Internationale Folkloredag 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Internationale Folkloredag 2011"

Transcriptie

1 Pers informatie Internationale Folkloredag 2011 Zaterdag 18 juni 2011 Van uur tot uur Organisatie AJ Events Wierden Zat. 18 juni Int. Folkloredag 2011 & Kaasmarkt in Rijssen Met medewerking van; Folkloregroep Riessen Klederdracht groepen uit het hele land Kaasmarkt / Gemeente Alkmaar Gym. Ver. VEK Rijssen Oldtimerclub Böggelrieders Losser Koetsenkearls Twente Harmonicagroep Jennechies Platproaters Duitsland Stichting Jumelage Rijssen-Holten Financieel mogelijk gemaakt dankzij; Ondernemersver. HABI Rijssen KRR Kulturele Raad Rijssen Zaterdagmarkt Gemeente Rijssen-Holten Rabo bank Rijsen-Enter

2 Kaasmarkt Rijssen: Nieuw dit jaar is een Kaasmarkt met een uitstraling zoals bekent in Alkmaar. Op het schild (plein voor de schildkerk) zal een kaasmarkt gepresenteerd worden i.s.m. de Kaashandelaren en zaterdagmarkt en gemeente Alkmaar. Er zullen vele kazen worden uitgestald en samen met kaasvader, kaasdragers zal de gehele dag een presentatie zijn zoals die voor een kaasmarkt gebruikelijk zijn. Het geheel zal uitgestald worden op plein voor de Schildkerk en het geheel beloofd een mooi entourage te zijn samen met de folklore. Op de zaterdagmarkt is tevens deze dag een actie waarbij het publiek het gewicht mag raden van de gepresenteerde kazen. Onder de inzenders met het juiste antwoord worden enkelen uitgeloot die mooie prijzen kunnen winnen. Kaasdummies en kaasgereedschap Op de Int. Folkloredag in Rijssen wordt de kaasmarkt aangekleed met 150 kaasdummies. Het gebruikte model is een van de 100 soorten kaasreplica s van Boska. Naast kaasreplica s bestaat het professionele assortiment uit kaasgereedschap zoals een plakkensnijder of het gekromde Hollandse kaasmes, waarmee iedere kaasboer snijdt. Om thuis heerlijk van kaas te genieten heeft Boska ruim 200 producten; kaasfonduesets, -messen, -raspen, -planken, maar ook innovaties zoals de Milano ( s werelds beste kaasschaaf), de Barbeclette (kaas op de barbecue) en de ToastaBag (voor een tosti uit de Broodrooster). TIP - Boska Holland, Bodegraven De wereld laten genieten van kaas en elkaar, dat is de missie van Boska Holland, specialist in kaasgereedschap. Het Nederlandse familiebedrijf is sinds 1896 verzot op kaas. In dat jaar smeedde Willem Bos zijn eerste kaasboor voor de kaasmakers in Bodegraven, vlakbij Gouda. Inmiddels vier generaties verder staat de energieke Martijn Bos (34) aan het roer. Er zijn ontelbare manieren om de consument van kaas te laten genieten en wij bieden daar de juiste producten voor. Het is een familietraditie geworden, die we graag doorgeven., aldus Bos.

3 Folkloregroepen: In totaal zullen 19 klederdracht groepen uit alle delen van het land een optreden geven over de klederdrachten met zijn gebruiken. Hiervoor zijn tweetal podia in het centrum van Rijssen De Folkloregroep Riessen zal, als organisatieplaats, deze groepen in klederdrachten begeleiden. Podia: Een podium bij ING en het tweede podium op het plein voor De Hoge Wal (het overdekt winkelcentrum in Rijssen) Groepen die zich presenteren komen uit: Limburg Venray Marken Emmen Axel Urk Kruiningen Zeeland Enkhuizen Ede Friesland Huizen Genemuiden Spakenburg Wieringen Raalte Nunspeet Emlichheim Scheveningen Nijlamer Skotsploeg Noordwijk Texel oude dansen Dansgroepen: Naast de folkloregroepen zullen er ook een 3 tal (folklore)dansgroepen op verschillende tijden optreden. Hiervoor zijn houten vloeren gereserveerd om maximale uitstraling te krijgen. Deze worden geplaatst voor de podia ING en Hoge wal plein.

4 HABI: Koopzaterdagavond Tijden deze Internationale Folkloredag zijn de winkels in het centrum van Rijssen open tot uur met vele extra presentaties en diverse aanbiedingen. KRR, Kulturele Raad Rijssen: Zoals bij eerdere folkoredagen heeft de KRR wederom dit evenement financieel ondersteund. Door de financiële ondersteuning heeft de KRR het mede mogelijk gemaakt dat de groepen naar Rijssen kunnen komen d.m.v. de reiskosten voor hun rekening te nemen. 75 Jaar Gymnastiek Vereniging VeK Rijssen: Het Europaplein wordt deze dag Het spektakel VeK Plein. Er zal de gehele dag een uitgebreide presentatie te zien zijn van VeK die haar 75 jarig jubileum viert. Vanaf uur zijn er doorlopend optredens en demonstraties en vermaak voor de jeugd. De Oldtimer club De oldtimerclub zal de Grotestraat aankleden met oude brommers en daarbij een kleurrijke presentatie met verhalen van de liefhebber zelf.

5 Böggelrieders Losser Begin jaren 50 waren er tal van feestweken in Twente, zo ook in Losser. Een groep heren, allen ondernemers, had het plan om met oude fietsen de feestweek wat op te vrolijken. Dit werd zo n succes dat ze al snel in omliggende plaatsen uitgenodigd werden om te komen fietsen. De heren hadden het altijd uitstekend naar hun zin en de nodige glaasjes werden genuttigd. Dit tegen de zin van de dames die dan vaak een weekend alleen waren. Om de dames tevreden te houden werd in februari 1954 de Losser Böggelrieders en Daansers opgericht. Een fietsgroep dus aangevuld met een dansgroep. Al snel werden ze door heel Europa uitgenodigd, de eerste reis ging met de trein naar Messina op Sicillie waar een groot internationaal festival werd gehouden. Dergelijke festivals werden in de loop der jaren door heel Europa bezocht, maar ook in Hong Kong, Amerika en Moskou. Steeds werd op een waardige manier Losser en Nederland vertegenwoordigd. Zelf hebben we ook al verschillende festivals georganiseerd, om zo de opgedane contacten te verdiepen en nieuwe contacten op te doen. Europese eenheid begint bij de folklore, want samen dansen, zingen en vieren verbroederd!! Vaak traden we op bij gebeurtenissen van het Koninklijk huis, zoals de verloving en kroning van Beatrix. Oude Twentse folklore wordt door middel van zang, dans en klederdracht in ere gehouden, alsmede allerlei oude gebruiken als kroamschudden en meuten bij een huwelijk. Ook doen we elk jaar met de Losserse carnavalsoptocht mee, om zo de band met andere geledingen in ons dorp te onderstrepen. Gelukkig hebben we nog een groot aantal juniorleden (voor een folkloregroep geen vanzelfsprekendheid) en zo hopen we nog lang onze folklore in stand te houden en uit te dragen in heel de wereld! Met hun traditionele fietsen zullen de böggelrieders door de straten van het centrum fietsen. Een passend en opvallend geheel.

6 Koetsenkearls Leden van de vereniging zullen samen een extra aankleding verzorgen.

7 Waar vindt het plaats: Het hele evenement zal plaatsvinden in het winkelcentrum van Rijssen; Grotestraat: Oldtimers presentatie Schild: (plein voor de schildkerk) Kaasmarkt presentatie i.s.m. de Kaashandelaren en zaterdagmarkt en gemeente Alkmaar. Kaasmarkt en met o.a. presentatie diverse kazen en prijsvraag zaterdagmarkt. Europa plein/elsenerstraat: Presentatie VeK spektakelplein Haarstraat: podium (bij ING) met presentatie van folklore klederdrachten en (folklore)dansers en muzikale optredens Pius X Rijssen en Realschule Am Buchenberg Borghorst Hoge Wal plein: podium met presentatie van folklore klederdrachten en (folklore)dansers Winkelcentrum De Hoge Wal: Diverse presentatie en muzikale optredens Attracties: Tijdens deze Int. Folkoredag is er voor het kleine publiek verspreid door het centrum diverse passende attracties.

8 Muzikale omlijsting Jumelage Rijssen-Holten De partnerscholen Pius X Rijssen en de Realschule Am Buchenberg Borghorst houden een uitwisseling met als thema samen=zusammen. Hiervoor hebben de twee schoolkoren een gezamenlijk repertoire ingestudeerd wat ze op zaterdag 18 juni in Rijssen ten gehore zullen brengen. De optredens staan gepland tussen uur en uur op het podium op het Schild / Haarstraat (ING). Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van de stichting Jumelage Rijssen-Holten en de Euregio.

9 De Platpraoters uit Duitsland zullen de gehele dag aanwezig zijn en op het podium (bij Notaris IJzerman) de sfeer in het centrum op passende wijze versterken en in folklorestijl. De Harmonicagroep De Jennechies zijn mobiel aanwezig en zullen de 10 tal dames door de straten trekken met hun instrumenten. Organisatie: AJ Events Johnny & Agnes Jansen 1 e. Esweg BK Wierden Tel: Mail: info@ajevents.nl

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel

Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel Happy Fris?! Zomerevenementen 2011 Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel Met de Happy Fris?! bus vol promotiemateriaal gingen preventiemedewerkers in het gezelschap van twee of drie peers op

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

Overzicht activiteiten MVSV in 2014

Overzicht activiteiten MVSV in 2014 Overzicht activiteiten MVSV in 2014 2014 Was voor MVSV het eerste volledige jaar dat we van ons nieuwe clubhuis en vaarwater konden genieten. Als club hebben we een goed jaar achter de rug met een aantal

Nadere informatie

Terugblik 2015. Gouda Kaasstad 2015: topdrukte! Onderwerp: Kaas nieuwsbrief november 2015

Terugblik 2015. Gouda Kaasstad 2015: topdrukte! Onderwerp: Kaas nieuwsbrief november 2015 Onderwerp: Kaas nieuwsbrief november 2015 7 APRIL 2016 Opening Nederlands Kaasseizoen in Gouda Eerste Goudse Kaasmarkt Vóór de Waag, 10.00-13.00 uur 16 JUNI 2016 16 juni 2016 Goudse Kinderkaasmarkt Rondom

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Int. Streetpainting festival Centrum Rijssen 2010

Int. Streetpainting festival Centrum Rijssen 2010 Algemene Informatie Inhoud 1. ALGEMENE INFORMATIE 2 2. OVER STREETPAINTING 3 3. INFORMATIE VOOR DE DEELNEMER 3 3.1 AANMELDING 3 3.2 VERGOEDINGEN 3 3.3 MATERIALEN EN KRIJT 4 3.4 REGELS 5 3.5 AANSPRAKELIJHEID

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

Rhedelijk Cultureel. Leerplan. September 2015

Rhedelijk Cultureel. Leerplan. September 2015 Rhedelijk Cultureel Leerplan September 2015 1 Inhoudsopgave 1. Ter inleiding 3 2. Missie en visie 4 2.1 Missie 2.2 Visie 2.3 Doelstellingen 2.4 Werkwijze 3. Uitgangspunten en kwaliteitsbeleid 5 3.1 Uitgangspunten

Nadere informatie

60 ste Visserijdagen Harlingen

60 ste Visserijdagen Harlingen 60 ste Visserijdagen Harlingen woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2019 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits Sportstimulering Sportbedrijf Rheden. Houdt u maandelijks op de hoogte van allerlei sportnieuws in de gemeente Rheden.

Nieuwsflits Sportstimulering Sportbedrijf Rheden. Houdt u maandelijks op de hoogte van allerlei sportnieuws in de gemeente Rheden. Nieuwsflits Sportstimulering Sportbedrijf Rheden Houdt u maandelijks op de hoogte van allerlei sportnieuws in de gemeente Rheden. Nieuwsflits Mei 2015 Sportverenigingen in de schijnwerpers in eerste Sportkrant

Nadere informatie

I know a place where we should MEET!

I know a place where we should MEET! Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen I know a place where we should MEET!

Nadere informatie

58ste Visserijdagen Harlingen

58ste Visserijdagen Harlingen 58ste Visserijdagen Harlingen woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september 2017 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO

Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Bewoners Organisatie Ommoord - BOO Als bewonersorganisatie willen wij de bewoners informeren over zaken waar wij aan werken en belangrijk vinden voor het leefklimaat en het welzijn van de wijk Ommoord.

Nadere informatie

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN

MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 MOZART(K)RING GELRE - NIEDERRHEIN VERKORTE VERSIE BELEIDSPLAN 2013 INHOUD: 1 Oorsprong 2 Uitgangspunten 3 Huidige Situatie 4 Aandachtspunten

Nadere informatie

Markt met een toekomst

Markt met een toekomst Markt met een toekomst 4 februari 2018 Inhoud: Inleiding Poll Het plan Voors en tegens Conclusie Inleiding. In mijn omgeving en op social media hoor ik veel gemopper over de dinsdagmarkt van Purmerend.

Nadere informatie

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49

Huizen. Leuke woonkamer. Ruime kamers. Leuke buurt. Geisoleerde zolder met vaste trap. Ruime badkamer. Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem H49 Huizen vanhendriks Valkstraat 22, 6822 KT Arnhem Ruime kamers Geisoleerde zolder met vaste trap Leuke buurt Leuke woonkamer Ruime badkamer H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo kijken we terug op de paprikabijlage die vorige week bij het NRC verscheen. Daar hebben we veel leuke reacties op gehad! Verder

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013

JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VOCAL GROUP HIFIVE 2013 Algemene gegevens Vocal Group Hifive is in 2007 opgericht door Paul Maaswinkel, muzikaal en artistiek leider.

Nadere informatie

Algemeen. 3. Organisatiegegevens.. 3. Bestuur Balans Toelichting op de balans. 5. Staat van baten en lasten 6

Algemeen. 3. Organisatiegegevens.. 3. Bestuur Balans Toelichting op de balans. 5. Staat van baten en lasten 6 Jaarrekening 2015 Inhoudsopgave Algemeen. 3 Organisatiegegevens.. 3 Bestuur... 3 Balans... 4 Toelichting op de balans. 5 Staat van baten en lasten 6 Toelichting op de resultatenrekening... 7 Nadere toelichting

Nadere informatie

Dé plek voor kampeerliefhebbers

Dé plek voor kampeerliefhebbers Dé plek voor kampeerliefhebbers 11 T/M 15 OKTOBER, 2017 JAARBEURS UTRECHT Kampeer & Caravan Jaarbeurs Always a room with a view De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) is dé plek voor kampeerliefhebbers

Nadere informatie

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1 Projectplan Werktitel: Winterevent 2017 Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus 2017 Pagina 1 Inleiding Helmonder zijn is iets moois, iets om trots op te zijn. Helmond is een prachtige stad, er

Nadere informatie

Naam: IK WOON IN NEDERLAND

Naam: IK WOON IN NEDERLAND Naam: IK WOON IN NEDERLAND Nederland is een land in Europa. Het land ligt aan de Noordzee, naast Duitsland en België. Nederland is niet erg groot. Toch wonen er ruim 16 miljoen mensen, waardoor Nederland

Nadere informatie

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen Jouw stadsgids voor Introductie, de stad die bekend staat om de kaas, stroopwafels en kaarsen. Deze stad in de provincie Zuid-Holland heeft een

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015 Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem September 2015 Inleiding Al meer dan 100 jaar is De Zandkuil een geliefde plek bij veel Lochemers. Het begon in de vroege jaren van de vorige eeuw. Op de flank

Nadere informatie

1. Goed kaas snijden is belangrijk. 2. Zo snijdt u kaas met meer rendement

1. Goed kaas snijden is belangrijk. 2. Zo snijdt u kaas met meer rendement 1. Goed kaas snijden is belangrijk Kaas, en zeker Noord-Hollandse Gouda, moet op de juiste manier gesneden worden. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Kaas snijden vraagt inzicht en oefening. Het is

Nadere informatie

NEDERLAND ONTMOET RUSLAND

NEDERLAND ONTMOET RUSLAND Datum: Geplande evenementen: Programma september 2013 V.N.R. U.C. M.R.K. EH. De Pul Overig Tijd: Donderdag 05 september Presentatie Rusland uitwisseling voor leerlingen / ouders X 18:30-20:30 uur Dinsdag

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Overijssel FRYSLÂN DRENTHE FLEVO- LAND DUITSLAND. Zwolle GELDERLAND. Steenwijk* Giethoorn* Hardenberg* Kampen* Vecht* Ommen* Nijverdal* Almelo

Overijssel FRYSLÂN DRENTHE FLEVO- LAND DUITSLAND. Zwolle GELDERLAND. Steenwijk* Giethoorn* Hardenberg* Kampen* Vecht* Ommen* Nijverdal* Almelo Vecht* 1 met namen Overijssel FRYSLÂN DRENTHE Steenwijk* Giethoorn* FLEVO- LAND Hardenberg* Kampen* DUITSLAND Zwolle Ommen* SALLAND* IJssel Deventer Nijverdal* Rijssen* Almelo Oldenzaal* TWENTE Hengelo

Nadere informatie

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen

Ruime woning, veel daglicht Zonnige tuin op westen Huizen vanhendriks Mahatma Gandhiweg 6, 6836 LH Arnhem Ruime woning, veel daglicht Rustige groene omgeving Vijf (slaap)kamers Zonnige tuin op westen Garage aanwezig H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Visie IO Festival 2012/2013

Visie IO Festival 2012/2013 Visie IO Festival 2012/2013 Commissie 1. Voorzitter Matthijs van Leeuwen 2. Secretaris Renée Toussaint 3. Penningmeester Roeland Reitsema 4. Commissaris Bands & Acts Niels van Hasselt 5. Commissaris Bands

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

The center of West-Fries Darts

The center of West-Fries Darts nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries Open darts definitief naar

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012

Lemborgher. Carnaval op de Lemborgh. Jeugdprins Marco d n Eesjte. Jaargang 20 31 januari 2012 Lemborgher Jaargang 20 31 januari 2012 Jeugdprins Marco d n Eesjte Op 15 januari is Marco Lebens uit groep 8 uitgeroepen als jeugdprins van VV De Doale. Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar Marco

Nadere informatie

Toespraak Gerdi Verbeet. Oranjecongres Nieuw-Vennep, 8 oktober Vrijheid en verbinding. Dames en heren,

Toespraak Gerdi Verbeet. Oranjecongres Nieuw-Vennep, 8 oktober Vrijheid en verbinding. Dames en heren, Toespraak Gerdi Verbeet Oranjecongres Nieuw-Vennep, 8 oktober 2016 Vrijheid en verbinding Dames en heren, Twee weken geleden vond de jaarlijkse herdenking plaats in het Oranjehotel te Scheveningen, waar

Nadere informatie

GOUDA KAASSTAD [info=goudakaasstad.nl@cmail1.com] namens GOUDA KAASSTAD [info@goudakaasstad.nl] Verzonden: donderdag 26 maart 2015 18:59 Aan:

GOUDA KAASSTAD [info=goudakaasstad.nl@cmail1.com] namens GOUDA KAASSTAD [info@goudakaasstad.nl] Verzonden: donderdag 26 maart 2015 18:59 Aan: Van: GOUDA KAASSTAD [info=goudakaasstad.nl@cmail1.com] namens GOUDA KAASSTAD [info@goudakaasstad.nl] Verzonden: donderdag 26 maart 2015 18:59 Aan: Secretariaat Griffie Onderwerp: Gouda opent Nederlands

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

33e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016

33e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016 33 e ten bate van het Friendship Sports Centre Spant! Zaterdag 19 maart 2016 2016 All that Jazz...... en een fantastisch Charity Dinner Zaterdag 19 maart vindt voor de 33 e keer het Goois Jazz Festival

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Goede beurt 1 Winkeldemonstraties in UK een succes! 2 P8 aanwezig tijdens Retail congres DOGK - Düsseldorf 4 P8 aanwezig bij ledenbijeenkomsten 4 49 jaar paprika in Nederland:

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

DUS WAAR BLIJFT U, HET WORDT DOOR UW ORGANISATIE VOOR U GEORGANISEERD!!!!!!!!!

DUS WAAR BLIJFT U, HET WORDT DOOR UW ORGANISATIE VOOR U GEORGANISEERD!!!!!!!!! 60 DE WORKSHOPS Wij zijn genoodzaakt i.v.m. de lunches en diners en ruimtes de aanmeldingen voor 3 februari bij ons binnen te hebben. Wij hebben echt nog een behoorlijk aantal cursisten nodig, bijv voor

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Keurig verzorgd. 2/1 Kap woning met garage. Eigen parkeerplaats. 25 meter diepe tuin. Landelijke woonomgeving

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Keurig verzorgd. 2/1 Kap woning met garage. Eigen parkeerplaats. 25 meter diepe tuin. Landelijke woonomgeving Huizen van Hoekstra & van Eck Raadhuisstraat 14, 1462 KJ Middenbeemster 2/1 Kap woning met garage 25 meter diepe tuin Eigen parkeerplaats Keurig verzorgd Landelijke woonomgeving H12 Kenmerken Soort Type

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Eind 2009 werd binnen het bestuur van het Vocaal Ensemble Kerkrade besloten om een langgekoesterde droom uit te laten komen: onze eerste

Nadere informatie

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017 Saffier jaarverslag 2017 Saffier is de koepelstichting die het beheer voert op financieel en administratief gebied voor: Vrienden van Domus Nostra Vrienden van De Lozerhof Vrienden van Nolenshaghe Vrienden

Nadere informatie

Onze kernwaarden waar wij vanuit gaan zijn en waar we elkaar ook op willen aanspreken zijn: A andacht R espect K waliteit

Onze kernwaarden waar wij vanuit gaan zijn en waar we elkaar ook op willen aanspreken zijn: A andacht R espect K waliteit 1. SCHOOL EN IDENTITEIT Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de schoolgids voor het schooljaar 2019-2020. Een nieuw jaar betekent weer veel nieuwe informatie. De nieuwe/actuele vakanties, roosters, schooltijden

Nadere informatie

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau Zaken doen in een omgeving van hoog niveau In de weekenden van 3, 4 en 5 mei & 11 en 12 mei 2019 vindt bij het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg de 15e editie plaats van Grandorse Horse Trials,

Nadere informatie

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. limburgleads.com Limburg Leads 2019 Waardevolle ontmoetingen tussen Euregionale ondernemers. Limburg Leads is de plek waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en goede

Nadere informatie

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival!

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Het SIVO Wereld Dans- en Muziekfestival, dat t/m 2016 in Odoorn werd gehouden, was het grootste folklorefestival van Nederland

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL SWOT 24 juni 2015 www.ioresearch.nl AGENDA 1. Bevolkingsontwikkeling 2. De markt in beeld 3. Bezoekers aan het woord 4. SWOT-analyse 5. Van kansen naar acties 6. Vervolg

Nadere informatie

Iedereen verdient het om te sporten en sportplezier te ervaren een beperking mag geen verschil maken. - DIRK KUYT -

Iedereen verdient het om te sporten en sportplezier te ervaren een beperking mag geen verschil maken. - DIRK KUYT - J A A R V E R S L A G 2 0 1 5 Iedereen verdient het om te sporten en sportplezier te ervaren een beperking mag geen verschil maken. - DIRK KUYT - Sport & fun for everyone 2 DIRK KUYT FOUNDATION Voor veel

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 2 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-2 Schoolfoto s Studiedag Eindtoets groep 8 De onderbouw en de kermis Groep 8 en de plusgroep Gevonden

Nadere informatie

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken:

#Waarom Kersenpop? De organisatie van Kersenpop onderscheidt zich doordat zij de volgende doelstelling trachten te verwezenlijken: Sponsorplan #Wat is kersenpop? Kersenpop is een (stichting, nonprofit) lokaal evenement met als doelstelling Uden te profileren als een ondernemende en betrokken gemeente ofwel: voor Uden, door Uden en

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. limburgleads.com

Limburg Leads & 16 mei 2019 MECC MAASTRICHT. Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. limburgleads.com Limburg Leads 2019 Waardevolle ontmoetingen tussen grenzeloze ondernemers. Limburg Leads is de plek waar toonaangevende leiders en experts elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie

Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie Op 14, 15 en 16 januari 2011 wordt op de tentoonstelling InterClassics & TopMobiel in het MECC te Maastricht veel aandacht geschonken aan het jubileum van Mercedes-Benz

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Reception at Town Hall by Major G.D.Renkema Potluck Dinner. A day in Nijkerk, tour points of interest. Eemhof park, by bike

Reception at Town Hall by Major G.D.Renkema Potluck Dinner. A day in Nijkerk, tour points of interest. Eemhof park, by bike 2009, uitwisseling van jongeren uit Schenectady naar Nijkerk Hieronder kunt u het programma van de jeugd uitwisseling 2009 vinden. Een verslag van een bepaalde dag kunt u vinden door in het programma op

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Januari Activiteiten.

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Januari Activiteiten. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl t Dreeske Januari 2012 Activiteiten Prinsenreceptie NK Winterswijk Carnavalsoptocht Presentatiedienst communicanten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2012

Nieuwsbrief november 2012 Nieuwsbrief november 2012 Activiteiten in de maand november In de maand november zijn in samenwerking met het Comité 100 jaar Den Dolder onderstaande activiteiten gepland. Vooral het slotfeest op zaterdag

Nadere informatie

Huizen. Speeltuin om de hoek. Instapklaar! Fijn balkon op zuidoosten. Moderne badkamer en keuken. Op loopafstand van winkelcentrum

Huizen. Speeltuin om de hoek. Instapklaar! Fijn balkon op zuidoosten. Moderne badkamer en keuken. Op loopafstand van winkelcentrum Huizen vanhendriks Brekelenkampstraat 11 1, 6825 BP Arnhem Instapklaar! Moderne badkamer en keuken Fijn balkon op zuidoosten Speeltuin om de hoek Op loopafstand van winkelcentrum H49 H49 Kenmerken Soort

Nadere informatie

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan

Groningen Ukulele Society. Stichtingsplan Groningen Ukulele Society Stichtingsplan 2015 1. Inleiding De ukelele is een instrument dat snel in belangstelling groeit over de hele wereld, vooral in Groot-Brittannië, Amerika, Frankrijk, Duitsland

Nadere informatie

VERHUUR RADION AMSTERDAM

VERHUUR RADION AMSTERDAM VERHUUR RADION AMSTERDAM RADION RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Toeristische visie Edam-Volendam

Toeristische visie Edam-Volendam Gemeente Edam-Volendam Toeristische visie Edam-Volendam Bijeenkomst bewoners lagroup 12 december 2012 - Stephen Hodes en Birte Querl 2011-137 pr 05 Inhoud Doel en kader van vanavond Sterktes + zwaktes,

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

Spinning-event Delft 2019

Spinning-event Delft 2019 Lions Club Delft 1 Spinning-event Delft 2019 De leden van de Lions Club Delft organiseren opnieuw het traditionele Spinning-event op de Markt in Delft op 8 september 2019. Het Spinning-event wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Vrijstaande villa Gunstige ligging

Vrijstaande villa Gunstige ligging Huizen van Hoekstra & van Eck Samuel Esmeijerstraat 21, 1318 CA Almere Vrijstaande villa Verzetswijk Sfeervol Gunstige ligging Unieke wijnkelder H19 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Margriet Winterfair. Nieuwsbrief augustus 2019

Margriet Winterfair. Nieuwsbrief augustus 2019 Nieuwsbrief 25 19 augustus 2019 Margriet Winterfair UITNODIGING: Bijeenkomst gezamenlijke participatie Margriet Winter Fair 2019 Graag nodigen wij je uit voor de algemene ondernemersbijeenkomst voor de

Nadere informatie

Aan de hand van de groei in de gemeente zullen wij meten of wij onze doel bereiken. Namelijk het koninkrijk van God uitbreiden.

Aan de hand van de groei in de gemeente zullen wij meten of wij onze doel bereiken. Namelijk het koninkrijk van God uitbreiden. Actueel beleidsplan. Christ Spirit and Voice Ministry( LCSVM) datum:1-06-2017 Hoofdstuk 1 Visie en missie Visie: Iedereen heeft recht op onderwijs, genezen en bevrijding op basis van de Bijbel. De living

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Sponsorbeleid 2012-2013

Sponsorbeleid 2012-2013 Sponsorbeleid 2012-2013 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de continuïteit

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014

Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 RECREATIEKUIL DRAKENSTEIN GRATIS TOEGANG - BETAALD PARKEREN 5,- WWW.HOUTHAKKERSFEEST.NL ZA/ZO - 16 en 17 AUGUSTUS 2014 Zaterdag 16 en zondag 17 augustus a.s. wordt

Nadere informatie

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 Schoonhoven. Tel. 0182-384408 DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920 - GOEDGEKEURD

Nadere informatie

TE HUUR: De Weide te Hoogeveen

TE HUUR: De Weide te Hoogeveen TE HUUR: De Weide 16-20 te Hoogeveen Vanaf: 125,- p/m2/j Zie ook onze presentatievideo en aanvullende gegevens op: www.deweide16-20.nl Binnenkort te huur De Weide 16-20 centraal gelegen in het druk bezochte

Nadere informatie

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon organiseert Kroonsmart 2013 in samenwerking met Grand - Café de Kroon op zondag 09 juni 2013 aanvang 13.00 uur op de Marktstraat te Wormerveer Deelnemers dit jaar: Smartlappenkoor Ontroerend Goed Popkoor

Nadere informatie

ORANJEFEESTEN OSS. Onderzoeksresultaten. april 2015

ORANJEFEESTEN OSS.  Onderzoeksresultaten. april 2015 ORANJEFEESTEN OSS www.dynamic-concepts.nl Onderzoeksresultaten april 2015 1 INHOUD A. Demografisch B. Bezoekreden C. Additionele bezoekers D. Economische Spin-off E. Informatiekanalen F. Beleving 2 A.

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 De Comb. Krijger & Zn. bestaande uit de 48-jarige Ron Krijger en zijn 20-jarige zoon Robin is de eerste overwinnaar van het nieuwe ZLU-centrum IFC

Nadere informatie

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Ben jij op zoek naar een te gekke avond uit met de grote artiesten en geweldig hits? Dan is Night of te Proms iets

Nadere informatie

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64 A Aalten-Bredevoort 7461 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Almere 8200 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Alphen aan den Rijn 1000 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amersfoort 3900 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amstelveen 1000 304 mhz 6875

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Wie we zijn en waar we vandaan komen

Wie we zijn en waar we vandaan komen Wie we zijn en waar we vandaan komen Het Utrechtse Catching Cultures Orchestra is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen blazersensemble De Tegenwind en de Band Zonder Verblijfsvergunning geleid

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Feestelijk variété, 'Het podium op'

Feestelijk variété, 'Het podium op' Feestelijk variété, 'Het podium op' Leerjaar Klas 3 Omvang 6 weken tijdens de lessen Nederlands plus workshops waarvoor je moet inschrijven. Vooraf Feest kun je op allerlei manieren vieren. Vaak is het

Nadere informatie