Veldnieuws Schooljaar Nummer 8-15 februari Obs De Velden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veldnieuws Schooljaar Nummer 8-15 februari Obs De Velden"

Transcriptie

1 Veldnieuws Schooljaar Nummer 8-15 februari 2019 Kalender 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 25 februari Hoofdluiscontrole 27 februari Start schoolproject gezondheid: Fit, fris en fruitig en misschien fanatiek. 27 februari Teamvergadering 5 maart MR vergadering 11 maart Vergadering van de Oudervereniging 12 maart Publiekscollege in Wolvega 14 maart Teamvergadering: onderwijsevaluatie 15 maart Kinderen zijn vrij in verband met staking van het team. 20 maart Open dag. Iedereen is deze dag tussen 8.30 en uur welkom op school om een kijkje te nemen in de groepen en tussen uur wordt het project gepresenteerd in de groepen. 20 maart Verkiezingen in school! 21 maart Groep 1 en 2 naar voorstelling Veerkieker in de Holten Klinte in Appelscha: informatie volgt op Klasbord. Schoolproject gezondheid Obs De Velden Zuiderweg 40G Noordwolde-Zuid directie@obsdevelden.nl / info@obsdevelden.nl Project #Gezondheid4eFFer Op 27 februari 2019 starten wij met het drie weken durende project: Gezondheid4eFFer. Dit jaar is ons thema: Fit, fris, fruitig en fanatiek. Oftewel afgekort als #Gezondheid4eFFer. In deze periode gaan we aan de slag met: Hoe belangrijk voeding, bewegen en ons lichaam is. Niet alleen op school gaan wij hier mee aan de slag, ook thuis zullen we jullie aan de slag zetten met het thema gezondheid. De materialen en uitleg krijgen jullie na de opening op 27 februari. Daily Mile: Er zijn op school een aantal zaken die we tijdens dit thema schoolbreed gaan oppakken. Waaronder de Daily Mile. Alle groepen gaan iedere dag vanaf uur in beweging en dit zetten we het hele project voort.

2 10.15 uur Pauze: Ook willen we een aantal vaste dagen voedingsafspraken maken voor de uur pauze, hieronder een heldere wensenlijst: Maandag: Vrije keus voor gezonde pauzehap. Dinsdag: Waterdag (kinderen mogen deze dag de hele dag een fles water op hun eigen tafel hebben staan en bijvullen als het leeg is). Woensdag, donderdag en vrijdag: Schoolfruit (Lust je het schoolfruit van deze dag niet? Dan graag ander fruit van thuis, geen koekjes of iets dergelijks). Sluiting: De sluiting vindt plaats tijdens de Open Dag van obs De Velden op 20 maart. De afsluiting zal dan in de klassen gehouden worden vanaf tot uur. Tijdens de sluiting kun je presentaties, activiteiten en werkjes bewonderen die gemaakt zijn door de leerlingen. Wij hopen dat iedereen aan dit project #Gezondheid4eFFer kan en wil meewerken. Ons doel is met name om bewustwording te creëren met betrekking tot hoe om te gaan met je lichaam en voeding over een periode van drie weken en hopelijk nog veel langer en misschien wel voor altijd. Staking onderwijs 15 maart 2019 De bonden roepen wederom op tot staken en wel op vrijdag 15 maart Het team van obs de Velden onderschrijft deze actie en zal dan ook gehoor geven aan de oproep van de bond om het werk neer te leggen. Vrijdag 15 maart hebben de kinderen vrij in verband met staking van het team.

3 Uitslag enquête ouders/verzorgers Uitslag van de ouderenquête In december 2018 en januari 2019 hebben de ouders/verzorgers van leerlingen van obs de Velden de gelegenheid gehad om de enquête over het onderwijs in te vullen. De respons op deze enquête was 39% en scoort daarmee voldoende. Diverse beleidsterreinen (11) zijn onderzocht. Waardering van de gestelde vragen: Onvoldoende (score tot 2,50) 0 vragen 0 % Zwak (score tussen 2,50 en 3.,00) 0 vragen 0 % Voldoende (score tussen 3,00 en 3,25) 15 vragen 17,7 % Ruim voldoende (score tussen 3,25 en 3,50) 39 vragen 45,9 % Goed (score tussen 3,50 en 3,75) 31 vragen 36,5 % Uitstekend (score tussen 3,75 en 4,00) 0 vragen 0 % Wij zijn heel blij met de uitkomsten, omdat we op alle onderzochte beleidsterreinen een ruime voldoende scoren. Alle 85 vragen werden gewaardeerd met een voldoende of hoger. Onderzochte BELEIDSTERREINEN met gemiddelde SCORES Pedagogisch handelen (veilig en kindervriendelijk een gemiddelde score van 3,42 onderwijzen) Didactisch handelen (lesgeven en de leerlingen laten een gemiddelde score van 3,45 leren) Afstemming van de lesstof op het niveau van de een gemiddelde score van 3,51 leerlingen Actieve en zelfstandige rol van de leerlingen stimuleren een gemiddelde score van 3,48 Zorg voor leerlingen en ouder op schoolniveau een gemiddelde score van 3,41 Zorg en begeleiding van leerlingen een gemiddelde score van 3,42 Het onderwijsaanbod een gemiddelde score van 3,32 Tijd een gemiddelde score van 3,35 Schoolklimaat en organisatie een gemiddelde score van 3,45 Informatieverstrekking van toets resultaten een gemiddelde score van 3,43 Imago en algemeen een gemiddelde score van 3,51 )

4 Vol trots presenteren we in het oog springende scores! Mijn kind voelt zich thuis op school 3,56 Ik zou andere ouders aanraden om voor deze school te kiezen 3,67 De leerkrachten zijn aardig en vriendelijk tegen de leerlingen 3,50 De leerkrachten hebben belangstelling voor mijn kind 3,65 De leerkrachten van mijn kind hebben voldoende kennis van de schoolvakken 3,50 De leerkrachten van mijn kind zijn gemotiveerd 3,50 De leerkrachten zorgen ervoor, dat mijn kin het werk goed kan doen 3,56 De leerkrachten van mijn kind kunnen goed uitleggen 3,53 De school besteedt voldoende tijd en aandacht aan leerlingen die hulp nodig hebben 3,53 De school besteedt voldoende tijd en aandacht aan leerlingen die meer willen of kunnen 3,62 De leerkrachten geven mijn kind voldoende eigen verantwoordelijkheid 3,50 De leerkrachten laten mijn kin voldoende zelfstandig werken 3,50 De leerkrachten van mijn kind laten voldoende samenwerken 3,50 Ik word goed geïnformeerd over de gang van zaken op school 3,50 Ik ben tevreden over de schoolgids en/of jaarkalender die ik jaarlijks ontvang 3,61 Ik ben tevreden over de nieuwsbrieven die ik ontvang 3,59 In ben tevreden over de contactavonden/rapportbesprekingen 3,60 Op school werkt een enthousiast en gedreven team 3,50 De school communiceert goed met de ouders over (extra) begeleiding 3,50 De school biedt goede hulp bij gedragsproblemen 3,63 In geval van extra zorg worden de ouders er goed bij betrokken 3,50 De school informeert, adviseert en begeleidt ouders voldoende bij de keuze van het vervolgonderwijs 3,60 De school begint op tijd 3,50 De school gaat op een goede manier om met het verzuim van leerlingen 3,58 De directeur geeft goed leiding 3,57 Als ik iets wil bespreken kan ik bij de directeur terecht 3,53 Op school wordt voldoende aandacht besteed aan festiviteiten 3,53 Ik praat positief over school 3,67 Ik ben tevreden over de opvang om uur 3,67 De leerkrachten praten positief over onze school 3,54 De uitkomsten van deze enquête kun je ook in een cijfer uitdrukken. Fijn dat jullie jullie waardering hebben uitgesproken. Ouders en verzorgers geven het onderwijs op de Velden een ruime voldoende. We krijgen als rapportcijfer een 7,9!

5 Remko Heite schaaktoernooi Zaterdag 9 februari was het Remco Heite schaaktoernooi. Met school deden we voor de eerste keer mee zoals jullie wellicht in de Stellingwerf of Ooststellingwerver hebben gelezen. Vooraf hebben we op school eerst een spannend toernooi gehouden waarbij de beste 4 schakers van school naar dit toernooi mochten gaan. In totaal deden er 9 leerlingen mee aan dit schoolschaaktoernooi. Dit is een mooi resultaat, zeker gezien het feit dat er veel leerlingen waren die het spel nog niet goed kenden. Namens onze school waren Roan, Eline, Jesse Eve en Mitchel de vertegenwoordigers tijdens het toernooi. We hebben goede wedstrijden gespeeld. In totaal hebben we 12 wedstrijden gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 13 wedstrijden verloren. Met dit resultaat zijn we van de 36 teams in totaal 24 e geworden. Voor de eerste keer zijn we zeer tevreden over dit resultaat en willen we volgend jaar weer een schoolteam afvaardigen. Meester Chris wensen we een spoedig herstel en van harte beterschap

6 Schoolkorfbaltoernooi (Uitnodiging is tevens verstuurd via de mail). Bij deze vragen wij jullie aandacht voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, die gepland staat op woensdagmiddag 15 mei 2019, op de accommodatie van de KV Leonidas aan de Elsweg nabij Spokeplas in Noordwolde. Alle kinderen in de groepen 3 t/m 8 mogen meedoen. Ieder team bestaat uit 4 spelers met eventueel reservespeler(s). De teamindeling wordt gemaakt door de leerkrachten. Als uw kind(eren) mee mag/mogen doen, wilt u dit dan mailen vóór maandag 25 maart 2019 naar marijke@obsdevelden.nl of spreek mij even aan op school. Laat hierbij ook even weten of u of iemand anders deze dag kan helpen als coach. Na deze datum opgeven kan niet meer! Met vriendelijke groet, Namens team obs De Velden, Marijke Jonkers Het team van obs de Velden wenst iedereen een fijne voorjaarsvakantie!

7 Hoi ik ben Milan(Post) en spaar metalen dopjes van bier en frisdrankflesjes voor de Neurofibromatose stichting. Ik doe dit omdat ik Neurofibromatose type1 (NF1) heb. NF1 is een rotziekte, de ziekte kenmerkt zich door café au lait vlekken en goedaardige tumorgroei op de huid en de zenuwen. Ik kan van alles krijgen, wat ik krijg, wanneer en of ik het krijg dat blijft mijn leven lang onzeker. Zo heb ik o.a. een groeihormoon te kort, motorische problemen, spraakproblemen heb ik veel pijn en ben ik snel moe. Ook kun je mij wel eens in een rolstoel zien. NF1 is zeldzaam en nog niet zo bekend. 1op de 3000 kindjes wordt geboren met NF. NF is genetisch bepaald. Meer info kun je vinden op Helpen jullie mee met sparen? De dopjes mogen in de bak die op school staat. Alleen de metalen dopjes van bier en frisdrank flesjes, geen plastic. De gehele opbrengst van de dopjes gaat naar stichting Neurofibromatose. Alvast bedankt, groetjes Milan. Plastic doppen worden door Rosalie gespaard en kunnen ook op school worden ingeleverd.

8 PUBLIEKSCOLLEGE Uitnodiging PUBLIEKSCOLLEGE Digitale toekomst van het onderwijs Terra Wolvega & Comprix organiseren gezamenlijk wederom een Publiekscollege voor ouders, leerkrachten maar ook voor overige belangstellenden. Iedereen is welkom! Digitale innovaties veranderen de manier waarop we leren en onderwijzen radicaal. Een maatschappij die steeds verder digitaliseert, vraagt daarnaast om nieuwe kennis en vaardigheden. Professor en ondernemer Deborah Nas verkent dit relatief onontgonnen terrein en schetst een toekomst van een onderwijssector met een geheel ander gezicht. De presentatie Digitale toekomst van het onderwijs is een bron van inspiratie. Want begrijpen hoe het onderwijs van de toekomst eruit kan zien, is een belangrijke stap in het verbeteren van ons onderwijs. Deborah Nas zal tevens stilstaan bij de vervangersproblematiek en toekomstige ontwikkelingen van ICT binnen het onderwijs. Wie, waar, wanneer? Datum : 12 maart 2019 Locatie : obs Tuindorp, Grote Vuurvlinder 2, Wolvega Tijden : 19:45u inloop 20:00u welkom 21:00u afsluitend drankje Kosten : geen Deze avond wilt u toch niet missen? Schrijf u nu in en wees verzekerd van deelname! Aanmelden kan via: t.devries-boezerooij@terra.nl of bianka.vdberg@comprix.nl Tot ziens op 12 maart a.s. op het Publiekscollege!

9 Ander nieuws Nieuws vanuit peuterspeelzaal de Mandehof In januari zijn we gestart met het thema winter. En gelukkig kwam er op een gegeven moment toch nog sneeuw! Dus toen was het echt even winter. Het was zo nu en dan best koud en het kwam dan ook heel goed uit dat we met de peuters gepraat hebben over wat we allemaal aan moeten in de winter (dikke jas, sjaal, handschoenen, muts enz.) Ook hebben we een liedje van de sneeuwman gezongen waarbij om de beurt een peuter sneeuwman mocht zijn. Dus met een wit laken, een bezem, een sjaal en een hoed. Heel leuk! Met de vingers hebben de peuters stippen gemaakt op stroken papier en op elkaar geplakt zodat het een ijs ster werd. Het zijn echte kunstwerken geworden. Ook kunnen de vogels in de winter niet veel eten vinden en daarom hebben de peuters een rolletje ingesmeerd met pindakaas en toen door de vogelzaadjes gerold. Deze lekkernij mag buiten hangen en dat wordt smikkelen en smullen voor de vogeltjes! Heel erg blij zijn we met ons nieuwe meubilair. Tafeltjes en stoeltjes op peuterhoogte. Nu kunnen de peuters allemaal goed zitten. Met vriendelijke groet, team Mandehof

10

11

12

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Oudertevredenheidspeiling 2015

Oudertevredenheidspeiling 2015 Oudertevredenheidspeiling 2015 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders Uitslag Vragenlijst

Vragenlijst ouders Uitslag Vragenlijst Vragenlijst ouders 2015 Uitslag Vragenlijst De vragenlijst Kwaliteitszorg is: zorgen voor kwaliteit. Scholen die dat systematisch doen, stellen zichzelf permanent de volgende vragen: 1. Wat beloven wij?

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Oudertevredenheid en veiligheid 2015

Oudertevredenheid en veiligheid 2015 Oudertevredenheid en veiligheid 2015 Uitslagen Vragenlijst OBS De Kameleon Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6

Nadere informatie

Schooldiagnose najaar 2014

Schooldiagnose najaar 2014 Schooldiagnose najaar 2014 In het najaar van 2014 hebben we de medewerkers, ouders, leerlingen en oud-leerlingen van De Springplank gevraagd onze school en ons onderwijs te beoordelen. Op een schaal van

Nadere informatie

oudervragenlijst 2018

oudervragenlijst 2018 oudervragenlijst 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de oudervragenlijst 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam

Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Vragenlijst Ouders De Klimop Amsterdam Uitslagen Vragenlijst Cees Bos Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Gegevens... 3 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten... 4

Nadere informatie

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel

Uitslagen. School. Ouderenquete School met de Bijbel Uitslagen Ouderenquete 2011 School School met de Bijbel Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool

ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool ouder-enquête 2015 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

oudervragenlijst 2014

oudervragenlijst 2014 oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst C.B.S. De Ark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Organisatiegegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

oudervragenlijst 2018

oudervragenlijst 2018 oudervragenlijst 2018 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de oudervragenlijst 2018 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het kwaliteitszorgsysteem

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool

ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool ouder-enquête 2016 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders 2105

Vragenlijst Ouders 2105 Vragenlijst Ouders 2105 Uitslagen Vragenlijst PCBS De Bron Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

oudervragenlijst 2014

oudervragenlijst 2014 oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

vragenlijst ouders 2013

vragenlijst ouders 2013 vragenlijst ouders 2013 Uitslagen Vragenlijst Oranjeschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Tevredenheisonderzoek Nbs Teteringen

Tevredenheisonderzoek Nbs Teteringen Tevredenheisonderzoek Nbs Teteringen Uitslagen Vragenlijst NBS Teteringen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Vragenlijst Uitslagen Vragenlijst. CBS De Opdracht

Vragenlijst Uitslagen Vragenlijst. CBS De Opdracht Vragenlijst 2015 Uitslagen Vragenlijst CBS De Opdracht Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 4 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. obs Panta Rhei Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst obs Panta Rhei Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2019

Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof Nieuws 2019 Jan Harmenshof 120 jaar Vrijdag 1 februari j.l bestond onze school 120 jaar. Toch wel een mijlpaal. Deze verjaardag wilde de Ouderraad niet zomaar voorbij laten gaan. Alle kinderen

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders Eben Haezerschool

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders Eben Haezerschool Uitslagen Vragenlijst ouders 2009-2010 School Eben Haezerschool Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Pipegaal Analyse Tevredenheid ouders De Pipegaal, december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Vragenlijst ouders oktober 2017

Vragenlijst ouders oktober 2017 Vragenlijst ouders oktober 2017 Uitslagen Vragenlijst OBS It Iepen Stee Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Vragenlijst ouders 2016

Vragenlijst ouders 2016 Vragenlijst ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Swetten Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

PlatOO vragenlijst ouders 2016

PlatOO vragenlijst ouders 2016 PlatOO vragenlijst ouders 2016 Uitslagen Vragenlijst OBS de Driehoek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal

Nadere informatie

Ouderenquete Uitslagen Vragenlijst. Openbare basisschool de Torenuil

Ouderenquete Uitslagen Vragenlijst. Openbare basisschool de Torenuil Ouderenquete 2016 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten... 6 Waardering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers

Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers Uitslagen Vragenlijst De Regenboog Basisschool Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Tevredenheidsonderzoek ouders/verzorgers van De Regenboog

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond!

Welkom op de informatie-avond! Welkom op de informatie-avond! Programma: Presentatie over de uitslag van de tevredenheidsonderzoeken, de verbeterplannen en de resultaten van vorig schooljaar. Interactief met elkaar van gedachten wisselen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten

NIEUWSBRIEF. Juni/ Juli Beste ouder(s), verzorger(s), Korte terugblik. Planning juni activiteiten NIEUWSBRIEF Juni/ Juli 2014 Beste ouder(s), verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Inmiddels zijn de voortgangsgesprekken in volle gang en zijn de schoolverlaters druk bezig

Nadere informatie

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken

Veldnieuws Schooljaar Nummer april Obs De Velden. Kalender. Gymnastiek groep 3 t/m 8. Schoolfruit / water drinken Obs De Velden Zuiderweg 40G Noordwolde-Zuid directie@obsdevelden.nl / info@obsdevelden.nl www.obsdevelden.nl Veldnieuws Schooljaar 2018-2019 Nummer 10-17 april 2019 Kalender 18 april Paaseieren zoeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Ouder. Uitslagen Vragenlijst. Basisschool De Wilakkers

Ouder. Uitslagen Vragenlijst. Basisschool De Wilakkers Ouder Uitslagen Vragenlijst Basisschool De Wilakkers Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 4 Schoolgegevens... 4 Periode van afname... 4 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015.

Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015. Uitwerking van het oudertevredenheidsonderzoek 2015. In de maand november 2015 waren alle ouders van de kinderen in groep 1 t/m 8 in de gelegenheid de enquête tevredenheidsonderzoek in te vullen. Bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Montessorischool Loenersloot Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Montessorischool Loenersloot Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. Johannes Bogermanschool Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage Waardering

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Vragenlijst Ouders

Vragenlijst Ouders Vragenlijst Ouders 20122013 Uitslagen Vragenlijst De Wegwijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph

Vragenlijst ouders. Uitslagen Vragenlijst. KBS St. Joseph Vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst KBS St. Joseph Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst oudertevredenheid 2017

Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool De Hoogakker Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Vragenlijst ouders - november 2018

Vragenlijst ouders - november 2018 Vragenlijst ouders - november 2018 Uitslagen Vragenlijst De Schakel Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders - november 2018 van De Schakel. De gebruikte vragenlijst

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

tevredenheidspeiling ouders 2019

tevredenheidspeiling ouders 2019 tevredenheidspeiling ouders 2019 Uitslagen Vragenlijst Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de tevredenheidspeiling ouders 2019 van. De gebruikte vragenlijst is afkomstig van het

Nadere informatie

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst De Toermalijn Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Vragenlijst ouders compact

Vragenlijst ouders compact Vragenlijst ouders compact Uitslagen Vragenlijst Bs De Zonnewijzer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders CBS De Burcht

Uitslagen. School. Vragenlijst ouders CBS De Burcht Uitslagen Vragenlijst ouders 2011-2012 School CBS De Burcht Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Uitslagen. School. Oudervragenlijst 2011. Archipelschool "de Sprong"

Uitslagen. School. Oudervragenlijst 2011. Archipelschool de Sprong Uitslagen Oudervragenlijst 2011 School Archipelschool "de Sprong" Inhoudsopgave Rapportage vragenlijst... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5

Nadere informatie

Vragenlijst oudertevredenheid 2017

Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Vragenlijst oudertevredenheid 2017 Uitslagen Vragenlijst Nutsbasisschool Teteringen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018

Rapportage Tevredenheidsonderzoek. Januari februari 2018 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Januari februari 2018 Ariane Breimer, directeur St. Maartenschool 21-3-2018 0 1 1. Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt op alle scholen van de Stichting Atrium een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Airborneschool

ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Airborneschool ouders feb/mrt 2018 Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage Waardering

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Vragenlijst ouders (compact)

Vragenlijst ouders (compact) Vragenlijst ouders (compact) Uitslagen Vragenlijst Daltonschool Klaverweide Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Vragenlijst ouders (compact) van Daltonschool Klaverweide. De

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Kwaliteitszorg is zorgen voor kwaliteit. Om dit systematisch te doen, moet de school zich permanent vragen blijven stellen als:

Kwaliteitszorg is zorgen voor kwaliteit. Om dit systematisch te doen, moet de school zich permanent vragen blijven stellen als: Rapport OBS De Zeijer Hoogte naar aanleiding van de ouderenquête Inleiding In de periode voor de zomervakantie 2018 is er onder de ouders van OBS De Zeijer Hoogte een ouderenquête uitgezet. Gebruikt is

Nadere informatie

Ouderenquête 2014 CBS De Bron

Ouderenquête 2014 CBS De Bron Ouderenquête 2014 CBS De Bron Inhoud Voorwoord... 3 Kwaliteitszorg... 4 Aanbod... 11 Tijd... 16 Pedagogisch handelen... 19 Didactisch handelen... 25 Afstemming... 28 Schoolklimaat... 31 Zorg en begeleiding...

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Oudervragenlijst 2014

Oudervragenlijst 2014 Oudervragenlijst 2014 Uitslagen Vragenlijst Beatrixschool Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 De vragenlijst... 3 Gegevens... 6 Schoolgegevens... 6 Periode van afname... 6 Aantal respondenten...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Oudertevredenheidspeiling TriVia

Oudertevredenheidspeiling TriVia Oudertevredenheidspeiling TriVia Uitslagen Vragenlijst Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering van het responspercentage

Nadere informatie

Samenvatting van de uitkomsten van de oudervragenlijst WMK-PO (Werken Met Kwaliteit Primair Onderwijs) Basisschool De Wegwijzer april 2013

Samenvatting van de uitkomsten van de oudervragenlijst WMK-PO (Werken Met Kwaliteit Primair Onderwijs) Basisschool De Wegwijzer april 2013 Samenvatting van de uitkomsten van de oudervragenlijst WMK-PO (Werken Met Kwaliteit Primair Onderwijs) Basisschool De Wegwijzer april 2013 Opzet van het onderzoek Er is een vragenlijst uitgezet onder alle

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen.

Aankondiging informatieavond. Het team van Het Spectrum heeft een aantal keer vergaderd over de vraag of we een continurooster willen. Nieuwsbrief 10 In dit nummer: aankondiging informatieavond Playing for Success studiemiddag schoolschaaktoernooi Meester Ed betrokkenheid Pedagogische Tact wat gebeurt er op Het Spectrum? jeugdwijkagent

Nadere informatie

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers,

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers, Nr 11, 22 februari 2016 Beste ouders/verzorgers, Op het moment dat ik deze Boemerang schrijf is het buiten kil en nat. Geen weer voor een Elfstedentocht, of een fijne winterwandeling. Herfstachtig weer,

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-10-2018 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Talentencircuit - BOON zoekt vrijwilligers - Wecycle - Nationaal Schoolontbijt -

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8)

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8) obs De Phoenix Week 26-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Vorige week donderdag hebben we met elkaar het schoolproject Blink afgesloten, waarbij

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Immanuelschool. PRIKBORD 04 februari 2016 nr 12. Niemand uitschelden. Geplande activiteiten. Rapporten en 10-min gesprekken.

Immanuelschool. PRIKBORD 04 februari 2016 nr 12. Niemand uitschelden. Geplande activiteiten. Rapporten en 10-min gesprekken. PRIKBORD 04 februari 2016 nr 12 Immanuelschool Eikenlaan 3 7642 GA Wierden www.immanuelwierden.nl 0546-572478 info@immanuelwierden.nl Rapporten en 10-min gesprekken Morgen, 5 februari, zullen de eerste

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie