MET ONS IS HET EENVOUDIG ZAKEN DOEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MET ONS IS HET EENVOUDIG ZAKEN DOEN"

Transcriptie

1 MET ONS IS HET EENVOUDIG ZAKEN DOEN NL

2 FLEXIBELE PRODUCTIE SNELLE LEVERING FANTASTISCHE DIENSTVERLENING

3 GUARDIAN AUTOMOTIVE EEN LANGE TRADITIE VAN UITMUNTENDHEID Olivier Demeijer Business Leader van Guardian Automotive Europe Guardian Automotive maakt deel uit van Guardian Glass, een van de grootste glasfabrikanten ter wereld met meer dan 85 jaar ervaring in de auto-industrie. Dankzij zijn nieuwe, jonge en dynamische team is de ondernemingsgeest en visie van het bedrijf vandaag het creëren van waarde voor zijn klanten. Met de productie in Europa en een betrouwbaar en efficiënt distributienetwerk richt Guardian Automotive zich op de productie en distributie van eersteklas glas voor de automotive vervangingsmarkt. Ons belangrijkste doel is onze klanten in verrukking brengen en hun telkens een positieve ervaring bieden. Wij weten van aanpakken, omdat wij snel het recentste autoglas kunnen leveren dat in onze vestigingen met IATF certificiering wordt geproduceerd. Onze klanten zeggen dat ze met ons eenvoudig zaken kunnen doen.

4 IN HET CENTRUM VAN EUROPA GELEGEN De klanten van Guardian Automotive (vervangingsmarkt) zijn groothandelaars, monteurs en verdelers van wisselstukken. Wij helpen hen allemaal en wij horen vaak van klanten dat wij momenteel de allerbeste service bieden. Door een uitgebreid netwerk van internationale transporteurs kunnen wij uw bestellingen snel en efficiënt leveren. Onze verzendingen binnen Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België en Luxemburg gebeuren bijvoorbeeld in minder dan 24 uur. Flexibiliteit is het sleutelwoord bij al onze activiteiten. Ons volledige, en nog steeds groeiende assortiment glas voor auto s en vrachtwagens, waaronder voor-, achteren zijruiten en profielen, wordt in ons moderne, centrale magazijn van m³ groot in Karlsruhe, Duitsland opgeslagen. Onze verkoop- en magazijnteams bieden ondersteunende diensten op basis van hun grondige productkennis en kunnen u dankzij snelle reactietijden steeds de beste oplossing bieden.

5 IATF DEFINIEERT DE WEG NAAR UITMUNTENDHEID BINNEN ONZE ORGANISATIE Guardian Automotive investeert voortdurend in kwaliteitsgarantie om levering te garanderen en onverwachte en onaangename verrassingen te vermijden. Wij hebben bovendien een bedrijfsoverkoepelende aanpak inzake risico-analyse om ongeplande vertragingen in zowel levering als dienstverlening te vermijden. Door onze IATF certificering moeten wij de klanttevredenheid voortdurend verbeteren om aan de eisen en noden van onze klanten te blijven voldoen.door middel van de feedback van de Net Promoter Score (NPS) luisteren wij naar onze klanten, meten wij onze prestaties en brengen wij navenant aanpassingen aan. Wij doen dit, opdat u steeds de best mogelijke dienstverlening en oplossing krijgt. De IATF normen helpen ons bovendien gebreken te voorkomen, consistentie te verzekeren en afval te beperken doorheen de hele leveringsketen.

6 ONS PRODUCTPORTFOLIO IS EVEN DYNAMISCH ALS DE INDUSTRIE DIE WE BEDIENEN Wij bedienen de auto-industrie al zolang we glas maken. Maar onze focus op onze klanten is nooit veranderd. Wat wel is veranderd, is dat het autoglas vandaag nog nooit eerder zo technisch geavanceerd was. En het wordt in voertuigen gebruikt om de veiligheid en het comfort te verbeteren. Daarom investeren wij zowel in hoogkwalitatieve productie als in kalibratiestudies en ondersteuning. Gedurende het jaar zal het Guardian Automotive New Model Development Team naar verwachting 500 nieuwe modellen premium glasproducten introduceren - gemiddeld 2 introducties elke werkdag. Onze vestigingen die volgens IATF zijn gecertificeerd, maken gebruik van de meest vooruitstrevende technologie voor alle processen met betrekking tot de productie van autoglas. Ze wordt voortdurend beoordeeld en uitgebreid volgens de noden van de klant. Ons team steunt op een van de grootste glasgroepen ter wereld, is uiterst ervaren en ondernemingsgericht: In alles wat we doen, is het ons voornaamste doel om waarde voor onze klanten te creëren door een uitzonderlijke klantervaring te bieden. Voor meer informatie: quality@guardianautomotiveglass.com

7 WHAT OUR GLASS CAN DO FOR YOU WARMTEREFLECTERENDE BEGLAZING Door het glasoppervlak te behandelen, worden de infraroodstralen van de zon weerkaatst. WARMTEABSORBERENDE BEGLAZING Speciaal PVB absorbeert ultraviolet- en infraroodstralen, waardoor minder airconditioning nodig is en energie wordt bespaard. AKOESTISCHE BEGLAZING Vermindert het geluidsniveau. Het PVB bestaat uit drie lagen. De laag tussen de twee standaardlagen heeft een andere dichtheid, waardoor het geluid wordt verzwakt. RUITVERWARMING Het glas beschikt over een elektrisch verwarmingscircuit. GEÏNTEGREERDE ANTENNE Het glas beschikt over een bedradingscircuit.

8 Wij zijn snel en flexibel: van grondige productkennis tot uitstekende klantenservice om u waarde te kunnen bieden.

9 DYNAMISCH, STERK EN ZEER ERVAREN Ons jonge en dynamische team is de motor van ons bedrijf. Ons hoofddoel is het leveren van waarde aan onze klanten en wij zijn goed geplaatst om uw bedrijf te helpen groeien. Door onze klanten volledig te ondersteunen, is niet alleen ons bedrijf, maar ook dat van hen gegroeid en zijn wij klaar voor de toekomst. Onze producten worden ontwikkeld door een uiterst ervaren team. Dankzij hun knowhow en flexibiliteit scoort onze klanttevredenheid volgens de NPS uitzonderlijk goed. Als onderdeel van Guardian Glass hebben wij toegang tot dezelfde glasen coatingtechnologieën die worden toegepast in iconische bouwprojecten over heel de wereld, waaronder het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in de Verenigde Arabische Emiraten en de Elbphilharmonie in Hamburg, Duitsland, om er maar twee te noemen. Bovendien worden al onze activiteiten volledig ondersteund door de uitgebreide onderzoeks-, ontwikkelings- en technische diensten van Guardian Glass.

10 SAMEN KUNNEN WE MEER Als wereldwijde leverancier biedt Guardian Automotive in Europa, Afrika, Azië en Amerika waarde aan zijn klanten en beschikt het bedrijf over de middelen en knowhow om op lange termijn een betrouwbare partner van de industrie te zijn. Wij werken met al onze klanten nauw samen om hun, Guardian en de samenleving waarde te bieden. Guardian Automotive richt zich wereldwijd op de strikte naleving van kwaliteitsnormen, efficiëntie, flexibiliteit en topkwaliteit van alle processen en producten. Een sterke positie binnen de industrie in combinatie met betrouwbaarheid en flexibiliteit maken Guardian Automotive de partner van uw voorkeur. Wij vinden het heel belangrijk om naar onze klanten te luisteren. Door evenementen te organiseren en handelsbeurzen te bezoeken, ontdekken wij wat u belangrijk vindt en reageren wij daar snel op. Dankzij die inspanningen hebben wij ontdekt dat kalibratie een probleem is. We hebben dit probleem onderzocht en testen uitgevoerd om onze processen aan te passen en richtlijnen voor onze klanten op te stellen. Toen u ons om recentere modellen vroeg, hebben we een snel ontwikkelingsprogramma opgezet, waardoor iedere dag twee nieuwe producten worden geïntroduceerd. Volg ons op LinkedIn:

11 VOOR U GAAN WIJ EEN STAP VERDER In een segment van de industrie waar snelheid essentieel is, beschikken wij over de faciliteiten en middelen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en ze overtreffen ongeacht of ze groothandelaar, monteur of verdeler van auto-onderdelen zijn of één voorruit of een hele vrachtwagen vol bestellen. Guardian Automotive heeft momenteel twee productie-/montagefabrieken in Llodio en Valencia, beide in Spanje en een centraal magazijn in Karlsruhe, Duitsland met een uitstekende ligging om zowel lokale als regionale Europese klanten en zowel verdelers als monteurs te bedienen. Dankzij deze toegewijde Europese vestigingen, de allernieuwste logistiek en efficiënte distributiediensten over de hele regio, produceren wij flexibel, leveren wij snel en kunt u volledig op ons vertrouwen met een percentage tijdige leveringen van maar liefst 98,5%. De video is te zien op ons YouTube-kanaal:

12 KALIBRATIE VERANDERT DE MARKT Het plaatsen van voorruiten wordt steeds ingewikkelder: Het installeren van een nieuwe voorruit vereist een uitstekend product, een ervaren professionele monteur en een gedetailleerde technische knowhow. Kalibratie is een essentieel onderdeel van het proces, des te meer omdat auto s steeds afhankelijker van technologie worden voor de veiligheid van zowel de passagiers als de andere weggebruikers. Er zijn geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (ADAS) ontwikkeld om de voertuigsystemen veiliger en beter te maken. Omdat ze uiterst nauwkeurig en gevoelig zijn, kan de installatie van een nieuwe voorruit een negatieve invloed hierop hebben. Guardian Automotive heeft in uitgebreid onderzoek naar kalibratie geïnvesteerd. Onze experts hebben met belangrijke partners binnen de industrie samengewerkt om te ontdekken hoe zowel glasfabrikanten als monteurs verbeteringen kunnen aanbrengen. Op basis van dit onderzoek hebben we stappen gezet om onze eigen productieprocessen te verbeteren. Na het vaststellen van alle problematische producten hebben we onze productievestigingen aangepast om de problemen te verhelpen. We hebben ook een robot geïnstalleerd die alle voorruiten na het buigen meet, zodat ze binnen de vereiste toleranties vallen. We hebben bovendien het montageproces bekeken en de belangrijkste maatregelen bepaald om problemen in deze fase te voorkomen. Als gevolg daarvan hebben we een aantal richtlijnen voor een geslaagde kalibratie uitgevaardigd. We hebben een adviesvideo gemaakt die duidelijk laat zien hoe dure fouten kunnen worden vermeden door de kalibratie eenvoudig en duidelijk te maken.

13 ONZE ESHOP: SLIM, INTUÏTIEF EN GEBRUIKSVRIENDELIJK 13 In een snelle en veranderende sector als de onze veranderen de producten en processen voortdurend. Daarom hebben we een nieuw en interactievere bestelplatform ingevoerd. In de Guardian Automotive eshop kan men een keuze maken uit ons volledige productassortiment, de beschikbaarheid van onderdelen controleren en ontvangt u uw orderbevestiging al binnen een paar seconden. Het systeem werkt snel en intuïtief. Bijkomende voordelen zijn de mogelijkheid om producten online te vergelijken en onze uitgebreide fotobibliotheek helpt u de juiste keuze te maken. De Guardian Automotive eshop is slim en intuïtief en wordt volledig actueel gehouden dankzij productupdates s nachts. Verdelers kunnen hun eshop door middel van een interface aan die van Guardian Automotive koppelen of gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheid om Excel-bestanden te uploaden. Ons digitale platform wordt kortom voortdurend bijgewerkt om aan de noden van onze klanten tegemoet te komen.

14 GUARDIAN AUTOMOTIVE TURBO CLUB Ons beloningsprogramma Turbo Club werd in 2018 ingevoerd om de klanten van de Guardian Automotive eshop te belonen. Het programma beschikt over een fantastisch assortiment beloningen, waaronder gratis gereedschap, reizen en een waaier aan aankoopbonnen voor het hele gezin. U hoeft zelfs niet te wachten, omdat ieder Turbopunt dat u verdient kan worden gebruikt voor die fantastische beloning waarvan u droomt! Voor meer informatie: turboclub@guardianautomotiveglass.com Turbo Club is een geweldig initiatief. Dankzij de eshop van Guardian Automotive kan men eenvoudig zaken doen. En dankzij de turbopunten is het ook nog eens leuk om zaken te doen.

15 MEERWAARDE VOOR UW BEDRIJF SNELLERE GROEIMOGELIJKHEDEN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

16 Guardian Europe S.à r.l. Guardian Autoglas GmbH Guardian Glass España C.V., S.L.U. Valenciana de Suministros y 19, rue du Puits Romain Am Heegwald 19 José Matía No. 36 Contratas Industriales, S.L.U Bertrange Karlsruhe Llodio Avda. Collidors, Parcela 14 Luxemburg Duitsland Spanje Puzol (Valencia), Spanje Tel Tel Tel Tel contact@guardianautomotiveglass.com Guardian Automotive betekent alle producten van Guardian Glass España C.V., S.L.U. De producten uit deze publicatie worden verkocht in overeenkomst met standaard verkoopvoorwaarden van Guardian en eventuele schriftelijke garanties. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om te controleren of de producten geschikt zijn voor de beoogde toepassing en of deze overeenkomstig de geldende wetten en voorschriften zijn. Neem a.u.b. contact op met uw lokale Guardian vertegenwoordiging voor het verkrijgen van alle van toepassing zijnde handling- en verwerkingsrichtlijnen en voor de meest actuele productinformatie Guardian Industries Corp. Referentie code: GA_Brochure_NL_0818

Creëer je eigen inspiratiebord met Guardian's nieuwe online portfolio met glasprojecten voor architecten, ontwerpers en gevelbouwers

Creëer je eigen inspiratiebord met Guardian's nieuwe online portfolio met glasprojecten voor architecten, ontwerpers en gevelbouwers Contact: Sophie Weckx +352 28 111 210 sweckx@guardian.com Contact: Siria Nielsen +31 164 317 036 snielsen@emg-pr.com Creëer je eigen inspiratiebord met Guardian's nieuwe online portfolio met glasprojecten

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Zalando case study e-commerce

Zalando case study e-commerce Zalando case study e-commerce Van fashion start-up tot e-tailer die de fashion e-commerce herdefinieert Zalando is het meest toonaangevende online modeplatform van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd

Ruim Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Ruim 70.000 Europese transport professionals slechts één muisklik verwijderd Logistiek dienstverlener Jonker & Schut bespaart tijd, rijdt minder lege kilometers, werkt duurzaam en verhoogt zijn rendement

Nadere informatie

Beheer van bedrijfskritische documenten

Beheer van bedrijfskritische documenten Beheer van bedrijfskritische documenten Als er iets fout gaat...... met bedrijfskritische documentprocessen De informatie die u deelt, is mogelijk niet correct Uw informatie komt misschien nooit aan bij

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

2004 SEGMENTRAPPORTERING. Jozef Paska Productie, Hlohovec, Slovakije

2004 SEGMENTRAPPORTERING. Jozef Paska Productie, Hlohovec, Slovakije SEGMENTRAPPORTERING Jozef Paska Productie, Hlohovec, Slovakije SEGMENTRAPPORTERING 5 SEGMENTRAPPORTERING Geavanceerde draadproducten 6 Afrasteringen Europa 7 Geavanceerde materialen 8 Geavanceerde deklagen

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers With the future in mind De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten Condenserende ketels Boilers Projecten Our excellence ACV, sinds 1922 Belgisch fabrikant van oplossingen voor verwarming

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek websolve-onderzoek.nl Tevredenheidsonderzoek Meet klanttevredenheid over aankoop en onderhoud. Gebruik de resultaten om uw vestiging beter te maken en klanten loyaal te houden. Versie: Juni 2016 Makkelijk

Nadere informatie

Technische uitdagingen van glas voor megahoge gebouwen

Technische uitdagingen van glas voor megahoge gebouwen Contact: Sophie Weckx +352 28 111 210 sweckx@guardian.com Contact: Siria Nielsen +31 164 317 036 snielsen@emg-pr.com Guardian Glass exposeert op glasstec -- HALL 10 STAND A24 (23-26 oktober 2018 - Düsseldorf,

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline Functieomschrijving Accountmanager Partsline Contactgegevens Bakker & Partners: Charlotte Castelein, Partner 0476/97 21 45 Charlotte.Castelein@bakker.be Bieke Janssens, Senior Consultant 0477/700 243 Bieke.Janssens@bakker.be

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Scheuten gelaagd glas. Multisafe

Scheuten gelaagd glas. Multisafe Scheuten gelaagd glas Multisafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

HVAC & REFRIGERATION.

HVAC & REFRIGERATION. HVAC & REFRIGERATION www.lennoxemea.com Wie wij zijn... LENNOX EMEA, onderdeel van Lennox International Incorporated, is het resultaat van de recente fusie (oktober 2012) van Lennox EMEIA (HVAC) en Heatcraft

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

KANTOOR & WERKPLAATS

KANTOOR & WERKPLAATS KANTOOR & WERKPLAATS Over Pool Trading Meer dan 20 jaar ervaring Pool Trading B.V. is een succesvolle, private groothandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte, overschot and gereconditioneerde

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Verzekerd als geen ander...

Verzekerd als geen ander... Verzekerd als geen ander... Over Hiscox Inleiding Waarom Hiscox het verschil kan maken Op Hiscox kunt u vertrouwen Geschiedenis Vestigingen Gelderlandplein 75A, Postbus 87033, 1080 JA Amsterdam T +31 (0)20

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken

Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken Met TAS-tms optimaliseert Xwift haar administratieve taken door de werktijd met 10% per jaar te drukken De voornaamste reden waarom we voor TAS-tms hebben gekozen, was de optie om alles in één systeem

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland Bedrijfspresentatie Bizerba Nederland Corporate Missie / Visie The Open World of Finest Weighing Solutions. Since 1866. 2 Corporate Profiel Founded: 1866 Legal form Shareholder Sales 2016 SE & Co. KG Kraut

Nadere informatie

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE

Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Waymo en Jaguar Land Rover kondigen langdurige samenwerking aan, te beginnen met de ontwikkeling van autonome Jaguar I-PACE Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een langlopend strategisch partnerschap

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL LED Prijsdisplays Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL 2 Bever Innovations historie 1996 Bever Innovations werd opgericht als technisch ontwerpen adviesbedrijf. 1996 Diverse onderhoudscontracten

Nadere informatie

Billiet schakelt sneller met APEX

Billiet schakelt sneller met APEX Billiet schakelt sneller met APEX In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe Scheuten geëmailleerd glas Colorsafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND

VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VIER VERSCHILLENDE ELEMENTEN IN 1 BAND VEILIGHEID RIJERVARING EFFICIËNTIE TOPTECHNOLOGIE Pirelli geniet wereldwijd een sterke reputatie voor zijn kernwaarden met name prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid

Nadere informatie

POMPEN EN COMPRESSOREN

POMPEN EN COMPRESSOREN KOPPELINGEN EN REMMEN VOOR POMPEN EN COMPRESSOREN OUR BEST TECHNOLOGY IS HUMAN Technologie is de basis van ons werk. Toch zijn we er daarmee nog niet. Het gaat er vooral om wat je ermee doet. En dat blijft

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koelketen?

Heeft u volledige controle over uw koelketen? Heeft u volledige controle over uw koelketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor veilige traceerbaarheid en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Wat presteert uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

SCAN & SERVICE-APP. Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION

SCAN & SERVICE-APP. Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION SCAN & SERVICE-APP Alle functies die u ooit nodig zult hebben, nu in uw smartphone WATER PURIFICATION Als u op zoek bent naar een handige, eenvoudige en snelle manier om tijd en papierwerk uit te sparen

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes Onze Werkmethoden Samen met Onze Bedrijfsprincipes en Onze Waarden vormen ze de basis voor onze processen. Onze Werkmethoden beschrijft hoe wij onze middelen omzetten in resultaten. Wij begeleiden u in

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

ornamenten VMZINC Standaard spitsen

ornamenten VMZINC Standaard spitsen ornamenten VMZINC Standaard spitsen Spitsen van VMZINC Standaard ornamenten in zink en in koper De standaard spitsen in zink en koper maken deel uit van een uitgebreid gamma ornamenten, voorgesteld door

Nadere informatie

Renault ontwikkelt een wereldwijd plan ter verbetering van de servicekwaliteit in het net

Renault ontwikkelt een wereldwijd plan ter verbetering van de servicekwaliteit in het net 2 oktober 2007 Renault ontwikkelt een wereldwijd plan ter verbetering van de servicekwaliteit in het net. Sinds de lancering van het Renault Contract 2009 in februari 2006 ontwikkelt Renault een wereldwijd

Nadere informatie

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we?

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we? Inhoud Waar vind je ons? Contacteer Ons Wie zijn we? Onze Referenties Hoe werken we? Wie zijn we? Wil de meest GERENOMMEERDE naam zijn in Marketing & Sales Recruitment and Interim Management. Onze klanten

Nadere informatie

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei persbericht vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei Populair vidaxl-platform nu ook open voor andere verkopers Start bouw nieuw distributiecentrum van 100.000 m² Kan niet, echt wel tv-campagne in Nederland

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie RTM de fitting met geïntegreerde persfunctie Een veilige en duurzame installatie dankzij de RTM technologie van Uponor! De fitting

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm

Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm Hiab XS 033 Serie 2,8-3,3 tm Productbrochure Een veelzijdig stuk gereedschap De Hiab XS 033 biedt een stukje meer De Hiab XS 033 biedt u de prestatie die u nodig heeft voor uw dagelijkse laad- en loswerkzaamheden.

Nadere informatie

Welkom bij bol.com! 1

Welkom bij bol.com! 1 Welkom bij bol.com! 1 Wat gaan we vandaag doen.. 13.00-13.05 uur Kick-off: Gebra à Maarten Mulder 13.05-13.15 uur Welkom bij bol.com à Kevin 13.15-14.00 uur De wereld van online retailen à Rob 14.00-14.15

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 09-2013

Bedrijfspresentatie 09-2013 Bedrijfspresentatie 09-2013 Mohawk Over Mohawk Mohawk Industries, Inc. is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productieeenheden in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. De groep is genoteerd

Nadere informatie

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas Uitval Tot en met 600 cm Maximum breedte Tot en met 1950 cm Zon- en regenwering Schaararmen

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koudeketen?

Heeft u volledige controle over uw koudeketen? Heeft u volledige controle over uw koudeketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor volledige temperatuuropvolging en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Hoe werkt uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

Benchmark uw. productielogistiek. Productiebedrijven in Vlaanderen. met uitsterven bedreigd. springlevend

Benchmark uw. productielogistiek. Productiebedrijven in Vlaanderen. met uitsterven bedreigd. springlevend Iedere ochtend in Afrika ontwaakt een leeuw met de wetenschap dat hij sneller moet lopen dan de traagste gazelle Productiebedrijven in Vlaanderen met uitsterven bedreigd springlevend of? Benchmark uw productielogistiek

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie