Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676"

Transcriptie

1 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen Manon Veneman Marsha Riet Webmaster/ Ab Bulterman Webredactie Karin Bongers Wedstrijdsecr. Sen Ingrid Neuman Jeugd Nicol Pitt Nr 2/ Succesvolle oefencampagne Roda senioren Roda 1 verraste dinsdag vriend en vijand door van KZ/Hiltex 3 gehakt te maken (19-9). Zo krijgen we eindelijk een spannende BADERIE/Zaankantercup A.s. dinsdag valt de beslissing met de thuiswedstrijd tegen ZKV 1. Roda 1 speelde zaterdag nog een toernooi bij Rapid en werd daar tweede achter de organiserende vereniging. Roda 2 was al net zo succesvol tegen KZ/Hiltex 4 en won vooral door een sterke tweede helft met Roda 3 won zaterdag een toernooi bij EKVA door van EKVA 3 en ASVD 3 maar liefst 2 maal te winnen (dubbele competitie). Roda 4 tenslotte won bij Helios in Heiloo de Bert Koopman trofee door maar liefst van alle tegenstanders te winnen waaronder de A1 van Helios. Kortom als redactie verwachten wij een scherpe start van de competitie Aan deze Rodiaan werkten mee: Manon, Jeannet, Ingrid, Marsha, Age. Stuur je inzending voor de Rodiaan voor maandag 12:00 uur via naar krantje@wkvroda.nl, of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan op een geprinte A4.

2 Datum: Activiteit 27 augustus (aanvang 20.30) Roda 1- ZKV 1 (BADERIE/Zaankantercup) 31 augustus 20 september 28 september 25 oktober Start competitie Husseltoernooi voor Roda jeugd (nadere info volgt), voor de D,C, B en A jeugd. Kangoeroe speluur om uur 10 Jarig bestaan van Club van Honderd met een landelijk bekende topspreker/trainer (nadere info volgt) Van de Voorzitter Beste Rodianen, Eindelijk is het bijna zover. De competitiewedstrijden beginnen aanstaande zaterdag. Ik hoop dat iedereen ongeschonden de zomervakantie is doorgekomen en dat we weer een sportief succesvol jaar tegemoet gaan. Het bestuur in de nieuwe samenstelling heeft er in ieder geval zin in. Het bestuur heeft nu de volgende samenstelling: Otto Hauzendorfer, Piet Riet, Bernlef Knossen, Irma Kemna en mezelf. Volgende week zullen we een lijst definitief vaststellen wie welke aandachtgebieden heeft of krijgt. Deze zullen we uiteraard in de Rodiaan publiceren. Het komende jaar zal naast de sportieve zaken in het teken staan van het invullen van de nieuwe sporthallen in Koog aan de Zaan. Hierover is overleg tussen Zaanstad en de huidige gebruikers van de Sprong. Ook Roda wordt daarbij betrokken om onze wensen daarin duidelijk te maken. Ook de sportparken in Zaanstad stonden in de belangstelling van Zaanstad en na een onderzoek door een adviesbureau bleek dat er teveel sportparken waren in Zaanstad met als gevolg dat een aantal sportparken dichtgaan. Gelukkig mag ons sportpark in Westzaan, blijven. Ook naar aanleiding van de bevindingen uit dat onderzoek hebben we ons beleidsplan aangescherpt en willen we gaan kijken of ons sportpark niet beter benut kan worden. Zoals in de afgelopen Algemene Ledenvergadering aangegeven, hebben we 4 leden van Roda bereid gevonden om

3 een bepaald thema uit dit beleidsplan verder uit te werken. Dit zijn Dick Smit, Age Knossen jr, Paul van der Bergh en Cor Foekens. De verdere uitwerking en de resultaten zullen we in de komende Rodianen verder toelichten. Ook de wereld om ons heen staat natuurlijk niet stil. De KNKV heeft uiteraard nieuwe beleidsplannen waaronder de scheidsrechtersregeling (rompregeling). De verschillen met vorig jaar zijn we nog aan het bestuderen. Daarnaast zal de KNKV een nog grotere focus hebben op ledengroei. Kortom: allemaal het komende seizoen veel korfbalplezier Ron IJdel Van de redactie: Volgende week gaat de bal weer echt rollen. De Roda teams waren op verschillende toernooien actief. Roda 3 en 4 waren zelfs toernooi winnaar in hun poule. Dus we kunnen zeggen dat er, alhoewel we nog maar een paar weken in training zijn, van een veelbelovende start sprake is. In deze Rodiaan veel tijd voor de sponsors, met een actuele sponsorlijst. Ook kunnen wij een nieuwe sponsor aan u voorstellen: Het Schilderscollectief Zaanstreek BV, al 27 jaar actief in deze regio. Verder vind je in deze Rodiaan de kantinediensten voor de eerste helft veld. Ook in deze Rodiaan een overzicht van een aangepast competitieprogramma voor onze E en F-jes, omdat er enkele terugtrekkingen zijn en er ook nog nieuwe teams door verenigingen zijn aangemeld op het laatste moment. Verder nog een aankondiging van de penningmeester van de Jeugdcommissie dat de Grote Clubactie er weer aan zit te komen. Kortom de competitie is nog niet begonnen maar al weer veel nieuws in deze Rodiaan. Baderie/zaankantercup 2013 Er zijn nog 3 kanshebbers voor de cup Groen Geel, KZHiltex en Roda. Stand na 2 wedstrijden: Groen Geel 4 punten (doelsaldo 8) Roda 2 punten (doelsaldo 5) KZ-Hiltex ZKV 2 punten (doelsaldo-8) 0 punten (doelsaldo-5)

4 Programma dinsdag 27 augustus Baderie/Zaankanter: Roda 1- ZKV 1 (scheidsrechter Marcel Luttik) KZ - Groen Geel 1 Om uur start Roda 2 tegen ZKV 2 Ongekende spanning bij BADERIE/Zaankantercup 2013 Was het de afgelopen jaren een soort Nederland- België, lees KZ/Hiltex 1- Groen Geel 1, daar dreigt dit jaar verandering in te komen. Door de ongekend grote winst van Roda op KZ/Hiltex zijn er nu plotseling 3 verenigingen die voor de Zaankantercup 2013 in aanmerking komen. A.s. dinsdag 27 augustus is de laatste ronde. KZ/Hiltex treedt dan aan tegen Groen Geel en volgens de KZ site staan dan weer veel selectie spelers in het veld. Roda speelt dan thuis tegen overgangsklasser ZKV. Op de burelen van de BADERIE en de Zaankanter slaat de nervositeit toe, moeten ze a.s. dinsdag om uur bij de start van de wedstrijden de cup naar Koog aan de Zaan of naar Westzaan brengen om hem anderhalf uur later uit te reiken? Terug naar de verrassende overwinning van Roda donderdagavond 22 augustus. Weliswaar traden de Koogers lang niet met hun sterkste selectie aan, de overwinning van Roda was er niet minder om. In de eerste helft kon KZ/Hiltex de achterstand van 4 doelpunten nog bijna wegwerken voor de rust (9-8). Na de rust was Roda oppermachtig. KZ/Hiltex scoorde nog één keer, terwijl de Rodianen nog maar liefst 10 keer de korf troffen, het ene doelpunt nog mooier dan het andere. Trainer/coach Erik de Boer was een tevreden man met de 19-9 eindstand. De afspraken binnen zijn team werd veel beter nagekomen dan in het duel tegen Groen Geel. De passing was goed verzorgd en de concentratie werd tot in de laatste minuut vastgehouden, aldus Erik de Boer. Beide Roda vakken namen een gelijk deel van de productie voor hun rekening. Met name Mark Sluijs en Tim de Beer waren op schot. De wedstrijd stond onder de voortreffelijke leiding van Gerjan Visser. Doelpunten Roda: Mark Sluijs 8, Tim de Beer 6, Alexander Jongerius 2, Marieke Steenhoek 2, Charlie Kooiman1. Doelpunten KZ/Hiltex: Hanna Hooischuur 3, Marisse van der Velde 2, Patriek Duisdecker 2, Sophie Krop 1, Jasper Heijnen 1.

5 Roda 4 wint Bert Koopman Cup Vandaag mocht Roda 4 het Bert Koopman toernooi spelen. Roda 4 (bestaat dit seizoen uit Roda 5, aangevuld met Marsha Riet en Geert Kelder) is pas op het laatste moment ingeschreven voor dit toernooi. Het toernooi was eigenlijk bedoeld was voor senioren klasse 1 t/m 5 en Junioren klasse 2 en 3, maar er was nog een plekje vrij en Roda, dat eigenlijk 6 e klasse speelt, wilde deze plek wel opvullen. Ter voorbereiding is er afgelopen woensdag onder leiding van Gerrit-Jan goed getrained. Een oplettende lezer zal denken, maar Gerrit-Jan speelt toch zelf in dat team? Inderdaad, kregen we vorig seizoen nog training van de heren van het derde, dit seizoen is de trainer nog vacant. Interesse??? U kunt zich woensdag aanstaande om uur melden op het Roda veld. Verder met het toernooi, afwezig waren Martijn en Marsha en coach Alice. Ilse was bereid om in te vallen en door de komst van Geert (volgens hem zijn we met zijn alle bij hem in het vierde komen spelen red.) hadden we ook vijf heren. Zo vertrokken we vanmorgen 9.30 uur met onze trouwste supporter Annie naar Castricum. Het team heeft al eerder laten zien ook zonder coach tot grote prestaties in staat te zijn. Wellicht konden we vandaag weer eens stunten. De vreugde leek echter van korte duur, doordat één van onze tegenstanders, Appolo 3, zich op het laatste moment had teruggetrokken, werd de selectie van Helios A1/A2 bij ons in de poule geplaatst. Dit was meteen onze eerste tegenstander. Gelukkig was het nog niet zo warm en duurde de wedstrijden maar 35 minuten, maar toch moesten we vol aan de bak. Gelukkig kwam Bianca al aanlopen, ze had haar vakantie onderbroken voor een dagje korfbal (top). Voor Gerrit-Jan was dit aanleiding om de tegenstander maar eens uit de wedstrijd te praten, Zweden, Supporters (de mannen Neuman) net terug uit San Marino. Erik scoorde op z n Japans? Al met al had dit tot gevolg dat zijn tegenstander nog voor rust met ademhalingsproblemen van het veld ging. Hij werd vervangen door een kleiner, en jonger exemplaar. Dat het team tijdens de zomer niet heeft stilgezeten was goed te zien. Helios was dan wel jonger en meestal sneller maar ze speelde voorspelbaar en niet slim. Door doelpunten van Erik, Gerrit-Jan, Ilse en Patrick werd de eerste wedstrijd dan ook met 10 1 gewonnen. Even een half uurtje bijkomen op een picknick kleedje langs het veld en daarna moesten we aantreden tegen Helios 3. Gerrit-Jan en Jeannet namen de plaats op de stoelen aan de zijlijn over van Geert en Bianca. Het was deze wedstrijd weer even zoeken, maar al snel kwamen we met 3-1 voor te staan. Helios gaf zich niet gewonnen en al snel werd het 3 3. Het ging lange tijd gelijk op maar Roda wist uiteindelijk toch de overwinning naar zich toe te trekken. Het werd 8 6. De doelpunten waren deze wedstrijd van Ilse, Erik en Patrick. Na deze wedstrijd moesten we gelijk weer spelen, dit keer tegen Oosterkwartier 2. Wij speelde gelukkig thuis waardoor Oosterkwartier met hun shirts binnenste buiten moesten spelen. De plaats op de stoelen was deze keer voor Ingrid en Geert (die tijdens het toernooi ook nog 3 wedstrijden scheidsrechter was). Van de eerste helft heb ik, moet ik bekennen niet veel gezien, ik was namelijk druk in gesprek met onze supporters, uit Limmen, en ook Mark kwam nog even langs om te kijken. Ineens echter stond Jeannet voor mijn neus, ik moest weer spelen. Het begin van de wedstrijd verliep moeizaam, maar met doelpunten van Dorien, Selmer, Ilse en Patrick werd ook deze wedstrijd, met 5-1 gewonnen. We moesten er bijna 2 uur op wachten maar om de omroeper maar even te citeren: de Bert Koopman Cup van onze poule ging uiteraard naar Roda. Om deze overwinning te vieren gaan we op 1 september met z n allen naar de Wok. Degene die zich meld als Trainer mag uiteraard met ons mee. Groetjes, Ingrid

6 Volgende week start deze rubriek RECREANTEN ZOEKEN NIEUWE SPELERS. Omdat er een aantal mensen hebben bedankt en omdat er vier spelers nog langdurig geblesseerd zijn is de groep spelende recreanten tot tien spelende leden terug gebracht en dat is te weinig. RODA heeft al jaren een actieve en gezellige recreantengroep die eenmaal per week trainen, in de recreantengroep staat gezelligheid hoog in het vaandel, niets moet en veelal bepaal je zelf je eigen looptempo. We zoeken oud spelers die op hun routine de bal gemakkelijk rond kunnen laten gaan en ook OUDERS van jeugdleden met of zonder korfbal verleden. De buitentraining is op de woensdagavond tussen tot uur op het RODA veld aan de Torenstraat en de binnen training word gehouden in de gymzaal van de lagere school "De Kroosduiker". KOM GEZELLIG GRATIS PROEFTRAINEN! Zonder enkele verplichting een maand lang GRATIS trainen. Voor meer informatie bel Bert Tuijn. ALLEMAAL TOT WOENSDAGAVOND UUR. Bert Tuijn Recreanten RODA

7 Overig nieuws We stellen een nieuwe sponsor voor: Het Schilderscollectief Zaanstreek BV. Al 27 jaar actief in de Zaanstreek en Waterland. Zij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor diverse soorten gebouwen: monumentale panden, eigen woningen, scholen, kantoorpanden, woningcorporaties. Kortom voor alle binnen of buitenschilderwerk. Het bedrijf is gevestigd aan de Zomerdijk 29, 1504 HW Zaandam. Telefoon: Het Schilderscollectief gaat een reclamebord bij ons plaatsen langs het veld. Website: Sponsorcommissie Roda Nieuwe leden: 1. Onno Hos, De Kersenboomstraat 19 in Westzaan. Wij hebben Onno vorige week ten onrechte opgevoerd bij de niet spelende leden die niet langer lid zijn. Door een communicatiefout is dat gebeurd, waarvoor excuus. Onno is al meer dan 25 jaar lid en blijft nog zeker 25 jaar lid, zo liet hij ons weten! Kijk dat is een geluid dat we graag horen. 2. Ronald Raven, Lijsterstraat 33, 1521 XB Wormerveer. Het is ons niet bekend of Ronald ook gaat spelen, maar dat horen we ongetwijfeld binnenkort. Ronald van harte welkom! 3. Erica Ton, Serooskerkenstraat 17, 1561 TM Krommenie. Erica veelplezier bij de Roda recreanten. Info: van het Roda wedstrijdsecretariaat. Teamfoto's Vanaf zaterdag zullen er weer teamfoto's worden gemaakt door de redactie voor de website en voor de wall of fame op de begane grond in ons clubgebouw. Dit geldt zowel voor de senioren als de jeugd. Kortom zorg dat je er de komende zaterdag(en) en zondag(en) staat`en doe zo nodig wat extra gel in je haar en tatoes om je toekomstige tegenstanders alvast te imponeren. Redactie

8 Lijst van Roda sponsors en adverteerders Roda heeft een groot aantal sponsors die met hun bijdrage, in welke vorm dan ook, al jaren hun vertrouwen in de vereniging uitspreken. Zonder sponsoring zou het voor Roda onmogelijk zijn het sportniveau te realiseren, waar men nu op speelt. Ook de maatschappelijke rol, naast de sport, die Roda in Westzaan en Assendelft probeert te vervullen zou zonder deze sponsoring niet mogelijk zijn. Hoofdsponsors: BENECKE Rabobank Kledingsponsors: AESSET IT Autoschade K. van Oudenaren BV BENECKE KB Info Solutions Korfbal Specials Motaal Aluminium Rabobank Adverteerders: Autoprins Autoschade K. van Oudenaren BV Bakker Travel BENECKE Aannemingsmij BENECKE Waterwonen BENECKE Woonbotenservice Bloemsierkunst Albers Canton Chinees Indisch restaurant Gerrit Plooijer, kapsalon Hauzendorfer en Zoon HH Kappers JB van het Kaar, loodgieters en installatie KB Info Solutions Korfbal Specials KZ Adviesgroep Lasbedrijf Havik Motaal Aluminium BV OBM Verzekeringen Rabobank Timmerbedrijf G.Volkers Van de Stadt mode Schoenen W. Klerk & Zn. V.O.F. Woningstoffeerderij Boot Woudt Fietsen en Speelgoed Reclamebordsponsors: Auto Prins Autoschade K. van Oudenaren AVV (audio, visueel, verhuur/verkoop) BENECKE Aannemingsmij BENECKE Waterwonen BENECKE Woonbotenservice Club van Honderd / Stg. Vrienden Roda Dekamarkt Febo Hair4U Hauzendorfer en Zoon Het Schilderscollectief Zaanstreek BV ID Lite BV KB Info Solutions Klak Loonadministratie Korfbal Specials KZ Adviesgroep Lasbedrijf Havik Luzan Veenendaal dtp vormgeving en fotografie Motaal Aluminium BV Nomag BV OBM Verzekeringen P.D. Bouw bv Rabobank Zaanstreek Schildersbedrijf Hetteling en De Vries Scholten Horeca Groothandel Siem Heinis & Zoon V.O.F. Schildersbedrijf en Decoratie Timmerbedrijf G. Volkers Tuincentrum Oxalis Roda website sponsor: UWO.nl Sponsors Roda Korfbal Academie: Loonadministratiekantoor KLAK Oud Papier Commissie van Roda Stg. Vrienden van WKV Roda/Club van Honderd

9 Korfbal Pensioen: In 1946 werd ik 8 jaar en mocht ik op RODA. Bijna alle kinderen die in Westzaan Noord woonden werden lid van RODA,( alleen christelijke kinderen mochten dat niet!). In de jaren 50 had RODA een grootte en bloeiende jeugdafdeling en had de sterkste jeugd van de Zaanstreek en deed het ook goed buiten onze streek.( toernooien). Ik werd opgesteld in RODA F,mijn eerste wedstrijd speelde ik tegen WWSV A in Wijde Wormer,het veld liep schuin af (lag aan een dijk) en lag vol schapenpoep van de schapen die daar door de week liepen te grazen. Mijn eerste wedstrijd verloor ik met 11-0! Vervolgens kwam ik in E,C,B en Roda A terecht,met al deze teams werd ik kampioen;met de A zelfs officieus kampioen van Nederland. Na mijn aspirantentijd ging ik naar de senioren (er waren toen geen junioren),werd opgesteld in RODA 4 en werd daarmee ook kampioen,hierna kwam ik in het derde en heb één seizoen in het tweede gespeeld. Toen ik 22 jaar was werd ik voor mijn werk naar Den Haag geplaatst ( kwam alleen in de weekenden thuis) en stopte ik met actief korfballen. Ik was vanaf mijn 15 de jaar scheidsrechter en bleef nadat ik met korfballen stopte wel fluiten. Het fluiten van wedstrijden heb ik altijd (55 jaar) met veel plezier gedaan. Ik mocht wedstrijden fluiten in de Sub-Top van Nederland (Overgangsklasse en reserve Hoofdklasse). Vanaf mijn 15 de jaar heb ik in verschillende commissies,werkgroepen en bestuur( waarvan 11 jaar als voorzitter) gezeten. Daarnaast heb ik 39 jaar met veel plezier de recreanten getraind en gecoacht. Vanaf mijn 23 tigste jaar heb ik mij ook ingezet voor Bondswerkzaamheden (heb ik ruim 50 jaar gedaan),zat daar in verschillende commissies/werkgroepen. In januari werd ik 75 jaar(heb nog competitiewedstrijden in de zaal en op het veld gefloten).op deze leeftijd vind ik het een mooi moment om met mijn korfbalactiviteiten te stoppen,(eens moet je toch een keer stoppen!);het is mooi geweest! Ik heb veel plezier beleefd aan het korfballen,speciaal aan het fluiten van wedstrijden en het trainen/coachen van de recreanten. Ik ben blij dat ik voor RODA en voor de Korfbalbond actief kon zijn. Ik wil dan ook hiermede een ieder bedanken waar ik in ruim 50 jaar met plezier hebt samengewerkt in commissies,werkgroepen en bestuur! Prettig is het dat de functies die ik nog deed voor RODA ik een opvolger heb kunnen vinden. Zo gaat Bert Tuyn de recreanten trainen/coachen,paul van den Bergh neemt mijn taak als scheidsrechtercoördinator over,dorien Huiskamp-de Vries het secretariaat van de Stichting Beheer RODA Sportcomplex over en zal Joris Theewis het secretariaat van De Vrienden van RODA overnemen. Ik wens mijn opvolgers veel succes en plezier toe met hen werkzaamheden. Ik blijf voorlopig nog wel aan als voorzitter van de Stichting Beheer RODA Sportcomplex. Cor de Jager. Ere-Voorzitter.

10 Handleiding kantinedienst Bij aanvang haalt u de geldzak op bij de geldzakbeheerder (Helen den Os, Nauernasche Vaartdijk 36). In deze geldzak bevinden zich ook alle sleutels van het complex. Bij binnenkomst koffie zetten. Eerst apparaat aanzetten en warm laten worden (is warm als het kleine oranje lampje uit is, zie ook de handleiding). Vlag uithangen, laatste kantinedienst dient deze weer binnen te halen. Voorraad in de koeling even controleren en ook de wc s even nalopen of er nog wc-papier is. Eventueel bijvullen uit het fusthok beneden. Bij de jeugd zorgen voor limonade in de rust van de wedstrijd Bij de senioren zorgen voor thee in de rust. Deze ruim op tijd maken want het water koken duurt even. Thee en limonade in de kleedkamers brengen voor aanvang van de rust. In de kantine hangt ook nog een handleiding voor de apparaten. Laatste kantinedienst: Vlag binnenhalen, koffiezetapparaat uit etc., koffiefilter weggooien, stekker uit waterkoker en tostiapparaat, frisdrank in de koeling nog even bijvullen, tafels even schoonmaken, stoelen rechtzetten, Wc s even controleren, alle lichten uit. Fusthok, materiaalberging, kleedkamers afsluiten c.q. controleren Hek afsluiten en sleutels en geldzak weer terugbrengen naar geldzakbeheerder. Hieronder zijn de kantinediensten ingevuld voor de eerste helft van de veldcompetitie. Mocht u verhinderd zijn, wisselt u dan onderling binnen het team van uw kind of uw eigen team, maar zeg niet op de dag zelf af zonder vervanging geregeld te hebben. Voor de veiligheid is het niet toegestaan om tijdens de kantinediensten kinderen toe te laten in de keuken / achter de bar.

11 Hieronder zijn de kantine diensten ingevuld voor de komende veldcompetitie. Mocht u verhinderd zijn, wisselt u dan a.u.b. onderling. Datum Tijd Kantine dienst Ingrid Petting en Ria Knossen Ouder Raven van Leeuwen en ouder Naomi Vos Wouter MAY EN Siebe Kelder Hennie en Piet Kelder Froukje Kat en Liselotte Pauw Ouder Yves Denekamp en ouder Tara Sikkes Ouder Mats Waal en Lieke Neuman Ouder Junior van Dijk en ouder Eva van Eerden Shanna Pettinga, Kees Havik en Kjeld Volkers Ouder Aniz Ayyildiz en ouder Tiffany Pieters Ouder Dani Mans en Lennart Bulterman Ouder Celeste Westrop enlars Volkers Ouder Maggie Schleeper en ouder Nadine Schneider Ouder Sharon de Jong en ouder Thierry van Doorn Ouder Nynke Pitt en ouder Ashley Foekens Piet en Hennie Kelder Marscha Riet, Karin Bijsterbosch en Erik Duisdecker Age Knossen en Joris Theewis Ouder Isa Kat en ouder Maud Pickers Ouder Iris van der Eng en ouder Iris Oosterhorn Tara Pettinga en Vera Kelder Helen den Os en Pieter Pauw Susan Bijsterbosch en Cathy Bokhorst

12 Uw advertentie hier?? Bel Of mail

13 Zaterdag 31 augustus Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :15 DSO (A) F1 Roda F1 Sportcomplex Oosterhout Alkmaar Celeritas E2 Roda E1 Sportpark De Groene Voet Alkmaar :00 KZ/Hiltex D3 Roda D2 Sportpark De Koog Koog a/d/ Zaan :00 Apollo (H) A1 Roda A1 Sportpark De Vork Heerhugowaard :00 VZOD C1 Roda C2 Sportpark Calslagen Kudelstaart :00 Roda D1 Groen Geel D2 WESTZAAN Martin :00 Roda B1 Apollo (H) B1 WESTZAAN Martin 80 15:30 Roda 1 Fiks 1 WESTZAAN :30 Apollo (H) A2 Roda A2 Sportpark De Vork Heerhugowaard Kantinediensten: Ouder Raven van Leeuwen en ouder Naomi Vos Wouter MAY EN Siebe Kelder Zondag 1 september Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Roda 4 Aurora 4 WESTZAAN :30 Roda 3 Phoenix 3 WESTZAAN Kantinediensten: Hennie en Piet Kelder Froukje Kat en Liselotte Pauw Uitnodiging voor etentje na wedstrijd Roda 1 Aanstaande zaterdag na de wedstrijd Roda Fiks aanvang, is er de mogelijkheid om gezellig met zijn allen te eten rond uur Als je daar zin in hebt, geef je dan op bij Nel Sluis of Milco Dubbeld. Voor maar 5.00 kan je heerlijk smikkelen!

14

15 Zaterdag 7 September Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :00 Roda F1 OKV F2 WESTZAAN Volgt z.s.m :00 Roda F2 Rohda F2 WESTZAAN Volgt z.s.m :00 Roda A1 Phoenix A1 WESTZAAN Volgt z.s.m :00 BEP D2 Roda D1 k.v. B.E.P. Purmerend :15 ZKC '31 C2 Roda C1 Sportcomplex Jagersveld Zaandam :00 OKV B2 Roda B1 Sportcomplex Twiskepolder Oostzaan :00 Roda D2 Apollo (H) D1 WESTZAAN Wouter :00 Roda C2 BEP C3 WESTZAAN Wouter :30 Rapid 1 Roda 1 Korfbalcentrum Kleverlaan Haarlem Kantinediensten: Ouder Yves Denekamp en ouder Tara Sikkes Ouder Mats Waal en Lieke Neuman Ouder Junior van Dijk en ouder Eva van Eerden Zondag 8 september Wed.nr Tijd Team thuis Team uit Accommodatie Plaats :30 Blauw-Wit (A) 6 Roda 4 Sportpark Joos Banckersweg Amsterdam :00 Ready 2 Roda 2 Den Haag, Escamp Den Haag :30 Rohda 3 Roda 3 Sportcomplex Ookmeer Amsterdam AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN Zaanweg 65, Wormerveer ( ) Sales en Marketing systemen E-business toepassingen Computer netwerken en remote beheer Levering en installatie van hardware en software

16

17 Jeugdnieuws Jeugdvoorzitter: Otto Hauzendorfer Wedstrijdsecr. Jeugd: Voorzitter TJC Hallo allemaal! Nicole Pitt Pieter Pauw Het korfbalseizoen gaat weer beginnen! Deze week hebben jullie weer goed kunnen oefenen tijdens de training. En dan is het nu tijd voor de eerste wedstrijden. Spannend hoor! Zorg dat je je wedstrijd shirt weer bij de hand hebt en dat je op tijd verzamelt voor de wedstrijd. Neem je goede humeur mee en er kan niets meer fout gaan. Zet hem op zaterdag! Stuur je wedstrijdverslagen voor maandag 12:00 uur via naar of lever het uiterlijk 19:00 uur aan in de Kemphaan op een geprinte A4.

18 Mededelingen van de jeugdvoorzitter Beste jeugd spelers, ouders, trainers en coaches. Binnenkort starten de wedstrijden op het veld en zijn we zichtbaar in het blauw/wit gestreepte shirt. Ik weet dat nog niet iedereen een Roda shirt heeft maar daar zijn we druk mee bezig om en zullen uit gedeeld worden op de trainingsavonden. Het kan ook zijn dat je tijdens de vakantie weer wat groter bent geworden er een andere maat voor jou moet komen. Geef dit door aan je trainer/coach en wij zullen er voor zorgen dat dit de komende tijd wordt geregeld. Met vriendelijk groet, Otto Hauzendorfer LET OP TRAINERS VAN VORIG JAAR! Voor de trainers die afgelopen jaar in het bezit zijn gekomen van een sleutel voor de ballenzakken, deze graag inleveren. De sleutels met slot gaan een nieuwe indeling tegemoet, tijdens de trainings avonden zullen de nieuwe sleutel combinaties uitgedeeld worden met een kleine uitleg. Otto Geen vijf kamp dit jaar. Maar wel een husseltoernooi op 20 september voor de jeugd van de D, C, B en A. Afgelopen jaar hebben de F en de E een spelletjes dag gehad en wij zijn van mening dat we de overige teams niet mogen vergeten. Twee jaar terug is er in de zaal ook een husseltoernooi geweest en veel jeugdspelers waren hier erg over te spreken, het was ook een heel gezellige avond. Wij zijn er dan ook zeker van dat ook deze keer er weer veel enthousiasten spelers aanwezig zullen om er samen weer een gezellige avond van te maken. Verdere informatie in de volgende Rodiaan.

19 LET OP: Aangepaste trainingstijden/wedstrijdprogramma E1 en F1/F2 Trainingstijden E1 en F1/F2 Komende week trainen de E1, F1 en F2 nog niet. Aankomende zaterdag (31-8) spelen de F1 en de E1 de eerste wedstrijd van het seizoen. Voor de F2 is er dan een training, van 12:00 tot 13:00 op het Roda veld. Vanaf volgende week trainen de E1 en F1/F2 op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. Aangepast wedstrijdprogramma voor de F1 en de E1 Wedstrijden Roda F1 (poule F2B) DSO (A) F1 - Roda F uur B Kgr F Roda F1 - OKV F uur A Kgr Roda F1 - Helios F uur A Kgr Roda F1 - DSO (A) F uur A Kgr OKV F2 - Roda F uur B Kgr Helios F1 - Roda F uur B Wedstrijden Roda E1 (poule E4-3C) Celeritas E2 - Roda E uur B Kgr Roda E1 - WWSV E uur B Kgr jgd Roda E1 - Zaandam Zuid E uur A Kgr Roda E1 - DTS (E) E uur A Kgr ZKC 31 E2 - Roda E uur B Kgr Rohda E1 - Roda E uur B Kgr

20 Scheidsrechter indeling Jeugdwedstrijdleiders 1 e Veldhelft 2013/2014 Zaterdag 31 augustus uur Roda D1 Groen Geel D2 Martin uur Roda B1 Apollo B1 Martin Zaterdag 7 september uur Roda F2 Rohda F2 Volgt z.s.m uur Roda F1 OKV F2 Volgt z.s.m uur Roda E1 WWSV E1 Volgt z.s.m uur Roda D2 Apollo D1 Wouter uur Roda C2 BEP C3 Wouter Zaterdag 14 september uur Roda F2 DKV Victoria F1 Volgt z.s.m uur Roda F1 Helios F1 Volgt z.s.m uur Roda E1 Zaandam Zuid E1 Volgt z.s.m uur Roda D2 Furore D1 Marsha uur Roda C1 EKVA C3 Geert uur Roda B1 Zaandam Zuid B1 Martin Zaterdag 21 september uur Roda D1 ADOS D1 Martijn uur Roda C2 Rapid C1 Martijn uur Roda A2 AWDTV A2 Martijn Zaterdag 28 september uur Roda F2 Top F3 Volgt z.s.m uur Roda F1 DSO F1 Volgt z.s.m uur Roda E1 DTS E1 Volgt z.s.m uur Roda D2 KZ D3 Marsha uur Roda C1 KIOS C2 Wouter uur Roda B1 DTS B1 Martin Zaterdag 5 oktober uur Roda D1 BEP D2 Joris uur Roda C2 Furore C1 Joris uur Roda A2 Apollo (H) A2 Joris Zaterdag 12 oktober uur Roda C1 DKV Victoria C1 Martijn uur Roda A2 OKV A3 Martijn

21 Loterij Grote Clubactie 2013 Beste Jeugdleden, Het nieuwe seizoen gaat bijna alweer beginnen en dat is natuurlijk één groot feest! Dat betekent ook dat de loterij van de Grote Clubactie er weer aankomt. Vorig seizoen hadden jullie allemaal goed jullie best gedaan en was er een mooi bedrag opgehaald van 1.265,73. Van het geld hebben we allemaal leuke activiteiten kunnen organiseren het afgelopen seizoen. Zoals het vijfkamp en priktoernooi, schoolkorfbaltoernooi, spelletjesfestijn, filmavond en een afsluitend seizoensfeest. Op zaterdag 14 september start weer de jaarlijkse verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Om weer allemaal leuke activiteiten te kunnen organiseren voor jullie, is het doel om een hogere opbrengst te behalen dan het vorige seizoen! Een ander leuk voordeel is dat je per verkocht lot 0,20 ontvangt. En er is nog een verrassing, maar dat lees je in de volgende Rodiaan. De loten kosten 3,- per stuk, waarvan 2,40 naar WKV Roda toegaat. Vraag je familie, vrienden en anderen om een lot of loten te kopen, zodat WKV Roda een hogere opbrengst behaalt ten opzichte van vorig seizoen om voor jullie weer allemaal leuke activiteiten te kunnen organiseren. Houd de Rodiaan goed in de gaten, want in de aankomende Rodianen volgt meer informatie. Dan wordt bekend wanneer jullie de boekjes ontvangen van de trainers, bij wie jullie de boekjes dan weer kunnen inleveren en de verrassing! Met vriendelijke groet, Jeugdcommissie Patrick Winter

22 Speel je ook mee! Zaterdag 28 september van tot uur bij Roda (3 t/m 6 jaar)!! Aanmelden hoeft niet. Trainers: Monique van den Bergh, Shanna Pettinga, Liselotte Pauw en Jelmer Knossen ()

23

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014

IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter. Nicole Pitt Nr.2; 25-8-2014 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Vacature Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld

Wedstrijdnr. Datum Tijd Thuis team Uit team Accommodatie Accommodatie stad Veld 2 06-09- 15 14:30 Blauw- Wit (A) 1 LDODK/AH Gorredijk 1 Sportpark Joos Banckersweg AMSTERDAM 1aK40 10 13-09- 15 14:30 Fortuna/My Collections 1 Blauw- Wit (A) 1 Sportpark Kruithuisweg- Oost DELFT 1aK60

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO Voorzitter Ron IJdel Giro Secretaris De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN: NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1

Ronde 1 Wednr. Datum Aanvang Thuis team Uit team Accommodatie naam Scheidsrechters Purmer 1 Purmer 2 Purmer 3 Purmer 5 Purmer A1 Purmer B1 Purmer C1 Ronde 1 13713 08/11/2015 17:30 Purmer 1 Oosterkwartier 1 De Vaart, Purmerend 17002 08/11/2015 16:15 Purmer 2 Blauw-Wit (A) 6 De Vaart, Purmerend Han 4236 08/11/2015 18:45 Purmer 3 KVA 5 De Vaart, Purmerend

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6

27 oktober 2014 BLAUW-WIT NIEUWS JAARGANG 96, Nr.6 Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering

Datum: Activiteit Soms even niet de komende periode... Kort verslag bestuursvergadering De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week se Korfbal Week 2014 Welkom bij de se Korfbal Week, Van dinsdag 28 oktober tot en met zaterdag 1 november vindt alweer de 12e editie van dit toernooi plaats. Na 11 jaar is dit toernooi uitgegroeid tot

Nadere informatie

W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN, 075-6288047

W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN, 075-6288047 RODA JEUGDWIJZER 2014-2015 W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN, 075-6288047 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Voorwoord... 3 2 WKV Roda... 3 3 Training... 5 4 Technisch Beleidsplan voor de Jeugd... 5

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676

Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Ron IJdel Giro c De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Ron IJdel Giro 3840676 Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september

Wedstrijdschema Zaterdag 20 september Wedstrijdschema Zaterdag 20 september DTS (E) 3 - Dkv Victoria 6 GRAS Tijd: 12.30 uur Spelers: Sanne, Rixt, Plaats: Sportcomplex Immerhorn Patricia,Marieke Verzamelen:11.00 uur bij het veld Jeen, Martijn,

Nadere informatie

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 14 augustus 2017 Jaargang 9 Nummer 9

De Heemsvlieter. Bestuur. 14 augustus 2017 Jaargang 9 Nummer 9 1 2 14 augustus Jaargang 9 Nummer 9 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052 t.n.v.

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper

Tot slot wens ik een iedereen een prettig, sportief en blessurevrij zaalseizoen. Jesper V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :6 Datum : 3 november 205 Voorzitter : Jan Slinger 020-634036 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-228066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-40096 Clubhuis : Meteorenweg

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie

Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie Definitieve Indeling senioren breedtekorfbal, veldcompetitie 2014-2015 publ. 26-6-2014 Reserve Vijfde Klasse R5A R5B R5C 1 Badhoevedorp 2 1 Avanti 6 1 De Meervogels 5 2 DTS 2 2 Excelsior 5 2 EKVA 4 3 Kleine

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro

Clubhuis De Kemphaan Rabobank Voorzitter Age Knossen Giro De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan Rabobank 3701.62.765 Voorzitter Age Knossen Giro 3840676 Secretaris Joke de Beer Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: januari

De Babbeltjes. Maand: januari De Babbeltjes Maand: januari Van de bestuurstafel Het jaar 2015 is afgesloten voor Achilles, een jaar waarin veel is gebeurd, de renovatie van de kleedkamers, nieuwe hoofdtrainer, recht van opstal voor

Nadere informatie

t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, Hallo allemaal,

t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, Hallo allemaal, t Bennenieuws Nummer 11 september 2014 Beste lezers, De vakantie is weer ten einde! Voor ons ligt weer een nieuw korfbalseizoen met voor een aantal teams compleet onbekende tegenstanders. Leuk! Verder

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 1 2 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Beste korfbalvrienden,

Beste korfbalvrienden, Beste korfbalvrienden, Een nieuw korfbalseizoen staat alweer voor de deur. Traditiegetrouw organiseert de vereniging B.E.P. haar jaarlijkse toernooi voor zowel de senioren als de jeugd, van groot tot klein.

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag. 26 november 2011. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH WHC Den Haag 26 november 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Hallo supporters! Welkom allemaal bij de belangrijke wedstrijd van het eerste heren

Nadere informatie

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29;

IBAN:NL12 RABO Voorzitter. Nicole Pitt Nr. 29; 41t De Rodiaan Clubhuis De Kemphaan IBAN:NL12 RABO 0370 1131 36 Voorzitter Ron IJdel Secretaris Irma Kemna Penningmeester Piet Riet Jeugdvoorzitter Otto Hauzendorfer Redactie Age Knossen krantje@wkvroda.nl

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Pagina 2 WWW.VEOKORFBAL.NL Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 5 2421 AB Nieuwkoop 1 oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

011 Toernooi 23 augustus 2014. Toernooi info

011 Toernooi 23 augustus 2014. Toernooi info 011 Toernooi 23 augustus 2014 Toernooi info Voorwoord Voor de 3e keer al weer organiseren wij dit seizoen het 011 (23/8) en 013(24/8) toernooi. Over het 011 toernooi hebben we wel het een en ander te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN,

W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN, RODA JEUGDWIJZER 2015-2016 W.K.V. RODA, TORENSTRAAT 6, WESTZAAN, 075-6288047 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Voorwoord... 3 2 WKV Roda... 3 3 Training... 5 4 Technisch Beleidsplan voor de Jeugd... 5

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Wit-Blauw/GreenOrganics. Sponsoring

Wit-Blauw/GreenOrganics. Sponsoring Wit-Blauw/GreenOrganics Sponsoring VOORWOORD Beste lezer, Voor u ligt eigenlijk het hart van de vereniging. Zie dit niet al te letterlijk, maar het is natuurlijk zo dat een club niet kan bestaan zonder

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi 02 juni 2018 Ochtendprogramma Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek JO8-JO9

Nadere informatie

Leden enquête PSV-Korfbal

Leden enquête PSV-Korfbal 1. Algemene vragen Naam: Adres: PC + Woonplaats: Tel. nr.: Leeftijd: Ik ben spelend lid algemeen lid ouder van zoon/dochter in team(s) in team. a.u.b. antwoorden invullen voor kind(eren) Mogen wij jouw

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij de Westzaanse Korfbalvereniging RODA

Sponsormogelijkheden bij de Westzaanse Korfbalvereniging RODA Sponsormogelijkheden bij de Westzaanse Korfbalvereniging RODA Introductie Korfbal zonder sponsoring is nauwelijks meer voor te stellen. Verenigingen hebben 3 belangrijke inkomstenbronnen: ledencontributies

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Middagprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR

Activiteiten. Datum Activiteit Commissie. 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 25 aug 2014 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 25-08-2014 Krantje nr. 2 PR 05-09-2014 Inleveren kopij krantje nr. 3 PRC 08-09-2014 Krantje nr. 3 PRC 12-09-2014* Klaverjassen CC 19-09-2014 Inleveren

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Infoboekje LKV HET BOSCH

Infoboekje LKV HET BOSCH Infoboekje LKV HET BOSCH Meer dan korfbal alleen! Waarom dit boekje? Dit infoboekje is bedoeld om je nader kennis te laten maken en te informeren over onze korfbalvereniging L.K.V. Het Bosch. Wat leuk

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Ochtendprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie