessante partij te worden. Titelfavoriet Sporting Delta uit Dordrecht komt op bezoek, waartegen HKC een goed resultaat wil boeken om revanche te nemen voor de valse competitiestart en om in deze competitie een rol te kunnen gaan spelen. Aanvang van deze wedstrijd is uur. Roda 3- HKV/Ons Eibernest 3: Een keurige start van Roda 3. Het begin was een beetje moeizaam en daardoor konden de Eibers goed bij blijven. Bij 6-5 voor Roda kwam zo'n beetje het keerpunt en liep Roda 3 uit naar een 9-6 ruststand. HKV/Ons Eibernest had een uitgebreide F-site mee, die alle beslissingen van de scheidsrechter zo ongeveer afkeurde. Gelukkig liet de leidsman zich niet van zijn stuk brengen mede door het goede spel van Roda. Want ondanks het feit dat vele spelers van het derde bij de DJ Contest waren en niet voor uur in bed lagen, Reijer kijkt je even goed naar de slaapmeters van zaterdag op zondag (?), schoten verschillende spelers met scherp. Met name Bert, ook al winnaar van de DJ Contest samen met Joris, Bruno en Melinda haalden ongelooflijk goede schotpercentages. Uit alle hoeken en gaten vlogen de ballen er in. Het is jammer dat wij geen Jan Steenhoek bij Roda 3 hebben voor de statistieken, dan zouden we nog gerichter kunnen trainen. Wat ook weer stimulerend werkt voor de trainingsopkomst. Man of the match was voor mij: Bruno. Hij speelde uitstekend, spatzuiver van afstand, rustig en beheerst korfballend, reboundend sterk door een goede timing en sprongkracht. Kortom om moedeloos van te worden voor de Haagse toeschouwers op de tribune en voor zijn tegenstander. In de laatste 10 minuten kwamen Siebe en Jelmer er nog in voor Bert en Joris. Doelpunten: Bruno en Bert elk 4x, Melinda en Joris elk 3x, Mariska 2x, Siebe en Age elk 1x. De laatste scheen last te hebben van dansspieren zaterdagavond, dus geen dansvloer, waardoor hij nu topfit was in de wedstrijd. Een toeschouwer

6 Topscoorderklassement zaalcompetitie t.e.m. 11 november. Vier van de 5 seniorenteams kwamen in actie, waarvan 3 maal met winst. M.u.v. Roda 1 en Roda 5 forse uitslagen. Hoe de overwinningen tot stand zijn gekomen is tot nu toe een raadsel, want we hebben alleen van Roda 1 en Roda 3 een verslag gekregen. Waar blijven de verslagen van Roda 4 en 5? Ondanks toezeggingen van spelers van deze teams nog steeds geen verslag. Wie toont er nu eens "eigenaarschap" in deze teams om een verslag in te sturen? Zo ingewikkeld is het toch niet. Als je medespeler het niet wil schrijven, ja helaas komt dat voor, zeg dan niet nou dan heb ik ook geen zin. Maar dan pak jij toch de verantwoordelijkheid voor je team!! Naast het verslag van Roda 1 hebben we ook het verslag van HKC 1 dat zondag al op hun site stond. Je kunt daar ook ruim 100 foto's van de wedstrijd bekijken tegen Roda 1. Ze hebben een verre vergeefse reis moeten maken naar De Sprong, maar een verslag maken, gelardeerd met foto's, dat hebben de Hardinxvelders goed voor elkaar. Misschien moeten we een integraal topscoorderklassement maken van de eerste klas. Even terug naar de uitslagen van het weekend, ondanks de DJ Contest, schoten de spelers van Roda 3 met scherp. Bruno, Melinda en Bert moest je zondagmiddag niet vrij laten staan, want alle ballen, ongeacht de afstand, gingen er in. De koplopers Melinda en Tim zijn dezelfde als in de eerste helft veldcompetitie, maar de achtervolgers hijgen Tim al in de nek. Redactie Rodiaan Zaal 2012/2013 Heren Dames Tim 5 Melinda 3 Mark 4 Mariska 2 Bert 4 Marieke 1 Bruno 4 Liselotte 1 Joris 3 Alexand 1 er Siebe 1 Bernlef 1 Age 1

7 : Dit is geen verkeerde vermelde uitslag,maar de van de vierkamp die de recreanten met die van Atlantis,Oranje Nassau en KVA in sporthal De Meerkamp in Amstelveen speelde. Onze spelers die avond waren:arie Abbing,Peter Beerling,Frank van der Beek,Bert Tuyn,Gerrit Groot,Ank Beerling,Carla van den Broek,Lida Poppes en als gast speelsters: Monique de Zwart en Desiree Lieverds. De wedstrijden: Wij begonnen tegen Atlantis. RODA kwam met 1-0 voor door Frank na goed aangeven van Lida. Atlantis kwam gelijk 1-1,RODA opnieuw op voorsprong door Bert;het zag er goed voor ons uit,vooral toen wij een strafworp meekregen,helaas werd die gemist en in plaats van 3-1 werd het nu 2-2.Wij waren even van slag, Atlantis profiteerde hiervan en maakte 2-3 en 2-4.RODA bleef goed volhouden en via een treffer van Peter werd het 3-4,jammer genoeg scoorde korte tijd later Atlantis weer zodat wij met 3-5 achter kwamen,wij gaven ons nog niet gewonnen,frank maakte 4-5 en RODA was weer terug in de wedstrijd. Helaas maakte Atlantis kort voor het einde 4-6 wat tevens de eindstand werd. Onze tweede wedstrijd speelde wij tegen Oranje Nassau,dit zou een spannende en bijzondere wedstrijd worden.reeds na 5 seconden opende O.N. de score,van RODA had nog niemand een bal aangeraakt! 1-0,O.N. maakte 2-0,maar via Gerrit werd het 2-1 en even later was het weer Gerrit die scoorde en ons op gelijke hoogte bracht 2-2.Nu was het weer de beurt van O.N. die scoorde 3-2.RODA kwam weer goed terug door een verre treffer van Arie werd het 3-3.Het bleef een leuke en spannende wedstrijd. En weer was het Gerrit die voor ons scoorde en de stand op 3-4 voor RODA bracht.toen Bert even later met een verre treffer ons op een 3-5 voorsprong bracht zag het er goed voor ons uit. O.N. gaf zich niet gewonnen en maakte 4-5.Op dat moment waren er nog drie en een halve minuut te spelen. Wat er hierna gebeurde werd een nachtmerrie voor de coach. O.N. kwam nog op gelijke hoogte 5-5 en dat leek de eindstand te worden. Helaas het laatste schot van de wedstrijd uit handen van O.N. trof doel 6-5! Toen dat schot door de korf viel ging meteen de zoemer! De eerste en laatste vijf seconden hebben ons in deze wedstrijd genekt. Onze derde en laatste wedstrijd was tegen KVA,ook dit zou een spannende en bijzondere wedstrijd worden. Wij moesten meteen na afloop van onze vorige wedstrijd weer spelen,terwijl de spelers nog na stonden te hijgen en een slokje water namen werd er alweer in gefloten! De wedstrijden duurde 2 x 15 minuten zonder rust. RODA moest nu dus 60 minuten achter elkaar spelen! Dat doen ze niet eens in de Korfbal Leaque!! Maar goed wij moesten weer aan de bak. Ook deze wedstrijd zou weer een spannende worden en weer met een zure afloop voor RODA!. KVA opende de score 0-1,maar via een verre treffer van Lida werd het weer gelijk 1-1.Het werd 1-2 voor KVA,maar RODA hield ondanks de vermoeidheid goed stand,gerrit die vandaag zijn avond had,maakte gelijk 2-2.Beide teams wilden winnen,hadden alle twee nog niet gewonnen,er werd heftig gestreden voor deze overwinning. Het was KVA die weer scoorde 2-3,maar RODA maakte wederom gelijk door een half verre treffer van Peter 3-3.Er

8 was toen nog 1 minuut te spelen,het zag er naar uit dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen;maar door een blunder in onze verdediging kreeg KVA nog één keer een scoringskans,en ja hoor,dat schot ging door de korf,meteen ging de zoemer van het eindsignaal!wij hadden bij de vorige wedstrijd dit ook al meegemaakt! Roda verloor dus met 3-4.Jammer! Wij hebben leuke,spannende en sportieve wedstrijden gespeeld. Opvallend was het dat alle heren deze avond hebben gescoord met opa Gerrit als topscoorder!ondanks de drie nederlagen was de coach tevreden over het vertoonde spel,wij maakten 12 doelpunten,dat is gewoon goed,kregen er wel iets teveel (16) tegen. Na afloop zaten we vermoeid,maar gezellig nog even na te praten onder het genot van een drankje en met traktement van Riet en Gerrit Groot,die wij daarvoor nogmaals bedanken! Dank ook aan onze gastspeelsters Monique de Zwart en Desiree Lieverds ( de kleindochter van Riet en Gerrit).Moe maar voldaan keerden wij huiswaard. Cor Agenda: Vrijdagavond 23 november: Jaarvergadering RODA.( Probeer daar heen te gaan). Donderdagavond 6 december: Sinterklaas wedstrijden. Zaterdagavond 8 december: Toernooi in Wormer of Badhoevedorp. Zaterdagavond 2 februari: Toernooi in Heerhugowaard. Zaterdagavond 16 maart: Toernooi in Oostzaan. Noteer deze data s en houd die avonden vrij! Elke donderdagavond trainen in de Noorderschool,aanvang: uur. Te fluiten senioren wedstrijden november: Zondag 18 november: RODA 5 DOC uur???? De Sprong

9 14 keer! De zaalcompetitie is inmiddels van start gegaan,dat is prettig voor de spelers en het publiek,immers de weer omstandigheden worden steeds slechter en dan is het prettig vertoeven in de zaal.bij de wedstrijden van het eerste,tweede,derde en de A1 worden die wedstrijden gefloten door scheidsrechters die zijn aangewezen door de Korfbalbond,Deze scheidsrechters komen meestal wel opdagen. RODA moet per speelronde 3 scheidsrechters leveren en dat geeft een probleem daar wij er maar twee hebben,t.w: Paul van den Bergh en Geert Kelder.Paul is onlangs aan zijn knie geopereerd en dus een hele tijd buitenspel. De problemen voor het leveren van scheidsrechters worden alleen maar groter! Als wij niet aan onze leverings- verplichtingen voldoen dan worden wij daar voor beboet met hoge geld boetes en zelfs is de kans groot dat er ook nog punten aftrek zal plaatsvinden bij een aantal teams! Een ding is zeker;we gaan betreft het leveren van scheidsrechters een zwaar /moeilijk seizoen tegemoet!! Voor de thuiswedstrijden van het vierde en vijfde ligt dat anders,dan moet RODA zelf die wedstrijden voor scheidsrechters zorgen en dat is niet altijd gemakkelijk! Voor de thuis wedstrijden voor het komende seizoen van het vierde en het vijfde moeten wij 14 keer voor een scheidsrechter zorgen!het zal prettig zijn als spelers-sters van de eerder genoemde teams,mits ze zelf niet moeten spelen,ook eens een wedstrijd van het vierde en vijfde willen fluiten! Vorig seizoen hadden wij 4 personen die zich daar voor hadden opgegeven,voor dit seizoen hebben slechts 2 personen die wel de wedstrijden van het vierde en vijfde willen fluiten;helaas er zijn er dus 2 afgevallen. Die 2 die nog wel beschikbaar zijn spelen zelf ook nog,één in het tweede( Wouter),en één in het derde( Bert),de laatste werkt ook nog in een ploegendienst en is zodoende niet altijd beschikbaar! Hiermede een dringende oproep aan alle spelers en speelsters van alle senioren teams ook eens thuis een wedstrijd van het vierde en vijfde te fluiten. De spelers van het vierde en vijfde zullen je dankbaar zijn!twijfel niet en stel je ook eens beschikbaar,bijvoorbeeld 2 keer per seizoen voor het fluiten van deze wedstrijden. Liefhebbers kunnen zich bij mij melden. Het vierde,vijfde en ik reken op jullie medewerking!bij voorbaat onze dank! Cor de Jager, Scheidsrechter coördinator. Ziekenboeg senioren Paul van den Bergh heeft een meniscus operatie ondergaan. De operatie lijkt goed geslaagd. Paul is zelfs al weer gesignaleerd bij de DJ Contest. Het herstel zal nog wel tot het eind van het jaar duren. Adse de Graaf. Adse heeft enige tijd geleden een lelijke schouder blessure opgelopen, door een botsing met een dame van een tegenstander. Het herstel gaat langzaam en duurt ook zeker nog tot het nieuwe jaar. Trea van der Loo, recreanten, heeft al heel lang last van een handblessure. Irma Kemna, recreanten, heeft last van RSI klachten

10 Verzoek aan de aanvoerders en coaches om namen van geblesseerde spelers aan de redactie door te geven: Iedereen beterschap gewenst!! Sponsoring De Sponsorcommissie van WKV Roda wil alle hoofdsponsors, kledingsponsors, reclamebordsponsors en adverteerders van Roda bedanken voor de steun tijdens de succesvolle eerste helft van de veldcompetitie Wij rekenen ook op uw steun bij de Zaalkorfbalcompetitie die dit weekend van start is gegaan Hoofdsponsors: BENECKE Rabobank Kledingsponsors: Autoschade K. van Oudenaren BV Bakker Travel BENECKE KB Info Solutions Korfbal Specials Motaal Aluminium Rabobank Adverteerders: Autoschade K. van Oudenaren BV Bakker Travel BENECKE Aannemingsmij BENECKE Waterwonen BENECKE Woonbotenservice Bloemsierkunst Albers Canton Chinees Indisch restaurant Gerrit Plooijer, kapsalon Hair4U Hauzendorfer en Zoon HH Kappers JB van het Kaar, loodgieters en installatie KB Info Solutions Korfbal Specials KZ Adviesgroep Lasbedrijf Havik Motaal Aluminium BV OBM Verzekeringen Rabobank Van de Stadt mode Schoenen W. Klerk & Zn. V.O.F. Woningstoffeerderij Boot Woudt Fietsen en Speelgoed

11 Reclamebordsponsors: Auto Prins Autoschade K. van Oudenaren AVV (audio, visueel, verhuur/verkoop) BENECKE Aannemingsmij BENECKE Waterwonen BENECKE WOonbotenservice Club van Honderd / Stg. Vrienden Roda Dekamarkt Febo Hair4U Hauzendorfer en Zoon Holland Papier Groep ID Lite BV KB Info Solutions Klak Loonadministratie Korfbal Specials KZ Adviesgroep Lasbedrijf Havik Luzan Veenendaal dtp vormgeving en fotografie Motaal Aluminium BV Nomag BV OBM Verzekeringen P.D. Bouw bv Rabobank Zaanstreek Schildersbedrijf Hetteling en De Vries Scholten Horeca Groothandel Siem Heinis & Zoon V.O.F. Schildersbedrijf en Decoratie Timmerbedrijf G. Volkers Timmerbedrijf Vromans Tuincentrum Oxalis Sponsors Roda Korfbal Academie: Loonadministratiekantoor KLAK Oud Papier Commissie van Roda Stg.Vrienden van WKV Roda/Club van Honderd

12 Blijven hangen in de Kemphaan, - Blauw met zwarte jas merk mountainpeak maat Donker blauwe trainingsbroek merk Nike maat L - Zwarte trainingsbroek merk Adidas - maat Zwarte afgeknipte trainingsbroek merk Donnay maat 104/152? - Zwart dames t-shirt merk clockhouse maat L - Jongens of meisjes sweater met opdruk streetwise merk Only maat XS - Zwarte trainingsbroek merk Rucanor maat Wit t-shirt met V- hals merk Zeeman maat XL - Zwart damesvestje met knoopjes merk onbekend maat S - Grijs heren t-shirt merk Jack and Jones maat XL - Meisjes spijkerjack met roze binnenvoering merk H&M maat Kleine sporttas van Masita nr. 8 opdruk W.K.V. Roda inhoud Ajax bidon en een zakje kruidnootjes. Herkent u een van bovengenoemde artikelen dan kunt u deze op iedere maandagavond tussen uur en uur in de Kemphaan komen ophalen. Nog een paar dagen! Heeft men de gelegenheid om zich te melden voor het fluiten van de wedstrijd op zondag 18 november voor de wedstrijd van het vijfde tegen DOC 2,aanvang uur in De Sprong RODA 1,2 en 3 spelen uit,de scheidsrechter moet dus komen uit het vierde (welke man/vrouw durft dit aan?),of van één van onze niet spelende leden. Bel mij even. Het vijfde en DOC zullen je dankbaar zijn! Cor de Jager

13 Uw advertentie hier?? Bel Of mail

14 Zaterdag 10 november Wed.nr thuis uit tijd thuis uit Plaats 9809 Roda F2 Blauw-Wit (A) F4 9: Het Trias, Krommenie Roda D3 WWSV D2 10: Het Trias, Krommenie 8934 ZKC '31 E1 Roda E1 10: De Tref 6752 Roda C1 OKV C1 11: Het Trias, Krommenie Asonia D1 Roda D2 12: De Klamp, Andijk 6406 DTS (E) B1 Roda B2 15: De Drecht 9642 AWDTV F1 Roda F1 15: Gaasperdam 4532 Roda 4 EKVA 5 15: De Sprong 7787 Triaz D1 Roda D1 16: Sporthallen Zuid Haarlem A1 Roda A1 16: Kennemer Sportcentrum Pernix B1 Roda B1 18: De Zijl, Leiden Roda 1 HKC (Ha) 1 20: De Sprong Zondag 11 november Wed.nr thuis uit tijd thuis uit Plaats Roda 3 HKV/Ons Eibernest 3 13: De Sprong 4613 OKV 5 Roda 5 13: Oostzaan

15 Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Refleks Sporting Delta Tilburg Roda Phoenix HKC (Ha) SDO (V) PSV Fortuna/MHIR Refleks SDO (V) Roda Vlaardingen/Ridderhof PSV WION Blauw-Wit (A) Roda Phoenix Refleks Sporting Trigon DKV Victoria HKV/Ons Eibernest Rohda Roda Asonia DTS (E) Atlantis ZKC ' Badhoevedorp DSO (A) EKVA

16 1 BEP DKV Victoria OKV WWSV ZKV (Za) Roda Purmer DOC Doelpunten Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Rapid A Badhoevedorp A Roda A ZKV (Za) A Haarlem A OKV A ZKC '31 A KIOS (N) B ZKV (Za) B BEP B Pernix B KZ/Hiltex B Groen Geel B Roda B KVA B DTS (E) B ZKC '31 B KZ/Hiltex B OKV B Sporting West B BEP B Roda B Apollo (H) C OKV C Furore C ZKV (Za) C KZ/Hiltex C Roda C Swift (A) C

17 1 Oosterkwartier D DKV (IJ) D Haarlem D WWSV D Roda D Triaz D Furore D KZ/Hiltex D Team Gs Pt W V G Voor Tegen Saldo Strafpunten 1 Roda D KVA D KZ/Hiltex D DSO (A) D OKV D Asonia D Celeritas D Roda D Sporting West D ZKC '31 D Groen Geel D Furore D Zaandam Zuid D WWSV D Groen Geel E ZKC '31 E WWSV E KZ/Hiltex E Roda E OKV E Celeritas E AWDTV/e-senzaz.com F KZ/Hiltex F DKV Victoria F ZKC '31 F DSO (A) F Groen Geel F Roda F

18 1 Apollo (H) F Blauw-Wit (A) F KZ/Hiltex F Oosterkwartier F BEP F Purmer F Asonia F Roda F

19

20 Zaterdag 17 november Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 BEP F2 Roda F2 Beukenkamp Purmerend Purmerend :15 DSO (A) F1 Roda F1 Oosterhout Alkmaar Alkmaar :00 KZ/Hiltex E3 Roda E1 De Sprong, Koog ad Zaan Koog a/d Zaan :00 Groen Geel D4 Roda D3 Groen-Geelhal Wormer :45 Roda D1 Furore D1 Het Trias, Krommenie Gerrit Jan :30 Apollo (H) C1 Roda C1 Deimos Heerhugow. Heerhugowaard :45 Roda B2 ZKC '31 B1 Het Trias, Krommenie Gerrit jan :45 Roda B1 Groen Geel B2 Het Trias, Krommenie :45 Roda A1 OKV A1 Het Trias, Krommenie :00 DSO (A) 3 Roda 4 Oosterhout Alkmaar Alkmaar Zondag 18 november Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :20 PSV 2 Roda 2 De Tempel Eindhoven :30 Roda 5 DOC 2 De Sprong, Koog ad Zaan :35 PSV 1 Roda 1 De Tempel Eindhoven :45 Refleks 3 Roda 3 Marimbahal, Rijswijk Rijswijk AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN Zaanweg 65, Wormerveer ( ) Sales en Marketing systemen E-business toepassingen Computer netwerken en remote beheer Levering en installatie van hardware en software

21

22 Jeugdnieuws Jeugdvoorzitter: Wedstrijdsecr. Jeugd: Otto Hauzendorfer Nicole Pitt Het zaalseizoen is van start gegaan.. De eerste trainingen en wedstrijden zitten er weer op. Dit weekend speelde het merendeel van de jeugdteams een uitwedstrijd. Veel wedstrijden waren erg spannend en de teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas hebben een aantal teams de wedstrijd net niet kunnen winnen, maar volgende week gaat dat vast weer goed! Misschien moet iedereen nog wat wennen aan de zaal! Volgende week volgen er een hoop thuiswedstrijden, hopelijk gaat het dan wat beter. Heel veel succes aankomende week!! Roda F2 Blauw-Wit F4: 2-10 strafworpen: 1-3 Roda F2 begon dit weekend al heel vroeg in de ochtend aan hun eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Ze hadden een hele sterke tegenstander tegen zich die heel veel doelpunten wist te maken. Helaas wist de F2 niet te winnen, maar hebben zij toch nog 2 mooie doelpunten gemaakt! Volgende week weer een kans, zet hem op!! AWDTV/e-senzaz.com F1 Roda F1: 12-5 strafworpen: 2-3 Ook de F1 had het moeilijk in hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Ook al maakte Roda 5 hele mooie doelpunten, toch wist AWDTV nog meer ballen door de korf te gooien. Gelukkig wisten de spelers van de F1 met de strafworpen wel van de tegenstander te winnen, heel goed! ZKC 31 E1 Roda E1: 4-3 De wedstrijd tussen ZKC en Roda bleef tot aan het eindsignaal spannend! Beide teams waren goed aan het korfballen! Ook al stond onze E1 zo goed te verdedigen, toch wisten de spelers van ZKC er 1 doelpunt meer in te schieten dan Roda. Jammer, maar volgende week tegen KZ/Hiltex zal het vast nog beter gaan, zet hem op allemaal!! Roda D3 WWSV D2: 11-2 Dat het in het begin van de wedstrijd nog wat lastig ging met scoren, daar was na een paar minuten al helemaal niks meer van te zien. De dames van de D3 bleven maar scoren en speelden heel goed samen, zodat iedereen de kans kreeg om en doelpunt te maken. De tegenstanders wisten niet wat zij moesten doen, en zo kon Roda D3 met 11-2 winnen!

23 Asonia D1 Roda D2: 3-9 Roda D2 mocht hun eerste wedstrijd uit spelen tegen Asonia. Daar lieten zij meteen zien wat ze konden. In een wedstrijd met aardig wat doelpunten wist de D2 er wel 9 te scoren! De tegenstander wist er maar 3 door de korf te gooien, natuurlijk omdat Roda zo goed stond te verdedigen. Heel goed gedaan, ga zo door! Triaz D1 Roda D1: 4-4 Zaterdag middag nam Roda D1 het op tegen Triaz D1. Het was een spannende wedstrijd waarin de teams aan elkaar gewaagd waren. Geen van beide teams wist het winnende doelpunt te maken en zo eindigde de wedstrijd in 4-4 gelijkspel. Goed gedaan Roda, toch nog een punt mee naar huis! Roda C1 OKV C1: 9-10 De spelers van de C1 waren er net als altijd weer op uit om de wedstrijd zaterdag te winnen. Zij speelden tegen OKV C1. Een spannende wedstrijd waarin de teams aan elkaar gewaagd waren. Er zijn veel doelpunten gemaakt, maar helaas wist OKV door wat kleine foutjes van Roda een doelpunt meer te maken. Toch heel goed gespeeld, succes volgende week! DTS B1 Roda B2: 16-8 Roda B2 speelde dit weekend uit tegen DTS B1 uit Enkhuizen. In een wedstrijd waar veel werd geschoten, had DTS helaas net wat meer mazzel met het aantal ballen dat door de korf heen gingen. De B2 speelde een goede wedstrijd, maar helaas ging het bij DTS allemaal net even makkelijker. Geen probleem, volgende week weer een kans; heel veel succes! Pernix B1 Roda B1: 5-3 Roda B1 had dit weekend een zware wedstrijd. Met helaas nog steeds 2 geblesseerde dames in het team, ging Roda richting Pernix. Helaas wilde de doelpunten op het begin van de wedstrijd maar niet vallen, maar gelukkig werd hier in de tweede helft verandering in gebracht. Roda wist toch nog dichterbij Pernix te komen, maar helaas wisten zij hun voorsprong vast te houden. Succes volgende week, hopelijk willen de doelpunten dan wel vallen!! Haarlem A1 Roda A1: Roda A1 ging dit weekend op bezoek bij Haarlem. Natuurlijk zijn zij net als op het veld weer van plan alle wedstrijden winnend af te sluiten. Zo ook deze zaterdag. Ook al ging het af en toe wat moeizaam en hield Haarlem de A1 aardig bij qua doelpunten, toch wist Roda gelukkig genoeg doelpunten te scoren om de 2 punten mee naar Westzaan te nemen. Ziekenboeg jeugd * Nynke van de B1 haar knie heeft een flinke optater gehad. Geluk bij een ongeluk is dat er niet echt iets kapot is, maar het herstel zal nog geruime tijd vergen. * Selena Doorn van de B2, die in de eerste helft van de veldcompetitie al geblesseerd is geraakt, traint gelukkig inmiddels weer. Spelen duurt nog even, zo horen wij? Verzoek aan de trainers/coaches om namen van zieke of geblesseerde spelers aan de redactie door te geven: krantje@wkvroda.nl

24 Leon Simons komt op 6 december een training geven in de Trias aan de Roda B1 voor onze jeugdtrainers en coaches. De Roda Korfbal Academie heeft op 6 december Leon Simons gecontracteerd voor een instructie training aan onze jeugdtrainers (en ook de coaches van onze jeugdteams zijn van harte uitgenodigd). Leon Simons is 34 jaar, heeft behoudens een jaar bij een andere vereniging, altijd voor het Papendrechtse PKC gespeeld. Hij heeft jaren achter elkaar alle prijzen gewonnen op korfbalgebied met PKC die er te winnen waren. Hij is een ware legende op korfbalgebied. Voor zijn verdiensten op korfbalgebied heeft hij ook een Koninklijke onderscheiding gekregen. Op 1 november 2010 is hij gestopt met korfballen op het hoogste niveau. Hij is al een aantal jaren in dienst bij het KNKV als sportconsulent in het district Zuid-West. Hij is een van de korfballers met de beste schottechniek, zeer zuiver in de afronding, is fysiek sterk en heeft een enorme uitstraling binnen en buiten het veld/zaal. Als onderwerp is dan ook gekozen: Schot in Beweging. De training begint om en eindigt om uur in de grote hal van de Trias waarna nog een nabespreking volgt met onze trainers/coaches van de jeugd. Leon Simons zal de training geven aan de B1 en wellicht ook de A1.Onderstaand de mail die Pieter Pauw aan de trainers/coaches van de jeugd gestuurd heeft. De trainers en coaches kunnen zich opgeven bij Pieter Pauw: pieterpauw85@gmail.com De Roda Korfbal Academie

25 Het eerste kangoeroe-uur van dit seizoen gaat van start! Kinderen van 4, 5 en 6 jaar kunnen zaterdag 22 september van tot uur op het Roda-veld aan de Torenstraat in Westzaan (gratis) kennismaken met korfbal! Meer weten of een kangoeroe aanmelden? Neem a.u.b. contact op met Anita de Jong, zodat we weten hoeveel kangoeroes we kunnen verwachten! (anita.dejong@chello.nl) NB: Word in september gratis kangoeroe-lid van Roda en krijg een mooi kangoeroeshirt! RODA D3-WWSV D2 Vandaag de eigenlijk de tweede zaalwedstrijd voor de D3. Vorige week een flink verloren oefenwedstrijd waar de meiden wel goed speelden. Nu dan weer de eerste echte wedstrijd in de zaal. In de aanval als eerste Eva, Jasmijn, Maggie en Olivia. De verdediging: Raven, Lotte, Roos en Anne. Al snel bleek dat WWSV niet zo n sterk team had maar dan moet je nog wel scoren om te winnen. Er waren heel veel kansen maar geen enkele bal rolde door de mand. Na een tijdje werd het zelfs 0-1 maar direct daarna scoorde Jasmijn 1-1. Er werd van vak gewisseld en toen begonnen de doelpunten te vallen. Een doorloopbal van Anne maakte 2-1. Daarna Raven met een doorloopbal en Roos ook met een doorloopbal. De ruststand was 4-1. Isa en Elana kwamen erin voor Jasmijn en Lotte. Eva ging helemaal los en scoorde vier keer een

26 doorloopbal. Zo stond het 8-1. Weer een vakwissel en deze aanval kon ook nog wat laten zien. Roos scoorde twee keer een doorloopbal. Toen was het dus al Er was nog een strafworp voor WWSV die keurig benut werd. Op het end scoorde Elana nog en dus was de eindstand Heel goed gedaan van de meiden van de D3. Volgende week naar Groen Geel dus dat zal wel wat lastiger worden. Heleen Roda C1 OKV C1 Vandaag onze eerste wedstrijd voor de competitie en ook in onze thuishal van Het Trias. We hadden er erg veel zin in en ook vast van plan deze wedstrijd te winnen. Maar OKV komen we al jaren tegen met ongeveer dezelfde spelers en speelsters en ok zij worden groter en sterker. Alle wedstijden zijn nog altijd erg spannend geweest en inderdaad vandaag ging het ook weer zo. Het was een wedstrijd van de afstandschoten maar liefst 12 van de 19 doelpunten waren prachtige afstandschoten heel mooi om te zien voor het publiek. Maar ook OKV schoot heel scherp. Het ging als volgt: OKV van ver 0-1, Jonne van ver 1-1, OKV van ver 1-2, Remco middelver 2-2, OKV van ver 2-3, OKV van heel ver 2-4. Toen kreeg Koen het op zijn heupen allebei van heel ver 4-4. Maar OKV bleef goed spelen en schieten en ons antwoord was niet altijd even goed. Weer OKV maar nu van dichtbij 4-5, Lars met een strafbal 5-5, OKV 2x van dichtbij 5-7, Lars weer van ver 6-7. Wat een spanning en een leuke wedstrijd. OKV weer van heel ver 6-8, maar Remco kan dat ook 7-8. Toen twee fraaie doorloopballen van OKV Bijna lieten we onze hoofden hangen maar we gingen er toch nog even flink tegen aan maar helaas te laat. Lars en Remco maakten nog 2 punten door prachtige schoten maar toch verloren met Volgende keer gewoon wat minder domme fouten en geen ballen weggeven aan leuke tegenstandsters dan komt het bij de volgende wedstrijden vast goed. Tot de volgende keer groet Jan, vader van Remco. WKV Roda C1 - OKV C1 Vandaag moesten wij tegen OKV wat best een pittige wedstrijd was. OKV scoorde in het begin flink. Maar wij scoorde ook daarna een aantal doelpunten. Estond het tussen de rust 4 4. Daarna scoorde OKV weer en stonden we een poos achter. Maar toen hadden wij het weer gelijk gemaakt. En toen stonden we weer achter. En dat bleven we helaas ook en in de laatste minuut scoorde we nog wel een doelpunt. De uitslag werd Koen heeft 2 keer gescoord Jonne 1x, Remco 3 & Lars 3 gemaakt! Jammer dat we verloren hebben maar de volgende keer gaan we voor de winst! Van Noa.

27 Asonia D1 - Roda D2 Iets later dan gepland kwamen we in Andijk (wegwerkzaamheden) aan, en startte we ruim een kwartier later. Het was een spannende wedstrijd Asonia scoorde het eerst maar dat kon Roda niet uitstaan dus er werd een afstandsschot gedaan door Junior en die zat er in de tegen stander was er ziek van.maar Asonia liet zich niet zomaar kennen en die maakten ook weer een doelpunt en ze stonden daardoor weer voor met 2-1Maar Roda kon nog een stapje harder er tegen aan en Junior maakte een doorloopbal en die zat er in en toen stond het weer gelijk 2-2 en toen was de rust. Na de rust scoorde Asonia weer en ze stonden weer voor.3-2. Maar dat kon Zoë niet uit staan dus ze besloot een doorloper te maken en scoorde 3-3. En daar na nog maar een door Zoe, om even voor te staan 3-4. Na veel verdedigen en gooien maakte Jelle van onder de korf een doelpunt 3-5. En daar na nog maar met een doorloper, ook door Jelle, mede dankzij een goede voorbereiding van Zoe Toen Jelle uit geschoten was begon Ana het te proberen. En dat ging zo goed dat ze er drie in gooide! De laatste van veraf, prachtig hoor! 3-9 En dat was de wedstrijd Roda tegen Asonia. Iedereen heeft heel goed samengewerkt, daardoor waren we natuurlijk zo goed als team! Door Junior van Dijk

28 PUPIL VAN DE WEEK Naam: Max Gerver Leeftijd: 9 jaar In welk team speel je? E1 Wat vind je leuk op de training? Op de korf schieten Waar ben je goed in met korfbal? Verdedigen Wie is je grote voorbeeld bij RODA? Iedereen in het 1 ste Heb je nog andere hobby s? Ja, Karate en drummen Wat is je lievelingseten? Pizza En wat niet? Spruitjes, hutspot en spinazie Wat wil je later worden? Dat weet ik nog niet Heb je nog een wens? Bij de Saturn werken

29 PUPIL VAN DE WEEK WAS Naam: Max Gerver Bij welke wedstrijd was je? Roda 1 HKC 1 Heeft RODA gewonnen of verloren? Gewonnen Wat was de uitslag? Hoe vond je de wedstrijd? leuk, spannend op het eind Wat vond je het leukste aan pupil van de week zijn? leuk om erbij te zijn. Ging jouw doorloopbal erin? nee, wel bijna Wie vond je goed spelen? Tim de Beer Wil je nog iets anders over de wedstrijd zeggen? nee

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1 Ronde 1 13713 08/11/2015 17:30 Purmer 1 Oosterkwartier 1 De Vaart, Purmerend 17002 08/11/2015 16:15 Purmer 2 Blauw-Wit (A) 6 De Vaart, Purmerend Han 4236 08/11/2015 18:45 Purmer 3 KVA 5 De Vaart, Purmerend

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld 2 06-09- 15 14:30 Blauw- Wit (A) 1 LDODK/AH Gorredijk 1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 1aK40 10 13-09- 15 14:30 Fortuna/My Collections 1 Blauw- Wit (A) 1 Sportpark Kruithuisweg- Oost DELFT 1aK60

Nadere informatie

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad

Nr. Datum Tijd Accommodatie Accommodatie stad 11716 19-11- 16 20:00 DSC 1 Blauw- Wit (A) 1 De Vijfkamp EINDHOVEN 11721 26-11- 16 19:30 Blauw- Wit (A) 1 DVO/Accountor 1 Blauw- Withal, Amsterdam AMSTERDAM 11731 03-12- 16 15:30 PKC/SWKGroep 1 Blauw-

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats

Datum Tijd Accommodatie naam Plaats 10-11- 17 20:30 TOP/SolarCompleet 1 Blauw- Wit (A) 1 De Korf SASSENHEIM 10-11- 17 18:30 TOP/SolarCompleet 2 Blauw- Wit (A) 2 De Korf SASSENHEIM 11-11- 17 17:30 Rohda 3 Blauw- Wit (A) 5 Ookmeer AMSTERDAM

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Blauw-Wit (A) 1 Blauw-Wit (A) 2

Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Blauw-Wit (A) 1 Blauw-Wit (A) 2 10-11-18 15:30 PKC/SWKGroep 1 Blauw-Wit (A) 1 PKC-hal PAPENDRECHT 18-11-18 15:30 Blauw-Wit (A) 1 KZ/Thermo4U 1 Blauw-Withal AMSTERDAM 25-11-18 15:30 Blauw-Wit (A) 1 Fortuna/Delta Logistiek 1 Blauw-Withal

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week se Korfbal Week 2014 Welkom bij de se Korfbal Week, Van dinsdag 28 oktober tot en met zaterdag 1 november vindt alweer de 12e editie van dit toernooi plaats. Na 11 jaar is dit toernooi uitgegroeid tot

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

02 november 2015 N0. 5

02 november 2015 N0. 5 1 02 november 2015 N0. 5 Verjaardagskalender Verjaardagskalender november 1 17 2 Bert van Veen 18 3 19 Corine Heeren 4 20 5 21 6 22 Alexandra Dal 7 23 Joske Hoes 8 Titia Frijlink 24 9 25 10 26 11 27 12

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :6 Datum : 3 november 205 Voorzitter : Jan Slinger 020-634036 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-228066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-40096 Clubhuis : Meteorenweg

Nadere informatie

Districts bijeenkomst 20 september Update DB NoordWest

Districts bijeenkomst 20 september Update DB NoordWest Districts bijeenkomst 20 september 2017 Update DB NoordWest 1. Terugblik afgelopen seizoen met onder andere, Ledengroei NW Competitie zaken Overledenen 2. Sport Intelligence 3. Service Meting 2017 4. Beweegvormen

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen!

De Rodiaan. Roda 95 jaar en drie dagen! De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie 2014-2015 publ. 26-6-2014 Reserve Vijfde Klasse R5A R5B R5C 1 Badhoevedorp 2 1 Avanti 6 1 De Meervogels 5 2 DTS 2 2 Excelsior 5 2 EKVA 4 3 Kleine

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5 Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart 10.00 Triade E 1 Dordrecht E1 11.00 Triade D1 albatros D5 12.00 Triade C1 vriendenschaar (H) C3 13.00 Triade A1 Vriendenschaar (H) A2 14.15 Triade 3 RWA 7 15.30 Triade

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Beste supporters, Leuk dat Anel aan mij gedacht heeft

Nadere informatie

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Secr. Mevr. E. Hop Gasthuislaan 59 6883 JA Velp (06) 53233927 Clubhuis de Rietgans Rietganssingel 117 6883 DR Velp (0 (06)179553700 www.sios61.nl Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Zaterdag 14 november

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Vacature Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Verenigingsprogramma in de periode

Verenigingsprogramma in de periode Verenigingsprogramma in de periode 11-08- - 01-11- 9245 3H zo 2848 R3N zo Zaandam Zuid 1 - DKV Victoria 1 OKV 2 - DKV Victoria 2 12:00 14:30 Sportpark Poelenburg 1aK60 Twiskepolder 6344 3H wo 13-09- DKV

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag 26 november 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Hallo supporters! Welkom allemaal bij de belangrijke wedstrijd van het eerste heren

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen, Voorwoord Allereerst hartelijk welkom aan onze gasten van buiten PKC/SWKGroep. We vinden het leuk dat jullie vandaag onze gast willen zijn en ik hoop dat jullie je ook

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

13 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 5

13 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr. 5 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

We spelen in het huis van mijn mama deze keer,

We spelen in het huis van mijn mama deze keer, Jip en Janneke. Ik ben Jip. Ik ben Janneke en we wonen naast elkaar. Hij heet Jip, zij heet Janneke. en we spelen soms bij hem en soms bij haar. We spelen in het huis van mijn mama deze keer, we kunnen

Nadere informatie

Zaterdag 18 juni 2016 Sportcomplex Develstein Aanvang: 9.30

Zaterdag 18 juni 2016 Sportcomplex Develstein Aanvang: 9.30 2016 Zaterdag 18 juni 2016 Sportcomplex Develstein Aanvang: 9.30 Het MEESTERWERK Schoolkorfbaltoernooi 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door: Meesterwerk is het bedrijf van Marthijn Zoutewelle en Timon

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG. zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG. zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels PROGRAMMABOEKJE SCHOOLKORFBALDAG zaterdag 19 maart 2016 K.V. De Eemvogels Soest, 13 maart 2015 Beste deelnemers, Leuk dat jullie meedoen aan de Schoolkorfbaldag! Deze dag vindt plaats op zaterdag 19 maart

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015

Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Programmaboekje Jeugdtoernooi Eibernest 2015 Beste deelnemende verenigingen Van harte welkom op het jeugdtoernooi van Hkv/Ons Eibernest. Met maar liefst 47 jeugdteams belooft het een drukke dag te worden.

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Ik denk eigenlijk dat deze blessure niet slecht is geweest voor mijn carrière

Ik denk eigenlijk dat deze blessure niet slecht is geweest voor mijn carrière In de rubriek vertelt een (oud) prof-voetballer/voetbalster over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna.

Nadere informatie

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies)

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies) Pupillen Waterpolo (waterpolo voor dummies) Ben je net begonnen met waterpolo en moet je binnenkort misschien je eerste wedstrijd spelen? Of heb je al vaker een wedstrijd gespeeld, maar ken je nog niet

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Trainingstijden. Hieronder vind je de trainingsdagen+tijden per team.

Trainingstijden. Hieronder vind je de trainingsdagen+tijden per team. Date Competitieblad 2e deel veldseizoen 2014/2015 2 Trainingstijden De veldtrainingen beginnen op de volgende dagen: - OEC 1: start op woensdag 11 maart - OEC 2: start op dag 13 maart - Recreanten: start

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Sportief door de D/C-jeugd

Sportief door de D/C-jeugd Sportief door de D/C-jeugd Spelregels voor de D-jeugd Het korfbalveld Het korfbalveld bestaat uit twee vakken. In het ene vak ben je aan het verdedigen en in het andere vak aan het aanvallen. Het begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Rheko info nr april adres Rheko: website : Rheko info nr. 34 1 6 april 2019. e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Vanaf deze week starten de voorbereidingen voor de voorjaarcompetitie. Dit betekent einde van het zaalseizoen.

Nadere informatie